aaaaaaaaaaa bu saatte kimmis o acabacnm özeli actim baktim biri tik tik kapima vuruyor aldim iceri
bende 2009da burda zayifliyordum bende 18kg vermistim ve cikarttirdim anladiniz siz onu dedim 2 -3 aya kadar 5 kilo daha veririm hamis oluncada a$ ermekden veririm 5kiloda ama öyle olmadi hayall ettigim gibi olmadi hemen hamis kaldim ve hamiskende zayiflayamadim iste böyle papatyam geldi iyikide istemisim papatyami evimin nesesi
bende 2009da burda zayifliyordum bende 18kg vermistim ve cikarttirdim anladiniz siz onu dedim 2 -3 aya kadar 5 kilo daha veririm hamis oluncada a$ ermekden veririm 5kiloda ama öyle olmadi hayall ettigim gibi olmadi hemen hamis kaldim ve hamiskende zayiflayamadim iste böyle papatyam geldi iyikide istemisim papatyami evimin nesesi
kiymetli az gelir (gerçi tarif etmeye kalksam kelimeler yetmez tarif edilemezde zaten) herseyim onlar benim (esim ve ailemde)ALLAH im yavrularimizi korusun olmayanlarada nasip etsn(Amiiiiinnnnn)benim yumurtaliklarimdada yaglanma vardi canim yinede bilemiyorum tabiki o zaman bize öyle demislerdi :44::44::44: evlatlar kiymetli degilmi canim Allahim isteyen herkese nasip etsin
sana da bir maaşallahhemen oldu demek..
ahh ne güsel hemde kısss... benmde en byük hayalim bir papatyamın olması
ama bende pkos var o engelliyor sanırım..
ahh gece gece yine özlem mi çöktü bana ne:26:
cnm rabbimden iste rabbim ol dedimi olur hic engel tanimaz benim 4kas hastasi cocugum oldu bu kizim 5. ve mucize saglikli drlar sasirdilar biz inanmiyorduk senin saglikli cocugun olacagina dediler bende size inanmiyordum dedim ben allahima inaniyordum dedim gülümsedim
kizlar ben cikiyom cok yorgunum papatyamda hic durmuyor pesinde kosturmakdan hayirli geceler
kizlar bende cikiyorum Allaha emanet olun bende kuzularima bakiyim kesin üzerleri aciktiröptüm hepinizi hoscakalinnn
sendemi hemen hamile kalmistin benim 3.de oyle oldu ben bide burda hastalik yaptirmayandan taktirmistim bikaç sene olmadim hiç(regl) sonra dedim bikaç ay olurum rahatlarim oradada biraz kilo veririm ama benimde hayal ettigim gibi olmadi hemen kalmisimbende 2009da burda zayifliyordum bende 18kg vermistim ve cikarttirdim anladiniz siz onu dedim 2 -3 aya kadar 5 kilo daha veririm hamis oluncada a$ ermekden veririm 5kiloda ama öyle olmadi hayall ettigim gibi olmadi hemen hamis kaldim ve hamiskende zayiflayamadim iste böyle papatyam geldi iyikide istemisim papatyami evimin nesesi
ALLAH yardimcin olsun canimmm uzuldum yavrularinacnm rabbimden iste rabbim ol dedimi olur hic engel tanimaz benim 4kas hastasi cocugum oldu bu kizim 5. ve mucize saglikli drlar sasirdilar biz inanmiyorduk senin saglikli cocugun olacagina dediler bende size inanmiyordum dedim ben allahima inaniyordum dedim gülümsedim
insallah sende kilolarini verip hamis kalirsin saglikli evlatlarin olur cnm aminnnnnn
kizlar ben cikiyom cok yorgunum papatyamda hic durmuyor pesinde kosturmakdan hayirli geceler
iyi gecelerkizlar bende cikiyorum Allaha emanet olun bende kuzularima bakiyim kesin üzerleri aciktiröptüm hepinizi hoscakalinnn
ALLAH yardimcin olsun canimmm uzuldum yavrularina
iyi geceler
iyi geceler
iyi geceler ben de çikiyorumm ALLAH a emanetsiniz
MEyracım hoşgeldin..
Nasılsın.?nasıl gidiyor.? Daha sık uğra olurmu.?
bende koç burcuyummmmm
tipik koç burcu derken canim nasil yani?
sana da bir maaşallahhemen oldu demek..
ahh ne güsel hemde kısss... benmde en byük hayalim bir papatyamın olması
ama bende pkos var o engelliyor sanırım..
ahh gece gece yine özlem mi çöktü bana ne:26:
ahh darısı başıma
bende 80leri falan göreymde hemn hamile kalayım
bazende içimi öyle bir korku kaplıyor ki sorma gitsin...
tamam canım şimdi hatırladım. oku bakalım bizide bilgilendirirsin bol bol artık ,neremiz şişman öğreniriz :)geçmiş sayfalarda önerilmişti, "Tek şişman beynimiz" isimli bir kitap, burada da konu açılmış kitapla ilgili bitirince oraya yazacağım. Bu dönem motivasyon için destek arıyordum da, alayım dedim.
