- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
çok doğru demişsiniz arkadaşlar
ben de bugün sabah nesfit yiyip gittim toplantıya saat 2de mükellef pazar kahvaltısı yaptım daha da acıkmadım ama müsli ve yoğurt yiyecem arada badem ve fındık yedim kavrulmamışından beni tok tutuyor
eşimle 1 saatten fazla yürüdük
dünün acısını çıkardık gezdik hem de
maharetli hatunlarla dolu topikyenacım misafirim vardı cumadan bu yana bu akşam üstü gittiler dün çılgınlar gibi gezdik alışveriş yapıldı çok yoruldum ama iyi oldu stres attım gelen arkadaşım nakış öğretmeni ben de onunla bir ara kurdela nakışı yapmıştım yarım bir örtüm vardı kurdelası bitmişti onu çıkardım gittik kurdela aldık şimdi elime aldım öyle zevkle yapıyorum ki özlemişim deee
ohhh sefanız olsunçok doğru demişsiniz arkadaşlar
ben de bugün sabah nesfit yiyip gittim toplantıya saat 2de mükellef pazar kahvaltısı yaptım daha da acıkmadım ama müsli ve yoğurt yiyecem arada badem ve fındık yedim kavrulmamışından beni tok tutuyor
eşimle 1 saatten fazla yürüdük
dünün acısını çıkardık gezdik hem de
Badem acaip tok tutuyor..
Bende Dilara Koçak tan duyduktan sonra arada ana öğün olarak yiyorum çok sevdiğim için...
Üzerinede ayran içince davul gibi şişiyorum.:))
Çok merak ediyorum ben onu..
Bizim okulda kursu var ama gidemiyorum ben...
İyi günlerde kullanırsın inşallah...
Fotosunu eklesen keşke görsek.:)
evet bence de eklesene foto semiran çok güzel oluyor kurdela işleri
bugün menüm
sabah:
2dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
ara
5-6 ayıcıklı şeker kızımla yedik
öğlen:
5-6 yk ıspanak 3-4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
ara: 8 tk aşure
3 tane cips
akşam 1 haşlanmmış patates eklenmiş salata
çok değil ama zararlı aburcuburlar yedim bugüne
biraz abur cuburlu olsa da eğer bunlarla kalırsan zarar etmez gibi görünüyor az bile yemişin
kafama göre bazı yerleri değiştirmiştim ben.maden suyu gözüme çok geldiği için çok sıvı olacak diye yarım koydum.galeta unu yoktu kepek unu koymuştum 3 kaşık.2 yemek kaşığı sıvı yağ koymuştum.bi de 5 dk haşlamadım.baktım çok diriler biraz daha haşladım.umutt aşk olsun bana nazın geçmiyormu yanifırında karnabahar kızartması
Sağlıklı beslenmek isteyenler, çok lezzetli bir alternatif olan karnabahar kızartmasını çok sevecektir.
Malzemeler:1 adet karnabahar(çiçekleri ayrılıp yıkanmış)1 çorba kaşığı sirke2 adet yumurta1 su bardağı galeta unu
2 çorba kaşığı yağ200 ml maden suyu1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiberSarmısaklı yoğurtPul Biber
Karnabaharları, bir çorba kaşığı sirke ilave ettiğiniz tuzlu suda biraz diri kalacak şekilde 3-5 dakika haşlayınız.
Fırınınızı 250 dereceye ayarlayarak ısıtınız. Fırın tepsinize yağlı kâğıt seriniz. Kızartma sosu için büyükçe bir kâsede yumurtaları güzelce çırpınız. Galeta ununu ekleyiniz. Unla yumurtaları karıştırdıktan sonra tuz ve karabiberi ekleyiniz.Yağı da ekleyip karıştırmaya devam ediniz. Sodayı da karışıma ekledikten sonra iyice çırparak pürtüksüz koyu boza kıvamında bir hamur elde ediniz. Haşlamış olduğunuz karnabahar çiçeklerini hamura batırıp çıkardıktan sonra yağlı kâğıt serdiğiniz tepsinize diziniz ve fırına sürünüz. Yaklaşık yirmi dakika fırında kızaran karnabaharlarınızı servis tabağına alınız. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber koyabilirsiniz.
ecenin tarif tam olarak buydu canım
bugün menüm
sabah:
2dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
ara
öğlen:
1 dilim ekmek
3 tane cips
Bence güzel bir menü..
Haşlanmış pataes deyince aklıma geldi .enginar mevsiminde salataya haşlanmış enginar ekliyorum arada.. çok beğeniyorum ama evdekiler yemiyor...
Akşam sarımsaklı yoğurtlu havuç yaptım çok güzeldi..
ben de badem yiyorum günde 5 6 tane adet ağrısına iyi geliyormuş hem de farkettim ki tok tutuyor yiyorumm inş iyi gelirBadem acaip tok tutuyor..
Bende Dilara Koçak tan duyduktan sonra arada ana öğün olarak yiyorum çok sevdiğim için...
Üzerinede ayran içince davul gibi şişiyorum.:))
maharetli hatunlarla dolu topik
ohhh sefanız olsun
yok çok olmamış daha çok acıktırmasından korkuyorum ben aburcuburun çok yememişsinde daha doyurucu ara öğünler yapabilirdin yoksa çok olmamış ama acıkmazsan iyidir yediklerin güzel gece ki arada yoğurt ya da süt olur badem olur 3-4 yanına daabugün menüm
sabah:
2dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
ara
öğlen:
1 dilim ekmek
3 tane cips
enginarı bende salatada severim
havuçtan banada gönder çok severim
Bugün nihayet aşure yedim çok mutluyum.:))...
AŞure aşure dediniz dibim düşmeden geldide yedim.:)))
Eşim sen nezaman yapacaksın diyor bana..
Bugün nihayet aşure yedim çok mutluyum.:))...
AŞure aşure dediniz dibim düşmeden geldide yedim.:)))
Eşim sen nezaman yapacaksın diyor bana..
annem de yarın akşam yapacak bugün yapacaktı komşular gelip yiyeceklerdi apartmanda ama herkes hafta sonu dağılmış yarın akşam toplanırlar yarına kaldı ben de yerim 1 kase
Canım,eşin gelmedi değilmi.?
Siz ne zaman gideceksiniz.?
birde son soru annen ve baban nasıllar.?
eşim18 ocakta gelecek pasaport işlerini halladip 8 şubattada biz beraber gidiyoruz
annemle babam arası iyi değil annem tarafı iyiyde babam hoşbulduk bile demiyor anneme benim ameliyat için 2 haftalığına gelmişti tekrar gitti memleketten 2-3 güne gelir bakalım nasıl olacak
annemin dizi dah iyi apartmanın koridorunda yürüyebiliyor artık
süt yoğurdu çok tüketmemem lazım dr. söyledi bir süre en azından meyve yerim meyve yemedim bugünben de badem yiyorum günde 5 6 tane adet ağrısına iyi geliyormuş hem de farkettim ki tok tutuyor yiyorumm inş iyi gelir
yok çok olmamış daha çok acıktırmasından korkuyorum ben aburcuburun çok yememişsinde daha doyurucu ara öğünler yapabilirdin yoksa çok olmamış ama acıkmazsan iyidir yediklerin güzel gece ki arada yoğurt ya da süt olur badem olur 3-4 yanına daa
annem de yarın akşam yapacak bugün yapacaktı komşular gelip yiyeceklerdi apartmanda ama herkes hafta sonu dağılmış yarın akşam toplanırlar yarına kaldı ben de yerim 1 kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?