Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım güle güle kullan yeni cicilerini inşallah yürüyüşlerinde seni sıcacık tutacaktır :122:

ya bir gün daha yapalım bu sefer daha kolay bulusuruz hem atmış oluruz çekingenliğide (çok çekindik ya) bol sohbet olur. acaba diyorum şubat mı desek 15 gün tatil içinde bir gün belki istanbul dışından da katılım olur.

ooof cok guzel gorunuyor nasil canim cekti gerci simdi ben bundan 5 tane yerim olsa iyi ki de yokmus..

iyiyim banucum sen nasılsın ?
İyi olmaya çalışıyorum canım....
Alemsin valla ohh iyi olmuş diyelim o zaman::)))
Sanırım havadan kaynaklı bir depresyon geçiriyoruz kendini rahat bırak geç kalkıyorum diye kasma o zaman daha fena oluyor.
Hoşgeldin canımm.

1saatte halletmişsin ..tebrikleeer.....eşim samsuna gitti ben de buralarda takılırım artık geceleeer boyu salıya anca gelir....
Allah kavuştursun saferancım.
Kıyamam çok geçmiş olsun.
Bende çok severim bayılırım hatta...
Allah korusun valla hepimizi.

haklısın ya ben de pişman oldum sanki tüh
neyse iradenizi denemiş olayım bakalım
hem ben napıyım yapıyom ama yemiyom daha zor bakıyorum sadece

Yst38 hoşgeldin canım nasılsın.
Kızlar ben bugün gene biraz rahatsızdım kahvaltı çok az yedim zorla bu saatt oldu daha şimdi bir çorba içicem bari bu arada zayıflarım.

:122: :122: :122: Valla yaaa hem o zamana kadar hepimiz biraz daha süzülmüş oluruz :122: :122: :122:
Bana gezmek olsun zaten 15 tatil olsun olmasın gelirim ama tabi coğunluğa göre ayarlarız kendimizi
Bu sefer cep nosu da var bende nasılsa bir değişiklik dahi olsa mutlaka buluruz birbirimizi

of yine buluşacaksınız ne güzel
ben de eşimi ayartsam da 15 tatile bi istanbul gezisi düzenlesek ne güzel olur ama şimdilik hayal görünüyor malesef

ya banum senin listen yok mu ona devam sapma kestirme yollara, ne olur ne olmaz sağdan sağdan ağır ağır gidelim biz. ne demişler en iyi yol bildiğin yoldur.

haklısın ya ben de pişman oldum sanki tüh
neyse iradenizi denemiş olayım bakalım
hem ben napıyım yapıyom ama yemiyom daha zor bakıyorum sadece

ben de yalnış yazmışım kendi grubumu hem beceremeyen hem yiyemeyenlerdenim ama gerçekten iyi görünüyor.

not; kabul ediyorum görsem afetmemmmmmm

ya banum senin listen yok mu ona devam sapma kestirme yollara, ne olur ne olmaz sağdan sağdan ağır ağır gidelim biz. ne demişler en iyi yol bildiğin yoldur.

Baksana bir an niyetlensemde anında gözüm korkuyor zaten yine
Metabolizmam zaten yavaş o yüzden daha kötü olur diye çekiniyorum ama şöyle bir kerede birkaç kilo gidermi düşüncesi insanı kandırmaya çalışıyor sanki
Dur bakalım şimdilik kendi listeme devam şu Özlemin bir neticesini göreyim de farkı fiyatıysa zaten uğraşmam birde ben kendi doktoruma danışmayıda düşünüyorum eğer bir kereye mahsuz yap birşey olmaz derse yaparım olmazsa zaten yapmam sonra telafisi olmayan bir şeye sebep olmayayım.

ben de yalnış yazmışım kendi grubumu hem beceremeyen hem yiyemeyenlerdenim ama gerçekten iyi görünüyor.

