Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa neden oyle diyorsunki unuttunmu ne guzel vermistin onceden nasil incelmistin resin felan koymustun

ceco gecmis olsun bende gitmem lazim disciye korkuyom insanin yasi ilerledimi korkar oluyor

Ben okadar çok canım yandıktan sonra korkar oldum ama şimdiki iyi çok şükür eli çok hafif birde sohbet ediyor bir yandan benimle anlamıyorum bile ne yaptığını

merhaba arkadaşlar yılbaşına kadar sizin de desteğinizle 5 kilo vericem. hadi hayırlısı :) bu arada 28 yaşındayım. bide tartılmayı ne kadar da bi yapıyosunuz ?
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

hos geldin aramiza insallah hedefine saglikli bisekide ulasirsin
bene arkadaslara katiliyorum dogru degil gibi hem kumam var demistin esin seninlemi kumanlami yasiyor?oncelikle bi is bulsan toparlansan daha dogru olur insallah çocuklarina kavusursun duaarimiz seninle

iyi geceler arkadaslar

bayaaa eskilere gittim yaaa. vay be. 5. ayın sonundan itibaren bi göz atıyorum. bakalım bizimkilerin formülleri neymiş hehe :))

Kızlarrrrrrr banada müsaade küçük civcivim uyudu nasılsa bende uyumaya çalışayım bari
Bu diş ağrısıyla biraz zor ama deminden beri bir arkadaşımızdan öğrendiğim takdiği uyguladım biraz işe yaradı uyuştu en azından

Taktiğide yazayımda dişi tutan olursa Allah korusun

Buz poşetini direk koymadan önce bir beze sarıp bolca kolonya döküyorunuz üzerine ondan sonra 3 dakka arayla biraz tutup birazda çekiyorsunuz. Diş zaten buzdan uyuşuyor ama kolonyada dıştanda olsa morfin etkisi yapıyor nasıl birşeyse

Neyse sizler hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Yarın akşam görüşmek üzere

_sevdali_ kız sende gelirsen bana geçen hafta ve bu haftaki kilonu yazmayı unutma Yılbaşı listesi için

banu geçmiş olsun ihmal etme git dişçiye mutlaka
canın yanarken bile güldürdün beni yaa ne kadınsın demek benim poğaçalara döndü haa

anlarım bir iki gündür giremiyorum.elimde çanta 2 gün orda 3 gün burda kalıyorum.internette her yerde olmuyor.hastaneye yakın yerlere gidiyorum.annemle kardeşim atışınca bende onları cezalandırmak için diğer kardeşime ve yeğenime gittim.bu arada hiç kimseyi çekecek gücüm yok.oğlum cumartesi sabah geldi.babasını gördü aynı gün 5 te geri döndü.birbirimize destek veriyoruz.malum son olursa ne yapacağımızı bile konuştuk.
geçmişe şöyle bakabildim.malum net herkeste sınırlı.kimseyi zorda bırakamam.ama Beyzusa,Yenaya,doğa'ya efsunluya ceco'ya asuman zeynepe. hepinize dolaky..banu,yasafat..teşekkürler...okurken aklımda olupta yazarken unuttuklarım ne olur hakkınızı helal edin.iki dakika için açtım..bekliyorum..bu bile umut.en azından yüzde elli şans demek..efsunlu mucizelere bende inanıyorum..hergünümüz başka bir mucize yaşıyorsak..en zoru hastanelere giriş..bazan kapıda bir çığlık..bazan girşte.tüm sistemim altüst oluyor.içeri girecek gücüm kalmıyor.hemen yüzümü yıkıyorum..bendaha o çığlığı atmadım diye bencilce bir sevinc duyuyorum..bir gün daha geçti diyorum..buraya da fazla yazıp sizi acımla kasmak istemiyorum..bir süre daha giremem..her şey hayrınıza olsun..

Keşke çok daha fazla yazabilsen,anlatabilsen. paylaştıkça hafifliyor insan..
paylaştıkça acının hafiflediğini etkisinin azaldığını 35 yaşından sonra keşfettim maalesef..
O vakite kadar üstünü örtmek, yokmuş gibi davranıp reddederek tedavi ederdim kendimi..
Ama çözüm değilmiş o..MEğer alt beyin hiç bir zaman unutmazmış onu, ufacık bir düşüşte,boş anında ,yüzeye çıkıp arızaya neden olurmuş..

Velhasıl kelam herkes ölümü, hastalığı görüp yaşamıştır..LÜtfen bizi kastığını düşünme her fırsatta gelmeye çalış..
Bol bol anlatıp yaz.. ben kendi adıma büyük merakla okuyorum seni.
Seni seviyor ve çok düşünüyoruz hepimiz...

Son düzenleme:
Bu arada günaydın hanımlar..
Verimli bir hafta geçirelim hepimiz.:)
Her nerede yaşıyor ve yaşatıyorsak..

Dün oğlana kumandalı araba aldık..Kaçıncı hatırlamıyorum artık..2 günde hallediyor anten işini sıpa..
Akşamdan beri zır zır zır evin içinde başım şişti ..

ceco,dişin uf olmuş..geçmiş olsun..

Asuuu,eline sağlık nefis görünüyordu yaptığın 3 2 1 lerr..İsme koptum ama.:).Peki 3 kabartma tozu tadında değişiklik yapmamışmı.?

efsunlu, bugün daha iyi olursun umarım..

Umuttt,annenle görüşmen çok iyi geçecektir eminim..
Gerçek ismin olduğunu tahmin etmiştim.:)
aptala malum olur derler ya o misal sanırım..:)

Dilek
, mantımsı bişey yapabilirmisin.? hamur yapıp erişte şeklini düşün daha kalını yada gelişigüzel kesip haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıymalı sos.. mmmm yemede yanında yat..

Son düzenleme:

sanada iyi geceler canimcim gitmeden bisi sorucaktim mümkünse senin dedigin diyeti buldum ben sabah nasi yersek gün boyu o sekildemi yiycez orasini anlamadim
evet canım sabah ne yediysen o şekil devam mesela sebze gününde 5 çeşit sebze haşladın öğlen öğüne 6 çeşit olsun diyemiyorsan neyle başladıysan onunla devam :)
tamam canım tartıldım ben zaten ne olur ne olmaz diye :)))
geçmiş olsun canım aman ihmal etme bir an önce git ,benim eşimde aynı sen gibi anlık çözümler bulur sonrada gitmez,bense tam tersi anında dişçideyim :) onada çok kızıyorum ya hala var 1-2 dişinde problem daha gidecek nerdeeeeeee çocuk olsa döverim valla :)))
günaydın kızlaar.iyi bir hafta diliyorum hepinize............

günaydınnnnnn çok teşekkürler....

melissss ben tartıldım canım dün benim kaçamaklara rağmen 800 gram gitmiş, dün 83.5 çıkmıştım bugün 82.7 çıktım ve bugün çok daha rahat geçiyor salata yapıyorum ohhh mis gibi limonlu limonlu dün neydi ya şükür bugüne erdim, yarında tavuk haşlarım bol baharatlı yarında kolay geçer ,meyve günü zaten benim günüm ,işte birde beni yumurta günü yorabilir bak yoğurt ya da sütü tercih edemem aç kalırım mecbur yumurta yiyeceğim her dakika yemem öğün yaparım olmazsa daha rahat olur değil mi? sen yumurta gününü nasıl yapıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…