civcivim hoşgeldin nasılsın
Günaydın,
NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
mutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...
teşekkür ederim cecom çok şükür iyiyim canım inş böyle gider..sen nasılsın ?
20 yaşındayım, 1.69 boyum, 112 kilodayım. üniversiteye başladıktan sonra dengesiz beslenmeye başladım ve hızla kilo aldım. daha önce o kadar çok kilom göze batmıyordu ama bir yılda 15 kilo alınca artık dur demem gerektiğini farkettim. özel bir yurtta kalıyorum ve spor salonu var, aslında spor yapma imkanım da var ama üşengeçlikten yapmıyorum dürüst olmak gerekirse. günde 2 öğün besleniyorum ve bu da sağlıksız biliyorum. ben yaptığım her hatanın farkındayım , tek ihtiyacım bir an önce doğru bildiğim şeylere başlamak ve biraz destek, o kadar
kızlar gittim geldim hacı yemeğinden fazla kaçırmadım mutluyum eve geldim üzerimi değiştirip yürüyüşe gidecektim ama malesef belim tutuldu kaldım öylece neyseki tam kilitlenmedim ama zor hareket ediyorum inşallah çabuk geçer
fıstıklar işle ilgili bir kıpırdanma daha oldu. bir tarftan çok istiyorum bir taraftan karda kışta evden çıkasım yok. hayırlısı olsun hepimiz için.
merhaba ben 96 kiloyum ve bugün diyete başladım . HEDEF: Yazın bikini giymek:))
CECOOOOOO canım ya neredesin bir yere falan mı gidecektin benim haberim mi yok ya, ösledim ben seni
slmlar kizlarrr ilk öncelikleGünaydın,
NAsılsınız hanımlar..Bende yoğunluk var üst düzeyde..Abim safra ameliyatı oldu..Kızımın sınav haftasıydı iki hafta..
Durum böyleyken böyle.
Umuttt'çum
Mutlu'cum geçmiş olsun..
cnm rabbim sabirlar versin aniden ölüm olaylari insani $oka sokuyor benim komsumun e$i kalpkrizinden vefat etmisti $ok olmustum teli actim ayhan abi ölmüs duydunmu dedi cousenimin e$imutlu çok sevindim gözün aydın canım çok sıkkın çok sevdiğim bi ablam vardı o vefat etti bi trafik canavarı yüzünden hala kendime gelemedim inanamıyorum konduramıyorum kocası kalp hastasıydı onu düşünürdü hep çok şekerlerdi karı koca kendinin kaza geçirdiğini duyduğu an abimizde kalp krizi geçirmiş şimdi daha iyi oda kabullenemiyorum olmaz falan diyor geçen hafta aklımdayı ne zamandır görüşemedik falan dedim hiç ertelememek lazım keşke deyip duruyorum şimdi bi insan bu kadarmı kafa dengi uyumlu olur ya süper anlaşırdık rahat uyu emine ablam...
cnm cok sevindim iyi olmanateşekkür ederim cecom çok şükür iyiyim canım inş böyle gider..sen nasılsın ?
gecmis olsun cnm gec yazdim ama ben telden okuyorum sonrada unutuyorum bende cok unutkanlik var bebisi emzirdigimden laptopuda kiz birakmiyorteşekkürederim inşallah sorun yok. gerçi bize yapılan testin 3 yas öncesinde sonuç vermediği söyleniyor. (sabah ayse ile konuştum onun drlardan biri de söyledi.) ama adam 6 aylık bile yapılır dedi. dr ları anlamak zor. inşallah dalokinin bişeyi yoktur.