not; kabul ediyorum görsem afetmemmmmmm

çok kolay o yüzden paylaşmak istedim misafire yapılabilir utandırmaz yani tutmama derdi yok malzemesi çok az ve basit
ama ben yemeyeceğm artık şu 70lere demir atmak istiyorum 80ler beni pek bi sevdi bırakmıyor
bu hafta sonunu iyi geçirmeme rağmen bugün yine artıya geçmişim yaaa

şok diyetlere ben de hiç bulaşmadım cecom belli bir listem bile olmadı hiç dengelemeyi öğrendim öyle idare ettim
şimdilerde gördüğünüz üzere hep aynı yerde sayıyorum gerçi eskiye göre daha esnek davranıyorum ama yine de durmaması lazım sanki bu hafta sporu artırmaya çalışacağım bakalım fırsatım olur inşallah

Ben şu belimin ağrısından takılmasından iki haftdır doğru dürüst istediğim kadar güzel spor yapamadım ama bugün direk karşı komşuma söyledim bak yarından itibaren ben biraz daha yoğunluk vericeğim sende halin yoksa bile başımda dur beni denetle diye
Birde karar verdim TV seyrederken bile yere uzanıp bacağımı bir yukarı bir aşağı kaldırıp indiriceğim bakalım ondan sonra ne olucak cuma bildiriminde :44:

Ben de Özlem'e katılıyorum, en pratik olanlar kısır ve patates salatası. Özellikle patates salatası hem doyurucu olur, hem de kıvamı tutmadı vb. sorunu olmaz, yapımı da çok kolay. Tatlı için tavuk göğsü ya da sütlü irmik tatlısı tipi basit ve hafif bir şey iyi seçim bence. Üzerine tarçınla cevizi de dayarsın; oldu-bittiiii.

....
almanlari bilmiyorum ama ingilizlerin dogru duzgun bir yemekleri bile yok. bildikleri tek sey patates, patates olmasaymis ac kalacaklarmis. patates, bezelye, tatli kuru fasulye, yagli ekmek. hic abartisiz bu kadar iste ingiliz mutfagi :)
Gerçekten İngiliz mutfağı felaket. :)) Hadi Almanların schnitzel filan gibi dünya mutfağına kazandırılmış birkaç lezzeti var. İngiltere'de fosss. Üniversiteyi bitirince 5-6 ay bir akademiye gitmiştim İngiltere'de, dil eğitimi için. Nasıl şaşırmıştım her yemeğin yanında istisnasız patates görünce???
Demişsin ya, 'patates olmasa aç kalacaklarmış'. Kalmışlar da zaten, biliyorsun 1840'larda ünlü "patates kıtlığı"nda İrlanda'da 2 milyon insan açlıktan ölmüş. İrlanda'lı öğetmenim detaylı anlatmıştı: Patateslere bir çeşit salgın hastalık girmiş, hepsi 1 haftada tarlalarda çürümüşler, bunun üzerine fakir halk temel besin kaynağını yitirip açlıktan ölmüş... Bizdeki ekmek gibi vazgeçilmez bir gıda onlar için herhalde...
Hoşgeldin, Kayseri gibi nefis hamur işlerinin olduğu bir yerden kilo almadan dönmüşsün tebrikler :)
birinci yine değişmiyor, bravo çok yaşaaaaaaaaa kraliçemmmmm

Eki Görüntüle 296569

1. yasafat 660dk
2. efsunlu 360dk
3. 3meleğimvar 310 dk

Eki Görüntüle 296570

Tebrikler, fiyuvvvvv fiyuvvv fiyuvvvv. (Bu kadar ıslık efekti yapabiliyorum :) Mutlu eline sağlık. Bu arada cicilerini de güle güle giy. Benim hiç hevesim yoktu geçen hafta, yoksa fena kafama takmıştım, Dechatlon'a gelecektim. Ben de erkek reyonuna bakmaya niyetliyim, zaten modeller unisex, bari kalıbı geniş olsun. Belki bu hafta içi başka yerlerden alırım.

