Canım güle güle kullan yeni cicileriniinşallah yürüyüşlerinde seni sıcacık tutacaktır :122:
mutlucum ellerine sağlık canım
sporcuları da tebrik ederim
yeni cicilerini güle güle iyi günlerde giyersin inşallah mutlucum benim de alışveriş yapasım var bakalım uygun zamanı kolluyorum
bugün temizlik ütü derken yoruldum epeyce yarın yürüyüşe başlarım inşallah
dün bahsettiğim poğaçayı da yaptım çok güzel oldu yarın oruç tutacağım inşallah sahur niyetine bi tane kıymalı bi tane de peynirli yemeyi planlıyorum ne dersiniz
bu da resmi çok kolay 3 21 poğaçası bunu netten aldım ama benimki de aynısı oldu
Eki Görüntüle 296592
İyi olmaya çalışıyorum canım....iyiyim banucum sen nasılsın ?
Alemsin valla ohh iyi olmuş diyelim o zaman::)))Anammmm bir bakayım kimler var dedim ama yine in cin top oynuyor
Geçen gece ettiğim cırcır duası gecikmeli de olsa bugün kabul olduaz camları açıp evi havalandırayım dedim alt tarafı bir saat açık kaldı camlar anında ayaklarımdan üşüttüm :122: ama nasıl bir denyoluksa benimkisi seviniyorum çünkü azda olsa bağırsaklar çalıştıda sıkıntım azaldı
Ben iyisimi çarşambadan dua edeyim cuma sabahına kadar ancak kabul olur
Hay Allahım yaa bir yandan yazıp bir yandan kendine gülen bir başkası yoktur herhalde
Sanırım havadan kaynaklı bir depresyon geçiriyoruz kendini rahat bırak geç kalkıyorum diye kasma o zaman daha fena oluyor.Ben bu gün çok keyifsizim çok tembelim kendimi boğasım var o derece gıcığım kendime de.Sanırım dünkü kaçamakların ahı tuttu.Arkadaşım aradı seni Beykoz korusuna götüriyim sinemaya götüriyim filan dedi canım istemiyor kızda yarım saat süre sana düşün ben seni ararım dedi.Yarım saat oldu ben kalkalı bütün gün uyumak istedim kalkıp bir işin ucundan tutmak gelmedi.Güya ben bugün anneme gitcektim kuaföre gitcektim bir sürü işim vardı sabah yine eşim bırakmak için uyandırınca su koyverdim tam rezilim ben ya rezil! Offffff gidiyim bari bir şeyler yiyim de kendime geliyim.Bu hafta düzeltcem şu uyku saatlerimi de yeter artık yarasa gibi güneşi görmeden yaşıyorum neredeyse.
Hoşgeldin canımm.cok tesekkur ederim
ben bu grupta olmamasina ragmen topigi en cok takip eden kisi olabilirim heralde, hemen hepinizi taniyorum
dedigim gibi hergun online oldugum icin duzenli paylasimim da olur Fusun da benim oz ablam gibi zaten o da simdi eve gelince beni burada gorunce sevinecekcuma oglene kadar kilo bildirimimi de yaparim zaten alistigim sistem de buydu
bir onceki hafta 2.300 vermistim ama dedigim gibi hastalanip yataga dusunce bu hafta malesef kilo verememisim.
93.900 - 91.600 - 91.600 son 3 cumanin gidisati budur (bugun gerci 92 ciktim ama sislik oldugunu umuyorum)
tekrar tesekkur ederim araniza beni de dahil ettiginiz icin hep beraber incecik olana kadar buradayim
Allah kavuştursun saferancım.
1saatte halletmişsin ..tebrikleeer.....eşim samsuna gitti ben de buralarda takılırım artık geceleeer boyu salıya anca gelir....
Kıyamam çok geçmiş olsun.Ahhh umutt okadar zorki bu yaşlar.. kızım 1998 haziran doğumlu 8.sınıf bu sene çok önemli iyi bir lise de okuması için disiplinli olmak zorunda..
aslında o daha çocuk ama sistem öyle bir hale getirdiki öğrencileri ve velileri yarış atı gibi olduk..Olduk diyorum anneler bir araya geldiğimizde çocukların notlarını planlarını konuşur olduk sistem sayesinde..
dolayısıyla çok yoruluyorlar..MEsela hafta içi ve haftasonu dersaneye gidiyor artı okul. ve daha 13 yaşında günah değilmi.?
