Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kuru incir hurma sevdiğin birine yap o zaman ya da ye ye de gör ben gibi ertesi gün +1 kiloyu tartıda

Yimicem yimicemm :)) Insallah yimicemmm :))) Sabah zaten 400 gr fazla gösterdi tarti ama oda regl den :)
Yaa bu smylileri nasil yapiyonuz siz yaa bende onlardan yollamak istiyomm

Haha asuman ağzına sağlık,sevdalı demek sen de benim gibi iyi laftan anlamıyon illa böyle dürtmek lazım ohh olsun sana asumanı zıplattın üstüne

napıyım dayanamıyorum ya ilk günden böyle olursa sonu gelirmi hiç
nasılsa oldum bi kere topiğin eli sopalısı

sağol canım ama yürümekte zorlanıyorum bi kaç güne geçer herhalde
geçer canım inşallah kasgevşetici iç ya da sür canım fayda eder belki......
sağol fıstığım biraz daha iyiyim sabaha göre...
ayol gülriz sururi'ye ne hacet ben yapıyorum bunu :))) ben kabağı çok severim ya kimse sevmiyor mu allah allah helede sarımsaklı yoğurtla offff..... ben dereotunun yanısıra maydonoz ve nane ekliyorum ,bol yeşilliikli severimde :)))
ama onun gibi karıştırmadan diye bir kuralım yok .....
mücver mi bayılırım bayrılırımmmmmmmm.......
senin dediğin tarifle git işini gör yani sağol canım ......
Sağol canım bişiyim yok ya gaviscon sağolsun geçirdi 2 tane emme tableti üst üste lüplettim bişiyciğim kalmadı.

Asuman geçmiş olsun canım dinlen yarın yaparsın yürüyüşünü.

sağol canım kas gevşetici alsam iyi olacak sanırım
evet canım al bencede.....
Yaaa lafda güzel tabi git al kuru kayisi cevizi kakao bandir ye gelde dayan ona kuru kayisidan nefret ederim ceviz demisken bi cevizli kek fena olmaz yahu
aaaa sen çok fena çıkmışsın ya daha hak edecek ne yaptın dur bakalım...... önce 10 kilo ver sonra ye :))))))) bu arada hoşgeldin ,keyifli paylaşımlar
sen dur bakıyım orda daha o kekleri haketmedin sen başlamadan kaçamak yapma sakın sen tarçınlı bi süt iç en kötü sütlü tatlı ye yarım olsun ama

evet asuman ya bende dedim ama :))) yiyecek gibi yazmış sonra :))))

sana ne soracağım ,evde yy süt yoktu bende bardağın 3te birine süt geri kalanına su koyup yaptım geçen gün olur mu ya :)))) sonra çok güldüm ama yaptım:)

ben de öyle çok yapıyorum canım bişey olmaz bence ayranları da öyle sulandırıp içiyorum zaten
ayrıca ben de çok severim kabağı yoğurtlu salatası da güzel oluyor

Haha asuman ağzına sağlık,sevdalı demek sen de benim gibi iyi laftan anlamıyon illa böyle dürtmek lazım ohh olsun sana asumanı zıplattın üstüne
hak ettiiiiiiiiiiiii :)))
napıyım dayanamıyorum ya ilk günden böyle olursa sonu gelirmi hiç
nasılsa oldum bi kere topiğin eli sopalısı
ol ol bize gerek böyle biri :) bende varım bak :)
Hahahahah valla bu ctesi pazar ben öyle hak ettim ki o sopayı döv beni asuman vur vurrr
kızım sen nesin mazoşist mi desem ne desem deliiiiiiiiiiii :)
Banada öyle biri gerek aslinad Hatta hergün basimda durcam böyle kötü kötü gözüme bakicak tam biseyler yicem sira
sende kaşınıyorsun ha sen gel döverim ben seni :)))
bak sana ne diyeceğim biz yeni yıla kadar bir karar aldık yeni yıla 6 hafta var ve 6 kilo vermeyi hedefledik sende katılmak istemez miisn? yılın en şişkosunuda en çıtırınıda en azimlisinide artık allah ne verdiyse seçeceğiz ne dersin ona göre yazalım senide ama kopmak yok buradan:))))
ben de öyle çok yapıyorum canım bişey olmaz bence ayranları da öyle sulandırıp içiyorum zaten
ayrıca ben de çok severim kabağı yoğurtlu salatası da güzel oluyor
hımmm tamam bundan sonra yaparım daha güzel oluyor tadı bence ...
cevizli salatadan bahsediyorsun değil mi canım bende severim içine yoğurt sarımsak giren ne varsa severim valla

Al bak bi ben miyim mazoşist sevdali de öyle,yersem bidah dövün ki akıllanayım

Bana uyar katin benide listeye :))) Ama en citiri olamiyacagim kesinn :)) Kopmam kopmam burda disiplin oldukdan sonra :))) bende zaten bi diyet uyguluyorum gecen sali basladim ve 2 kg verdimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…