Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yapıyorum yaptım biraz az önce bıraktım resim eklerim bitsin bakarsınızz severim bütün nakışları da yaparım iğne oyasını da annem biliyor diye öğrenme hevesi gelmedi ama elime alsam onu da yaparım bir ara ben de tel kırma öğrenmek istiyorum ona da kapak atarım inş
hg niz aramıza kilonuz için dertlenmeyin genelde hepimzin kiloları aynı seviyede ben de başladığımda 110.800 le başlamıştım merak etmeyin azim ve sabırla gider sorun değil
annem komşuları davet etti yerler hepsini zaten yerim kendimi aşmadan inş amin

Kızlar iyi geceler, kaç saattir geçmişi okuyayım, merhaba diyeyim dedim, sürekli maraz çıkardı oğlan. Hiç fırsat vermedi, şimdi kendi kendine oynuyor, iyice uykusu geldi, direniyor gene de
Herkesin keyfi yerindedir umarım. Ben süper azimli bir gün geçirdim, hiç kaçamak yapmadım dersem de inanmayın :))) Hafta sonu zor geçiyor gerçekten, gene de abartılı değildi en azından.

Canım, sen hem azimlisin hem gençsin maşallah. Tıkır tıkır verirsin kiloları, sen önden gidip bana yol aç bakalım, ben de takip ederim inşallah :) Yumurta kapıya gelmeden işi sıkıya almam ben normalde ama bu sefer daha önceden dikkat etmeyi amaçlıyorum :)
iyi geceler Ablacim

iyi geceler umutttt
canim yarin biara musait olusan bana meze tarifi verebilirmisin?
içinde havuç,bezelze,patates olabilecek bisey
yada cacik tarzi
veya acili biseyler
simdiden tesekkurlerimi sunarim
Rica ederim canım, mesaj attım sana tarifleri, bunlar basit geldi daha komplike tarifler arıyorum dersen başka tarifler de yollarım. Ben pek severim pratik şeyleri, orada da açıkladım daha önce gönderdiğim yakınım da yeni evliydi, o nedenle pratik şeyler var daha çok :)) Umarım işine yarayan çıkar :)
Çok geçmiş olsun Füsuncuğum
koldan allerji testinide sorarmısın canım kaç yaşta yapılıyor diye benim kıza 3 yaşında yaptılar ama duydumki erkenmiş
....
Elbette sorarım canım. Bildiğim kadarı ile aynı şey; koldan yapılanla deri testi.. 3 yaş erken diye biliyorum ben de, soracağım ama :))

Bu arada kızımda çok çektim ben kabızlık belasından, aslında tam kabızlık da değil kaka yapmıyordu, bazen 3-4 gün, hatta bir keresinde 7 gün yapmamıştı lavman uygulamıştım sonunda. (2.5 yaşını biraz geçmişti) Hem yaklaşan doğumum hem tuvalet eğitiminde biraz ısrarcı olmam sebep olmuş doktorumuza göre. Senin beslenme biçimin gayet iyi, yedirmen gerekenleri yediriyorsun zaten, bu mevsimde var olan en iyi alternatifler bunlar (kırmızı erik, yeşil erik, taze asma yaprağı, bamya, taze ve kuru kayısı, armut hep laksatif besinler ama şimdi yok) Yulaf da çok iyi gelirdi bize, çorbalarına koyuyordum.
Tabii bir de yedirmemen gerekenler var, onları da bir gıdım bile verme bence bu ara, bir süre sonra düzene girecektir eminim. Aklımda kalanlar; tüm pirinç-pirinç unu katılmış gıdalar, süt, makarna, patates, havuç, elma, muz, krakerler, kekler, beyaz unlu gıdalar, nişastalı gıdalar. Esmer ekmek de biraz şaibeli, kepek küçük yaşta zor hazmediliyor-demir alımını engelliyor örneğin, tam buğday ekmeği ve/veya yulaf ekmeği öneririm ben. Bir de bol bol su tabii. Çok geçmiş olsun canım :)
Ben de diyorum nerelerde Semirancığım, demek misafirler kapıdan, bizzz bacadannn
ben özellikle kavrulmamış alıyorum daha hoşuma gidiyor üzerine ayran içmek iyi fikir ben de yapayım bu hafta dikkat edeceğim inşşallah yediklerime
Yaşa Asuman. Sen yediklerini yazsan, bize de gaz verirsin (en azından bana) :))
Yarın yapacağım, ben de kıvamına bakar kafama göre biraz değiştirebilirim ölçüleri :) Asuman'ın yazdığı gibi; gece topikteydi, hemencik sorayım dedim :)) Sağolun ikiniz de :)

