arkadaşlarr iyi akşamlarrrr...bende katılıyorum size kabul edersenizzzkısa bilgi vereyim kendi hakkımdaaa...
bende 90 kilo üzeriyimmmm:2: 24 yaşında 1.67 boyundayımm..2.5 yıldır evliyim ve PKO hatasıyımm...kendimi bilmeye başladığımdan beri kilo vermek için uğraşıyorummm...bu benim hep kontrollü halim bide dikkat etmeseydim ne olurdu bilmemmpko nedenli çocukta olmuyorr...zorunlu 30 kilo vermem lazım dile kolayy 5 değil...10 değil...20 değilll 30.......... dün bi arkadaş ortamındaa yine herkezin incecik oldugu içimde kopan fırtınalarlaa bugün diyete başladımmmm...yepyeni bi diyet listesiylee...gecen sene bu zamanlar diyetisyene başladımm liste sizinkilerle aynıı....ama bugünkiii fecii bi listeeee....ilk günü atlattım şükürrrrr....tam kilomu sabah yazarımm..şimdi tartılmıyım 99.9 lardayım
aminn
zytinyağı içiremiyorum ya kusuyor ne varsa açken verincede onu tükürüyor haksızda değil beter birşey içilecek gibi değil
cnm ikiz bebislerin seni cennette bekliyorlar benide 3tane evladim bekliyor rabbim kimseyi evladiyla sinamasin evlat acisi göstermesin aminnnn
bugün yemediğim kadar yedim sporda 0 malesef(
aslında yemeğe balık almıştık bende fırında yapacaktım sözde az yağlı olsun diye. eşim ayıklarken telefon çaldı arkadaşımız içli köfte yaptım gelin dedi :) bunu duyan eşim durur mu gidelim o zaman deyince kendimi içli köfteleri götürürken buldum
5-6 tane rahat yedim bu kez elazığ usulü miniklerdende değil onun 1,5 katı kadar vardı
2-3 kaşık pilav
1 kase çorba
ve salata tükettim
biz gezmeye gitmeden komşumdan aşure gelmişti eve gelince canım çekti 5-6 t.k ondanda yedim offf offff ben nasıl vereceğim ya
benim bu hafta çok dikkat edip bol spor yapmam gerek yoksa yandığımın resmidir(((
bugün yemediğim kadar yedim sporda 0 malesef(
aslında yemeğe balık almıştık bende fırında yapacaktım sözde az yağlı olsun diye. eşim ayıklarken telefon çaldı arkadaşımız içli köfte yaptım gelin dedi :) bunu duyan eşim durur mu gidelim o zaman deyince kendimi içli köfteleri götürürken buldum
5-6 tane rahat yedim bu kez elazığ usulü miniklerdende değil onun 1,5 katı kadar vardı
2-3 kaşık pilav
1 kase çorba
ve salata tükettim
biz gezmeye gitmeden komşumdan aşure gelmişti eve gelince canım çekti 5-6 t.k ondanda yedim offf offff ben nasıl vereceğim ya
benim bu hafta çok dikkat edip bol spor yapmam gerek yoksa yandığımın resmidir(((
doğru valla içilecek gibi değil insanın boğazına takılıyor gibi oluyor tadıda kötü...
sen kabak yemeği, pırasa falan yap, kestaneyi severse haşla yesin üstüne bol bol su içsin o da etkiler, akşamdan kayısı koy suya sabah yesin suyunu içsin, ya da kayısı hoşafı yap o çok çok daha etkili......
ben geldim ancak eşimden alabildim pc yi ayyy bırakmadı gitti
canım allahtan haşlamaydı yoksa kızartmayı sevmiyorum ben gerçi bak öyle olsaydı bu kadar yemezdim :)))çok abartı gelmedi bana sen verirsin canım sporada başladın ya verirsin kızartmamıydı haşlamamı köfteler
cnm yarin dikkat edersen birde sporrrr yag olmadan giderler hemde arada hakkimiz ya sende 20kg verdin seninde hakkin ama arada her zaman deil
bende bugün çanta bakacaktım sözde ne yaptım lcwden deri gibi montlardan beğendi eşim illa alalım deyince onu aldım :))) bedeni xl neden böyle anlamadım kalıbı mı dar ne çünkü sevenhillden mevsimlik bir kazak aldım onun m'si oldu yani bu kadar mı dengesiz bir ölçü olur ya 1 beden değil 2 beden var arada :)
ben geldim ancak eşimden alabildim pc yi ayyy bırakmadı gitti
amannn kaptırma bir daha :))))ben geldim ancak eşimden alabildim pc yi ayyy bırakmadı gitti
kayısı hoşafı yaptım içine erik üzüm dut ta koydum bugün yedirdim her sabah aç karna kayısı yediriyorum
hergün ıspanak yada pazı yemeği yiyor ekmeği esmer ekmek zaten ama kestaneyi duymamıştım
bir deneyim bakıyım sağol
aç karnınamı yedirmeliyim
hoşgeldin nasıl gidiyor diyet
dar kalıp geniş kalıba göre değişir
güle güle kullan
hoş geldin
bugun çıktı tuvalete ama bakalım yarında çıkarsa iyi demektir çünkü 2 günde bir çıkmaya başladı buseferde acıyor diye tutuyor ozaman dahada kötü oluyor bende yaşamıştım valla beter bir acı çocuk gık demiyor dr. korkusundan yok yok acımıyor diyor ama surattan anlıyorum tabiamannn kaptırma bir daha :))))
kayısı hoşafıda mı fayda etmedi ay en etkilisi odur halbuki çok ilginç ya .kuzuma kıyamam inşallah iyileşir bir an önce...
aç karna dene inşallah faydası olur yalnız ardından bol su içirmeye çalış o öyle etkili olur
diyet iyi gidiyor canımda baya bi hastayım diyet yemegime ekmegime dikkat ediyorum sadece nar la portakal yedim fire vermemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?