evet canım küçülüyor özellikle göğüsler ben 100 bedenden 90 indim
bide göğüslerde oluyor problem yani sarkma açısından oraya da ne yapılır bilemedim
canim bende senin gibi çok arastirip sormustum
eger spor yaparsan sarkma olmaz gayet de guzel toparlanma olur
Bende oyle oldu çunki bol bol yuruyus yaptim +leslie yaptim
geçenlerde arkadasim gelmisti yine soyledi
gerçi her gordugunde soyler saolsun hiç sarkma olmis masallah diyor
hatta bikeresinde korsemi takiyorsun yoksa diye takildi baktida
yani oyle yumusama yok karnimda falan(sadece eccuk buyuk)
vucut sporla toparlaniyor gerçekten gozle gorulur derecede degisiklik var bendeçok sukur
sende baya kilo vermişsin cnm sanada maşallah diyim...spor yapsam yeter o zaman..peki kilo verince gögüs le ayak ölçüsü küçülüyomu..ayağım 40 numaraydı şimdi 41 numara olmuş inanamadım evde giymek için spor ayakkabı aldım 41 numara:18::18::18::18:
maşallah canım baya iyi kilo vermişsin..bende 2 hafta oldu 4,5 kilo verdim..kremler falan var sıkılaştırıcı onlardan kullanmaya başlasammı acaba..akşamları leslie yapıyorum 2 yada 3 mil..yeterli olurmuki..yanında ot çöp bitkisel şeylerde denesemmi bilemedim susam yağı kekik yağı vsss gibilerden
sende baya kilo vermişsin cnm sanada maşallah diyim...spor yapsam yeter o zaman..peki kilo verince gögüs le ayak ölçüsü küçülüyomu..ayağım 40 numaraydı şimdi 41 numara olmuş inanamadım evde giymek için spor ayakkabı aldım 41 numara:18::18::18::18:
çok geçmiş olsun canım ya...
gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....
evet canım biraz daha rahatladım :) aynen devamlı kucak istiyor haspam popoyu kaldırıpta sürünemedi :) benimkide nefes alışverişten bile uyanan cins. uyutup karşı koltuğa geçeyim diyorum otururken uyanıyor ya :) bende kafayı yemezsem bir daha yemem i,yalnızlık gerçekten çok zormuş .eskiden herkesin annesi bakarmış şimdikiler nerdeeeeee hepsi çalışıyor.Regl olunca biraz rahatlamışsındır umarım canım. Ben de kızımda çok çektim o yüzden iyi anlıyorum seni. Özellikle uyku konusunda çok zor bir bebekti, devamlı kucak istiyordu, nefes alıp verişten bile uyanırdı. Bir de işi bıraktım o 10-11 aylıkken, tıkıldım eve, başka semte taşındık, eş yok dost yok-yardımcı yok derken kafayı yememe ramak kaldı.
Bir de ilk çocukta eşşekten düşmüş karpuza dönüyorsun, o derece değişiyor ki hayatın, dumura uğruyorsun. Bir gün öyle isyan ettim ki "yeter ulan" dedim. "nerede o reklamlarda huzurla uyuyan çocuğunu seyredip mutlu mutlu gülümseyen anneler?". Bir de mükemmeliyetçiik var bende, çok yıprandım o dönem. İkinci olunca daha kolay geldi inanır mısın? Bir kere hazırlıklıydım başıma geleceklere, daha kolay bebekti çoğu bakımdan, ailem geldi, yardımcım oldu, ben de mükemmeliyetçiliği azıcık yendim. Ama ne oldu? Obez oldum o arada. Bana en kolay yoldan haz veren abur cubura gömüldüm. Hepimiz benzer yollardan geçtik-geçiyoruz özetle :)
Eline koluna sağlık Asumancığım. :))
şu kayuyu bende sevemedim nedense.. bu arada ben onun lösemi hastası bir çocuk olduğunu ve hayata bağlanışını anlattığını öğrendim .Bende kayuu nun annesine sinir oluyorum be kadın hiçmi insan sinirlenmez.. sürekli tatlım tatlım diye dolaşıyor..
birde nasıl sekreterse çoğunluk evde arada toplantısı oluyor...
