- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Ben geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmas.....................) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.
2 gündür içemedim nedense ....yeşilçayımı yudumluyorum şimdi...ben yavaş yavaş aranızdan ayrılayım malum hafta içi erken uyumaya alıştık.sohbete doyulmuyor. hepinize Allah rahatlık versin. yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
maşallah kızımıza hep böyle başarılı bir öğrenim hayatı olur inşallah, 65te nazar boncuğunuz olsun ,düzeltecektir mutlaka ben inanıyorum küçük hanıma :)Nevin,
çok etkilendi anlatamam..:) Koca kitabı 2 günde bitirdi diyebilirim..
benimde içim gidiyor tabiii sınav haftası çünkü..:) Kİtapçıya gidilip diğer serileride alınıcak mecburen..:))
Mat.sınav sonucu iyi geldi şükür..Vampirler etkilememiş.:)).92 almış.E-okuldan baktık..:)
evet canım motive edici insanların olması mükemmel birşey....insallah tikir tikir verirsin fazlaliklari
afiyet olsun ablacim
aklima dusurdun bende yarin yapiyim (biz ailecek bayiliriz mantiya)
1senedir neden yapmamistinki?kilo yuzundenmi ben yapiyorum genelde makarna dan iyidir diye
ne guzel dahada motive olmussundur banada annem der hep(kv) hemen farkeder bakalim haftaya geliyor TURKIYE den izine gitmisti 4 haftaligina 600grami geri verirsem eccukte fazlasini hemem hemen 5 kilo ediyor ayyyy nedicek bakalim canim annecim saolsun motive kaynagim benim
bende koç burcuyummmmm
tipik koç burcu derken canim nasil yani?
ALLAH kabul etsin canim guzel olmustur eminim ellerine saglik
geçmis olsun ALLAH tan sicak degilmis bebise bisey olmamis
bende zayif gunlerimin hayalini kuruyorum ALAH im her gorupte begendigim kiyafeti alirdim 38 beden olunca tabiii ama simdi gozum kaliyor kiyafetlerde ahhhh ahhh
Afiyet olsun masallah topikçe sarmalar,mantilar,kurufasulyeler yenmis kaçamaklar yapilmiss
bende istiyorummmmmm canim çekti valla gece gece eskiden olsa hemen yapar yerdim gece demez hatta erinmezdim ama yoooook yemicem busaatte bisey yarin yapar erkende yerim ustune bide spor yaptimmi biseycik olmaz insallah
umuttt canim sebeplerimiz ayni bende yaza çitir olmak istiyorum insallah
ALLAH kismet ederse haftaya erkek kardesimin nisani var ama gidemiyorum(prensesimin karti gelmedi daha pasalariminda okulu var )
yazada dugun insallah ozamana kadar 58 olmam lazim çitir gorumce olmak için çabalamam gerek
haliyle en buyuk gorumce olucam zayif olmam lazim (en kilolu olmak istemiyorum kilo dahada yasli gosteriyor malesef)
bide herkesi sasirtmak istiyorum annemler çok sevinirler (ama bazilarinin çatliyacaklarindan eminim)
geçen sefer 88 le gitmistim 86 ile donmustum bi 30 kilo eksik baya bi sok olur bazilarina ozellikle
biz 6.hafta ve 6. aydayiz
6.yila gelmiyelim hiç
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin
geçmis olsun insallah yarin daha iyi hissedersin
bende iyiym canım ama su regl işine canım sıkıldı 2 gün falan kırmızı kırmızı belirtiler yaptı sonra dün başladı ama bugün yine bitti
neden böle oldumki şimdi
Ben geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
Kv dün gitti şimdi annem geldi o bakıyor bana yarın doktorda kontrolüm var ilaçları değişcek ya da dozlarını ayarlıyacak son durumuma göre sonrasında sanırım annemlere geçicem çünkü evde babam ve erkek kardeşim var onlarda yalnız kalmasın istiyor annem.
Ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım diyete devam edemeyeceğim için haftayada bulunamıycam Beyzuş ve Mutlu beni izinli yazarsanız sevinirim.Zaten eşim tartıyı filanda kaldırdı sakladı iyileşene kadar diyet filan yasak dedi.Ama işin komiği dün diyorki bana bilgisayara girdin mi arkadaşlarına haber verdin mi hasta olduğunu :) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.
Ben geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
Kv dün gitti şimdi annem geldi o bakıyor bana yarın doktorda kontrolüm var ilaçları değişcek ya da dozlarını ayarlıyacak son durumuma göre sonrasında sanırım annemlere geçicem çünkü evde babam ve erkek kardeşim var onlarda yalnız kalmasın istiyor annem.
Ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım diyete devam edemeyeceğim için haftayada bulunamıycam Beyzuş ve Mutlu beni izinli yazarsanız sevinirim.Zaten eşim tartıyı filanda kaldırdı sakladı iyileşene kadar diyet filan yasak dedi.Ama işin komiği dün diyorki bana bilgisayara girdin mi arkadaşlarına haber verdin mi hasta olduğunu :) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
kızlar diyetimin 3. günü tutamadım kendimi kahvaltıda bir patates kızartması yedim ama 1 dilim ekmek yedim inşallah faazla olmamıştır
galiba ben bu işi kıvıramıycam irademe sahip olamıyorum
gerçi 3 gündür öncekine göre az ekmek yiyorum
Canım ilk hafta zorlanman gayet normal 10 gün sonra yavaş yavaş alışacaksın miden küçülecek daha az yemeye başlayacaksın. Daha 3. günden pes etmek olmazki. ilk 10 gün sık biraz dişini sonrası gelecek merak etme sen ve yemekleri bu kadar önemseme ya kafanda ne kadar düşünürsen o kadar büyür gözünde. Patates istiyorsan 2-3 çatal ye ama için rahat olsun bir kere kaçırman tüm diyetini mahvetmesin bir sonraki öğünde toparlarsın sıkma canını
Ohhh ancak bitirdim geçmişi okumayı. Arkadaşlar resimler için yaptığınız tatlı yorumlara çook teşekkür ederim, oraya yazdım ama sizler görürmüsünüz bilemedim, bir de buradan teşekkür edeyim dedim.
Hatırladığım kadarı ile deri testi 5 yaştanm sonra yapıyorlar, daha önce pek bir şey ifade etmiyor demişti babam. Seyahatteler şimdi gelince bir sorayım (astım allerji uzmanı ya, mutlaka fikir verir :) Haklısın canım, hastaneler çok etkiliyor insanıHer seferinde şükrediyorum ben de..
Sağol canım iyi dileklerin için, şimdiiii ne desem, önemli olan gelin tabii o gün onun günü ama insan psikolojisi; vallahi aynı şeyi aklımın köşesinden geçirmedim desem yalan olur. Ahahah bir de beyaz giyermişim utanmadan :)))))
biz 8 yıllık evliyiz daha böyle değilizEVLİLİK SONRASI KADININ DEĞİŞİMİ ! SİZCE DOĞRUMU ? :)
.......................................................
...
6.hafta: Seni seviyorum
6.ay: çok tatlısın
6.yıl :sevmesem kahrın çekilir mi
6.hafta: yine çok şıksın
6.ay :ne giysen yakışıyor
6.yıl :kime şık görünmek için aldın bunu???
6.hafta: olsun canım hiç önemli değil
6.ay: biraz dikkat etsen
6.yıl :sakar herif seninle geçen yıllarıma yazık
hoşgeldinselam kızlar bende 90 kiloyum benide arnıza alırsanız çok sevinirim ne yaptıysam gram vermedim yardım edin bana
sakın gizlice okuma o sana okusun bende yazardım şiir annem okuyunca hayal kırıklığına uğrardımKahve kokusu sarmış ortalığı..:)
-----
Benden duymuş olmayın kızım hikaye yazmaya başladı..Aşk hikayesiymiş..
Henüz okumadım,gizli okumakta istemiyorum. heralde okutur zamanı geldiğinde ..
Dün sordu anne normal insan hikayesimi olsun yoksa vampir hikayesimi olsun? diye sorunca..
