Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşum,hamarat ve zevkli hatun seni..
krem rengi tığ işine bayıldım..Birde şalın nefis olmuş kocaman tam benim cüsseme göre..
Ben tığdan kıza bolero istiyorum bakalım becerebilecekmiyim.:)

Benim akşam yemeğim 50 adet badem oldu.:) Dilara koçak hanfendü öyle demişti 50 adet badem ana öğün olur.:)
Alışverişe gittik canım çekti kuruyemiş hadi böyle olsun dedim..
Tek fark Dilara Koçak öğlen menüsünde tercih edin bu yöntemi demişti.:) benim akşam oldu..

çok ilginç ya ben hiç rastlamadım bu yaşa geldim, sorsanıza aldığınız yere nedenmiş...

peki kaç fındık 1 öğün olur bademi pek sevmemde:26:

tşk ederim canım benim
tşk ederim yenacım
günaydın kızlar bir sürü şey aklımdaydı alıntı yapmadan yazıcaktım güya araya telefon gelen giden olunca unuttum yaşlandım zaar
öğretmenler gününüz kutlu olsun öpüyorum hepinizi
tşk ederim doğacım
ece tşk ederim cnm senin de öğretmenler günün kutlu olsun inş en kısa zamanda başlarsın mesleğimizi icra etmeye
çok tşk ederim
tüm öğretmelerin öğretmenler günü kutlu olsunnnnnnnnnnn

günaydın sevgili arkadaslar
tşk ederim canım arkadaşım benim
tşk ederim kardeşimm
Günaydın arkadaşlar....

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN....

çok tşk ederimmm beyzuş ablamm
Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.
çok tşk ederimmm banucum
çok tşk ederim füsuncum
bende tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum...
tşk ederim senin de öğretmenler günün kutlu olsun....
Tatlım yeni gördüm mesajını özür dilerim ( evet uyuyamayanlardanım ((
önemli değil tatlım ben de sonra yattımm
tşk ederim nevincimmmm
çok tşk ederim gulmacım

banucum gecmis olsun disari cikmakla iyi ediyorsun temiz hava iyi gelir cnm

cnm kendine dikkat et sicak tut kendini masaj yaptir iyi gelir
tşk ederim toksincim cnmtşk ederim toksincim cnm

cnm çok tşk ederimmmm

merhabalar arkadaşlar topiğimizdeki bütün meslektaşlarımın ve bütün öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyorum geleceğin aydınlık nesillerinin emaneti başımızın üstünde çocuklarımız emin ellerde

Dilara Koak - MEZURA - Salkl Ara n Seenekleri

Burda ara öğün seçenekleri var..Belki faydası olur..

İlbatum,
fındığın miktarını bilmiyorum, karatay yapanlar 1 çay bardağı yiyorlar ana öğünde ekmek yerine. sende yanına ayran içersin ana öğün olur heralde ..

seninde öğretmenler günün kutlu olsun....

hımmm tamam canım sağol ...

Teşekkür ederim canım.Elimden gelen bu tür şeyler işte..Oyalanıyorum ...

3MELEGMVAR;
Yavruna ,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yaşam diliyorum...Doğum günü kutlu olsun.Yanaklarından öperim...

Son düzenleme:
Herkese Merhabaaaaaaaaaa

İLk önce bütün Öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun! İyiki varsınız iyiki evlatlarımızı yetiştirirken bizlere yardımcı oluyorsunuz ve onların geleceklerini yönlendirmek adına bütün yükü omuzlarınıza alıyorsunuz. Hakkınız ödenmez

Küçük Meleğinin Doğum günü kutlu olsun. Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice Doğum günleri nasip eder sizlere inşallah

nasıl becerdim bilmiyorum ama oğluşumun resimlerini ekledim sanırım :)

Anaaa hemen bakmam lazım o zaman damat adayına

Sağ taraftaki bebek hırkasının aynısını bende örmüştüm hamileyken hatta abarttıp etek kısımlarını hepsinin biraz daha farklı 6 tane örmüştüm Diyorum ya Allah gözümü doyursun

Teşekkürler canım...

