çok ilginç ya ben hiç rastlamadım bu yaşa geldim, sorsanıza aldığınız yere nedenmiş...kurtmu desem solucan mı bilemedim hani bebek tatasında olurya beyaz kılkurdu onun kırmızısı işte çok ince bişi
benim koca dün yine getirmiş hamsi ben dokunmadım kendisi ayıkladı bak diyo tertemiz pırıl pırıl bişi yok bi baktım yine var bence sizde dikkat edin bidahakine iyi inceleyin
Beyzuşum,hamarat ve zevkli hatun seni..
krem rengi tığ işine bayıldım..Birde şalın nefis olmuş kocaman tam benim cüsseme göre..
Ben tığdan kıza bolero istiyorum bakalım becerebilecekmiyim.:)
Benim akşam yemeğim 50 adet badem oldu.:) Dilara koçak hanfendü öyle demişti 50 adet badem ana öğün olur.:)
Alışverişe gittik canım çekti kuruyemiş hadi böyle olsun dedim..
Tek fark Dilara Koçak öğlen menüsünde tercih edin bu yöntemi demişti.:) benim akşam oldu..
tşk ederim canım benimherkeslere günaydıııııııııııııııın
beyzuş ablacım geçmşş olsun inşallah bişey kalmamıştır sabaha kadar
semiranımın ece ve özlem başka aklıma gelmedi tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
tşk ederim yenacımGünaydın,güzel bir gün diliyorum hepimize..
Beyzuşum çok geçmiş olsun inşallah gece rahat uyumuşsundur..
Derin'ciğim,demek sen rahatsızlanınca Naz cadısıda sakinleşti.:))
kıyamam ben ona büyüyor artık annesi artık daha ılımlı olur..
asıl sen kendine dikkat et büyüdükçe farklı meseleler oluşuyor..bazen tıkandığını hissediyorsun..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ceco'cum netde harika modeller var ben onlara baktıkça gözüm dönüyor onuda yapayım bunuda yapayım diye..:))
-------
Tüm eğitimcilerin günü kutlu olsun..
tşk ederim doğacımgünaydın kızlar bir sürü şey aklımdaydı alıntı yapmadan yazıcaktım güya araya telefon gelen giden olunca unuttum yaşlandım zaar
öğretmenler gününüz kutlu olsun öpüyorum hepinizi
ece tşk ederim cnm senin de öğretmenler günün kutlu olsun inş en kısa zamanda başlarsın mesleğimizi icra etmeye10 yıllık öğretmenlik hayatımda ilk defa evdeyim biraz buruk geçiyor bugün benim için.okululmu ,arkadaşlarımı ve öğrencilerimi özledim çok....ama evde olmakta ayrı bir huzur veriyor.hatta diğer 2 çocuğumda neden erken başlamışım diyorum evde olduğumdan öylede memnunum.kendimi anlayamıyorum yani:))) teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için çok şekersiniz.:109:
çok tşk ederimÖncelikle Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere, Tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun! Rabbim Van Depreminde Hayatını Kaybeden Öğretmenlerimizin de Mekanını Cennet Eylesin İnşaallah..
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
tşk ederim canım arkadaşım benimtüm öğretmelerin öğretmenler günü kutlu olsunnnnnnnnnnn
günaydın sevgili arkadaslar
tşk ederim kardeşimmGünaydinlar herkeseee :)
Tüm ögretmenlerin ögretmen günlerini kutluyorum..
Evet Abla yaa en sevdigim günde pasta günüm zaten :)))
Insallahhh bide sizlerin desteginede kesinlikle ihtiyacim var :) Burda yazilanlari takip ediyom bide kilo cetvelini gördükce herkesin nekadar verdigini daha cok hirslaniyom bende :)
çok tşk ederimmm beyzuş ablamm
çok tşk ederimmm banucumTüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.
