kızlaaaaarben geldiiiim. 1 aylık kayseri gezisinden sonra işte dün geldim. bugünde ev işi filan yapabilirim diye umut ettim ama nerdeee. bavullar oğlan filan baya hamlamışım. ah ceco dün aynısı bana oldu. yoldan gelmiştik. 1 aydır ev yanmıyor buz gibi. donuyorum. sevgili kocacım ne oturuyon kalk valizleri boşalt üşümen geçer deyince çocuğu sardım başına valizleri boşalttım. ah ahh
kısır hem bereketli olur hemde lezzetli ,patates salatası aynı şekilde, bulgur pilavı ,türk mutfağının diğer yemekleri genelde ağır, mayalı şeylerde yapabilirsin bol olur o da....biliyolar canim biliyolar gecen sene sigara böregi bile yapmistik cumbur cemaat sarmayi özelliklen istediler de doymazlarki onlan
valla bi seyler bulun söyle pratik den doyurucu benim aklima melemen den baskasi gelmiyor)
canım ben 5 gün 5 kilo diye bir diyet var onu yapıyorum her gün farklı ama tek tip beslenmeye dayalı bir diyet bana en zor gelen ilk gün sonrası daha rahat .... buarada diyet yöntemleri bölümünde bulabilirsin canım....canimcim tam olarak ne yaptigini banada anlatirmisin lütfeeeeeeeeeeeeeeenanladigim kadariyla diyet uyguluyorsun ya ben böle bi düzen istiyorum kendimde yoksa herseyi yiyebilirim
canim bence kisir yap dök önlerine yesinler
patatessssssne yiyosun ki bu kadar iğrenç merak ettim bide ne diyeti
sen su içmeye devam et, akşamdan 3 kayısıyı suya koy sabah onları ye suyuda iç iyi gelir incirde olur....Anca okuyup geldim bütün sayfaları
oooo gece baya baya burda poğaçalar börekler dönmüş uleyn bir topiğin bütün bayanlarımı hamarat olur anlaşıldı bizim neden kilo aldığımız
Açıkçası benim bu aralar acayip derecede iştahım kapandı acayipte keyifsizim zorla yiyorum yoksa kabız oluyorum hayatı ömrümde kabız olmayan ben 1 haftadır az yedim diye kabız oldum sinir geldi bol bol su içiyorum sırf bağırsaklarım çalışsın diye ekstra zorla mamalar yedim dün bu sabah -100 grdım cumaya göre 87.600 çıktım hemde cuma gecesi yediğim mantıya rağmen çok ilginç valla.
evet zayıflamak zor bugün benimde elim ayağım boşaldı başlarım ulen dedim ekstra şeylerde tükettim :))iyi akşamlar hanımlar nasılsınız beni soracak olursanız açlıktan başım neyim dönüyo ayy bu zayıflamaya çalışmak ne zor işmiş kaç gündr diyeti salmıştım bugün bayağı kastı biraz önce ara öğünüm olan 6 fındık 6 bademi löp diye götürmüş bulunuyorum
kızlaaaaarben geldiiiim. 1 aylık kayseri gezisinden sonra işte dün geldim. bugünde ev işi filan yapabilirim diye umut ettim ama nerdeee. bavullar oğlan filan baya hamlamışım. ah ceco dün aynısı bana oldu. yoldan gelmiştik. 1 aydır ev yanmıyor buz gibi. donuyorum. sevgili kocacım ne oturuyon kalk valizleri boşalt üşümen geçer deyince çocuğu sardım başına valizleri boşalttım. ah ahh
Fulya hoşgeldin canımmmmm,inşallah hep beraber vercez bu kiloları,biliyorsun yaza kadar sözümüz var çıtır olcaz en azından 60 lı kilolara düşcezdün yoktum arkadaşlarlaydım dışarda geç geldim eve sonra da eşimle film izledik,tam filmin sonlarında da elektrikler gitti ancak girebildim foruma yani.Sen her şeyi çok güzel anlatmışsın zaten hayırlısı olsun senide katmıştır ceco yarışa sanırım ilerleyen sayfaları henüz okumadığımdan bilmiyorum,hoşgeldin diyorum ben kendi adıma sana.
