Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yemediğim kadar yedim sporda 0 malesef (

aslında yemeğe balık almıştık bende fırında yapacaktım sözde az yağlı olsun diye. eşim ayıklarken telefon çaldı arkadaşımız içli köfte yaptım gelin dedi :) bunu duyan eşim durur mu gidelim o zaman deyince kendimi içli köfteleri götürürken buldum
5-6 tane rahat yedim bu kez elazığ usulü miniklerdende değil onun 1,5 katı kadar vardı
2-3 kaşık pilav
1 kase çorba
ve salata tükettim
biz gezmeye gitmeden komşumdan aşure gelmişti eve gelince canım çekti 5-6 t.k ondanda yedim offf offff ben nasıl vereceğim ya
benim bu hafta çok dikkat edip bol spor yapmam gerek yoksa yandığımın resmidir (((

cnm şimdiden başarılar sana bende 94.200 başladım 10 gün önce şuan 91.im seninde başaracağına inanıyorum heleki işin ucunda bi bebek varken kesin verirsin sen bu kiloyu hadi kolay gele..

aminn

zytinyağı içiremiyorum ya kusuyor ne varsa açken verincede onu tükürüyor haksızda değil beter birşey içilecek gibi değil

doğru valla içilecek gibi değil insanın boğazına takılıyor gibi oluyor tadıda kötü...
sen kabak yemeği, pırasa falan yap, kestaneyi severse haşla yesin üstüne bol bol su içsin o da etkiler, akşamdan kayısı koy suya sabah yesin suyunu içsin, ya da kayısı hoşafı yap o çok çok daha etkili......

çok abartı gelmedi bana sen verirsin canım sporada başladın ya verirsin kızartmamıydı haşlamamı köfteler

cnm yarin dikkat edersen birde sporrrr yag olmadan giderler hemde arada hakkimiz ya sende 20kg verdin seninde hakkin ama arada her zaman deil

bende bugün çanta bakacaktım sözde ne yaptım lcwden deri gibi montlardan beğendi eşim illa alalım deyince onu aldım :))) bedeni xl neden böyle anlamadım kalıbı mı dar ne çünkü sevenhillden mevsimlik bir kazak aldım onun m'si oldu yani bu kadar mı dengesiz bir ölçü olur ya 1 beden değil 2 beden var arada :)

ben geldim ancak eşimden alabildim pc yi ayyy bırakmadı gitti

kayısı hoşafı yaptım içine erik üzüm dut ta koydum bugün yedirdim her sabah aç karna kayısı yediriyorum
hergün ıspanak yada pazı yemeği yiyor ekmeği esmer ekmek zaten ama kestaneyi duymamıştım
bir deneyim bakıyım sağol
aç karnınamı yedirmeliyim

Son düzenleme:
çok abartı gelmedi bana sen verirsin canım sporada başladın ya verirsin kızartmamıydı haşlamamı köfteler
canım allahtan haşlamaydı yoksa kızartmayı sevmiyorum ben gerçi bak öyle olsaydı bu kadar yemezdim :)))
inşallah veririm canım yarın spora yükleneyim becerebilrisem bebiş izin verirse :)
cnm yarin dikkat edersen birde sporrrr yag olmadan giderler hemde arada hakkimiz ya sende 20kg verdin seninde hakkin ama arada her zaman deil

etmez miyim canım ya ederim valla aç yaşasam yeridir tıka basa doymuş gibiyim :) bulgur içimde şişti sanırım bol bol su içince :)
evet canım herzaman hakkım olamaz daha vermem gereken 20 kilo daha var çünkü....

dar kalıp geniş kalıba göre değişir
güle güle kullan

ben geldim ancak eşimden alabildim pc yi ayyy bırakmadı gitti
amannn kaptırma bir daha :))))

kayısı hoşafıda mı fayda etmedi ay en etkilisi odur halbuki çok ilginç ya .kuzuma kıyamam inşallah iyileşir bir an önce...
aç karna dene inşallah faydası olur yalnız ardından bol su içirmeye çalış o öyle etkili olur

eslem..tebessum77 ....papatya...toksinnn..çokk teşekkürlerrr bana en çok gereken şey motivasyonnn o yüzden buradayımmm..

düzenli paylaşım derken yediklerimimi...elimden geldiğincee burada olacağımm....inşallah bu cetvellerde bende 70 leri görebilirimmmm

bugün yediklerimmm...sabah 2 beyazlı tek sarılı menemen...1 dilim tam buğday ekmek şekersiz çay..geç bi kahvaltıydı:)

öğlan taze sıkma portakal suyu...

akşama doğru bir kase tarhana çorbasııı...

8 gibi bulgurlu yağsız salata...bir bardak ayrann..bir galete...bolcada su....

listemi daha sonraki bi gün buraya yazarım suan biras karışık durumda onları günlere dağıtmam lazımm..hazır olduğunda burada paylaşırım arkadaşlarrr....şimdilik hepinize hayırlı gecelerrrr

kızlar ya yarın fırında hamsi yapacağım kızartma gibi olandan ama sonra fırını nasıl temizleyeceğim anlatır mısınız? kokusu çok kalıyor mu ya da nasıl gideririm yardımmmmmm

bugun çıktı tuvalete ama bakalım yarında çıkarsa iyi demektir çünkü 2 günde bir çıkmaya başladı buseferde acıyor diye tutuyor ozaman dahada kötü oluyor bende yaşamıştım valla beter bir acı çocuk gık demiyor dr. korkusundan yok yok acımıyor diyor ama surattan anlıyorum tabi
diyet iyi gidiyor canımda baya bi hastayım diyet yemegime ekmegime dikkat ediyorum sadece nar la portakal yedim fire vermemeye çalışıyorum

geçmiş olsun bol vitamin al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…