Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilbatum dikkat et kendine ıhlamur iç bol meyve ye canım ilerlemesin
hadi ben artık gidiyim
sağol canım meyve yedim ıhlamur yapayım ya iyi hatırlattın sağol......
fazla yememişsin ama öncü olarak çikolata ,cips hiç yakışmadı bak :)
canım başın sağolsun...Allah rahmet eylesin...sevdiklerine sabır versin..

geçmiş olsun canım neyin var?

sağool ablacım kırıklık var sanırım grip olacağım

Semiran sana semoş diyebilirmiyim çünkü seni çok cana yakın ve samimi buluyorum

verdiğin kilo az değil ama vücudun baya bi dinlendi kilo koruma programını başardın artık

şahsım adına seni kaale alıyorum ve eski günlerine dönmeni bekliyorum

ben bugün geç yedim hastalığım yüzünden ama çok çerez yedim sanki ,sizce de öyle mi:26:

sabah ki öğleye doğruydu gerçi :)

1 kk kadar kaşar ve beyaz peynir karışık
1 mandalina
1 avuç karışık çerez (6-7 fındık+4-5 fıstık+2-3 çamfıstık+2-3 badem)

öğlen:
2 kaşık pilav
1 kaşık tavuk sote

ara:
4 yk k flakes 1 bardak sütle
içine( 4 fındık+ 1/2 ceviz+4 fıstık)

hala canım çerez istiyor ya durdurun beniiiiiiiiiii canım hastayım diye yemek istemiyor ama çerez istiyor nerede kilo yapıcı şey varsa onu istiyor ya ((

akşamı da yazayım bari gerçi öğlenkiler akşamada var ama :)
1 kase süzme mercimek çorbası
2 kaşık tavuk sote
3 kaşık pilav
az turşu yerim belki
yoğurt eklerim

sonra 1 bardak yeşilçay içerim bol bol ıhlamur :)))

istemekle zaten bir yola başlamış oldun yolumuz uzun tabii ama kararlı olmak ve yılmamak lazım burada birbirimize destek olarak bişeyler başarmaya çalışıyoruz daha çok gençsin bir an önce o spor salonunu en sevdiğin mekan olarak belirlemen lazım canım

kızlar gittim geldim hacı yemeğinden fazla kaçırmadım mutluyum eve geldim üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim ama malesef belim tutuldu kaldım öylece neyseki tam kilitlenmedim ama zor hareket ediyorum inşallah çabuk geçer

inşallah siz de istediğiniz kiloya sahip olursunuz
tşk ederim ben de öyle umut ediyorum
tabiki diyebilirsin ben de senin samimiyetine inanıyorum cnmcımm evet bence de çok oldu dimi koruma ama elimden ancak bu kadarı geliyor bütün gayretimi göstereceğim inş :26::26:

asumanımmm naptın dikkat et kendine nolurrr seni seviyorummm canım arkadaşımmm

Kızlar valla ben neymişim be valla sollamayı bırak canım inşallah kilo veririmde almam,bu sabah itibari ile tartıda +1 cumadan beri.Pazar regl oldum onunda etkisi var ama ctesi pazar abur cubur yedim onun etkisi daha büyük.Sonra da midem nasıl acıdı,ağrıdı anlatamam ıyyy bidahamı asla ((

sağol canım ben bişey yapmadım ama oturdum dinleniyorum az daha iyi ama benim bu haftaki yürüyüş planlarım iptal oldu gibi görünüyor malesef ya offf

canım çok geçmiş olsun sana yaaa bebkle çok zor hasta olmak bile(geçen hafta hemeroidim acıyor oturamıyorum yatamıyorum bi de bebişle ilgilendim o halimle.eşimde geç geldi ogün.5 ten sonrada 3 çocukla ilgilendim oahlimle 7,30 da geldi adam.diyorum bu çocuklar sadece benimmi?biliyorum isteyerek yapmıyor işi çok çok yoğun.anlatınca anlıyorum ama benim günahım ne???bu arada yediğin kuruyemişler hiçte çok değil abartma lüften:)))sen beni görsen sabah7-8 badem yemiştim zaten ekmek fln da yedim.şimdide 3 tam cevizli müslimi yiyorum:)))aslında çok canın çerez istediğinde 50 badem ana yemek yerine bile geçer demişlerdi burda hatırlarsan.ara öündede 15 çiğ badem yiyebilirsin.ben de çereze bayılırım ama eve sade badem-ceviz ve leblebi alıyorum bu nedenle

çok geçmiş olsun inşallah tutulmazsın ççok fena.yürüyüşlerde dikkat et dışarda yürüyorsun soğuktan çok etkileniyor şu hastalık.benim de var ondan biliyorm.yakı bile yapıştırmıştım zamanında.sonra yüzme,yürüyüş ve kilo vermei le geçti ama yinede dikkatli olmak zorundayım her zaman

yaaa iyi ders oluyor dimi bize bunlar?ama o anda durabilsekte hiç yaşamasak daha iyi dimi?işte nefis bu mücadele istiyor
düzenli yiyince abur cubur kaçamağı daha aza iniyor .insülin direncin varmıydı?ben 3 satten fazla dayanamıyorum öğün aralarına bunu gördüm bildim.gerçi 2 gün oruçta aklıma gelmedi yemek ama o kendimle kalınca canavar oluyorum o nedenle 3 satte bir bişiler yiyom.bana en zararsız gelen abur cubur çiğ badem 15 tane yiyom çok canım isterse

fıstıklar işle ilgili bir kıpırdanma daha oldu. bir tarftan çok istiyorum bir taraftan karda kışta evden çıkasım yok. hayırlısı olsun hepimiz için.

Selamlar arkadaslsar konuuyu bassdan okiyim dedim aman Allahim o nekadar sayfa öyle ölsem yine bitiremem :)))))
benim asumanzeynepe bi sorum olcakdi nekadar süre icinde verdin kilocuklarini ve nasil basardin bunu :) cevap verirsen cok sevinirim :)

hoşgeldin
ben mart 2011 de başladım verdiğim kilonun çoğunu ilk 6 ayda verdim son 4 aydır felan 80lerde geziyorum
sağlıklı beslenmeye çalıştım ve bolca yürüdüm

hoşgeldin
ben mart 2011 de başladım verdiğim kilonun çoğunu ilk 6 ayda verdim son 4 aydır felan 80lerde geziyorum
sağlıklı beslenmeye çalıştım ve bolca yürüdüm

Ay süper canim ya darisi basima INSALLAHH :))
Ben gecen hafta sali günü bassladim 15.11 103,5 kgyla bu sabah 101,5 ikdim 2 kg gitmis :)) Bide spor salonuna yazildim her 2 günde bi spor salonuna gidiyorum söyle 80 lere bi düssemmm ah ahh :)

başlangıç kilon bana göre daha iyi sıkı devam edersen 2 ay içinde 89 olursun bence canım ilk aylarda çok hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor spor yapman da süper ayrıca
bol su içmeyi de ihmal etme

başlangıç kilon bana göre daha iyi sıkı devam edersen 2 ay içinde 89 olursun bence canım ilk aylarda çok hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor spor yapman da süper ayrıca
bol su içmeyi de ihmal etme

Ihmal etmem benim yapimda var o günde en az 2 litre su icerim hele hele susuz yemek asla yiyemem :) ille suyum olcak yanimda heryerde..
Ayy insallahh düsüncesi bile heycanlandiriyo :)) Bide günde 1 bardak yesil cay iciyorum:)
Allah yardimcimiz olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…