- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Abla ama bugun benim pasta günüm yaptigim diyeti yazmistim yaa 3. gün pasta günüüüü :)))))))))))))
yedin yani
ben beğenmedim senin diyeti canım yaa tamam kaçamak yapılır da ama su günü ne yaaa
Helal olsun canım;ne demek...Siz verin kiloları ben güzel listeler yapayım inşallah..değil mi kaçırdım gitti :)) gerçi akşam yemeği yemedim bir kısmı onun yerine geçsin geri kalanlar kaçamak olsun :)
ellerine sağlık ablacım gece gece yoruldun hakkını helal et.......
Şişşşşttt ben boğayım.Söylemiştim değilmi??????Neyse canım beni özlediğini yazmıştın;bunun hatırına kızmayayım bari...Ben de özledim canım...Anammm seninkide mi boğakayınvalideme diyorum sen annemsin bu kaynanam diye bir erkek bu kadar mı karışır bir kadının işine yahu.Valla boğalar benim ömrümü yedi tatlı belalarım onlar.En yakın arkadaşlarım,eşim,yeğenlerim (2 bende+1 eşimde=3 yeğenim) boğa hep bide kendim gibi başaklardır yakın dostlarım genelde.Ne boğalarla ne onlarsız yaşayamıyorum ben
Sağol canım....Çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.Umarım kolayca atlatır ve hemen iyileşirsin.Dualarımız seninle...beyzuş ablam ve mutlu ellerinize sağlık öpüyorum sizleri bu hafta beni izinli sayın
bende kaçayım herkeze iyi geceler
Canım::54:tebrikler hepinize
ablacım
Sende sağol canım...Sizin için değer...KIzlarrrrrr harikasınız gerçektende
Allah nazarlardan saklasındarısı bizlerin başına
Ablacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık gece gece listeyide yaptın
Helal olsun canım;ne demek...Beyzuş ellerine sağlık canım,sen de hakkını helal et gece gece uğraştın.
Canım;Desenize timarhane yemekleri ise yaramislisteye girmisim eferim bana Bari kilolari vereyimde hayata tutunacak sebeblerimden biri olsun ama di mi Bu saat oldu uyuyamiyorum peff Kafamda dusunceler Hakime okkali bir mektup yazdim Almanlarda vicdan ne arar ama vicdanliysa insafa gelir diyorum bikac kisiye okudum onlarda daha iyisi olamazdi dediler bilmiyorum en azindan elimden geleni yaptim derim gerisi Allaha kalmis
Canım ;kusura bakma gerçekten gözümden kaçtı.Cuma günü düzeltirim...hg cnm çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin diliyorum bekliyoruz senideeee
Ablacım hg nasılsın emeğine sağlık ellerin dert görmesin ben de bildirim yapmıştım gözünden kaçmış aynıyım gerçide yine de olsun deyim dee öptm yanaklrındannn cnm ablam
mutlucum cnmm güel haberlerini bekliyuoruz bişi yoktur eminm ama rabbim herkesi çocuklarımızı korusun inş
Helal olsun canım...ay benim kardeşimde boğa 23 nisan doğumlu o da öyledir derken oğluşumda dayısına çekti :)))
bende karadenizliyim doğal olarak oğluşumun %50si karadenizli yandım ki ne yandım öyle mi:)
ay benim gelinde mi şikayetçi olacak bende bu açıdan bakayım yani:26:
eee yarış bu kiimi zaman sen beni kimi zaman ben seni geçeceğim :)))
ama sen kilo almazsın çünkü mecburen yemene içmene dikkat edeceksin, hayırlısıyla iyileşte çok önemli değil inan ha bu arada -200 daha gitti aradaki fark -600 :) tabi sende vermediysen :)
yok canım ya benim ilk defa oldu ne yapayım yanlarında yemesem olmaz ki :) akşam yemeğini yemedim ... ayyy neyse tartıda -200 gördüm ya :) aman aman daha yemem zaten.....
