selam canlarım.destekleriniz için teşekkürler..bugün daha uzun yanında kalmama izin verdiler.bana çok sevdiği ve sevmediği iki kişiyi gegetirin tepkilerini hızlandırır dediler..baktım ben her ikisine de uyuyorum..ben uzun uzun konuştum.sanki duyuyor gibiydi..ben en küçük hareketinde umutlansam refleks deyip umudumu yerle bir ediyorlar..ama son söz yaratıcının..o daha son sözü söylemedi..
hastane dönüşü 2.5 km.eve yürüyorum.iki gün oldu.kendi kendime dua ede ede yürüyorum..ve çok iyi geliyor.
selam canlarım.destekleriniz için teşekkürler..bugün daha uzun yanında kalmama izin verdiler.bana çok sevdiği ve sevmediği iki kişiyi gegetirin tepkilerini hızlandırır dediler..baktım ben her ikisine de uyuyorum..ben uzun uzun konuştum.sanki duyuyor gibiydi..ben en küçük hareketinde umutlansam refleks deyip umudumu yerle bir ediyorlar..ama son söz yaratıcının..o daha son sözü söylemedi..
hastane dönüşü 2.5 km.eve yürüyorum.iki gün oldu.kendi kendime dua ede ede yürüyorum..ve çok iyi geliyor.
buraya gelmek banada iyi geliyor.ağlayamadığım kendimi kastığım anlarda sizlere yazdığımı düşünüyorum..ve bana çok iyi geliyor.17 gündür burdayım..o kadar koşturmaca..iştahsızlık..gram vermediğim gibi..çok şiştim.ama yürüyüş terapi gibi geldi.kaynıma bugün ultimatomu verdim.yeter yalnız bırakın.hiç olmazsa dönüşte yürüyeyim diye..bir umut iyileşirse ona bakacak gücü toplayayım..
Hoş geldin Zeynebim;
Umarım her şey yoluna girer;her şey senin istediğin gibi olur....
Dualarımız hep seninle...Sana sonsuz dayanma gücü ve sabır diliyorum...
Kendini biraz olsun daha iyi hissedebiliyormusun canım...
Başımla beraber, yeterki iste güzel insan..
Asuuyla ikinizi bir ara şoförümü yollar aldırtırım fekat beni utandırmayınız cemiyet ortamında ..
Ablacığımmmmmmm emin ol hepimizin yüreği seninle yanında olamasakta
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerle geliceksin bizlerin yanına. Sen ümidini yıtırmediğin sürece inanıyorumki Rabbim dualarını duyup gönlüne göre verecektir.
Bugün eşimde direk iş çıkışı babasına gitti. İki gündür KP devamlı ağlıyormuş ve KV aynen tavırlarına devam ediyormuş dün kızım geldikten sonra anlattı bana. KP ağladıkca yok kabus gördüm, yok kızımı özledim, yok bilmemne diye KVde bir yandan söyleniyormuş ne ağlıyorsun işte sussana niye elli kere bişeyi tekrarlıyorsun diye. Kızım çok üzülmüş ve bana anlattı neden Babannem böyle yapıyor dedeme yazık değilmi diye. Dün bende eşime anlattım bak konuş şununla sırf o hallerini görmemek için gitmiyorum aşağı yoksa sinirlerime hakim olamazsam KVle kavga ederim diye. Oda görmüş bugünki halini ve tabiki en çok babasının o ağlamasına üzülmüş. Bana nekadar Annemin sinirleri bozuk desede oda içten içe ona kızıyor sanırım çünkü geldiğinde eşim hiç iyi değildi. Sırf ona her an anlamda destek olduğumu hissetsin diye bir an sıkıca sarılmak geldi içimden ve bir baktım koca adam ağlıyor.
Bana sarılma ne olur yoksa kendimi tutamıyacağım daha beter sinirlerim boşalacak demek zorunda hissetti kendini ama o an tam tersine ihtiyacı olduğunu bildiğim için içim acıdı resmen. Hiç birşey yapamamak içimi acıtıyor elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef ve bunu eşimede söyledim sen dua et Rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun.....
