günayydınn arkadaşlar sabah sabah yağmurgözlüününn simitlerinden simit gelmiş kantine eşim aldırmış masnın üstünde görünce nevrim döndüü 1 tane götürdüm valla 1 kk peynirle birlikte 1 de yeşil çay sabah menüm bu
kızımı bi yollayım okula bugün spora başlama kararı aldım öğleden sonra inşallah
sorma cnm yaa
eltimi kayınvalidemler hep küçümser sevmezler istemezler
beni çok severler
benim yanımda onlar ne zmn bişey dese ben hep sustururdum
sonuçta herkesi oldugu gibi kabul edeceksin
oğlun sevdiyse karşıma sus onlar mutlu ise dimi
annesi babası yok
5 kardeşler 1 ile görüşüyo sadece
herşeyine yardım ettim yanında oldum elimden geldiğince
eşlerimiz arasında sorun oluyo ortak işten dolayı ama ben hiç bi zaman ona yada abime yansıtmadım
o ama tam tersi eşler küstü diye bize tavır aldı
şimdi onlar iyi sonuçta abi kardeşler yani
ama biz konuşmuyoruz bizi bırak emiri bile sevmiyo
zoruma giden o küçüvük çocugun ne bildiği varki ben onun kızını öyle özlüyorum ki anlatamam yazık valla yaa
günaydın güzel kızlar,
Fadime kolay gelsin ne zordur ev içinde inşaat..
günaydın sanada canım.
evet nursena dayanamadı simiti yedi peki ben ne yapıyım millet simitler pohaçalar menemenlerle sabah kahvaltısı yaptı işyerindekiler. ben yemiyorum zaten onlarla sabah erken eşimle yapıyorum yoksa dayanılacak gibi değil. hatta mutfağa hiç uğramıyorum o saatlerde çayımı alıp ciğerci kedisi gibi çıkıyorum.
akşama telafi edersin. gözümüz sadece sabah dönse iyide
Ehh sonunda yedin nursena.:)
afiyet olsun ..
burda sıcak simide hasretiz askerlerin kantinine geliyo arada bizde istiyoruz işte yoksa nerdee o dumanı üstünde miss kokulu simitler allahtan sıca sıcak deil yoksa 2 de yerdim vallaafiyet olsun canım ....))1 simit 4 dilim ekmek değerindeymiş gün içinde dengelersin arada bende yiyorum her sabah çarşı içinden mis gibi börek poğaça simit kokuları içinden geçerken nefsimle ne mücadeleler veriyorum..
Allah hayır etsin..
Çok kötü rüya gördüm sabaha karşı kabus gibiydi,kendimle ilgili..
Öylesine etkilenmişimki hala düşünüp duruyorum..Şokta gibiyim..
Artık nasıl kendimle uğraştıysam bilinçaltım oyun oynuyor bana...
bEYZUŞŞ senin techizat duruyor değilmi.:) tığ vb. sanırım bilinçaltı deşelenmek istiyor.:)
Bir el atıversen diyorum.:)
ayşecim boşver konuşmasın yahu senin için rahatmı gerisini boşver.öptüm seni
günaydın güzel kızlar,
Fadime kolay gelsin ne zordur ev içinde inşaat..
sen elinden geleni yapmıssın güzelim. neden diye sorgulama . küçücük çocugun en günahı var. benim yengemde öyleydi annemlere kızardı bizi iterdi.sanki bende ona bayılıyormuşum gibi
günaydın sanada canım.
evet nursena dayanamadı simiti yedi peki ben ne yapıyım millet simitler pohaçalar menemenlerle sabah kahvaltısı yaptı işyerindekiler. ben yemiyorum zaten onlarla sabah erken eşimle yapıyorum yoksa dayanılacak gibi değil. hatta mutfağa hiç uğramıyorum o saatlerde çayımı alıp ciğerci kedisi gibi çıkıyorum.
aysecim boşver sen elinden geleni yapmışın kendi bilirsorma cnm yaa
beni çok severler
annesi babası yok
eşlerimiz arasında sorun oluyo ortak işten dolayı ama ben hiç bi zaman ona yada abime yansıtmadım
zoruma giden o küçüvük çocugun ne bildiği varki ben onun kızını öyle özlüyorum ki anlatamam yazık valla yaa
yenacım hayra yor hayır olsun derlerAllah hayır etsin..
