ben yapıyorum yaptım biraz az önce bıraktım resim eklerim bitsin bakarsınızz severim bütün nakışları da yaparım iğne oyasını da annem biliyor diye öğrenme hevesi gelmedi ama elime alsam onu da yaparım bir ara ben de tel kırma öğrenmek istiyorum ona da kapak atarım inşiyi akşamlar kızlar çayımı aldım kızları uyuttum bugün şükür aman kafam şişti canları sağ olsunda
alıntı yapmıştım ama net koptu
kurdele nakı yapıyomuşsunuz hamarat bacılar çok öğrenmek isterim inşallah batıda ilk işim kursa yazılmak olcask annem dikiş öğretmeni emeklisi elim yaatkındır şimdilik yama oyalıyorum netten iğne oyası öğrendim ilerletmye çalışıyorum iğne oyasından yapılan takılara bayılıyorum
hg niz aramıza kilonuz için dertlenmeyin genelde hepimzin kiloları aynı seviyede ben de başladığımda 110.800 le başlamıştım merak etmeyin azim ve sabırla gider sorun değilarkadaşlarr iyi akşamlarrrr...bende katılıyorum size kabul edersenizzzkısa bilgi vereyim kendi hakkımdaaa...
bende 90 kilo üzeriyimmmm:2: 24 yaşında 1.67 boyundayımm..2.5 yıldır evliyim ve PKO hatasıyımm...kendimi bilmeye başladığımdan beri kilo vermek için uğraşıyorummm...bu benim hep kontrollü halim bide dikkat etmeseydim ne olurdu bilmemmpko nedenli çocukta olmuyorr...zorunlu 30 kilo vermem lazım dile kolayy 5 değil...10 değil...20 değilll 30.......... dün bi arkadaş ortamındaa yine herkezin incecik oldugu içimde kopan fırtınalarlaa bugün diyete başladımmmm...yepyeni bi diyet listesiylee...gecen sene bu zamanlar diyetisyene başladımm liste sizinkilerle aynıı....ama bugünkiii fecii bi listeeee....ilk günü atlattım şükürrrrr....tam kilomu sabah yazarımm..şimdi tartılmıyım 99.9 lardayım
annem komşuları davet etti yerler hepsini zaten yerim kendimi aşmadan inş aminslm kizlarrrrr
afiyet olsun cnm gecen pazartesi annem yapti gecenlerde yine yapacam diyor aman beni cagirma söylemede dedim
allah kabul etsin aman ha 1kase ye
cnm cok üzüldüm rabbim kalanlara sabir versin ani ölümler beni hep cok etkiliyor :26:
gecmis olsun cnm kizina
cnm ikiz bebislerin seni cennette bekliyorlar benide 3tane evladim bekliyor rabbim kimseyi evladiyla sinamasin evlat acisi göstermesin aminnnn
iyi geceler kızlar
Canım, sen hem azimlisin hem gençsin maşallah. Tıkır tıkır verirsin kiloları, sen önden gidip bana yol aç bakalım, ben de takip ederim inşallah :) Yumurta kapıya gelmeden işi sıkıya almam ben normalde ama bu sefer daha önceden dikkat etmeyi amaçlıyorum :)......bende zayif gunlerimin hayalini kuruyorum ALAH im her gorupte begendigim kiyafeti alirdim 38 beden olunca tabiii ama simdi gozum kaliyor kiyafetlerde ahhhh ahhh
....
umuttt canim sebeplerimiz ayni bende yaza çitir olmak istiyorum insallah
ALLAH kismet ederse haftaya erkek kardesimin nisani var ama gidemiyorum(prensesimin karti gelmedi daha pasalariminda okulu var )
yazada dugun insallah ozamana kadar 58 olmam lazim çitir gorumce olmak için çabalamam gerek
haliyle en buyuk gorumce olucam zayif olmam lazim (en kilolu olmak istemiyorum kilo dahada yasli gosteriyor malesef)
bide herkesi sasirtmak istiyorum annemler çok sevinirler (ama bazilarinin çatliyacaklarindan eminim)
geçen sefer 88 le gitmistim 86 ile donmustum bi 30 kilo eksik baya bi sok olur bazilarina ozellikle
Rica ederim canım, mesaj attım sana tarifleri, bunlar basit geldi daha komplike tarifler arıyorum dersen başka tarifler de yollarım. Ben pek severim pratik şeyleri, orada da açıkladım daha önce gönderdiğim yakınım da yeni evliydi, o nedenle pratik şeyler var daha çok :)) Umarım işine yarayan çıkar :)iyi geceler Ablacim
iyi geceler umutttt
canim yarin biara musait olusan bana meze tarifi verebilirmisin?
içinde havuç,bezelze,patates olabilecek bisey
yada cacik tarzi
veya acili biseyler
simdiden tesekkurlerimi sunarim
Çok geçmiş olsun FüsuncuğumBen geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen......İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.
