aman ya rabbi her öğün patates yenir mi ? hele bana bugün hiiiiiiiiiç patates dememek lazım :))) ama şu wedges güzele benziyor dnemek gerek sağol bilgilendirdiğin için :)
senin için zor olmadı mı peki yemeklerine alışmak ya da sen hep türk usulü mü devam ettin?
ben şahsen yeniliklere pek açık değilim helede yurt dışı denince aklıma türlü şey geliyor...
Bu gün ve cuma ctesi ufak kaçamaklarla geçti ama sanırım kilo yönünden çok etkisi olmaz çünkü fazla bişi yemedim.Bol suyumuda içiyorum bide yeşil çayımı içtim form çayımda yanımda.Şu 6 kg olayını hepimiz yapabiliriz inşallah yeniyıla kadar.Yeni yıl yeni kadınlar oluruz
Fulya senin şu kızartma gibi olan patates tarifini alıyım sonra senden tam olarak eşime yaparım kendim de ucundan tırtıklarım ama cuma gününden sonra tabiki
Kızlarrrr _sevdalı_ iki gündür yok merak ettim yoksa gecelere aktıda hala kendine mi gelemedi
Yarında iş var ama belli olmaz ki
cecocum geçen hafta kg86.700 buhaftada aynı say
oooo iyi o zaman her sokakta varsa yaşadılar yoksa anlattıklarınıza bakılırsa aç kalırlarmış ya insan azcıkta uydurur kendiliğinde değil mi ? sanırım bu tek türk kadınlarına özgü :) dışarıdan söyle bitir işi bak bazen bu çok hoş olur gerçi bizde haftasonları gidiyoruz yemek ayağımıza değil biz yemeğe gidiyoruz :))) doğru tabi kimde bu kadar çeşit olabilir her yöremizin lezzetleri ayrı,osmanlı yemekleri ayrı çok güzel bir memlektte doğmuşuz şükürler olsun, en azından börtü böcek yemiyoruz ya...evey wedges harika olur citir citirsoyulmuyor bu arada kabugu, onu soylemeyi unutmusum. elma dilim patates gibi yani.
canim bizim evde simdi ingiliz, italyan ve turk mutfagi karisik diyelim. 3unden de yapiyorum duzenli olarak. buraya geldikten sonra bana cok degisik gelen ve de alismak zorunda kaldigim birsey olmadi vejeteryan oldugum icin cesit de otomatikman azaliyor zaten benim icin... dogru durust yemek de bilmiyorlar ingiltere'de en cok yenen yemek hint yemegi, sonra cin yemegi, sonra da kebap. her sokakta bu 3u vardir ve de hepsi koseyi donmustur cunku disaridan yemek soyleme aliskanliklari var haftada en az 2 kez.
ben biraz onlarin yemeklerden biraz bizimkilerden, biraz da degisik seyler deniyorum internetten arastiriyorum degisik tarifler.. ama agirlikli olarak turk yemegi, eh en cok cesit de bizde kizlar dogruya dogru :)
mmm oldukça güzel görünüyor denemek gerek eğer tadıda kızartma gibiyse ve az yağlıysa denemek iyi olur zannımca....hemen canim.. ortaya yaziyorum o zaman :)
patatesleri yikiyorum soymadan uzunlamasina dilimliyorum kizartacak gibi. sonra bunlari 2 turlu yapiyorum ya genisce bir tabaga tek sira dizip mikrodalgaya atiyorum 8-10 dk kadar (veya iste catal rahat girecek kadar diyelim kontrol ediyorum arada), veya az tuzlu suda hasliyorum ama cok yumusak olmayacak biraz yumusayinca catal rahat batiyorsa hemen cikariyorum. firin tepsisine cok ust uste binmeyecek sekilde diziyorum ustune az tuz, baharat ve de birkac fis zeytinyagi fislatiyorum (fisfis kolay oluyor esit dagildigi icin eger sende yoksa tepsiye dizmeden bi tencereye atip az yag koyup iyice tencereyi salla o zaman da oluyor)
sonra firina atiyorum disi nar gibi kizarana kadar 200 derecede pisiyor uzun surmuyor :)
disi citir citir ici de yumusacik oluyor super kizlar kizartmayi fastfoodu da ozlemiyorum hem boylece
soyle resim de koyayim
anlatirken canim cekti yarin yapayim bari
Kızlarrrr _sevdalı_ iki gündür yok merak ettim yoksa gecelere aktıda hala kendine mi gelemedi
Yarında iş var ama belli olmaz ki