dalokiye çok geçmiş olsun mutlucum. melekler tüm çocukları korusunlar inşallah[/QU
aminnn cnm iyisindir insallah zaman gemiyor demissin ama gecerrrrrr gecerrr birde bakmissin kosmaya baslamis
benim kizda az önce yazdigim cevaplari siliyordu zor kurtardim cok hareketli masallahaa ne guzel alıntı yapmıstım cadı kızım kapattı kayboldu cvblarımm
cecocumm gurur duyarım boyle bır yarısa onculuk etmekten cnmm
derınn sende katıll ve kayvalıdenden uzak dur cnm sana tuzak gıbı mamalar yedırıyorr sakın kanmaa
dun ıyı gectı kızlar
sabah
dometes peynır 2 dılım ekmek 3 catal patates kızartması sekersız cay ıcıtım
ara
elma yedımm babacım koymustu bayramda bahcemızden yeşil elma
oglen
2yk pilav 2-3 parca tavuk cok az ekmek turp 3 lahana sarması cacık
aksam mısafırlıkteyım 3tane susamlı kalın kraker yedım ve beyaz leblebı
eve gelınce de 1 bardak gazoz ve 2 dılım cıkolata azcık ta cips ydımm bunların uzerıne aksam yemegı yemedım tabıkıdee
işte boyle
herkeze gunaydınnn
ha bırde kv deden eskı ıblerı tartısı vardı onu alıdm 10 lıtrelık damacanayı tarttım dogru tarttı bı yanlıstır yoktur degılmı benıde 93 cıkarttı ac karnıma
hemen alt tarfta 80 lı rakamları goruncedaha cok sevındımm az kalmıs dedım
hosgeldin cnm dogru yerdesin20 yaşındayım, 1.69 boyum, 112 kilodayım. üniversiteye başladıktan sonra dengesiz beslenmeye başladım ve hızla kilo aldım. daha önce o kadar çok kilom göze batmıyordu ama bir yılda 15 kilo alınca artık dur demem gerektiğini farkettim. özel bir yurtta kalıyorum ve spor salonu var, aslında spor yapma imkanım da var ama üşengeçlikten yapmıyorum dürüst olmak gerekirse. günde 2 öğün besleniyorum ve bu da sağlıksız biliyorum. ben yaptığım her hatanın farkındayım , tek ihtiyacım bir an önce doğru bildiğim şeylere başlamak ve biraz destek, o kadar
gecmis olsun cnm ben saglikllibeslenmeye mide agrilarim artinca baslamistimKızlar valla ben neymişim bevalla sollamayı bırak canım inşallah kilo veririmde almam,bu sabah itibari ile tartıda +1 cumadan beri.Pazar regl oldum onunda etkisi var ama ctesi pazar abur cubur yedim onun etkisi daha büyük.Sonra da midem nasıl acıdı,ağrıdı anlatamam ıyyy bidahamı asla ((
cnm gecmis olsun insallah cabucuk iyilesirsin bende bu hafta zor yaparim sporumu oruc borclarimi tutayim günler kisaykensağol canım ben bişey yapmadım ama oturdum dinleniyorum az daha iyi ama benim bu haftaki yürüyüş planlarım iptal oldu gibi görünüyor malesef ya offf
hayirlisi olsun cnmfıstıklar işle ilgili bir kıpırdanma daha oldu. bir tarftan çok istiyorum bir taraftan karda kışta evden çıkasım yok. hayırlısı olsun hepimiz için.
süpersin cnm
hosgeldin cnmEvet Kurtulcam kafama koydum 2 günde bi spor salonuna da gidiyom :) Yazin nisanlanmaya düsünüyoz sevdigimle o yüzden nisanimda prensesler gibi olmak istiyorum :) yaza kadar CITIR olmam gerek :)
hayir is hayatina atilmadim almanyada bir meslegi ögrenmek icin 3 sene boyunca haftada 2 gün okula 3 gün ise gidiliyor :) okulada gidiyom isede 3 sene sonra meslegimi elime aliyorum :)
ben yazana kadar sen çıkmışsın yaa neyse bi ara yine girerim belki..
ama hiçö vaktim olmuyo yani şöyle evde durduğum günler sadece pazartesi,salı ve perşembe ama bu günlerdede sınavlarıma çalışıyorum : (
hem üniv hem pratik sınavlarım oluyo : (
çok bunalıyorum ama napiim. bide haftanın çoğunu bazen tüm günlerini dışarıda geçirdiğim için ne yiyeceğimi şaşırıyorum açıkçası : (
umarım takrar görüşürüz : (
beni tanıyanlara selamlar..
herkese başarılar diliyorum..