Elbette sorarım canım. Bildiğim kadarı ile aynı şey; koldan yapılanla deri testi.. 3 yaş erken diye biliyorum ben de, soracağım ama :))koldan allerji testinide sorarmısın canım kaç yaşta yapılıyor diye benim kıza 3 yaşında yaptılar ama duydumki erkenmiş
....
Ben de diyorum nerelerde Semirancığım, demek misafirler kapıdan, bizzz bacadannnyenacım misafirim vardı cumadan bu yana bu akşam üstü gittiler dün çılgınlar gibi gezdik alışveriş yapıldı çok yoruldum ama iyi oldu stres attım gelen arkadaşım nakış öğretmeni ben de onunla bir ara kurdela nakışı yapmıştım yarım bir örtüm vardı kurdelası bitmişti onu çıkardım gittik kurdela aldık şimdi elime aldım öyle zevkle yapıyorum ki özlemişim deee
Yaşa Asuman. Sen yediklerini yazsan, bize de gaz verirsin (en azından bana) :))ben özellikle kavrulmamış alıyorum daha hoşuma gidiyor üzerine ayran içmek iyi fikir ben de yapayım bu hafta dikkat edeceğim inşşallah yediklerime
Yarın yapacağım, ben de kıvamına bakar kafama göre biraz değiştirebilirim ölçüleri :) Asuman'ın yazdığı gibi; gece topikteydi, hemencik sorayım dedim :)) Sağolun ikiniz de :)kafama göre bazı yerleri değiştirmiştim ben.maden suyu gözüme çok geldiği için çok sıvı olacak diye yarım koydum.galeta unu yoktu kepek unu koymuştum 3 kaşık.2 yemek kaşığı sıvı yağ koymuştum.bi de 5 dk haşlamadım.baktım çok diriler biraz daha haşladım.umutt aşk olsun bana nazın geçmiyormu yaniama ben çocuklardan cevap veremiyorum 3 taneler şuanda bile oğluma okuma çalıştırıyorum
Ben geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
Kv dün gitti şimdi annem geldi o bakıyor bana yarın doktorda kontrolüm var ilaçları değişcek ya da dozlarını ayarlıyacak son durumuma göre sonrasında sanırım annemlere geçicem çünkü evde babam ve erkek kardeşim var onlarda yalnız kalmasın istiyor annem.
Ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım diyete devam edemeyeceğim için haftayada bulunamıycam Beyzuş ve Mutlu beni izinli yazarsanız sevinirim.Zaten eşim tartıyı filanda kaldırdı sakladı iyileşene kadar diyet filan yasak dedi.Ama işin komiği dün diyorki bana bilgisayara girdin mi arkadaşlarına haber verdin mi hasta olduğunu :) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.
Selam kızlar uzun samandir sizi takip ediyorum ama yazamadim bir tuurlu aranızda elma diyeti yapan oldumu kilom çok fazla o yüzden motivasyon olsun diye bir hafta elma bir haftada bes günde bes kilo diyeti yapsam nasıl olur acaba çok zor kilo veriyorum artık iki ayda verdigim kilo sadece 4 ve nerdeyse hergun yürüyüş siz duşunun artık kilomu solemeye utanıyorum 106 bir yıl önce 118 dim ama bu ara uç cocuğum var yasım 28 boyum 168 telefonla yazdığım icin hatalarım oldu kusura bakmayin
cecocum anca geçmişe bakabildim haklısın acımicen kendime buzamana kadar yediklerime sayim demi..
cecocummmm gelmişşş hoşgelmiş...
