- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ah gülüm yaaa sorma aslında var ama istikrar yok sanırımmerhabalar kaçak semiran geldii nasılsınız hanımlarr[/QUOTE
nerelerdesın cnm yaa özletıyorsun kendınıı dön artık temelli hadi
bul motivasyonu nu
ASUMANIM aksine bütün 2 gün boyunca evdeydim ikl gün temizlik yaptım taaa ki akşama kadar evde uğraşacak bişeyler buldum yaptımda yaptım dün de keyfim yoktu evdeydim hiç çıkmadım sebepsizz oleherkese merhaba haftamız güzel sağlıklı mutlu geçsin sonunda da tartı hepimize gülsün inşallah
yenacım kabartma tozu hiç değişik bi tat vermemiş valla pamuk gibi olmuştu tavsiye ederim
semiranım canım çok mu gezdin hafta sonu ortalarda yoktun
zeynep ablacım fırsat buldukça gel ve bizle paylaş lütfen merak ediyoruz seni ve eşinin durumunu dualarımızdasınız
ZEYNEP ablacım Allahım sabır metanet versin yar ve yardımcınız olsun
merhabalar kaçak semiran geldii nasılsınız hanımlarr
oncelikle ozur dilerim dun cvap yazamadimpeki nasi verdin canim biraz anlatirmisinben basaramam sanirim hic güvenmiyorum kendime
melissss ben tartıldım canım dün benim kaçamaklara rağmen 800 gram gitmiş, dün 83.5 çıkmıştım bugün 82.7 çıktım ve bugün çok daha rahat geçiyor salata yapıyorum ohhh mis gibi limonlu limonlu dün neydi ya şükür bugüne erdim, yarında tavuk haşlarım bol baharatlı yarında kolay geçer ,meyve günü zaten benim günüm ,işte birde beni yumurta günü yorabilir bak yoğurt ya da sütü tercih edemem aç kalırım mecbur yumurta yiyeceğim her dakika yemem öğün yaparım olmazsa daha rahat olur değil mi? sen yumurta gününü nasıl yapıyorsun canım?
mutluuuu neler yapıyorsun tatlımm gözlerim yazılarını arıyorrr öptmmm seni ben de kaçıyorum yinee okula gidiyorum hazırlanıp öptm herkesi
hastane çiziyorum ve acaip zorlanıyorum iyi olsun iyi olsun kasıldım kaldım elbet daloki de tepemde.
hastane çiziyorum ve acaip zorlanıyorum iyi olsun iyi olsun kasıldım kaldım elbet daloki de tepemde.
:)))) ne güzel enerji veriyorum sana demek ki:))
sağol canım dün bir anlıktı tatlıyı yiyince geçti :) yok halsizliğin asıl sebebi az yememdi sevmiyorum diye az yedim bugün şükür sorun yok 1 leğen salata ye yediğin kadar :) çok inatçıyım evet annemde çocukluğumdan beri kızar bu huyuma ama inatlaşmasan salarım verdikleirmide alırım kendimi biliyorum . eşimde bırak falan dedi tabi ama ben iyiyim diyince sesi çıkmadı yoksa ona bırakmaz ben bırakırım zaten sağlığım tabiki daha önemli hatta herşeyden daha önemli...slm kızlar
hsonu ara ara girip okuyup çıktım bizim ev çok bi yoğundu çünkü.mşsafir fln yoktuda kendi yoğunluğumuz:)))
bazen bebiş kucağımda okuyorum o da klavyeye basıp okuduklarımı kaybediyor:)
yst hoşgeldin eşine çok geçmiş olsun.yanlış tartı sana yaramış maşallah çok az gr almışın belki de almadın bile o şişliktir.