bEYZUŞŞ senin techizat duruyor değilmi.:) tığ vb. sanırım bilinçaltı deşelenmek istiyor.:)
ne bileyim mutlu ya hedefime ulaşamadım diye yaptım ama yapmam bundan sonra valla artıda görsem eskisi gibi devam edeceğim, aslında ben bunu daha öncede yapmıştım ama 1 gram geri almamıştım şimdi reglde oldum ondan mı bilemedim yoksa düne kadar inan çok dikkat ettim ama şimdi moralim çok bozuk.....özlem ne güzel kilo veriyorken neden 5 gün 5 diyetlerine falan yaptın. ben kendi adıma gerçekten çok korkuyorum şok diyetlerden 1 versem 2 aldım daima. metebolizmam da şimdi kağnı gibi.
aynen öyle ya bekledikçe gelmiyor, şarkı söyleyeceğim artık bekledimde gelmedin diye :)))ah ece bende gurbete zor dayanıyorum anacımın bir kızıyım ayrı düştük. nasibim böyleymiş.
senin yazdıklarında doğru canımya herşey bir arada olmuyor maalesef annemde hep öle diyor kızım yuvanda mutlu ol yanımda olup yanıma gelemzsen huzursun olsan napardım diyor ama çok zormuş...
öncelikle hoşgeldin canım. leslie ilk zamnlar yoğunyaptığımda bendede çok fark olmuyordu ama vücudun cok şekillenir. birde çok fazla yüklşenme başlarda vücut kendini kroumaya alıyor sıonra gidiyor.
mutlu hoşgeldinnn. değişiklik iyi gelmiştir canım sana yinede.inaşşalh projende çok güzel olacak
ayyy sinir oldumyaa daha 18 yaşında bir genç kıza çocugun olmaz dıyen zihniyet nedir. bak burda bu rahatsızlığı olupta cocuk sahibi olan çok arakadasımız var sakın üzülme. tedavisi var en büyük tedavisi kilo vermen zaten ağırlığının %10 unun verince bile bayağı azalma oluyormuş.kilolar gidince hersey düzene girer inşallah.
ay çok sevindim inanki çok yakın sana. kalabalıkta zor olur canım. öğretmenlik çok değerli meslek ve de zor.allah kolaylık versin sana.
aminnnnnnnnnnnnnnnn...
yena değerlerin normal çıkmasına sevindim.Rabbim şifa versin.
canım sen bekledikçe o gelmez ben sana söylıyım bana öle oluyor bazen.stresinde ondan kaynaklanıyor zaten.
Allah hayır etsin..
MAŞallah alkışlanacak bir iradeye sahipsin inan..
birşey soracağım sen kpss ye girdinmi.?düşünüyormusun..?
Benimde yeğenim gıda mühendisi tarım müdürlüğüne atandı çalışıyor..
içim rahat değil işte suçum yokken nie böyle oldu içim içimi kemiriyo
zayıflayınca gzl bi kahvaltı ya gidelim topikçek
açık büfe olsun
Merhaba herkese,
Acayip grip oldum üzerinize afiyet.Burnuma peçete yetişmiyo vallaHastayken canım birşey yemek istemiyor Allah'tan.Diyete devam yani.
Malum kış geldi ben yürüyüş yapamyorum,hava erken kararıyor.İşten eve gider gitmez yemek falan derken diziler başlıyo kalakalıyorum öyle :) Bu arada okuyorum yazdıklarınızdan leslie falan yapıyorsunuz.Araştırdım biraz ama milleri falan anlamadım.Kaç mil yapmak gerekiyor :26: Bir de indiriyor muyuz bunu pc ye yoksa izleyerek yaptığınız bir site var mı?