geçen haftaki +400den sonra bu 2.lik bana ilaç gibi geldi :))))) özlemişim listeye girmeyi....
banu 1. olmadı mı ben 3. olurum diyordum o geçen hafta izinli miydi?
cecoooooooooooo çiçeklerimi evime gönder olur mu?
ya benim kardeşimde boğazına pek düşkün değil şimdilik sıpamda sanırım bunların yükseleni yemeyen bir burçtan :)))) kardeşimde herşeyi beğenmez seçer görsel olarak güzel olmalıdır vs ama benim yemeklerime bayılır hatta anneme sen ablam gibi yapamıyorsun demişliği bile vardır :))) ben yeni lezzetler keşfetmeyi severim o da bu huyuma bayılır ... hoş benim kilolarımdan belli zati(((
uysal olmaya uysal inşallah böyle devam eder . tabi canım o kadar kusur kadı kızındada olur aaaaa....... oyyy allah ayırmasın hep mutlu olun inşallah ....benimde terazim bir tane yahuuuuu :))))
gel gel bende diyorum bunu nereden tanıyorum karataya ara sıra göz atıyorum sonra ekmek vb olmayınca kendimce karatay yapıyorum çerez bölümünü mesela :))))ben seni oradan tanıyormuşum dikkatimi çekmişsin baksana :) bana orada gül çok yardımcı olmuştu sağolsun 30 kilo falan vermiş bu yöntemle değil mi?
sendende hep olumlu bir elektrik almıştım oldukça enerjik birine benziyorsun :)
ablacım daha ne yapacaksın ellerine sağlık, hakkını helal et..
hımmm BANU bundan mı giremedi evet ya o bu hafta gönüllerin haftaya listelerin şampiyonu inşallah tabi benden sonra ben 1. olacağım :))))) hey allahım azme bak
ayy ben çok severim tanıdık ortamlarda tabi :))) hatta bana düğünümde aaa gelin ne çok oynadı demişler ulen en mutlu günüm böyle bir günde oynamayacağımda ne zaman oynayacağım sanki her zaman mı gelinlik giyiyorum, ohhhh sefam olsun iyi ki oynamışım :))))
kapı gıcırtısı yeter ya ben oynarım valla ama dediğim gibi tanıdık ortamlarda yoksa tanımadık bir ortamda nemrutun önde gideniyim.... kaldırmaya çekinirler :)
canım dün yazdıklarını okudum ama ne yazacağımı bilemedim ki hala bilemiyorum... Allahım sana sabır versin ,güç versin herşey gönlüne göre olsun inşallah,dualarım seninle, kendine çok iyi bak senin ve çocuklarının sana ihtiyacı var sonuçta bunu unutma ve kendine çok ama çok iyi bak...........
Sende sağol canım...Kıymet bilenlerin çok olsun...ellerine saglık beyzus ablam :)
Ohhhh yandan :):13:
Sağol Saferancığım.Yeter ki kilo verelim;her şeyi yaparım..
ellerine sağlık beyzus ablam............tebrikler kızlaaar........
saphııııır ...hoşgeldiin.....
İnşallah verirsin Asucuğum...500 gr gidiverdi...Demek ki yağ değil su imiş dediğin gibi.Ben sana güveniyorum...iyi akşamlar
azcık gezdik küçük kızımla kaban aldık ona tv bozulcak gib tv baktık ama işin içinden çıkamadık
yılbaşına kadar 5kg vermeyi ben de istiyorum bakalım Allah nasip ederse
sevgili kızlar,
merak eden dualarını eksik etmeyen herkese gönül dolusu sevgiler öpücükler Allah çocuklarımızı tüm tehlikelerden hastalıklardan korusun.
