bugun çıktı tuvalete ama bakalım yarında çıkarsa iyi demektir çünkü 2 günde bir çıkmaya başladı buseferde acıyor diye tutuyor ozaman dahada kötü oluyor bende yaşamıştım valla beter bir acı çocuk gık demiyor dr. korkusundan yok yok acımıyor diyor ama surattan anlıyorum tabi
geçmiş olsun bol vitamin al
amannn kaptırma bir daha :))))
kaptırmamaya çalışırımm :18:
kayısı hoşafı yaptım içine erik üzüm dut ta koydum bugün yedirdim her sabah aç karna kayısı yediriyorum
hergün ıspanak yada pazı yemeği yiyor ekmeği esmer ekmek zaten ama kestaneyi duymamıştım
bir deneyim bakıyım sağol
aç karnınamı yedirmeliyim
kayısı hoşafı yaptım içine erik üzüm dut ta koydum bugün yedirdim her sabah aç karna kayısı yediriyorum
hergün ıspanak yada pazı yemeği yiyor ekmeği esmer ekmek zaten ama kestaneyi duymamıştım
bir deneyim bakıyım sağol
aç karnınamı yedirmeliyim
yavrum ya kıyamam inşallah bir an önce iyileşir canım . yarınada çıkarsa sorun olmaz inşallah.
bu arada sen nasıl oldun, annende rahatsızdı o nasıl oldu ,yürüyebiliyor mu? unuttum kusura bakma kafa kalmadı bende bu ara
ben çıkayım kızlarbol muhabbetler size sıcak suya oturmam lazım
sonrada bugün spor deneyim bakıyım nekadar yapabilecem dün 10 dakka yapabildim ancak daha tam iyleşemedimde bu hafta dr. kontrolümdede soracam nekadar yapabiliririm diye ağırlık kladırmak falan bir süre yasak ama nekadar
12 de home tv de plates var bakalım nekadar yapabilecem
hepinizi öptüm
aminn
benim ne hissettiğimi en iyi sen anlarsın
benim iki değil dört bebeğim bekliyor cennette rabbim kavuşmak nasip etsin
bugun çıktı tuvalete ama bakalım yarında çıkarsa iyi demektir çünkü 2 günde bir çıkmaya başladı buseferde acıyor diye tutuyor ozaman dahada kötü oluyor bende yaşamıştım valla beter bir acı çocuk gık demiyor dr. korkusundan yok yok acımıyor diyor ama surattan anlıyorum tabi
geçmiş olsun bol vitamin al
benim büyükk kızımda kabızlık çektikk dr bamya yedir dedi baya rahatlamıştı şimdi 8 yaşında ama yapısal hala ara ara kabızlık yaşıyoruz hemen mercimek çorbası içiriyorum kırmızı mercimek geçiriyo
ben daha iyiyim ama daha tam iyleşemedim biraz acı var yani
annem daha iyi apartmanın koridoru uzun orada yürğyor 2 gündür ama yürüteçle tabi yürüteçi 2 ay kullanacakmış bakalım yarında pansumanı var gidip götürecem pansumana
hoşbulduk canım nasılsın ........
sağol canımçok geçmiş olsun canım......
Merhabalar
yarın sabah erkenden kan vermeye gidicem ürikasitime ve kolesterolüme baktırcam inşallah ikiside düşmüştür :18:
iyi geceler herkese
hepinize çok geçmiş olsun inşallah yaşamazsınız bir daha
geçmis olsun canimmmBen geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
Kv dün gitti şimdi annem geldi o bakıyor bana yarın doktorda kontrolüm var ilaçları değişcek ya da dozlarını ayarlıyacak son durumuma göre sonrasında sanırım annemlere geçicem çünkü evde babam ve erkek kardeşim var onlarda yalnız kalmasın istiyor annem.
Ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım diyete devam edemeyeceğim için haftayada bulunamıycam Beyzuş ve Mutlu beni izinli yazarsanız sevinirim.Zaten eşim tartıyı filanda kaldırdı sakladı iyileşene kadar diyet filan yasak dedi.Ama işin komiği dün diyorki bana bilgisayara girdin mi arkadaşlarına haber verdin mi hasta olduğunu :) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsinSelam kızlar uzun samandir sizi takip ediyorum ama yazamadim bir tuurlu aranızda elma diyeti yapan oldumu kilom çok fazla o yüzden motivasyon olsun diye bir hafta elma bir haftada bes günde bes kilo diyeti yapsam nasıl olur acaba çok zor kilo veriyorum artık iki ayda verdigim kilo sadece 4 ve nerdeyse hergun yürüyüş siz duşunun artık kilomu solemeye utanıyorum 106 bir yıl önce 118 dim ama bu ara uç cocuğum var yasım 28 boyum 168 telefonla yazdığım icin hatalarım oldu kusura bakmayin
aburcuburlarin olmasa iyi olurmus ama okadard fazla degil bence acikmisirsin bilebugün menüm
sabah:
2dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
ara
5-6 ayıcıklı şeker kızımla yedik
öğlen:
5-6 yk ıspanak 3-4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
ara: 8 tk aşure
3 tane cips
akşam 1 haşlanmmış patates eklenmiş salata
çok değil ama zararlı aburcuburlar yedim bugüne
geçmis olsun canim prensesinekızım karnım acıktı diyor ben onu doyurayım bir
ya bu kız sürekli kabız ya hergün sebze yiyor esmer ekemk yiyor kayısı yediriyorum dr. sütü kesin dedi kestik çünkü çatlak olmuş popoda
ama ilaçsız bu kabızlığa ne yapacam
basiniz saolsun canimkızlar yaa okuduğumu bile anlamıyorum burdayım güya.çocuklar etrafta.ders çalıştırıyorum bi yandan.eşim taziyeye gitti görümcemn eltisi vefat etti daha 50 yaşındaydı.son zamanlarda görümcemi çok üzmüştü.bir kayınpederleri var bakılması gerekn (kv ölmüş çok olmuş)benim görümcem 80 doğumlu ve evlendiği günden beri kp re bakıyor.yani 10 yıl oldu.ilk gecelerinde bile yanlarındaydı adamcağız.daha 4 tane daha çocuğu var ama ilk gün bile kimse almadı adamı.(üstelik kız evlenirken sırayla bakacaz demişler)sonra doğum yaptı görümcem annesi geldi bakmak için ama gene kimse almadı adamı üstelik sobalı ev.annesi de yalnız geldi adam dul adam aynı evde....kimse biz bakarız demedi(lohusa lohusa kayınpederle aynı evde kaldırlar şartları da zordu).şimdi ise yurt dışına görevleri çıktı.onlar için çok büyük şans bir maaşla zor geçiniyorlar borç ödeyip duruyorlar.ama bu elti ve eşi inat ettiler yok gitmeyin geçiniyorsunuz babama biz bakamayız işte deyip durdular(zamnında bakmışlar 4-5 yıl sıralarını savmışlar).daha bi sürü sorun çıkarttılar(kendi maddi durumları oldukça iyi ama kp için 5 kuruş vermiyorlar adamın aylığı da yok ,zamnında onlar için çalışmış sigortasız ve aylık vermeimşler yediğine say diye)....
neyse işte bizim enişte çok üzülüyrdu olanlara inanamıyordu.abisiyle küsmüşlerdi en sonunda...
ama geçen sabah bir telefon gelmiş ve eltinin öldüğü söylenmş.kadın o gece belim ağrıyor diye bir battaniye sermiş yere ve kalp krizi tutmuş....hiçbir belirti vermeden,hastalanmadan....o anda ölmüş zaten.3 çocuğu var .en küçğü bekar 16 yaşında....görümcemler 4-5 gündür oradalar.oda inanamıyorum diyor.çok ani oldu diyor.ölüsünü de görmüş.parmağından çkarmadığı bir yüzüğü bile yanına alamadı diyor...ben olayı duyduğumdan beri şoklardayım.kadın aniden gitti.belki hasta olsa helallik fln isterdi görümcemnden bilmiyorum yani ama bir fırsatı olamadı....Rabbim bizden ço kdaha iyisini bilir elbet ama çok şaşkınım.bu kadar sıcağı sıcağına bakamam diye tepinirken kayınpedere kendinin daha önce öleceğini bilebilirmiydi?hepimiz birer sınvdayız işte.önemli olan en iyi şekilde sınavı geçebilmek.ama çok zor tabi.ben 3 çocukla bazen çok bunalıyorum.sonra aklıma 3 çocuklu olup ortamcamla yaşıt olan çocuğu lösemi olan arkadaşım gelince sakinleşmeye çalışıyorum..Rabbim kaldıramayacağımız şeylerle sınamasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?