Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam özlemcim sen kendini biliyon ben bugünlerde kendimi biraz halsz ve mutsuz hissediyorum.senle aynı gibi kilo verince herlade seni de kndim gibi hissettim.iyi hissediyorsan tabi devam.kesmesini bilmek şartıylaki bildiğni demişsin zaten.
ben eskiden semizotu toksin atıcı diyet yapardım 10 günde 1 ve çok motive ederdi.hem 1 gün sürdğü içni kolay hemde 1 günde 500-600 gr giderdi kesin olarak ertesi günede geri gelemzdi.normal yiyp abartmadığın sürece.kızım 15 aylık emerkn yapmıştım hırsımdan ve zavallım tüm gece ağlamıştı.çünkü hiiiç sütüm kalmamaıştı
şimdi gene aklıma geliyor hemen kovuyorum:)))

kızlar bi okuyun

Memurlar.Net (Kebap yiyin, süt içmeyin!)

canan karatay ve taş devri diyetinin yazarı ile röportaj yapmışlar.en çokta sık beslenmeyin kısmına takıldım.
okumayanalar için buraya kopyalıoyrum::

İkiniz de sık beslenmeyi önermiyorsunuz. Neden?

C.E.K.: İbn-i Sina ‘Günde iki öğün yiyeceksiniz, üçüncü öğün hastalıktır’ diyor. Bir de leptin hormonundan bahsetmek istiyorum. 1994’te ayılarda keşfedildi. Ayılar kış uykusuna yatarken müthiş yağlıdır. Ayıların metabolizması çok enteresan, hamileliklerini kış uykusunda geçirir, doğum yapar, bebeklerini emzirirler. Nisanda karlar eriyip inlerinden çıktıklarında bir deri bir kemik kalmışlardır. Bilim adamları bunu araştırmış. Leptin hormonunun tüm hormonları idare ettiğini ortaya çıkarmışlar. Daha sonra yapılan araştırmalarda insanlarda da leptin tespit edilmiş. İnsanlarda yemek yedikten dört saat sonra salgılanıyor. Leptin, yağların metabolik olarak yanmasını sağlıyor, yani yağları ara öğün olarak kullanıyor. Gündüz yemek yedikten ortalama dört-beş saat sonra, gece ise en üst düzeyde ve 02.00-05.00 arasında salgılanıyor. Onun için akşam 20.00’den sonra bir şey yememelisiniz. Bu hormonun salgılanmasına izin verirsek sağlığımıza kavuşuruz ve kilolar gider.

A.A.: Leptin, zayıflatan hormon. Güzel uyku zayıflatır. Saat 22.00’yi 23.00’ü geçirmeden uyumak lazım...

Ece'ciğim,bende buna takılıyorum aslında.
Açıkçası her iki türlüde bana mantıklı geliyor.Sık ve az yemekte sıkı bir şekilde beslenip iki veya üç öğünle işi bitirmekte..

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım telefondan girdiğim için geçmişe bakamıyorum. bugün zumbaya başladım ama bebekten 10 dk yapabildim olsun buda başlangıç için iyi

Ece'ciğim,bende buna takılıyorum aslında.
Açıkçası her iki türlüde bana mantıklı geliyor.Sık ve az yemekte sıkı bir şekilde beslenip iki veya üç öğünle işi bitirmekte..

ayılar örneğini gördünmü yena???inlerinden çıktıklarını zayıflamış çıkıyorlarmış yaw bizde de varmış aynı hormon
ama ben asla dayanamıyorum 3 saatten fazla aç kalmaya.belki direncim kırılırsa o zaman öğünlerim arasını açarım.şimdilik sık ve az yemek bana yaradı.hatta gece 9 gibi bi daha yiyordum.bunu kaldırsam iyi olacak ama karnım kazınıyor

Evet okudum..:)) Demek o yüzden bazılarına ayuu gibin olmuşsun derler..:))
ŞAka bir yana artık naapıcağımızı şaşırdık her iki sektörde birbirini destekliyo sanki..
Bir yandan şişmanlatan diğer yandan zayıflatan sektör bizde al ver yaparak yoyo misali gidiyoruz.

Sen maşallah istikrarlısın Allah bozmasın.. Böyle devam et.
Fakaaat bir avantajın daha var emzirmek - 300,500 kcal cepte hiç bişey yapmasanda diimiii..:)))

Dinbumcum,
dualarına yürekten amiin diyorum hepimiz için..inşallah sağlıkla tabiii..
fakat 38 beden benim için biraz ütopik ama 40-42 beden olabülü..:)
yaş avantajım var çünkü, ehtiyar oldum artık..
birde hiç ince belli ,ince bilekli olmadım kısa boyluyum ama geniş yapılıyım..

