Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım karnım acıktı diyor ben onu doyurayım bir

ya bu kız sürekli kabız ya hergün sebze yiyor esmer ekemk yiyor kayısı yediriyorum dr. sütü kesin dedi kestik çünkü çatlak olmuş popoda
ama ilaçsız bu kabızlığa ne yapacam

Son düzenleme:
kızlar yaa okuduğumu bile anlamıyorum burdayım güya.çocuklar etrafta.ders çalıştırıyorum bi yandan.eşim taziyeye gitti görümcemn eltisi vefat etti daha 50 yaşındaydı.son zamanlarda görümcemi çok üzmüştü.bir kayınpederleri var bakılması gerekn (kv ölmüş çok olmuş)benim görümcem 80 doğumlu ve evlendiği günden beri kp re bakıyor.yani 10 yıl oldu.ilk gecelerinde bile yanlarındaydı adamcağız.daha 4 tane daha çocuğu var ama ilk gün bile kimse almadı adamı.(üstelik kız evlenirken sırayla bakacaz demişler)sonra doğum yaptı görümcem annesi geldi bakmak için ama gene kimse almadı adamı üstelik sobalı ev.annesi de yalnız geldi adam dul adam aynı evde....kimse biz bakarız demedi(lohusa lohusa kayınpederle aynı evde kaldırlar şartları da zordu).şimdi ise yurt dışına görevleri çıktı.onlar için çok büyük şans bir maaşla zor geçiniyorlar borç ödeyip duruyorlar.ama bu elti ve eşi inat ettiler yok gitmeyin geçiniyorsunuz babama biz bakamayız işte deyip durdular(zamnında bakmışlar 4-5 yıl sıralarını savmışlar).daha bi sürü sorun çıkarttılar(kendi maddi durumları oldukça iyi ama kp için 5 kuruş vermiyorlar adamın aylığı da yok ,zamnında onlar için çalışmış sigortasız ve aylık vermeimşler yediğine say diye)....
neyse işte bizim enişte çok üzülüyrdu olanlara inanamıyordu.abisiyle küsmüşlerdi en sonunda...
ama geçen sabah bir telefon gelmiş ve eltinin öldüğü söylenmş.kadın o gece belim ağrıyor diye bir battaniye sermiş yere ve kalp krizi tutmuş....hiçbir belirti vermeden,hastalanmadan....o anda ölmüş zaten.3 çocuğu var .en küçğü bekar 16 yaşında....görümcemler 4-5 gündür oradalar.oda inanamıyorum diyor.çok ani oldu diyor.ölüsünü de görmüş.parmağından çkarmadığı bir yüzüğü bile yanına alamadı diyor...ben olayı duyduğumdan beri şoklardayım.kadın aniden gitti.belki hasta olsa helallik fln isterdi görümcemnden bilmiyorum yani ama bir fırsatı olamadı....Rabbim bizden ço kdaha iyisini bilir elbet ama çok şaşkınım.bu kadar sıcağı sıcağına bakamam diye tepinirken kayınpedere kendinin daha önce öleceğini bilebilirmiydi?hepimiz birer sınvdayız işte.önemli olan en iyi şekilde sınavı geçebilmek.ama çok zor tabi.ben 3 çocukla bazen çok bunalıyorum.sonra aklıma 3 çocuklu olup ortamcamla yaşıt olan çocuğu lösemi olan arkadaşım gelince sakinleşmeye çalışıyorum..Rabbim kaldıramayacağımız şeylerle sınamasın inşallah.

ben de sodayı yarım koydum karnıbaharı da buharda haşladım
canım hem sende 3 çocuk var hem gece ben vardım hazırda ben yazıverdim sen ben farketmez
ben de severim yanında pilav makarna çok yakışır
Bugün nihayet aşure yedim çok mutluyum.:))...
AŞure aşure dediniz dibim düşmeden geldide yedim.:)))

Eşim sen nezaman yapacaksın diyor bana..
afiyet olsun canım yap sen de tabii ben de eşim istedi diye yaptım yoksa niyetim yoktu
annem de yarın akşam yapacak bugün yapacaktı komşular gelip yiyeceklerdi apartmanda ama herkes hafta sonu dağılmış yarın akşam toplanırlar yarına kaldı ben de yerim 1 kase

Allah kabul etsin anneciğinin ellerine sağlık snaa da afiyet olsun inşallah

Allah kabul etsin.
Afiyet olsun şimdiden..
tşk ederim amin yenacımmm
süt yoğurdu çok tüketmemem lazım dr. söyledi bir süre en azından meyve yerim meyve yemedim bugün