çok tşk ederim füsuncumSelam güzeller,
Birazdan kuznim gelecek o yüzden şöyle bi size bakıp selam verip çıkıyım istedim.Ben bu sabah tartıda korkunç bir rakam gördüm yarına kadar inşallah iner şişlerim çok canım sıkıldı( kesinlikle kaçamakta yapmadım hafta sonu yapmıştım ama dün sadece artı 300 vardı bu gün 1 kilo neredeyse cinnet geçircem ya reglim diye desem dün nasıl normaldi de bu gün böyle (( neyse kızlar gidiyim mama hazırlıyım ben kuzene öpüyorum sizleri
Öğretmen gününüzü kutluyorum topiğimin güzel öğretmenleri.
tşk ederim senin de öğretmenler günün kutlu olsun....bende tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum...
önemli değil tatlım ben de sonra yattımmTatlım yeni gördüm mesajını özür dilerim( evet uyuyamayanlardanım ((
tşk ederim nevincimmmmherkese merhaba.
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.
sıkıcı bir istanbul günü soğuk yağmur yağıyor arada benimde sırtım kolum tutuk, soğuk hava bel fıtığım nüksediyor daha cok agrıyor.sabah 6da kalktım uyumadım bir daha ütülerimi yaptım haftasonu misafirim var kalvaltıya değişik alternatif öneriler bekliyorum sizlerden
ilbatum oho bi sürü cezbedici yemek bir anda geldiha ne irade maşallah yememişsin. bu kayınvalideler komplocu benimkide dünakşam bir tencere kara lahana sarması yapmış getirmiş çok severim ben.akşam yemepğinde yedim ne yalan söylım abartmadan kendi küçücük bişey tabi kilo sorunu yokki nerden bilsin benim halimi.saolsun benim kayınvalideye derimki anne dikkat ediyorum yemicem boşver diyor sen sıkıntıdan aldın verirsin zamnla komik kadınya.
beyzuş ablam
sanada çok geçmiş olsun. evinçok sıcak olmasıda iyi değil gercekten abimin evide öyleydi kışın şort tişört geziyorlardı evde camlar acıktı.. sonrada daha cok hasta oluyorlardı.
banu
çok geçmiş olsun kendini kendin telkin ederek iyileştirmen lazım canım sakın ilaçlara bağlanma bir süre kullan ama bağımlı olma.ben bu panik atak illetini çok iyi bilirim.
herkesi okuyorum ama unutuyorum sonra ne olur kusuruma bakmayın işyerindeyim uzun süre pc basındada kalamıyorum ama hepinizi seviyorummmmmm
çok tşk ederim gulmacımmerhaba hanımlarr ogretmen arkadaslarım gununuz kutlu olsunn
sabah butun ogretmenlerımı aryıp gunlerını kutlamak ıstedım ama ne mumkunn belkı aralarında yasamyan bıle vardırr
beyzus sonda kı salına bayıldım rengı cok guzle elıne sağlıkk..
slm kizlarrr
BUTUN OGRETMENLERIMIZIN OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN
dün baya eksideydim ama bu gün fazla ciktim :44:
[/COLOR][/I][/B]
Baktırdım beyzuş abla oda normal çıktı sanırım panik atak yaşıyorum.
Bende tam düzelemedim derincim nasıl geçicek bu sıkıntılı dönem bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun çok fenadır tutulma kendine dikkat et.
Geçmiş olsun nasıl oldun şimdi beyzuş abla.
Çarpıntılarım azaldı çok şükür ama içimde sıkıntı ve ağırlık var sanırım panik ataktan kaynaklanıyor inşallah bunlarıda atlatırım.Gelmeye çalışıyorum ama çoğunlıkla evden çıkıyorum içim sıkılıyor çünkü.Sen nasılsın bu arada bende seni merak etmiştim.
