Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

civcivim hoşgeldin nasılsın

hoşbuldum ablacım hemde çok hoş buldum : )
resimlerine baktım maşaAllah bravpo ara vermemişsin.. naaptın 7li rakamlara geçtin mi?
ben mahvettim herşeyi yaaa buraya takılmayı bırakınca bibıraktım pir gitti. hergün dur şunuda yiyim yarın başlarım diyorum. eve pasta aldıysak mesela pasta bitsin öyle başliim. tatlı yaptıysak o bitsin öyle diyee diye 84,5 oldum yaa : (

ben yazana kadar sen çıkmışsın yaa neyse bi ara yine girerim belki..
ama hiçö vaktim olmuyo yani şöyle evde durduğum günler sadece pazartesi,salı ve perşembe ama bu günlerdede sınavlarıma çalışıyorum : (
hem üniv hem pratik sınavlarım oluyo : (
çok bunalıyorum ama napiim. bide haftanın çoğunu bazen tüm günlerini dışarıda geçirdiğim için ne yiyeceğimi şaşırıyorum açıkçası : (

umarım takrar görüşürüz : (

beni tanıyanlara selamlar..
herkese başarılar diliyorum..
Allah yardımcınız olsun bana da yeniden bi azim versin inşaAllah ..

Kızlarrrr ben geldimmmmmmm

Maşallah yavaş yavaş eski formumuza kavuşuyoruz galiba topik olarak :122: baya bir geçmiş birikmiş ve büyük bir zevkle okuyup geldim

Özledik canım seni yaa.... Gözlerimiz yollarda kaldı ... Abine çok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifasına kavuşur.
İnşallah kızının sınavlarıda çok güzel geçmiştir
Umarım bundan sonra sık sık buraya gelir bizlerle hedefe koşmaya devam edersin. Sen buranın olmazsa olmazlarındansın

Doğacığım hepinizin başı sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin sizlerede sabırlar versin.....

teşekkür ederim cecom çok şükür iyiyim canım inş böyle gider..sen nasılsın ?

Çok şükür ablacığım iyiyim bende birde şu kilolardan kurtulsak daha da iyi olucam

Aramıza hoşgeldin.... Umarım sende bizlerle düzenli paylaşımda bulunur bir an önce hedefine ulaşırsın

Canım çok geçmiş olsun Nazaramı geldin ne :26: Bende geçen hafta birden o şekilde oldum ama ben hala bile ara ara kitleniyorum nasıl birşeyse Herhalde üşütüyoruz sonuçta biraz güneşi görünce cam kapı fazla açık bırakıyoruz farkında olmadan çarpılıyoruz belkide:44:

fıstıklar işle ilgili bir kıpırdanma daha oldu. bir tarftan çok istiyorum bir taraftan karda kışta evden çıkasım yok. hayırlısı olsun hepimiz için.

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım .....İnşallah gönlüne göre olur herşey

merhaba ben 96 kiloyum ve bugün diyete başladım . HEDEF: Yazın bikini giymek:))

Aramıza hoşgeldin İnşallah hedefine ulaşırsın tabi azim ve devamlı paylaşım şart. Motivasyon burada beleş nasılsa

CECOOOOOO canım ya neredesin bir yere falan mı gidecektin benim haberim mi yok ya, ösledim ben seni

Geldim şekerim geldim Eşimin işten gelmesini bekliyorum ki laptoba el koyayım kızın odasında fenalık geliyor sonuçta hem evde olup bitenden haberim olsun istiyorum hemde eşim diğer odaya geçince bırakıp gidiyorsun beni diye sitem ediyor ne yapsın bensiz duramıyor

slmlar kizlarrr ilk öncelikle
yenacim gecmis olsun abine kizinada kolay gelsinnn
cnm rabbim sabirlar versin aniden ölüm olaylari insani $oka sokuyor benim komsumun e$i kalpkrizinden vefat etmisti $ok olmustum teli actim ayhan abi ölmüs duydunmu dedi cousenimin e$i o anda benim bahcede ailecek eyleniyorduk yigenler felan aniden dünya sanki bir an -durmustu rabbim geride kalanlara sabir versin
teşekkür ederim cecom çok şükür iyiyim canım inş böyle gider..sen nasılsın ?
cnm cok sevindim iyi olmana
gecmis olsun cnm gec yazdim ama ben telden okuyorum sonrada unutuyorum bende cok unutkanlik var bebisi emzirdigimden laptopuda kiz birakmiyor