bende nerde bu kız diyordum
hiiçç iyi bir hoca degilsinyoklamaların zayıfff
Hele şükür gelebildim :122: :122: :122:
Bugün inanılmaz yoğun bir gündür inanmıyacaksınız ama öğlen bir çıktık evden tam 6 saat dışardaydıkbunun tam 2 saatinde yürüdüm Dün spor yapamamıştım ama bugün acısını çıkardım ve haftaya 120 dakikalık sporla başladım çok şükür
Yürüyüşten sonra alışverişe gittik ve şu tv ünitelerinin arkasına yapıştırılan duvar kağıtlarından aldık :122: tabi gelir gelmez eşimle onu hallettik ondan sonra üniteyi temizle yerine yerleştir derken bu saati yaptıkgeberdim yorgunluktan ama az birşey işim daha kaldı. Onuda yapmadan sizlere bir bakayım dedim
HOşbulduk canımSorma yaa bugünki yorgunluktan ve yoğunluktan ancak geldim. Bİrde dünden beri kabızlık çekiyorum yine patlıyacak gibi hissediyorum kendimi. Okadar dikkat ediyorum yediklerime daha fazla hareket ediyorum eskiye nazaran ama iki gündür hamile kadınlara döndüm yine Affedersin ama kendime laman bile yapmayı düşündüm bir ara tuvaletteyken türkün aklı ya kaçarken ya ... derler ya
Demin tartıya çıktım inan 1.5 kilo fazla çıktımdünde adet olmam gerekiyordu oda hala yok çat ediceğim sonunda
Bir günde okadar kilo almış olmam imkansız yaaavalla okadar sinirlerim bozuldu ki ağlıyacaktım bir ara. Allahtan evle uğraştıkta biraz kafam dağıldı. Şimdide eşimle eski bir sehpamız vardı onu kendinden yapışkanlı bir kap aldık onla kaplıycağız. Az müsaade ette kızlara bakayım dedim oda o arada kızı ayağında sallıyor uyusun diye
hahhaha görüntü komik geldi kız sen anlatınca
maaşallah bende kabızlık sorunu hiçç yok çok su içtigim içinmidir bilemem
ehhoncada yürümüşsün faydasını görürsün insallah... bu arada bu saat olmus daha işin var sonra gelemessin gibi gelior bana
Bugün inanılmaz yoğun bir gündür inanmıyacaksınız ama öğlen bir çıktık evden tam 6 saat dışardaydıkbunun tam 2 saatinde yürüdüm Dün spor yapamamıştım ama bugün acısını çıkardım ve haftaya 120 dakikalık sporla başladım çok şükür
Yürüyüşten sonra alışverişe gittik ve şu tv ünitelerinin arkasına yapıştırılan duvar kağıtlarından aldık :122: tabi gelir gelmez eşimle onu hallettik ondan sonra üniteyi temizle yerine yerleştir derken bu saati yaptıkgeberdim yorgunluktan ama az birşey işim daha kaldı. Onuda yapmadan sizlere bir bakayım dedim
Canım çok ama çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Seninde miden hashas demekki benimki gibibende bir kaç sene önce şu meşhur lahana çorbası akımına kapılıp hastanelik olmuştum inan bana nasıl hissediyini anlayabiliyorum.
Aman güzelim kendine iyi bak ve bir daha tübe deboşver yavaş yavaş verelim.
Aramıza hoşgeldin. Umarım sende sağlıklı bir şekilde kilolarına veda edersin. Bak arkadaşımız efsunlu o senin 5 günde 5 kg diyetinden hastanelik oldu maalesef o yüzden aman uzak dur
Bencede canım yaa bende bundan sonra biraz fazla kaçırırsam kendimi ertesi gün sabahtan akşama kadar yağsız tuzsuz salatayla cezalandırıcağım bundan sonra belki hem şu kronik kabızlığımdan kurtarırım hemde yağsız salata bir şeye benzemediği için düşüncesi bile kaçamak yapmamı engelliyecektir
HOşbulduk canımSorma yaa bugünki yorgunluktan ve yoğunluktan ancak geldim. Bİrde dünden beri kabızlık çekiyorum yine patlıyacak gibi hissediyorum kendimi. Okadar dikkat ediyorum yediklerime daha fazla hareket ediyorum eskiye nazaran ama iki gündür hamile kadınlara döndüm yine Affedersin ama kendime laman bile yapmayı düşündüm bir ara tuvaletteyken türkün aklı ya kaçarken ya ... derler ya
Demin tartıya çıktım inan 1.5 kilo fazla çıktımdünde adet olmam gerekiyordu oda hala yok çat ediceğim sonunda
Bir günde okadar kilo almış olmam imkansız yaaavalla okadar sinirlerim bozuldu ki ağlıyacaktım bir ara. Allahtan evle uğraştıkta biraz kafam dağıldı. Şimdide eşimle eski bir sehpamız vardı onu kendinden yapışkanlı bir kap aldık onla kaplıycağız. Az müsaade ette kızlara bakayım dedim oda o arada kızı ayağında sallıyor uyusun diye
sağol canımgeçmis olsun canimmm
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin
aburcuburlarin olmasa iyi olurmus ama okadard fazla degil bence acikmisirsin bile
geçmis olsun canim prensesine
basiniz saolsun canim
ALLAH rahmet eylesin
sağol canım zaten tam buğday ekmeği yada çavdar yediriyorum yoksa evde kepek ekmeği veriyorum yulaf çorbaya koymak bak aklıma gelmedi koyayım sağol canımKızlar iyi geceler, kaç saattir geçmişi okuyayım, merhaba diyeyim dedim, sürekli maraz çıkardı oğlan. Hiç fırsat vermedi, şimdi kendi kendine oynuyor, iyice uykusu geldi, direniyor gene de
Herkesin keyfi yerindedir umarım. Ben süper azimli bir gün geçirdim, hiç kaçamak yapmadım dersem de inanmayın :))) Hafta sonu zor geçiyor gerçekten, gene de abartılı değildi en azından.
