Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese

mutlucum spor yok diyetisyenin isteği üzerine şimdilik izinli geç istersen bi kaç hafta sonra başlıcam çünkü
beyzuş abla kilo bildirimi

geçen hafta : 99.900
bu hafta : 99.100

kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum
beyzuş abla ve mutlu şimdiden ellerinize emeğinize sağlık

iyi geceler asumanımm ben geldim diyemi gidiyosunn özlemişim ramazandan bu yana bu muhabbeti geceeeeeleriiii
canım olur mu hiç öyle gözlerimi açıp okuyamıyordum yazılanları uykuya yenik düştüm zaten sabah da geç kalıyodu nerdeyse kızım
İyi geceler güzeller....

Hepinize yarın için eksi kilolar diliyorum.Kendime de inşallah.....

Bu kışı diyet kışı olarak geçirip;yaz'ı hava atma yazı olarak geçirelim inşallahhhhh.AMİN...

çok güzel fikir ablacım başarılı ve son diyet kışımız olsun inşallah yazın bol bol hava atalım

herkese günaydın hayırlı cumalar diliyorum
güzel güzel bildirimlerimiz olur inşallah ayşecim açılışı iyi yapmışın maşallah canım

herkese günaydın hayırlı cumalar diliyorum
güzel güzel bildirimlerimiz olur inşallah ayşecim açılışı iyi yapmışın maşallah canım

günaydın cnm
bildirim iyi ama çok kötüyüm valla
herşey üstüme geli başımı alıp gitmek istiyorum
herkesten sıkıldım çok
ama emir var işte

bu hafta 84.6
gecen haftaazar rejıme basladıgımda:87.6
gıden:3 kılo

spor 11 saat

yalnız gecen cuma:86.4 tum pazara kadar 87.6 olmustum 86.4 u baz alırsak 1 kılo 800 gr olur

bol boool su içtim

en iyisi ben bu hafta orucu ertelim zaten regl olcam bitince tekrar başlarım 90 altına bir insem iyi olucak .1 ay sonra kaynanamla kayınbabam köyden gelip bende kalıcaklarmış gelseler artık ne diyet ne spor yapabilirim gelen gidenden evimde sobalı mecbur 2 soba kuruyoruz gelince

günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım geçen hafta 105 bu hafta 104.800
spor malesef yok akşama kadar oturup örgü örüyorum kıçım yerinden kalksa herhal 1kg olurdu

günaydınlarr güzeller

ayşe cnm allah sabır versın hem calışıp hem de cocugunla ılgılenmek gercekten cok zor yanı o bıle yeter ınsana allah yardımcın olsun

yasafat masallah yınee

asuman senden de güzel gitmiş kılolarr masallah

kayınvalıdemın tartrısı bana oyun oynadı valla 1 kılo vermıs gıbı cıkıtm benım tartımın pili bitmişti çünki
neyse sonunda gercegi öğrendim

gecen hafta--94
bu hafta -----93,5
giden yarım kılocuk bunada sukur gercekten hıc beklemıyordum süpriz oldu kendılerı

spor yok zaten lısteden cıkmıstım galıba bu hafta baslıcam ınsallah

geçen hafta: 83.3

bu hafta: 83.1

giden 200 gramcık valla buna bile razıyım o kadar şişliğe rağmen gittiyse daha ne isterim :) ya aslında 81.3 ü görsem tabi daha mutlu olurdum ama inşallah haftaya dahada aza :))))

beyzus cuğumm sağol canımmm...haftay kadar da bi3 kilo gitsee ..ayoll ne güzell olurr.. ben bugun lahana corbası diyetiine başlıcamm...bakalım ne olcakk...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…