Günaydınlar efendim sabah şerifleriniz hayrolsun
Yenacım Dün geece zynpkr faceden msj atmıştım yanıt yazmış 75 kiloyum 2 kilo aldım yazmış nişan falan da yok herşey aynı diye devam etmiş. KK ya gel dedim ben de arada muhabbet ederiz dedim
Yaaa bu arada aranızda uçağa binenler vardır mutlaka ya da bilgisi olan ben bu gece heyecandan uyuyamadım ya ilk kez uçağa binicem ya beni normal araba yolculuğu tutuyor uçakta tutar mı acaba ??? tutmaması ya da sakinleştirmesi için özel bir ilaç var mı ??? Kullanan ismini yazabilir mi gidip alayım :26:
Günaydınlar efendim sabah şerifleriniz hayrolsun
Yenacım Dün geece zynpkr faceden msj atmıştım yanıt yazmış 75 kiloyum 2 kilo aldım yazmış nişan falan da yok herşey aynı diye devam etmiş. KK ya gel dedim ben de arada muhabbet ederiz dedim
Yaaa bu arada aranızda uçağa binenler vardır mutlaka ya da bilgisi olan ben bu gece heyecandan uyuyamadım ya ilk kez uçağa binicem ya beni normal araba yolculuğu tutuyor uçakta tutar mı acaba ??? tutmaması ya da sakinleştirmesi için özel bir ilaç var mı ??? Kullanan ismini yazabilir mi gidip alayım :26:
Günaydın :)
Ben öğrenciyken 12 saatlik yola gidiyordum otobüsle Erzurum'a.O zaman Anti-em diye bi ilaç kullanıyordum otobüs tutmaması için.Bir tane içerdim Ankaradan çıkarken Erzuruma kadar uyuyrdum valla :) Senin uçak yolculuğun çok uzun sürmez sanırım.Biraz uyku yapıyordu bilgin olsun.Endikasyonlarında uçak tutması deniz tutması falan da yazıyordu.Hiç uçağa binmedim bende ama bi değerlendir araştır istersen.Ben netten şöyle bi baktım
Endikasyonları:
Deniz tutması, uçak tutması, tren, otomobil ve otobüs tutması, Meniere sendromu, Labirentit (Aural vertigo, pozisyonel vertigo, epidemik vertigo, labirente ait rahatsızlık).
Yan Etkileri:
Uyku hali, sinirlilik, yorgunluk, baş ağrısı, uykusuzluk (özellikle çocuklarda), kulak çınlaması, halsizlik, baş dönmesi, görme bozukluğu, palpitasyon, ağız-burun ve boğazda kuruluk, zor ve ağrılı ürinasyon, iştahsızlık, deri döküntüleri, bronşial sekresyonda koyulaşma, epigastrik rahatsızlık görülebilir.
umarım işine yarar
Aaa sen erzurumdamı okudun canım ne okudun hangi yıllar arasında ?? Ben Erzurumda yaşıyorum 8 senedir ben de burda okudum
Yol için ben de kullanıyorum bir ilaç ama en iyisi eczaneye gidip sormak öyle almak sanırım.
evet canım Erzurumdaydım 2001-2005 yılları arasında.Ziraat mühendisiyim şimdi Kocaelideyim ama eşim buralı.Evlenince buraya geldim.Eşimlede Erzurumda tanıştık zaten.Sen oralı mısın?8 senedir yaşıyorum demişsin de?Sen ne okudun?
Erzurumda çok severek kaldım 4 sene.İnsanları çok canayakın,misafirperver ve sıcaktı.İklimi öyle olmasa da her ne kadar.Özledim valla değişmiştir kesin 6 sene oldu ben mezun olalı
masallahsaka yapiyorum beyzus ablacim genelde ters vakitlerde geliyorum ya kimse olmuyor yada gecmisi okuyorlar özellikle sen hic üstüne alinma kirdiysamda özürrrr dilerim herkesten
benimkiler pek bebis degiller canim oglum 7 kizim 6 ama canavarlar hic anlasamiyorlar derdim cok büyük cooooooook
canim sen bilirsin ama keske tamamen çikarmasaydin azda olsa tuketmek gerekiyor diye dusunuyorum ben hiçbisey çikarmadim hayatimdan azalttimteşekkür ederim cevapladığın içinn :) artık o kadar korkuyorum ki kilo verememkten şekeri ekmeği hayatımdan çıkardım o kadar yoruldum ki kat kat olan kocaman göbeğimden. artık sonuna kadar gideceğim sadece spor yapamıyorum ilk 2 ay spor yapmadan deneyeceğim inşallah bu süreçte 6 7 kilo verebilirim.. şubat ayında fitnesse yazılacağım.. yemek yemekten nefret eder hale geldim her lokma bir zehir gibi geliyor. korkuyorum zayıflayamamaktan
sen nerde oturuyorsun canim? evet gurbetlik zor ama inan ailenin yakininda oturup gurbetteki gibi gorusmek insana daha agir geliyor benim kiz kardesim senelerce yasadi bu durumu esi çok inatci gicikti gondermezdi annemgil gidincede surat yapardi ((kendisi bide halamin oglu olur dusunun yani)) 3senedir iyi eskisinden eser kalmadi ama annemler kardesim çok yiprandi zamaninda oyuzden bunada sukur diyorum en azindan senede bikez gidip(hamile olup gidemedim oldu ama)1ay yada 2ay gonlumce vakit geçiriyorum belki turkiyede yasasaydim yada ailemin yaninda bukadar mutlu huzurlu olamazdim(heryonden) kendimi çok sansli goruyorum çunki esim çok iyi bi insan (dunyalar iyisi okadar)ALLAH ondan razi olsun ve sukurler olsun tek derdim gurbetlik onuda daha SIK gitmeye çalisarak asicagiz insallahah ece bende gurbete zor dayanıyorum anacımın bir kızıyım ayrı düştük. nasibim böyleymiş.
