Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yst38 hoşgeldin canım nasılsın.
Kızlar ben bugün gene biraz rahatsızdım kahvaltı çok az yedim zorla bu saatt oldu daha şimdi bir çorba içicem bari bu arada zayıflarım.
çok tşk ederim canım sağol hoşbuldum. unutulurum diye korkmuştum valla :))

güle güle kullan bende zayıflayınca alacaktım kaban ama baktım donmaya doğru yol alıyorum vazgeçtim artık seneye incecik olunca alırız :)

15 tatil zamanlama açısından çok iyi olur. Yena 15 tatilde belki ben de gelirim demişti, laf ağızdan bir kere çıkar diyerekten baskı kurarız :)) Asuman, bu sefer görüşmek kısmet olur umarım, hadi bekliyoruz...

Nerde yerinde sayıyorsun, bu hafta 1.200 kg. kaybetmedin mi? 41 kere maşallah, gayet iyi gidiyorsun ki bu derece kilo kaybetmiş birinin duraksaması çok normal. Bu arada poğaça da nefis görünüyor eline sağlık.
umut canım senin gerçek adın mı umut?
Evet canım :))

bende suyla tüketiyorum çerez yerken ama ne olursa olsun pes etmicez ekstra kitabımızda olmayacak :) ben kaynanamla inatlaştım bide
evet bencede ekstra falan yok suyu daya tamam :))) oooo inat varsa çok daha kolay olur zararlı şeylere elin giderse kaynananı düşün :)

ya bu ingilizler patatesi nasıl yiyorlar haşlayıpta önlerine mi koyuyorlar yoksa püre halinde mi merak ettim doğrusu :)))
Her türlü yiyorlar hayatım, benim hatırladığım en çok fırınlayıp ya da haşlayıp üzerine tereyağı koyarak yemek yanına garnitür olarak yiyorlar. Onların (ya da benim yanında kaldığım Elizabeth'in) yediği patatesler de biraz farklı, bebek patates diyebiliriz, ufak yuvarlacık patatesler :)
Ben elma diliminden biraz ufak doğrayıp sevdiğim baharatlarla harmanlayıp (bazen 1 diş sarımsak rendeleyip) 2 çorba kaşığı yağ ile güzelce harmanlıyorum, fırına atıyorum patatesi. Önce üzerini fırın kağıdı ile kapatıyorum (yoksa çok kuruyor) çıkarmaya yakın biraz kızarsın diye açıyorum. Bu türlüsünü biz çok seviyoruz. Ama çok çok nadir yaparım yağsız olmasına rağmen.

Patates demek şeker demek biliyorsun, o yüzden bugün fenalaşmış olabilirsin, insülin salgısını aşırı yükseltir, şeker hastalarına yasaktır...
bune merak ettim
Haftalık spor listemiz :) Kaç dakika yaptığımızı bildiriyoruz.

Yarın annemlerle konuşmaya gideceğim, bugün kafam pek meşgul Umarım bir olumsuzluk olmadan konuşur, biraz yoluna koyarız bir şeyleri. (
Sizlere iyi akşamlar, yarın girerim ben artık :)

ya bu ingilizler patatesi nasıl yiyorlar haşlayıpta önlerine mi koyuyorlar yoksa püre halinde mi merak ettim doğrusu :)))

her turlusunu canim sayayim ben sana
- cok buyuk patatesleri var kumpir yapiyorlar icine bolca yag, peynir, bir de kurufasulye doldurup (evet yanlis duymadiniz) yiyorlar (fasulyenin yerine bazen baska seyler de koyuyorlar ama genelde tatli fasulyeyle hep..) :120:
- wedges: kizartacakmis gibi kesiyorlar mikrodalgada biraz pisirip sonra cikarip biraz yag ve tuz koyup iyice karistirip firina atiyorlar citir citir cok seviyorum yagsiz kizartma gibi oluyor hemen hergun yapiyor kayinvalidem bayiliyorlar (guzel gercekten de)
- roast : kucuk patatesleri hasliyorlar suda sonra ikiye boluyorlar kaz veya ordek yagi ve tuzla karistirip kalani wedges gibi, firina atiyorlar. etlerin yanina falan hep bu var
- pure, bildigimiz pure
- kizartma, bildigimiz...

aklima gelenler bunlar. patatessiz ogunumuz yok yani...

sağol canım hoşbuldum. varya başlarda netin ne faydası olacakki gibi bir düşüncem olmamıştı hiç ama. kayseride yalan yanlış bir tartı buldum 96 yı görünce aman allahım dedim. neyseki tartı yanlışmış :)) sanırım o tartınındaetkisi oldu :))

wedgesi denemek isterim yarın sabah kahvaltıma yiyeyim

asuu nereden buldun kız o pogacayıı nefıs gorunuyor valla ...

canım cuma arkadaşta yemiştim denemek istedim ben de çok kolay ve güzel canım
nete 3 2 1 poğaçası yazınca çıkıyor tarifi ben birazını peynirli birazını kıymalı yaptım epyce de çıktı

yst hoşgeldin canım ne güzel artısız dönmüşün
eşin de ameliyat olmuş geçmiş olsun ona da
bebişin nasıl

harika görünüyor gercektende tarifini buldum bende deniycem gercektende pratik görünüyor ellerine saglik canimcim

yap sen de canım çok kolay çocuklar severler
nasıl oldun daha iyimisin bugün

Allaha sükür daha iyiyim canim en azindan rahat nefes alabiliyorum özellikle kizim bayilir hamur islerine kisin disarida cikamiyorlar cok kilo aldi kizimda bugün cesaret edip hamur isine kalkisamadim sabaha kendimi daha iyi hissedersem oruc tutmak istiyorum tabiki önce nasip

aman ya rabbi her öğün patates yenir mi ? hele bana bugün hiiiiiiiiiç patates dememek lazım :))) ama şu wedges güzele benziyor dnemek gerek sağol bilgilendirdiğin için :)
senin için zor olmadı mı peki yemeklerine alışmak ya da sen hep türk usulü mü devam ettin?
ben şahsen yeniliklere pek açık değilim helede yurt dışı denince aklıma türlü şey geliyor...

Bu gün ve cuma ctesi ufak kaçamaklarla geçti ama sanırım kilo yönünden çok etkisi olmaz çünkü fazla bişi yemedim.Bol suyumuda içiyorum bide yeşil çayımı içtim form çayımda yanımda.Şu 6 kg olayını hepimiz yapabiliriz inşallah yeniyıla kadar.Yeni yıl yeni kadınlar oluruz

Fulya senin şu kızartma gibi olan patates tarifini alıyım sonra senden tam olarak eşime yaparım kendim de ucundan tırtıklarım ama cuma gününden sonra tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…