Allah yardımcınız olsun bana da yeniden bi azim versin inşaAllah ..
slm cnm cabuk kendini toplamaya calis cnm yoksa insan anlamadan 90 kilolarda buluyor kendini
el koydun mu bari şimdi :)) eşin seni çok seviyor çoooooooooooooook maşallah size...Kızlarrrr ben geldimmmmmmm
Maşallah yavaş yavaş eski formumuza kavuşuyoruz galiba topik olarak :122: baya bir geçmiş birikmiş ve büyük bir zevkle okuyup geldim
Özledik canım seni yaa.... Gözlerimiz yollarda kaldı ... Abine çok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifasına kavuşur.
İnşallah kızının sınavlarıda çok güzel geçmiştir
Umarım bundan sonra sık sık buraya gelir bizlerle hedefe koşmaya devam edersin. Sen buranın olmazsa olmazlarındansın
Doğacığım hepinizin başı sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin sizlerede sabırlar versin.....
Çok şükür ablacığım iyiyim bende birde şu kilolardan kurtulsak daha da iyi olucam
Aramıza hoşgeldin.... Umarım sende bizlerle düzenli paylaşımda bulunur bir an önce hedefine ulaşırsın
Canım çok geçmiş olsunNazaramı geldin ne :26: Bende geçen hafta birden o şekilde oldum ama ben hala bile ara ara kitleniyorum nasıl birşeyse Herhalde üşütüyoruz sonuçta biraz güneşi görünce cam kapı fazla açık bırakıyoruz farkında olmadan çarpılıyoruz belkide:44:
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım .....İnşallah gönlüne göre olur herşey
Aramıza hoşgeldinİnşallah hedefine ulaşırsın tabi azim ve devamlı paylaşım şart. Motivasyon burada beleş nasılsa
Geldim şekerim geldimEşimin işten gelmesini bekliyorum ki laptoba el koyayım kızın odasında fenalık geliyor sonuçta hem evde olup bitenden haberim olsun istiyorum hemde eşim diğer odaya geçince bırakıp gidiyorsun beni diye sitem ediyor ne yapsın bensiz duramıyor
_sevdali_ kız sende deutschland'lımısın
Anaaa valla toprağımı buldum gibi oldum bir an
Artık nekadar özlediysem Almanca konuşmayı geçenlerde Forumda alışveriş yaparken Alman bir Anne - Oğula kulak misafiri oldum
Şarküteri bölümünde yanıma dikildiler bende Alman olduklarını anlayınca istem dışı sırıtmaya başlamışımeşimde ne iş diyor tabi
Adam oradaki çalışana yarım yamalak türkçesiyle istediğini anlatmaya çalışıyor ama diğer anlaşılır olduğu halde bir türlü istediği şekilde hazırlayamadı siparişi.
En sonunda dayanamadım müdahalle ettim ve Adama yardımcı olabilirmiyim ne için lazımdı falan gibi birşeyler sordumsatıcıya ilettim ve Annesiyle de biraz sohbet edip siparişi alana kadar bekledim.
Eşim diyor ula bir tane Alman gördümü sanki ananı görmüş gibi seviniyorsun diye
Büyük Görümcemin eşide ex Almanyalıonunla bir araya geldiğimizde Almanca çekiştiriyoruz eşleri onlarda hemen başlar bak yine başladılar almancaya kesin bizi çekiştiriyorlar diye bizde yooooooooooo ne alaka diyoruz gülerek
el koydun mu bari şimdi :)) eşin seni çok seviyor çoooooooooooooook maşallah size...
alemsin cidden sen ya .... neyse yabancılara karşı misafirperverliğimizi ,sıcakkanlılığımızı, yardımseverliğimizi göstermişsin sağol seni ne ilan etsek acaba :))))
azcık tv izleyeyim bari :) görüşürüz sonra....
sabah aç karna meyve iyi olur mu ya hemde hergün ,midem ekşir ya senin olmadı mı?
aslında güzel bir diyete benziyor ama su günü hariç ya tüm gün suyla insan nasıl dayanır yok bence sen o günü atla allah korusun zara verir falan ,sen o günü atlayarak devam et acelemiz yok zamanla ve kalıcı kilolar vermeye çalışıyoruz
bende araştırıyorum soruyorum ha tamam sıkışırsam yaparım diyorum ama yinede herşeyden az yiyerek veriyorum
ben buraya katılalı 3-3,5 ay oldu ve ben bu sürede 16 kilo verdim daha da vermem gereken kilolar var bebeğim var 6,5 aylık :) ondan hatıra bana....