KAhvaltıda hep mısır gevreği yemeleri kötü örnek oluyor..
Yapın şöyle ballı,yumurtalı,peynirli kahvaltı..Ondan sonrada ama kayuu mısır gevreği yiyoooo oluyor...:))
Kayuuda robot gibi hiçbirşeye itiraz etmez hııım anladım, tamam o zaman der..
Bende ne kinlenmişim kayu ve ailesine..
Umutt, açığa çıkardın..:))))
hadi bakalım hazırlıklar tamamsa ne bekliyorsun kooooooooooooooş :)Birazdan yürüyüşe çıkacağım, nihayet cicilerimi giyip yürümek nasip olacak. Çok komik insanım ben; yürüyüş için giysi-ekipman aldım ya; sırf onların hevesi ile yürüyüş yapacağım. Var mı böyle bir cins? Aldığım da 2 tayt, 2 üst bir de bel çantası.
Pazartesi yürümeye çok hevesliydim; hava da çok iyiydi, ama eve montaja gelecek ekibi bekledim 13.00 deyip 18.00'de geldiler çıkamadım. Salı sadece yarım saat yürüyebildim, dün sağanak yağmur vardı. Bugün çıkıp güzeeel bir yürümeyi planlıyorum.
Yürürken kitaptaki gibi zayıf ve mutlu hayal edeceğim kendimi. İlginçtir zihnimde beyaz t-shirt, dar kot pantolonla canlanıyor zayıf halim. Yani öyle bikinili ya da gece kıyafetli, bakımlı bir şekil yok hayalimde. Halbuki hayal bu, olabildiğince güzel düşün kendini değil mi? Yok gene paspal olacağım ben :))))
Slm kızlar
Jinekologdan geliyorumPco tedavisi gördüğüm için 7 aydır yasmin kullanıyorum o da ben de ara kanama yapıyordu kadın doğum hastanesinin en iyi hekiminden randevu aldım taaaa 20 gün önce adam çok iyimiş 20 gün 1 ay sonrasına ancak randevu veriyorlar. Daha öncesinde 4 cm lik kistim vardı o erimişti bugün bu doktor bakarken bir kistin var dedi çikolata kisti olabilir dedi tahlil istedi sonucu yarın belli olacak. Çikolata kisti hakkında bilgisi olan var mı ? Neden olur nasıl iyileşir :44: Beni aydınlatırsanız çok sevinirim :26:
kuçuluyor caim ben 40 giyiyordum en sonsende baya kilo vermişsin cnm sanada maşallah diyim...spor yapsam yeter o zaman..peki kilo verince gögüs le ayak ölçüsü küçülüyomu..ayağım 40 numaraydı şimdi 41 numara olmuş inanamadım evde giymek için spor ayakkabı aldım 41 numara:18::18::18::18:
ben baslayali 7ay oldu ama ilk olarak yuruyusle basladim yememden hiç kismadim sonra bebegim ek besinlere geçince yememdende kistim derken gitti kilolar ben kilomun buyuk bir kismini 4ayda verdim gerisi yavas yavas hatta al ver diyebilirim( 500gram verdim 300,500 aldim gibi ) fazlada alip ileri gitmedim ama eminimki daha fazla çabalasam smdiye 65 olurdum çunki yazin daha çok yuruyordum azmim fazlaydi kisin gelmesiyle bende de usengeçlik oldu neyse bunada sukur bazan SIKILsamda bu durumdan yinede 107 kiloya gore iyiyimhamilelikten önce meme asimetri ameliyatı olmuştum 102 kilo falandım 2,5-3 kiloya yakın almışlardı göğsümden..ozaman diyete devam ediyodum 95 e inmiştim sonra hamilelik falan derken sarktılar ..şimdilik kilo veriyimde iş sarkmaya kalsın :)
maşallah yaa ayy sizlerin tickerlarına bakınca iyice gaza geliyorum..maşallah yaa ne kadar çok kilolar vermişsiniz..inş geri almayız verdiğimiz kiloları..ayy çok soru soruyom kusuruma bakmayın..peki ne kadar zamanda verdiniz bu kilocukları 1 sene 2 sene yada daha uzunmu..