Canım, sen hem azimlisin hem gençsin maşallah. Tıkır tıkır verirsin kiloları, sen önden gidip bana yol aç bakalım, ben de takip ederim inşallah :) Yumurta kapıya gelmeden işi sıkıya almam ben normalde ama bu sefer daha önceden dikkat etmeyi amaçlıyorum :)
Rica ederim canım, mesaj attım sana tarifleri, bunlar basit geldi daha komplike tarifler arıyorum dersen başka tarifler de yollarım. Ben pek severim pratik şeyleri, orada da açıkladım daha önce gönderdiğim yakınım da yeni evliydi, o nedenle pratik şeyler var daha çok :)) Umarım işine yarayan çıkar :)
Çok geçmiş olsun Füsuncuğum
Elbette sorarım canım. Bildiğim kadarı ile aynı şey; koldan yapılanla deri testi.. 3 yaş erken diye biliyorum ben de, soracağım ama :))
Bu arada kızımda çok çektim ben kabızlık belasından, aslında tam kabızlık da değil kaka yapmıyordu, bazen 3-4 gün, hatta bir keresinde 7 gün yapmamıştı lavman uygulamıştım sonunda. (2.5 yaşını biraz geçmişti) Hem yaklaşan doğumum hem tuvalet eğitiminde biraz ısrarcı olmam sebep olmuş doktorumuza göre. Senin beslenme biçimin gayet iyi, yedirmen gerekenleri yediriyorsun zaten, bu mevsimde var olan en iyi alternatifler bunlar (kırmızı erik, yeşil erik, taze asma yaprağı, bamya, taze ve kuru kayısı, armut hep laksatif besinler ama şimdi yok) Yulaf da çok iyi gelirdi bize, çorbalarına koyuyordum.
Tabii bir de yedirmemen gerekenler var, onları da bir gıdım bile verme bence bu ara, bir süre sonra düzene girecektir eminim. Aklımda kalanlar; tüm pirinç-pirinç unu katılmış gıdalar, süt, makarna, patates, havuç, elma, muz, krakerler, kekler, beyaz unlu gıdalar, nişastalı gıdalar. Esmer ekmek de biraz şaibeli, kepek küçük yaşta zor hazmediliyor-demir alımını engelliyor örneğin, tam buğday ekmeği ve/veya yulaf ekmeği öneririm ben. Bir de bol bol su tabii. Çok geçmiş olsun canım :)
Ben de diyorum nerelerde Semirancığım, demek misafirler kapıdan, bizzz bacadannn
Yaşa Asuman. Sen yediklerini yazsan, bize de gaz verirsin (en azından bana) :))
Yarın yapacağım, ben de kıvamına bakar kafama göre biraz değiştirebilirim ölçüleri :) Asuman'ın yazdığı gibi; gece topikteydi, hemencik sorayım dedim :)) Sağolun ikiniz de :)
Canım çok ama çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Seninde miden hashas demekki benimki gibibende bir kaç sene önce şu meşhur lahana çorbası akımına kapılıp hastanelik olmuştum inan bana nasıl hissediyini anlayabiliyorum.
Aman güzelim kendine iyi bak ve bir daha tübe deboşver yavaş yavaş verelim.