zeynep abla Allah yardımcın olsun.yaşadıklarn çok zor.insan rüyada sanıyor kendini.Allah yardımcınız olsun
mutlu cicilerini güle güle kullan.bende 2 yıl önce indirimden 2 kaban almıştım çok uygundu o zman fiyatları.gen diyetteydim ve 85 civarındayken almıştım.artık şişmanlamam çocuk doğrcak halim yokya demiştim ama 3.geldi:))) o kabanı artık giymeye başladım.bşrden 2 tane yeni kabanım oluverdi:))
asuman 321 poğçasını ben başka bir forumdan öğrenip yapmıştım.çok güzeldi gerçektn.eline sağlık.onu yapıp yememk yada az yemek irade ister.ben zavallı yavrularıma kendimi tutamazsam diye poğça fln yapmıyorum misafir gelmedikçe .geçen börek yaparken anne kim gelcek diye sorup durdular.size yapıyorsam dediysem de dinletemedim:))) diyette değilken haftada 2-3 pasta börek kek yapardık oysa.ama çoğunu ben hüplettiğim için yapmıyom.zaten okulda bakıyorum menüde poğça börek pasta her bişi yiyolr zaten.
ibatum özlem geçmiş olsun dikkat et kendine.kendini gene bugülerde e halsiz fln hissedersen bırak bu 5 günlük diyetisağlı herşeyden önemli.16 kg verdin ve 3-4 ay içinde.yani baktın iyi gidiyor bozma.ama inatta etme.anladığım kadarıyla inatçısn.benim eş öyle halsiz fln olsam onun yanında hayatta yaptırmazdı.nasıl ikna ediyon eşini?
efsunlu bugünlerde bende depresyonda gibi hissediyorm.herkesten uzkalara gitmek istiyorum 2-3 saatte olsa
canim bende dun sabah 76.8 dum bu sabah 75.9 900gram sendende iyi gitmis masallah
ben yumurta gunumude salata olarak yapmistim oncekinde
hasliyorum bol yesil sogan ve baharat ekleyip çayin yaninda yiyorum guzel oluyor
sen salata olarak sevmiyorsan krep olarak yap yumurtayi derin bi kapta çirp içine baharat koyabilirsin sonra krep gibi yay tavaya incecik oylede guzel oluyor
Hahahaha evet..Çİzelge yapmışsın. harika.
Sağlıkla hedefine varman dileğiyle...
kolay gelsin bence en zor iş labirent gibi ki çizmesi ne kadar zordur...hastane çiziyorum ve acaip zorlanıyorum iyi olsun iyi olsun kasıldım kaldım elbet daloki de tepemde.
canım kızmazsan sana birşey demek istiyorum çizelge yapmışsın çokta güzel ama hedef çok yüksek değil mi? daha kısa hedefler koysan ulaşınca daha mutlu olur çizelgeni tekrar yenilersin ulaşılmaz değil ulaşılabilir hedeflerin olur hem mutlu olursun, naçizane tavsiyem tabi yine sen bilirsin canım.....:)))) ne güzel enerji veriyorum sana demek ki:))
herkese merhaba haftamız güzel sağlıklı mutlu geçsin sonunda da tartı hepimize gülsün inşallah
yenacım kabartma tozu hiç değişik bi tat vermemiş valla pamuk gibi olmuştu tavsiye ederim
semiranım canım çok mu gezdin hafta sonu ortalarda yoktun
zeynep ablacım fırsat buldukça gel ve bizle paylaş lütfen merak ediyoruz seni ve eşinin durumunu dualarımızdasınız
kilomu her gördüğümde daha çok hırslanıyorum da ondan yaptım:) teşekkür ederim umarım siz de hedefinize ulaşırsınız, 2012 yılını 38 bedenle yaşamanız dileğiyle:))
canım kızmazsan sana birşey demek istiyorum çizelge yapmışsın çokta güzel ama hedef çok yüksek değil mi? daha kısa hedefler koysan ulaşınca daha mutlu olur çizelgeni tekrar yenilersin ulaşılmaz değil ulaşılabilir hedeflerin olur hem mutlu olursun, naçizane tavsiyem tabi yine sen bilirsin canım.....
aslında haklısınız ben de değiştirmeyi düşünüyodum ama 70i görünce de hayal ediyorum öyle daha çok mutlu oluyorum, tavsiyenizi de dikkate alıcam hedefi küçültüp 90a ayarlicam:) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?