Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo yine yarışmalar başlamış ne iş hayrola? geçmişi bir süre takip edemiycem şimdiden özür diliyorum. malum işler filan. ama sizi çok özledim. neyse 93 le gittim kayseriye 93.800 le döndüm çok şükür. bu arada bişey fark ettim. hızlı yürüdüğümde yada hafif koştuğumda popomdaki etler oynuyor. etlerim saldı kendini. vıcık vıcık oldu. garip bir duygu :))
pc açık fırsat oldukça gelicem öpüyorum sizleri kaldığım yerden devam hadi bakalım. umarım herkes güzel sonuçlarla dönmüştür bayramdan.

HOşgeldin canım nasıl geçti Kayseri çıkarması İnşallah kilolarda da çıkarma olmuşturda eksilerle dönmüşsündür

Valla dünde konuştuk erkeklerle ilgili hepsinin aynı olduğuna karar verdik.
Ukalalık yaparak kendilerini birşey sanıyorlar ama sonra yol, su ve elektrik dönüş olunca bakıyorsun süt dökmüş kediye dönüyorlar
Benimki akşam yemeği için sen zahmet etme ben yemekleri ısıtırım bile dedi
Bende kendi kendime diyorum madem tükürdüğünü yalıyacaksın niye tükürüyorsun

Yazmışsın bile gerçekten bravo çok az bir hasarla dönmüşsün daha doğrusu bence o ufacık artıda büyük ihtimalle ödemdir okadar yol ve sonrada yorgunluk eminim yarına oda gider

Yılbaşına kadar 6 haftada 6 kilo yarışına niyetlendik :122: İstersen senide ekleriz nasılsa cuma günleri bildirimde bulunuyorsun yılbaşı öğlende sonuçu açıklıyacağım. Cuma bildirimlerinden kopya çekip ayrı bir liste düzliyceğim ve o gün artık kazananları açıklıyoruz. Diğer Listeleri her zamanki gibi yine Mutlu ve Yena yapıyor

Son düzenleme:
biliyolar canim biliyolar gecen sene sigara böregi bile yapmistik cumbur cemaat sarmayi özelliklen istediler de doymazlarki onlan
valla bi seyler bulun söyle pratik den doyurucu benim aklima melemen den baskasi gelmiyor )
kısır hem bereketli olur hemde lezzetli ,patates salatası aynı şekilde, bulgur pilavı ,türk mutfağının diğer yemekleri genelde ağır, mayalı şeylerde yapabilirsin bol olur o da....
canimcim tam olarak ne yaptigini banada anlatirmisin lütfeeeeeeeeeeeeeeen anladigim kadariyla diyet uyguluyorsun ya ben böle bi düzen istiyorum kendimde yoksa herseyi yiyebilirim

canim bence kisir yap dök önlerine yesinler
canım ben 5 gün 5 kilo diye bir diyet var onu yapıyorum her gün farklı ama tek tip beslenmeye dayalı bir diyet bana en zor gelen ilk gün sonrası daha rahat .... buarada diyet yöntemleri bölümünde bulabilirsin canım....
ne yiyosun ki bu kadar iğrenç merak ettim bide ne diyeti
patatessssss
sen su içmeye devam et, akşamdan 3 kayısıyı suya koy sabah onları ye suyuda iç iyi gelir incirde olur....
evet zayıflamak zor bugün benimde elim ayağım boşaldı başlarım ulen dedim ekstra şeylerde tükettim :))
ben fındık fıstığı yanında bol su ile tüketiyorum 1 fındık peşinden yarım bardak su :)

hoşgeldinnnnnnn özledik valla seni....

Surpriiiiiiz
Hosbulduk canim bak sen yokken kasla goz arasinda geldim ben de evet artik hep beraber vericez bu kilolari artik... Evet bu arada Ceco beni de katti sagolsun :))
Dun gece iyi eglendin mi bari hangi filmi izlediniz?
Hem manti yedin hem de kilo mi verdin canim napiyorsan soyle ben de baslayayim aynisini yapmaya ben 300 gram fazla ciktim dun, bir daha da tartilmaya korktum. Bugun cok dikkatli yiyorum bakalim haftaya ne cikacak :18: 80leri gormek istiyorum ben de bir an once..

eşinin sayesinde evin mis gibi olmuş işte daha ne istiyorsun :)))
bizde dışarı çıktık alışverişe gittik geç gelince ev işi kaldı çarşamba yapmıştım yarına bir süpürürüm olmazsa ne yapayım canımda istemiyor hiç bizede mi gelsen acaba :)
demek eşin şimdi hazırolda bekliyor hıııı iyi çektir adama bakalım ....

yine çok çok iyi gelmişsin o kadar güzel kayseri mutfağına rağmen bravo sana....
bence sen sıkılaştırıcı hareketler yap canım faydası olacaktır mutlaka..