bugün fezullah çetinkaya adlı uzmana göründük. çocuk alerji uzmanı. test sonuçlarını ve dalokinin hikayesini anlattım. adam bu kadar yuksek değerler genelede alerjisi olduğu seyle uzun süre temas durumunda yahut kılkurdu var ise olur dedi. ama biz de bir belirti olmadığı için kılkurdundan şüphelendi ve deri testi yaptı. toz akarı dışında şükürler olsun ki hiç alerjimiz yok. ancak toz akarı alerjisi astıma dönusen bir hastalık. dikkatli olunması ve 5 yaşına kadar tedavisi olan bir durumda imiş. klasik toz, peluş halı olmayacak odasında, günde 1 kere süpürülüp silinecek tüm kıyafetler 60-70 derece de yıkanıp utulanecek ve ev havalandırılacak sıcaklık 21-22 dereceği geçmeyecek.(akarlar sıcak ev seviyormuş). bir de kitap verdi onu okuyacaz.fakat o Ie g değerinin tek açıklaması kıl kurdu olabilir dedi onun tedavisine de başlanıcak. bir zararı yokmuş. kısaca haberler çok iyi.
öyle korkmustum ki -Allahım tüm bebekleri koru kolla-, içim rahatladı 6 ay sonra tekrar gideceğiz. ölsün tummm toz akarları savaşa başlayacaz artık...
ne kadar çok kilo almış ya demek sigara zayıflatıyor ya sigaraya mı başlasak acaba :) ben hiç denemedim bile nefret ediyorum ama bak kilo verdiriyorsa hemen başlayayım :)))
eşimin bir arakdaşı vardı bıraktı kendini çereze vurdu baktı daha çok para gidiyor tekrar başladı, yoğun ısrara karşı gelemeyip sivas'ta bir yer varmış bununla ilgili üşenmedi oraya gitti 2-3 ay içmedi yoooook artık asla dedi ve başladı ne yaptı ne etti beceremedi :)))) seninkide başlar zayıflar o bu kararı almadan sen ver bence :)
müsliyi kesinlikle dene hem tok tutuyor hemde çok lezzetli oluyor gündüz çok kaçırdıysan akşama iyi bir seçenek yani....
iç iç eksilsin kilolar ,ben ne kadar su içtiğimi bilmiyorum ama 2 litreyi geçiyordur kesin......
Evet yaaa kaiserstuhl mu ne var oraya ciktik bide sonra bizi juFrendherbergeya tiktilar Alllahimmm camimin dibinde hayvanat bahcesi gelde delirmeeeeeeeeee. tam ördeklerin oldugu bölüm bide. Malum ördeklerde hic uyumadigi icin sabah kadarrr wak wak wak wakbiz krizlere girip cikiyoduk en sonra arkadas dayanamadi delirdi resmen benim sac düzlesdiricimi aldi ben o ördekleri tek tek bununla bogmaya gidiyom dedi gidiyodu kiz hahahahaha GÜlmekden yerlereee yatmistim ya o gün
Frankfurter zoo ya da ben hic gitmedim
Valla bana kalsa eşimide oraya götürmek isterim ama bize çok uzak. Ancak Havaalanına gidiyoruz oraya mecbur
Bence bekarlığın tadını cıkar güzelim gez dolaş eğlen :122: sonra belli olmaz hiç gitme fırsatın olmaz.
İlk Fırsatta Frankfurter Zoo ya da git bence inanılmaz güzeldi o zaman yeşillikler içinde.
İnsan bekarken daha rahat oluyor
Eşim çok şükür o konuda beni asla kısmaz sonuna kadar güvenir ama giderken çocukları da almayı unutma der
Su gününü yapmamki ben zaten yapamam dayanamam ben hafta sonlari bile calisiyom düser bayilirim vallahi :) o günü cikaririm hic yapmam ben :)
bu 6 hafta 6 kiloda varmı bir liste yoksa serbett mii takılıyoruzzz..??
bi liste yok canım kafa nereye biz oraya hesabı
kızlar bu ne menüsü nerde nasıl bulunur..banada yazın merakettimm..okuyorum yorumları...ama göremedimmm(
Aradimm buldumm kopyaladim vee yapistiriyomm :))
Simdi bu 90 günlük bir diyet. hergün kahvaltida meyve var mesela ya 2 elma ya 2 armut veya bir avuc karisik meyve.
