Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım ....))1 simit 4 dilim ekmek değerindeymiş gün içinde dengelersin arada bende yiyorum her sabah çarşı içinden mis gibi börek poğaça simit kokuları içinden geçerken nefsimle ne mücadeleler veriyorum..

sen elinden geleni yapmıssın güzelim. neden diye sorgulama . küçücük çocugun en günahı var. benim yengemde öyleydi annemlere kızardı bizi iterdi.sanki bende ona bayılıyormuşum gibi

günaydın güzel kızlar,

Fadime kolay gelsin ne zordur ev içinde inşaat..

günaydın sanada canım.
evet nursena dayanamadı simiti yedi peki ben ne yapıyım millet simitler pohaçalar menemenlerle sabah kahvaltısı yaptı işyerindekiler. ben yemiyorum zaten onlarla sabah erken eşimle yapıyorum yoksa dayanılacak gibi değil. hatta mutfağa hiç uğramıyorum o saatlerde çayımı alıp ciğerci kedisi gibi çıkıyorum.

Son düzenleme:
Allah hayır etsin..
Çok kötü rüya gördüm sabaha karşı kabus gibiydi,kendimle ilgili..
Öylesine etkilenmişimki hala düşünüp duruyorum..Şokta gibiyim..
Artık nasıl kendimle uğraştıysam bilinçaltım oyun oynuyor bana...
bEYZUŞŞ senin techizat duruyor değilmi.:) tığ vb. sanırım bilinçaltı deşelenmek istiyor.:)
Bir el atıversen diyorum.:)

MAŞallah alkışlanacak bir iradeye sahipsin inan..
birşey soracağım sen kpss ye girdinmi.?düşünüyormusun..?
Benimde yeğenim gıda mühendisi tarım müdürlüğüne atandı çalışıyor..

Son düzenleme:
akşama telafi edersin. gözümüz sadece sabah dönse iyide

Ehh sonunda yedin nursena.:)
afiyet olsun ..

burda sıcak simide hasretiz askerlerin kantinine geliyo arada bizde istiyoruz işte yoksa nerdee o dumanı üstünde miss kokulu simitler allahtan sıca sıcak deil yoksa 2 de yerdim valla

ben kötü rüya gördümmü ananem derdi 3 gulfu bi elham okuyup akan suya anlatcakmışsın akıp gidermiş derdiii alllah ahyırlara vesile etsin yenaaa

ayşecim boşver konuşmasın yahu senin için rahatmı gerisini boşver.öptüm seni

içim rahat değil işte suçum yokken nie böyle oldu içim içimi kemiriyo

günaydın güzel kızlar,

Fadime kolay gelsin ne zordur ev içinde inşaat..

günaydın cnm

sen elinden geleni yapmıssın güzelim. neden diye sorgulama . küçücük çocugun en günahı var. benim yengemde öyleydi annemlere kızardı bizi iterdi.sanki bende ona bayılıyormuşum gibi

allah ıslah etsin ne diyelim

zayıflayınca gzl bi kahvaltı ya gidelim topikçek
açık büfe olsun

aysecim boşver sen elinden geleni yapmışın kendi bilir
yenacım hayra yor hayır olsun derler

özlem ne güzel kilo veriyorken neden 5 gün 5 diyetlerine falan yaptın. ben kendi adıma gerçekten çok korkuyorum şok diyetlerden 1 versem 2 aldım daima. metebolizmam da şimdi kağnı gibi.
ne bileyim mutlu ya hedefime ulaşamadım diye yaptım ama yapmam bundan sonra valla artıda görsem eskisi gibi devam edeceğim, aslında ben bunu daha öncede yapmıştım ama 1 gram geri almamıştım şimdi reglde oldum ondan mı bilemedim yoksa düne kadar inan çok dikkat ettim ama şimdi moralim çok bozuk.....
metabolizma hızlandırıcı birşeyler yapsaydın çay falan...
aynen öyle ya bekledikçe gelmiyor, şarkı söyleyeceğim artık bekledimde gelmedin diye :)))

ayyy yena bende çok kötü bir rüya gördüm .rüyamda eşim beni aldatıyordu ve ben bunu görüp ona söylemiyor yeri gelince itiraf ettiriyordum. gerçek hayattada hemen kullanmam silahı sona saklarım ki daha etkili olsun :)
neyse adam itiraf ediyordu bende boşanıyordum hala etkisindeyim
şu reglde gelmedi hepten çıldırmak üzereyim
sen ne gördün ki? bend şoklardayım....

yenacım çok sevindim canım barışın tahlillerinin temiz çıkmasına..
rüyan içinde hayır olsun inşallah ,bende kerndimle çok uğraşıyordum neden kilo veremiyorum neden kiloluyum eşim beni beğenmiyormu acaba derken hasta oldum rüyalarıma giriyordu...

sporumu yaptım geldim b fitte yarın son günüm yarın ölçüm yapılacak bakalım kaç cm gitmiş kilo veremedim çünki

Merhaba herkese,
Acayip grip oldum üzerinize afiyet.Burnuma peçete yetişmiyo valla Hastayken canım birşey yemek istemiyor Allah'tan.Diyete devam yani.

