- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
aaa neden oyle diyorsunki unuttunmu ne guzel vermistin onceden nasil incelmistin resin felan koymustun
ceco gecmis olsun bende gitmem lazim disciye korkuyom insanin yasi ilerledimi korkar oluyor
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinmerhaba arkadaşlar yılbaşına kadar sizin de desteğinizle 5 kilo vericem. hadi hayırlısı :) bu arada 28 yaşındayım. bide tartılmayı ne kadar da bi yapıyosunuz ?
hos geldin aramiza insallah hedefine saglikli bisekide ulasirsinkizlar fadimeden sonra baktim yenibirumut da buradaymis ben eksik kalmayayim :26:
zaten hergun 90+ topigini takipteyim hatta yakin arkadasim ruh ikizim de burada Efsunlu
ben 9. takimdayim normalde kizlar, bizim takim malesef cuma yarismalarinin en uyusugu :) 3-4 kisi paylasim yapiyoruz gunde 1 sayfayi zor dolduruyoruz oyle diyeyim. KK'ye birkac ay once diyet gruplarindan birine girebilmek ve kendimi motive edebilmek amaciyla girmistim fakat malesef kendi takimimda hareket olmadigi icin amacina ulasamadi. Takimda paylasim yapan birkac arkadasim var onlari da seviyorum o yuzden takimdan ayrilmayi dusunmuyorum, takim kaptanimiz grubu kapatmaktan bahsediyor ama bu olacak mi bilemiyorum henuz belli degil, ben bu arada araniza dahil olmak istiyorum eger sizin icin de uygunsa :)
biraz kendimden bahsedeyim ismim Fulya, psikologum, 28 yasindayim, evliyim. hayatim boyunca hic cok zayif olmadim hep baliketliydim ama evlendikten sonra ipin ucunu kacirdim maximum geldigim nokta 99.700'du. paniklemis bir sekilde hemen o gun diyete basladim ve simdiye kadar 8 kilo verdim 7 hafta oldu baslayali. iste o aralar KK'ye katildim o gunden beri de hergun buradayim. gunde en az 2-3 saat giriyorum haftasonlari neredeyse devamli acik fonda duruyor yani oldukca aktifim diyebiliriz. spor konusunda ben oldukca azimli ve istekliyim haftada 6 gun leslie 5mil yapiyordum yalniz gectigimiz persembeden beri rahatsizim oldukca kotuydum yeni yeni 2 gundur ayaklandim, o yuzden spora ara vermek zorunda kaldim. Bu hafta ici tamamen iyilesmis olmayi ve de spora tekrar baslamayi umuyorum.
sok diyet turu birsey de uygulamiyorum bu arada kizlar herseyden yiyorum yalniz karbonhidrat-yag-protein dengelemeye, kalori hesabi yapmaya ve de aksam gec saatte birsey yememeye calisiyorum 8 kiloyu bu sekilde verdim boyle de devam etmeyi dusunuyorum memnunum simdiye kadar aldigim sonuclardan.
bu yilbasina kadar 6 kg olayindan Fusun bahsetmisti biz de kendi aramizda onun 5 kilo versiyonunu uygulamaya karar vermistik hatta basladik bu hafta. ama size uyarsa ben de buradaki listeye girmek ve de herkesle beraber yapmak isterim daha cok kisi daha cok rekabet daha buyuk motivasyon :79:
hedefim 65 kilo, ama 65e gelince durmayi dusunmuyorum 60a kadar yavas yavas vermeye devam ederim sporla, oyle planliyorum. ama onumde uzun bir yol var o yuzden o kismi zamani geldiginde dusunurum artik, simdilik gozumu daha kisa vadeli hedeflere diktim mesela yilbasinda en fazla 88 kilo olmayi istiyorum umarim basarabilirim. kalan kilolari da ayda 3 kilo seklinde uzun vadede vermeyi hedefliyorum.
biraz uzun oldu kusura bakmayin kaptirip gitmisimumarim aranizda bana da yer vardir
bene arkadaslara katiliyorum dogru degil gibi hem kumam var demistin esin seninlemi kumanlami yasiyor?oncelikle bi is bulsan toparlansan daha dogru olur insallah çocuklarina kavusursun duaarimiz seninleya arkadaslar özellikle de almanya da yasayan´arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var
dusunuyorum dusunuyorum bu yalnizlikla nasil basedeyim diye cocuklari bana en az 2 sene vermeyeceklermis gibi konustu hakim
is bulmam da cok zor
bende diyorum bir cocugum daha olsun gerci bu kadar kiloluyken bir hamilelik aklimin ucundan bile gecmiyordu hem de 33 yasindayim dogumdan cok korkuyorum ama en azindan 9 ay sonra bir can yoldasim olur diyorum ama korkuyorum ya onu da elimden alirlarsa diye
Jugendamt bu kadarini da yapmaz di mi yapamazlar di mi yeni dogacak bir bebegi de benden alamazlar di mi ya bilmiyorum esim de bana cok kötu davraniyor gerci ne kadar dogru bilmiyorum ama iki kizimda cahilligime gelmisti simdi olacak bir bebegin daha cok kiymetini bilirim hele böyle bi olaydan sonra ayrica bana buyuk bir mesguliyet olur
hem de ona bakabildigimi isbatlarsam mahkemeye cocuklarima bakabilecegimi de isbatlamis olmaz miyim diyorum ya kafamda kuruyorum delirmemek icten bile degil ne dersiniz sizce dogru bir karar mi olur yeni bir bebek
canim çikiyorum iyi geceler yarin uzun uzun yazarimpeki nasi verdin canim biraz anlatirmisinben basaramam sanirim hic güvenmiyorum kendime
anlarım bir iki gündür giremiyorum.elimde çanta 2 gün orda 3 gün burda kalıyorum.internette her yerde olmuyor.hastaneye yakın yerlere gidiyorum.annemle kardeşim atışınca bende onları cezalandırmak için diğer kardeşime ve yeğenime gittim.bu arada hiç kimseyi çekecek gücüm yok.oğlum cumartesi sabah geldi.babasını gördü aynı gün 5 te geri döndü.birbirimize destek veriyoruz.malum son olursa ne yapacağımızı bile konuştuk.