bayramda bende ilk defa + gördüm valla ...... sonra toparlan dedim kendi kendime.....
inşallah canım inşallah sen takıl sürekli ve paylaşımlarda bulun inan vereceksin zamanla....
hımmm sen yurtdışındasın yani iyi hadi bakalım ,sen avukat mı oluyorsun yani?
slmlar kizlarrr ilk öncelikle
yenacim gecmis olsun abine kizinada kolay gelsinnn
cnm rabbim sabirlar versin aniden ölüm olaylari insani $oka sokuyor benim komsumun e$i kalpkrizinden vefat etmisti $ok olmustum teli actim ayhan abi ölmüs duydunmu dedi cousenimin e$io anda benim bahcede ailecek eyleniyorduk yigenler felan aniden dünya sanki bir an -durmustu rabbim geride kalanlara sabir versin
cnm cok sevindim iyi olmana
gecmis olsun cnm gec yazdim ama ben telden okuyorum sonrada unutuyorum bende cok unutkanlik var bebisi emzirdigimden laptopuda kiz birakmiyor
dalokiye çok geçmiş olsun mutlucum. melekler tüm çocukları korusunlar inşallah[/QU
aminnn cnm iyisindir insallah zaman gemiyor demissin ama gecerrrrrr gecerrr birde bakmissin kosmaya baslamis
benim kizda az önce yazdigim cevaplari siliyordu zor kurtardim cok hareketli masallah
hosgeldin cnm dogru yerdesin
gecmis olsun cnm ben saglikllibeslenmeye mide agrilarim artinca baslamistim
cnm gecmis olsun insallah cabucuk iyilesirsin bende bu hafta zor yaparim sporumu oruc borclarimi tutayim günler kisayken
hayirlisi olsun cnm
süpersin cnm
hosgeldin cnm
slm cnm cabuk kendini toplamaya calis cnm yoksa insan anlamadan 90 kilolarda buluyor kendini
Hosbuldum saolasin :))
_sevdali_ kız sende deutschland'lımısın
Anaaa valla toprağımı buldum gibi oldum bir an
Artık nekadar özlediysem Almanca konuşmayı geçenlerde Forumda alışveriş yaparken Alman bir Anne - Oğula kulak misafiri oldum
Şarküteri bölümünde yanıma dikildiler bende Alman olduklarını anlayınca istem dışı sırıtmaya başlamışımeşimde ne iş diyor tabi
Adam oradaki çalışana yarım yamalak türkçesiyle istediğini anlatmaya çalışıyor ama diğer anlaşılır olduğu halde bir türlü istediği şekilde hazırlayamadı siparişi.
En sonunda dayanamadım müdahalle ettim ve Adama yardımcı olabilirmiyim ne için lazımdı falan gibi birşeyler sordumsatıcıya ilettim ve Annesiyle de biraz sohbet edip siparişi alana kadar bekledim.
Eşim diyor ula bir tane Alman gördümü sanki ananı görmüş gibi seviniyorsun diye
Büyük Görümcemin eşide ex Almanyalıonunla bir araya geldiğimizde Almanca çekiştiriyoruz eşleri onlarda hemen başlar bak yine başladılar almancaya kesin bizi çekiştiriyorlar diye bizde yooooooooooo ne alaka diyoruz gülerek
Listeye aldık tabiki profit ama efsunlununda dediği gibi bazen devamlı paylaşımda bulunanların bile yoğunluk olunca mesajları arada kaynayabiliyor. Daha geçen gece bende efsunluda bunu izah ettik bizlerin bile hala bazen başına geliyor ama bizler altında bir kasıt asla aramıyoruz sonuçta bir yandan ev veya çocuklarlada alakadar olmak zorunda oluyoruz ve anında cevap yazamayabiliyoruz.
Burada herkes birbirini motive ediyor ve emin ol kimse kimseyi dışlamaz.
