- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
şu koca topikte bir tek ben anlamıyorum sanırım bu işten :)
bende şu şişlikten dolayı hiç ümitli değilim ya neyse ,aynı çıksam göbek atacağım valla....
Hediye kavgasına tutuşan, hatta hediyelerini önceden sipariş eden öğretmenleri de duyuyoruz görüyoruz ne yazık ki. Ama senin gibi öğretmenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum ben. Öğrencilerin eminim çok seviyorlardır seni, ne mutlu. Kreşe veda ederken de öğretmenine CD hazırlayıp vermiştik, kızımı videoya çekmiştim, "sen benin ilk öğretmenimsin seni çok seviyorum Elif öğretmenim" diye damardan girmiş, onun öğrettiği şiir ve şarkıları söylemişti :) Dedim ya, özenirim ben böyle şeylere kızıma da öğretmek isterim.
Galiba ben de ikincisini seçeceğim, aynı belirttiğin sebeplerden, telefon ettim ücretler de makul gibi :) Bakalım, hayırlısı...
Tariflere gelinceee, Nevin yazınca gördüm ama hepsine de atlamayayım dedim; eminim daha çeşitli ve güzel tariflere olan arkadaşlar boldur. Ama madem sen de bana pas vermişsin bir kaç sunumu güzel kahvaltılık öneri sunayım:
*Omletlerim meşhurdur benim, güzel bir omlet yapıp kurabiye kalıpları ile şekilli kesip güzel bir sunum yapabilirsin.
*Zeytin piyazı (daha önce de yazmıştım, kahvaltıya çok uygun)
*Peynir topları (daha önce yazmıştım, ister bir tabak yapılır ister normal dilimlenmiş peynir tabağının kenarları süslenir. Üzerine kürdan da saplayabilirsin.)
*Muhammara-acıka karışımı tarifimi kahvaltıda sunmayı çok severim. Tarif klasik: Ufalanmış 1 dilim bayat ekmek+pul biber+1 çorba k. limon suyu+biber salçası+az miktarda domates salçası+kimyon+karabiber+kuru fesleğen+iri dövülmüş ceviz+nar ekşisi+1 diş sarımsak+maydonoz+1 çorba k. tahin. Çay bardağı ile yuvarlak kesilmiş hafif fırınlanmış tost ekmeğine sürünce sunumu da güzel olur.
*Mini pizza: Pizza hamurunu bir kase ile keserek tek kişilik olarak hazırlamak, üzerine sos, rende kaşar, ince dilim sucuk, domates, sviri biber vb. bildiğin ev yapımı pizza işte :)
Meleğinin doğum günü kutlu olsun. Neşeli, sağlıklı, çok güzel bir yeni yaş dilerim.
olsun bakalım güzel işler çıkacak o atölyeden :)
hadi bekliyoruzzzzzzz
teşekkürlerrrrrrrrrr
iyi ki doğdun dileklerimizi ilet minik prensese....
hepsi adıyla yaşasın hepsininde çok güzel maşallah... benim avatarımda var ya batu :)
yükleyemedim bir türlü daha sonra denerim tekrar
melis minik meleğinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim
slm kizlarrr
BUTUN OGRETMENLERIMIZIN OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN
dün baya eksideydim ama bu gün fazla ciktim :44:
[/COLOR][/I][/B]
Baktırdım beyzuş abla oda normal çıktı sanırım panik atak yaşıyorum.
Bende tam düzelemedim derincim nasıl geçicek bu sıkıntılı dönem bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun çok fenadır tutulma kendine dikkat et.
Geçmiş olsun nasıl oldun şimdi beyzuş abla.
Çarpıntılarım azaldı çok şükür ama içimde sıkıntı ve ağırlık var sanırım panik ataktan kaynaklanıyor inşallah bunlarıda atlatırım.Gelmeye çalışıyorum ama çoğunlıkla evden çıkıyorum içim sıkılıyor çünkü.Sen nasılsın bu arada bende seni merak etmiştim.
Canım benim.Çok tatlısın...Tüm;şişman olupta kilo verenler kendini uzun süre hala şişman görüyormuş.Sana da oldu demek ki..Artık sen zayıfladığını fark et ama Toksinciğim;fark edilmeyecek gibi değilsin maaşallah..
ablacim bas agrin gecmis cok kötü oluyor bas agrisi bende bu gün ramazan borclarima niyetlendim bas agrim yavas yavas geliyor ilk günü agriyor hep ,...
ablacim kendimi ne kadar oldugumu anlayamiyorum hep yanimdaki arkadasa sorarim ben bu kadar miyim diyeyada kendi kiyafetlerimi giydirip bakiyom illtifatlarin icin tskler sende cok tatlisin
cnm cok iyi etmissin buzluga atmakla ben düsünüyorumda ben atarmiydim masallah cnm sana
hosgeldin cnm bu sefer birakip gitmek yok
ablacim hepsi cok guzel bitince resimleri eklersin $alida gezmeye giderken felan giyersin rengi cok guzelmis
cnm prensesinin dogum günü mubarek olsun daha nice saglikli uzun yillara
Amiiiiiiiiiiinnnnnnnn ablacim hepimizin evlatlari insallah hayirli ve mutluu olsunlarMelis'çiğim kuzunun yeni yaşı kutlu olsun..
