canim benim benimki tipik kaynana sorunu diycem ama bizimki dünya sorununuda asti sabir sabir nereye kadar gördügümü görmezden duydugumu duymazdan geliyorum sadece Allaha havale ediyorum buraya yazmaya kalkarsam topik boyunca bunu konusuruz inan bana cnm
cok gecmis olsun canim Rabbim hakkinizda hayirlisini versin ne diyeyimki demekki sen cok güclüsün sabirlisin ama ben 10 yillik evliyim artik bitti tükendi bazen kendimi bos bos düsünürken buluyorum ne sabir kaldi ne sabredecek kadar güc bitmek üzereyim bisiler yapiyim diyorum ama olmuyor
İyiyim valla ama bugün yediklerimden dolayı size yazıyımda rahatlıyım dedim.banu nasılsın canım
biraz zamana ihtiyacim var sadece canim 2 tane melegim var toparlanmam lazimCanım benim eşimin yayınevi var :)ama o patron biz değiliz:)Buhara yayınları nette sitesi var.
Kolestoröl iç,n şart tabiki canım.
Bende var ama nasıl yollarım bilmiyorum.
Ben kullanıyorum canım kilo aldırmıyor tam aksi iştah kesiyor ben tavsiye ederim bana dietisyenim vermişti.
Afiyet olsun ellerine sağlık çok severim ende geliyimmi?
Ohh afiyet olsun o zaman sefan olsun.
Canım ya ne güzel inşallah devamını getirirde ilerde onun kitaplarını alır okuruz.
Maşalllah kızına çok akıllı yavrum.
Bende çok istiyorum ebru kursuna gitmeyi.
Amin canımm inşallah en kısa zamanda canım seni ve kızçeni öpüyorum.
Ben sana yazmıştım efsunlu yapma diye çok geçmiş olsun.
Kaç tane yiyosun öğün niyetine yenacım.
Benimkide istiyor ama yaparsam ben çok yerim biliyorum kendimi yandık valla.
Başınız sağolsun canım.
Güzel bir sil koku kalmıyor benimkinde.
Baharcım neden bu saatte bakarsın öyle siteler kapat gitsin:)
Canım ya hepimizin sıkıntıları var hemen pes etme bazı dönemlerde bir çoğumuz kendini çok yerken buluyor önemli olan biran önce toparlanmak birraz sakin düşün ve rahatla.
Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa of gece gece.
benimkinden daha fena bi kaynana yoktur heralde iyileride varsa nolur öpüp basiniza koyun gece gecede sizide siktim kusuruma bakmayin ama napiyim birileriyle paylasmazsam cildiricamkaynanam 1 aydır bende kalıyor çok kötü değildir sağolsun ama kaynana işte
Selam iyi geceler bende bugün 2 kase aşureyi lüplettim Allahtan gene az şekerliydi ama tabi genede kurtarmaz şimdide acıktım activanın kahvaltı zamanını yedim ama hala bir tuhaf içim kıyılıyor sanırım gün içinde doğru dürüst yemedim diye.Kahvaltı ettim az yedim akşam üstü 2 kase aşure az balık 1 dilim ekmek tabi şimdide acıktım.
Canım inşallah herşey düzelir en kısa zamanda her evlilikte belli zamanlarda geçimsizlikler oluyor.cok gecmis olsun canim Rabbim hakkinizda hayirlisini versin ne diyeyimki demekki sen cok güclüsün sabirlisin ama ben 10 yillik evliyim artik bitti tükendi bazen kendimi bos bos düsünürken buluyorum ne sabir kaldi ne sabredecek kadar güc bitmek üzereyim bisiler yapiyim diyorum ama olmuyor
İyiyim valla ama bugün yediklerimden dolayı size yazıyımda rahatlıyım dedim.