Şu ünlü,serisi olan vampir filminden etkilendiğini anladım...Onunla ilgili kitap okuyor şu an.:))
haftasonu yaramıyor kimseyeslm kizlarrrrrrrrrrrr herkese güzel geceler diliyorum
misafirim vardi esimin yegeni esi ve cocuklari geldileresi bana ne dese begenirsiniz ilknur sen bayramdan beri kac kilo verdin zayiflamissin ay nasi hosuma gitti anlatamam
ama azicik hazirladigim mamalardan yedim ama inanin sabrimin son noktasina kadar tuttum kendimibikac sarma börek kek makarna salatasi derken sanirim hata ettim
onlar gidince mutfagimi topladim gecmisi okudum biraz ortalik kahve muhabbeti sarmis bende icerdim ama cok cay ictimbu arada herkeezler kacamak yapmis haftasonu yaramiyo bize sanki kizlaarrrr:26::26::26:
çok kaöırmamışsın baravoooHayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim ve bir baktım maaşallah çok güzel bir geçmiş birikmiş
Kız kardeşimdeki yemek iyi geçti zeytinyağlıların hiç birine dokunmadım bile. Kızıma yedirdiğim çorbadan 2 yada 3 kaşık yedim, biraz fırında patates birde 3 tane köfte, çok az fırında makarna birde bol salata. Yemeklerin hepsini çok az ve tuzla yapmış sırf benim için :122: Öğlende de gitmeden sadece bir kase meyveli kıtırlı aktıvya yemiştim zaten
İnşallah fazla kaçmamıştır
Harikasın canım tebrikler inşallah böyle devam edersin bundan sonra devamlı :122:
Erkeklerin çoğuna göre bu böyledir bütün gün evin içinde oturup ne yapıyorsunuz ki derler ama bir gün işleri bıraktığın anda yada yardımcı ol dediğin anda valla sizin işinizde zor derler
Detttt deme öyle deme dilin kururtahtımda ve tacımda gözünmü var kız
İNşallah haftayada sen taçı alırsın canım
İnsana inanılmaz moral oluyor o bir ufacık cümle. Benim yinede sağ olsun yengem hiç bir şey ''fark etmedi'' bende gözüne soka soka anlatıp durdum. Amcamda evet yazın antalyada çok fazla kiloluydun diye onayladıbunlarla akraba olduğuma şüpheliyim ama işte rahmetli babanneme de soramam ki bunu nerden kaptın diye
Amca olucak bide gaz vereceğine aaa yeğenim aslansınkaplansın sen istersen herşeyi yaparsın diye kalkmış bana totoşumun fazla büyük olduğunu söyledi az daha diyecektim amca sen totoşumumu inceledin plajda diye ama dediğim gibi kendileri için yaşayan insanlar sonuçta o yüzden onların zaten fikri beni ilgilendirmez
CAnım Allah yardımcın olsunRabbim kazada beladan saklasın.
ASıl iş bundan sonra maalesefbenim küçük cadı ortadan kaybolup birde sesi kesilirse bilki birşeyler karıştırıyor
Bazen okadar bunalıyorum ki çocuğa yalvarıyorum benden uzak dur biraz diye ama hem yapacağını yapıyor sonrada yapışıp beni öpüyor.
: :
Çabuk itiraf edin evimin neresinde kamera ve dinleme cihazlarınız60:
Valla bunu yazan harbi tecrübe sahibi bilge bir insanellerinden öperim
istegine bağlı ama yazınca yanlışlarda arkadaşlar uyarıyorkızlar diyet yapılırken her ne yedik yazılıcak mı???
bravooooNevin,
çok etkilendi anlatamam..:) Koca kitabı 2 günde bitirdi diyebilirim..
benimde içim gidiyor tabiii sınav haftası çünkü..:) Kİtapçıya gidilip diğer serileride alınıcak mecburen..:))
Mat.sınav sonucu iyi geldi şükür..Vampirler etkilememiş.:)).92 almış.E-okuldan baktık..:)
güzelmiş
ayakta çalışmak zor ama işe giderken bir durak önce in yürü yada haftasonları olsun yap iyi oluryaa kızlar bakıyorumda spor yapıyosunuz hepinizin maşallahı var ben 12 saat hep ayakta çalıştığım için yoruluyorum hem vaktim olmuyo diye yapmıyorum yapmatka istemiyorum açıkçası yapmam gerekşirmi..acaba
allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm bilmiyordumcnm rabbimden iste rabbim ol dedimi olur hic engel tanimaz benim 4kas hastasi cocugum oldu bu kizim 5. ve mucize saglikli drlar sasirdilar biz inanmiyorduk senin saglikli cocugun olacagina dediler bende size inanmiyordum dedim ben allahima inaniyordum dedim gülümsedim
insallah sende kilolarini verip hamis kalirsin saglikli evlatlarin olur cnm aminnnnnn
kizlar ben cikiyom cok yorgunum papatyamda hic durmuyor pesinde kosturmakdan hayirli geceler
