İnanmıyorum senin yardımcın yokmu..??Şok,şok,şok..
son boleroya ben de bayıldım hemen yapayım deyip yenaya bir gol atayımmı beyzuş abla
efsunlu sen beğendiğin boleroyu gönül rahatlığıyla ördür canım kilolar gittikçe göğüslerinin eski havası kalmıyor sönüyor çünkü nerden bildiğimi heç sorma
ceco senin gibi bi komşu da bende vardı ancak taşınıp kurtardım kendimi
son boleroya ben de bayıldım hemen yapayım deyip yenaya bir gol atayımmı beyzuş abla
efsunlu sen beğendiğin boleroyu gönül rahatlığıyla ördür canım kilolar gittikçe göğüslerinin eski havası kalmıyor sönüyor çünkü nerden bildiğimi heç sorma
ceco senin gibi bi komşu da bende vardı ancak taşınıp kurtardım kendimi
Golü hemen at Asucuğum....
Baksana bize cemiyet,memiyet ,utandırmayın falan diyor...At golü;at..
Yalnız seni teşvik ettiğimi YENA duymasın beni eziyor sonra....:18::18::18::18::18::18::18::18:
Yalnız seni teşvik ettiğimi YENA duymasın beni eziyor sonra....:18::18::18::18::18::18::18::18:
En azından iki ay kullanıp kesmeyi planlıyorum şu anda ihtiyacım var gibi.herkese merhaba.
öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.
sıkıcı bir istanbul günü soğuk yağmur yağıyor arada benimde sırtım kolum tutuk, soğuk hava bel fıtığım nüksediyor daha cok agrıyor.sabah 6da kalktım uyumadım bir daha ütülerimi yaptım haftasonu misafirim var kalvaltıya değişik alternatif öneriler bekliyorum sizlerden
ilbatum oho bi sürü cezbedici yemek bir anda geldiha ne irade maşallah yememişsin. bu kayınvalideler komplocu benimkide dünakşam bir tencere kara lahana sarması yapmış getirmiş çok severim ben.akşam yemepğinde yedim ne yalan söylım abartmadan kendi küçücük bişey tabi kilo sorunu yokki nerden bilsin benim halimi.saolsun benim kayınvalideye derimki anne dikkat ediyorum yemicem boşver diyor sen sıkıntıdan aldın verirsin zamnla komik kadınya.
beyzuş ablam
sanada çok geçmiş olsun. evinçok sıcak olmasıda iyi değil gercekten abimin evide öyleydi kışın şort tişört geziyorlardı evde camlar acıktı.. sonrada daha cok hasta oluyorlardı.
banu
çok geçmiş olsun kendini kendin telkin ederek iyileştirmen lazım canım sakın ilaçlara bağlanma bir süre kullan ama bağımlı olma.ben bu panik atak illetini çok iyi bilirim.
herkesi okuyorum ama unutuyorum sonra ne olur kusuruma bakmayın işyerindeyim uzun süre pc basındada kalamıyorum ama hepinizi seviyorummmmmm
Çok güzeller ellerine sağlık ben asla yapamam.Arkadaşlar bunlarda benim yarım işlerim.Ne akla hizmet ise hepsini birden başladım ve bu kışı örgüyle geçirmeye karar verdim...
İlki batik ipten hafif simli hırkanın ön yarısı.
Krem rengi olanların ilki floş,diğeri merserize yazlık-baharlık hırkaların ön yarıları...
Gri olan pullu ipten kokoş hırkamın ön yarısı.Yeni başladım..
Sonuncu yeni bitirdiğim şalım.Bu sıcak evde nasıl kullanacaksam artık..
slm kizlarrr
BUTUN OGRETMENLERIMIZIN OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN
dün baya eksideydim ama bu gün fazla ciktim :44:
[/COLOR][/I][/B]
Baktırdım beyzuş abla oda normal çıktı sanırım panik atak yaşıyorum.
Bende tam düzelemedim derincim nasıl geçicek bu sıkıntılı dönem bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun çok fenadır tutulma kendine dikkat et.
Geçmiş olsun nasıl oldun şimdi beyzuş abla.
Çarpıntılarım azaldı çok şükür ama içimde sıkıntı ve ağırlık var sanırım panik ataktan kaynaklanıyor inşallah bunlarıda atlatırım.Gelmeye çalışıyorum ama çoğunlıkla evden çıkıyorum içim sıkılıyor çünkü.Sen nasılsın bu arada bende seni merak etmiştim.
Canım benim.Çok tatlısın...Tüm;şişman olupta kilo verenler kendini uzun süre hala şişman görüyormuş.Sana da oldu demek ki..Artık sen zayıfladığını fark et ama Toksinciğim;fark edilmeyecek gibi değilsin maaşallah..
ablacim bas agrin gecmis cok kötü oluyor bas agrisi bende bu gün ramazan borclarima niyetlendim bas agrim yavas yavas geliyor ilk günü agriyor hep ,...
ablacim kendimi ne kadar oldugumu anlayamiyorum hep yanimdaki arkadasa sorarim ben bu kadar miyim diyeyada kendi kiyafetlerimi giydirip bakiyom illtifatlarin icin tskler sende cok tatlisin
cnm cok iyi etmissin buzluga atmakla ben düsünüyorumda ben atarmiydim masallah cnm sana
hosgeldin cnm bu sefer birakip gitmek yok
ablacim hepsi cok guzel bitince resimleri eklersin $alida gezmeye giderken felan giyersin rengi cok guzelmis
cnm prensesinin dogum günü mubarek olsun daha nice saglikli uzun yillara
Ellerine sağlık canım ne güzel şeyler yapıyosunuz.
