Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çoooooooook geçmiş olsun çok üzüldüm senin için. Canlı örneği oldun şu şok diyetlerin ne kadar sağlıksız olduğunun :26: bence kimse yapmasın şok diyetler sağlığınızdan olmayın boşuna geç olsun güç olmasın Allahın izniyle verilir fazla kilolar.

2 gündür içemedim nedense ....
maşallah kızımıza hep böyle başarılı bir öğrenim hayatı olur inşallah, 65te nazar boncuğunuz olsun ,düzeltecektir mutlaka ben inanıyorum küçük hanıma :)
evet canım motive edici insanların olması mükemmel birşey....
bende iyiym canım ama su regl işine canım sıkıldı 2 gün falan kırmızı kırmızı belirtiler yaptı sonra dün başladı ama bugün yine bitti

neden böle oldumki şimdi

ya benimde öyle oluyor 2 aydır. doğumdan sonra ilk olduğumda 4-5 gün sürmüştü ki benim hep oldum olalı böyle sürerdi ama 2 seferdir ne oldu anlamadım. bendede pko var ama ben regl ile ilgili hiç sorun yaşamamıştım bu güne kadar...

canım benim ya çok geçmiş olsun .bence bu tarz diyetlerden uzak dur sen madem mide ile ilgili sorunun var. çok üzüldüm inan çok geçmiş olsun tekrar....

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
inşallah çabucak iyileşirsin de sağlıklı beslenmene devam edersin canım

kızlar diyetimin 3. günü tutamadım kendimi kahvaltıda bir patates kızartması yedim ama 1 dilim ekmek yedim inşallah faazla olmamıştır
galiba ben bu işi kıvıramıycam irademe sahip olamıyorum
gerçi 3 gündür öncekine göre az ekmek yiyorum

Canım ilk hafta zorlanman gayet normal 10 gün sonra yavaş yavaş alışacaksın miden küçülecek daha az yemeye başlayacaksın. Daha 3. günden pes etmek olmazki. ilk 10 gün sık biraz dişini sonrası gelecek merak etme sen ve yemekleri bu kadar önemseme ya kafanda ne kadar düşünürsen o kadar büyür gözünde. Patates istiyorsan 2-3 çatal ye ama için rahat olsun bir kere kaçırman tüm diyetini mahvetmesin bir sonraki öğünde toparlarsın sıkma canını

desteğin için teşekkür ederim
yemekleri gözümde nasıl büyütmem sürekli kendimi aç hissediyorum evde yannız olduğum için kafamı meşgül edecek bir uğraşım olmuyor
inşallah devam etmeyi başarabilirim

ben leslie yi indirmeyi başaramadım bana tarif edermisiniz nasıl indireceğim

Selam kızlar uzun samandir sizi takip ediyorum ama yazamadim bir tuurlu aranızda elma diyeti yapan oldumu kilom çok fazla o yüzden motivasyon olsun diye bir hafta elma bir haftada bes günde bes kilo diyeti yapsam nasıl olur acaba çok zor kilo veriyorum artık iki ayda verdigim kilo sadece 4 ve nerdeyse hergun yürüyüş siz duşunun artık kilomu solemeye utanıyorum 106 bir yıl önce 118 dim ama bu ara uç cocuğum var yasım 28 boyum 168 telefonla yazdığım icin hatalarım oldu kusura bakmayin

koldan allerji testinide sorarmısın canım kaç yaşta yapılıyor diye benim kıza 3 yaşında yaptılar ama duydumki erkenmiş
biz 8 yıllık evliyiz daha böyle değiliz
selam kızlar bende 90 kiloyum benide arnıza alırsanız çok sevinirim ne yaptıysam gram vermedim yardım edin bana
hoşgeldin
sakın gizlice okuma o sana okusun bende yazardım şiir annem okuyunca hayal kırıklığına uğrardım

haftasonu yaramıyor kimseye

çok kaöırmamışsın baravooo

kızlar diyet yapılırken her ne yedik yazılıcak mı???
istegine bağlı ama yazınca yanlışlarda arkadaşlar uyarıyor
daha iyi oluyor

bravoooo

güzelmiş

ayakta çalışmak zor ama işe giderken bir durak önce in yürü yada haftasonları olsun yap iyi olur

allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm bilmiyordum

geçmiş olsun sok diyet zararlı senin bünyede hemen zararını gösterdi
aman kendine dikkat et bundan sonra sana sok diyet yasak sadece sağlıklı beslen
çabuk iyleşirsin ummarım
çok sayılmaz haftasonu hepimiz kaçamak yapıyoruz ama önemliolan diyete devam etmek bırakmamak
mesela ben geçen gün 4 kase aşure yedim ama ertesi gün diyete devam dedim asla bırakma

efsunlunun mesajını sanırım okumadın bir bak istersen
hastanelik olmuş sok diyetten