Aramıza hoşgeldin. Umarım sende sağlıklı bir şekilde kilolarına veda edersin. Bak arkadaşımız efsunlu o senin 5 günde 5 kg diyetinden hastanelik oldu maalesef o yüzden aman uzak dur
Bencede canım yaa bende bundan sonra biraz fazla kaçırırsam kendimi ertesi gün sabahtan akşama kadar yağsız tuzsuz salatayla cezalandırıcağım bundan sonra belki hem şu kronik kabızlığımdan kurtarırım hemde yağsız salata bir şeye benzemediği için düşüncesi bile kaçamak yapmamı engelliyecektir
slm kizlar ben geldimmmmmmmmm
ama size kötü bi haberim var ben bu isi beceremiyorum yaaaaaaaaaaa icimden aglamak geliyo nefret ediyorum kendimden
ailevi bazi sorunlarimiz var hersey üstüme üstüme geliyo sanirim ben bu psikolojiyle devam edemiycem ben bu kadarim iste en ufak bi üzüntüde pes ediyorum
belki vardir icinizde benim gibi olan ne zaman bi sorun olsa kendimi yerken buluyorum gerci bendeki sorunlar bitecek gibide degil
neyse kizlar simdilik kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum biraz kafam dagilsin belki kendime gelirim yinede bana gösterdiginiz arkadasliginiz icin yakin ilginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum
Herkesler online maşallah
Açlıktan uyuyamadım yaama yarın tahlil yaptırcam diye hiçbirşey yemiyorum akşamda doğru düzgün birşey yemedim :26: ya bir de işin kötüsü ben yaşpastayı çok seviyorum falan dedim aşkımda özsütte fondü yedinmi dedi o ne diye girdim özsütün sitesine gece gece görmediğim pasta tatlı kalmadı aman Allahım insanın içi eriyor resmen yaaa :18: aşkımdan izin kopardım eğer ürikasit ve kolesterolüm düştüyse veee salı günü diyetisyenim aferin 3 kilo vermişsin derse kendimi ödüllendiriceeemmm inşallah düşmüştür değerlerim ve vermişimdir 3 kilo :116: :112:
sorunlar kimin yokki herkezin var
bende sıkılınca kendimi yemeğe veririm özeelliklede geceleri
ama bugün yedin yarın yeni bir gün yeniden başla
ben geçen hafta resmen kusana kadar yedim sıkıntıdan ama bu hafta tutuyorum bırakmadım sende bırakma
ahhhh tombul kelebegimmmm bende bayılırım yaşpastaya.. otursam küçük boylarından birtane rahat yerim. gerçi onlar 4 5 kişilik amaHerkesler online maşallah
Açlıktan uyuyamadım yaama yarın tahlil yaptırcam diye hiçbirşey yemiyorum akşamda doğru düzgün birşey yemedim :26: ya bir de işin kötüsü ben yaşpastayı çok seviyorum falan dedim aşkımda özsütte fondü yedinmi dedi o ne diye girdim özsütün sitesine gece gece görmediğim pasta tatlı kalmadı aman Allahım insanın içi eriyor resmen yaaa :18: aşkımdan izin kopardım eğer ürikasit ve kolesterolüm düştüyse veee salı günü diyetisyenim aferin 3 kilo vermişsin derse kendimi ödüllendiriceeemmm inşallah düşmüştür değerlerim ve vermişimdir 3 kilo :116: :112:
slm kizlar ben geldimmmmmmmmm
ama size kötü bi haberim var ben bu isi beceremiyorum yaaaaaaaaaaa icimden aglamak geliyo nefret ediyorum kendimden
ailevi bazi sorunlarimiz var hersey üstüme üstüme geliyo sanirim ben bu psikolojiyle devam edemiycem ben bu kadarim iste en ufak bi üzüntüde pes ediyorum
belki vardir icinizde benim gibi olan ne zaman bi sorun olsa kendimi yerken buluyorum gerci bendeki sorunlar bitecek gibide degil
neyse kizlar simdilik kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum biraz kafam dagilsin belki kendime gelirim yinede bana gösterdiginiz arkadasliginiz icin yakin ilginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum
bilmiyorum cnm sorun sadece yemektede degil ben kendimi toparlayip diyetime kendime adapte olamiyorum bu kafaylada hicbisey yapmak istemiyorum acikcasi dertlerin biri bitiyo digeri basliyo
ahhhh tombul kelebegimmmm bende bayılırım yaşpastaya.. otursam küçük boylarından birtane rahat yerim. gerçi onlar 4 5 kişilik ama
hem 10günlük diyet,hem regll her gün sayıklayıp duruyorum çok özledim çokkk... inşallah diledigin gibi olur da bir çatal da benim için yersin olur mu?
ilknur arkadaşım yapma canım...
herkesins sorunları var inan bana... olabilir kaçırabilirsin bazen ama hemen pes etme.. kal gitme...
konusalım biraz belki rahatlarsın
Canım benim eşimin yayınevi var :)ama o patron biz değiliz:)Buhara yayınları nette sitesi var.Anaaa sen yayın evindemi çalışıyorsunAdı ne yayın evinin
Benim karşı komşumda eskiden bir yayın evinde çalışıyorymuş ama evlenmeden evvel ayrılmak zorunda kalmış maaşları ödenemiyor diye. Tabi baştan baya bir sabır etmiş sonra patron ya ben ödeyemiyeceğim sen bir sürü teklif alıyorsun git kurtar kendini falan demiş. Hatta hala bile o patronundan çok adam gibi adamdı diye bahseder.