Son düzenleme:
Hele şükür gelebildim :122: :122: :122:

Bugün inanılmaz yoğun bir gündür inanmıyacaksınız ama öğlen bir çıktık evden tam 6 saat dışardaydık bunun tam 2 saatinde yürüdüm Dün spor yapamamıştım ama bugün acısını çıkardım ve haftaya 120 dakikalık sporla başladım çok şükür
Yürüyüşten sonra alışverişe gittik ve şu tv ünitelerinin arkasına yapıştırılan duvar kağıtlarından aldık :122: tabi gelir gelmez eşimle onu hallettik ondan sonra üniteyi temizle yerine yerleştir derken bu saati yaptık geberdim yorgunluktan ama az birşey işim daha kaldı. Onuda yapmadan sizlere bir bakayım dedim

Canım çok ama çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Seninde miden hashas demekki benimki gibi bende bir kaç sene önce şu meşhur lahana çorbası akımına kapılıp hastanelik olmuştum inan bana nasıl hissediyini anlayabiliyorum.
Aman güzelim kendine iyi bak ve bir daha tübe de boşver yavaş yavaş verelim.

Aramıza hoşgeldin. Umarım sende sağlıklı bir şekilde kilolarına veda edersin. Bak arkadaşımız efsunlu o senin 5 günde 5 kg diyetinden hastanelik oldu maalesef o yüzden aman uzak dur

cecocum anca geçmişe bakabildim haklısın acımicen kendime buzamana kadar yediklerime sayim demi..

Bencede canım yaa bende bundan sonra biraz fazla kaçırırsam kendimi ertesi gün sabahtan akşama kadar yağsız tuzsuz salatayla cezalandırıcağım bundan sonra belki hem şu kronik kabızlığımdan kurtarırım hemde yağsız salata bir şeye benzemediği için düşüncesi bile kaçamak yapmamı engelliyecektir

cecocummmm gelmişşş hoşgelmiş...
bende nerde bu kız diyordum

hiiçç iyi bir hoca degilsin yoklamaların zayıfff

HOşbulduk canım Sorma yaa bugünki yorgunluktan ve yoğunluktan ancak geldim. Bİrde dünden beri kabızlık çekiyorum yine patlıyacak gibi hissediyorum kendimi. Okadar dikkat ediyorum yediklerime daha fazla hareket ediyorum eskiye nazaran ama iki gündür hamile kadınlara döndüm yine Affedersin ama kendime laman bile yapmayı düşündüm bir ara tuvaletteyken türkün aklı ya kaçarken ya ... derler ya
Demin tartıya çıktım inan 1.5 kilo fazla çıktım dünde adet olmam gerekiyordu oda hala yok çat ediceğim sonunda
Bir günde okadar kilo almış olmam imkansız yaaa valla okadar sinirlerim bozuldu ki ağlıyacaktım bir ara. Allahtan evle uğraştıkta biraz kafam dağıldı. Şimdide eşimle eski bir sehpamız vardı onu kendinden yapışkanlı bir kap aldık onla kaplıycağız. Az müsaade ette kızlara bakayım dedim oda o arada kızı ayağında sallıyor uyusun diye

hahhaha görüntü komik geldi kız sen anlatınca
maaşallah bende kabızlık sorunu hiçç yok çok su içtigim içinmidir bilemem
ehhoncada yürümüşsün faydasını görürsün insallah... bu arada bu saat olmus daha işin var sonra gelemessin gibi gelior bana

Yok kız buraya girmeme birşey demiyor dur yardım edeyim gelcem yine çağırıyor şu anda beni

cnm 1,5kg almamissindir morelini bozma regl de 2kilo felan fazla cikiyorsun su toplamistir vucud sen devam et bu cumaya kadar giderler gelenler

hayirli geceler ben kactim bu günde 60dakk yürüdüm ancak yediklerimi eritmisimdir

