Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba haftamız güzel sağlıklı mutlu geçsin sonunda da tartı hepimize gülsün inşallah
yenacım kabartma tozu hiç değişik bi tat vermemiş valla pamuk gibi olmuştu tavsiye ederim
semiranım canım çok mu gezdin hafta sonu ortalarda yoktun
zeynep ablacım fırsat buldukça gel ve bizle paylaş lütfen merak ediyoruz seni ve eşinin durumunu dualarımızdasınız

mutluuuu neler yapıyorsun tatlımm gözlerim yazılarını arıyorrr öptmmm seni ben de kaçıyorum yinee okula gidiyorum hazırlanıp öptm herkesi

merhabalar kaçak semiran geldii nasılsınız hanımlarr

Semiran nasılsın..?
Daha çok paylaşım lütfen..:)

Ayşe de yok umarım sorunları azda olsa çözülmüştür..

Son düzenleme:
peki nasi verdin canim biraz anlatirmisin ben basaramam sanirim hic güvenmiyorum kendime
oncelikle ozur dilerim dun cvap yazamadim
Ben 28 yasinda 3 melek annesiyim 2oglum 1kizim var pasalarimin biri 8 buçuk biri 4 kizim da 1yasinda (4gun oldu yasina gireli)
evlendigimde 52kiloydum sonrasinda hamilelikler emzirme donemleri derken 105 hatta biara 107 lere kadar çiktim evden çikmaz olmustum(normaldede pek sevmem çikmayi ama)alisverislere bile esimi gonderir oldum eve kapanmistim baktim olacak gibi degil kizim kuçuktu emziriyordumda en iyisi yuruyusle baslayayim dedim ve bismillah dedim basladim kizim 5aylikti basladigimda ozaman yemeden hiç kismadim aksine fazla yedim sutum azalmasin diye sonrasinda ek besinlere eçtigimizde bende yemeden kismaya basladim sabahlari guzel kahvaltimi yaptim oglende yedim aksamlari daha dikkat ettim ve erkenden yedim yemegimi en onemlisi bol bol yuruyus yaptim faydasini gordum ne zaman spora agirlik versem sonuç guzel oluyordu buara takildim çunki 74,77 arasinda senelerce kalmistim oyuzden ama eninde sonunda pes edicek ve vermeye devam edicem benim hedefim yas gunumde(martta ) 60kilo olmak en fazla 65ile yeni yasima girmek istiyorum sonrasindada insallah korumaya geçerim
insallah sende verirsin vericeksinde ben simdiye kadar kilo vermeye gayret etmedim hep aldim bikez 20gundu galiba yapmistim sonrasinda yapmadim ama 6,7 ay once dedim kendi kendime 10,15 kilo için baslamiyacaksin iyi karar ver vermen gereken 45kilo ona gore yilmadan yikilmadan yapacaksin ve kilo isini bitireceksin sonrasinda basladim çok sukur iyi gitti basta dedimya buara takildim bide kisin gelmesiyle birazda usengeç oldum oncesinde yuruyuse çikmak için zamanimi ayarlardim istedikten sonra oluyor yani ama buaralar tembellestim gibi(gibisi fazla) yoksa belki bukadar takilmazdim ama olsun yinede pes etmiyecegim birakmayacagim bazen umutsuzluga kapiliyorum birakmak istiyorum olmuyor yapamiyorum beceremiyorum diyorum ama sonrasinda çk sukur toparlaniyorum buradaki arkadaslarim hepsi çok iyi çok sicak ve samimiler destekleri buyuk kilo vermemdeki etkenleride ALLAH hepsinden razi olsun buraya giremedigim zaman kendimi eksik hissediyorum ve burdan ayri kalmak bana yaramiyor hepinizi seviyorum
uzun oldu kusura bakma

slm kızlar
hsonu ara ara girip okuyup çıktım bizim ev çok bi yoğundu çünkü.mşsafir fln yoktuda kendi yoğunluğumuz:)))
bazen bebiş kucağımda okuyorum o da klavyeye basıp okuduklarımı kaybediyor:)

yst hoşgeldin eşine çok geçmiş olsun.yanlış tartı sana yaramış maşallah çok az gr almışın belki de almadın bile o şişliktir.

zeynep abla Allah yardımcın olsun.yaşadıklarn çok zor.insan rüyada sanıyor kendini.Allah yardımcınız olsun

mutlu cicilerini güle güle kullan.bende 2 yıl önce indirimden 2 kaban almıştım çok uygundu o zman fiyatları.gen diyetteydim ve 85 civarındayken almıştım.artık şişmanlamam çocuk doğrcak halim yokya demiştim ama 3.geldi:))) o kabanı artık giymeye başladım.bşrden 2 tane yeni kabanım oluverdi:))

asuman 321 poğçasını ben başka bir forumdan öğrenip yapmıştım.çok güzeldi gerçektn.eline sağlık.onu yapıp yememk yada az yemek irade ister.ben zavallı yavrularıma kendimi tutamazsam diye poğça fln yapmıyorum misafir gelmedikçe .geçen börek yaparken anne kim gelcek diye sorup durdular.size yapıyorsam dediysem de dinletemedim:))) diyette değilken haftada 2-3 pasta börek kek yapardık oysa.ama çoğunu ben hüplettiğim için yapmıyom.zaten okulda bakıyorum menüde poğça börek pasta her bişi yiyolr zaten.

ibatum özlem geçmiş olsun dikkat et kendine.kendini gene bugülerde e halsiz fln hissedersen bırak bu 5 günlük diyetisağlı herşeyden önemli.16 kg verdin ve 3-4 ay içinde.yani baktın iyi gidiyor bozma.ama inatta etme.anladığım kadarıyla inatçısn.benim eş öyle halsiz fln olsam onun yanında hayatta yaptırmazdı.nasıl ikna ediyon eşini?