Hayırlı ve mutlu bir evlat olsun..
3MELEGMVAR;
Yavruna ,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yaşam diliyorum...Doğum günü kutlu olsun.Yanaklarından öperim...
hepinize çooookk tesekkur ederim iyi dilekleriniz için ALLAH razi olsunHerkese Merhabaaaaaaaaaa
İLk önce bütün Öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun! İyiki varsınız iyiki evlatlarımızı yetiştirirken bizlere yardımcı oluyorsunuz ve onların geleceklerini yönlendirmek adına bütün yükü omuzlarınıza alıyorsunuz. Hakkınız ödenmez
Küçük Meleğinin Doğum günü kutlu olsun. Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice Doğum günleri nasip eder sizlere inşallah
Anaaa hemen bakmam lazım o zaman damat adayına
Sağ taraftaki bebek hırkasının aynısını bende örmüştüm hamileyken hatta abarttıp etek kısımlarını hepsinin biraz daha farklı 6 tane örmüştümDiyorum ya Allah gözümü doyursun
hepsi guzel ama bende yesil ve sondaki beyaza bayildim çooook guzeller emegine saglik paylastigin için
Al bendende okadar :26: ödem olsa su içer atarım ama benim bağırsaklar grevde yine iki gündür
selammm kızlarrr nasılsınzzz....
ben 1. takıma katılıcam yarın sanırım ,deneme sürem bitti..burada ne zaman takımaalıncam kaptan kim..bu hafta 2.5 kilo yada daha fzla vermiş olucamm..yarına bağlı tabii...
ben 1. takıma katılıcam yarın sanırım ,deneme sürem bitti..burada ne zaman takımaalıncam kaptan kim..bu hafta 2.5 kilo yada daha fzla vermiş olucamm..yarına bağlı tabii...
her burda ama neden kimse yazmıyorrr
Beyzuşşş çok güzel modeller değilmi.? Bakmıştım bende fakat anlatımlı olmadığı için yapmakta zorlanırım gibi.
Birde Karayiplerden zor yazışıyorum kusuruma kalmayın..
Beyzuşşş çok güzel modeller değilmi.? Bakmıştım bende fakat anlatımlı olmadığı için yapmakta zorlanırım gibi.
Birde Karayiplerden zor yazışıyorum kusuruma kalmayın..
selam canlarım.destekleriniz için teşekkürler..bugün daha uzun yanında kalmama izin verdiler.bana çok sevdiği ve sevmediği iki kişiyi gegetirin tepkilerini hızlandırır dediler..baktım ben her ikisine de uyuyorum..ben uzun uzun konuştum.sanki duyuyor gibiydi..ben en küçük hareketinde umutlansam refleks deyip umudumu yerle bir ediyorlar..ama son söz yaratıcının..o daha son sözü söylemedi..
hastane dönüşü 2.5 km.eve yürüyorum.iki gün oldu.kendi kendime dua ede ede yürüyorum..ve çok iyi geliyor.
Tığ işi bana daha kolay geliyor galiba,sanki görüntüyü büyütürsen modeli çıkarabilirsin gibi geldi de o yüzden yükledim canım....En azından benzerini yaparsın canım;ben sana güveniyorum.Aslında elinde yapılmış örnek olsa cuk oturur...
Nasıl canım karayipler güzelmi???Keşke ben de gidebilsem...Almadın beni de yanına...Kardeşim;az yiyorum masraf yok.Götür beni gittiğin yere...
Seni burda görmeyi çok özlemişim canım ..
Yanında uzun kalman ne iyi olmuş..
hele hastane dönüşü yürümen şarj etkisi yaratıyordur bir nebzede olsa..
selam canlarım.destekleriniz için teşekkürler..bugün daha uzun yanında kalmama izin verdiler.bana çok sevdiği ve sevmediği iki kişiyi gegetirin tepkilerini hızlandırır dediler..baktım ben her ikisine de uyuyorum..ben uzun uzun konuştum.sanki duyuyor gibiydi..ben en küçük hareketinde umutlansam refleks deyip umudumu yerle bir ediyorlar..ama son söz yaratıcının..o daha son sözü söylemedi..
hastane dönüşü 2.5 km.eve yürüyorum.iki gün oldu.kendi kendime dua ede ede yürüyorum..ve çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?