geçmiş olsun sok diyet zararlı senin bünyede hemen zararını gösterdiBen geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
çok sayılmaz haftasonu hepimiz kaçamak yapıyoruz ama önemliolan diyete devam etmek bırakmamakkızlar diyetimin 3. günü tutamadım kendimi kahvaltıda bir patates kızartması yedim ama 1 dilim ekmek yedim inşallah faazla olmamıştır
Selam kızlar uzun samandir sizi takip ediyorum ama yazamadim bir tuurlu aranızda elma diyeti yapan oldumu kilom çok fazla o yüzden motivasyon olsun diye bir hafta elma bir haftada bes günde bes kilo diyeti yapsam nasıl olur acaba çok zor kilo veriyorum artık iki ayda verdigim kilo sadece 4 ve nerdeyse hergun yürüyüş siz duşunun artık kilomu solemeye utanıyorum 106 bir yıl önce 118 dim ama bu ara uç cocuğum var yasım 28 boyum 168 telefonla yazdığım icin hatalarım oldu kusura bakmayin
ah fusunum ah güzel kardeşim cnm benim çok geçmiş olsun çok ama ama yaniii desek ki siz napıyorsunuz bunlar tehlikeli girişimler desek belki de dersiniz ki kıskanıyor kilo vermemizi istemiyor bak canlı şahidi oldun topiğimizin önce sağlığımız arkadaşlar bu tip şok diyetler 5 gün de biter ne olacak kiler boş yeminle boş bugün birşey olmaz mutlaka daha sonra vücutta istenmeyen hasarlar bırakabilir değer mi sağlığımızla oynama füsunum hem kendini korkuttun hem aileni bak şimdi de bizi gerek yoktu neden 1 günde verebileceğimizi düşünürüz anlamadım hep demez miyiz 5 günde mi aldık ki 5 günde hepsi bitsin diye uğraşırız Allahım öyle güzel makina gibi bir vücut bize bahşetmiş neden eziyet ediyoruz aylarca sağlımızı bozmadan da bi bu işi yapabiliriz beni görün ben nerdeyse temmuz başından bu yana yerimde sayıyorum ve bazılarınız belki demiştir bıktık yerinde saymasından dile getirmesinden ama ben bıkmadım da öyle vücudumu şoklamakta istemedim yıllardır zayıflamak için neler yaptım ki çoğumuzda bunu yaptık şoklarda uyguladık tecrübeyle sabittir o şoklar patates diyetleri yok 5 günde 5 kilo bunlar hikaye hikaye vallaaa aşka bişi bilmem ben diyet yapacaksın ama sağlıklı beslenme ile bundan ötesi yok fusunla birlikte öğrendik ki bizim şeklimiz sağlıklı beslenme sözün son noktası bu SAĞLIKLI BESLENM VE SABIR SABIRRRRR
Selam kızlar uzun samandir sizi takip ediyorum ama yazamadim bir tuurlu aranızda elma diyeti yapan oldumu kilom çok fazla o yüzden motivasyon olsun diye bir hafta elma bir haftada bes günde bes kilo diyeti yapsam nasıl olur acaba çok zor kilo veriyorum artık iki ayda verdigim kilo sadece 4 ve nerdeyse hergun yürüyüş siz duşunun artık kilomu solemeye utanıyorum 106 bir yıl önce 118 dim ama bu ara uç cocuğum var yasım 28 boyum 168 telefonla yazdığım icin hatalarım oldu kusura bakmayin
kızlar diyetimin 3. günü tutamadım kendimi kahvaltıda bir patates kızartması yedim ama 1 dilim ekmek yedim inşallah faazla olmamıştır
Semiran cığım çok haklısın sabırlı olmalıyız.İradeli olmalıyız..
Nedense beş günde on kilo hepimize cazip geliyor işte...
Zamanında yaptıklarımızın cezasını çekiyoruz bir nevi..
106 kilo biri için hiç iyi olmaz bence..
Madem okadar iradelisin aç kalabiyorsun hiiç kaçamaksız sağlıklı beslenerek ayda 5-6 kilo rahat verirsin..
6-7 ayda 30 kilo hafiflersin..
Hg yenacım haklıyım tabiki de doğru değil mi bizler Allahın emanetiyiz sağlığımızı veren de o alan da ama canı bize bahşeden rabbim korumamızı istedi kesin ama neden eziyet ediyoruz onu şokluyoruz ki sonra vücut bizi şokluyor şoklayacakta sen misin dengesini bozannn ama şükür ki daha kötü bir şey olmamış füsuna sonra vücut öyel yavaşlıyor ki doğru düzgün de diyet yapılsa kilo verilmiyor inatlaşıyor metolarrrr:26::26::26:
yenacım misafirim vardı cumadan bu yana bu akşam üstü gittiler dün çılgınlar gibi gezdik alışveriş yapıldı çok yoruldum ama iyi oldu stres attım gelen arkadaşım nakış öğretmeni ben de onunla bir ara kurdela nakışı yapmıştım yarım bir örtüm vardı kurdelası bitmişti onu çıkardım gittik kurdela aldık şimdi elime aldım öyle zevkle yapıyorum ki özlemişim deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?