Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım Allah yardım etsin hepimize
suyu 3lt çıkarmanı öneririm wc ile dost oluyosun ama
ben de1 veya 2 fincan yeşil çay içiyorum günde
hadi kolay gelsin bakalım

Doğa canım başın sağolsun,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz.

Bu gün şükür ben başladım normal düzenime,hatta hiç bir şey yiyesim yok oynuyorum resmen yemekle ((

Ay keske benimde istahim kesilse :)))) Ama spora basladim basliyali yemiyorum abur cubur felan okadar kosuyom terliyom yoruluyom diyom sonra bide cuklatmi yiyim diyom :)) istahimi öylece kapatiyom :)

Ay keske benimde istahim kesilse :)))) Ama spora basladim basliyali yemiyorum abur cubur felan okadar kosuyom terliyom yoruluyom diyom sonra bide cuklatmi yiyim diyom :)) istahimi öylece kapatiyom :)

Hee sen beni ctesi görcektin iştahım bir kapalıydı ki sorma tatlı krizine girdim resmen,zaten ertesi günde regl oldum anlaşıldı sebebi tatlı krizinin.Dünde devam ettim abur cubura sonra mide fesatı geçirdim bu günde daha kahvaltı ediyorum güya şu saat oldu mıy mıy

Yaa bende dün regl oldum o yüzden cumartesi + pazar canim cok cekti cuklat felan Ama dün kalktim spor salonuna gittim canim istedikce :)) ama bu aksam bi pasta yaparim saniyorum cünkü öyle böyle degl acayip canim dadlii cekiyoooo :) bi dilimcikden biseycik olmaz yahuuuuu :)))

yenayı ben de merak ettim canım hatta beyzuş ablaya sordum ama gözünden kaçtı sanırım
bu arada aile durumlarına çok kafanı takma olmasa iyi ama hepimizde oluyor böyle şeyler malesef canım

Evet canım haklısın, her ailede oluyor. Nedense her ailenin de bir huysuzu vardır :)

Ohh vallahi rahatladım, bir haber alınca. Abine çok geçmiş olsun, kızına da geçmiş olsun, onca sınavı ve stresi atlatmak da kolay değil çocuklar için :) Artık daha sık gelsen diyoruz, gözlerimiz arıyor, kaptansız eksik kalıyor buralar
Allah allah? Hiç denk gelmemişim ben bu duruma. Yani beden büyük olunca fiyatı da mı artırıyorlar? Daha fazla kumaş kullanıyoruz diye mi? Böyle saçmalık görmedim. alacağım varsa da almam 1 metre kumaşın hesabını yapan firmadan :)
Bu arada iş konusunda hayırlısını diliyorum Mutlucuğum, umarım saatleri-çalışma temposu uygun, mutlu olabileceğin bir iştir ve çalışmaya geri dönersin. Sosyal yaşamdan zayıflamaya, aile ilişkilerinden kişisel tatmine her bakımdan olumlu etkisi var bence çalışmanın. Tabii maddi yetersizlik nedeniyle zoraki çalışmayı ayrı tutuyorum, bu tip işlerde emek sömürülüyor genelde. Ama kadının mesleğini yapıyor olması bambaşka bir tatmin.
Ben de istiyorum çalışma hayatına dönmeyi ama zor görünüyor. Eşim oğlan 3 yaşını doldursun istiyor, ben şu kadara çalışırım ki değsin diyorum, yaş olmuş 36, çevre kalmadı filan falan :))) Gönlüme göre bir şey bulmam zor gibi, ya evden çalışmaya döneceğim ya da kendi işimi oturtmaya çalışacağım :))

hadi ben kaçtım oooooo hazırlanacam dahaaa byeeeeee okula gidince okumaya fırsatım olurs bakarım kaale alın beni de kaaleeeeeeee
Yerim ben seni :) Nasıl gidiyor diyet?

selam çıtırlar
selammmmmmmmmmm
canım çok geçmiş olsun geçer bir an önce inşallah....
belli bir zaman doğru düzgün yedikten mide rahatladıktan sonra abur cubur yiyince acayip oluyor değil mi? bende yaşarım kramp girer resmen ya geçmiş olsun fıstığım......
sağol canım benim hastalanmak bile zor bebekle ,halinden anlamıyor tabi :))) her daim hareket istiyor off ya... benim eşimde öğlen gelmedi bugün bir ilçeye kontrole gittiler uzak olunca öğle arası kaynadı ... en azından 1 saatte olsa dinleniyordum ... allahtan bugün çok mızmızlanmadı anladı yavrum sanırım :))) evet ya bazen bende diyorum bunu ben tek başıma mı istedim diye bu erkekler neden böyle ? hemen bana sepetliyor 2 dk sevip bende hiçççççç işim olmaz diyorum :)
çerezi karışık yediğim için çok geldi sadece badem yesem ya da ceviz ayarlarım ama öyle olunca çok gibi geldi hımmm demek gayet normal sağol fıstık :) bak sana fıstık dedimde aklıma geldi yine :))))
merhaba ben 96 kiloyum ve bugün diyete başladım . HEDEF: Yazın bikini giymek:))
hoşgeldin inşallah giyersin
Doğa canım başın sağolsun,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz.

