sağol canım meyve yedim ıhlamur yapayım ya iyi hatırlattın sağol......ilbatum dikkat et kendine ıhlamur iç bol meyve ye canım ilerlemesin
hadi ben artık gidiyim
fazla yememişsin ama öncü olarak çikolata ,cips hiç yakışmadı bak :)aa ne guzel alıntı yapmıstım cadı kızım kapattı kayboldu cvblarımm
cecocumm gurur duyarım boyle bır yarısa onculuk etmekten cnmm
derınn sende katıll ve kayvalıdenden uzak dur cnm sana tuzak gıbı mamalar yedırıyorr sakın kanmaa
dun ıyı gectı kızlar
sabah
dometes peynır 2 dılım ekmek 3 catal patates kızartması sekersız cay ıcıtım
ara
elma yedımm babacım koymustu bayramda bahcemızden yeşil elma
oglen
2yk pilav 2-3 parca tavuk cok az ekmek turp 3 lahana sarması cacık
aksam mısafırlıkteyım 3tane susamlı kalın kraker yedım ve beyaz leblebı
eve gelınce de 1 bardak gazoz ve 2 dılım cıkolata azcık ta cips ydımm bunların uzerıne aksam yemegı yemedım tabıkıdee
işte boyle
herkeze gunaydınnn
ha bırde kv deden eskı ıblerı tartısı vardı onu alıdm 10 lıtrelık damacanayı tarttım dogru tarttı bı yanlıstır yoktur degılmı benıde 93 cıkarttı ac karnıma
hemen alt tarfta 80 lı rakamları goruncedaha cok sevındımm az kalmıs dedım
canım başın sağolsun...Allah rahmet eylesin...sevdiklerine sabır versin..
geçmiş olsun canım neyin var?
iyiyiz mutlucum napalım daha 12 haftalık olduk, gerçekten geçmiyo zamansağol canım siz nasılsınız zaman ağır geçiyor dimiii
20 yaşındayım, 1.69 boyum, 112 kilodayım. üniversiteye başladıktan sonra dengesiz beslenmeye başladım ve hızla kilo aldım. daha önce o kadar çok kilom göze batmıyordu ama bir yılda 15 kilo alınca artık dur demem gerektiğini farkettim. özel bir yurtta kalıyorum ve spor salonu var, aslında spor yapma imkanım da var ama üşengeçlikten yapmıyorum dürüst olmak gerekirse. günde 2 öğün besleniyorum ve bu da sağlıksız biliyorum. ben yaptığım her hatanın farkındayım , tek ihtiyacım bir an önce doğru bildiğim şeylere başlamak ve biraz destek, o kadar
tşk ederim ben de öyle umut ediyoruminşallah siz de istediğiniz kiloya sahip olursunuz
tabiki diyebilirsin ben de senin samimiyetine inanıyorum cnmcımmSemiran sana semoş diyebilirmiyim çünkü seni çok cana yakın ve samimi buluyorum
verdiğin kilo az değil ama vücudun baya bi dinlendi kilo koruma programını başardın artık
şahsım adına seni kaale alıyorum ve eski günlerine dönmeni bekliyorum
kızlar gittim geldim hacı yemeğinden fazla kaçırmadım mutluyum eve geldim üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim ama malesef belim tutuldu kaldım öylece neyseki tam kilitlenmedim ama zor hareket ediyorum inşallah çabuk geçer
iyi geceler kızlar internetimi değiştiim ve geçmişleri okumaya başlaya bildim sonunda sayfalar okadar geç açıyodu kisinir oluyordum ceco yarışa benide eklersen mutlu olurum ben de de aynı sabahtan akşama kadar çok güzel akşam olunca her kez yerken bakmak çok zor oluyor
iyiyiz canım sende neler var
benide ekleyin lütfen
maşşalh ben bu hafta spor pek yok o kadar ballandırarak anlattın ki spor yapasım geldi
aile olarak oturmaya gitmeyeli 1 sne oldusen herkezi sollarsın
tşk ederim ben de öyle umut ediyorum
tabiki diyebilirsin ben de senin samimiyetine inanıyorum cnmcımmevet bence de çok oldu dimi koruma ama elimden ancak bu kadarı geliyor bütün gayretimi göstereceğim inş :26::26:
asumanımmm naptın dikkat et kendine nolurrr seni seviyorummm canım arkadaşımmm
ben bugün geç yedim hastalığım yüzünden ama çok çerez yedim sanki ,sizce de öyle mi:26:
sabah ki öğleye doğruydu gerçi :)
1 kk kadar kaşar ve beyaz peynir karışık
1 mandalina
1 avuç karışık çerez (6-7 fındık+4-5 fıstık+2-3 çamfıstık+2-3 badem)
öğlen:
2 kaşık pilav
1 kaşık tavuk sote
ara:
4 yk k flakes 1 bardak sütle
içine( 4 fındık+ 1/2 ceviz+4 fıstık)
hala canım çerez istiyor ya durdurun beniiiiiiiiiii canım hastayım diye yemek istemiyor ama çerez istiyor nerede kilo yapıcı şey varsa onu istiyor ya((
akşamı da yazayım bari gerçi öğlenkiler akşamada var ama :)
1 kase süzme mercimek çorbası
2 kaşık tavuk sote
3 kaşık pilav
az turşu yerim belki
yoğurt eklerim
sonra 1 bardak yeşilçay içerim bol bol ıhlamur :)))
kızlar gittim geldim hacı yemeğinden fazla kaçırmadım mutluyum eve geldim üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim ama malesef belim tutuldu kaldım öylece neyseki tam kilitlenmedim ama zor hareket ediyorum inşallah çabuk geçer
Kızlar valla ben neymişim bevalla sollamayı bırak canım inşallah kilo veririmde almam,bu sabah itibari ile tartıda +1 cumadan beri.Pazar regl oldum onunda etkisi var ama ctesi pazar abur cubur yedim onun etkisi daha büyük.Sonra da midem nasıl acıdı,ağrıdı anlatamam ıyyy bidahamı asla ((
fıstıklar işle ilgili bir kıpırdanma daha oldu. bir tarftan çok istiyorum bir taraftan karda kışta evden çıkasım yok. hayırlısı olsun hepimiz için.
mutlucum herşey gönlünce olur inşallah canım
inşaah hepimiz için. esim anem bakar demeye başladı o fena. offff o kısmı işten daha zor
Selamlar arkadaslsar konuuyu bassdan okiyim dedim aman Allahim o nekadar sayfa öyle ölsem yine bitiremem :)))))
benim asumanzeynepe bi sorum olcakdi nekadar süre icinde verdin kilocuklarini ve nasil basardin bunu :) cevap verirsen cok sevinirim :)
hoşgeldin
ben mart 2011 de başladım verdiğim kilonun çoğunu ilk 6 ayda verdim son 4 aydır felan 80lerde geziyorum
sağlıklı beslenmeye çalıştım ve bolca yürüdüm
Ay süper canim ya darisi basima INSALLAHH :))
Ben gecen hafta sali günü bassladim 15.11 103,5 kgyla bu sabah 101,5 ikdim 2 kg gitmis :)) Bide spor salonuna yazildim her 2 günde bi spor salonuna gidiyorum söyle 80 lere bi düssemmm ah ahh :)
başlangıç kilon bana göre daha iyi sıkı devam edersen 2 ay içinde 89 olursun bence canım ilk aylarda çok hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor spor yapman da süper ayrıca
bol su içmeyi de ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?