Yürüdüm geldim :)) Bir saat sınırım var benim, en fazla o kadar yürüyorum, ideali 45 dakika. Bugün 1 saat yetmedi neredeyse, keyifle yürüdüm.bol bol yürü cnm
valla bende senin gibi
kendimi ya jean üstü beyaz yada siyah t-shirt le hayal ediyorum
spor giyinmeyi seviyorum çünkü:))
Yok canım, yanlış anlamadık emin ol. Azıcık takıldık sana. Çocuklar mum gibi olur mu hiç? Hele üç tane olunca? Eminim afacanlıkları vardır, ama ne mutlu ki anneleri senin gibi sabırlı ve anlayışlı. Bu çocukları da etkiler, daha uyumlu ve mutlu olurlar mutlaka.... saol umutcum ama okadarda degil benim anlatmak istedigim çocuktur yani illaki olur hareketli olucaklar tabiii yerinde oturan hiç kalkmayan çocukta normal gelmez bana ( genelde uslular babalarin dan çok beni dinlerler bana çok duskunler bide)
benimkilerde beraber oynarken bazan çok gurultulu oluyorlar simdi dort dortluk mum gibiler diyemem ama ben sabrediyorum guzellikle hallediyorum daha degisik yonlerden anlatiyorum yanlislarini falan dedimya ben aslinda ana okulu ogretmeni olmak iserdim ahhh ahhh çocuklarla ilgilenmeyi onlarla vakit geçirmeyi seviyorum
Esim benim gibi dusunmeye bilir o daha sabirsiz anii çikislari olur sonrada pisman olur bencede benim bakis açimla alakali galiba çunki bekarkende kuçuk kardeslerime ben bakmistim son ikisine sadece emzirmek için verirdim anneme oyle bi çocuk bakma,ilgilenme sevadasi var içimde ...
Bir süredir kıyafet de kıyafet diye başının etini yiyordum herkesin :) Kış günü yürüyüşe uygun ekipmanları tamamladım nihayet :)olmaz olur mu süper bir iş yapmışsın, yeni spor kıyafetleri yeni ayakkabılar insana ayrı bir şevk veriyor.
hangi kitap bu?
bence hayalin daha güzel, çünkü günlük halinde ve zayıf sağlıklı hayal ediyorsun kendini. bu da özel bir zaman için değil genel sağlık için zayıflamayı istediğini gösteriyor.
benim hayalim de benzer: keten uzun şort, dökümlü güzel bir gömlek, doğal saçlar, düz ayakkabılar. hayalim bu :)
gerçi kendimi zayıflamış ve güzel giyinmiş şekilde hayal edemiyorum, buna inanamıyorum. bu büyük problem olacak benim için sanırım.
bir de bence beyaz tişört ve kot çok şık. 2006 dan beri adam gibi yakışan hemen erimeyen güzel bir kot giyemeyen biri olarak söylüyorum bunu. 2012'de giyicem inşallah.
evet canım biraz daha rahatladım :) aynen devamlı kucak istiyor haspam popoyu kaldırıpta sürünemedi :) benimkide nefes alışverişten bile uyanan cins. uyutup karşı koltuğa geçeyim diyorum otururken uyanıyor ya :) bende kafayı yemezsem bir daha yemem i,yalnızlık gerçekten çok zormuş .eskiden herkesin annesi bakarmış şimdikiler nerdeeeeee hepsi çalışıyor.
ilk çocuk olması belki o yüzden çünkü buradaki arkadşaımda aynısını diyor ben ilkinde aynı yaşadıklarını yaşadım şimdi daha rahat diyor. çocuk benim oğlumdan 2 ay küçük gıkı çıkmıyor, koyduğu yerde kalıyor benimki nerdeee kıpır kıpır ,dün gece yüzüstü dönmüş yatıyormuş bakmaya kalktığımda nasıl korktum anlatamam ,inanılmaz hareketli ya bebek dediğin yatar değil mi bu dön dön dur :) sevgilisini mi düşünüyor ne :)
yok anacım yok o reklamlardaki bebekler sadece orada var sanırım birde benim arkadaşta :) zaten mükemmeliyetçilikten bu serzenişim hep daha iyisi olsun derken kendimi yıpratıyorum yani.
2. olsun gelirler mi diyorsun :))))
....
