Ben 23:00 te uyuyordum güya..
Dişlerimi fırçaladım pijamalarımı giyindim hanım kızlar gibi. tam yatağa giriyordum barış arıza çıkardı kaldım bu saate..:
Size iyi geceler diliyorum..Öpüyorum birde şap şup..
Daha sürmedinmiiii???Oooooo ben de sana çok güveniyordum.....
Hanımlar;bu gece çok güldük eğlendik;bir kahkaha 1 kg pirzolaya eşittir olup yarın maazallah.........Tamamlayamayacağım...:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
beyzuş ablaa nörüyonnnnn
Bnu hoşgeldin,geçmiş olsun iyiymişsin ne güzel,ohh mamalarda sefan olsun haftaya verirsin fazla fazla kuşum
meraklı banu (ceco) meraklı banuuuuuu
Herkese güzel bir gece diliyorum hepinizi çok çok öpüyorum tatlı rüyalar yarın sabahada eksik kilolarr.
3 meleğim var yavrunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah...
zeynep ablacım dualarımdasın inşallah herşey yo0luna girecektir..
beyzus abla çok marifetlisin bayıldım ördüklerine özelliklede simli şıkırtılı hırkaya yeni başladığın....
asumancım seninkilerde çok güzel ellerine sdağlık...
banucum afiyet olsun canım değişiklik iyi olmuştur sana bu gece...
bu arada bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...
Kız okadar ateşli tartışıyorlar ki kapatamadım TVyi eşimde izleyecekti dayanamadı yattı dedim ben sana anlatırım
3 Genç şeytana taptıklarını idda ediyor ve ilahiyatcılarla tartışıyorlar.
Deminden beri onlar için dua ediyorum Allahım sen akıl fikir ver doğru yolu göster diye
Yarın gecede Volkan Konağı izlerim :122: bayılıyorum şu adama yaaaaaa
Şimdi ;mesajla hedef gösterme suçu işletme bana....Dal kalabalığa ben hariç kimi yakalarsan artık;yada senin pilotu hallet..Neden hangara çektin ben sana öyle demedim falan de;yol adamı...
aman aman kalsın gülelim pirzola falan almayım ben hadin ben de yavaş yavaş sukunete ererek yatayımmmmDaha sürmedinmiiii???Oooooo ben de sana çok güveniyordum.....
Hanımlar;bu gece çok güldük eğlendik;bir kahkaha 1 kg pirzolaya eşittir olup yarın maazallah.........Tamamlayamayacağım...:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
derin hg cnm naz nasıl öptm cici kısı sen nasılsın seni de öptm öğretmenler günümüz kutlu oldu çok tşkkkk hatırlayan sorana ben şahsım adıma tşk ederimmm iyi geceler diler huzurunuzdan ayrılırımmmmm öptm3 meleğim var yavrunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah...
zeynep ablacım dualarımdasın inşallah herşey yo0luna girecektir..
beyzus abla çok marifetlisin bayıldım ördüklerine özelliklede simli şıkırtılı hırkaya yeni başladığın....
asumancım seninkilerde çok güzel ellerine sdağlık...
banucum afiyet olsun canım değişiklik iyi olmuştur sana bu gece...
bu arada bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...
Ömer Çelakılda çıktılar dimi bizde de kurtlar vadisinden dolayıtnt açıktı gördüm de oturup izlemedim,böyle şeyleri görünce hepten umudumu yitiriyorum bu dünyadan.Daha bu sene 8 yıldan sonra çocuk yapmak için gözümü karartmışken görmiyim,göz görmeyince gönül katlanıyor biraz.
Volkan Konak çok şirin ya hele aşklarımmm demiyor mu ne içten dimi
Canım kuzenim söyledi bu gün onlar progaramına gitmiş 2 kez showdayken.Bir arkadaşları bilet ayarlamış eşide şimdi biletleri biletixte dedi ben de bakcaktım iyi hatırlattın bak.Evet yaaa aslında canlı dinlemeyi çok istiyorum ama daha nasip olmadı
Bir kaç hafta önce Londrada bir konser vermek için İngiltereye gitmiş ve eşimin Arkadaşınıda çalıştığı şirket ona cep telefonu iletmek üzere kaldığı otele göndermişler. Volkan Konakla kısa sürede olsa sohbet etme fırsatı bulmuş ve gerçekten dünyanın en dobra ve en tatlı dilli insanı diyor. Tabi bizleride çatlatmak için birde resim çekilip Face'e koymuş
Tanışmayı çok isterdim ama çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?