Amannn zaten çokk sevmem içim kalktı valla.kurtmu desem solucan mı bilemedim hani bebek tatasında olurya beyaz kılkurdu onun kırmızısı işte çok ince bişi
benim koca dün yine getirmiş hamsi ben dokunmadım kendisi ayıkladı bak diyo tertemiz pırıl pırıl bişi yok bi baktım yine var bence sizde dikkat edin bidahakine iyi inceleyin
Zeynep ablacım inan hep aklımdasın inşallah iyi olucak tüm dualarımız seninle.selam canlarım.destekleriniz için teşekkürler..bugün daha uzun yanında kalmama izin verdiler.bana çok sevdiği ve sevmediği iki kişiyi gegetirin tepkilerini hızlandırır dediler..baktım ben her ikisine de uyuyorum..ben uzun uzun konuştum.sanki duyuyor gibiydi..ben en küçük hareketinde umutlansam refleks deyip umudumu yerle bir ediyorlar..ama son söz yaratıcının..o daha son sözü söylemedi..
hastane dönüşü 2.5 km.eve yürüyorum.iki gün oldu.kendi kendime dua ede ede yürüyorum..ve çok iyi geliyor.
Ellerimi belime koyup hanım,hanım diye başlıyormuşum..
Ellerimi belime koyup hanım,hanım diye başlıyormuşum..
ASU beni ezdirmez ki ;banne banne......
Allahta seni güldürsün inşallah YENACIĞIM.
Bu gece kendimi çok iyi hissetmeme neden oldun....
Yalnız kırmızı bolero çok güzel,yap onu lütfen....
En azından iki ay kullanıp kesmeyi planlıyorum şu anda ihtiyacım var gibi.
Çok güzeller ellerine sağlık ben asla yapamam.
.
ablacım Allahım yardımcın olsun kıyamam sanaaaselam canlarım.destekleriniz için teşekkürler..bugün daha uzun yanında kalmama izin verdiler.bana çok sevdiği ve sevmediği iki kişiyi gegetirin tepkilerini hızlandırır dediler..baktım ben her ikisine de uyuyorum..ben uzun uzun konuştum.sanki duyuyor gibiydi..ben en küçük hareketinde umutlansam refleks deyip umudumu yerle bir ediyorlar..ama son söz yaratıcının..o daha son sözü söylemedi..
hastane dönüşü 2.5 km.eve yürüyorum.iki gün oldu.kendi kendime dua ede ede yürüyorum..ve çok iyi geliyor.
karayip mi ne ben de gelecem tek bagajda gidimmm ama cemiyete nasıl uydurcam kendimi hizmetçi dersin yenaaaaaa ben her işi yaparım ne olsa ablaaaaaaBaşımla beraber, yeterki iste güzel insan..
Asuuyla ikinizi bir ara şoförümü yollar aldırtırım fekat beni utandırmayınız cemiyet ortamında ..
Yok canım;asla utandırmayız...
Sen ortama girerken ;cemiyetin yapısına göre bizi tembihlersin;ne yapacağımızı,ne yapmayacağımızı bilince arıza çıkarmayız...
ASUUUUUUU........Hadi kardeşim karayiplere gidiyoruz;karayiplereeeeee...
Ayyyy gözümden kaçmışşşşşş ''özel şöööferr'' şöz konusu yalnız.Ezdin beni Yena;ezdin.Fırk fırk burnumu çekiyorum.Moralim yerlerde.
Yarın bari bir yardımcı alıp,evimi güzelce temizleterek tatmin olayım.Zor çıkarım ben bu eziklikten...
enemmmm hanımlar durun napeyonuzzzzzz bensiz kavga bilem olmazzzzz hadeeeeeeEllerimi belime koyup hanım,hanım diye başlıyormuşum..
Merhaba hanımlar iyi geceler keyifler yerinde inşallah bende şükür iyiyim bugün inşallah hep böyle olur.
Beyzuş ablacım sen beni yarın izinli yaz hem adetliyim hemde bu akşam eşimle dışarda yemek yedik iyi olmamın şerefine tabi bende her zamankki gibi kaçırdım yarın garantili artı iki üç çıkarım şimdi moralim bozulmasın.
ablacım Allahım yardımcın olsun kıyamam sanaaa
karayip mi ne ben de gelecem tek bagajda gidimmm ama cemiyete nasıl uydurcam kendimi hizmetçi dersin yenaaaaaa ben her işi yaparım ne olsa ablaaaaaa
enemmmm hanımlar durun napeyonuzzzzzz bensiz kavga bilem olmazzzzz hadeeeeee
yardımcın olunca çok daha iyi hissedeceksin.
Bolero harika gerçekten..İlk yüklediğin modellerde çok güzeldi..
Ben deryabaykal'ın sitesine üye olmak istiyorum bir türlü aktivasyon mesajı gelmiyor bana..
Merhaba hanımlar iyi geceler keyifler yerinde inşallah bende şükür iyiyim bugün inşallah hep böyle olur.
Beyzuş ablacım sen beni yarın izinli yaz hem adetliyim hemde bu akşam eşimle dışarda yemek yedik iyi olmamın şerefine tabi bende her zamankki gibi kaçırdım yarın garantili artı iki üç çıkarım şimdi moralim bozulmasın.
Eminim her şey daha güzel olacak.....
Yenacığım bir şey diyeceğim;gülme bana...Senin aslında bildiğin bir şey söyleyeceğim;sadece hatırlatma...
Resmi farklı kaydet yapınca büyütme imkanı oluyor.Gülme dedim dimi...Tamam biliyorsan biliyorsun..Yardımcı olmak istedik ayollll...
Kırmızı boleroyu büyüttttttttt.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?