Malum kış geldi ben yürüyüş yapamyorum,hava erken kararıyor.İşten eve gider gitmez yemek falan derken diziler başlıyo kalakalıyorum öyle :) Bu arada okuyorum yazdıklarınızdan leslie falan yapıyorsunuz.Araştırdım biraz ama milleri falan anlamadım.Kaç mil yapmak gerekiyor :26: Bir de indiriyor muyuz bunu pc ye yoksa izleyerek yaptığınız bir site var mı?

Günaydınlar efendim sabah şerifleriniz hayrolsun

Yenacım Dün geece zynpkr faceden msj atmıştım yanıt yazmış 75 kiloyum 2 kilo aldım yazmış nişan falan da yok herşey aynı diye devam etmiş. KK ya gel dedim ben de arada muhabbet ederiz dedim

Yaaa bu arada aranızda uçağa binenler vardır mutlaka ya da bilgisi olan ben bu gece heyecandan uyuyamadım ya ilk kez uçağa binicem ya beni normal araba yolculuğu tutuyor uçakta tutar mı acaba ??? tutmaması ya da sakinleştirmesi için özel bir ilaç var mı ??? Kullanan ismini yazabilir mi gidip alayım :26:

MAŞallah alkışlanacak bir iradeye sahipsin inan..
birşey soracağım sen kpss ye girdinmi.?düşünüyormusun..?
Benimde yeğenim gıda mühendisi tarım müdürlüğüne atandı çalışıyor..

yok be canım neiradesi gercekten iradeli olsaydım az önce yeni tarifini denediğimiz biscottı den yemezdım ama bir anlamda yeni yapılanı tatmak zorundasın. bir kısır döngü içindeyim.maşallah iyi puan almış o zaman cunku 90 altı atanamıyor hiç hazırlanmadım bu zamana kadar memur zihniyeti ile pek yetişmedik ama özelden darbeyi iyice yedim hem maddi hem manevi. bu yıl hazırlanmaya başlıyorum iyi bir puan için allahın izniyle.dualarınızı eksik etmeyin.

içim rahat değil işte suçum yokken nie böyle oldu içim içimi kemiriyo

zayıflayınca gzl bi kahvaltı ya gidelim topikçek
açık büfe olsun

veeee verdikelrimizi gerimi alalım yani....canım biz 1 yıl diyet yaparız gr gr gider bir ayda hepsini geri alırız öle bir bünye işte. rabbimde bunu nasib etmiş bize.

leslie ilk hafta 2 mil ile başlayıp sonrasında hep 3 mil yaptım. düzenli yapmadığım için pek fayda etmedi ama haftada en az3 kere yaparsan faydası çok.sınırsız netin varsa izleyerek yap. yoksada bir yerden indirip pc ye kaydedebilirsin canım

baharcım ilaç alıyorsun eğer korkmak istemiyorsan ama baya sersem yapıyor bir iş arkadasım vardı ondan biliyorum.

Günaydın :)
Ben öğrenciyken 12 saatlik yola gidiyordum otobüsle Erzurum'a.O zaman Anti-em diye bi ilaç kullanıyordum otobüs tutmaması için.Bir tane içerdim Ankaradan çıkarken Erzuruma kadar uyuyrdum valla :) Senin uçak yolculuğun çok uzun sürmez sanırım.Biraz uyku yapıyordu bilgin olsun.Endikasyonlarında uçak tutması deniz tutması falan da yazıyordu.Hiç uçağa binmedim bende ama bi değerlendir araştır istersen.Ben netten şöyle bi baktım
Endikasyonları:
Deniz tutması, uçak tutması, tren, otomobil ve otobüs tutması, Meniere sendromu, Labirentit (Aural vertigo, pozisyonel vertigo, epidemik vertigo, labirente ait rahatsızlık).
Yan Etkileri:
Uyku hali, sinirlilik, yorgunluk, baş ağrısı, uykusuzluk (özellikle çocuklarda), kulak çınlaması, halsizlik, baş dönmesi, görme bozukluğu, palpitasyon, ağız-burun ve boğazda kuruluk, zor ve ağrılı ürinasyon, iştahsızlık, deri döküntüleri, bronşial sekresyonda koyulaşma, epigastrik rahatsızlık görülebilir.