Son düzenleme:
birinci yine değişmiyor, bravo çok yaşaaaaaaaaa kraliçemmmmm

Eki Görüntüle 296569

1. yasafat 660dk
2. efsunlu 360dk
3. 3meleğimvar 310 dk

Eki Görüntüle 296570
harikasınız kızlar ya size gıptayla bakıyorum helallllllll......
güle güle giy cicilerini ,bende kazak aldım bugün sevenhillden şöyle mevsimlik birşey....
mmmm çok güzel görünüyorlar hemen tarifini yazsaydın keşke misafirlere ya da eşime yaparım yer adamcağız sever böyle şeyleri :) hafta sonuna güzel olur... adı 3 2 1 poğaçası mı yoksa 3 21 mi nasıl aratmam gerek?
ne yani ben yarın tartılayım mı yani ? ben patatesin tek o halini sevmiyorum yoksa kumpir halini, kızartma halini, salata halini yani her halini severim :)))iyiyim iyiyim bomba gibiyim valla :) eee o zaman ben hergün tartılsam mı ya kafam karıştı bak....
ohhh ne güzel yedin yedin geldin ha neyse düzene girersin canım .... nasıl hoş bir duygu ya anlamadım ben...
Yst38 hoşgeldin canım nasılsın.
Kızlar ben bugün gene biraz rahatsızdım kahvaltı çok az yedim zorla bu saatt oldu daha şimdi bir çorba içicem bari bu arada zayıflarım.
canım ya geçmiş olsun sıcak birşeyler tüket bitki çayı falan....
ya bana bakma sen ben bu günü sevmiyorum yoksa diğer günler daha rahat geçiyor hele meyve günü bayılıyorum çeşit çeşit ye ister 40 çeşit ye....
ben bunu 2 sene önce yaptım 4,5 kilo verdim o zaman ve geride almadım ama sonrasında dikkat ettim hemde spor yaptım böyle olunca sabitledim öyle devam ettim ,hemen yersen aynen 2sini geri alıyormuşsun yapanlar hep öyle yazmıştı o zaman aklında olsun....
amannnn o kadar yağlı şeyleri hüplettik telafisini mi düşündük yapma allah aşkına sanki onlar sağlığımıza hiç mi zarar vermediler bak ne haldeyiz ,tabi beden senin bedenin sen daha iyisini bilirsin ,kolay bir süreç değil önce beyin olarak hazır olmak gerek bence yoksa ben cıvıtıyorum :)))
bende sözde bu hafta sebze meyve ve bol bol su içtim şişlikten dolayı ama ne tuvalete çıkabildim ne de eksiye geçtim tam tersi +400 oldu bu gün ((

bende bu zamana kadar hep dediğin gibi yaptım ne pişirdiysem yedim az az ama artık sıkıldım 80lerden dediğin gibi 70leri görmek istiyorum yiter ya :))) bayram beni bu ay mahvetti bu böyle malesef devam etti bu ay hedefime ulaşamadım ve bu durum benim psikoljimi olumsuz etkiledi o nedenle bu diyeti yapıyorum,kendime verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum yoksa hepten biterim kendimi biliyorum ahh veremiyorum vah veremiyorum der verdiklerimide geri alırım ,o nedenle bu işi yol yakınken çözmem gerek :)))
senin sporuna hayranım ne güzel yapıyorsun maşallah darısı bana inşallah....

kaldır indir bakalım cumaya ne olacak :)))))

valla tatlı konusunda bende sana katılıyorum dayasın tarçını, cevizi, fındığı offffffffff hemde basit yani........

umut canım senin gerçek adın mı umut?

biliyormusun bu erkekler adamı katil ederler bizi sadece evde iş yapan bireyler olarak görüyolarla çıldırıyorum. bende eşime sinirlenince süper ev temizliği yaparım :)

ya bu ingilizler patatesi nasıl yiyorlar haşlayıpta önlerine mi koyuyorlar yoksa püre halinde mi merak ettim doğrusu :)))

bende suyla tüketiyorum çerez yerken ama ne olursa olsun pes etmicez ekstra kitabımızda olmayacak :) ben kaynanamla inatlaştım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…