Sarmalar küçük parmağım boyundaymış demek, bir oturuşta değilse normal canım (kilo problemi olmayan biri için), bir dolu tabak pilav kadar pirinç ancak vardır onda. Yedik bitti, bu hafta yiyeceğimiz nefis terelere, limonlu maydonozlara filan odaklanalım artık :))
benim eşim yardım eder ama yinede istediğim gibi değil işte :) kız klasik karadeniz deme bende karadenizliyim benim kardeşimde 1 evin 1 oğlu ama herşeyi yapar kuzum benim :) o odunluk her yörede var bak benimkide doğulu :)saolsun destekoluyor kendide göbek problemini halletmek istiyor hatta akşam sadece corba ve salata yıcem dıyorda ben kıyamıyorum sonucta erkek meta. hızlı yinede yemek pişiriyorum. eşimde sürekli sorar araştırır boşunamı aldım seni gıdacısın diyor ama yazık oldu adama ters tepti evlendik ikimizde 20şer kilo aldık oturduk
valla öyle aynen hakkını yemeyım yapıyorr arada.ben eşimi fazla suclamıyorum askere gidene kadar hayatında yatagını bıle düzeltmemiş hersey önüne gelmiiş. klasik karadeniz ailesi erkekçocuk yetiştirme tarzı.saolsun yardımcı oluyor ben bu kadarınıda beklemiyordum.ama odunluk var işte.
ahh ah ablacım öyle heralde.keşke bizdede öyle olsa. karnım doyuyor belkıde gözüm hiç doymuyor. bu konuda yeşil çayın faydasını görüyorum arkadaşlar tavsiye ederim.
hoşgeldin canım.....selam kızlar bende 90 kiloyum benide arnıza alırsanız çok sevinirim ne yaptıysam gram vermedim yardım edin bana
Hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim ve bir baktım maaşallah çok güzel bir geçmiş birikmiş
Kız kardeşimdeki yemek iyi geçti zeytinyağlıların hiç birine dokunmadım bile. Kızıma yedirdiğim çorbadan 2 yada 3 kaşık yedim, biraz fırında patates birde 3 tane köfte, çok az fırında makarna birde bol salata. Yemeklerin hepsini çok az ve tuzla yapmış sırf benim için :122: Öğlende de gitmeden sadece bir kase meyveli kıtırlı aktıvya yemiştim zaten
İnşallah fazla kaçmamıştır
Harikasın canım tebrikler inşallah böyle devam edersin bundan sonra devamlı :122:
Erkeklerin çoğuna göre bu böyledir bütün gün evin içinde oturup ne yapıyorsunuz ki derler ama bir gün işleri bıraktığın anda yada yardımcı ol dediğin anda valla sizin işinizde zor derler
Detttt deme öyle deme dilin kururtahtımda ve tacımda gözünmü var kız
İNşallah haftayada sen taçı alırsın canım
İnsana inanılmaz moral oluyor o bir ufacık cümle. Benim yinede sağ olsun yengem hiç bir şey ''fark etmedi'' bende gözüne soka soka anlatıp durdum. Amcamda evet yazın antalyada çok fazla kiloluydun diye onayladıbunlarla akraba olduğuma şüpheliyim ama işte rahmetli babanneme de soramam ki bunu nerden kaptın diye
Amca olucak bide gaz vereceğine aaa yeğenim aslansınkaplansın sen istersen herşeyi yaparsın diye kalkmış bana totoşumun fazla büyük olduğunu söyledi az daha diyecektim amca sen totoşumumu inceledin plajda diye ama dediğim gibi kendileri için yaşayan insanlar sonuçta o yüzden onların zaten fikri beni ilgilendirmez
CAnım Allah yardımcın olsunRabbim kazada beladan saklasın.
ASıl iş bundan sonra maalesefbenim küçük cadı ortadan kaybolup birde sesi kesilirse bilki birşeyler karıştırıyor
Bazen okadar bunalıyorum ki çocuğa yalvarıyorum benden uzak dur biraz diye ama hem yapacağını yapıyor sonrada yapışıp beni öpüyor.
: :
Çabuk itiraf edin evimin neresinde kamera ve dinleme cihazlarınız60:
Valla bunu yazan harbi tecrübe sahibi bilge bir insanellerinden öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?