- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ihmal etmem benim yapimda var o günde en az 2 litre su icerim hele hele susuz yemek asla yiyemem :) ille suyum olcak yanimda heryerde..
Ayy insallahh düsüncesi bile heycanlandiriyo :)) Bide günde 1 bardak yesil cay iciyorum:)
Allah yardimcimiz olsun ..
merhaba ben 96 kiloyum ve bugün diyete başladım . HEDEF: Yazın bikini giymek:))
Ay keske benimde istahim kesilse :)))) Ama spora basladim basliyali yemiyorum abur cubur felan okadar kosuyom terliyom yoruluyom diyom sonra bide cuklatmi yiyim diyom :)) istahimi öylece kapatiyom :)
Hee sen beni ctesi görcektiniştahım bir kapalıydı ki sorma tatlı krizine girdim resmen,zaten ertesi günde regl oldum anlaşıldı sebebi tatlı krizinin.Dünde devam ettim abur cubura sonra mide fesatı geçirdim bu günde daha kahvaltı ediyorum güya şu saat oldu mıy mıy
yenayı ben de merak ettim canım hatta beyzuş ablaya sordum ama gözünden kaçtı sanırım
bu arada aile durumlarına çok kafanı takma olmasa iyi ama hepimizde oluyor böyle şeyler malesef canım
Ohh vallahi rahatladım, bir haber alınca. Abine çok geçmiş olsun, kızına da geçmiş olsun, onca sınavı ve stresi atlatmak da kolay değil çocuklar için :) Artık daha sık gelsen diyoruz, gözlerimiz arıyor, kaptansız eksik kalıyor buralarGünaydın,
NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
Allah allah? Hiç denk gelmemişim ben bu duruma. Yani beden büyük olunca fiyatı da mı artırıyorlar? Daha fazla kumaş kullanıyoruz diye mi? Böyle saçmalık görmedim. alacağım varsa da almam 1 metre kumaşın hesabını yapan firmadan :)ca ya gittim haftasonu kaban palto bişi bakıyorum yok çünkü düzgün biseyim. neyse hiç abartmıyorum bir kadab beyendim 129 lira eh fena değil falan neyse bedeninimi (baktığım 40 dı 44 bulup giydim) ablamla gitmiştik guzel buna bakayım derken ablam 189 lira başka yerdede vardır belki deyince şok oldum 60 lira 2 beden için konan 60 lira fark nasıl canım dedirtiyor sinir oldum resmen. elbette 38 ile 54 beden arasında çok fark var ama yine de çok rahatsız edici bir durum hiçbir nedenimiz olmasa da sırf ekonomik nedenlerden zayıflamak sart. en az 42 olmak zorundayız.
Yerim ben seni :) Nasıl gidiyor diyet?hadi ben kaçtım oooooo hazırlanacam dahaaa byeeeeee okula gidince okumaya fırsatım olurs bakarım kaale alın beni de kaaleeeeeeee
selammmmmmmmmmmselam çıtırlar
canım çok geçmiş olsun geçer bir an önce inşallah....kızlar gittim geldim hacı yemeğinden fazla kaçırmadım mutluyum eve geldim üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim ama malesef belim tutuldu kaldım öylece neyseki tam kilitlenmedim ama zor hareket ediyorum inşallah çabuk geçer
belli bir zaman doğru düzgün yedikten mide rahatladıktan sonra abur cubur yiyince acayip oluyor değil mi? bende yaşarım kramp girer resmen ya geçmiş olsun fıstığım......Kızlar valla ben neymişim bevalla sollamayı bırak canım inşallah kilo veririmde almam,bu sabah itibari ile tartıda +1 cumadan beri.Pazar regl oldum onunda etkisi var ama ctesi pazar abur cubur yedim onun etkisi daha büyük.Sonra da midem nasıl acıdı,ağrıdı anlatamam ıyyy bidahamı asla ((
sağol canım benim hastalanmak bile zor bebekle ,halinden anlamıyor tabi :))) her daim hareket istiyor off ya... benim eşimde öğlen gelmedi bugün bir ilçeye kontrole gittiler uzak olunca öğle arası kaynadı ... en azından 1 saatte olsa dinleniyordum ... allahtan bugün çok mızmızlanmadı anladı yavrum sanırım :))) evet ya bazen bende diyorum bunu ben tek başıma mı istedim diye bu erkekler neden böyle ? hemen bana sepetliyor 2 dk sevip bende hiçççççç işim olmaz diyorum :)
canım çok geçmiş olsun sana yaaa bebkle çok zor hasta olmak bile(geçen hafta hemeroidim acıyor oturamıyorum yatamıyorum bi de bebişle ilgilendim o halimle.eşimde geç geldi ogün.5 ten sonrada 3 çocukla ilgilendim oahlimle 7,30 da geldi adam.diyorum bu çocuklar sadece benimmi?biliyorum isteyerek yapmıyor işi çok çok yoğun.anlatınca anlıyorum ama benim günahım ne???bu arada yediğin kuruyemişler hiçte çok değil abartma lüften:)))sen beni görsen sabah7-8 badem yemiştim zaten ekmek fln da yedim.şimdide 3 tam cevizli müslimi yiyorum:)))aslında çok canın çerez istediğinde 50 badem ana yemek yerine bile geçer demişlerdi burda hatırlarsan.ara öündede 15 çiğ badem yiyebilirsin.ben de çereze bayılırım ama eve sade badem-ceviz ve leblebi alıyorum bu nedenle
çok geçmiş olsun inşallah tutulmazsın ççok fena.yürüyüşlerde dikkat et dışarda yürüyorsun soğuktan çok etkileniyor şu hastalık.benim de var ondan biliyorm.yakı bile yapıştırmıştım zamanında.sonra yüzme,yürüyüş ve kilo vermei le geçti ama yinede dikkatli olmak zorundayım her zaman
yaaa iyi ders oluyor dimi bize bunlar?ama o anda durabilsekte hiç yaşamasak daha iyi dimi?işte nefis bu mücadele istiyor
düzenli yiyince abur cubur kaçamağı daha aza iniyor .insülin direncin varmıydı?ben 3 satten fazla dayanamıyorum öğün aralarına bunu gördüm bildim.gerçi 2 gün oruçta aklıma gelmedi yemek ama o kendimle kalınca canavar oluyorum o nedenle 3 satte bir bişiler yiyom.bana en zararsız gelen abur cubur çiğ badem 15 tane yiyom çok canım isterse
hoşgeldin inşallah giyersinmerhaba ben 96 kiloyum ve bugün diyete başladım . HEDEF: Yazın bikini giymek:))
Doğa canım başın sağolsun,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz.