şimdiden allah kabul etsin afiyet olsun
tamam cnm bilmiyordum meyve yersin sen dee:)) aminnnn aminnn tşk
çok geçmiş olsun cnm geçer inş yakın zaman da

ben cuma aşureden sonra dünde sapıttım malesef toplayamadım kendimi.simit yedim sabah öğlen gene aşure ve akşamda spagetti ve çorba
bugün ancak toparlandım çok şükür.sabah kahvaltıda azcık pekmez tahin kaçırdım ama öğleni meyve ve sütle geçiştirdim.akşamda çorba balık salata vardı menüde.ama 3 saat sonra gene acıkırım
şuanda çok tokum diyorum bu gece yemem artık bu toklukla.3 saat dolunca karnım kazınıyor malesef.bugün 6o dk leslie yaptım 5 mil.1millini oğlumla yaptık.anne senin neden bu kadar terlediğini anladım şimdi diyor:1
bunügn cumaya göre artıdaydım tabiki yarında iner inşalalh biraz.bu arada her öğünden önce dere otu tüketmeye başaldım.basura iyi geldiğini okudm ve zayıflamayada yardımcı oluyormuş tok tutuyormuş.hatta tiroidi olanlar değerlerininn düştüğünü söylüyorular bu kürle.yemekten 15 dk önce 1 avuç kadar yenecek sonra birz su içilecek.bugün baya wc ye çıktım bilmem onunmu etkisi ?ilk günüm bugün

başınız sağolsun canım..allah mekanını cennet etsin..

tşk ederim cnm aminn tarçın kokulu arkadaşım şimdide ben kokcam ne de çok severim tarçını vanilya yı

iyi akşamlar
bu günki menümü yazmak istiyorum yannışlarımı söylerseniz sevinirim
sabah
bir patates kızartması
4 zeytin
kibrit kutusundan küçük peynir
bir dilim ekmek
arada bir türk kahvesi
öğle
3 küçük köfte
bir kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek
arada birtane ayva
akşam
bir tabak bulgurlu pırasa yemeği
avuç içi kadar et haşlaması
1.5 ekmek
salata küçük bir kase yoğurt

iki dilim ekmeğim var listemde olan
onları bilerek artırdım ki gece geç yattığım için
çok acıktığımda yiyim diye nolur geç saatte zararlı demeyin
çok seviyorum ben ekmek yemeyi

evet canım bazı pcoslular da hiç sorun yasamadan ya da az bir tedaviyle meleklerine kavuşuyorlar.. şimdilik zayıflamaktan başka yapılacak şey yok.. pozitif düşünüyorum benimde bir melegim olcakkk

teşekkürler canım,nickin gibi umut oldun bana Evet zayıflayarak kaybolan saglıgıma yeniden sahip olacağım ve bu hasretim sona erecek..Allah ım isteyen herkesin duasını kabul eder inşallah (amin)

iki dilim ekmeğim var listemde olan
onları bilerek artırdım ki gece geç yattığım için
çok acıktığımda yiyim diye nolur geç saatte zararlı demeyin
çok seviyorum ben ekmek yemeyi

papatyacım çok tatlısın...
valla o zaman sana geç saatte yemek yemenin zararlı oldgunu sölemeyeceğim
ama bende 2-3ü bulur yatmam en son 10 gibi meyve yerim sonra bşe yemiyorum
daha 10gün oldu diyete başlayalı ama alıştırdımmı kendimi ya da kafamda mı bitirdim bu işi anlamadım.
çünkü önceden yatana kadar agzım hiç boş durmazdı

birumutun hikayesi bana benziyor
bende pko luyum evlendiğim ilk yıllarda zayıfken benimde kendiliğinden bir gebeliğim olmuştu malesef düşükle sonuçlandı
aşılama tüp bebek tedavileri oldum malesef yavruma şimdilik kavuşamadım
ama yediğime hiç dikkat etmiyorum hareketimde azdı birbaktım 92 olmuşum
bir anda kararverdim rejim yapmaya 3 gün oldu inşallah zayıflamayı başarabilirim ve rabbim banada kendiliğinden hamile kalmayı nasip eder inşallah

artık geç saatte yemek yemiyorum
sadece açıkınca tek başına ekmeği yemeyi düşünüyorum
çavdar ekmeğide çok lezzetliymiş bu arada

inşallah canımmm zayıflayalım ve gelsin bebeişler pco bende de var..
senin yine işin kolayy ama yol çok uzunn ya birde bana hep tüp bebek yaptırıp tutmamıs insanları duyuyorum.. sans bu kadar düşükmüki ben önceden hep tür bebek yapılınca bebek oluyor sanıyodum

Son düzenleme:

canım ben sana uzun uzun hikayemi yazmak istemedim
tüp bebekte başarı %60 tabii yaş önemli
benim ilk tüp denemem tutmuştu
ikiz gebelikti malesef onuda 26 haftalıkken erken doğumla kaybettim
daha sonrakidenemem tutmadı
sen kaç senelik evlisin yaşın kaç
sorun sadece pco se tüp bebek tedavisinde daha şanslısın demek oluyor
biraz kilo verip tedaviyi öyle olursan rabbimin izniyle kesin hamile kalırsın

ahh geçmiş olsun canım..Allah ım sana başka acı göstermesin inş...sen kaç yasındasın?
ben 26 yasımdayım. 1,5 senelk evliyim. ama 1yıldır korunmuyorum pcos oldugumu ögrendigimden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…