Canım sende bu aralar çok şey yaşadın inşallah herşey düzelir.
cok sagol canim üzmüyorum dersem yalan olur panik atak hastasi oldum ciktim sonunda ama bunada sükrediyorum en azindan esimle sorunum yok iyiki varsiniz cnm inanin sanki kirk yillik arkadasim gibisiniz iyiki burdayim tabiki kalirim ama diyetime önem veremiyorum bide bunun icin üzülüyorumanlıyorum seni canım... kaynana-gelin sorunu.. inan 5 evliligin en az 1.de olan bir sorun..
tabiki sana anlattırıp derdini deşmek istemem ama bak su çok önemli eşin senin yanındaysa ve anlaşabiliyorsan gerisini gercekten boşvereceksin.. ve onunla ömrünün sonuna kadar bunu yasayacagını bilerek kendine hayatı daha da zindan edeceksin..
tamam kaçamakların oluyor,diyetine sadık kalamıyor olabilirsin ama oldugu kadar kal burda,kafa dagıt,günde 2 farklı kişiyle konussan senin için değişiklik.. ve ne olur üzme kendini
bende 8 yıllık evliyim bende bazen senin gibi düşünmüyorum dersem yalan olur ama gün doğmadan neler doğar derler ya doğru başka şeyler düşün özelliklede spor yap spor mutluluk hormonu salğılatıyor ve sporu bence gece atıştırma saatlerinde düşünmeni engelleyecek saatlerde yap bana öylesi iyi geliyor
Doğru diyosun valla açken oturmak daha fena yapıyor insanı meyva soymuştum eşime oda yememiş şimdi onlara dadandım daha fena yapmadan yatmak.afiyet olsun bende geçen gün hem deli gibi yemek yedim hemde 4 kase aşure yedim açsan fazla dolanmada yat dahada fazla yememiş olursun
Sağol canım inşallah adaha iyi olmaya çalışıyorum panik atak çok zormuş...inşallah canım senin iyi olmana sevindim
insallah diyeyim yinede ama 10 senedir devamli böyle belki birgün son bulurCanım inşallah herşey düzelir en kısa zamanda her evlilikte belli zamanlarda geçimsizlikler oluyor.
kızlar ben kaçtım
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ilknur bırak diyeti bırakma fikrini kilo ver fıstık gibi olda kaynana çatlasın
İyi geceler canım.kızlar ben kaçtım
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ilknur bırak diyeti bırakma fikrini kilo ver fıstık gibi olda kaynana çatlasın
Doğru diyosun valla açken oturmak daha fena yapıyor insanı meyva soymuştum eşime oda yememiş şimdi onlara dadandım daha fena yapmadan yatmak.
Sağol canım inşallah adaha iyi olmaya çalışıyorum panik atak çok zormuş...
İnşallah canım benden sana tavsiye eşine çok fazla annesiyle ilgili konuşma bırak o görsün trt de geçen gün cemalinur hoca var o anlattı kv ilgili ne kadar kızarsanız kızın eşinize kötü konuşmayın onunla ilgili iyi düşünün diye birde seni üzen kıran insanla ilgili 40 gün iyi düşün onun için dua et ama gerçekten içten inan düzeliyomuş bir kere dene istersn.insallah diyeyim yinede ama 10 senedir devamli böyle belki birgün son bulur
sende haklisin cnmcim yalan degil bende öyle düsünüyorum ama biranda salterlerimi attiriyolar bu sefer sinirden sisiyorum
iyi geceler cnm
Aynen öyle yapıyorum ne haber izliyorum ne sıkıntı verici program inşallah en kısa zamnada beni terkeder diye dua ediyorum.evet annemdede ansiyete panik var zor bir şey biliyorum allah kolaylık versin herşey birazda senin elinde herşeye canını sıkma hatta haberlerde bile üzücü şeyleri izleme
İnşallah canım benden sana tavsiye eşine çok fazla annesiyle ilgili konuşma bırak o görsün trt de geçen gün cemalinur hoca var o anlattı kv ilgili ne kadar kızarsanız kızın eşinize kötü konuşmayın onunla ilgili iyi düşünün diye birde seni üzen kıran insanla ilgili 40 gün iyi düşün onun için dua et ama gerçekten içten inan düzeliyomuş bir kere dene istersn.
İyi geceler ilknurcum rahat ol dietinide sakın bırakma.bu gece beni dinlediginiz icin tekrar tesekkür ederim kizlar birazda olsa rahatladim
benimde yatmam lazim sabah cocuklara kalkicam malum pazartesihepinizi cok öptüm iyi geceler görüsürüz insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?