senin yazdıklarında doğru canımya herşey bir arada olmuyor maalesef annemde hep öle diyor kızım yuvanda mutlu ol yanımda olup yanıma gelemzsen huzursun olsan napardım diyor ama çok zormuş...
öncelikle hoşgeldin canım. leslie ilk zamnlar yoğunyaptığımda bendede çok fark olmuyordu ama vücudun cok şekillenir. birde çok fazla yüklşenme başlarda vücut kendini kroumaya alıyor sıonra gidiyor.
mutlu hoşgeldinnn. değişiklik iyi gelmiştir canım sana yinede.inaşşalh projende çok güzel olacak
ayyy sinir oldumyaa daha 18 yaşında bir genç kıza çocugun olmaz dıyen zihniyet nedir. bak burda bu rahatsızlığı olupta cocuk sahibi olan çok arakadasımız var sakın üzülme. tedavisi var en büyük tedavisi kilo vermen zaten ağırlığının %10 unun verince bile bayağı azalma oluyormuş.kilolar gidince hersey düzene girer inşallah.
ay çok sevindim inanki çok yakın sana. kalabalıkta zor olur canım. öğretmenlik çok değerli meslek ve de zor.allah kolaylık versin sana.
aminnnnnnnnnnnnnnnn...
yena değerlerin normal çıkmasına sevindim.Rabbim şifa versin.
canım sen bekledikçe o gelmez ben sana söylıyım bana öle oluyor bazen.stresinde ondan kaynaklanıyor zaten.
canim sen elinden geleni yapmissin bosver derim bende kaybeden o olur bizim sorunumuz bu galiba aysecim karsimizdakini kendimiz gibi biliyoruz bende oyleyim malesefsorma cnm yaa
beni çok severler
annesi babası yok
hayra yor ablacimAllah hayır etsin..
kiz ruyasi bile korkunç ALLAH im kimseye gostermesinne bileyim mutlu ya hedefime ulaşamadım diye yaptım ama yapmam bundan sonra valla artıda görsem eskisi gibi devam edeceğim, aslında ben bunu daha öncede yapmıştım ama 1 gram geri almamıştım şimdi reglde oldum ondan mı bilemedim yoksa düne kadar inan çok dikkat ettim ama şimdi moralim çok bozuk.....
metabolizma hızlandırıcı birşeyler yapsaydın çay falan...
aynen öyle ya bekledikçe gelmiyor, şarkı söyleyeceğim artık bekledimde gelmedin diye :)))
ayyy yena bende çok kötü bir rüya gördüm .rüyamda eşim beni aldatıyordu ve ben bunu görüp ona söylemiyor yeri gelince itiraf ettiriyordum. gerçek hayattada hemen kullanmam silahı sona saklarım ki daha etkili olsun :)
neyse adam itiraf ediyordu bende boşanıyordum hala etkisindeyim
şu reglde gelmedi hepten çıldırmak üzereyim
sen ne gördün ki? bend şoklardayım....
ciddi misin ben de ziraat mühendisliği okudum
Belki tanırsın beni albümüm var bakabilirsinben 2003 girişliyim ziraate.
iyiyim cnm iyi olmaktan başka çaremde yok ztn
ailevi şeyleri eşim abisi biliyosun ya eşimle abisi gayet iyi şimdi ama eltim benimle konuşmuyo
bende dedim artık keyfi bilir günlerdir ne yaptım diye düşündüm ama sonunda cevap bulamadım
çünkü ben onlara iyilikten başka bişey yapmadım napalım hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?