Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm özeli actim baktim biri tik tik kapima vuruyor aldim iceri
aaaaaaaaaaa bu saatte kimmis o acaba

hosgelmis sefa gelmis papatyan

sana da bir maaşallah hemen oldu demek..
ahh ne güsel hemde kısss... benmde en byük hayalim bir papatyamın olması
ama bende pkos var o engelliyor sanırım..
ahh gece gece yine özlem mi çöktü bana ne:26:

benim yumurtaliklarimdada yaglanma vardi canim yinede bilemiyorum tabiki o zaman bize öyle demislerdi :44::44::44: evlatlar kiymetli degilmi canim Allahim isteyen herkese nasip etsin
kiymetli az gelir (gerçi tarif etmeye kalksam kelimeler yetmez tarif edilemezde zaten) herseyim onlar benim (esim ve ailemde)ALLAH im yavrularimizi korusun olmayanlarada nasip etsn(Amiiiiinnnnn) nazarlikta vereyim butuuuuun kuzucuklara

cnm rabbimden iste rabbim ol dedimi olur hic engel tanimaz benim 4kas hastasi cocugum oldu bu kizim 5. ve mucize saglikli drlar sasirdilar biz inanmiyorduk senin saglikli cocugun olacagina dediler bende size inanmiyordum dedim ben allahima inaniyordum dedim gülümsedim
insallah sende kilolarini verip hamis kalirsin saglikli evlatlarin olur cnm aminnnnnn
kizlar ben cikiyom cok yorgunum papatyamda hic durmuyor pesinde kosturmakdan hayirli geceler

Son düzenleme:
kizlar bende cikiyorum Allaha emanet olun bende kuzularima bakiyim kesin üzerleri aciktir öptüm hepinizi hoscakalinnn

teşekkürler canım.. koskocaman öp papatyanı benm yerime
hadi iyi geceler ikinizede..

sendemi hemen hamile kalmistin benim 3.de oyle oldu ben bide burda hastalik yaptirmayandan taktirmistim bikaç sene olmadim hiç(regl) sonra dedim bikaç ay olurum rahatlarim oradada biraz kilo veririm ama benimde hayal ettigim gibi olmadi hemen kalmisim
benim digerleride hemen olmustu yumurtaliklar masallahi var ama busefer ben yanildim çunki herkes dedi regl olmazsan çocugun olmaz falan filan bende dusundum en azindan çikarttiriyim o arada duzene girsin 6aya kadar olur olmazsa doktora giderim diyorum kendi kendime meger çoktan hamile kalmisim
simdi çok korkuyorum valla hamile kalmaktan 4.yu çok isterim ama yaza dugunumuz var kismetse hamile olursam gidemem(geçen sene hamilelik yuzunden kaldim) bu senede gidemezsem çooook uzulurum oyuzden surpriz kaldiramam yinede ALLAH im en iyisini bilir ama bu sene istemiyorum
hala emzirdigim için guçlu bisey kullanamiyorum hafif oyuzden korkuyorum valla :18::18: ilacimi bigun bile unutmam ALLAH korusun

ama bal peteklerim iyiki varlar

Son düzenleme:
ALLAH yardimcin olsun canimmm uzuldum yavrularina
iyi geceler

kizlar bende cikiyorum Allaha emanet olun bende kuzularima bakiyim kesin üzerleri aciktir öptüm hepinizi hoscakalinnn
iyi geceler

iyi geceler ben de çikiyorumm ALLAH a emanetsiniz

ALLAH yardimcin olsun canimmm uzuldum yavrularina
iyi geceler

iyi geceler

iyi geceler ben de çikiyorumm ALLAH a emanetsiniz

sana da ii geceler canım.. bende kapıyı sessizce kapatıp çıkayım topicimizden
nedense duygusal bir haldeyim bu gece,inş yarına geçer...
şimdiden herkese iyi pazarlar

MEyracım hoşgeldin..
Nasılsın.?nasıl gidiyor.? Daha sık uğra olurmu.?

hoşbuldum yenam çok saol
iyiyim çok şükür, sen nasılsın canım benim??
hayatımda iyi gidiyor çok şükür...

bende koç burcuyummmmm
tipik koç burcu derken canim nasil yani?

yani şey demek istedim canım; gördüğüm kadarıyla huylarının geneli koç burcunun huylarına çok benziyor demek istedim.