Bu gün şükür ben başladım normal düzenime,hatta hiç bir şey yiyesim yok oynuyorum resmen yemekle((
selammmmmmmmmmm
canım çok geçmiş olsun geçer bir an önce inşallah....
belli bir zaman doğru düzgün yedikten mide rahatladıktan sonra abur cubur yiyince acayip oluyor değil mi? bende yaşarım kramp girer resmen ya geçmiş olsun fıstığım......
sağol canım benim hastalanmak bile zor bebekle ,halinden anlamıyor tabi :))) her daim hareket istiyor off ya... benim eşimde öğlen gelmedi bugün bir ilçeye kontrole gittiler uzak olunca öğle arası kaynadı ... en azından 1 saatte olsa dinleniyordum ... allahtan bugün çok mızmızlanmadı anladı yavrum sanırım :))) evet ya bazen bende diyorum bunu ben tek başıma mı istedim diye bu erkekler neden böyle ? hemen bana sepetliyor 2 dk sevip bende hiçççççç işim olmaz diyorum :)
çerezi karışık yediğim için çok geldi sadece badem yesem ya da ceviz ayarlarım ama öyle olunca çok gibi geldi hımmm demek gayet normal sağol fıstık :) bak sana fıstık dedimde aklıma geldi yine :))))
hoşgeldin inşallah giyersin
hişşşşşşşt yemekle oynanmaz nimetle oynanmaz çarpar valla :)))
Yaa bende dün regl oldum o yüzden cumartesi + pazar canim cok cekti cuklat felanAma dün kalktim spor salonuna gittim canim istedikce :)) ama bu aksam bi pasta yaparim saniyorum cünkü öyle böyle degl acayip canim dadlii cekiyoooo :) bi dilimcikden biseycik olmaz yahuuuuu :)))
Geçmiş olsun canım :) Çoook hafif bir kabak yemeği tarifi vereyim o zaman. Kabak ben dahil kimsenin pek sevmediği bir sebzedir. Ama bu tarif hem çok kolay hem lezzetli. Gülriz Sururi'nin kitabından almıştım:....bazen ailelerimiz hiç istemediğimiz şeyleri yaşatabiliyor ama sonra geçip gidiyor takma kafana ne olursa olsun onlardan 1 tane daha yok.....
tariflere özellikle diyetlere devam edebilirsin canım :)
mutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim...... rahat uyu emine ablam...
selammmmmmmmmmm
canım çok geçmiş olsun geçer bir an önce inşallah....
belli bir zaman doğru düzgün yedikten mide rahatladıktan sonra abur cubur yiyince acayip oluyor değil mi? bende yaşarım kramp girer resmen ya geçmiş olsun fıstığım......
çerezi karışık yediğim için çok geldi sadece badem yesem ya da ceviz ayarlarım ama öyle olunca çok gibi geldi hımmm demek gayet normal sağol fıstık :) bak sana fıstık dedimde aklıma geldi yine :))))
hoşgeldin inşallah giyersin
hişşşşşşşt yemekle oynanmaz nimetle oynanmaz çarpar valla :)))
Sağol canım bişiyim yok ya gaviscon sağolsun geçirdi 2 tane emme tableti üst üste lüplettim bişiyciğim kalmadı.
Asuman geçmiş olsun canım dinlen yarın yaparsın yürüyüşünü.
sağol canım ama evde yürümekte zorlanıyorum inşallah yarına yürüyüşlere dönerim ama zor gibi
Ilık bir duş alsan sonrada varsa kas açıcı krem sürse kızlar ya da eşin beline sarsan iyice sıcak tutcak şekilde uzansan öyle.Bir de belki sinirseldir diye papatya ve rezene çayın varsa sallama ikisini bir fincan kaynar suya salla iç çok iyi gelir.
Bence madem 2 günü atlattın tatlısız benim hatama düşme git al kuru kayısıyı içine doldur cevzi bula kakaoya ye
sağol canım kas gevşetici alsam iyi olacak sanırım
Yaaa lafda güzel tabi git al kuru kayisi cevizi kakao bandir yegelde dayan ona kuru kayisidan nefret ederim ceviz demisken bi cevizli kek fena olmaz yahu
Geçmiş olsun canım, ütüyle kızdırdığın havlu da işe yarayabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?