_sevdali_ kız sende deutschland'lımısın
Anaaa valla toprağımı buldum gibi oldum bir an
Artık nekadar özlediysem Almanca konuşmayı geçenlerde Forumda alışveriş yaparken Alman bir Anne - Oğula kulak misafiri oldum
Şarküteri bölümünde yanıma dikildiler bende Alman olduklarını anlayınca istem dışı sırıtmaya başlamışım eşimde ne iş diyor tabi
Adam oradaki çalışana yarım yamalak türkçesiyle istediğini anlatmaya çalışıyor ama diğer anlaşılır olduğu halde bir türlü istediği şekilde hazırlayamadı siparişi.
En sonunda dayanamadım müdahalle ettim ve Adama yardımcı olabilirmiyim ne için lazımdı falan gibi birşeyler sordum satıcıya ilettim ve Annesiyle de biraz sohbet edip siparişi alana kadar bekledim.
Eşim diyor ula bir tane Alman gördümü sanki ananı görmüş gibi seviniyorsun diye

Büyük Görümcemin eşide ex Almanyalı onunla bir araya geldiğimizde Almanca çekiştiriyoruz eşleri onlarda hemen başlar bak yine başladılar almancaya kesin bizi çekiştiriyorlar diye bizde yooooooooooo ne alaka diyoruz gülerek

Son düzenleme:
el koydun mu bari şimdi :)) eşin seni çok seviyor çoooooooooooooook maşallah size...

alemsin cidden sen ya .... neyse yabancılara karşı misafirperverliğimizi ,sıcakkanlılığımızı, yardımseverliğimizi göstermişsin sağol seni ne ilan etsek acaba :))))

Birde bugün yediklerimi yazayım

Sabah;
2 ince dilim ekmek
1 KK beyaz peynir ( az yağlı )
3 zeytin
1 domates
1,5 Salatalık
1 Fincan Yeşil çay

Öğlen
1 Kase Tel şehriye Çorbası
3 Grissini
1 Fincan Nescafe

Akşam

8 - 9 Yk Zeytinyağlı Barbunya ( çok az yağ koydum )
2 ince dilim ekmek
3 - 4 kaşık yoğurt

Akşam yemeğini saat 18:00de yedim ve şu an açımmmmmmmmmmmmmmm
Bir Fincan Yeşil Çayımıda içtim Artık yatana kadar Şaban gibi acıktıkca su içerim
Hee bu arada sabahtan bu saate kadar 2,5 Litre bitirdim ama yatana kadar bir yarım Litre daha içerim kesin

herkese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım fakat sizleri çok uzun zamandır takip ediyorum.bende 92 kiloyum hamilelikte aldım bu kiloları çocuğum şimdi 5 yaşında yaz geldiğinde 20 kilo kadar zayıflıyorum kışın yine alıyorum 33 yaşındayım eşim 2.çocuk istiyor ama ben bu kiloyla hamile kalmaya çok korkuyorum biran önce bişeyler yapmak istiyorum bu konuyla ilgili bilgilerinize ihtiyacım var

Şekerim sevilmeyecek birimiyim dabi sevecek sıkıyorsa sevmesin oyarım
Şaka şaka ya ne kadar didişsekte bazı huylarını eleştirsemde severim keratayı tabi oda beni

Aaaa beni etsen etsen deli saraylı ilan edebilirsin

azcık tv izleyeyim bari :) görüşürüz sonra....

Kız laptoba niye el koyuyorum sanıyorsun Ahtapod gibiyim valla laptop önümde, Tv çaprazımda, Koça karşımda, büyüğü diğer çaprazda vede sonka küçük cadı tepemde

Hayir hic migdem eksimedi haatta tam tersi cok iyi geliyo meyve kahvaltisi hic acikmiyom tok tutuyor su iciyom bol bol yani bana baya iyi geliyor :) hic zor degil bazen hani ögle yediginin aynisini aksamda yemek istemiyorsun ama ac olunca hersey yer insan :)))
Oyoy oyyyy yerimm o bebishiiiiiiii :))))))) Allah bagislasinnn bebishi abla :))

Evet yurtdisindan almanyadanim :) Hayir sekreter gibi avukat yardimcisi olcam Allahin izniyle :) Avukat olmam icin dahaa cooooook firin ekmek yemem lazim ama onuda yersem sanirim kilo alir basini gider banada kurtlus olmaz D

selamm arkadaşlarrrr...geçmişi okuyupp geliyorummmmm

bu arada ben bu sabah 93.800 cıktımm ....kahretsinnn yaaa ...eriyorummmm günden güne....

