Ya 96 dan 85e düşmüşsünüz nasıl yaptınız bunu bana da söyleyi lütfenn
Kayınvaldem anca 5 kilo verirsin gerisi kalır diyor sizce böyle mi kalacam doğumda kilo almıştım ben(
bak seni okurken aklıma ne geldi.Ablacığımmmmmmm emin ol hepimizin yüreği seninle yanında olamasakta
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerle geliceksin bizlerin yanına. Sen ümidini yıtırmediğin sürece inanıyorumki Rabbim dualarını duyup gönlüne göre verecektir.
Bugün eşimde direk iş çıkışı babasına gitti. İki gündür KP devamlı ağlıyormuş ve KV aynen tavırlarına devam ediyormuş dün kızım geldikten sonra anlattı bana. KP ağladıkca yok kabus gördüm, yok kızımı özledim, yok bilmemne diye KVde bir yandan söyleniyormuş ne ağlıyorsun işte sussana niye elli kere bişeyi tekrarlıyorsun diye. Kızım çok üzülmüş ve bana anlattı neden Babannem böyle yapıyor dedeme yazık değilmi diye. Dün bende eşime anlattım bak konuş şununla sırf o hallerini görmemek için gitmiyorum aşağı yoksa sinirlerime hakim olamazsam KVle kavga ederim diye. Oda görmüş bugünki halini ve tabiki en çok babasının o ağlamasına üzülmüş. Bana nekadar Annemin sinirleri bozuk desede oda içten içe ona kızıyor sanırım çünkü geldiğinde eşim hiç iyi değildi. Sırf ona her an anlamda destek olduğumu hissetsin diye bir an sıkıca sarılmak geldi içimden ve bir baktım koca adam ağlıyor.
Bana sarılma ne olur yoksa kendimi tutamıyacağım daha beter sinirlerim boşalacak demek zorunda hissetti kendini ama o an tam tersine ihtiyacı olduğunu bildiğim için içim acıdı resmen. Hiç birşey yapamamak içimi acıtıyor elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef ve bunu eşimede söyledim sen dua et Rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun.....
Güzel Allahım bütün hastalara şifa versin ve kimseye çektirmesin.....Aminnnn
yok kıssss ne sahası millet 3 er 4 er veriyorrr vere vere 6 aydır 1100 verdim hahahahah nerde alırım ben hemen seni sollayamammm bu imkansızzz
semoşum yeter bu olumsuz konuşmalar artık bitsin. 85 altına inilecek yılbasında yeter artık.
slm kızlar
tembel öğrenci misal leslie yaptım bu hafta avaraj altı kalacaktım yoksam.sona da bebişi doyurup ancak girdim.sadede gelim
geçen hafta:82,6
bu hafta:81,2
GİDEN:1400 grrr
spor:180 dk
haftaya daha çok spor inşallahhhbu haftayı nerdeyse kaçamaksız geçirdim sayılır.inşallah devam edebilirim.sınır kiloma geldim.bundan sona ne olcak bilmem
iyi olmaya çalışıyorum canım nazda çok iyi allaha çok şükür sen nasılsın....Derin hoşgeldin nasılsın?Naz nasıl?
çok beğendim ablacım pulu taşlı renkli cıvıl cıvıl olan herşeye hastayımHoş geldin Derinciğim.....
Sağol canım cicileri beğendin demek...Pullu yünüm çok güzel gerçekten...Resimde rengi pek iyi çıkmamış.Mavimsi bir gümüş rengi...
tmm ablaaaa hadeen ben geliyom dağılın savulunnn amaa amaa herkeş yatmışşşşş:26::26::26:
aman aman kalsın gülelim pirzola falan almayım ben hadin ben de yavaş yavaş sukunete ererek yatayımmmm
derin hg cnm naz nasıl öptm cici kısı sen nasılsın seni de öptm öğretmenler günümüz kutlu oldu çok tşkkkk hatırlayan sorana ben şahsım adıma tşk ederimmm iyi geceler diler huzurunuzdan ayrılırımmmmm öptm
vayyyyy 6 hafta 6 kiloya hızlı giriş yaparım diyorsun maşallah
teşekkürler Mutlu darısı senin başına
sabahtan bu yana 32 dişimi gösterir vaziyette dolaşıyorum uzun zaman 88 85 arası gidip geldim - 1500 gr'a pek bi sevindirik oldum
tünaydın hanımlar... siz genelde spor olarak yürüyüş mü yapıyorsunuz ? leslie sansone - walk at home'a başlamak istiyorum bugün itibariyle de size de bi sorayım fikrinizi alayım dedim.
Yaklaşık bir aydır hiiç egsersiz yapmıyorum..
Genelde ben yürüyüşü tercih ediyorum daha zevkli ve sıkıcı değil..
Fakat leslie iyi toparlıyor..Önce yürüyüşle başla istersen, daha sonra dışarı çıkamadığın zamanlar leslie yaparsın...
süpersin canım ya maşallah sanaslm kızlar
tembel öğrenci misal leslie yaptım bu hafta avaraj altı kalacaktım yoksam.sona da bebişi doyurup ancak girdim.sadede gelim
geçen hafta:82,6
bu hafta:81,2
GİDEN:1400 grrr
spor:180 dk
haftaya daha çok spor inşallahhhbu haftayı nerdeyse kaçamaksız geçirdim sayılır.inşallah devam edebilirim.sınır kiloma geldim.bundan sona ne olcak bilmem
Merhaba güzel bayanlar. Geçmişi okumadan önce bildirimlerimi yapayım:
Geçen hafta 84.8 kg
Bu hafta 83.1 kg
Fark: 1.7 kg :)))
Durup durup dün (kısmen de önceki gün) sapıtmama rağmen, uzun süredir ilk defa ciddi bir fark gördüm. Tabii başlıca sebebi bugün reglin bitmiş olması; diğer sebebi de keyifsiz geçirdiğim 3-5 gün iştahsız olmam. Pek sağlıklı gitmese de sevindirdi beni bu fark :)
Daha önce yazmıştım, isteksizlik ve ağrı sızı yüzünden yürüyüş de yapamadım, sadece dün 60 dk yürüyüş, bugün 30 dk aerobik. (ititraf edeyim sırf bildirim var diye yaptım aerobiği de) yani 90 dk spor
Kilo veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, şimdi geçmişi okuyayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?