Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banuu sana bayiliyorum çok hos bi anlatmin var superin bacimmm

hos geldin canim masallah tatilden 800 gramcik alarak donmussun supersin

gule gule giy cicilerini sana yakisacagina eminim

gemis olsun esine
biraz geç oldu ama kusura bakma geçmisi anca okuyorum anammm bikaçgun giremedim hala geçmisteyim

5,6 tane canim slatasini yapinca iyi gidiyor soyle bol yesillikli baharatli yanindada çay ohhhh baharati biraz fazla koyuyirul sonrasinda acayip su içiyorum etkisi buyuk

oncelikle hos geldin spor yapman sart diyebilirim ozellikle basen kismini çalistiracak sporlari dene mesela bisiklet gibi sporsuz olmuyor gitmiyor kilolar gitse bile sporla verdigin kilo gibi degil spor yaparak verince sIKILasma çok oluyor sonuç super diyebilirim kolay gelsin..

geçmis ve bugunler karisti kusura bakmayin yaaaa pc de yavas geçmisi bitiremedim daha okmasamda çatlarim gibi

Kızlar bir kaç foto yükledim ikizlerimin fotoları başka zamanda kendi fotomu yüklrim
senin ikizlerin mi var ne güzel bende hep özenmişimdir ama hepte zor gelmiştir ,şimdi düşünüyorum oğluşumdan 1 tane daha olsaydı ne yapardım diye kafayı yerdim :)
bende ancak o kadar yerim zaten dahası beni bozar :) evet ya salatasını yapmayalı çok olmuştu iyi bir fırsat oldu sanırım :)
sen başarırsın canım ya sende bu azim varken maşallah....
1 saat yürüdüm geldim ankaranın ayazında öğlen bile ayaz var yaaa
şimdi gidiyim de yemek yapıyım bari
harikasın canım maşallah sana

ayyy kanayan yarama bastın ya . öğretmenlik ve maaş mı sence biz hak ettiğimizi alıyor muyuz acaba? geçen dönem okulmuzda çalışan bir hizmetlinin bir öğretmen arkadaşla konuşasına şahit oldum çay ocağında çay alırken, adam arkadaşa ya hoca o kadar çalışıyorsunuz ben yan gelip yatıyorum ama sizden fazla alıyorum diye dalga geçiyordu .ne kadar üzüldüm anlatamam bizi bu hale getirenler utansın dedim ama nerdeeee vurdukça vuruyorlar öğretmene, bence sen ye iç dua et öğretmen olmamışım diye. üniversitenin kapısının önünden geçmeyen adam okulda hizmetli diye adlandırılan o şahsiyet bizden fazla alıyor düşün ve yetmiyor dalga geçiyor ya.... öğretmensen hiçbir şeye hakkın yok emin ol her daim suçlu sensin ne olursa olsun sorumlu sensin, bütün yıl çalışıp 10 dk teftiş gören yine sensin ,kısacası öğretmenlik saçmalıklar silsilesi işte...... offff nevin offff çok dertliyimde yaz yaz bitmez.. hele şu ara tayinleri kaldırdılar ben bu sene tayin isteyecektim buraya ama yine ilçeye gidip geleceğim 2. dönem .evimden sabahın 6sında çıkıp akşamın 6sında evde oalcağım ve bu süreçte bebeğim yalnız kalacak ,bu mu aile bütünlüğü? adamlar eş durumunda yer bile açmadılar ya açtıkları yerde benim ilçeden daha uzak düşün (( bu mu güzel meslek şimdi ... sırf vicdanın el vermediği için öğretmeye çalışıyorsun inan yoksa o paraya değmez bile emin ol......

İlbatum,
hizmetliniz bayağı dangalakmış...sizin meslek benim gözümde çok kutsal,suistimal edenlerde var tabii her şeyde olduğu gibi..
Doktorluk ve öğretmenlik toplumda takdir gören iki meslek..Biri hayat kurtarıyor diğeri hayata hazırlıyor..MAnevi doygunluğu bile yeter..
Şuda var maalesef güzel yurdumda hiç kimse hak ettiği yerde değil veya hakettiğini almıyor..
Birde şu ücretli öğretmenliği çıkardılar iyice ayaklar altına alındı..Resmen ücretli kölelik..
apartmanda var bir komşum matematikçi 3 yıllık mezun.. bu yıl hamile diye dersaneler bile almamış nasıl üzülüyor,nasıl bunalımda..

Benim abim matematik öğretmeni ablam sınıf öğretmeni..Abim senelerce haftasonu pazarcılık yaptı rahat geçinmek için.
böylede bir durum var işte..

Canım ben 1971 doğumluyum 40 yaşındayım..Epey yaş aldım ama genelde şaka olsun diye söylüyorum.:)

Son düzenleme:
evet canım ikizler 14 yaşına giricek kızlarımda en büyügü 20 küçügü 16 yaşında zaten kafayı yemiş sayılırım antideprasan kullanıyorum ikisini tek büyütüm 2 kızlarda ufak sayılırlardı ozamanlar

Çok erken evlenmişsin sen..
Erken anne olmak yıpratmıştır seni..

