günaydınlar güzel hatunlar
sporum 120 dk olmasına rağman kilom aynı ben işi bırakıcamyaa başka yolu yok mutusuzum
sanada hayırlı cumalar cnmm
masallah gıtmıs 1500
kızlar gecen hafta 95.700
bu hafta 92.800 ahahahacok mutluyummmm.......
günaydınlar güzel hatunlar
sporum 120 dk olmasına rağman kilom aynı ben işi bırakıcamyaa başka yolu yok mutusuzum
tesekkur ederim canimİyi geceler güzeller,
Misaifirim vardı yeni gittiler kendimi attım buraya okudum geldim geçmişi bir koşu
Öncelikle Meliscim meleğinin doğum günü kutlu olsun,Rabbim ona uzun,huzurlu ve mutlu bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah.
Özlemcim iradene hayran kaldım helal olsun buzluğa atmışsın mamaları,bekle beraber yeriz sakın bensiz yeme
Beyzuşşş ellerine kollarına sağlık canım ya ne güzel şeyler örmüşsün tığ işini hiç yapamam şişte de ehh işte (Özlemcim gördüğün üzere tek yeteneksiz sen değilsin)ayrıca Beyzuş o koyduğun bolerolardan da üstten 3.süne bittim anneme göstercem örebilirse ördürcem kesin çok sağol paylaşım için..
Asuuu valla sen de maşallah ya ne hamarat kadınsın nazar değmesin,belin hala kötüymüş bir doktora gitsen artık diyorum.
Yenaaaaaaaaaa biziiiiiiiiiii karayiplere götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbu arada Yena o yeleği sökünce hevesin kaçmadı mı benim söktüğüm şeyden hevesim kaçar da hemen
Ceco yaa o arkadaşında da kösele gibi surat varmış insan olan 20 lira için kendini rezil eder mi ya yuhh diyorum cidden yuhhh
Karanfil maşallah ya kuzum ne güzel kilolar veriyorsun,umarım hep böyle giderler
anammmmmmmmmmmm daha ne okumuştum ben unuttum :26:
Bir gecede 2 kez aşağılanmaya dayanamam....Tamam ,kararımı verdim:Benimde bir yardımcım olacak inşallah...
Ay mutlu oldum şimdi.Sınıf atlamak iyi geldi....
tesekkur ederim ablacim3 meleğim var yavrunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah...
zeynep ablacım dualarımdasın inşallah herşey yo0luna girecektir..
beyzus abla çok marifetlisin bayıldım ördüklerine özelliklede simli şıkırtılı hırkaya yeni başladığın....
asumancım seninkilerde çok güzel ellerine sdağlık...
banucum afiyet olsun canım değişiklik iyi olmuştur sana bu gece...
bu arada bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...
Amiiiiiiiiinnnnnnn insallahİyi geceler güzeller....
Hepinize yarın için eksi kilolar diliyorum.Kendime de inşallah.....
Bu kışı diyet kışı olarak geçirip;yaz'ı hava atma yazı olarak geçirelim inşallahhhhh.AMİN...
