çok tşk ederim canım sağol hoşbuldum. unutulurum diye korkmuştum valla :))Yst38 hoşgeldin canım nasılsın.
Kızlar ben bugün gene biraz rahatsızdım kahvaltı çok az yedim zorla bu saatt oldu daha şimdi bir çorba içicem bari bu arada zayıflarım.
Hoşgeldin, Kayseri gibi nefis hamur işlerinin olduğu bir yerden kilo almadan dönmüşsün tebrikler :)
ya ya demi :))
ohhh ne güzel yedin yedin geldin ha neyse düzene girersin canım .... nasıl hoş bir duygu ya anlamadım ben...
canım benim etlerim çok sıkıdır. öyle kolay kolay gevşemez. şimdi hareket ettiğimde biyerlerimin oynaması hoş. zayıfladığımın göstergesi. valla her girdiğin ortamda ay ne güzel olmuşsunu duyunca insanın yiyecekler boğazına diziliyor:)
kayınvaldem dışında herkes zayıfladığımı söyledi. bide sırrımı sordu :))
kayseriden ilk geldiğimde oğlum 4. ayına girmişti. şimdi gittiğimizde 10 ayı yeni bitirmişti. kv sağolsun oğlan zayıflamış dedi :))
öyle bir tepkiler aldımki sanırsın çıtır oldum çıktım. birkaç kilo daha ver yeter sana diyor herkes :))
herkese selam nasılsınız,
biraz geçmişe bakınayım cuma kısmen okumustum ama ctesi tam kaçırmısım.
bugün kendime yelek kaban ve bot aldım sözde 80 nin altına alacaktım tüm bunları ama baktım kış geçecek donmadan alayım dedim.
kabanı ca dan
botu flo dan,
spor yeleği şibo dan aldım(umutt seni düşündüm alırken 70 lira ve çok güzel ama sanırım erkek olanını aldım.)
güle güle giyinicez inşallah.
Yst38 hoşgeldin canım nasılsın.
Kızlar ben bugün gene biraz rahatsızdım kahvaltı çok az yedim zorla bu saatt oldu daha şimdi bir çorba içicem bari bu arada zayıflarım.
15 tatil zamanlama açısından çok iyi olur. Yena 15 tatilde belki ben de gelirim demişti, laf ağızdan bir kere çıkar diyerekten baskı kurarız :)) Asuman, bu sefer görüşmek kısmet olur umarım, hadi bekliyoruz...ya bir gün daha yapalım bu sefer daha kolay bulusuruz hem atmış oluruz çekingenliğide (çok çekindik ya) bol sohbet olur. acaba diyorum şubat mı desek 15 gün tatil içinde bir gün belki istanbul dışından da katılım olur.
Nerde yerinde sayıyorsun, bu hafta 1.200 kg. kaybetmedin mi? 41 kere maşallah, gayet iyi gidiyorsun ki bu derece kilo kaybetmiş birinin duraksaması çok normal. Bu arada poğaça da nefis görünüyor eline sağlık.şok diyetlere ben de hiç bulaşmadım cecom belli bir listem bile olmadı hiç dengelemeyi öğrendim öyle idare ettim
şimdilerde gördüğünüz üzere hep aynı yerde sayıyorum gerçi eskiye göre daha esnek davranıyorum ama yine de durmaması lazım sanki bu hafta sporu artırmaya çalışacağım bakalım fırsatım olur inşallah
Evet canım :))umut canım senin gerçek adın mı umut?
evet bencede ekstra falan yok suyu daya tamam :))) oooo inat varsa çok daha kolay olur zararlı şeylere elin giderse kaynananı düşün :)bende suyla tüketiyorum çerez yerken ama ne olursa olsun pes etmicez ekstra kitabımızda olmayacak :) ben kaynanamla inatlaştım bide
çok tşk ederim canım sağol hoşbuldum. unutulurum diye korkmuştum valla :))
Hoşgeldin, Kayseri gibi nefis hamur işlerinin olduğu bir yerden kilo almadan dönmüşsün tebrikler :)
ohhh ne güzel yedin yedin geldin ha neyse düzene girersin canım .... nasıl hoş bir duygu ya anlamadım ben...