Güzel Allahım bütün hastalara şifa versin ve kimseye çektirmesin.....Aminnnn
buraya gelmek banada iyi geliyor.ağlayamadığım kendimi kastığım anlarda sizlere yazdığımı düşünüyorum..ve bana çok iyi geliyor.17 gündür burdayım..o kadar koşturmaca..iştahsızlık..gram vermediğim gibi..çok şiştim.ama yürüyüş terapi gibi geldi.kaynıma bugün ultimatomu verdim.yeter yalnız bırakın.hiç olmazsa dönüşte yürüyeyim diye..bir umut iyileşirse ona bakacak gücü toplayayım..
yena bizi de karayiplere götür
ceco senin gibi beleşçi arkadaşlar bende de var heleki hayır demeyi bilmiyosan sürekli borçlu çıkıyosun benim gibi
hoş bulduk..canım arkadaşım..dostlarım.şimdilk sanki biraz daha güçlendim.dün tomografi çeken dr.ilk halinden çok iyi olduğunu söyledi..
Buda çok güzelmiş tatlım yaa.
Renginide çok sevdim..
Yok canım;asla utandırmayız...
Sen ortama girerken ;cemiyetin yapısına göre bizi tembihlersin;ne yapacağımızı,ne yapmayacağımızı bilince arıza çıkarmayız...
ASUUUUUUU........Hadi kardeşim karayiplere gidiyoruz;karayiplereeeeee...
Ayyyy gözümden kaçmışşşşşş ''özel şöööferr'' şöz konusu yalnız.Ezdin beni Yena;ezdin.Fırk fırk burnumu çekiyorum.Moralim yerlerde.
Yarın bari bir yardımcı alıp,evimi güzelce temizleterek tatmin olayım.Zor çıkarım ben bu eziklikten...
BEYZUSUM BEN BUNLARDAN HİÇ ANLAMIYORUM..çok basit şeyler yapıyorum.sen sona bana öğret olurmu?bugün Nihal aradı:hiç yabancılık çekmedim..asuman zeynep selamını aldım.kızlar sizler seçilmiş meleklersiniz.yalnız izin verin beyzusumu başmelek yenayıda ona yardımcı yapayım.
Eyi;yap o zaman kızına bunu...
Emir kipiyle konuşuyorum farkındaysan...:18: Yerlerde sürünen moralimi düzeltebilmek için sana bunu reva görüyorum..Kompleksli menapoz
teyze oldum gene......
Seni,
Beyzuş bu son kırmızı olana ben de bayıldım,hem rengi hem modeli harika.Zayıflayınca ve şu memeleri küçültüyim çok istiyorum ben de böyle bolerolar.
Al bendende okadarşurada ancak 4 senedir hayır demeyi öğrendim daha doğrusu en büyük sülükten kurtuldum.
Hala aynı apartmanda oturuyoruz ama Allahın selamını bile vermem ki sabahlara kadar bendeydi.
Allah düşmanımın başına vermesin öyle komşuyuson zamanlar eşim kızıyor en azından gece gelme derdim ama kapıyada geldimi git diyemezdim En sonunda eşim dedi bir gün delleniceğim kapıya geldiğinde çıplak acıcağım kapıyı ya kusura bakma bizim işimiz var diyeceğim diyordu dedim o yüzsüz ben yabancı değilim siz işinizi bitirin ben salonda beklerim der o diye
En son bir kavga çıkardımda o bahaneyle kurtulduk çok şükürtabi bir daha o oldu kimseyle samimi olmadım iyi niyetinden ve yüreğinden emin olmadan.
Maşallah canım,doktorlar çok umutlu konuşmazlar genelde sonradan bir şey olursa sorun yaşamayalım diye.Bide eskiden daha vicdanlımıydı doktorlar bilemiyorum hasta yakınına filan söylenirdi hastalığı babamın kanser olduğunu direk babama söylemişler annem ablamın yanındaydı ablam yeni doğum yapmıştı tek gitmişti babam.O koskoca adam parkta oturup ağlamış en çokta torunlarımı sevemeden gitcem diye.Ama rabbim öyle büyük ki onu bize bağışladı torunlarının ilk okula gittiğini bile gördü ve inşallah düğünlerinide görcek canım babam.Sen de mucizelere inan ben inanıyorum çünkü ben de mucizelerden biriyim ya ölür ya sakat kalır dedikleri bir çocuktum ben kaza geçirdiğimde.Şükür yaşıyorum ve hiç bir sakatlığım yok,tamam azcık kafadan sakatım ama o da benim tatlı defom
ay ben her ortama uyarım canım merak etmeBaşımla beraber, yeterki iste güzel insan..
Asuuyla ikinizi bir ara şoförümü yollar aldırtırım fekat beni utandırmayınız cemiyet ortamında ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?