:)))))))))))))))))))))) hehehehe süper ya hic gülesim yokdu :)))) sendemi almanyadansin :)) veya burdandin sanirim eskiden :))
bende burda memleketimden birisini bulursam senin gibi sevincden 4 köse oluyom iste :)))))

Beni özleyen olmamis

Bugun cocuklarimi bir saat gösterdiler Cocuk tantuni yemek istedi önce evet dediler az yuruduk biraz daha gitsek ordaydik kadin dedi gitmiyorum cocuklarin surati bir karis anlamiyolar da niye böyle Öyle canim yandi ki o an kendi cocuguma istedigini yapamamak ama el den gelir.
Bugunun en guzel haberi doktorumdam geldi Günlük klinikte en az 6-8 hafta surer saniyordum Sana iki hafta yeter dedi bana hem sasirdim hem sevindim öyle olursa TR gelebilirim nasilsa cocuklari vermiyecekler burda kalip kafamda kurmaktansa annemi , akrabalarimi görursem en azindan yalniz hissetmedigimi depolar gelirim ama tabi bunlara belli olmaz gidemezsin de diyebilirlerMetanetli durmaya calisiyorum ama inanin cok zor anne olan birinin dayanacagi durum degil yeminlen icim ciz ediyor her seferinde
kirli coraplarini buldum onlari koklayarak agliyorum kirli pijamasi kalmis ona sarilarak uyuyorum yatagimda kara kizimin sac telleri var onlari seviyorum carsaflari degistirmedim kokusu sinmis diye lütfen dua edin yalvaririm cok dua edin

bugunku menum
sabah yok kahvalti edemedim
klinikte 1b portakal suyu ictim
öglen de balik vardi soslu ve havuc haslama pilav da vardi ama ben yemedim
bir dilim kek yedim sonra kahve ile
simdide hurma yiyip duruyorum
ama bu ara az su iciyorum cunku sevmiyorum baska yerlerde tuvalete girmeyi klinikte falan
benden simdilik bu kadar..

ahahha ilahı ceco ne gülmüştüm o adama nerden aklına gelmişş konuyla bağlamışsınn

Belki sormak bana düsmez ama cocuklarin nerdeki :S:S:S Eger üzerime düsmeyen ise karisdiysam özür dilerim :S
Sikma canini .. Insanoglu herzaman birbirinin hakkini yiyor digerini kötülüyor üzerine suclar atiyor.. Adalet mahkeme vs. gibi yerlerde bazen yanlis Kisilere inaniyolar sucsuz birden suclu oluyor ve haketmedigi cezayi cekiyor.. Allah büyükdür hicbir haksizligi karsiliksiz birakmaz ..

:)))))))))))))))))))))) hehehehe süper ya hic gülesim yokdu :)))) sendemi almanyadansin :)) veya burdandin sanirim eskiden :))
bende burda memleketimden birisini bulursam senin gibi sevincden 4 köse oluyom iste :)))))

Ben ex Almanyalıyım ama hala arada bir gidiyorum çünkü Annemler hala orada. Onlarda 3 sene sonra emekli olup dönecekler ama giriş çıkış yapar onlarda büyük ihtimalle
Ben kendim için İthal gelin diyorum hani orada türkiyeden gelen damat ve gelinlere derler ya Tam 13 Sene olucak bu yaz İstanbula geleli.

Sen Almanyanın neresindesin

Kız neden özlemeyelim aşk olsun. Birde senin klinikti falan derken ne zaman geliceğin belli olmayınca biz senden hayır haber bekliyoruz.
Canım sen sabahtan akşama kadar doğru dürüst birşey yemiyorsun ki nasıl toparlayacaksın kendini.
Mahkemede solgun ve bitkin bir şekilde hakim seni gördüğünde demezmi bunun kendine hayrı yok çocuklarına nasıl olsun diye :44:

Biliyorum çok zor ama çocukların için bunu yapmak zorundasın canım. Onlarda Annelerinin yemek yemediğini bilseler sanıyormusun yemek yerler :26: Üzme onlarıda kendinide ne kadar zorda olsa Rabbim inşallah güzel günlerde göstericek sizlere ben inanıyorum.
Geçenlerde Eşimin Kuzeninin Facede paylaştığı bir cümle vardı Peygamber Efendimizin (s.a.s.) çok sık kullandığı söylenen ; '' Ey Sıkıntı daha da şiddetlen! Elbet bir gün biteceksin...'' diye. Benim çok hoşuma gitmişti çünkü mantıklı düşündüğünde zaten mutlaka bir yerde sıkıntımız bitecek feraha kavuşacağız Allahın izniyle.
Sen yüreğini ferah tut ve devamlı Rabbine dua et
Tüm dualarımız seninle

canım ne diyeceğimi gercekten bilemiyorum..yazdıklarını okudukca kendi cocuklarımı düşünüyorumm..yaşadıkların cok zorr..Rabbim sana sabır ve güç versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…