hayirli aksamlar kizlarrrr
ben persembe gününden beri ramazan borcumu tutuyorum kizimin hamileliginden 1 ay kadar vardi simdilik 24 gün kaldi ay iftari yapinca kendimi hic tutamiyorummm cok yemek yiyorum kilo verecegimi düsünmüyorum gündüzleri sporda yapamiyorum emziriyorum diye iste benim günüm böle geciyor
hosbulduk cnm ben sahurda cay iciyorummmm 1litre felan emzirdigim icin ama yemek yemiyorummmm belkide yemedigimden daha cok yiyorum iftardahosgeldin toksincim Allah kabul etsin cnm orucununasipse bende yarin basliycam ne yedin peki sahurda ben ekmek yemeyi düsünüyorum bi parca yoksa öyle diyet seyleriyle acliktan bayilabilirim
kizlar suan form cayi iciyorum ama midem cok fena kazindi biseyde yemek istemiyorum ya benmi cok iradesizim sizdede oluyomi benim acikinca aklima ne yesem sorusu geliyo illaki yiycem bide bir haftada 2kilo birden verdim simdi gram oynamiyo of ya heran diyetimi bozabilirim cok korkuyorum
yst hoşgeldin canım ne güzel artısız dönmüşün
eşin de ameliyat olmuş geçmiş olsun ona da
bebişin nasıl
allah kabul etsin canım... yeme sakın ya sen benim idolümsün lütfen sen bunu yaparsan aaa ben neler yapmam :)))hayirli aksamlar kizlarrrr
ben persembe gününden beri ramazan borcumu tutuyorum kizimin hamileliginden 1 ay kadar vardi simdilik 24 gün kaldi ay iftari yapinca kendimi hic tutamiyorummm cok yemek yiyorum kilo verecegimi düsünmüyorum gündüzleri sporda yapamiyorum emziriyorum diye iste benim günüm böle geciyor
ben o düşünceyi aklımdan çıkarıyorum :) tarçınlı sütü dene faydası olabilir ya da ayran falan iç... canım 1 hafta çok verdiysen diğer hafta az sonraki hafta terkrar çok oluyor :)))kizlar suan form cayi iciyorum ama midem cok fena kazindi biseyde yemek istemiyorum ya benmi cok iradesizim sizdede oluyomi benim acikinca aklima ne yesem sorusu geliyo illaki yiycem bide bir haftada 2kilo birden verdim simdi gram oynamiyo of ya heran diyetimi bozabilirim cok korkuyorum
bozma arkadasım bende açım 5gün 5kg diyetini yapıyorum. 2.günüm bitecek insallah. ve adetimin 3.gün. ben adte döneminde kocamdan gizli yaspasta alıp yerdim öyle diyim sana. 80li rakamları düşün:)
bozma arkadasım bende açım 5gün 5kg diyetini yapıyorum. 2.günüm bitecek insallah. ve adetimin 3.gün. ben adte döneminde kocamdan gizli yaspasta alıp yerdim öyle diyim sana. 80li rakamları düşün:)
olabilir canim bak bebeginde var senin dikkat et canim az fazla yiyebilirsin en azindan oruc tutarkenhosbulduk cnm ben sahurda cay iciyorummmm 1litre felan emzirdigim icin ama yemek yemiyorummmm belkide yemedigimden daha cok yiyorum iftarda
diyetisyenim bana adet için diyet önerdi. ilk 2 gün öğlen ve akşam yemeklerinde bulgur pilavı, makarna tüket dedi. hatta bol salata yap. kısır yap bunu 2 gün yap tatlı isteğini baskılar dedi. bir aralık detaylı yazarım size
bazen bende yiyorum ama sebze hic tüketmemistim domates salatalik öle az öncede meyveli diyet yogurdumu yedim ama hala migdemden gelen sesleri durduramiyorumcnm bol su ic yada ayran acligi bastiriyor meyve yada yogurt yiyebilirsin ben bazen havuc,kereviz,mantar,patlican cig cig yiyorum doyurucu oluyor
allah kabul etsin canım... yeme sakın ya sen benim idolümsün lütfen sen bunu yaparsan aaa ben neler yapmam :)))
ben o düşünceyi aklımdan çıkarıyorum :) tarçınlı sütü dene faydası olabilir ya da ayran falan iç... canım 1 hafta çok verdiysen diğer hafta az sonraki hafta terkrar çok oluyor :)))
insallah dedigin gibi olur canim 80leri görsem göbek aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?