Canım benim.Çok tatlısın...Tüm;şişman olupta kilo verenler kendini uzun süre hala şişman görüyormuş.Sana da oldu demek ki..Artık sen zayıfladığını fark et ama Toksinciğim;fark edilmeyecek gibi değilsin maaşallah..
ablacim bas agrin gecmis cok kötü oluyor bas agrisi bende bu gün ramazan borclarima niyetlendim bas agrim yavas yavas geliyor ilk günü agriyor hep ,...
ablacim kendimi ne kadar oldugumu anlayamiyorum hep yanimdaki arkadasa sorarim ben bu kadar miyim diyeyada kendi kiyafetlerimi giydirip bakiyom illtifatlarin icin tskler sende cok tatlisin
cnm cok iyi etmissin buzluga atmakla ben düsünüyorumda ben atarmiydim masallah cnm sana
hosgeldin cnm bu sefer birakip gitmek yok
ablacim hepsi cok guzel bitince resimleri eklersin $alida gezmeye giderken felan giyersin rengi cok guzelmis
cnm prensesinin dogum günü mubarek olsun daha nice saglikli uzun yillara
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. ilkokulda 2 tane öğretmenim olmuştu, ikisi de dünya iyisi mükemmel insanlardı. çok şanslıyım böyle iyi öğretmenlerle karşılaştığım için...
seninde öğretmenler günün kutlu olsun....merhabalar arkadaşlar topiğimizdeki bütün meslektaşlarımın ve bütün öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyorum geleceğin aydınlık nesillerinin emaneti başımızın üstünde çocuklarımız emin ellerde
Dilara Koak - MEZURA - Salkl Ara n Seenekleri
Burda ara öğün seçenekleri var..Belki faydası olur..
İlbatum,
fındığın miktarını bilmiyorum, karatay yapanlar 1 çay bardağı yiyorlar ana öğünde ekmek yerine. sende yanına ayran içersin ana öğün olur heralde ..
merhaba hanımlarr ogretmen arkadaslarım gununuz kutlu olsunn
sabah butun ogretmenlerımı aryıp gunlerını kutlamak ıstedım ama ne mumkunn belkı aralarında yasamyan bıle vardırr
beyzus sonda kı salına bayıldım rengı cok guzle elıne sağlıkk..
geçmis olsun canim insallah çabuk atlatir
ALLAH yardimcisi olsun
hepsi birbirinden guzel ablacim ellerine saglik gule gule giyin
Teşekkürler canım.Daha iyileri sizlere olsun inşallah..
geçmis olsun canim insallah çabuk atlatir
ALLAH yardimcisi olsun
hepsi birbirinden guzel ablacim ellerine saglik gule gule giyin
BUTUN OGRETMENLERIMIZIN OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN
KIZLAR bugun benim kuçuk melegimin dogum gunupasta yaptim aksama yicez insallah fazla kaçirmam tamda tarti gununden once hiç iyi olmadi ama kizimin dogum gunu pastasindanda yememezlik edemem kendi aramizda kutlamayi dusunuyoruz insallah daha nice nice yas gunlerine hep beraber (Amiiiiiiinnnnnn)
ilbatum(ozlem) meleklerimin ismi
buyuk oglumun Samet kuçuk oglumun Ali Akif kiziminda Eslem
çok severek seçtim esimde itiraz etmedi saolsun
senin oglusun ismi neydi?
nasıl becerdim bilmiyorum ama oğluşumun resimlerini ekledim sanırım :)
Beyzuşum,hamarat ve zevkli hatun seni..
krem rengi tığ işine bayıldım..Birde şalın nefis olmuş kocaman tam benim cüsseme göre..
Ben tığdan kıza bolero istiyorum bakalım becerebilecekmiyim.:)
Benim akşam yemeğim 50 adet badem oldu.:) Dilara koçak hanfendü öyle demişti 50 adet badem ana öğün olur.:)
Alışverişe gittik canım çekti kuruyemiş hadi böyle olsun dedim..
Tek fark Dilara Koçak öğlen menüsünde tercih edin bu yöntemi demişti.:) benim akşam oldu..