hımmm tamam şimdi anladım senin derdini :))) e hadi oynasın bakalım heryerin....canım benim etlerim çok sıkıdır. öyle kolay kolay gevşemez. şimdi hareket ettiğimde biyerlerimin oynaması hoş. zayıfladığımın göstergesi. valla her girdiğin ortamda ay ne güzel olmuşsunu duyunca insanın yiyecekler boğazına diziliyor:)
kayseriden ilk geldiğimde oğlum 4. ayına girmişti. şimdi gittiğimizde 10 ayı yeni bitirmişti. kv sağolsun oğlan zayıflamış dedi :))
öyle bir tepkiler aldımki sanırsın çıtır oldum çıktım. birkaç kilo daha ver yeter sana diyor herkes :))
ooo ne güzel iltifatlar almışsın maşallah acayip gaza gelmişsindir şimdi değil mi?
hay bu kaynanalar ya neden böyleler hiç mi görmezler ya da kendileri beceremedikleri için kıskanırlar mı nedir ya....
sen ona inat daha çok ver görsünler azmini .....
15 tatil zamanlama açısından çok iyi olur. Yena 15 tatilde belki ben de gelirim demişti, laf ağızdan bir kere çıkar diyerekten baskı kurarız :)) Asuman, bu sefer görüşmek kısmet olur umarım, hadi bekliyoruz...
Nerde yerinde sayıyorsun, bu hafta 1.200 kg. kaybetmedin mi? 41 kere maşallah, gayet iyi gidiyorsun ki bu derece kilo kaybetmiş birinin duraksaması çok normal. Bu arada poğaça da nefis görünüyor eline sağlık.
Evet canım :))
çok güzel umut demek ....
Her türlü yiyorlar hayatım, benim hatırladığım en çok fırınlayıp ya da haşlayıp üzerine tereyağı koyarak yemek yanına garnitür olarak yiyorlar. Onların (ya da benim yanında kaldığım Elizabeth'in) yediği patatesler de biraz farklı, bebek patates diyebiliriz, ufak yuvarlacık patatesler :)ya bu ingilizler patatesi nasıl yiyorlar haşlayıpta önlerine mi koyuyorlar yoksa püre halinde mi merak ettim doğrusu :)))
Haftalık spor listemiz :) Kaç dakika yaptığımızı bildiriyoruz.bune merak ettim
canım benim etlerim çok sıkıdır. öyle kolay kolay gevşemez. şimdi hareket ettiğimde biyerlerimin oynaması hoş. zayıfladığımın göstergesi. valla her girdiğin ortamda ay ne güzel olmuşsunu duyunca insanın yiyecekler boğazına diziliyor:)
once hosgeldın yst
bazı ınsanlar ıgne ıplık olsanda farketıyorlar cnmm sınır bozucuu ınsanlarr
ha bıde bu kv ler torunlarının kılo aldıklarını hıç gormuyorlar maleseff benımkı de 1 hafta sonra gorsun zayflamış çocuk derr
ya bu ingilizler patatesi nasıl yiyorlar haşlayıpta önlerine mi koyuyorlar yoksa püre halinde mi merak ettim doğrusu :)))
once hosgeldın yst
ha bıde bu kv ler torunlarının kılo aldıklarını hıç gormuyorlar maleseff benımkı de 1 hafta sonra gorsun zayflamış çocuk derr
slm kizlaaaaaaaaaar ben geldimkesinlikle katiliyorum size kizlar torunlari her zaman icin bi deri bir kemiktir gelinleride 30 kiloda versen hep sismandir
once hosgeldın yst
Haftalık spor listemiz :) Kaç dakika yaptığımızı bildiriyoruz.
her turlusunu canim sayayim ben sana
- cok buyuk patatesleri var kumpir yapiyorlar icine bolca yag, peynir, bir de kurufasulye doldurup (evet yanlis duymadiniz) yiyorlar (fasulyenin yerine bazen baska seyler de koyuyorlar ama genelde tatli fasulyeyle hep..) :120:
- wedges: kizartacakmis gibi kesiyorlar mikrodalgada biraz pisirip sonra cikarip biraz yag ve tuz koyup iyice karistirip firina atiyorlar citir citir cok seviyorum yagsiz kizartma gibi oluyor hemen hergun yapiyor kayinvalidem bayiliyorlar (guzel gercekten de)
- roast : kucuk patatesleri hasliyorlar suda sonra ikiye boluyorlar kaz veya ordek yagi ve tuzla karistirip kalani wedges gibi, firina atiyorlar. etlerin yanina falan hep bu var
- pure, bildigimiz pure
- kizartma, bildigimiz...
aklima gelenler bunlar. patatessiz ogunumuz yok yani...
asuu nereden buldun kız o pogacayıı nefıs gorunuyor valla ...