ah fusunum ah güzel kardeşim cnm benim çok geçmiş olsun çok ama ama yaniii desek ki siz napıyorsunuz bunlar tehlikeli girişimler desek belki de dersiniz ki kıskanıyor kilo vermemizi istemiyor bak canlı şahidi oldun topiğimizin önce sağlığımız arkadaşlar bu tip şok diyetler 5 gün de biter ne olacak kiler boş yeminle boş bugün birşey olmaz mutlaka daha sonra vücutta istenmeyen hasarlar bırakabilir değer mi sağlığımızla oynama füsunum hem kendini korkuttun hem aileni bak şimdi de bizi gerek yoktu neden 1 günde verebileceğimizi düşünürüz anlamadım hep demez miyiz 5 günde mi aldık ki 5 günde hepsi bitsin diye uğraşırız Allahım öyle güzel makina gibi bir vücut bize bahşetmiş neden eziyet ediyoruz aylarca sağlımızı bozmadan da bi bu işi yapabiliriz beni görün ben nerdeyse temmuz başından bu yana yerimde sayıyorum ve bazılarınız belki demiştir bıktık yerinde saymasından dile getirmesinden ama ben bıkmadım da öyle vücudumu şoklamakta istemedim yıllardır zayıflamak için neler yaptım ki çoğumuzda bunu yaptık şoklarda uyguladık tecrübeyle sabittir o şoklar patates diyetleri yok 5 günde 5 kilo bunlar hikaye hikaye vallaaa aşka bişi bilmem ben diyet yapacaksın ama sağlıklı beslenme ile bundan ötesi yok fusunla birlikte öğrendik ki bizim şeklimiz sağlıklı beslenme sözün son noktası bu SAĞLIKLI BESLENM VE SABIR SABIRRRRR

Semiran cığım çok haklısın sabırlı olmalıyız.İradeli olmalıyız..
Nedense beş günde on kilo hepimize cazip geliyor işte...
Zamanında yaptıklarımızın cezasını çekiyoruz bir nevi..

106 kilo biri için hiç iyi olmaz bence..
Madem okadar iradelisin aç kalabiyorsun hiiç kaçamaksız sağlıklı beslenerek ayda 5-6 kilo rahat verirsin..
6-7 ayda 30 kilo hafiflersin..

Son düzenleme:

Tabiiki yiyeceksin ölüm orucu yapmıyoruzki..
Ölçülü ve sık olmamak kaydıyla elbette yenir..

Bence iyi gidiyorsun ekmeği azaltman bile senin gibi bir ekmeksever olarak büyük başarı...
Biz sana güveniyoruz sende kendine güven...

Füsun'cuğum çok ama çok üzüldüm..İnan söyleyecektim seni henüz çok iyi tanımadığım için yanlış anlarsın diye düşündüm...
Geçmiş olsun,çabucak iyileşmen dileğiyle...
senin durumun hepimize ders olur inşallah

Hg yenacım haklıyım tabiki de doğru değil mi bizler Allahın emanetiyiz sağlığımızı veren de o alan da ama canı bize bahşeden rabbim korumamızı istedi kesin ama neden eziyet ediyoruz onu şokluyoruz ki sonra vücut bizi şokluyor şoklayacakta sen misin dengesini bozannn ama şükür ki daha kötü bir şey olmamış füsuna sonra vücut öyel yavaşlıyor ki doğru düzgün de diyet yapılsa kilo verilmiyor inatlaşıyor metolarrrr:26::26::26:

yenacım misafirim vardı cumadan bu yana bu akşam üstü gittiler dün çılgınlar gibi gezdik alışveriş yapıldı çok yoruldum ama iyi oldu stres attım gelen arkadaşım nakış öğretmeni ben de onunla bir ara kurdela nakışı yapmıştım yarım bir örtüm vardı kurdelası bitmişti onu çıkardım gittik kurdela aldık şimdi elime aldım öyle zevkle yapıyorum ki özlemişim deee

106 kilo biri için hiç iyi olmaz bence..
Madem okadar iradelisin aç kalabiyorsun hiiç kaçamaksız sağlıklı beslenerek ayda 5-6 kilo rahat verirsin..
6-7 ayda 30 kilo hafiflersin..

çok doğru demişsiniz arkadaşlar
ben de bugün sabah nesfit yiyip gittim toplantıya saat 2de mükellef pazar kahvaltısı yaptım daha da acıkmadım ama müsli ve yoğurt yiyecem arada badem ve fındık yedim kavrulmamışından beni tok tutuyor
eşimle 1 saatten fazla yürüdük
dünün acısını çıkardık gezdik hem de

Çok merak ediyorum ben onu..
Bizim okulda kursu var ama gidemiyorum ben...
İyi günlerde kullanırsın inşallah...

Fotosunu eklesen keşke görsek.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…