Son düzenleme:

allah şifa versin zeynep abla.dua ediyoruz sana ve eşine.

merhabalar kaçak semiran geldii nasılsınız hanımlarr
nbr canım nasıl gidiyor diyet yine vermeye başladın sanırım ben hep yerimde sayıyorum

hastane çiziyorum ve acaip zorlanıyorum iyi olsun iyi olsun kasıldım kaldım elbet daloki de tepemde.
hayırlı olsun mutlu inşallah herşey istediğin gibi gelişir.

okudumda yazdığın son ksımı canım bende mesela tatlı bişey yemeyim okadar değil ama bir lokma atsam tamamını yiyesim gelyior kendimi durduramıyorum yedikçe yiyesim geliyor sanki o tat,dı alıyorumyaa ondan diyorum acaba bu ınsulın dırence bendede mı var.şüpheleniyorum kendimden. uff tatlı sevmemeyi ne çok isterdim.

herkesler iyilerdir inşallah.

çok yorucu bir haftasonu geçirdim cumarteside izinliydim bütün evi baştan aşağı temzxiledim. pazar günüde misafirim vardı kahvaltıda maşallah 11 de başladı 4te bitti.tabi yedim ipin ucu kaçtı ama sabah kalktım erken leslie başladım devamını getiriim inşallah. tek duam allahım irade gücü ver bana...

dediklerine aynen katılıyorum.bizim gençliğimizde çocukluğumuzda bu kadar reklamlı albenisi olan şeyler yoktu.küçükken hatırladığım leblebi tozu alırdık veya dondurma:)))şimdi öylemi.oğlanı hemen altımızda bakkal var oraya gönderiyorum.gelirken 1-2 bişi almış .bende kaldırıyorum yukarılara tembihliyorum bi daha benden izin almadan alma diye.bi avm ye gidiyoruz bizim başımız dönüyor çocuklar ne yapsın?bende cipstir,tatlıdır,çikoalatadır derken kiloları aldım oturdum.eski fotolara bakıyorum bi elmde kocamn cips paketi,diğer elimde kocaman milka çikolata ama gene diyet yapıp bi verirdim bi alırdım.böyle yapa yapa şekerimi bozdum malesefdiyetisyen bana emziriyon spor yapma demişti.tahlillerden sonra direnç çıktığında hergün illaki 30-60 dk arası yürü dedi.yani bi avantajım var ama bi de dezavantajım.yani sizlerden farksızım bu konuda malesef((

insülin direncinden kaynaklanmayabilir seninki belki sadece iştahtır ama bu şekilde vücudumuza her istediğinde tatlı fln verirsek bu şekilde oluşuyor malesef.bende eskiden yoktu.hatta gebelğimde şeker çıktıktan sonra kaybolmuştu ama ben verdim tatlıyı verdim tatlıyı insülin direnci oluştu malesef.(şeker hala yoktu en son tahlillerde)..ama direncin ne olduğunu bilmeediğimden dünya başıma yıkılmıştı.şeker hastalığı en kötü hastalıklardan çünkü vücudu mahvediyor.başka bir hastalık oluşsa onu tedavide zorlanıyorsunz.annemden görüyorum.insülin direnci şeker yok ama kapıda.kendine iyi bakmazsan hem şeker hastası hem kalp tansiyon hepsi kapıda demekmiş.ben birazda ondan azimliyim.en azından bunu atlatırsam az az da olsa istediğimi yerim.ama şekerde hem vücudumun dengesini mahvededrim hem hayat boyu zorunlu diyet zor gelr.şimdi kendimi ikna ediyorum.bak zararlı yemeyince iştahın da hortlamıyor normale dönüyorsun diye. gebelkte şeker diyeti yaparken sabah 2 dlm ekmek üzerine zyağlı salça sürüp 5-6 zeytin yediğimde bile şekerim 140 ı geçebiliyordu.şekerle savaşmak çok zor çokkk

