Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam iyi geceler bende bugün 2 kase aşureyi lüplettim Allahtan gene az şekerliydi ama tabi genede kurtarmaz şimdide acıktım activanın kahvaltı zamanını yedim ama hala bir tuhaf içim kıyılıyor sanırım gün içinde doğru dürüst yemedim diye.Kahvaltı ettim az yedim akşam üstü 2 kase aşure az balık 1 dilim ekmek tabi şimdide acıktım.

anlıyorum seni canım... kaynana-gelin sorunu.. inan 5 evliligin en az 1.de olan bir sorun..
tabiki sana anlattırıp derdini deşmek istemem ama bak su çok önemli eşin senin yanındaysa ve anlaşabiliyorsan gerisini gercekten boşvereceksin.. ve onunla ömrünün sonuna kadar bunu yasayacagını bilerek kendine hayatı daha da zindan edeceksin..
tamam kaçamakların oluyor,diyetine sadık kalamıyor olabilirsin ama oldugu kadar kal burda,kafa dagıt,günde 2 farklı kişiyle konussan senin için değişiklik.. ve ne olur üzme kendini

bende 8 yıllık evliyim bende bazen senin gibi düşünmüyorum dersem yalan olur ama gün doğmadan neler doğar derler ya doğru başka şeyler düşün özelliklede spor yap spor mutluluk hormonu salğılatıyor ve sporu bence gece atıştırma saatlerinde düşünmeni engelleyecek saatlerde yap bana öylesi iyi geliyor

biraz zamana ihtiyacim var sadece canim 2 tane melegim var toparlanmam lazim
kaynanam 1 aydır bende kalıyor çok kötü değildir sağolsun ama kaynana işte
benimkinden daha fena bi kaynana yoktur heralde iyileride varsa nolur öpüp basiniza koyun gece gecede sizide siktim kusuruma bakmayin ama napiyim birileriyle paylasmazsam cildiricam

afiyet olsun bende geçen gün hem deli gibi yemek yedim hemde 4 kase aşure yedim açsan fazla dolanmada yat dahada fazla yememiş olursun

Canım inşallah herşey düzelir en kısa zamanda her evlilikte belli zamanlarda geçimsizlikler oluyor.

cok sagol canim üzmüyorum dersem yalan olur panik atak hastasi oldum ciktim sonunda ama bunada sükrediyorum en azindan esimle sorunum yok iyiki varsiniz cnm inanin sanki kirk yillik arkadasim gibisiniz iyiki burdayim tabiki kalirim ama diyetime önem veremiyorum bide bunun icin üzülüyorum

canim benim cok tesekkürler ilginiz icin tavsiyelerini dikkate alicam canim

kızlar ben kaçtım
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ilknur bırak diyeti bırakma fikrini kilo ver fıstık gibi olda kaynana çatlasın

afiyet olsun bende geçen gün hem deli gibi yemek yedim hemde 4 kase aşure yedim açsan fazla dolanmada yat dahada fazla yememiş olursun
Doğru diyosun valla açken oturmak daha fena yapıyor insanı meyva soymuştum eşime oda yememiş şimdi onlara dadandım daha fena yapmadan yatmak.
inşallah canım senin iyi olmana sevindim
Sağol canım inşallah adaha iyi olmaya çalışıyorum panik atak çok zormuş...

Canım inşallah herşey düzelir en kısa zamanda her evlilikte belli zamanlarda geçimsizlikler oluyor.
insallah diyeyim yinede ama 10 senedir devamli böyle belki birgün son bulur
kızlar ben kaçtım
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ilknur bırak diyeti bırakma fikrini kilo ver fıstık gibi olda kaynana çatlasın

sende haklisin cnmcim yalan degil bende öyle düsünüyorum ama biranda salterlerimi attiriyolar bu sefer sinirden sisiyorum
iyi geceler cnm

evet annemdede ansiyete panik var zor bir şey biliyorum allah kolaylık versin herşey birazda senin elinde herşeye canını sıkma hatta haberlerde bile üzücü şeyleri izleme

insallah diyeyim yinede ama 10 senedir devamli böyle belki birgün son bulur

sende haklisin cnmcim yalan degil bende öyle düsünüyorum ama biranda salterlerimi attiriyolar bu sefer sinirden sisiyorum
iyi geceler cnm
İnşallah canım benden sana tavsiye eşine çok fazla annesiyle ilgili konuşma bırak o görsün trt de geçen gün cemalinur hoca var o anlattı kv ilgili ne kadar kızarsanız kızın eşinize kötü konuşmayın onunla ilgili iyi düşünün diye birde seni üzen kıran insanla ilgili 40 gün iyi düşün onun için dua et ama gerçekten içten inan düzeliyomuş bir kere dene istersn.

bu gece beni dinlediginiz icin tekrar tesekkür ederim kizlar birazda olsa rahatladim
benimde yatmam lazim sabah cocuklara kalkicam malum pazartesi hepinizi cok öptüm iyi geceler görüsürüz insallahhh

evet annemdede ansiyete panik var zor bir şey biliyorum allah kolaylık versin herşey birazda senin elinde herşeye canını sıkma hatta haberlerde bile üzücü şeyleri izleme
Aynen öyle yapıyorum ne haber izliyorum ne sıkıntı verici program inşallah en kısa zamnada beni terkeder diye dua ediyorum.

cnmcim konustugum günlerde oluyo ama kendi görüyo zaten sen takma kafana bosver diyo ama bosverilmiyo
onunla iyi olmak icin inan herseyi denerim bakalim bunuda deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…