Kız bir an Erol Büyükburç geldi gözümün önünehani bir canlı yayında ben saksı değilim diye bir serzenişi vardı ya
Umarım bunuda yanlış anlamazsın sonuçta ben yapı olarak çoğu şeyi sırf kendimizi biraz daha iyi hissedelim diye komik benzetmelerle daha neşeli hale getiriyorum. Geçmişi okuduysan zaten anlarsın
Sen merak etme birkaç güne kadar sende emin ol topiğimizin bağımlısı olur hiç birşeyin sandığın gibi olmadığını anlarsın canım
Umarım düzenli paylaşımda bulunur sende bizlerle birlikte yürümeye devam edersin
Beni özleyen olmamis
Bugun cocuklarimi bir saat gösterdiler Cocuk tantuni yemek istedi önce evet dediler az yuruduk biraz daha gitsek ordaydik kadin dedi gitmiyorum cocuklarin surati bir karis anlamiyolar da niye böyle Öyle canim yandi ki o an kendi cocuguma istedigini yapamamak ama el den gelir.
Bugunun en guzel haberi doktorumdam geldi Günlük klinikte en az 6-8 hafta surer saniyordum Sana iki hafta yeter dedi bana hem sasirdim hem sevindim öyle olursa TR gelebilirim nasilsa cocuklari vermiyecekler burda kalip kafamda kurmaktansa annemi , akrabalarimi görursem en azindan yalniz hissetmedigimi depolar gelirim ama tabi bunlara belli olmaz gidemezsin de diyebilirlerMetanetli durmaya calisiyorum ama inanin cok zor anne olan birinin dayanacagi durum degil yeminlen icim ciz ediyor her seferinde
kirli coraplarini buldum onlari koklayarak agliyorum kirli pijamasi kalmis ona sarilarak uyuyorum yatagimda kara kizimin sac telleri var onlari seviyorum carsaflari degistirmedim kokusu sinmis diye lütfen dua edin yalvaririm cok dua edin
bugunku menum
sabah yok kahvalti edemedim
klinikte 1b portakal suyu ictim
öglen de balik vardi soslu ve havuc haslama pilav da vardi ama ben yemedim
bir dilim kek yedim sonra kahve ile
simdide hurma yiyip duruyorum
ama bu ara az su iciyorum cunku sevmiyorum baska yerlerde tuvalete girmeyi klinikte falan
benden simdilik bu kadar..
:)))))))))))))))))))))) hehehehe süper ya hic gülesim yokdu :)))) sendemi almanyadansin :)) veya burdandin sanirim eskiden :))
bende burda memleketimden birisini bulursam senin gibi sevincden 4 köse oluyom iste :)))))
Beni özleyen olmamis
Bugun cocuklarimi bir saat gösterdiler Cocuk tantuni yemek istedi önce evet dediler az yuruduk biraz daha gitsek ordaydik kadin dedi gitmiyorum cocuklarin surati bir karis anlamiyolar da niye böyle Öyle canim yandi ki o an kendi cocuguma istedigini yapamamak ama el den gelir.
Bugunun en guzel haberi doktorumdam geldi Günlük klinikte en az 6-8 hafta surer saniyordum Sana iki hafta yeter dedi bana hem sasirdim hem sevindim öyle olursa TR gelebilirim nasilsa cocuklari vermiyecekler burda kalip kafamda kurmaktansa annemi , akrabalarimi görursem en azindan yalniz hissetmedigimi depolar gelirim ama tabi bunlara belli olmaz gidemezsin de diyebilirlerMetanetli durmaya calisiyorum ama inanin cok zor anne olan birinin dayanacagi durum degil yeminlen icim ciz ediyor her seferinde
kirli coraplarini buldum onlari koklayarak agliyorum kirli pijamasi kalmis ona sarilarak uyuyorum yatagimda kara kizimin sac telleri var onlari seviyorum carsaflari degistirmedim kokusu sinmis diye lütfen dua edin yalvaririm cok dua edin
bugunku menum
ama bu ara az su iciyorum cunku sevmiyorum baska yerlerde tuvalete girmeyi klinikte falan
Beni özleyen olmamis
bugunku menum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?