Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu koca topikte bir tek ben anlamıyorum sanırım bu işten :)
bende şu şişlikten dolayı hiç ümitli değilim ya neyse ,aynı çıksam göbek atacağım valla....

Al bendende okadar :26: ödem olsa su içer atarım ama benim bağırsaklar grevde yine iki gündür

yükleyemedim bir türlü daha sonra denerim tekrar
melis minik meleğinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim

Melis'çiğim kuzunun yeni yaşı kutlu olsun..
Hayırlı ve mutlu bir evlat olsun..
Amiiiiiiiiiiinnnnnnnn ablacim hepimizin evlatlari insallah hayirli ve mutluu olsunlar

3MELEGMVAR;
Yavruna ,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yaşam diliyorum...Doğum günü kutlu olsun.Yanaklarından öperim...

hepinize çooookk tesekkur ederim iyi dilekleriniz için ALLAH razi olsun

hepsi guzel ama bende yesil ve sondaki beyaza bayildim çooook guzeller emegine saglik paylastigin için

Son düzenleme:
selammm kızlarrr nasılsınzzz....
ben 1. takıma katılıcam yarın sanırım ,deneme sürem bitti..burada ne zaman takımaalıncam kaptan kim..bu hafta 2.5 kilo yada daha fzla vermiş olucamm..yarına bağlı tabii...

Selam Karanfil;

Takım kaptanımız YENA.

Şu anda yıllık izinde.Emin değilim ama ;Karayip adalarına gitti sanırım...

Şaka bir yana,bir süre Yena'nın yerine kilo listesini ben tutuyorum.Sen geçen cuma kilo bildirdin.Bu cuma da bildirirsen 2 bildirimin olacak

ve 02.12.20011 de listeye girmiş olacaksın...

Kız bize ihanet mi ediyon aldatıyonmu bizi başka takımla
Ne deneme süresi güzelim burada her geleni anında nufusumuza alıyoruz
Yeterki düzenli olarak paylaşımda bulun ve sağlıklı beslenip bildirimde bulun
Maşallah bayada kilo vermişsin Allah nazardan saklasın
BU arada 1.takıma katılıyorsan buradan vazgeçmezsin herhalde çünkü senide biliyorsun -6 kilo yarışına dahil etmiştim Yılbaşına dipçik gibi giriceğiz inşallahhhhhhhhhh

Beyzuşşş çok güzel modeller değilmi.? Bakmıştım bende fakat anlatımlı olmadığı için yapmakta zorlanırım gibi.
Birde Karayiplerden zor yazışıyorum kusuruma kalmayın..

ceco,
senin şalı alıp tekrar iade eden arkadaş müsvettesine pes doğrusu..
Ne duyarsız insanlar var şaşıyorum bazen..Ve gittikçe çoğalıyorlar..

Beyzuşşş çok güzel modeller değilmi.? Bakmıştım bende fakat anlatımlı olmadığı için yapmakta zorlanırım gibi.

Tığ işi bana daha kolay geliyor galiba,sanki görüntüyü büyütürsen modeli çıkarabilirsin gibi geldi de o yüzden yükledim canım....En azından benzerini yaparsın canım;ben sana güveniyorum.Aslında elinde yapılmış örnek olsa cuk oturur...

Nasıl canım karayipler güzelmi???Keşke ben de gidebilsem...Almadın beni de yanına...Kardeşim;az yiyorum masraf yok.Götür beni gittiğin yere...

yena bizi de karayiplere götür
ceco senin gibi beleşçi arkadaşlar bende de var heleki hayır demeyi bilmiyosan sürekli borçlu çıkıyosun benim gibi

selam canlarım.destekleriniz için teşekkürler..bugün daha uzun yanında kalmama izin verdiler.bana çok sevdiği ve sevmediği iki kişiyi gegetirin tepkilerini hızlandırır dediler..baktım ben her ikisine de uyuyorum..ben uzun uzun konuştum.sanki duyuyor gibiydi..ben en küçük hareketinde umutlansam refleks deyip umudumu yerle bir ediyorlar..ama son söz yaratıcının..o daha son sözü söylemedi..
hastane dönüşü 2.5 km.eve yürüyorum.iki gün oldu.kendi kendime dua ede ede yürüyorum..ve çok iyi geliyor.

Seni burda görmeyi çok özlemişim canım ..
Yanında uzun kalman ne iyi olmuş..
hele hastane dönüşü yürümen şarj etkisi yaratıyordur bir nebzede olsa..

Kızlarrrrrrrr gece gece şok oldum TNTde resmen şeytana taptığını iddaa eden 3 tane genç çıkmış ilahiyatcılarla tartışıyorlar
Ya allahım sen evlatlarımızı koru çocuklar resmen cıldırmış gibi beyinleri iyice yıkanmış gibi

İyi geceler güzeller,

Misaifirim vardı yeni gittiler kendimi attım buraya okudum geldim geçmişi bir koşu

Öncelikle Meliscim meleğinin doğum günü kutlu olsun,Rabbim ona uzun,huzurlu ve mutlu bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah.

Özlemcim iradene hayran kaldım helal olsun buzluğa atmışsın mamaları,bekle beraber yeriz sakın bensiz yeme

Beyzuşşş ellerine kollarına sağlık canım ya ne güzel şeyler örmüşsün tığ işini hiç yapamam şişte de ehh işte (Özlemcim gördüğün üzere tek yeteneksiz sen değilsin) ayrıca Beyzuş o koyduğun bolerolardan da üstten 3.süne bittim anneme göstercem örebilirse ördürcem kesin çok sağol paylaşım için..

Asuuu valla sen de maşallah ya ne hamarat kadınsın nazar değmesin,belin hala kötüymüş bir doktora gitsen artık diyorum.

Yenaaaaaaaaaa biziiiiiiiiiii karayiplere götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada Yena o yeleği sökünce hevesin kaçmadı mı benim söktüğüm şeyden hevesim kaçar da hemen

Ceco yaa o arkadaşında da kösele gibi surat varmış insan olan 20 lira için kendini rezil eder mi ya yuhh diyorum cidden yuhhh

Karanfil maşallah ya kuzum ne güzel kilolar veriyorsun,umarım hep böyle giderler

anammmmmmmmmmmm daha ne okumuştum ben unuttum :26:

Başımla beraber, yeterki iste güzel insan..

Asuuyla ikinizi bir ara şoförümü yollar aldırtırım fekat beni utandırmayınız cemiyet ortamında ..

Seni burda görmeyi çok özlemişim canım ..
Yanında uzun kalman ne iyi olmuş..
hele hastane dönüşü yürümen şarj etkisi yaratıyordur bir nebzede olsa..

buraya gelmek banada iyi geliyor.ağlayamadığım kendimi kastığım anlarda sizlere yazdığımı düşünüyorum..ve bana çok iyi geliyor.17 gündür burdayım..o kadar koşturmaca..iştahsızlık..gram vermediğim gibi..çok şiştim.ama yürüyüş terapi gibi geldi.kaynıma bugün ultimatomu verdim.yeter yalnız bırakın.hiç olmazsa dönüşte yürüyeyim diye..bir umut iyileşirse ona bakacak gücü toplayayım..

Hoş geldin Zeynebim;

Umarım her şey yoluna girer;her şey senin istediğin gibi olur....

Dualarımız hep seninle...Sana sonsuz dayanma gücü ve sabır diliyorum...

Kendini biraz olsun daha iyi hissedebiliyormusun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…