ne guzel dua banuuuu AMiiiiiiinnnnnnn diyim bendeAslında benimde uykum yok pek ama yavaş yavaş yatağa doğru yol alayım yoğsam yarın sabah uykusuzluktanda şişerim bildirimimi etkilemesin
Allahım yarın sabah inşallah çırçır olurum..... Aminnnnnnn
( Ne yapayım başka çare kalmadı ancak öyle iner bu şişlik)
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz gerçekten ama artık yarın akşam devam ederiz
Sizlere hayırlı geceler hoş sohbetler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Öpüyorum hepinizi kocamannnnn
moralini bozmamaya çalis geçicektir insallah bu gunlerdegünaydın cnm
bildirim iyi ama çok kötüyüm valla
herşey üstüme geli başımı alıp gitmek istiyorum
herkesten sıkıldım çok
ama emir var işte
abowww naptin kis masallah canimbu hafta 84.6
gecen haftaazar rejıme basladıgımda:87.6
gıden:3 kılo
spor 11 saat
yalnız gecen cuma:86.4 tum pazara kadar 87.6 olmustum 86.4 u baz alırsak 1 kılo 800 gr olur
bunada sukur canim bende ayni durumdayim hatta +dayim dunki dogum gununu acisi çikti ama olsun moral bozmuyorum pazar gunu kismetse basliyalimgeçen hafta: 83.3
bu hafta: 83.1
giden 200 gramcık valla buna bile razıyım o kadar şişliğe rağmen gittiyse daha ne isterim :) ya aslında 81.3 ü görsem tabi daha mutlu olurdum ama inşallah haftaya dahada aza :))))
günaydın cnm
bildirim iyi ama çok kötüyüm valla
herşey üstüme geli başımı alıp gitmek istiyorum
herkesten sıkıldım çok
ama emir var işte
vayyyyy 6 hafta 6 kiloya hızlı giriş yaparım diyorsun maşallahhayırlı cumalar kızlar
geçen hafta 87.2
bu hafta 85.7
-1500 gr
merhabalar günaydın herkese kilo veren vermeyen yerinde sayan herkesi kocaman öpücükler ben de yapayım
geçen hafta 90.500
bu hafta 89.400
giden 1100 nihayet bişiler becerdimm
sporum MUTLUCUM 250 dk
Ömer Çelakılda çıktılar dimi bizde de kurtlar vadisinden dolayıtnt açıktı gördüm de oturup izlemedim,böyle şeyleri görünce hepten umudumu yitiriyorum bu dünyadan.Daha bu sene 8 yıldan sonra çocuk yapmak için gözümü karartmışken görmiyim,göz görmeyince gönül katlanıyor biraz.
Volkan Konak çok şirin ya hele aşklarımmm demiyor mu ne içten dimi
efsane geri döndü sağalara
bu gün itibari ile sollanmış b ulunmaktayım gazamız mübarek olsun.
toplantıdayım suan. görseler neler olur bilemiyorum :) hepinizi öpüyorum. kilo verebilen veremeyen herkese sevgiler :)
kız benimkilerde grevde :))))Al bendende okadar :26: ödem olsa su içer atarım ama benim bağırsaklar grevde yine iki gündür
vayyyyyyy desene sen 6 haftada 12 kilo falan vereceksin :)selammm kızlarrr nasılsınzzz....
ben 1. takıma katılıcam yarın sanırım ,deneme sürem bitti..burada ne zaman takımaalıncam kaptan kim..bu hafta 2.5 kilo yada daha fzla vermiş olucamm..yarına bağlı tabii...
bayıldım bayıldımmmmmmmmm rengide modelide süper.....
tamam canım sen gelmeden yemem valla :)))İyi geceler güzeller,
Misaifirim vardı yeni gittiler kendimi attım buraya okudum geldim geçmişi bir koşu
Öncelikle Meliscim meleğinin doğum günü kutlu olsun,Rabbim ona uzun,huzurlu ve mutlu bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah.
Özlemcim iradene hayran kaldım helal olsun buzluğa atmışsın mamaları,bekle beraber yeriz sakın bensiz yeme
Beyzuşşş ellerine kollarına sağlık canım ya ne güzel şeyler örmüşsün tığ işini hiç yapamam şişte de ehh işte (Özlemcim gördüğün üzere tek yeteneksiz sen değilsin)ayrıca Beyzuş o koyduğun bolerolardan da üstten 3.süne bittim anneme göstercem örebilirse ördürcem kesin çok sağol paylaşım için..
Asuuu valla sen de maşallah ya ne hamarat kadınsın nazar değmesin,belin hala kötüymüş bir doktora gitsen artık diyorum.