Zaman zaman isyan ediyor hem o hem ben..
Yarın dersanede deneme sınavı var.. tüm hafta lay lay lom yaptı bugün nezle olmasına rağmen masadan kalkmadı harıl harıl yarına çalışıyor sınıf düşmemek için..
Üzülüyorum tabiii daha öncede olmuştu bunun yanlış olduğunu verim alması için yayması gerektiğini sadece bir günle olmayacağını söyledim yine..
İşte sebeb o..KEndisine çok güveniyor..Endişeleniyorum o konuda hayal kırıklığına uğrayacak diye..Çok başarılı sınıfında ama plan çok önemli başarının sürekliliğinde..
burnu gözleri kıpkırmızı şiş yazık, bakınca içim gidiyor.
Bende çok severim bayılırım hatta...küçük kızımla tiramisu yaptık hazır pasta kekinden ben de yedim minnak bir parça güzeldi bir dahakine kekini de yaparım inşallah
bugünkü kaçamağım da bu oldu başka da yaramazlık yapmadım bugünü iyi atlattım sayılır yarını da atlatırsam hafta içinde daha sorunsuz giderim bişey çıkmazsa
ben de çizelge görmüyorum yeni gelen arkadaşta füsunun arkadaşı olan hani
yeni gelen epey arkadaş olmuş bugün hepsi de hoşgelmişler
Allah korusun valla hepimizi.Tamam canım burda kipa var hiper market birde carrefour oralara gittiğimizde bakarım..
Akşam haberlerde 270 kiloluk kadını hastaneye götürmek için itfaiye gelmişti onu gördünüzmü.?
Çok kötüydü, eşime diyorumki bende böyle olurmuyum acaba..Oda hayır sen 500 kilo olursun diyor.
İyi geceler..
koy koy kızım napıyorsun, yemek topikimi burası şişirmiş şişirmiş poçaları resimleri koymuş yapan var beceremeyen var beceripte yememesi gereken varrrrr ki o biz oluyoruz topikçek (eline sağlık afiyet olsun)
ya bir gün daha yapalım bu sefer daha kolay bulusuruz hem atmış oluruz çekingenliğide (çok çekindik ya) bol sohbet olur. acaba diyorum şubat mı desek 15 gün tatil içinde bir gün belki istanbul dışından da katılım olur.
Kız sen öyle diyince benimde gözüm korktudur ben iyisimi senin neticeni bekliyeyim işe yarıyorsa yaparım olmadı aynı işkenceyi çekmim ama sen sevmiyorsun diye de öyle olmuş olabilir. Dediğin gibi keşke salata şeklinde olabilse sabah, öğlen ve akşam yerim bol soğanlı ama dediğin gibi belkide kan şekerin düşmüştür şimdi nasılsın inşallah bir şeyin kalmamıştır :44:
haklısın ya ben de pişman oldum sanki tüh
neyse iradenizi denemiş olayım bakalım
hem ben napıyım yapıyom ama yemiyom daha zor bakıyorum sadece
ya banum senin listen yok mu ona devam sapma kestirme yollara, ne olur ne olmaz sağdan sağdan ağır ağır gidelim biz. ne demişler en iyi yol bildiğin yoldur.
ben de yalnış yazmışım kendi grubumu hem beceremeyen hem yiyemeyenlerdenim ama gerçekten iyi görünüyor.
not; kabul ediyorum görsem afetmemmmmmm
şok diyetlere ben de hiç bulaşmadım cecom belli bir listem bile olmadı hiç dengelemeyi öğrendim öyle idare ettim
şimdilerde gördüğünüz üzere hep aynı yerde sayıyorum gerçi eskiye göre daha esnek davranıyorum ama yine de durmaması lazım sanki bu hafta sporu artırmaya çalışacağım bakalım fırsatım olur inşallah
Ben de Özlem'e katılıyorum, en pratik olanlar kısır ve patates salatası. Özellikle patates salatası hem doyurucu olur, hem de kıvamı tutmadı vb. sorunu olmaz, yapımı da çok kolay. Tatlı için tavuk göğsü ya da sütlü irmik tatlısı tipi basit ve hafif bir şey iyi seçim bence. Üzerine tarçınla cevizi de dayarsın; oldu-bittiiii.simdi hanimlar bu klinikte carsamba ve cumalari hastalar ekip olarak yemek pisiriyor saat 10-12 arasi
beni görunce terapist dedi carsamba bir turk gunu yapariz falan diye
benden zeytinyagli yaprak sarmasi ve mercimek köftesi istediler o zaman dedim yetismez sarmanin icini bir gun önceden hazirlayalim
ancak bu almanlar doymazlar ki bunlarla yanina muhakkak bi sey daha lazim ayrica tatli da lazim tatli icin oktay ustanin tavuk gögsu geldi aklima ama ben öyle becerikli biri de degilimdir 35-40 kisiye pratik yemek cikarayim
Gerçekten İngiliz mutfağı felaket. :)) Hadi Almanların schnitzel filan gibi dünya mutfağına kazandırılmış birkaç lezzeti var. İngiltere'de fosss. Üniversiteyi bitirince 5-6 ay bir akademiye gitmiştim İngiltere'de, dil eğitimi için. Nasıl şaşırmıştım her yemeğin yanında istisnasız patates görünce???....
