Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm gecmis olsun kis geldi hastaliklar bitmiyor

cnm bunlar cok guzel seyler önce gözümüz doysun sonra midemiz

efsun hosgeldin cnm

Canım ben hep bilinen mezeleri yaptım şimdiye kadar...
Bizimde çok severek yediklerimiz..
Rus salatası,haydari,börülce salatası.. mevsim kışsa ot salatalarını çok severiz etlerin yanında..cibez,radika,turp otu yerel isimleri bunlar diğer isimlerini bilmiyorum..
antep ezme,mısırlı tavuk salatası,mercimek köfte..genelde bunları yapıyorum ben...
Hepsini biliyorsundur muhakak...
Birde havuç ve kabağı rendeleyip çok az zeytinyağında çevirip sarımsaklı yoğurt azıcık mayonezle karıştırınca hem rengi çok güzel oluyor hemde tadı dere otunu unutmamak lazım tabii bunda...
sonracııma haşlanmış pataesler küp doğranır..İçine bir salatalık,dere otu yine mayonez ve sarımsaklı yoğurt ile harmanlanınca leziz ve basit bişey oluyor...

Hayırlı geceler

İki dakikalığına da olsa sizlere uğramak istedim. Bugün KPyie defnettik ve sabahın köründen beri daha yeni yeni oturuyorum. Gelen giden okadar çok oldu ki bir türlü oturmaya fırsatım olmadı. Ben sabah erkenden gittiğimde Kv, eşim birde birkaç akraba kahvaltı bile etmişler :26: tuhafıma gitti acıkcası ama ölenle ölünmüyor deyimi herhalde devreye giriyor.
Bana çok ısrar ettiler yok kendine tepsi hazırla yok sende çay iç diye ama odanın ortasında KP yatarken yemek aklımın ucundan bile geçmedi. İlk defa bukadar yakından şahit oldum ölüme ve daha evvel hiç görmediğim için tuhaf geldi bazı şeyler.
Gece evde öldüğü için naş salondaydı ve kalan akrabalarda o odanın içindeki koltuklara oturup sohbet etmeye başladılar :26: bir an ağladılar bir an güldüler. Dediğim gibi çayına varana kadar düşünmüşler. O an içim cız etti resmen KPnin naşına bakıp içimden bak öldün ama bunlar neler düşünüyor diye :26:

Eşim çok üzüldü doğal olarak ve ara ara banyoya kaçtı ağladığını görmesinler diye. Aslında ona o an sarılıp onu tesselli etmeyi çok istedim ama yanıma yaklaşmaya fırsatı bile olmadı. Büyük bir metanetle gereken bütün işlemleri yaptı ve Babasını defnetti. Amcasının oğlu hatta yenge şu an senin omuzuna çok ihtiyacı var bence bir yanına git dedi ama maaşallah gelen gidenden ne mümkün.
Gelenlere yemekler verdik birde helva falan. Büyük görümce yetişemedi küçüğü desen salonda annesinin yanına bir oturdu akşama kadar yerinden kalkmadı. Düzen namına bende bir şey kalmadı dünden beri çünkü koştururken canım hiç bir şey istemedi.
Bir ara yorgunluktan dengemi kaybettim millet bayılıcağımı düşünmüş. Eşimin halası en son kızdı bana sabahtan beri doğru düzgün bir şey yemedin üstelik bir sürü insan var otur dinlen artık biraz diye ama kendime yakıştıramadım.

Bu gece eşim annesinde kalacaktı ama aksilik o ya lavabonun altı patlayınca mecbur acil eve geldi yine ve gelmişken yatıp uyuyayım çok yorgunum dedi. Ben biraz nette takılır gelirim dedim ama tabi eğer sırasımı şimdi deseydi gelemezdim
Allah razı olsun bana hiç bir şey demiyor hatta aksine bütün gün koşuşturduğumu gördükten sonra yeter artık dinlen biraz kafanı dağıt dedi. Ölen öldü kendimi yırtsamda elimden birşey gelmez artık bundan sonra sadece dua etmekten başka birşey yapamam diyor. Küçük kuzum bütün gün ne bana nede babasına gidemediği için ikimizde oturduğumuz anda bizlere sıkı sıkı sarılıp öpüp durdu hatta şu anda babasının göğsünde uyuyor

Neyse çok gevezelik ettim bu gecelik yeter yarın bende erken kalkıcağım. Sizlerle sohbet etmek beni çok rahatlattığı için dayanamadım geldim işte iyiki varsınız iyiki hayatımdasınız.