canım cuma arkadaşta yemiştim denemek istedim ben de çok kolay ve güzel canım
nete 3 2 1 poğaçası yazınca çıkıyor tarifi ben birazını peynirli birazını kıymalı yaptım epyce de çıktı
harika görünüyor gercektende tarifini buldum bende deniycem gercektende pratik görünüyorellerine saglik canimcim
yap sen de canım çok kolay çocuklar severler
nasıl oldun daha iyimisin bugün
aman ya rabbi her öğün patates yenir mi ? hele bana bugün hiiiiiiiiiç patates dememek lazım :))) ama şu wedges güzele benziyor dnemek gerek sağol bilgilendirdiğin için :)her turlusunu canim sayayim ben sana
- cok buyuk patatesleri var kumpir yapiyorlar icine bolca yag, peynir, bir de kurufasulye doldurup (evet yanlis duymadiniz) yiyorlar (fasulyenin yerine bazen baska seyler de koyuyorlar ama genelde tatli fasulyeyle hep..) :120:
- wedges: kizartacakmis gibi kesiyorlar mikrodalgada biraz pisirip sonra cikarip biraz yag ve tuz koyup iyice karistirip firina atiyorlar citir citir cok seviyorum yagsiz kizartma gibi oluyor hemen hergun yapiyor kayinvalidem bayiliyorlar (guzel gercekten de)
- roast : kucuk patatesleri hasliyorlar suda sonra ikiye boluyorlar kaz veya ordek yagi ve tuzla karistirip kalani wedges gibi, firina atiyorlar. etlerin yanina falan hep bu var
- pure, bildigimiz pure
- kizartma, bildigimiz...
aklima gelenler bunlar. patatessiz ogunumuz yok yani...
benim oğluşumda çok kilolu bir bebek asla olmadı tamam ama her defasında kıyaslanması hiç hoşuma gitmiyor, benim çocuğum hareketli diğerlerine bakıyorum hepsi yatıyor hiç kımıldama yok ,onlar almasında benimki mi alsın kilo ...ya ya demi :))
slm kizlaaaaaaaaaar ben geldimkesinlikle katiliyorum size kizlar torunlari her zaman icin bi deri bir kemiktir gelinleride 30 kiloda versen hep sismandir
bakalım tatile gelecek en son gördüğünde 97 kilo falandım ne diyecek paylaşırım sizlerle :)
aman aman kazasız belasız atlatmışsın işte :)sağol canım hoşbuldum. varya başlarda netin ne faydası olacakki gibi bir düşüncem olmamıştı hiç ama. kayseride yalan yanlış bir tartı buldum 96 yı görünce aman allahım dedim. neyseki tartı yanlışmış :)) sanırım o tartınındaetkisi oldu :))
Her türlü yiyorlar hayatım, benim hatırladığım en çok fırınlayıp ya da haşlayıp üzerine tereyağı koyarak yemek yanına garnitür olarak yiyorlar. Onların (ya da benim yanında kaldığım Elizabeth'in) yediği patatesler de biraz farklı, bebek patates diyebiliriz, ufak yuvarlacık patatesler :)
Ben elma diliminden biraz ufak doğrayıp sevdiğim baharatlarla harmanlayıp (bazen 1 diş sarımsak rendeleyip) 2 çorba kaşığı yağ ile güzelce harmanlıyorum, fırına atıyorum patatesi. Önce üzerini fırın kağıdı ile kapatıyorum (yoksa çok kuruyor) çıkarmaya yakın biraz kızarsın diye açıyorum. Bu türlüsünü biz çok seviyoruz. Ama çok çok nadir yaparım yağsız olmasına rağmen.
Patates demek şeker demek biliyorsun, o yüzden bugün fenalaşmış olabilirsin, insülin salgısını aşırı yükseltir, şeker hastalarına yasaktır...
Haftalık spor listemiz :) Kaç dakika yaptığımızı bildiriyoruz.
Yarın annemlerle konuşmaya gideceğim, bugün kafam pek meşgulUmarım bir olumsuzluk olmadan konuşur, biraz yoluna koyarız bir şeyleri. (
Sizlere iyi akşamlar, yarın girerim ben artık :)
desene ekmek yerine yiyorlar diye... hımmm sarımsaklı güzel olur gibi iç denemedim ben baharatlı yapıyorum ama sarımsak aklıma gelemdi hiç sağol...
canım ya öğlene kadar 2 patatesi zor yedim yani yemedim desem yeri bence açlıktandı hoşbeş gofretten 2 tane yiyince düzeldi ,şeker hastası değilim zaten allah onlara kolaylık versin işleri çok zor .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?