Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bnu hoşgeldin,geçmiş olsun iyiymişsin ne güzel,ohh mamalarda sefan olsun haftaya verirsin fazla fazla kuşum

meraklı banu (ceco) meraklı banuuuuuu

3 meleğim var yavrunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah...
zeynep ablacım dualarımdasın inşallah herşey yo0luna girecektir..

beyzus abla çok marifetlisin bayıldım ördüklerine özelliklede simli şıkırtılı hırkaya yeni başladığın....
asumancım seninkilerde çok güzel ellerine sdağlık...

banucum afiyet olsun canım değişiklik iyi olmuştur sana bu gece...

bu arada bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...

Sürdüm beyzuşum sürmem mi hatta saçıma fön bilem çektim iskoçyalı gibi dağınık bi savaşçı olmak istemedim

yok yok bunlar yağ eriten pirzolalar,yanında şekersiz nescafede ne gidiyor dimi banuuu
ben de tarçınlu süt içiyorum içim kıyıldı gözümün önünden misaifrlere çıkırp kendimin yemediği bilumum mamalar törenle geçit yapıyorlar en iyisi tarçınlı sütümü içiyim bide suyum yanımda can simidi gibi sarıldım valla bir bıraksam boğulcam karbonhidrat denizinde

Bnu hoşgeldin,geçmiş olsun iyiymişsin ne güzel,ohh mamalarda sefan olsun haftaya verirsin fazla fazla kuşum

meraklı banu (ceco) meraklı banuuuuuu

Kız okadar ateşli tartışıyorlar ki kapatamadım TVyi eşimde izleyecekti dayanamadı yattı dedim ben sana anlatırım
3 Genç şeytana taptıklarını idda ediyor ve ilahiyatcılarla tartışıyorlar.
Deminden beri onlar için dua ediyorum Allahım sen akıl fikir ver doğru yolu göster diye

Yarın gecede Volkan Konağı izlerim :122: bayılıyorum şu adama yaaaaaa

Yena iyi geceler,
Barışıda öp benim için seni uyutmayıp bu tatlı ortamı yaratmaya vesile olduğu için,yarın da yaparsa ona cici mamalar alcam öyle de anlar o

Hoş geldin Derinciğim.....

Sağol canım cicileri beğendin demek...Pullu yünüm çok güzel gerçekten...Resimde rengi pek iyi çıkmamış.Mavimsi bir gümüş rengi...

Ömer Çelakılda çıktılar dimi bizde de kurtlar vadisinden dolayıtnt açıktı gördüm de oturup izlemedim,böyle şeyleri görünce hepten umudumu yitiriyorum bu dünyadan.Daha bu sene 8 yıldan sonra çocuk yapmak için gözümü karartmışken görmiyim,göz görmeyince gönül katlanıyor biraz.

Volkan Konak çok şirin ya hele aşklarımmm demiyor mu ne içten dimi

Şimdi ;mesajla hedef gösterme suçu işletme bana....Dal kalabalığa ben hariç kimi yakalarsan artık;yada senin pilotu hallet..Neden hangara çektin ben sana öyle demedim falan de;yol adamı...
tmm ablaaaa hadeen ben geliyom dağılın savulunnn amaa amaa herkeş yatmışşşşş:26::26::26:
aman aman kalsın gülelim pirzola falan almayım ben hadin ben de yavaş yavaş sukunete ererek yatayımmmm
derin hg cnm naz nasıl öptm cici kısı sen nasılsın seni de öptm öğretmenler günümüz kutlu oldu çok tşkkkk hatırlayan sorana ben şahsım adıma tşk ederimmm iyi geceler diler huzurunuzdan ayrılırımmmmm öptm

İyi geceler güzeller....

Hepinize yarın için eksi kilolar diliyorum.Kendime de inşallah.....

Bu kışı diyet kışı olarak geçirip;yaz'ı hava atma yazı olarak geçirelim inşallahhhhh.AMİN...

Evet yaaa aslında canlı dinlemeyi çok istiyorum ama daha nasip olmadı
Bir kaç hafta önce Londrada bir konser vermek için İngiltereye gitmiş ve eşimin Arkadaşınıda çalıştığı şirket ona cep telefonu iletmek üzere kaldığı otele göndermişler. Volkan Konakla kısa sürede olsa sohbet etme fırsatı bulmuş ve gerçekten dünyanın en dobra ve en tatlı dilli insanı diyor. Tabi bizleride çatlatmak için birde resim çekilip Face'e koymuş
Tanışmayı çok isterdim ama çok zor

Şimdiye kadar bir tek geçen sene Taksimdeki D&R'da tiyatrocu Orhan Aydınla tanışma fırsatı bulmuştum
Nisa Ablamda ( komşu ablam ) yanımdaydı tabiki ve ayak üstüde olsa biraz sohbet ettik hatta Nisa Ablam o zaman benim kısaca hayatımdan ve yaşadıklarımdan bahsettiğinde Orhan Aydın bana kızım ne yapıyorsun öyle bir Ailenin içinde kaç kurtar kendini demişti adam bile 15 dakkada anladı insanların nasıl hayat harcayabildiklerini ve ne yaparsan yap onlar asla huylarından vazgeçmezler demişti

Canım kuzenim söyledi bu gün onlar progaramına gitmiş 2 kez showdayken.Bir arkadaşları bilet ayarlamış eşide şimdi biletleri biletixte dedi ben de bakcaktım iyi hatırlattın bak.

Semiran bizi adamdan saymadı herkes yattı diye gitti görüyon mu savaş boyalarını yıkamadan semirana mı dalsam acep
ceco sen tut ben gıdıklıycam tamam mı

iyi geceler kızlarr kız efsunlu uykun mu yok mu daha senın hadı yat bakayım yoksam uykusuz kalırsın bak haaaa

Aslında benimde uykum yok pek ama yavaş yavaş yatağa doğru yol alayım yoğsam yarın sabah uykusuzluktanda şişerim bildirimimi etkilemesin

Allahım yarın sabah inşallah çırçır olurum ..... Aminnnnnnn
( Ne yapayım başka çare kalmadı ancak öyle iner bu şişlik )

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz gerçekten ama artık yarın akşam devam ederiz

Sizlere hayırlı geceler hoş sohbetler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Öpüyorum hepinizi kocamannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…