Hatta adamın telefonunu çok aradık ama bulamadıksenin patronun olmasın sakin
Kolestoröl iç,n şart tabiki canım.Aaa bak o kadar markete baktım BİM aklıma gelmedi bidahaki sefere oradan alayım. Light demedi yarım yağlı dedi diyetisyen ama yarım yağlı yok ben napayım Tüm kutuların üstüne dana kadar tam yağlı yazmışlar
Valla canım ben de hep normal yağlı yiyordum da diyetisyen üstüne bastıra bastıra yarım yağlı dedi kolesterolüm yüksek ondan sanırımm :26:
Hııı sen yurtdışındasın anladım canım tamam bir bak sen olmadı light alcam zaten
Bende var ama nasıl yollarım bilmiyorum.Kızlaaarrr 3 mil leslie kimde var yaaabiri bana gönderebilir mi ? Bilgisayarımdaki silinmiş indirdiğim yerdeki linkleri de kaldırmışlar lesliesiz kaldım
Ben kullanıyorum canım kilo aldırmıyor tam aksi iştah kesiyor ben tavsiye ederim bana dietisyenim vermişti.Ya bu arada bilen kullanan varmı yorum yapılırsa çok sevinirim
Omega 3 hapı kullananlar var mı ? Erkek arkadaşım kullanalım dedi çünkü ikimizde de hafıza sıfır uzun süredir hep rejim yapıyorum ondan gitti aklım.
Zararı varmıdır kilo aldırır mı ? Bilenler yazarsa çok sevinirim.
Afiyet olsun ellerine sağlık çok severim ende geliyimmi?bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
Ohh afiyet olsun o zaman sefan olsun.slm kızlar
bende dün aşuremi yaptım internetten bi arkadaşın verdiği tariften.sulu severim ben o nedenle biraz daha su kattım ama biraz fazlaca sulu oldu.yani katmasaymışım iyiymiş aslında.ama tadı bana göre süperdi:))) valla kaç tabak yediğimi sayamadım bile:)diyet hepten yalan oldu dünden beri yediğm aşurenin haddi hesabı yok.dağıttım komşularada ama 10 tanesi evdeydi.2 büyük kasede arkadaşlara götürdüm.eşim de çok beğendi .bi sürü de o yedi.çocuklar yarım kase ancak yediler malesef.en ufaklığada yedirdim blendırdan geçirip.bi de 9 katlı bizim apartman.tam dağıtım yapacağım sırada asansör bozuktu kaç kere in çık yaptım.akşama baya yorulmuştum tam mutfağa girdim bişiler hazırlıyordum o sırada en küçüğüm(10 aylık olan sürünüyor,emekliyor,ve artık kalkabiliyor) masanın üstündeki 3 kase aşure bulunan tepsiye çektimi,tüm mutfak ve üstü başı kafası aşure oldumu?ben yorgunum ölüyorum zaten.çok sinirlendim ama o da çok korktu ne olduğunu anlayamadı zavallım.(o masaya yetişememişti şimdiye kadar ama artık daha dikkatli olmam lazım artık).eşimi aradım(çıkış vakti gelmişti ama bazen işi uzuyor geçe kalıyor) ne olur gel dedim.(ne yapacağımı bilemedim kalakaldım öyle.çocuklarında hepsi evde) bebeğe kızmak istemiyorum ama görmekte istemiyorum çok sinirliyim o da ağlıyor....
neyse biraz yatağına bıraktım sonra ağlamasına dayanamadım alıp emzirdim.sonra eşim geldi zaten.bi de mutfak temizledik bebek temizledik(
böyle bir aşure anım da oldu yani....neyse her şeye değerdi canım aşurem.ama bu hafta ne ederim de yedğim aşureleri harcarım ve tekrardan 7 li bişler görürüm hiç bilemiyorum.(ne olur kızmayın kaç yıldır yiyemedim hamileliklerimde gebelik şekerim çıkmıştı çok canım çekerdi ağlayacak duruma gelirdim 2 kaşık fln yerdim sadece.benim içimde kaldı bu nedenle.anlayışlı kocamda lohusalığımda bile alıp getirmedibende istemedim zaten ama aklına gelip getirseydi çok mutlu olurdum.