geçmişe şöyle bakabildim.malum net herkeste sınırlı.kimseyi zorda bırakamam.ama Beyzusa,Yenaya,doğa'ya efsunluya ceco'ya asuman zeynepe. hepinize dolaky..banu,yasafat..teşekkürler...okurken aklımda olupta yazarken unuttuklarım ne olur hakkınızı helal edin.iki dakika için açtım..bekliyorum..bu bile umut.en azından yüzde elli şans demek..efsunlu mucizelere bende inanıyorum..hergünümüz başka bir mucize yaşıyorsak..en zoru hastanelere giriş..bazan kapıda bir çığlık..bazan girşte.tüm sistemim altüst oluyor.içeri girecek gücüm kalmıyor.hemen yüzümü yıkıyorum..bendaha o çığlığı atmadım diye bencilce bir sevinc duyuyorum..bir gün daha geçti diyorum..buraya da fazla yazıp sizi acımla kasmak istemiyorum..bir süre daha giremem..her şey hayrınıza olsun..
Bes ayda 50 kg veren genc delikanli anlatiyor - Seda Sayan 1/2 - YouTube
günde 3saat spor yapıyomuş vay vay ben 1 saat yapana kadar ölüyorum
çok tşk ederim canım sağol hoşbuldum. unutulurum diye korkmuştum valla :))
Hoşgeldin, Kayseri gibi nefis hamur işlerinin olduğu bir yerden kilo almadan dönmüşsün tebrikler :)
ya ya demi :))
slm kizlaaaaaaaaaar ben geldimkesinlikle katiliyorum size kizlar torunlari her zaman icin bi deri bir kemiktir gelinleride 30 kiloda versen hep sismandir
aynen cnmm valla
canım cuma arkadaşta yemiştim denemek istedim ben de çok kolay ve güzel canım
nete 3 2 1 poğaçası yazınca çıkıyor tarifi ben birazını peynirli birazını kıymalı yaptım epyce de çıktı
aksam bı ara yapmaya nıyetlendım ama şeytana uymadım ve yapmadım kı bende yarım olcu yapmayı s
dusunmustumm bu hafta ıcınde denerımm
gunaydın kızlar
cumadan berı tartılmadım ama sabah dayanamadım tartıldımm bundan sonra kendımı tutacagımm cunkı gercekten tartıldıkca morelım bouluyor spor falan yapmadım 200 gr daha gıtmiş inş .bu gun yuruyüş yapacagım kızımı uyuttuktan sonra bu hafta 11 kılo verırım ınsalaah
evet canım sabah ne yediysen o şekil devam mesela sebze gününde 5 çeşit sebze haşladın öğlen öğüne 6 çeşit olsun diyemiyorsan neyle başladıysan onunla devam :)sanada iyi geceler canimcim gitmeden bisi sorucaktim mümkünse senin dedigin diyeti buldum ben sabah nasi yersek gün boyu o sekildemi yiycez orasini anlamadim
tamam canım tartıldım ben zaten ne olur ne olmaz diye :)))ozlem kusura bakma canim geçmise daldimdi masllah 46sayfadaha bitirmedim iki sayfa açtim simdi gordum yazini ben her sabah tartilmak istiyorum sen nasil istersin?
bende patatesle basladim salatasini çok severim zorlanmadim yarin sebze dusunuyorum
geçmiş olsun canım aman ihmal etme bir an önce git ,benim eşimde aynı sen gibi anlık çözümler bulur sonrada gitmez,bense tam tersi anında dişçideyim :) onada çok kızıyorum ya hala var 1-2 dişinde problem daha gidecek nerdeeeeeee çocuk olsa döverim valla :)))Kızlarrrrrrrrrr küçük kızımı yıkayıp yatırayım dedim ama banyodan sonra mayışacağına iyice cin gibi olduşimdi babasının peşinde dolanıyor allahtan
Bende yine akılsız başımın cezasını çekiyorumgeçenlerde dişçiye gidicektim o akşam kadın yok diye ertesi gün giderim dedim ama dişimin ağrısı geçince yine kıvırdım ve şimdiiiiii yine dişim tuttu yaaa iltihap var herhalde yine çünkü resmen suratım asumanın poğçalarına döndü ( sanki çok ufakmış gibi yüzüm )
Ağrı kesici içtim, gargara yaptım ve en son buz tuttumda şimdi iyice uyuştu tabi yarın ne olur bilmiyorum. Tek bildiğim yarın sabah ilk işim dişçiden randevu almak ama oda büyük ihtimalle 3 gün antibiyotik kullan iltihap kurusun öyle gel der :26:
Ahhhhh aptal kafam ahhhh ne diye ağrı gitti diye kıvırırsın ki
günaydın kızlaar.iyi bir hafta diliyorum hepinize............
merhabalar kaçak semiran geldii nasılsınız hanımlarr[/QUOTE
nerelerdesın cnm yaa özletıyorsun kendınıı dön artık temelli hadi
bul motivasyonu nu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?