Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım küçülüyor özellikle göğüsler ben 100 bedenden 90 indim
bide göğüslerde oluyor problem yani sarkma açısından oraya da ne yapılır bilemedim

hamilelikten önce meme asimetri ameliyatı olmuştum 102 kilo falandım 2,5-3 kiloya yakın almışlardı göğsümden..ozaman diyete devam ediyodum 95 e inmiştim sonra hamilelik falan derken sarktılar ..şimdilik kilo veriyimde iş sarkmaya kalsın :)

maşallah yaa ayy sizlerin tickerlarına bakınca iyice gaza geliyorum..maşallah yaa ne kadar çok kilolar vermişsiniz..inş geri almayız verdiğimiz kiloları..ayy çok soru soruyom kusuruma bakmayın..peki ne kadar zamanda verdiniz bu kilocukları 1 sene 2 sene yada daha uzunmu..

alınca büyüdüğü kesin. 39-40 derken 41 oldu benim de.

Valla canım ben hiç krem falan kullanmadım zaten birşeyi düzenli kullanabilme yeteneğim yok. Bioder krem aldım ya 1 ya 2 kere sürdüm.
Ama araştırıp kullansan faydası olabilir belki. Yürüyüş + leslienin kol hareketlerini de düzenli yaparsan sarkmazsın sanırım :26::26:

Göğüsler de ayaklarda küçülüyor Benim göğüslerim zaten küçüktür de kilo verdikçe hiç kalmayacak diye korkuyorum ayaklarda küçülüyor Carnivale söylemişti o 50 kilo vermişti 41 den 39a düştü demişti sanırım. Ben de eskiden zayıfken 41 giyiyordum şimdi 42 giyiyorum.En çokta ayaklarımın küçülmesini istiyorum yaaa

ben şöyle düşünüyorum, kilolu olmanın zorlukları tehlikeleri yanında sarkma solda sıfır kalır. ben kilo vereyim de isterse her yerim sarksın, estetik ameliyat olurum olmadı. şöyle üç adım atınca terleyip nefes nefese kalmadığım günleri bir göreyim de...

gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....
çok geçmiş olsun canım ya...
evet canım biraz daha rahatladım :) aynen devamlı kucak istiyor haspam popoyu kaldırıpta sürünemedi :) benimkide nefes alışverişten bile uyanan cins. uyutup karşı koltuğa geçeyim diyorum otururken uyanıyor ya :) bende kafayı yemezsem bir daha yemem i,yalnızlık gerçekten çok zormuş .eskiden herkesin annesi bakarmış şimdikiler nerdeeeeee hepsi çalışıyor.
ilk çocuk olması belki o yüzden çünkü buradaki arkadşaımda aynısını diyor ben ilkinde aynı yaşadıklarını yaşadım şimdi daha rahat diyor. çocuk benim oğlumdan 2 ay küçük gıkı çıkmıyor, koyduğu yerde kalıyor benimki nerdeee kıpır kıpır ,dün gece yüzüstü dönmüş yatıyormuş bakmaya kalktığımda nasıl korktum anlatamam ,inanılmaz hareketli ya bebek dediğin yatar değil mi bu dön dön dur :) sevgilisini mi düşünüyor ne :)
yok anacım yok o reklamlardaki bebekler sadece orada var sanırım birde benim arkadaşta :) zaten mükemmeliyetçilikten bu serzenişim hep daha iyisi olsun derken kendimi yıpratıyorum yani.
2. olsun gelirler mi diyorsun :))))
şu kayuyu bende sevemedim nedense.. bu arada ben onun lösemi hastası bir çocuk olduğunu ve hayata bağlanışını anlattığını öğrendim .
ben pepeeyi seviyorum ya :)
hadi bakalım hazırlıklar tamamsa ne bekliyorsun kooooooooooooooş :)
aaa ben yazın uçuş uçuş yazlık elbiseler, mini etekler hayal ediyorum ,sende amma paspal çıktın ya da sportif diyelimde kurtaralım :)

canım o kan pıhtısı ama inşallah gerek olmaz ameliyatla alınıyor ,sezeryan yapar gibi yapılıyormuş, benim bir arkadaşımda vardı 3-4 aşılama,2 tüp bebek denedi o yüzden olmadı derken alındı ve kendiliğinden hamile kaldı :)
yani o kist kendi kendine ilaçla eriyor mu bilmiyorum ama inşallah dediğim şeylere gerek kalmaz, sen araştır yinede çünkü bunlar benim duyduklarım ,konu hakkında derin bir bilgim yok ,sağlıkla kal....