Canım ya ne güzel inşallah devamını getirirde ilerde onun kitaplarını alır okuruz.Kahve kokusu sarmış ortalığı..:)
-----
Benden duymuş olmayın kızım hikaye yazmaya başladı..Aşk hikayesiymiş..
Henüz okumadım,gizli okumakta istemiyorum. heralde okutur zamanı geldiğinde ..
Dün sordu anne normal insan hikayesimi olsun yoksa vampir hikayesimi olsun? diye sorunca..
Şu ünlü,serisi olan vampir filminden etkilendiğini anladım...Onunla ilgili kitap okuyor şu an.:))
Maşalllah kızına çok akıllı yavrum.Nevin,
çok etkilendi anlatamam..:) Koca kitabı 2 günde bitirdi diyebilirim..
benimde içim gidiyor tabiii sınav haftası çünkü..:) Kİtapçıya gidilip diğer serileride alınıcak mecburen..:))
Mat.sınav sonucu iyi geldi şükür..Vampirler etkilememiş.:)).92 almış.E-okuldan baktık..:)
Bende çok istiyorum ebru kursuna gitmeyi.bence de çok hoş bir uğraş sabır isteyen ama şaşırtıcı sonuçlar veren
izlemek bile rahatlatıyor
burda belediyenin kursları var bayanlar hem de ücretsiz orda da varsa gidersin sen de
ben dikiş ve şiş dantele gitmiştim bol etek diktim kiloluyken hep onları giydim
şiş dantelde ise örmesi iyi de ütüsü fena 1 gününü alıyor ütü işi sırf o nedenle bıraktım bikaç senedir gitmiyorum kurslara aslında gitsem iyi olur
Amin canımm inşallah en kısa zamanda canım seni ve kızçeni öpüyorum.canım hiç korkma bak ben accık kendimi anlataym sana.60 kilo ile evlendim.uğraştık ama yıllarca olmadı bebeğimiz.aşılamalar tüp bebek falan tutmadı 4 yıl sonra bi baktımki 95 kilo olmuşum ilaçlar sağlıksız beslenme falan.2011 nisan ayında bu topiği buldum martta tüp bebek yapmştk tutmamıştı bu arada.başladım sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya.yolum uzundu agustos 9 da tam 12 kilo vermişken öğrendimki hamileyim.umudunu yitirme.dua et spor yap sağlıklı beslen,Rabbim senin ve banucumun ve bekleyenlerin duuaları duyar tez zamanda inşallah.
Ben sana yazmıştım efsunlu yapma diye çok geçmiş olsun.Ben geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
Kv dün gitti şimdi annem geldi o bakıyor bana yarın doktorda kontrolüm var ilaçları değişcek ya da dozlarını ayarlıyacak son durumuma göre sonrasında sanırım annemlere geçicem çünkü evde babam ve erkek kardeşim var onlarda yalnız kalmasın istiyor annem.
Ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım diyete devam edemeyeceğim için haftayada bulunamıycam Beyzuş ve Mutlu beni izinli yazarsanız sevinirim.Zaten eşim tartıyı filanda kaldırdı sakladı iyileşene kadar diyet filan yasak dedi.Ama işin komiği dün diyorki bana bilgisayara girdin mi arkadaşlarına haber verdin mi hasta olduğunu :) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.
Kaç tane yiyosun öğün niyetine yenacım.Badem acaip tok tutuyor..
Bende Dilara Koçak tan duyduktan sonra arada ana öğün olarak yiyorum çok sevdiğim için...
Üzerinede ayran içince davul gibi şişiyorum.:))
Benimkide istiyor ama yaparsam ben çok yerim biliyorum kendimi yandık valla.Bugün nihayet aşure yedim çok mutluyum.:))...
AŞure aşure dediniz dibim düşmeden geldide yedim.:)))
Eşim sen nezaman yapacaksın diyor bana..