Herkese Merhabaaaaaaaaaa
İLk önce bütün Öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun! İyiki varsınız iyiki evlatlarımızı yetiştirirken bizlere yardımcı oluyorsunuz ve onların geleceklerini yönlendirmek adına bütün yükü omuzlarınıza alıyorsunuz. Hakkınız ödenmez
Küçük Meleğinin Doğum günü kutlu olsun. Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice Doğum günleri nasip eder sizlere inşallah
Anaaa hemen bakmam lazım o zaman damat adayına
Sağ taraftaki bebek hırkasının aynısını bende örmüştüm hamileyken hatta abarttıp etek kısımlarını hepsinin biraz daha farklı 6 tane örmüştümDiyorum ya Allah gözümü doyursun
Teşekkürler canım...
Şalı özellikle büyük yaptım ki tüm bünye örtülsün diye.....
Afiyet olsun...Bademe bayılırım...Neye bayılmam ki acaba???
Sakatata bayılmam sadece...İçlerinden sadece ciğer tava yerim ...O da senede 1-2 defa...Benimde yemediğim varmış demek..
Bence boleroyu becerirsin canım.Şahane panço yapmışsın daha ne....
bende düşündüm ablacım sen yazınca :) bende sadece ciğeri yiyorum senin gibi ve ben ayrıca kelle-paça ne bileyim işkembe, mumbar dolması gibi şeyleride yemedim yememde aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor :) yaaa benimde yemediklerim varmış ha bilindik balıklar dışındakilere de pek sıcak bakmam bak :)
teşekkürler canım anlayışlı velilere bayılırım
bak oğluşuma teyzesi büyüdü abi oldu kuzum
kız sende az becerikli hatun değilsin desene sen yap yap sat bence valla benim gibi yeteneksizler alır :) KV sağolsun böyle bir sorun yaşamadım ama yaşayan çok :)
bunlar süper yeşile ve alta doğru beyaza bayıldımmmm keşke böyle bir yeteneğim olsaydı ya yapardım :)
aynen ablacım bende tadını bile bilmem, evet sanırım çocukluktan kalan damak zevki bende hamsiye,palamuta falan bayılırım ama somon dediğin gibi ığğğğğğ.... sanırım bende tutucuyum :)Benim gibi varmış demekki...Saydıklarının tadını bilmiyorum...Hiç yemedim.Balıkta da durum aynı.Biraz tutucuyum bu konuda.Mesela somona millet bayılıyor.Ben bir kez yedim,son oldu....Lüfer,çupra,hamsi vs yerim.. işte çocuklukta tanıyıp sevdiğim tadlar hala devam ediyor...
Bir ara çok sattım örgü şallar yada boncuklu şallar ama nedense millet dışarda 50 lirayı gözünü kırpmdan verir fakat benden olunca 20 Lirayı bile çok bulur :26: yani benim Arkadaş cevresinden birkaçı için geçerli bu.
Hatta bir ara boncuklu çok güzel bir şal yapmıştım ve hepsi sıraya girdi ille banada banada diye yaptım tabiki ama bir tanesi parasını vermedi arkadaşla yollarım üzerimde yok dedi tabiki arkadaşız ayıp ettin falan dedim ne olcak bir ay sonra ver kasma kendini dedim. Demez olaydımüzerinden 3 ay geçti kendi çalıştığı için hiç yakalayamıyordum ve bir arkadaşla haber yolladım şalın parasını unuttu galiba diye ( iş inada bindi o zaman ) sonra ya benim durumum yok alamıycağım diye haber yollamış ve şalıda o bayana vermiş. Ula bir baktım şalı kullanmış resmen püskülleri oraya buraya takılmaktan açılmış ayrılmış ben 20 lirayla batmam ama kendimide aptal yerine koydurmam eğer param yok deseydi ben zaten hediye de ederdim diye haber yolladım bir daha o oldu senelerce görüşmedim.
ooo kızlar örgüler döktürüyorsunuz benim de şu aralar içim dışım örgü oldu benimde içimde büyük bir örgü örme aşkı ver allah birşeyler örüyorum eşime kazak ördüm kollarına iplik yetmedi sipariş verdim kıza kazak ördüm elimdede ikincisi var bakalım yarın kiloda kaç çıkacağım yarın pek verebildiğimi sanmıyorum ama inş vermişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?