Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

değil mi kaçırdım gitti :)) gerçi akşam yemeği yemedim bir kısmı onun yerine geçsin geri kalanlar kaçamak olsun :)

ellerine sağlık ablacım gece gece yoruldun hakkını helal et.......
Helal olsun canım;ne demek...Siz verin kiloları ben güzel listeler yapayım inşallah..

Şişşşşttt ben boğayım.Söylemiştim değilmi??????Neyse canım beni özlediğini yazmıştın;bunun hatırına kızmayayım bari...Ben de özledim canım...

beyzuş ablam ve mutlu ellerinize sağlık öpüyorum sizleri bu hafta beni izinli sayın
bende kaçayım herkeze iyi geceler
Sağol canım....Çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.Umarım kolayca atlatır ve hemen iyileşirsin.Dualarımız seninle...

tebrikler hepinize
ablacım
Canım::54:
KIzlarrrrrr harikasınız gerçektende
Allah nazarlardan saklasın darısı bizlerin başına

Ablacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık gece gece listeyide yaptın
Sende sağol canım...Sizin için değer...

Beyzuş ellerine sağlık canım,sen de hakkını helal et gece gece uğraştın.
Helal olsun canım;ne demek...

Canım;
Allah kolaylıklar versin sana.Katlanmaya çalıştığın şey hiçte kolay değil....Rabbim sabır versin.İnşallah bir an önce yavrularına kavuşursun...

Canım ;kusura bakma gerçekten gözümden kaçtı.Cuma günü düzeltirim...

Helal olsun canım...
ellerine saglık beyzus ablam :)

Ohhhh yandan :):13:
Sende sağol canım...Kıymet bilenlerin çok olsun...

ellerine sağlık beyzus ablam............tebrikler kızlaaar........

saphııııır ...hoşgeldiin.....
Sağol Saferancığım.Yeter ki kilo verelim;her şeyi yaparım..

iyi akşamlar
azcık gezdik küçük kızımla kaban aldık ona tv bozulcak gib tv baktık ama işin içinden çıkamadık
yılbaşına kadar 5kg vermeyi ben de istiyorum bakalım Allah nasip ederse
İnşallah verirsin Asucuğum...500 gr gidiverdi...Demek ki yağ değil su imiş dediğin gibi.Ben sana güveniyorum...

Çok geçmiş olsun Mutlu..İyi haberlere sevindim...Allah kimseyi evlatları ile sınamasın...
Rabbim yavrunu sağlıktan ayırmasın......

Arkadaşlar;
Gözümden kaçıp cevap veremediğim olduysa kusuruma bakmayın;hepinizi seviyorum...

Son düzenleme:
beyzuş ablacım biz de seni çok seviyoruzartık gitme biraz uzaklara
sensiz ve yenasız topiğimiz olmuyor ablacım yaaa özlüyorum ben sizin muhabbetinizi

Valla bana kalsa eşimide oraya götürmek isterim ama bize çok uzak. Ancak Havaalanına gidiyoruz oraya mecbur
Bence bekarlığın tadını cıkar güzelim gez dolaş eğlen :122: sonra belli olmaz hiç gitme fırsatın olmaz.
İlk Fırsatta Frankfurter Zoo ya da git bence inanılmaz güzeldi o zaman yeşillikler içinde.
İnsan bekarken daha rahat oluyor
Eşim çok şükür o konuda beni asla kısmaz sonuna kadar güvenir ama giderken çocukları da almayı unutma der

Jufrundherbergede neyse nasil yazmisim onu yav Jugendherberge yazcadim
Benim pek hevesim yok ama kesinlikle bigün kücük kardesimi götürürüm oraya :)

kızlar bu ne menüsü nerde nasıl bulunur..banada yazın merakettimm..okuyorum yorumları...ama göremedimmm (

Aradimm buldumm kopyaladim vee yapistiriyomm :))

Simdi bu 90 günlük bir diyet. hergün kahvaltida meyve var mesela ya 2 elma ya 2 armut veya bir avuc karisik meyve.
1.gün ögle 200 gr ya haslanmis ya izgarada et yanina istedigin kadar salata ve bi dilim ekmek
aksamada 100 gr ayni etden ve istedigin kadar salata ekmek yok.
2.gün ögle bi tabak pilav var ben hep bezelyeli pilav yaparim yanina istedgin kadar salata bi dilimde ekmek
aksamada yarim tabak pilav ve istedigin kadar salata.
3. gün Ögle makarna var bi tabak yanina salata ve bi dilim ekmek
Aksamada ( EN SEVDIGIM GÜN ) 3 dilim kek veya 2 dilim kremali pasta var ve bi dilim cikolata
3. günde insan kendine tatli aliyor cünkü vücüdumnuzun bunada ihtiyaci oldugu icin
( aaaaaaaa dogru bugun 3. gündeyim hak ettim cuklati unutmustum tamamen :)))) )
ve 4. gün sadece meyve sabah ögle aksam istedigin kadar meyve
Ayda bi kere meyve gününden sonra su günü var tüm gün sadece su icceksin ona dayanabilirmiyim bilemem :)
ben bu diyetle 3 haftada 6 kg vermistim ama bayram dogum günleri girince araya habire girtlak yedim ne yalan söleyim :)
diyet bu yani zor bi yani yok hic ac kalmyiorsun :)

ahahahah kekli,kramalı,,habire doymalı.. bu nasıl diyet böyle olmamalı ...ahahhahah

haftada 2 kilo bu menüyleee bence denenmeliii kesinlikleee.....

ablacım hoşgeldin ne sevindim senin maviş yazılarını gördüğüme
Hoş buldum canım...
Ben de sizlere kavuştuğum için sevinçliyim...
Harikaaaaaaaaaa
Ablacığım inşallah seninde desteyinle daha da sıkı sarılacağız beslenme şeklimize

İnşallah bir daha kendini bukadar özletmesin

Cecocuğum;

İnşallah bir faydam olur...Desteğim daim...Her zaman ve her durumda...

Bu arada ; yeni yıla -6 kg la girme yarışınız hayırlı olsun.Umarım herkes başarır.Ben 6 haftada 6 kilo konusunda pek kendime güvenemedim;bu nedenle listeye girmiyorum ama tabii elimden geleni yapmaya devam edeceğim inşallah...

Özletme konusuna gelince;yılbaşı döneminde azıcık daha özletebilirim....Yeni yıla kocaman bir aile (5 aile birarada) girmeye alışığız yıllardır..Sanırım yine memlekete gideceğiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…