almanlari bilmiyorum ama ingilizlerin dogru duzgun bir yemekleri bile yok. bildikleri tek sey patates, patates olmasaymis ac kalacaklarmis. patates, bezelye, tatli kuru fasulye, yagli ekmek. hic abartisiz bu kadar iste ingiliz mutfagi :)
Hoşgeldin, Kayseri gibi nefis hamur işlerinin olduğu bir yerden kilo almadan dönmüşsün tebrikler :)ooo yine yarışmalar başlamış ne iş hayrola? geçmişi bir süre takip edemiycem şimdiden özür diliyorum. malum işler filan. ama sizi çok özledim. neyse 93 le gittim kayseriye 93.800 le döndüm çok şükür. bu arada bişey fark ettim. hızlı yürüdüğümde yada hafif koştuğumda popomdaki etler oynuyor. etlerim saldı kendini. vıcık vıcık oldu. garip bir duygu :))
pc açık fırsat oldukça gelicem öpüyorum sizleri kaldığım yerden devam hadi bakalım. umarım herkes güzel sonuçlarla dönmüştür bayramdan.
birinci yine değişmiyor, bravo çok yaşaaaaaaaaa kraliçemmmmm
Eki Görüntüle 296569
1. yasafat 660dk
2. efsunlu 360dk
3. 3meleğimvar 310 dk
Eki Görüntüle 296570
harikasınız kızlar ya size gıptayla bakıyorum helallllllll......birinci yine değişmiyor, bravo çok yaşaaaaaaaaa kraliçemmmmm
Eki Görüntüle 296569
1. yasafat 660dk
2. efsunlu 360dk
3. 3meleğimvar 310 dk
Eki Görüntüle 296570
güle güle giy cicilerini ,bende kazak aldım bugün sevenhillden şöyle mevsimlik birşey....herkese selam nasılsınız,
biraz geçmişe bakınayım cuma kısmen okumustum ama ctesi tam kaçırmısım.
bugün kendime yelek kaban ve bot aldım sözde 80 nin altına alacaktım tüm bunları ama baktım kış geçecek donmadan alayım dedim.
kabanı ca dan
botu flo dan,
spor yeleği şibo dan aldım(umutt seni düşündüm alırken 70 lira ve çok güzel ama sanırım erkek olanını aldım.)
güle güle giyinicez inşallah.
mmmm çok güzel görünüyorlar hemen tarifini yazsaydın keşke misafirlere ya da eşime yaparım yer adamcağız sever böyle şeyleri :) hafta sonuna güzel olur... adı 3 2 1 poğaçası mı yoksa 3 21 mi nasıl aratmam gerek?mutlucum ellerine sağlık canım
sporcuları da tebrik ederim
yeni cicilerini güle güle iyi günlerde giyersin inşallah mutlucum benim de alışveriş yapasım var bakalım uygun zamanı kolluyorum
bugün temizlik ütü derken yoruldum epeyce yarın yürüyüşe başlarım inşallah
dün bahsettiğim poğaçayı da yaptım çok güzel oldu yarın oruç tutacağım inşallah sahur niyetine bi tane kıymalı bi tane de peynirli yemeyi planlıyorum ne dersiniz
çok kolay 3 21 poğaçası bunu netten aldım ama benimki de aynısı oldu
ne yani ben yarın tartılayım mı yani ? ben patatesin tek o halini sevmiyorum yoksa kumpir halini, kızartma halini, salata halini yani her halini severim :)))iyiyim iyiyim bomba gibiyim valla :) eee o zaman ben hergün tartılsam mı ya kafam karıştı bak....Kız sen öyle diyince benimde gözüm korktudur ben iyisimi senin neticeni bekliyeyim işe yarıyorsa yaparım olmadı aynı işkenceyi çekmim ama sen sevmiyorsun diye de öyle olmuş olabilir. Dediğin gibi keşke salata şeklinde olabilse sabah, öğlen ve akşam yerim bol soğanlı ama dediğin gibi belkide kan şekerin düşmüştür şimdi nasılsın inşallah bir şeyin kalmamıştır :44:
Heee bide cumaya kadar süpriz olmasın kız merak ederim ben
Canım olurmu hiç ne demek kusurEllerine sağlık okadar uğraşıyorsunuz birde geçikmeden dolayı birşeymi diyeceğiz.