Allahım ne kadar güzel zayıflamıssınız yaa... imrendim yemin ederim
nasıll nasıll basarıyorsunuzz... bende bugun yürüyüşe basladım tam 1.5 saat yürüdüm.
aksamda az yicem.. makarna yaptım zaten az yaglı.bide bol salata.. bakalım hayırlısı
bu arada ben bu kilo cizelgesini nasıl yapıcam( bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz kızlarr :26:
Kitap bir kaç gün önce buradaki arkadaşlarımız tarafından önerilmişti, ben de merak edip aldım hemen: Tek Şişman Beynimiz/ Yasemin Soysal.
hamilelikten önce meme asimetri ameliyatı olmuştum 102 kilo falandım 2,5-3 kiloya yakın almışlardı göğsümden..ozaman diyete devam ediyodum 95 e inmiştim sonra hamilelik falan derken sarktılar ..şimdilik kilo veriyimde iş sarkmaya kalsın :)
maşallah yaa ayy sizlerin tickerlarına bakınca iyice gaza geliyorum..maşallah yaa ne kadar çok kilolar vermişsiniz..inş geri almayız verdiğimiz kiloları..ayy çok soru soruyom kusuruma bakmayın..peki ne kadar zamanda verdiniz bu kilocukları 1 sene 2 sene yada daha uzunmu..
nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:
google krom kullanıyorum sağ tıklayıp türkçeye çeviriyorum daha kolay oluyo dene istersen cnmvalla bende bu çizelgeye 2 saate yapabildim nasıl yapılıyo onuda bilmiyom çünkü ingiliceydi tesadüfen yaptım ama sinirdende kızardım resmen hadi hayırlısı
kuçuluyor caim ben 40 giyiyordum en son
simdi 38 giyiyorum oda bol mu geliyor ne
ne kaa güzel cnm ya darısı başıma inş (amiiiin)
ben baslayali 7ay oldu ama ilk olarak yuruyusle basladim yememden hiç kismadim sonra bebegim ek besinlere geçince yememdende kistim derken gitti kilolar ben kilomun buyuk bir kismini 4ayda verdim gerisi yavas yavas hatta al ver diyebilirim( 500gram verdim 300,500 aldim gibi ) fazlada alip ileri gitmedim ama eminimki daha fazla çabalasam smdiye 65 olurdum çunki yazin daha çok yuruyordum azmim fazlaydi kisin gelmesiyle bende de usengeçlik oldu neyse bunada sukur bazan SIKILsamda bu durumdan yinede 107 kiloya gore iyiyim
dedimya bende senin gibi çok dert ettim arkadaslara sordum kim fazla kilo verdiyse hemen sorardim ama zamanla anladimki sporla gerçekten toparlanma oluyor bide ben dahada abarttim iyice arastirmistim sporla kilo verirken gerçekten toparlanma oluyor ve sonrasindada yani 1yil içinde vucut kendini topluyormus oyle yaziyordu çogu yerde
yani bibakima çok umutluyum yasimda genç onunda avantaji varmis tabiiii
sen kaç yasindasin?
ben şöyle düşünüyorum, kilolu olmanın zorlukları tehlikeleri yanında sarkma solda sıfır kalır. ben kilo vereyim de isterse her yerim sarksın, estetik ameliyat olurum olmadı. şöyle üç adım atınca terleyip nefes nefese kalmadığım günleri bir göreyim de...
Valla canım ben hiç krem falan kullanmadım zaten birşeyi düzenli kullanabilme yeteneğim yok. Bioder krem aldım ya 1 ya 2 kere sürdüm.
Ama araştırıp kullansan faydası olabilir belki. Yürüyüş + leslienin kol hareketlerini de düzenli yaparsan sarkmazsın sanırım :26::26:
Göğüsler de ayaklarda küçülüyorBenim göğüslerim zaten küçüktür de kilo verdikçe hiç kalmayacak diye korkuyorum ayaklarda küçülüyor Carnivale söylemişti o 50 kilo vermişti 41 den 39a düştü demişti sanırım. Ben de eskiden zayıfken 41 giyiyordum şimdi 42 giyiyorum.En çokta ayaklarımın küçülmesini istiyorum yaaa
alınca büyüdüğü kesin. 39-40 derken 41 oldu benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?