eşinin sayesinde evin mis gibi olmuş işte daha ne istiyorsun :)))Selammmmm ben geldim yine :122:
Kahvaltıdan sonra bu saate kadar temizlikle uğraştım ama her yer mis gibi oldu :122: birde şu ütüler olmasa tam süper olucak
Tabi eşime bir çoğunu borçluyumadam beni bir sinirlendirdi o sinirle bütün evi kazıdım
Bazen üstten yapacakken iyi oluyor aslında
Sebepte neymiş efendim canım sıkılıyor demişimbir sürü iş var evde yapda oyalan dedi bana benimde şalter attı bir hafta sonumuz var biryerlere kendi isteğinle gitsek ölürmüsün diye ille fırça yiyecek sonra tutturdu hadi giyin madem çıkalım diye ama bu seferde benim inadım tuttu birak ben hiç bir yere gitmiyorum olan işlerimle oyalanıyorum zaten diye
Artık iki yada üç gün boyunca hayatım canın bişey istiyormu yada dışarı çıkalımmı diye bin takla atar
İyi oldu ama hem evim mis gibi oldu hemde adam hazırolda bekliyor
Ay hiç gülesim yoktu valla sen çok yaşa emiAslında çok doğru taştan az yumuşak olsun yetiyor
Benimde Alman Arkadaşın Annesi her haftasonu kızını görmeye geldiğinde mutlaka bizede uğrar kedi gibi bakınırdı birşeyler ikram edeceklermi diyeSarmaya böreğe bayılırdı hatta derdi ay perhizdeyim ama senin yemeklerine hayır diyemiyorum diye ( maşallah 365 gün perhizdeydi ama gram verdiğini görmedik ) Okul zamanıda öyle Annen şunu yapsın bunu yapsın yine der dururlardı
Hatta bizim Ortaokulda Yemek Dersimizde vardı mezuniyet sınavında o derste türk yemeyi yapmıştımda müdüre kadar bütün öğretmenler kedi gibi beklemişti yemek pişsede yesek diye not bahane sonuçta
Bedava olmasıda onlar için tabi çekici geliyor emek vermeden karın doyurmak hazıra konmakta cazip geliyor
Katmaz olurmuyumtabiki. İnşallah hep birlikte vereceğiz kilolarımızı :122:
Bende tekrar hoşgeldin diyeyim bari :122:
Kız kaçak sen nerelerdesin bakimYılbaşı yarışı için listeye benide alın dedin ama maaşallah yerinde yeller esiyor
Bana bir ara geçen haftaki kilonu birde bu haftaki kilonu yazarsan sevinirim. Listeyi yılbaşı günü açıklıyacağım tabiki ama o güne kadar her cuma kilo bildirimlerini bende takip edip oradan bütün herkesin kilolarını not edip listeye ekliyorum ki 6 hafta sonunda gelişmelerimizi daha net görelim
Eğer vazgeçmediysen her cuma mutlaka bildirmen lazım kilonuUmarım vazgeçmemişsindir de hep birlikte zaferimizi kutlarız :122:
ooo yine yarışmalar başlamış ne iş hayrola? geçmişi bir süre takip edemiycem şimdiden özür diliyorum. malum işler filan. ama sizi çok özledim. neyse 93 le gittim kayseriye 93.800 le döndüm çok şükür. bu arada bişey fark ettim. hızlı yürüdüğümde yada hafif koştuğumda popomdaki etler oynuyor. etlerim saldı kendini. vıcık vıcık oldu. garip bir duygu :))
pc açık fırsat oldukça gelicem öpüyorum sizleri kaldığım yerden devam hadi bakalım. umarım herkes güzel sonuçlarla dönmüştür bayramdan.