Hadi gözün aydın Annenlere kavuşmuşsunRabbim haclarını kabul etsin inşallah...
Bir ara geçen haftaki ve bu haftaki kilonuda yazarsan iyi olurYılbaşı listesine ekliyeceğim
Kızlarrrrrrrr harikasınızzzzzzz maşallah Allah nazardan saklasın
Darısı bizlerin başına inşallllaaaaaahhhhh ....... Aminnnnnnnn
Canım güle güle kullan yeni cicileriniinşallah yürüyüşlerinde seni sıcacık tutacaktır :122:
ohhh ne güzel yedin yedin geldin ha neyse düzene girersin canım .... nasıl hoş bir duygu ya anlamadım ben...tamam canım bende varım o zaman. inş. hedefimize ulaşırız. kayseri gezisi metabolizmaya büyük şok oldu. eski düzene geri dönelim hemen.
valla bende çok özledim canım sağolasın.
ayy hiç sorma. bizim oturduğumuz yerde fırın yok. nispet yapar gibi sıcak sıcak pideleri koydular önümüze ah ahh. valla bayram sonrası et yemekten et olduk bide sucuk tabiki. eşim burundan ameliyat oldu. biraz o kastı beni sanırsam yoksa ye iç yat madundaydım. misafirim ya sıcak sudan soğuk suya girmedi elim :)) ama çok sağa sola gezmeye gidemedim. içimde kaldı anlayacağın. benim etlerim zor yumuşar o yüzden şuanki durumumu değerlendirmeye çalışcam. hemen sıkılaştırıcı hareket yapıp yapmamakta kararsızım o yüzden. ama hoş bir duygu :))
canım ya geçmiş olsun sıcak birşeyler tüket bitki çayı falan....Yst38 hoşgeldin canım nasılsın.
Kızlar ben bugün gene biraz rahatsızdım kahvaltı çok az yedim zorla bu saatt oldu daha şimdi bir çorba içicem bari bu arada zayıflarım.
ya bana bakma sen ben bu günü sevmiyorum yoksa diğer günler daha rahat geçiyor hele meyve günü bayılıyorum çeşit çeşit ye ister 40 çeşit ye....Baksana bir an niyetlensemde anında gözüm korkuyor zaten yine
Metabolizmam zaten yavaş o yüzden daha kötü olur diye çekiniyorum ama şöyle bir kerede birkaç kilo gidermi düşüncesi insanı kandırmaya çalışıyor sanki
Dur bakalım şimdilik kendi listeme devam şu Özlemin bir neticesini göreyim defarkı fiyatıysa zaten uğraşmam birde ben kendi doktoruma danışmayıda düşünüyorum eğer bir kereye mahsuz yap birşey olmaz derse yaparım olmazsa zaten yapmam sonra telafisi olmayan bir şeye sebep olmayayım.