öyle demeyin en güzel yaşlarınızdasınız:) ajda pekkan da 42 bedenmiş ve kadın dediğin 42 beden olur zaten daha incesi hoş değil demiş bi yerde okumuştum:) içimden ben de keşke en ideal kadın bedeni 48 olsa 34 bedenler neden 48 beden olamıyoruuum diyip ağlasalar diye geçirmiştim:))

haklısın belkide iştahtır ama ailemde şeker hastası var ve risk altındayım. gerçekten öyle tatlı bağımlılığı bir hastalık yemyince insan aramıyor bunu gözlemledimde yemeden durmak zor iş hele hep gözümün önünde olunca.ama dediğin gibi önce sağlık için savaşmalıyız.

senn işinde zor yaa.biliyormusun bende 95 yılında ege gıda müh kazanıp 2 ay hazırlık okuyup okulu bıraktım.bi daha hazırlanıp matematik okudum dokuz eylülde iyimi???bende gıda mühendisi olsam heralde senni gibi bi yerde çalışsam işim nice olurdu.şimdi korkudan bebişlerime bile poğça fln yapmıyom misafirdeeen misafire:)))

en güzelini yapmıssın canım mu meslekte hakettiğin maaşıda alamazsın değeride göremezsin ama öğretmenlik öylemi güzel meslek ya biliyormusun bende matematik çok istedim ama az bi farkla kaçırınca bir daha denemedim amalesef öğretmenlık yapmak değildide yani ünide kalıp mat profesörü olurdum heraldeçok seviyorum matematiği özelikle geometri hastasıydım neyse kısmet diyelim nasibimiz buymus demekki.bende sürekli bu şekilde çalışmayı zaten düşünmüyorum sabrediyorum pastacılık zevkli ve getirisi yüksek bir sektör işi öğrenmeye cabalıyorum ilerde küçük bir yer işletme hayalim var (inşallah):44: yıllarca sürünmek istemiyorum özel sektörde.

merhabalar kızlarr
Hoşgeldin..
eşine geçmiş olsun...
çok sağol canım hoşbuldum
yst hoşgeldin eşine çok geçmiş olsun.yanlış tartı sana yaramış maşallah çok az gr almışın belki de almadın bile o şişliktir.
valla canım bugün tartıldığımda 92.700 çıktım. eriyorum günden güne dur bakalım

canım belkide kıtlık metabolizması oluşmuştur. hani yemeklerle aram yok diyorsun ya. annemde öyle çünkü. tüm gün aç dursa acıktım demez. o yüzden vucut gelen herşeyi depoluyor.

diş çıkartmakta genetik çok rol alıyormuş biliyomusun. anne baba hala dayı vs onlar nasılsa öyleymiş. emzirmenin yanında ek gıda vermiyormusun. ben az az sulandırılmış süt vermeye başladım. muhallebilerine süt katıyorum.

bence o kişisine göre değişiyor. iki insanın metabolizması birmi? ben yemem zayıflarım annem yemez kilosu artar. metabolizmaya göre bence.

olabilir canim bak bebeginde var senin dikkat et canim az fazla yiyebilirsin en azindan oruc tutarken

simdi kac kilosun canim ben sinirlari zorluyorum diyebilirim peki kac kilodan kaca düstün cizelgende yokta

ilk diyete basladıgımda 105.4tüm. 5verdim geri aldım 4 verdim geri aldım en son 102.9la basladım 2 gün bitti suan 101.3üm. yeni üye oldugum için cizelge yapamıyorum

1 saat yürüdüm geldim ankaranın ayazında öğlen bile ayaz var yaaa
şimdi gidiyim de yemek yapıyım bari

bende ona inanmıyorum sözde artırır diyorlar ben o kadar çok içerimki 1 gram arttığını görmedim ,yeşillikte artırır bak ineklere dediler :) yeşillikte yedim olmadı bencede tadı olmuyor yavan oluyor ne zaman tatlı yesem aynen arttı hemde yağlandı ve bebeğim doydu ... benimkde diş çıkarıyor ve reddediyor belki seninde sorunun budur :)
bebişe geçmiş olsun neden oldu acaba?
benimde içimden ne iş yapmak ne spor hiçbir şey gelmiyor tembelleştim iyice, yemeği bile zorla yapıyorum....
2-3 haftadır vur kafayı yat modundayım ama nerdeeeeeee

selam kızlarrr...dün haftasonu senduromu yaşadım ve yedimmm...ama 200 oynadı rakam olsunn...yeni hafta yeniii..kilolarr gidecekkk...hızlıyızz..bu cuma hedefim.89.900 üü görmek..sabah 92.300 cıktımmm 2.400 gr hedefim bakalımm..ne olacakkkk....91 de razıyım ahahahah boyumdan büyük laf etmeyeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…