Başınız sağolsun canım.kızlar yaa okuduğumu bile anlamıyorum burdayım güya.çocuklar etrafta.ders çalıştırıyorum bi yandan.eşim taziyeye gitti görümcemn eltisi vefat etti daha 50 yaşındaydı.son zamanlarda görümcemi çok üzmüştü.bir kayınpederleri var bakılması gerekn (kv ölmüş çok olmuş)benim görümcem 80 doğumlu ve evlendiği günden beri kp re bakıyor.yani 10 yıl oldu.ilk gecelerinde bile yanlarındaydı adamcağız.daha 4 tane daha çocuğu var ama ilk gün bile kimse almadı adamı.(üstelik kız evlenirken sırayla bakacaz demişler)sonra doğum yaptı görümcem annesi geldi bakmak için ama gene kimse almadı adamı üstelik sobalı ev.annesi de yalnız geldi adam dul adam aynı evde....kimse biz bakarız demedi(lohusa lohusa kayınpederle aynı evde kaldırlar şartları da zordu).şimdi ise yurt dışına görevleri çıktı.onlar için çok büyük şans bir maaşla zor geçiniyorlar borç ödeyip duruyorlar.ama bu elti ve eşi inat ettiler yok gitmeyin geçiniyorsunuz babama biz bakamayız işte deyip durdular(zamnında bakmışlar 4-5 yıl sıralarını savmışlar).daha bi sürü sorun çıkarttılar(kendi maddi durumları oldukça iyi ama kp için 5 kuruş vermiyorlar adamın aylığı da yok ,zamnında onlar için çalışmış sigortasız ve aylık vermeimşler yediğine say diye)....
neyse işte bizim enişte çok üzülüyrdu olanlara inanamıyordu.abisiyle küsmüşlerdi en sonunda...
ama geçen sabah bir telefon gelmiş ve eltinin öldüğü söylenmş.kadın o gece belim ağrıyor diye bir battaniye sermiş yere ve kalp krizi tutmuş....hiçbir belirti vermeden,hastalanmadan....o anda ölmüş zaten.3 çocuğu var .en küçğü bekar 16 yaşında....görümcemler 4-5 gündür oradalar.oda inanamıyorum diyor.çok ani oldu diyor.ölüsünü de görmüş.parmağından çkarmadığı bir yüzüğü bile yanına alamadı diyor...ben olayı duyduğumdan beri şoklardayım.kadın aniden gitti.belki hasta olsa helallik fln isterdi görümcemnden bilmiyorum yani ama bir fırsatı olamadı....Rabbim bizden ço kdaha iyisini bilir elbet ama çok şaşkınım.bu kadar sıcağı sıcağına bakamam diye tepinirken kayınpedere kendinin daha önce öleceğini bilebilirmiydi?hepimiz birer sınvdayız işte.önemli olan en iyi şekilde sınavı geçebilmek.ama çok zor tabi.ben 3 çocukla bazen çok bunalıyorum.sonra aklıma 3 çocuklu olup ortamcamla yaşıt olan çocuğu lösemi olan arkadaşım gelince sakinleşmeye çalışıyorum..Rabbim kaldıramayacağımız şeylerle sınamasın inşallah.
Güzel bir sil koku kalmıyor benimkinde.kızlar ya yarın fırında hamsi yapacağım kızartma gibi olandan ama sonra fırını nasıl temizleyeceğim anlatır mısınız? kokusu çok kalıyor mu ya da nasıl gideririm yardımmmmmm
Baharcım neden bu saatte bakarsın öyle siteler kapat gitsin:)Herkesler online maşallah
Canım ya hepimizin sıkıntıları var hemen pes etme bazı dönemlerde bir çoğumuz kendini çok yerken buluyor önemli olan biran önce toparlanmak birraz sakin düşün ve rahatla.slm kizlar ben geldimmmmmmmmm
Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa of gece gece.ay fondü kahve dünyasında yerdin eşimle hem eski günler geldi aklıma hemde fondü süper bir şey 10 kilo daha vereyim bir tane yerim
canim benim benimki tipik kaynana sorunu diycem ama bizimki dünya sorununuda asti sabir sabir nereye kadar gördügümü görmezden duydugumu duymazdan geliyorum sadece Allaha havale ediyorum buraya yazmaya kalkarsam topik boyunca bunu konusuruz inan bana cnm
evet benimde bu ara öyle dertlerin biri bitiyor biri başlıyor ama çözüm kaçmak değil inan savaşmak gerek
anlatabilirsen belki rahatlarsın
ben anlatayımmı
birincisi eşim yurtdışında eylülden beri ve kızım baya mutsuz
annemle babam 40 yıl evlilikten sonra boşanıyorlar
annem diz protezi ameliyatı oldu en az 2 ay bakıma ihtiyacı var amaliyat sonrası tansiyonu 6 ya düşmüş gidiyomuş ucuz atlatmış
ben hemoroit ameliyatı oldum yeni ama ben amaliyat olduğum hafta kızım fena hastaladı dinlenemedim annemde o hafta amliyat oldu koşturmaktan ben iyleşemedim
ama yinede savaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?