Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Badem acaip tok tutuyor..
Bende Dilara Koçak tan duyduktan sonra arada ana öğün olarak yiyorum çok sevdiğim için...
Üzerinede ayran içince davul gibi şişiyorum.:))

maharetli hatunlarla dolu topik
ohhh sefanız olsun

Bende Dilara Koçak tan duyduktan sonra arada ana öğün olarak yiyorum çok sevdiğim için...

ben özellikle kavrulmamış alıyorum daha hoşuma gidiyor üzerine ayran içmek iyi fikir ben de yapayım bu hafta dikkat edeceğim inşşallah yediklerime

bugün menüm
sabah:
2dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık

ara
5-6 ayıcıklı şeker kızımla yedik

öğlen:
5-6 yk ıspanak 3-4 yk yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 8 tk aşure
3 tane cips

akşam 1 haşlanmmış patates eklenmiş salata

çok değil ama zararlı aburcuburlar yedim bugüne

Çok merak ediyorum ben onu..
Bizim okulda kursu var ama gidemiyorum ben...
İyi günlerde kullanırsın inşallah...

Fotosunu eklesen keşke görsek.:)

evet bence de eklesene foto semiran çok güzel oluyor kurdela işleri

biraz daha yapmam gerekn yeri var bitsin çekip koyarım bir kaç havlu yapmıştım öğrenmelik bunu da başlamıştım bitiriyim bariii annem de gördü kız çeyiz yapmaya başladı diyorrr daha nerdeeeeee dedim eğlenmek için yağıyorumm değişiklik oldu:119::119::119:

biraz abur cuburlu olsa da eğer bunlarla kalırsan zarar etmez gibi görünüyor az bile yemişin

kafama göre bazı yerleri değiştirmiştim ben.maden suyu gözüme çok geldiği için çok sıvı olacak diye yarım koydum.galeta unu yoktu kepek unu koymuştum 3 kaşık.2 yemek kaşığı sıvı yağ koymuştum.bi de 5 dk haşlamadım.baktım çok diriler biraz daha haşladım.umutt aşk olsun bana nazın geçmiyormu yani ama ben çocuklardan cevap veremiyorum 3 taneler şuanda bile oğluma okuma çalıştırıyorum

Bence güzel bir menü..

Haşlanmış pataes deyince aklıma geldi .enginar mevsiminde salataya haşlanmış enginar ekliyorum arada.. çok beğeniyorum ama evdekiler yemiyor...
Akşam sarımsaklı yoğurtlu havuç yaptım çok güzeldi..

Bugün nihayet aşure yedim çok mutluyum.:))...
AŞure aşure dediniz dibim düşmeden geldide yedim.:)))

Eşim sen nezaman yapacaksın diyor bana..

enginarı bende salatada severim

havuçtan banada gönder çok severim

ben de badem yiyorum günde 5 6 tane adet ağrısına iyi geliyormuş hem de farkettim ki tok tutuyor yiyorumm inş iyi gelir
maharetli hatunlarla dolu topik

ohhh sefanız olsun

yok çok olmamış daha çok acıktırmasından korkuyorum ben aburcuburun çok yememişsinde daha doyurucu ara öğünler yapabilirdin yoksa çok olmamış ama acıkmazsan iyidir yediklerin güzel gece ki arada yoğurt ya da süt olur badem olur 3-4 yanına daa

Bugün nihayet aşure yedim çok mutluyum.:))...
AŞure aşure dediniz dibim düşmeden geldide yedim.:)))

Eşim sen nezaman yapacaksın diyor bana..

annem de yarın akşam yapacak bugün yapacaktı komşular gelip yiyeceklerdi apartmanda ama herkes hafta sonu dağılmış yarın akşam toplanırlar yarına kaldı ben de yerim 1 kase

annem de yarın akşam yapacak bugün yapacaktı komşular gelip yiyeceklerdi apartmanda ama herkes hafta sonu dağılmış yarın akşam toplanırlar yarına kaldı ben de yerim 1 kase

Allah kabul etsin.
Afiyet olsun şimdiden..

Canım,eşin gelmedi değilmi.?
Siz ne zaman gideceksiniz.?
birde son soru annen ve baban nasıllar.?

eşim18 ocakta gelecek pasaport işlerini halladip 8 şubattada biz beraber gidiyoruz

annemle babam arası iyi değil annem tarafı iyiyde babam hoşbulduk bile demiyor anneme benim ameliyat için 2 haftalığına gelmişti tekrar gitti memleketten 2-3 güne gelir bakalım nasıl olacak

annemin dizi dah iyi apartmanın koridorunda yürüyebiliyor artık

İnşallah birşey olur,mucize olur ve düzelirler..
Seninde aklın kalmaz burda..
gidince unutma ama bizi..

süt yoğurdu çok tüketmemem lazım dr. söyledi bir süre en azından meyve yerim meyve yemedim bugün

şimdiden allah kabul etsin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…