efsunlu bugünlerde bende depresyonda gibi hissediyorm.herkesten uzkalara gitmek istiyorum 2-3 saatte olsa

canim bende dun sabah 76.8 dum bu sabah 75.9 900gram sendende iyi gitmis masallah
ben yumurta gunumude salata olarak yapmistim oncekinde
hasliyorum bol yesil sogan ve baharat ekleyip çayin yaninda yiyorum guzel oluyor
sen salata olarak sevmiyorsan krep olarak yap yumurtayi derin bi kapta çirp içine baharat koyabilirsin sonra krep gibi yay tavaya incecik oylede guzel oluyor

Dinbumcum senin ismini okuyunca zıplayasım geliyor..:122:

sağol canım dün bir anlıktı tatlıyı yiyince geçti :) yok halsizliğin asıl sebebi az yememdi sevmiyorum diye az yedim bugün şükür sorun yok 1 leğen salata ye yediğin kadar :) çok inatçıyım evet annemde çocukluğumdan beri kızar bu huyuma ama inatlaşmasan salarım verdikleirmide alırım kendimi biliyorum . eşimde bırak falan dedi tabi ama ben iyiyim diyince sesi çıkmadı yoksa ona bırakmaz ben bırakırım zaten sağlığım tabiki daha önemli hatta herşeyden daha önemli...

maşallah sana çok güzel gitmiş canım ben gofret ve çıbık kraker yedim ondan herhal gitmedi 100 gram :)
evet salatası güzel olur bende çok severim soğanlı maydanozlu onu yapayım olmazsa ya da krepte olur onu zaman zaman yaparım salatayı canım çekti bak :)
peki ortalama kaç yumurta tüketiyorsun canım?

Hatunlarr yaa nerdeyse hepiciğiniz diyet yapıyorsunuz ama benım bogazımı kısma gıbı bır zorunlulugum yokk. Yanı pek yemek yemıyorumm yıne de 90'ım.. 90 gıbı gorunmesem de sonucta tartıdakı gercegı degıstırmıyor bu
Basenlerımdenn şikayetçiyimm.. Dedıgım gıbı yeme sorunum yokk. Spor yapamıyorum sanırım ondan kaynaklanıyo ya da yerlestı mı bu kılolar basende bılmıyorumm..
Ne yapmalıyım sızce bu durumdaa fıkırlerınızı deneyımlerınızı paylasırsanız cokkk mutlu olcm men

Hahahaha evet..Çİzelge yapmışsın. harika.
Sağlıkla hedefine varman dileğiyle...

kilomu her gördüğümde daha çok hırslanıyorum da ondan yaptım:) teşekkür ederim umarım siz de hedefinize ulaşırsınız, 2012 yılını 38 bedenle yaşamanız dileğiyle:))

hastane çiziyorum ve acaip zorlanıyorum iyi olsun iyi olsun kasıldım kaldım elbet daloki de tepemde.
kolay gelsin bence en zor iş labirent gibi ki çizmesi ne kadar zordur...
:)))) ne güzel enerji veriyorum sana demek ki:))
canım kızmazsan sana birşey demek istiyorum çizelge yapmışsın çokta güzel ama hedef çok yüksek değil mi? daha kısa hedefler koysan ulaşınca daha mutlu olur çizelgeni tekrar yenilersin ulaşılmaz değil ulaşılabilir hedeflerin olur hem mutlu olursun, naçizane tavsiyem tabi yine sen bilirsin canım.....

aminnnnnnnnn inşallahhhhh.......

kilomu her gördüğümde daha çok hırslanıyorum da ondan yaptım:) teşekkür ederim umarım siz de hedefinize ulaşırsınız, 2012 yılını 38 bedenle yaşamanız dileğiyle:))

hımmm sende hırs yapsın istiyorsun hadi bakalım öyle olsun o zaman .... inşallah yaza 38 bedeniz ya olmadı 40 :)

ohh bebişimi uyuttum şmidi.göbişindde bişiler çıkmış ama bi hyusuzluğu huzsursuzluğu yok gibi.biizm ev baya sıcak bilemem ondanmı.bakalım ne olacak?dün leslie yaptım 5 mil.bugün her yanım ağrıoyr.diyete ve spora başladığım ilk günler ne azinliydim.şimdi azmim yok oldu sanki.5 mil yapıp yamuldum.bi ara sabahtan 3 mil gece 5 mil yapıyordum ve bi sürüde iş.şimdi işe güce hiçbişiye gücüm yok.bebşimi de emzirmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama şu dr ların söylediği su için su için sütün çoğu sudan oluşuyor lafları bana pek uymuyor nedense.sanki sütüm çok yavan sade geliyor çocuğa yaramıyor gibi düşünüyorum çoğu zman.bi de 10 ylık olduk hala diş çıkarmadı ve şu sıralar yemek yemeyi reddediyor.benim sütüm de kalitesiz gibi olduğundan canım sıkkın.tatilde içime fil kaçmış gibi yerken yani börekler,baklavalar,çikolataları hüpletirkern göğüslerim nasıl şişiyordu hatta akıyordu bile(
şimdi 2 dlm ekmek le kahvaltı yanına peynir salatalık vs,öğlen yemeği,akşamları salata yapıyom kocaman yemeğin yanına.bol bol su içiyom ama öyle şişmiyor.yumuşak,sönük gibi
ama şunu anladımki ne kadar unlu,şekerli fln yersem insülin direncim pörtlüyor ve daha fazla ihtiyaç hissediyorum.yemezsem benim kaçamağım leblebi oluyor,kayısı oluor en fazla badem oluyor.ama şekerli unlu yersem sapıtıyorum ve doymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…