umarım işine yarar

Aaa sen erzurumdamı okudun canım ne okudun hangi yıllar arasında ?? Ben Erzurumda yaşıyorum 8 senedir ben de burda okudum
Yol için ben de kullanıyorum bir ilaç ama en iyisi eczaneye gidip sormak öyle almak sanırım.

evet canım Erzurumdaydım 2001-2005 yılları arasında.Ziraat mühendisiyim şimdi Kocaelideyim ama eşim buralı.Evlenince buraya geldim.Eşimlede Erzurumda tanıştık zaten.Sen oralı mısın?8 senedir yaşıyorum demişsin de?Sen ne okudun?
Erzurumda çok severek kaldım 4 sene.İnsanları çok canayakın,misafirperver ve sıcaktı.İklimi öyle olmasa da her ne kadar.Özledim valla değişmiştir kesin 6 sene oldu ben mezun olalı

ciddi misin ben de ziraat mühendisliği okudum
Belki tanırsın beni albümüm var bakabilirsin ben 2003 girişliyim ziraate.

masallah ALAH bagislasin benimkilerde buyuk oglum 8buçuk kuçuk oglum 4 kizimda 1yasinda benimkiler iyi anlasiyor çok sukur ALLAH im bozmasin

canim sen bilirsin ama keske tamamen çikarmasaydin azda olsa tuketmek gerekiyor diye dusunuyorum ben hiçbisey çikarmadim hayatimdan azalttim

sen nerde oturuyorsun canim? evet gurbetlik zor ama inan ailenin yakininda oturup gurbetteki gibi gorusmek insana daha agir geliyor benim kiz kardesim senelerce yasadi bu durumu esi çok inatci gicikti gondermezdi annemgil gidincede surat yapardi ((kendisi bide halamin oglu olur dusunun yani)) 3senedir iyi eskisinden eser kalmadi ama annemler kardesim çok yiprandi zamaninda oyuzden bunada sukur diyorum en azindan senede bikez gidip(hamile olup gidemedim oldu ama)1ay yada 2ay gonlumce vakit geçiriyorum belki turkiyede yasasaydim yada ailemin yaninda bukadar mutlu huzurlu olamazdim(heryonden) kendimi çok sansli goruyorum çunki esim çok iyi bi insan (dunyalar iyisi okadar)ALLAH ondan razi olsun ve sukurler olsun tek derdim gurbetlik onuda daha SIK gitmeye çalisarak asicagiz insallah

canim sen elinden geleni yapmissin bosver derim bende kaybeden o olur bizim sorunumuz bu galiba aysecim karsimizdakini kendimiz gibi biliyoruz bende oyleyim malesef
uzulme hatasini anlicaktir hem kuçucuk çocugun ne suçu var eltinde amma tuhafmis yanimda olsaaaaa

hayra yor ablacim
kiz ruyasi bile korkunç ALLAH im kimseye gostermesin

kis sen hala regl olmadinmi? ??
sisliklerin oyuzdendir merak etme eger dikkt ediyorsan almazsin sana soyluyummu ister 10 gunde ver 2 kiloyu ister 3 gunde dikkat etmedikten sonra hemen gelir
bencede hizli vermek iyi degil ama su yonden belki vucutta sarkma daha fazla olur yoksa sen dikkat etmedigin surece kilolar gelir canim geçen sefer etmistim ben geri almadim busefer yedim biraz bendede +var ama yinede abartmadim 300gramla kaldim
bence seninki sisliktendir gider gider merak etme ve daha fazla stres yapma yazik kis sana54

ciddi misin ben de ziraat mühendisliği okudum
Belki tanırsın beni albümüm var bakabilirsin ben 2003 girişliyim ziraate.

Tesadüfe bak canım yaa bu kadar olur yani.Bu arada albümün çok güzel çok hoş çıkmışsın ama tanıyamadım maalesef.Belki karşılaştık ama sen 2003 te girmişsin.Ben o zaman 3. sınıftaydım.Ondandır.Ben bitki koruma mezunuyum.Şimdi zirai ilaç bayisinde çalışıyorum.Sen yapıyor musun mesleğini?Erzurum'da neden ikamet?Önceki mesajında pek memnun değilmişsin gibi birşey hissettim de...
Bu arada söylemeden geçemicem Tortum şelalesi mükemmellll

Ayşeciğim;

Nasreddin hocaya demişler ki ''falanca kişi sana zarar verecekmiş;saklan''

Hocamız: ''Yok yok yalandır.Ben o kişiye hiç iyilik yapmadım ki'' demiş.

Hiççççç üzülme;kendi darılan kendi barışır.Bence hiç umursamaz ve doğal davran ki amacına ulaşmış olmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…