Yenaaaaaaaaaa biziiiiiiiiiii karayiplere götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbu arada Yena o yeleği sökünce hevesin kaçmadı mı benim söktüğüm şeyden hevesim kaçar da hemen
Ceco yaa o arkadaşında da kösele gibi surat varmış insan olan 20 lira için kendini rezil eder mi ya yuhh diyorum cidden yuhhh
Karanfil maşallah ya kuzum ne güzel kilolar veriyorsun,umarım hep böyle giderler
anammmmmmmmmmmm daha ne okumuştum ben unuttum :26:
ay benimde çırçır olmam gerek ya ne yapsam acaba :)Aslında benimde uykum yok pek ama yavaş yavaş yatağa doğru yol alayım yoğsam yarın sabah uykusuzluktanda şişerim bildirimimi etkilemesin
Allahım yarın sabah inşallah çırçır olurum..... Aminnnnnnn
( Ne yapayım başka çare kalmadı ancak öyle iner bu şişlik)
Neyse kızlar sizlere doyum olmaz gerçekten ama artık yarın akşam devam ederiz
Sizlere hayırlı geceler hoş sohbetler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Öpüyorum hepinizi kocamannnnn
canım ya harikasın nasıl gitti bu kadar kilo süper.....bu hafta 84.6
gecen haftaazar rejıme basladıgımda:87.6
gıden:3 kılo
spor 11 saat
yalnız gecen cuma:86.4 tum pazara kadar 87.6 olmustum 86.4 u baz alırsak 1 kılo 800 gr olur
canım maşallah sana da inşallah hep böyle devam eder....geçen hafta 81.5
bu hafta 80.3
giden 1200gr
mutlucum sporum belimden dolayı 120dk malesef
süperrrrrrrrrr alkışşşşşşşşşhayırlı cumalar kızlar
geçen hafta 87.2
bu hafta 85.7
-1500 gr
olsun canım ya yarım kilo az mı ayda 2 kilo eder....günaydınlarr güzeller
ayşe cnm allah sabır versın hem calışıp hem de cocugunla ılgılenmek gercekten cok zor yanı o bıle yeter ınsana allah yardımcın olsun
yasafat masallah yınee
asuman senden de güzel gitmiş kılolarr masallah
kayınvalıdemın tartrısı bana oyun oynadı valla 1 kılo vermıs gıbı cıkıtm benım tartımın pili bitmişti çünki
neyse sonunda gercegi öğrendim
gecen hafta--94
bu hafta -----93,5
giden yarım kılocuk bunada sukur gercekten hıc beklemıyordum süpriz oldu kendılerı
spor yok zaten lısteden cıkmıstım galıba bu hafta baslıcam ınsallah
harikasın ya maşallah valla ben hiç bu kadar veremedim ya en fazla verdiğim 1900 oldu ....kızlar gecen hafta 95.700
bu hafta 92.800 ahahahacok mutluyummmm.......
sende artı çıkmışsın ama bence dün akşamın acısı :) neyse pazara hazır ol ben bu kadar kilo vereni görünce acayip gaza geldim valla...tesekkur ederim canim
insallah darisi sana ve tum isteyenlere RABBIM isteyen herkese tattirsin buguzel duyguyu(Amiiiiiiiinnnnnn)
alemsin abla guldurdun beni ALLAH da seni guldursun
gece gece ne guzel muhabbetler olmus kaçirmisim
tesekkur ederim ablacim
Amiiiiiiiiinnnnnnn insallah
ne guzel dua banuuuu AMiiiiiiinnnnnnn diyim bende
moralini bozmamaya çalis geçicektir insallah bu gunlerde
RABBIM kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis sabret sabir herseyin ilaci
abowww naptin kis masallah canimne rejimiymis bu kiz anlat hele
bunada sukur canim bende ayni durumdayim hatta +dayim dunki dogum gununu acisi çikti ama olsun moral bozmuyorum pazar gunu kismetse basliyalim
ZEYNEP ablacim dualarimiz seninler insallah iyi haberlerle gelirsin acil sifalar dilerim
Günaydın,güzel kardeşlerim...
Maaşallah iyi başladık bu güne...Kilolar gidiyor hamdolsun.....
Bende bildirim yapayım bari...86.500(-200)
Uykucu Beyzuş uyanıp gelecekteeee,liste yapacakta oooooooo uzun iş.....
Mutlucuğum ben bu aralar spor yapamıyorum maalesef........
HERKESE HAYIRLI CUMALAR İNŞALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?