ben bugün patates diyetini bayağı değiştirdim ayyy sabah midem bulandı ya .... ilk yaptığımda hiç böyle olmamıştı şimdi neden böyle oldu anlamadım . acıkmayayım diye birkaç lokma yiyeyim dışarı çıkacağız dedim. neyse marketin önüne geldik benim başımda bir dönme ,eşim ayağım titredi desem yeri eşime dedim ya boşver ye dedi bende yok diye inat ettim ama baktım olacak gibi değil marketten peynirli çubuk kraker ve hoşbeş aldım , hoşbeşten 2 tane yedim hemen kan şekerim falan düşmüştür diye ,krakeride yarısını falan yedim kalanları eşim hüpletti :)) sevmiyorum diye patatesi az yiyince başıma bunlar geldi :)))
neyse akşama patates fikri bana yine hiç hoş gelmedi yememmmmm dedim ve ne yaptım az yağlı bol limonlu patates salatası :)))) benim ilk gün böyle saçma sapan geçti aman ne yapayım zaten ben bu günü beceremeyeceğimi biliyordum ne yapayım sevmiyorum yağsız tuzsuz şeyleri ya.......
allahtan yarın sebze günü 1 leğen salata yapacağım bol limonlu ohhhh çeşit çeşit yeşillik çok daha lezzetli.....
ama yarını merak ediyorum acaba 83.5ten aşağı düşecek miyim ? bir de yok tartılmayayım cumaya süpriz olsun diyorum ama bakalım :)

merhaba kızlar geçikme için herkesden özür dilerim bir türlü becerip giremedim, oturamadım. kusura bakmayın,

Eklentiler

• $kasım4.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 42
hayır canım vaz geçmedim annemve babam haçtan geldi oraya gittim girip bildirim yapacağımı sandım ama yoğunluktan giremedim onun için izin dahi almadan gittim ama yanılmışım

herkese selam nasılsınız,

biraz geçmişe bakınayım cuma kısmen okumustum ama ctesi tam kaçırmısım.

bugün kendime yelek kaban ve bot aldım sözde 80 nin altına alacaktım tüm bunları ama baktım kış geçecek donmadan alayım dedim.

kabanı ca dan
botu flo dan,
spor yeleği şibo dan aldım(umutt seni düşündüm alırken 70 lira ve çok güzel ama sanırım erkek olanını aldım.)

güle güle giyinicez inşallah.

mutlucum ellerine sağlık canım
sporcuları da tebrik ederim
yeni cicilerini güle güle iyi günlerde giyersin inşallah mutlucum benim de alışveriş yapasım var bakalım uygun zamanı kolluyorum
bugün temizlik ütü derken yoruldum epeyce yarın yürüyüşe başlarım inşallah
dün bahsettiğim poğaçayı da yaptım çok güzel oldu yarın oruç tutacağım inşallah sahur niyetine bi tane kıymalı bi tane de peynirli yemeyi planlıyorum ne dersiniz
çok kolay 3 21 poğaçası bunu netten aldım ama benimki de aynısı oldu

Eklentiler

• $dsc02762ad.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:

Kız sen öyle diyince benimde gözüm korktu dur ben iyisimi senin neticeni bekliyeyim işe yarıyorsa yaparım olmadı aynı işkenceyi çekmim ama sen sevmiyorsun diye de öyle olmuş olabilir. Dediğin gibi keşke salata şeklinde olabilse sabah, öğlen ve akşam yerim bol soğanlı ama dediğin gibi belkide kan şekerin düşmüştür şimdi nasılsın inşallah bir şeyin kalmamıştır :44:

Heee bide cumaya kadar süpriz olmasın kız merak ederim ben

merhaba kızlar geçikme için herkesden özür dilerim bir türlü becerip giremedim, oturamadım. kusura bakmayın,

Canım olurmu hiç ne demek kusur Ellerine sağlık okadar uğraşıyorsunuz birde geçikmeden dolayı birşeymi diyeceğiz.

hayır canım vaz geçmedim annemve babam haçtan geldi oraya gittim girip bildirim yapacağımı sandım ama yoğunluktan giremedim onun için izin dahi almadan gittim ama yanılmışım

Hadi gözün aydın Annenlere kavuşmuşsun Rabbim haclarını kabul etsin inşallah...
Bir ara geçen haftaki ve bu haftaki kilonuda yazarsan iyi olur Yılbaşı listesine ekliyeceğim

birinci yine değişmiyor, bravo çok yaşaaaaaaaaa kraliçemmmmm

Eki Görüntüle 296569

1. yasafat 660dk
2. efsunlu 360dk
3. 3meleğimvar 310 dk

Eki Görüntüle 296570

Kızlarrrrrrrr harikasınızzzzzzz maşallah Allah nazardan saklasın
Darısı bizlerin başına inşallllaaaaaahhhhh ....... Aminnnnnnnn

Canım güle güle kullan yeni cicilerini inşallah yürüyüşlerinde seni sıcacık tutacaktır :122:

koy koy kızım napıyorsun, yemek topikimi burası şişirmiş şişirmiş poçaları resimleri koymuş yapan var beceremeyen var beceripte yememesi gereken varrrrr ki o biz oluyoruz topikçek (eline sağlık afiyet olsun)

tamam canım bende varım o zaman. inş. hedefimize ulaşırız. kayseri gezisi metabolizmaya büyük şok oldu. eski düzene geri dönelim hemen.
valla bende çok özledim canım sağolasın.

ayy hiç sorma. bizim oturduğumuz yerde fırın yok. nispet yapar gibi sıcak sıcak pideleri koydular önümüze ah ahh. valla bayram sonrası et yemekten et olduk bide sucuk tabiki. eşim burundan ameliyat oldu. biraz o kastı beni sanırsam yoksa ye iç yat madundaydım. misafirim ya sıcak sudan soğuk suya girmedi elim :)) ama çok sağa sola gezmeye gidemedim. içimde kaldı anlayacağın. benim etlerim zor yumuşar o yüzden şuanki durumumu değerlendirmeye çalışcam. hemen sıkılaştırıcı hareket yapıp yapmamakta kararsızım o yüzden. ama hoş bir duygu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…