Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya 96 dan 85e düşmüşsünüz nasıl yaptınız bunu bana da söyleyi lütfenn
Kayınvaldem anca 5 kilo verirsin gerisi kalır diyor sizce böyle mi kalacam doğumda kilo almıştım ben(

ne alakası var canım ya bende yeni doğum yaptım 7 ay oldu sanılır 99dan 83e düştüm.... isteyince oluyor takılma sen....

bak seni okurken aklıma ne geldi.
karı koca olmak, kardeş olmak, hatta anne çocuk bile olmak belli bir davranış sekillerni zorunlu kılmıyor artık. yani hep diyoruz karı koca birbirine böyle mi yapar diye, ama yıllar geçtikçe aynı ev de bile olsan bağlar zayıflıyor, uğraşta azaldıkça tüm eski defterler gün yuzune çıkarılıp karşılıklı kinleniliyor. yahut kardeşlikte bile bazen "bunu bana kardeşim nasıl yapar cumlesini kurabiliyoruz, yahut bir anne çocuğuna, ya da bir evlat annesine böylemi davranır diyoruz.
özetle herşey insanlıkla alakalı kim olursa olsun karı koca, anne baba evlat kardeş farketmiyor insan gibi insan olmak, vicdan sahibi olmak sart birşeylerin doğru kalabilmesi sevginin hayatımıza dahil olması için.
Allah hepimizi insan gibi insanlarla karşılaştırsın, yüreklerimizden vicdanı almasın.

Son düzenleme:
slm kızlar

tembel öğrenci misal leslie yaptım bu hafta avaraj altı kalacaktım yoksam.sona da bebişi doyurup ancak girdim.sadede gelim

geçen hafta:82,6
bu hafta:81,2

GİDEN:1400 grrr

spor:180 dk

haftaya daha çok spor inşallahhh bu haftayı nerdeyse kaçamaksız geçirdim sayılır.inşallah devam edebilirim.sınır kiloma geldim.bundan sona ne olcak bilmem

bravooooo

Derin hoşgeldin nasılsın?Naz nasıl?
iyi olmaya çalışıyorum canım nazda çok iyi allaha çok şükür sen nasılsın....
Hoş geldin Derinciğim.....

Sağol canım cicileri beğendin demek...Pullu yünüm çok güzel gerçekten...Resimde rengi pek iyi çıkmamış.Mavimsi bir gümüş rengi...
çok beğendim ablacım pulu taşlı renkli cıvıl cıvıl olan herşeye hastayım
o yüzden bayıldımmmmmmm

bende seni çok öptüm canım

yenacım dün uyku sersemi sana cevap vermemişim canım sorma ben hastalandım naz sakinleşti çok şükür tabii çocuktur yine yapıyor ama buna razıyım ben şimdi hereyi bıcır bıccır konuşuyor çok tatlı oluyor bütün gece babası ile güldürüyor bizi beni taklit ediyor bütün konuşmsalarımla , geçen akşam benim çantamı takmış koluna ayakkabılarımı giymş hadi by by grş yene gelin
8yine buyrun gelin)annene selam söyle diyerek odadan çıkıyor yattık yere gülmekten babası ile o kadar hoşumuza gittiki....

beyzus ablacım k,ilom 114 geçen hafta 115ti
sporumda mutlu 240 dakika geçen haftada öyleydi unutmuşum bildirim yapmayı.....

teşekkürler Mutlu darısı senin başına

sabahtan bu yana 32 dişimi gösterir vaziyette dolaşıyorum uzun zaman 88 85 arası gidip geldim - 1500 gr'a pek bi sevindirik oldum

harikasın canım. inşallah bir toparlanamadım ben hepberaber bitiricez bu işi inşallah eninde sonunda siz gidin bana yol açın geliyom arkadan.

Merhaba hanımlar..

Ne güzel kilolar verilmiş..

---

Füsun'cum söktüğüm örgüyü tekrar başlamak hevesini kaçırıyor insanın.. ama gerçekten bende oğlanın küçücük bedenini gözardı etmişim.:))

Bugün tv.de vefat eden selma desmond haberini izliyorum öfff fena oldum ama..
yaşam ne kısa ve yalan..Kimseyi kırmamak ve hiç birşeyi ertelememek gerekiyor fakat hep yapıyoruz-yapıyorum...

Son düzenleme:
tünaydın hanımlar... siz genelde spor olarak yürüyüş mü yapıyorsunuz ? leslie sansone - walk at home'a başlamak istiyorum bugün itibariyle de size de bi sorayım fikrinizi alayım dedim.

tünaydın hanımlar... siz genelde spor olarak yürüyüş mü yapıyorsunuz ? leslie sansone - walk at home'a başlamak istiyorum bugün itibariyle de size de bi sorayım fikrinizi alayım dedim.

Yaklaşık bir aydır hiiç egsersiz yapmıyorum..
Genelde ben yürüyüşü tercih ediyorum daha zevkli ve sıkıcı değil..

Fakat leslie iyi toparlıyor..Önce yürüyüşle başla istersen, daha sonra dışarı çıkamadığın zamanlar leslie yaparsın...

Merhaba güzel bayanlar. Geçmişi okumadan önce bildirimlerimi yapayım:

Geçen hafta 84.8 kg
Bu hafta 83.1 kg
Fark: 1.7 kg :)))

Durup durup dün (kısmen de önceki gün) sapıtmama rağmen, uzun süredir ilk defa ciddi bir fark gördüm. Tabii başlıca sebebi bugün reglin bitmiş olması; diğer sebebi de keyifsiz geçirdiğim 3-5 gün iştahsız olmam. Pek sağlıklı gitmese de sevindirdi beni bu fark :)

Daha önce yazmıştım, isteksizlik ve ağrı sızı yüzünden yürüyüş de yapamadım, sadece dün 60 dk yürüyüş, bugün 30 dk aerobik. (ititraf edeyim sırf bildirim var diye yaptım aerobiği de) yani 90 dk spor

Kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, şimdi geçmişi okuyayım :)

internetten araştırdım da bayağı memnun kalanlar sıkılaşanlar var, ben de bi ara 3 hafta kadar yaptım cidden sıkılaştırıyor. havalar soğuk olduğu için dışarı çıkmak istemiyorum açıkçası, çok çabuk hasta oluyorum faranjitim de var, leslie cazip geldi gözüme:)) siz ne kadar zamandır kilo veriyosunuz? yani ne zaman başladınız?

süpersin canım ya maşallah sana

süpersin canım aynı kilodayız bu hafta :))) ben veremedim 200 gramdan başka
bende veren herkesi tebrik ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…