Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yavrum ya kıyamam inşallah bir an önce iyileşir canım . yarınada çıkarsa sorun olmaz inşallah.
bu arada sen nasıl oldun, annende rahatsızdı o nasıl oldu ,yürüyebiliyor mu? unuttum kusura bakma kafa kalmadı bende bu ara

ben çıkayım kızlarbol muhabbetler size sıcak suya oturmam lazım
sonrada bugün spor deneyim bakıyım nekadar yapabilecem dün 10 dakka yapabildim ancak daha tam iyleşemedimde bu hafta dr. kontrolümdede soracam nekadar yapabiliririm diye ağırlık kladırmak falan bir süre yasak ama nekadar
12 de home tv de plates var bakalım nekadar yapabilecem
hepinizi öptüm

benim büyükk kızımda kabızlık çektikk dr bamya yedir dedi baya rahatlamıştı şimdi 8 yaşında ama yapısal hala ara ara kabızlık yaşıyoruz hemen mercimek çorbası içiriyorum kırmızı mercimek geçiriyo

benim büyükk kızımda kabızlık çektikk dr bamya yedir dedi baya rahatlamıştı şimdi 8 yaşında ama yapısal hala ara ara kabızlık yaşıyoruz hemen mercimek çorbası içiriyorum kırmızı mercimek geçiriyo

ben daha iyiyim ama daha tam iyleşemedim biraz acı var yani
annem daha iyi apartmanın koridoru uzun orada yürğyor 2 gündür ama yürüteçle tabi yürüteçi 2 ay kullanacakmış bakalım yarında pansumanı var gidip götürecem pansumana

çok geçmiş olsun canım......

Merhabalar

yarın sabah erkenden kan vermeye gidicem ürikasitime ve kolesterolüme baktırcam inşallah ikiside düşmüştür :18:

iyi geceler herkese

teşekkürler canım allah razı olsun

kırmızı mercimek çorbası fayda etmiyor bize ama bamyayı duymamıştım bu mevsimdede yok sanırım acaba annemin dolabında varmıdır bir sorayım sağol canım

hepinize çok geçmiş olsun inşallah yaşamazsınız bir daha

cecocummmm gelmişşş hoşgelmiş...
bende nerde bu kız diyordum

hiiçç iyi bir hoca degilsin yoklamaların zayıfff

geçmis olsun canimmm

hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin

aburcuburlarin olmasa iyi olurmus ama okadard fazla degil bence acikmisirsin bile

geçmis olsun canim prensesine

basiniz saolsun canim
ALLAH rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…