Son düzenleme:
Herkesler online maşallah

Açlıktan uyuyamadım ya ama yarın tahlil yaptırcam diye hiçbirşey yemiyorum akşamda doğru düzgün birşey yemedim :26: ya bir de işin kötüsü ben yaşpastayı çok seviyorum falan dedim aşkımda özsütte fondü yedinmi dedi o ne diye girdim özsütün sitesine gece gece görmediğim pasta tatlı kalmadı aman Allahım insanın içi eriyor resmen yaaa :18: aşkımdan izin kopardım eğer ürikasit ve kolesterolüm düştüyse veee salı günü diyetisyenim aferin 3 kilo vermişsin derse kendimi ödüllendiriceeemmm inşallah düşmüştür değerlerim ve vermişimdir 3 kilo :116: :112:

slm kizlar ben geldimmmmmmmmm
ama size kötü bi haberim var ben bu isi beceremiyorum yaaaaaaaaaaa icimden aglamak geliyo nefret ediyorum kendimden
ailevi bazi sorunlarimiz var hersey üstüme üstüme geliyo sanirim ben bu psikolojiyle devam edemiycem ben bu kadarim iste en ufak bi üzüntüde pes ediyorum
belki vardir icinizde benim gibi olan ne zaman bi sorun olsa kendimi yerken buluyorum gerci bendeki sorunlar bitecek gibide degil
neyse kizlar simdilik kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum biraz kafam dagilsin belki kendime gelirim yinede bana gösterdiginiz arkadasliginiz icin yakin ilginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum

geçmis olsun canimmm

hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin

aburcuburlarin olmasa iyi olurmus ama okadard fazla degil bence acikmisirsin bile

geçmis olsun canim prensesine

basiniz saolsun canim
ALLAH rahmet eylesin
sağol canım
sağol canım zaten tam buğday ekmeği yada çavdar yediriyorum yoksa evde kepek ekmeği veriyorum yulaf çorbaya koymak bak aklıma gelmedi koyayım sağol canım
bir ara kabız oldu o ara zorlanınca çatlak olmuş ve acıdı tabi oda acımasın diye yapmıyor tutuyor . ondan dahada kötüleşiyor yap bak tutma diyorum ama nasıl anlatırsınki bilemedim
birde huyluyuz dışarda mesela tuvalaeti beğenmez tutar biz temeiz aydınlık feraah tuvalat ararızki hanım rahatlasın

aman sen anlatırken ben yoruldum valla
kolay gelsin hamarat hatunsun valla

sabah aç karna kuru kayısı birde gece yatmadan kuru kayısı bana iyi geliyor birde doğadan form kalısılı çayı dene yada sinameki aktardan al demle iç sabahaçkarna zeytinyağı iç üstüne sıcak su

sorunlar kimin yokki herkezin var
bende sıkılınca kendimi yemeğe veririm özeelliklede geceleri
ama bugün yedin yarın yeni bir gün yeniden başla
ben geçen hafta resmen kusana kadar yedim sıkıntıdan ama bu hafta tutuyorum bırakmadım sende bırakma

ay fondü kahve dünyasında yerdin eşimle hem eski günler geldi aklıma hemde fondü süper bir şey 10 kilo daha vereyim bir tane yerim

bilmiyorum cnm sorun sadece yemektede degil ben kendimi toparlayip diyetime kendime adapte olamiyorum bu kafaylada hicbisey yapmak istemiyorum acikcasi dertlerin biri bitiyo digeri basliyo

ahhhh tombul kelebegimmmm bende bayılırım yaşpastaya.. otursam küçük boylarından birtane rahat yerim. gerçi onlar 4 5 kişilik ama
hem 10günlük diyet,hem regll her gün sayıklayıp duruyorum çok özledim çokkk... inşallah diledigin gibi olur da bir çatal da benim için yersin olur mu?