aynen öyle canım ya hemde en önde gideni ... sağol ama inan senin gibi insanlar çok azaldı. okul yüzü görmeyen velilerin bile afrasından tafrasından geçilmiyor. herşeyi bizden çok daha iyi biliyorlar .sağdan soldan duyduklarını bize satmaya çalışıyorlar sanırsın ki eğitimden mezun senden fazla biliyor. bende çok isteyerek seçtim ve çok severek yapıyorum .bende ablan gibi sınıf öğretmeniyim bir sürü kuzucuğum var şimdi 2.sınıfa geçtiler... öyle manevi doygunluk yeter tabi ama insan hak ettiğinide görmek istiyor ,çocuklara hediyeler alacağım ama eşim hayatım bu ay değil diyor halbuki istediğim kadar olsa ne güzel olur. bir kalem bile alsalar onlar için o kadar değerli ki...
evet ücretli öğretmenliği hiç söyleme ,elini kolunu sallayan bizim mesleği yapar oldu. o kadar ayaklar altına alındı nerede cumhuriyetin ilk yıllarında bizlere verilen değer ,nerede şimdikiler....
bunalımda olmaz mı okuyan insan niçin okuyor bir meslek sahibi olmak ve bu işten para kazanmak için ,okumayan bunu düşünmüyor komşularımdan biiyorum okumadım ki çalışmakta istemiyorum diyor ama bizler çalışmadan yapamayız. şimdi eveyim tamam bebeğimleyim ama inan özledim çalışmayı :)
aaa sende kendine haksızlık ediyorsun 40 yaş nedir ki? daha çooooooooooooook gençsin......

senin bebişler bayağı büyükmüş :) ben daha küçük sanıyordum... allah bağışlasın hepsini . ne emeklerle büyütmüşsündür helal olsun sana.

İyi akşamlar hepinize....

Hafta sonu misafirlerim vardı..Gelemedim aranıza...Umarım herkes iyidir...

Geçmişe bakıp geleyim...

kesinlikle yediğimiz seyler etkiliyor ve neyazıkki hiçççç alakası yok dense de yağlılar ve tatlılar daha çok ve kıvamlı sut yapıyor. binlerce yıldır bu sekilde gitmiş her ne hikmetse son 10 yıldır" aa kesinlikle bol su için sutu su yapar" durumu soz konusu.

emzirirken yemeden fazla kismamak gerek canim bende emziriyorum halen tabi eskisi kadar emmiyor ama olsun anne sutu aliyor insallah istedigin kadar emzirebilirsin bebegini kendine haksizlik etme boyle dusunur kendini yipratirsan iste sutunun kalitesi ozaman azalir burda doktorum bana oyle demisti çunki bende yeni dogum yaptigimda tasinmistik yorgunluktan sitresten azalmisti kalitesi gitmisti ve bebegim kilo almamisti çok uzulmustum sonrasinda yememe dikkat ettim dinlendim derken çok sukur sutum çogalmisti ve çokta kaliteliydi masallah yariyorduda demek istedigim stres yapma sutum var kaliteli diye dusun insallah duzelir hem benim kizin diside geç çikti oglanlarin biri 5 biri 6 aylikken çikmisti bunun 9aylikken çikti iki disi çikar merak etme
ALLAH kabul etsin canim bende tuttum 3tanem kaldi borç olarak insallah kismet olursa onlarida tutarsam iyi olur

masallah bebisine nekadarlikti seninki yurumeye basladi

ne guzel bir duygu buaralar benimde bisuru kiyafetim oldu bende eskiden çok begenerek aldigim ama en fazla 5kez giydigim kabanimi busene giyebiliyorum hemde çok rahat oluyor insallah 38,40 bedenlere kadar duseriz topikçe

1 saat yürüdüm geldim ankaranın ayazında öğlen bile ayaz var yaaa
şimdi gidiyim de yemek yapıyım bari
iradene hayranim ablacim
daha once soylemismiydim?:44:

sağol canım. tşk ederim. ama +800 değilmişim. bugün tartıldım 92.700 yani -300. 2 milde leslimi yatım. bebiş uyandı :))
daha guzel bravo valla
insallah 8leri gorursun haftaya

basladım çiz getir anlaşırızzz dediler olur dedim ticari kısmını yıne yıne yeniden konuşamadım sonra daha zor oluyor biliyorum beceremiyorum
hayirli olsun mutlu sevindim senin adina

çok sukur geçmisi bitirdim 46 idi 50 oldu ama bitti

Ece'ciğim,bende buna takılıyorum aslında.
Açıkçası her iki türlüde bana mantıklı geliyor.Sık ve az yemekte sıkı bir şekilde beslenip iki veya üç öğünle işi bitirmekte..

ben kendi vucudumdan yola çıkarak katılmıyorum gün de 2 öğüne. özellikle şantiye yaptığım zamanlarda (ki heralde günde 9-6 arası örneğin, 1 saat oturabiliyordum devamlı kosturmaca) gün de 2 öğün ancak yıyordum. ve aralarda hiç atıştırma olmadan. hiç zayıflamadığım gibi genelde kilo aldım bu surelerde. ha çok sebze yahut meyve tüketmedim sabah sigara çay kahve(korkunç içiyordum bir ara), öğlen çorba yemek vs.(santiye yemeği), akşam 8-9 civarı daha çok et ve garnitur(kolay yoldan bişiler) böyle ne derisi masallahım vardı. bu kilolarda olmasamda 70-80 arasındaydım.

Canım 2 öğün yiyceksin ama en geç 6*7 gibi yemeği kesceksin birde tatlı hamur ekmek gibi gıdalar tüketmeyeceksin diyor Karatay hoca,sen tabi gün boyu yemedin akşam yüklendin yemeğe en zararlı şeyi yaptın.Kahvaltıyı sıkı yapmak şart zaten.

ay ben kafayı yiyeceğim bu 80ler beni bırakmayacak anlaşılan hafta sonu kaçamaklarım olsa da hiç abartmadım bugün tarrtıldım yine 81 im ya suyumu bol içiyorum dengeli yemeye çalışıyorum napsam bilemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…