hayır canım vaz geçmedim annemve babam haçtan geldi oraya gittim girip bildirim yapacağımı sandım ama yoğunluktan giremedim onun için izin dahi almadan gittim ama yanılmışımSelammmmm ben geldim yine :122:
Kahvaltıdan sonra bu saate kadar temizlikle uğraştım ama her yer mis gibi oldu :122: birde şu ütüler olmasa tam süper olucak
Tabi eşime bir çoğunu borçluyumadam beni bir sinirlendirdi o sinirle bütün evi kazıdım
Bazen üstten yapacakken iyi oluyor aslında
Sebepte neymiş efendim canım sıkılıyor demişimbir sürü iş var evde yapda oyalan dedi bana benimde şalter attı bir hafta sonumuz var biryerlere kendi isteğinle gitsek ölürmüsün diye ille fırça yiyecek sonra tutturdu hadi giyin madem çıkalım diye ama bu seferde benim inadım tuttu birak ben hiç bir yere gitmiyorum olan işlerimle oyalanıyorum zaten diye
Artık iki yada üç gün boyunca hayatım canın bişey istiyormu yada dışarı çıkalımmı diye bin takla atar
İyi oldu ama hem evim mis gibi oldu hemde adam hazırolda bekliyor
Ay hiç gülesim yoktu valla sen çok yaşa emiAslında çok doğru taştan az yumuşak olsun yetiyor
Benimde Alman Arkadaşın Annesi her haftasonu kızını görmeye geldiğinde mutlaka bizede uğrar kedi gibi bakınırdı birşeyler ikram edeceklermi diyeSarmaya böreğe bayılırdı hatta derdi ay perhizdeyim ama senin yemeklerine hayır diyemiyorum diye ( maşallah 365 gün perhizdeydi ama gram verdiğini görmedik ) Okul zamanıda öyle Annen şunu yapsın bunu yapsın yine der dururlardı
Hatta bizim Ortaokulda Yemek Dersimizde vardı mezuniyet sınavında o derste türk yemeyi yapmıştımda müdüre kadar bütün öğretmenler kedi gibi beklemişti yemek pişsede yesek diye not bahane sonuçta
Bedava olmasıda onlar için tabi çekici geliyor emek vermeden karın doyurmak hazıra konmakta cazip geliyor
Katmaz olurmuyumtabiki. İnşallah hep birlikte vereceğiz kilolarımızı :122:
Bende tekrar hoşgeldin diyeyim bari :122:
Kız kaçak sen nerelerdesin bakimYılbaşı yarışı için listeye benide alın dedin ama maaşallah yerinde yeller esiyor
Bana bir ara geçen haftaki kilonu birde bu haftaki kilonu yazarsan sevinirim. Listeyi yılbaşı günü açıklıyacağım tabiki ama o güne kadar her cuma kilo bildirimlerini bende takip edip oradan bütün herkesin kilolarını not edip listeye ekliyorum ki 6 hafta sonunda gelişmelerimizi daha net görelim
Eğer vazgeçmediysen her cuma mutlaka bildirmen lazım kilonuUmarım vazgeçmemişsindir de hep birlikte zaferimizi kutlarız :122:
merhaba kızlar geçikme için herkesden özür dilerim bir türlü becerip giremedim, oturamadım. kusura bakmayın,
canım ya listeler yapıldı diye ben bildirim yapmadım cuma günü yoktum ama 250 dk sporum var napcaz bilseydim yapmadığını yapardım bildirim
birinci yine değişmiyor, bravo çok yaşaaaaaaaaa kraliçemmmmm
Eki Görüntüle 296569
1. yasafat 660dk
2. efsunlu 360dk
3. 3meleğimvar 310 dk
Eki Görüntüle 296570
fıstık yazarım ben seni şimdi, haftaya 2 sini de görürsun. okey
ben bugün patates diyetini bayağı değiştirdim ayyy sabah midem bulandı ya .... ilk yaptığımda hiç böyle olmamıştı şimdi neden böyle oldu anlamadım . acıkmayayım diye birkaç lokma yiyeyim dışarı çıkacağız dedim. neyse marketin önüne geldik benim başımda bir dönme ,eşim ayağım titredi desem yeri eşime dedim ya boşver ye dedi bende yok diye inat ettim ama baktım olacak gibi değil marketten peynirli çubuk kraker ve hoşbeş aldım , hoşbeşten 2 tane yedim hemen kan şekerim falan düşmüştür diye ,krakeride yarısını falan yedim kalanları eşim hüpletti :)) sevmiyorum diye patatesi az yiyince başıma bunlar geldi :)))
neyse akşama patates fikri bana yine hiç hoş gelmedi yememmmmm dedim ve ne yaptım az yağlı bol limonlu patates salatası :)))) benim ilk gün böyle saçma sapan geçti aman ne yapayım zaten ben bu günü beceremeyeceğimi biliyordum ne yapayım sevmiyorum yağsız tuzsuz şeyleri ya.......
allahtan yarın sebze günü 1 leğen salata yapacağım bol limonlu ohhhh çeşit çeşit yeşillik çok daha lezzetli.....
ama yarını merak ediyorum acaba 83.5ten aşağı düşecek miyim ? bir de yok tartılmayayım cumaya süpriz olsun diyorum ama bakalım :)
merhaba kızlar geçikme için herkesden özür dilerim bir türlü becerip giremedim, oturamadım. kusura bakmayın,
hayır canım vaz geçmedim annemve babam haçtan geldi oraya gittim girip bildirim yapacağımı sandım ama yoğunluktan giremedim onun için izin dahi almadan gittim ama yanılmışım
birinci yine değişmiyor, bravo çok yaşaaaaaaaaa kraliçemmmmm
Eki Görüntüle 296569
1. yasafat 660dk
2. efsunlu 360dk
3. 3meleğimvar 310 dk
Eki Görüntüle 296570
herkese selam nasılsınız,
biraz geçmişe bakınayım cuma kısmen okumustum ama ctesi tam kaçırmısım.