kuçuluyor caim ben 40 giyiyordum en son
simdi 38 giyiyorum oda bol mu geliyor ne

ben baslayali 7ay oldu ama ilk olarak yuruyusle basladim yememden hiç kismadim sonra bebegim ek besinlere geçince yememdende kistim derken gitti kilolar ben kilomun buyuk bir kismini 4ayda verdim gerisi yavas yavas hatta al ver diyebilirim( 500gram verdim 300,500 aldim gibi ) fazlada alip ileri gitmedim ama eminimki daha fazla çabalasam smdiye 65 olurdum çunki yazin daha çok yuruyordum azmim fazlaydi kisin gelmesiyle bende de usengeçlik oldu neyse bunada sukur bazan SIKILsamda bu durumdan yinede 107 kiloya gore iyiyim
dedimya bende senin gibi çok dert ettim arkadaslara sordum kim fazla kilo verdiyse hemen sorardim ama zamanla anladimki sporla gerçekten toparlanma oluyor bide ben dahada abarttim iyice arastirmistim sporla kilo verirken gerçekten toparlanma oluyor ve sonrasindada yani 1yil içinde vucut kendini topluyormus oyle yaziyordu çogu yerde
yani bibakima çok umutluyum yasimda genç onunda avantaji varmis tabiiii
sen kaç yasindasin?

slm kızlarr çok okuyamadım gece vakit bulursam bir daha girerim.bugün uzun zamandır gitmediğim bir arkadaşa gittim ve bana özel bi sürü şey yapmıştı hasta haliyle..yidim gitti gari cuma önce si olmasa iyi olurdu ama şimdi akşama hafif geçirmekle ne kadar ne olur bilmiyorum.aşure bile vardı yani ..offf offff.şimdi biraz işim var çıkıyorum

Allahım ne kadar güzel zayıflamıssınız yaa... imrendim yemin ederim
nasıll nasıll basarıyorsunuzz... bende bugun yürüyüşe basladım tam 1.5 saat yürüdüm.
aksamda az yicem.. makarna yaptım zaten az yaglı.bide bol salata.. bakalım hayırlısı
bu arada ben bu kilo cizelgesini nasıl yapıcam ( bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz kızlarr :26:

valla bende bu çizelgeye 2 saate yapabildim nasıl yapılıyo onuda bilmiyom çünkü ingiliceydi tesadüfen yaptım ama sinirdende kızardım resmen hadi hayırlısı

valla bende bu çizelgeye 2 saate yapabildim nasıl yapılıyo onuda bilmiyom çünkü ingiliceydi tesadüfen yaptım ama sinirdende kızardım resmen hadi hayırlısı

ayy kızlar valla hoşsunuz yaa.
seferan canım çok gçmiş olsun..
cayuyu sevmiyosunuz ha. birden sizin çizgifilm çektiğinizi düşündümde çok güldüm inanın :))
siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün ne diyim.
ilbatum canım. benim oğlumda öyle. seninkidemi sürünmüyor. bizim oğlan popsunun üstünde heryere gidiyor.ama artık yürümek istiyorda biz biraz tembeliz. çocuğun elinden tutup yürütmüyoz:))
ben hastayım. gelip geçmişi okuyup gidiyorum. yorum yazamadım. ama sizden de habersiz değilim. iyi geceler. yarın görüşürüz.

nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:

bol bol yürü cnm
valla bende senin gibi
kendimi ya jean üstü beyaz yada siyah t-shirt le hayal ediyorum
spor giyinmeyi seviyorum çünkü:))
Yürüdüm geldim :)) Bir saat sınırım var benim, en fazla o kadar yürüyorum, ideali 45 dakika. Bugün 1 saat yetmedi neredeyse, keyifle yürüdüm.
Yok canım, yanlış anlamadık emin ol. Azıcık takıldık sana. Çocuklar mum gibi olur mu hiç? Hele üç tane olunca? Eminim afacanlıkları vardır, ama ne mutlu ki anneleri senin gibi sabırlı ve anlayışlı. Bu çocukları da etkiler, daha uyumlu ve mutlu olurlar mutlaka.
Ben uzun zaman çocuk istemedim, evlendikten sonra 5 sene bekledim, 30'uma geldim, artık olsun dediğimde ilk bebeğimi kaybettim epey de büyümüştü (4.5 aylık hamileydim), kısa bi süre sonra kızıma hamile kalınca pimpirikli ve stresli bir hamilelik geçirdim. Kız doğunca da abartılı bir detaycılıkla en güzel günleri kendime zehir ettim. Eh çocuk da huysuz oldu, yemesi çok iyiydi de uykusu bitirdi beni. Oğlan olduğunda daha durulmuştum ama bu sefer kız; 2.5 oğlan; yeni doğmuş, kıskançlık sorunları yedi beni. Anlayacağın böyle genç ve pozitif anneler görünce "yahu insan değil bunlar melek" diye inanasım gelmiyor Şaka tabii ki, her şey gönlüne göre olsun. Erken yaşta anne olmanın avantajları çok; benim gibi 36 yaşında hala kaka yıkıyor olunca daha zor geliyor galiba :))
Bir de senin kilo verişinden de anlaşılıyor bakış açın; yapabileceğine inanan, enerji dolu ve pozitif biri olduğun için maşallah güzelce veriyorsun kilolarını. Senden hiç şikayet de duymadım ben, "veremeyeceğim galiba, olmuyor" vb. Tebrik ederim seni canım :))
Bir süredir kıyafet de kıyafet diye başının etini yiyordum herkesin :) Kış günü yürüyüşe uygun ekipmanları tamamladım nihayet :)
Kitap bir kaç gün önce buradaki arkadaşlarımız tarafından önerilmişti, ben de merak edip aldım hemen: Tek Şişman Beynimiz/ Yasemin Soysal. Bu sabah başladım okumaya, önce de yazdığım gibi; bilinçaltının kabul edip istemesi gerekiyormuş önce zayıf olmayı. Bunun için mutlu ve zayıf bir halimi düşüneceğim sık sık. Ama buna inanmak şart, sen de inanmalısın, kitap nedeniyle de söylemiyorum, önce inanıp sonra gerçekleştireceksin. Emin ol gerçekleştirenler senden benden farklı değillerdi; onlar da pes etmiş, bezmiş, vazgeçmişken 180 derece dönüşle başarılı olabildiler. Herkesin bir kırılma noktası vardır, onu yakalayabilmek önemli, burada olmanın çok olumlu etkisi oluyor :)

Vallahi benimkiler ikinciden sonra dayanamayıp geldiler, biz de destek olmaya çalıştık. Gerçi yakın olmanın da farklı sorunları oluyor. Ama inan ikinci daha kolay oluyor. Çok zor geçen dönemler gene olacak, ama insan daha deneyimli oluyor, geçip gideceğini biliyorsun. Uykusuzluğa alışıyorsun vb. Bir de el mahkum bir yardım alıyorsun, hiç yardımsız hem iki çocuğun bakımı (yaşları da yakınsa), hem ev işleri çok zor. Bir de herkesin farklı zorlukları oluyor, o arkadaşına sorsan o da başka yönden şikayetçidir eminim :) Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür derler ya :)
Benim oğlan aynı anlattığın gibi hareketliydi, şimdi de felaket, her gittiğimiz yerden "Allah size kolaylık versin" dilekleri ile dönüyorum. Ortalığı yıkar, fırlar kaçar gider, restoranda biber-tuz-tabak-çanak bırakmaz. Ama o bile durulmaya başladı ve biliyorum ki okula başlayınca (kreşe yani) iyice düzelecek. Kızım yaramaz değil ama çok kaprisliydi, o okula gidince çok düzene girdi :)

Weight Loss - Diet Ticker

buradan bir cetvel seçiyorsunuz. 1 2 3 4 ile diğer sayfalara da bakabilirsiniz.