1.gün ögle 200 gr ya haslanmis ya izgarada et yanina istedigin kadar salata ve bi dilim ekmek
aksamada 100 gr ayni etden ve istedigin kadar salata ekmek yok.
2.gün ögle bi tabak pilav var ben hep bezelyeli pilav yaparim yanina istedgin kadar salata bi dilimde ekmek
aksamada yarim tabak pilav ve istedigin kadar salata.
3. gün Ögle makarna var bi tabak yanina salata ve bi dilim ekmek
Aksamada ( EN SEVDIGIM GÜN) 3 dilim kek veya 2 dilim kremali pasta var ve bi dilim cikolata
3. günde insan kendine tatli aliyor cünkü vücüdumnuzun bunada ihtiyaci oldugu icin
( aaaaaaaa dogru bugun 3. gündeyim hak ettim cuklati unutmustum tamamen :)))) )
ve 4. gün sadece meyve sabah ögle aksam istedigin kadar meyve
Ayda bi kere meyve gününden sonra su günü var tüm gün sadece su icceksin ona dayanabilirmiyim bilemem :)
ben bu diyetle 3 haftada 6 kg vermistim ama bayram dogum günleri girince araya habire girtlak yedim ne yalan söleyim :)
diyet bu yani zor bi yani yok hic ac kalmyiorsun :)
Aradimm buldumm kopyaladim vee yapistiriyomm :))
Simdi bu 90 günlük bir diyet. hergün kahvaltida meyve var mesela ya 2 elma ya 2 armut veya bir avuc karisik meyve.
1.gün ögle 200 gr ya haslanmis ya izgarada et yanina istedigin kadar salata ve bi dilim ekmek
aksamada 100 gr ayni etden ve istedigin kadar salata ekmek yok.
2.gün ögle bi tabak pilav var ben hep bezelyeli pilav yaparim yanina istedgin kadar salata bi dilimde ekmek
aksamada yarim tabak pilav ve istedigin kadar salata.
3. gün Ögle makarna var bi tabak yanina salata ve bi dilim ekmek
Aksamada ( EN SEVDIGIM GÜN) 3 dilim kek veya 2 dilim kremali pasta var ve bi dilim cikolata
3. günde insan kendine tatli aliyor cünkü vücüdumnuzun bunada ihtiyaci oldugu icin
( aaaaaaaa dogru bugun 3. gündeyim hak ettim cuklati unutmustum tamamen :)))) )
ve 4. gün sadece meyve sabah ögle aksam istedigin kadar meyve
Ayda bi kere meyve gününden sonra su günü var tüm gün sadece su icceksin ona dayanabilirmiyim bilemem :)
ben bu diyetle 3 haftada 6 kg vermistim ama bayram dogum günleri girince araya habire girtlak yedim ne yalan söleyim :)
diyet bu yani zor bi yani yok hic ac kalmyiorsun :)
ahahahahkekli,kramalı,,habire doymalı.. bu nasıl diyet böyle olmamalı ...ahahhahah
haftada 2 kilobu menüyleee bence denenmeliii kesinlikleee.....
beyzuş ablacım biz de seni çok seviyoruzartık gitme biraz uzaklara
sensiz ve yenasız topiğimiz olmuyor ablacım yaaa özlüyorum ben sizin muhabbetinizi
Benim bi tanidigim bunu 8 ay boyunca yapmis ve 58 kg verdi. Sporsuz verdi o kiloyu bide :)
geri aldı mı peki verdiklerini
En fazla bi 5 kg aldi ve yanlis hatirlamiyorsam baya oldu diyeti birakalari 1 yil en az . Ve masallah bayaaaa bi yiyor kadin gözümün önünde :)))
Hoş buldum canım...ablacım hoşgeldin ne sevindim senin maviş yazılarını gördüğüme
Harikaaaaaaaaaa
Ablacığım inşallah seninde desteyinle daha da sıkı sarılacağız beslenme şeklimize
İnşallah bir daha kendini bukadar özletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?