- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
banuu sana bayiliyorum çok hos bi anlatmin var superin bacimmmYa şimdiye kadar hiç zararını görmedim hatta bayılırım pattize ama doktor yeme dedi diye kaç haftadır pattize hasret kaldım
olmadı pazartesi bende deniyeyim yaaa artık tartıda da motive edecek sonuçlar istiyorum hem bir günden birşey olmaz bencedeğişmezsede en azından aklımda kalmaz acaba mı diye hem doktor nerden duycak
Allah rahatlık versin canım yarın görüşürüz
Yok anammmm havasından mıdır suyundan mıdır ingiliz ithal enişte bile bozulmuş
Benim eşimde canı istesin benden daha titiz davranır her konuda ama işte canı isteyecekoda nadiren
Yemek müthiş yapar ama mutfak savaş alanına döner sonra yemeği yaptım mutfak senin deren az 2 saat
sadece halıyı süpürmeye diye girişir sonra halı dahil herşey havaya kalkar aniden işi çıkar kaçar ve benim yerleştirmem en az 1 ssat sürer
Hesapta kızı giydirir elli kere seslenir onu getir bunu getir diye taksit taksit söylemesi beni zaten cıldırtır
Banyoya girer hiçbirşey almadan sonra seslenir havlum nerde o nerde bu nerde diye bende içimden küvette boğul emi derim ama işin kötü yani bizde duşakabin var
Heee ama kendi istekleri oldumu sadrazamın sol kolumübarek. Biraz evvel karşımda fosur fosur uyuyunca yürü git bari gözüm görmesin zaten yine sabahlıyacağım dedimde hemen kaçtı bende uykusuz çok lanettimdir heee aslında birazda inadıma yapıyorum ama olsun bugün beni o düğüne götürmediğine pişman etcem ben onu daha yeni başladım
hos geldin canim masallah tatilden 800 gramcik alarak donmussun supersinooo yine yarışmalar başlamış ne iş hayrola? geçmişi bir süre takip edemiycem şimdiden özür diliyorum. malum işler filan. ama sizi çok özledim. neyse 93 le gittim kayseriye 93.800 le döndüm çok şükür. bu arada bişey fark ettim. hızlı yürüdüğümde yada hafif koştuğumda popomdaki etler oynuyor. etlerim saldı kendini. vıcık vıcık oldu. garip bir duygu :))
pc açık fırsat oldukça gelicem öpüyorum sizleri kaldığım yerden devam hadi bakalım. umarım herkes güzel sonuçlarla dönmüştür bayramdan.
gule gule giy cicilerini sana yakisacagina eminimherkese selam nasılsınız,
biraz geçmişe bakınayım cuma kısmen okumustum ama ctesi tam kaçırmısım.
bugün kendime yelek kaban ve bot aldım sözde 80 nin altına alacaktım tüm bunları ama baktım kış geçecek donmadan alayım dedim.
kabanı ca dan
botu flo dan,
spor yeleği şibo dan aldım(umutt seni düşündüm alırken 70 lira ve çok güzel ama sanırım erkek olanını aldım.)
güle güle giyinicez inşallah.
gemis olsun esinetamam canım bende varım o zaman. inş. hedefimize ulaşırız. kayseri gezisi metabolizmaya büyük şok oldu. eski düzene geri dönelim hemen.
valla bende çok özledim canım sağolasın.
ayy hiç sorma. bizim oturduğumuz yerde fırın yok. nispet yapar gibi sıcak sıcak pideleri koydular önümüze ah ahh. valla bayram sonrası et yemekten et olduk bide sucuk tabiki. eşim burundan ameliyat oldu. biraz o kastı beni sanırsam yoksa ye iç yat madundaydım. misafirim ya sıcak sudan soğuk suya girmedi elim :)) ama çok sağa sola gezmeye gidemedim. içimde kaldı anlayacağın. benim etlerim zor yumuşar o yüzden şuanki durumumu değerlendirmeye çalışcam. hemen sıkılaştırıcı hareket yapıp yapmamakta kararsızım o yüzden. ama hoş bir duygu :))
biraz geç oldu ama kusura bakma geçmisi anca okuyorum anammm bikaçgun giremedim hala geçmisteyim
5,6 tane canim slatasini yapinca iyi gidiyor soyle bol yesillikli baharatli yanindada çay ohhhh baharati biraz fazla koyuyirul sonrasinda acayip su içiyorum etkisi buyuksağol canım dün bir anlıktı tatlıyı yiyince geçti :) yok halsizliğin asıl sebebi az yememdi sevmiyorum diye az yedim bugün şükür sorun yok 1 leğen salata ye yediğin kadar :) çok inatçıyım evet annemde çocukluğumdan beri kızar bu huyuma ama inatlaşmasan salarım verdikleirmide alırım kendimi biliyorum . eşimde bırak falan dedi tabi ama ben iyiyim diyince sesi çıkmadı yoksa ona bırakmaz ben bırakırım zaten sağlığım tabiki daha önemli hatta herşeyden daha önemli...
maşallah sana çok güzel gitmiş canım ben gofret ve çıbık kraker yedim ondan herhal gitmedi 100 gram :)
evet salatası güzel olur bende çok severim soğanlı maydanozlu onu yapayım olmazsa ya da krepte olur onu zaman zaman yaparım salatayı canım çekti bak :)
peki ortalama kaç yumurta tüketiyorsun canım?
oncelikle hos geldin spor yapman sart diyebilirim ozellikle basen kismini çalistiracak sporlari dene mesela bisiklet gibi sporsuz olmuyor gitmiyor kilolar gitse bile sporla verdigin kilo gibi degil spor yaparak verince sIKILasma çok oluyor sonuç super diyebilirim kolay gelsin..Hatunlarr yaa nerdeyse hepiciğiniz diyet yapıyorsunuz ama benım bogazımı kısma gıbı bır zorunlulugum yokk. Yanı pek yemek yemıyorumm yıne de 90'ım.. 90 gıbı gorunmesem de sonucta tartıdakı gercegı degıstırmıyor bu
Basenlerımdenn şikayetçiyimm.. Dedıgım gıbı yeme sorunum yokk. Spor yapamıyorum sanırım ondan kaynaklanıyo ya da yerlestı mı bu kılolar basende bılmıyorumm..
Ne yapmalıyım sızce bu durumdaa fıkırlerınızı deneyımlerınızı paylasırsanız cokkk mutlu olcm men
geçmis ve bugunler karisti kusura bakmayin yaaaa pc de yavas geçmisi bitiremedim daha okmasamda çatlarim gibi