Canım öyle düşünme PCOSlu olup bebeği olan çok insan var. Hatta geçen kadın doğumcuya gittiğimde sordum PCO hamileliğe engelmi diye o kişiyle alakalı PCO olup çocuk sahibi olan çooook dedi. Ve PCOnun iyileşmesine en yardımcı şey kilo vermek dedi. Sen Allahın izniyle kilolarını ver sonra düzene girersin bebeğin de olur inşallah. Kötü düşünme pozitif düşün pozitif olsun Bak burda bir Carnivale vardı 50 kilo verdi birsürü hastalığı vardı ve son geldiğinde yazdığı şey bütün hastalıklarının iyileştiğiydi. Kilo verirsek sağlığımıza kavuşucaz inşallah. Bir de eğer sürekli kullandığın bir ilaç yoksa civanperçemi ve hayıttohumu öneriyor aktarlar. Rahimdeki bütün hastalıklara çözümmüş bu iki bitki.

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn :122:

Ya neredeyse yarım saat oldu uyanalı ama ben nasıl birşeyse hala kendime gelemedim
Çayımı koydum demlenene kadar sizlere bakayım dedim. Birazdan güzel ve hafif bir kahvaltı ederiz inşallah ailecek ondan sonra artık bugün için neye karar veririz bilmem

ahh darısı başıma
bende 80leri falan göreymde hemn hamile kalayım
bazende içimi öyle bir korku kaplıyor ki sorma gitsin...

canım hiç korkma bak ben accık kendimi anlataym sana.60 kilo ile evlendim.uğraştık ama yıllarca olmadı bebeğimiz.aşılamalar tüp bebek falan tutmadı 4 yıl sonra bi baktımki 95 kilo olmuşum ilaçlar sağlıksız beslenme falan.2011 nisan ayında bu topiği buldum martta tüp bebek yapmştk tutmamıştı bu arada.başladım sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya.yolum uzundu agustos 9 da tam 12 kilo vermişken öğrendimki hamileyim.umudunu yitirme.dua et spor yap sağlıklı beslen,Rabbim senin ve banucumun ve bekleyenlerin duuaları duyar tez zamanda inşallah.

herkese güzel pazarlar dilerim
küçük kızımın toplantısı var okula gideceğim birazdan şimdisütle nesfit yedim gelinc de kahvaltı yaparız artık
biumut canım öptüm seni de kuzunu da

tamam canım şimdi hatırladım. oku bakalım bizide bilgilendirirsin bol bol artık ,neremiz şişman öğreniriz :)
yani o kadar bile yoktu desem inanır mısın? evet bu hafta hakkımız doldu. tereye bayılırım her öğün yesem olur yani...
benim eşim yardım eder ama yinede istediğim gibi değil işte :) kız klasik karadeniz deme bende karadenizliyim benim kardeşimde 1 evin 1 oğlu ama herşeyi yapar kuzum benim :) o odunluk her yörede var bak benimkide doğulu :)
selam kızlar bende 90 kiloyum benide arnıza alırsanız çok sevinirim ne yaptıysam gram vermedim yardım edin bana
hoşgeldin canım.....

maşallah canım sana ya nefsine hakim olmuşsun harikasın.....
amannnnn boşver yengeyi mengeyi sen bilmiyor musun sanki? olmayan pantolonların oluyor daha ne olsun ayoooooooooool :)

Ben geldim ama pek iyi gelmedim (( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
Kv dün gitti şimdi annem geldi o bakıyor bana yarın doktorda kontrolüm var ilaçları değişcek ya da dozlarını ayarlıyacak son durumuma göre sonrasında sanırım annemlere geçicem çünkü evde babam ve erkek kardeşim var onlarda yalnız kalmasın istiyor annem.
Ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım diyete devam edemeyeceğim için haftayada bulunamıycam Beyzuş ve Mutlu beni izinli yazarsanız sevinirim.Zaten eşim tartıyı filanda kaldırdı sakladı iyileşene kadar diyet filan yasak dedi.Ama işin komiği dün diyorki bana bilgisayara girdin mi arkadaşlarına haber verdin mi hasta olduğunu :) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…