bende sözde bu hafta sebze meyve ve bol bol su içtim şişlikten dolayı ama ne tuvalete çıkabildim ne de eksiye geçtim tam tersi +400 oldu bu günçok kolay o yüzden paylaşmak istedim misafire yapılabilir utandırmaz yani tutmama derdi yok malzemesi çok az ve basit
ama ben yemeyeceğm artık şu 70lere demir atmak istiyorum 80ler beni pek bi sevdi bırakmıyor
bu hafta sonunu iyi geçirmeme rağmen bugün yine artıya geçmişim yaaa
şok diyetlere ben de hiç bulaşmadım cecom belli bir listem bile olmadı hiç dengelemeyi öğrendim öyle idare ettim
şimdilerde gördüğünüz üzere hep aynı yerde sayıyorum gerçi eskiye göre daha esnek davranıyorum ama yine de durmaması lazım sanki bu hafta sporu artırmaya çalışacağım bakalım fırsatım olur inşallah
kaldır indir bakalım cumaya ne olacak :)))))Ben şu belimin ağrısından takılmasından iki haftdır doğru dürüst istediğim kadar güzel spor yapamadım ama bugün direk karşı komşuma söyledim bak yarından itibaren ben biraz daha yoğunluk vericeğim sende halin yoksa bile başımda dur beni denetle diye
Birde karar verdim TV seyrederken bile yere uzanıp bacağımı bir yukarı bir aşağı kaldırıp indiriceğimbakalım ondan sonra ne olucak cuma bildiriminde :44:
Ben de Özlem'e katılıyorum, en pratik olanlar kısır ve patates salatası. Özellikle patates salatası hem doyurucu olur hem de kıvamı tutmadı vb. sorunu olmaz, yapımı da çok kolay. Tatlı için tavuk göğsü ya da sütlü irmik tatlısı tipi basit ve hafif bir şey iyi seçim bence. Üzerine tarçınla cevizi de dayarsın oldu bittiiii.
Gerçekten İngiliz mutfağı felaket. :)) Hadi Almanların schnitzel filan gibi dünya mutfağına kazandırılmış birkaç lezzeti var. İngiltere'de fosss. Üniversiteyi bitirince 5-6 ay bir akademiye gitmiştim İngiltere'de, dil eğitimi için. Nasıl şaşırmıştım her yemeğin yanında istisnasız patates görünce??? Demişsin ya, patates olmasa aç kalacaklarmış. Kalmışlar da zaten, biliyorsun 1840'larda ünlü "patates kıtlığı"nda İrlanda'da 2 milyon insan açlıktan ölmüş. Patateslere bir çeşit salgın hastalık girmiş, hepsi 1 haftada tarlalarda çürümüşler, bunun üzerine fakir halk temel besin kaynağını yitirip açlıktan ölmüş... Bizdeki ekmek gibi vazgeçilmez bir gıda onlar için herhalde...
Hoşgeldin, Kayseri gibi nefis hamur işlerinin olduğu bir yerden kilo almadan dönmüşsün tebrikler :)
Tberikler, fiyuvvvvv fiyuvvv fiyuvvvv. (Bu kadar ıslık efekti yapabiliyorum :) Mutlu eline sağlık. Bu arada cicilerini de güle güle giy. Benim hiç hevesim yoktu geçen hafta, yoksa fena kafama takmıştım, Dechatlon'a gelecektim. Ben de erkek reyonuna bakmaya niyetliyim, zaten modeller unisex, bari kalıbı geniş olsun. Belki bu hafta içi başka yerlerden alırım.
Selammmmm ben geldim yine :122:
Kahvaltıdan sonra bu saate kadar temizlikle uğraştım ama her yer mis gibi oldu :122: birde şu ütüler olmasa tam süper olucak
Tabi eşime bir çoğunu borçluyumadam beni bir sinirlendirdi o sinirle bütün evi kazıdım
Bazen üstten yapacakken iyi oluyor aslında
Sebepte neymiş efendim canım sıkılıyor demişimbir sürü iş var evde yapda oyalan dedi bana benimde şalter attı bir hafta sonumuz var biryerlere kendi isteğinle gitsek ölürmüsün diye ille fırça yiyecek sonra tutturdu hadi giyin madem çıkalım diye ama bu seferde benim inadım tuttu birak ben hiç bir yere gitmiyorum olan işlerimle oyalanıyorum zaten diye
Artık iki yada üç gün boyunca hayatım canın bişey istiyormu yada dışarı çıkalımmı diye bin takla atar
İyi oldu ama hem evim mis gibi oldu hemde adam hazırolda bekliyor
bende suyla tüketiyorum çerez yerken ama ne olursa olsun pes etmicez ekstra kitabımızda olmayacak :) ben kaynanamla inatlaştım bideevet zayıflamak zor bugün benimde elim ayağım boşaldı başlarım ulen dedim ekstra şeylerde tükettim :))
ben fındık fıstığı yanında bol su ile tüketiyorum 1 fındık peşinden yarım bardak su :)
merhaba kızlar geçikme için herkesden özür dilerim bir türlü becerip giremedim, oturamadım. kusura bakmayın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?