ilknur arkadaşım yapma canım...
herkesins sorunları var inan bana... olabilir kaçırabilirsin bazen ama hemen pes etme.. kal gitme...
konusalım biraz belki rahatlarsın

bilmiyorum cnm sorun sadece yemektede degil ben kendimi toparlayip diyetime kendime adapte olamiyorum bu kafaylada hicbisey yapmak istemiyorum acikcasi dertlerin biri bitiyo digeri basliyo

evet benimde bu ara öyle dertlerin biri bitiyor biri başlıyor ama çözüm kaçmak değil inan savaşmak gerek
anlatabilirsen belki rahatlarsın

ben anlatayımmı
birincisi eşim yurtdışında eylülden beri ve kızım baya mutsuz
annemle babam 40 yıl evlilikten sonra boşanıyorlar
annem diz protezi ameliyatı oldu en az 2 ay bakıma ihtiyacı var amaliyat sonrası tansiyonu 6 ya düşmüş gidiyomuş ucuz atlatmış
ben hemoroit ameliyatı oldum yeni ama ben amaliyat olduğum hafta kızım fena hastaladı dinlenemedim annemde o hafta amliyat oldu koşturmaktan ben iyleşemedim
ama yinede savaşıyorum

canim benim benimki tipik kaynana sorunu diycem ama bizimki dünya sorununuda asti sabir sabir nereye kadar gördügümü görmezden duydugumu duymazdan geliyorum sadece Allaha havale ediyorum buraya yazmaya kalkarsam topik boyunca bunu konusuruz inan bana cnm

Canım benim eşimin yayınevi var :)ama o patron biz değiliz:)Buhara yayınları nette sitesi var.
Kolestoröl iç,n şart tabiki canım.
Kızlaaarrr 3 mil leslie kimde var yaaa biri bana gönderebilir mi ? Bilgisayarımdaki silinmiş indirdiğim yerdeki linkleri de kaldırmışlar lesliesiz kaldım
Bende var ama nasıl yollarım bilmiyorum.
Ben kullanıyorum canım kilo aldırmıyor tam aksi iştah kesiyor ben tavsiye ederim bana dietisyenim vermişti.
bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
Afiyet olsun ellerine sağlık çok severim ende geliyimmi?
Ohh afiyet olsun o zaman sefan olsun.
Canım ya ne güzel inşallah devamını getirirde ilerde onun kitaplarını alır okuruz.
Maşalllah kızına çok akıllı yavrum.
Bende çok istiyorum ebru kursuna gitmeyi.
Amin canımm inşallah en kısa zamanda canım seni ve kızçeni öpüyorum.
Ben sana yazmıştım efsunlu yapma diye çok geçmiş olsun.
Badem acaip tok tutuyor..
Bende Dilara Koçak tan duyduktan sonra arada ana öğün olarak yiyorum çok sevdiğim için...
Üzerinede ayran içince davul gibi şişiyorum.:))
Kaç tane yiyosun öğün niyetine yenacım.
Bugün nihayet aşure yedim çok mutluyum.:))...
AŞure aşure dediniz dibim düşmeden geldide yedim.:)))

Eşim sen nezaman yapacaksın diyor bana..
Benimkide istiyor ama yaparsam ben çok yerim biliyorum kendimi yandık valla.
Başınız sağolsun canım.
kızlar ya yarın fırında hamsi yapacağım kızartma gibi olandan ama sonra fırını nasıl temizleyeceğim anlatır mısınız? kokusu çok kalıyor mu ya da nasıl gideririm yardımmmmmm
Güzel bir sil koku kalmıyor benimkinde.
Baharcım neden bu saatte bakarsın öyle siteler kapat gitsin:)
Canım ya hepimizin sıkıntıları var hemen pes etme bazı dönemlerde bir çoğumuz kendini çok yerken buluyor önemli olan biran önce toparlanmak birraz sakin düşün ve rahatla.
ay fondü kahve dünyasında yerdin eşimle hem eski günler geldi aklıma hemde fondü süper bir şey 10 kilo daha vereyim bir tane yerim
Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa of gece gece.

kaynanam 1 aydır bende kalıyor çok kötü değildir sağolsun ama kaynana işte

cok gecmis olsun canim Rabbim hakkinizda hayirlisini versin ne diyeyimki demekki sen cok güclüsün sabirlisin ama ben 10 yillik evliyim artik bitti tükendi bazen kendimi bos bos düsünürken buluyorum ne sabir kaldi ne sabredecek kadar güc bitmek üzereyim bisiler yapiyim diyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…