Şalı özellikle büyük yaptım ki tüm bünye örtülsün diye.....

Afiyet olsun...Bademe bayılırım...Neye bayılmam ki acaba???

Sakatata bayılmam sadece...İçlerinden sadece ciğer tava yerim ...O da senede 1-2 defa...Benimde yemediğim varmış demek..

Bence boleroyu becerirsin canım.Şahane panço yapmışsın daha ne....

teşekkürler canım anlayışlı velilere bayılırım

bak oğluşuma teyzesi büyüdü abi oldu kuzum

kız sende az becerikli hatun değilsin desene sen yap yap sat bence valla benim gibi yeteneksizler alır :) KV sağolsun böyle bir sorun yaşamadım ama yaşayan çok :)

bende düşündüm ablacım sen yazınca :) bende sadece ciğeri yiyorum senin gibi ve ben ayrıca kelle-paça ne bileyim işkembe, mumbar dolması gibi şeyleride yemedim yememde aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor :) yaaa benimde yemediklerim varmış ha bilindik balıklar dışındakilere de pek sıcak bakmam bak :)

Benim gibi varmış demekki...Saydıklarının tadını bilmiyorum...Hiç yemedim.Balıkta da durum aynı.Biraz tutucuyum bu konuda.Mesela somona millet bayılıyor.Ben bir kez yedim,son oldu....Lüfer,çupra,hamsi vs yerim.. işte çocuklukta tanıyıp sevdiğim tadlar hala devam ediyor...

Bir ara çok sattım örgü şallar yada boncuklu şallar ama nedense millet dışarda 50 lirayı gözünü kırpmdan verir fakat benden olunca 20 Lirayı bile çok bulur :26: yani benim Arkadaş cevresinden birkaçı için geçerli bu.
Hatta bir ara boncuklu çok güzel bir şal yapmıştım ve hepsi sıraya girdi ille banada banada diye yaptım tabiki ama bir tanesi parasını vermedi arkadaşla yollarım üzerimde yok dedi tabiki arkadaşız ayıp ettin falan dedim ne olcak bir ay sonra ver kasma kendini dedim. Demez olaydım üzerinden 3 ay geçti kendi çalıştığı için hiç yakalayamıyordum ve bir arkadaşla haber yolladım şalın parasını unuttu galiba diye ( iş inada bindi o zaman ) sonra ya benim durumum yok alamıycağım diye haber yollamış ve şalıda o bayana vermiş. Ula bir baktım şalı kullanmış resmen püskülleri oraya buraya takılmaktan açılmış ayrılmış ben 20 lirayla batmam ama kendimide aptal yerine koydurmam eğer param yok deseydi ben zaten hediye de ederdim diye haber yolladım bir daha o oldu senelerce görüşmedim.

ooo kızlar örgüler döktürüyorsunuz benim de şu aralar içim dışım örgü oldu benimde içimde büyük bir örgü örme aşkı ver allah birşeyler örüyorum eşime kazak ördüm kollarına iplik yetmedi sipariş verdim kıza kazak ördüm elimdede ikincisi var bakalım yarın kiloda kaç çıkacağım yarın pek verebildiğimi sanmıyorum ama inş vermişimdir

bunlar süper yeşile ve alta doğru beyaza bayıldımmmm keşke böyle bir yeteneğim olsaydı ya yapardım :)
aynen ablacım bende tadını bile bilmem, evet sanırım çocukluktan kalan damak zevki bende hamsiye,palamuta falan bayılırım ama somon dediğin gibi ığğğğğğ.... sanırım bende tutucuyum :)

ay ne insanlar var ya ama bunlardan nedense her yerde var ... nasıl bir ahlak anlayışı nasıl bir insanlık madem alamayacaksın o zaman alma değil mi? çok kızıyorum böyle vasıfsız insanlara ya... dediğin gibi 20 lira nedir ama aptal yerine konulmak hiç hoş değil...

şu koca topikte bir tek ben anlamıyorum sanırım bu işten :)
bende şu şişlikten dolayı hiç ümitli değilim ya neyse ,aynı çıksam göbek atacağım valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…