Bu gün şükür ben başladım normal düzenime,hatta hiç bir şey yiyesim yok oynuyorum resmen yemekle ((

hişşşşşşşt yemekle oynanmaz nimetle oynanmaz çarpar valla :)))

sağol canım ama yürümekte zorlanıyorum bi kaç güne geçer herhalde

Bence madem 2 günü atlattın tatlısız benim hatama düşme git al kuru kayısıyı içine doldur cevzi bula kakaoya ye

....bazen ailelerimiz hiç istemediğimiz şeyleri yaşatabiliyor ama sonra geçip gidiyor takma kafana ne olursa olsun onlardan 1 tane daha yok.....
tariflere özellikle diyetlere devam edebilirsin canım :)
Geçmiş olsun canım :) Çoook hafif bir kabak yemeği tarifi vereyim o zaman. Kabak ben dahil kimsenin pek sevmediği bir sebzedir. Ama bu tarif hem çok kolay hem lezzetli. Gülriz Sururi'nin kitabından almıştım:

Büyükçe bir tencerenin dibi az zeytinyağı ile yağlanır, 2 iri soğan halka halka doğranıp tencere dibine dizilir. Üzerine 2 büyük domates dilimlenip konur, üzerine alacalı soyulup yarım ay şeklinde doğranmış kabaklar (yaklaşık 1 parmak kalınlığında) konulur, üstten biraz daha zeytinyağı ilave edilip tuz ve 5-6 diş sarımsak (bütün ya da ikiye bölünmüş) eklenip kapağı kapatılıp pişmeye bırakılır. (su konmaz) Kabaklar su salınca yarım demet doğranmış dereotu eklenir. Bu yemek fazla karıştırılmaz, 1 kere ya da iki kere karıştırılır en fazla. Bir fiske de toz şeker atıyorum ben içine. Sebze iyice pişip suyunu da hafifçe çekince kapatılır. Hafif helmelenmiş olmalı kabak, diri durmayacak yani :)
Tarif 1 kilo kabak için, kabak sayısı artar ya da azalırsa malzemeyi de aynı oranda değiştirmek gerekir.

Mücver dışında ilk defa bir kabak yemeğini beğendiğimi söyleyeyim, yoğurtla (arzuya göre sarımsaklı) çok güzel gidiyor. Beklemek yok, karıştırmak yok, kavurmak yok, doğra-pişir, çooook kolay.

mutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim...... rahat uyu emine ablam...

Başın sağolsun Her ölüm acı ama böyle ani gelince insan hiç inanamıyor Yakınlarına sabırlar dilerim.

Son düzenleme:

Sağol canım bişiyim yok ya gaviscon sağolsun geçirdi 2 tane emme tableti üst üste lüplettim bişiyciğim kalmadı.

Asuman geçmiş olsun canım dinlen yarın yaparsın yürüyüşünü.

Sağol canım bişiyim yok ya gaviscon sağolsun geçirdi 2 tane emme tableti üst üste lüplettim bişiyciğim kalmadı.

Asuman geçmiş olsun canım dinlen yarın yaparsın yürüyüşünü.

sağol canım ama evde yürümekte zorlanıyorum inşallah yarına yürüyüşlere dönerim ama zor gibi

sağol canım ama evde yürümekte zorlanıyorum inşallah yarına yürüyüşlere dönerim ama zor gibi

Ilık bir duş alsan sonrada varsa kas açıcı krem sürse kızlar ya da eşin beline sarsan iyice sıcak tutcak şekilde uzansan öyle.Bir de belki sinirseldir diye papatya ve rezene çayın varsa sallama ikisini bir fincan kaynar suya salla iç çok iyi gelir.

sağol canım kas gevşetici alsam iyi olacak sanırım

Yaaa lafda güzel tabi git al kuru kayisi cevizi kakao bandir ye gelde dayan ona kuru kayisidan nefret ederim ceviz demisken bi cevizli kek fena olmaz yahu

sen dur bakıyım orda daha o kekleri haketmedin sen başlamadan kaçamak yapma sakın sen tarçınlı bi süt iç en kötü sütlü tatlı ye yarım olsun ama

Geçmiş olsun canım, ütüyle kızdırdığın havlu da işe yarayabilir :)

sağol canım haklsın ama ben kendime bakmayı sevmiyorum sadece oturup dinleniyorum o da mecburen yani
başkası olsa iyi bakarım ama
neyse olmazsa eşim gelsin de azcık ona nazlanayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…