NEXT

cetvel üzerindeki belirteci seçiyorsunuz. yine 1 2 3 4 ile diğer sayfalara da bakabilirsiniz.

NEXT

Choose a Password/Pin: daha sonra cetveldeki kiloyu değiştirmek için buraya bir şifre giriyorsunuz

Track: Weight i işaretliyorsunuz.

Weight Measurements

Weight Units: kg 'ı seçiyorsunuz

Your target weight: hedef kilo
Your starting weight: başlangıç kilosu
Your current weight: şu anki kilo
Weight Date: tarih ay/gün/yıl

Body Mass Index (BMI) - Optional

Height Units: metric
Your height: 1 m 68 cm örneğin (Boyunuz)

NEXT

IMPORTANT: To update your ticker, click on it or bookmark this web address:

yazan yerin altındaki adresi bir kenara kopyalayın. sonra bunu kullanarak güncelleme yapacaksınız. ve şifreniz ile.

aşağıda

bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)

yazan yerde

"
[..url=http://www.TickerFactory.com/xxxx]
[ img]http://tickers.TickerFactory.com/xxx/weight.png[/img]
[/ url]

"

arasında kalan kısmı kopyalayıp

şöyle bir link olmalı:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjRJbC1/weight.png

burada profilimde çizelge yazan yere yapıştırıyorsunuz.

Son düzenleme:

ben başlayalı 9 ayı geçmiş ama asıl kiloyu ilk 5 ayda verdim ben bikaç aydır yerimde sayıyorum gibi bişey
umut ne güzel yaptın yürüdün canım ben bişey yapamadım spor adına bugün dün çok yorulmuşum daha kendime gelemedim

nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:

benim eşimde ben ne zaman diyete başlasam garezime yapar gibi ne kadar kalorili şey warsa alır gelir ama artıkın yemiyorum 3 haftadır kola içmedim çikolata yemedim bu sefer kesin kararlıyım

google krom kullanıyorum sağ tıklayıp türkçeye çeviriyorum daha kolay oluyo dene istersen cnm

bende 26 yaşındayım bebek olunca zor oluyo bende yürüyüşe çıkmayı isterdim ama apt asansör yok ve bebek arabasını indirmek bi zulüm zati bana..bende evde yapıyom yürüyüşümü..ayy 107 kilo ne demek 72 kilo ne demek tabikide iyi inş hepiciğimiz ideal kilolarımıza ulaşırız sağlıklı bi şekilde..

tabiki kilolu olmak daha tehlikeli canım..diyet yaparken sarkmalarımızıda engellemiş oluruz çareside varken..ameliyatta kolay bişey değilki göğüs ameliyatı oldum 1-1,5 ay çektim acısını kambur gibi dolaştım doğrulamıyodum bile..birde sezeryan oldum.derlerya yarım insan oldum ben çeyrek oldum :) korkuyorum artık ameliyattan..

bende alırım hevesle bişeyi 1-2 kullanırım durur artık köşede en iyisi spormuş..ayy keşke benim gögüslerimde küçülse kocamanlar yaa demekki bende ideal kiloma kavuşsam 39 a dönebilirim..ayakkabı almaya utanıyorum yaa önceden 40 numara warmı dediğimde şaşırırdılar..ayak küçültmek içinde bişeyler bulurlarmı acaba :)

alınca büyüdüğü kesin. 39-40 derken 41 oldu benim de.

eşim aldı ayakkabımı dışarı çıkamadım zaten evde giymek için spr ayakkabıydı 41 al dedim höhh dedi kendi 42 giyiyoda..kilo verince küçülüyomuş sevindim

Son düzenleme:
gercekten zayıflayınca ayaklar kuculuyor mu cok sevındım yaa cunku hıc guzel ayakkabı bulamıyorum 40 gıyıyorum ama hep anne ısı gıymek zorundayım babetler bıle olmuyor uzerı sıkıyor

sorma bende bu sefer kararlıyım kedi gibin yalandık oturduk az sonra 1 tane meyvemi yiyecem onada vermiycemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…