bugün kendime yelek kaban ve bot aldım sözde 80 nin altına alacaktım tüm bunları ama baktım kış geçecek donmadan alayım dedim.
kabanı ca dan
botu flo dan,
spor yeleği şibo dan aldım(umutt seni düşündüm alırken 70 lira ve çok güzel ama sanırım erkek olanını aldım.)
güle güle giyinicez inşallah.
mutlucum ellerine sağlık canım
sporcuları da tebrik ederim
yeni cicilerini güle güle iyi günlerde giyersin inşallah mutlucum benim de alışveriş yapasım var bakalım uygun zamanı kolluyorum
bugün temizlik ütü derken yoruldum epeyce yarın yürüyüşe başlarım inşallah
dün bahsettiğim poğaçayı da yaptım çok güzel oldu yarın oruç tutacağım inşallah sahur niyetine bi tane kıymalı bi tane de peynirli yemeyi planlıyorum ne dersiniz
bu da resmi çok kolay 3 21 poğaçası bunu netten aldım ama benimki de aynısı oldu
Eki Görüntüle 296592
tamam canım bende varım o zaman. inş. hedefimize ulaşırız. kayseri gezisi metabolizmaya büyük şok oldu. eski düzene geri dönelim hemen.HOşgeldin canım nasıl geçti Kayseri çıkarmasıİnşallah kilolarda da çıkarma olmuşturda eksilerle dönmüşsündür
Valla dünde konuştuk erkeklerle ilgilihepsinin aynı olduğuna karar verdik.
Ukalalık yaparak kendilerini birşey sanıyorlar ama sonra yol, su ve elektrik dönüş olunca bakıyorsun süt dökmüş kediye dönüyorlar
Benimki akşam yemeği için sen zahmet etme ben yemekleri ısıtırım bile dedi
Bende kendi kendime diyorum madem tükürdüğünü yalıyacaksın niye tükürüyorsun
Yazmışsın bilegerçekten bravo çok az bir hasarla dönmüşsün daha doğrusu bence o ufacık artıda büyük ihtimalle ödemdir okadar yol ve sonrada yorgunluk eminim yarına oda gider
Yılbaşına kadar 6 haftada 6 kilo yarışına niyetlendik :122: İstersen senide ekleriz nasılsa cuma günleri bildirimde bulunuyorsunyılbaşı öğlende sonuçu açıklıyacağım. Cuma bildirimlerinden kopya çekip ayrı bir liste düzliyceğim ve o gün artık kazananları açıklıyoruz. Diğer Listeleri her zamanki gibi yine Mutlu ve Yena yapıyor
valla bende çok özledim canım sağolasın.kısır hem bereketli olur hemde lezzetli ,patates salatası aynı şekilde, bulgur pilavı ,türk mutfağının diğer yemekleri genelde ağır, mayalı şeylerde yapabilirsin bol olur o da....
canım ben 5 gün 5 kilo diye bir diyet var onu yapıyorum her gün farklı ama tek tip beslenmeye dayalı bir diyet bana en zor gelen ilk gün sonrası daha rahat .... buarada diyet yöntemleri bölümünde bulabilirsin canım....
patatessssss
sen su içmeye devam et, akşamdan 3 kayısıyı suya koy sabah onları ye suyuda iç iyi gelir incirde olur....
evet zayıflamak zor bugün benimde elim ayağım boşaldı başlarım ulen dedim ekstra şeylerde tükettim :))
ben fındık fıstığı yanında bol su ile tüketiyorum 1 fındık peşinden yarım bardak su :)
hoşgeldinnnnnnn özledik valla seni....
eşinin sayesinde evin mis gibi olmuş işte daha ne istiyorsun :)))
bizde dışarı çıktık alışverişe gittik geç gelince ev işi kaldı çarşamba yapmıştım yarına bir süpürürüm olmazsa ne yapayım canımda istemiyor hiç bizede mi gelsen acaba :)
demek eşin şimdi hazırolda bekliyor hıııı iyi çektir adama bakalım ....
yine çok çok iyi gelmişsin o kadar güzel kayseri mutfağına rağmen bravo sana....
bence sen sıkılaştırıcı hareketler yap canım faydası olacaktır mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?