Bu arada bütün başsağlığı dileyen arkadaşlara da tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin sevdiklerinizle birlikte.... Aminnnn
Allah nasip ederse yarın akşam yine uğramaya çalışırım.
Allaha emanet olun

Kullandığı antibiyotik geniz akıntısına iyi gelir..
Benim kızda öyle olur..

bende aranıza yeni katıldım ama devamlı takip ediyorum sizleri arkadaşlar ben lahana suyuna başladım tabi bunun yanında diyet ve 10 gün sonra spor yapmaya başlıcam inşallah durumumu sizlerle paylaşıcam

Teşekkürler canım..

Nasılda yemek zevkimiz birbirine denk..Ben de saydıklarını çok severim...

Mayonezi bıraktım artık.Genellikle mayonez yerine yoğurt kullanıyorum tabii tarifle çok ters düşmezse...

ceco ve banu başınız sağolsun ...
bahar dişini çektirmişsin çok geçmiş olsun...
tebessüm gözünaydın canım kızının sonuçları temiz çıkmış sevindim...
yenacım geçmiş olsun oğlunada kızınada canım bende senin gibiyim çok yıpratırım kendimi grip bile olsa...

beyzuş abla bana şiş lazım ama şiş bile az gelir aslında da başka ne olsa
ben bu ara fena sapıtım

Şişlerim canım o zaman.Madem ihtiyacın var....

Şaka bir yana herkese şişleri ben dürterken benim ihtiyacım olunca ne olacak.

Sanırım hepiniz şişlere davranıp Allah Allah nidalarıyla.......sonunu yazmayayım...

Bende seni çok severim..

Hepsi yenmiyor ama özel günlerde istiyor insan değişiklik..
Ben çok severim meze..:)
beyzuşum patates püreside güzel oluyor kaşar ekleyince kumpir tadında oluyor...

MEmlekettemi olacakasınız yeni yılda.?
biz ne yapacağız bilmiyorum.Henüz bir planımız yok..

bende aranıza yeni katıldım ama devamlı takip ediyorum sizleri arkadaşlar ben lahana suyuna başladım tabi bunun yanında diyet ve 10 gün sonra spor yapmaya başlıcam inşallah durumumu sizlerle paylaşıcam

Hoşgeldin aramıza...

Nasılsın Derinciğim.

Amiiiiiiiiiiinnnn

Geçmis olsun canim

Geçmis olsun canimmm

Geçmis olsun canim sanada

çok guzeller ellerine saglik

Hs geldin canimmm

Herkese iyi geceler

Cecoo,eşin nasıl.? daha iyidir inşallah..

Allah kolaylık versin...

Şükür hiç ummadığım kadar metanetli davrandı. Acısının içinde benim hiç birşey söylemeden belimin bile felaket ağrıdığını anlayıp benimle ilgilenmeye çalıştı.
Büyük kızıyla gün içinde ilgilenmeye gayret etti küçüğünüde göğsünde uyuttu
Ölümünde doğum kadar hayat kadar normal bir şey olduğunu kabul ettiği için acısını içine gömdü galiba ama dediğim gibi yüreği sızlarken ona sarılmayı çok isterdim. Acılarını hafifletmeyi çok isterdim ama bugün ki yoğunluktan dolayı normaldi belkide. İnşallah yaralarını zamanla birlikte sarıcağız.

hepsinide çok severim yaparımda deniz börülcesine hasret kaldım burda zor buluyorum bulduğumda iyi değil
birde kervizle havuş mayonezli olan var oda çok güzeel oluyor
allah rahmet eylesin eşinede sabır versin sende kendine dikkat et eşinin şimdi sana ihtiyacı var

Kullandığı antibiyotik geniz akıntısına iyi gelir..
Benim kızda öyle olur..
geçne senede olmuştu iyi gelir değiştirmeye gerek yok dediler ama ilerledi bronşite çevirdi umarım bu sene olmaz

sağol canım

çok geçmiş olsun sizede.inşallah oğlun için herşey olumlu gider sende rahatlarsın.kızın da benimkiler gibi oldu sanırım.en küçüğüm ishal olmadı sadece kustu ama ne kusma zaten bebiş midesi küçücük gece kaç kere fışkırtarak kusmuştu garibim.geçimş olsun kızınada

bugün temzilik yemek fln çok yorulmuştum ama az önce fena gaza gelip tam 80 dk lesli yaptım toplam 6 mil ett
şuan çok yorugunm bitkinim bacaklarım ağrıyor ama mutluyum.kaç gündür kaçamak yapmaktan canım sıkılıyordu.iyi oldu

BANUCUĞUM;

Nurlarda yatsın inşallah kayınpederin...

İlk gün ve sonrasındaki birkaç gün gerçekten çok zordur..Aslında insan ne yaptığını bilmez gibi geliyor bana..Bu yüzden çay da içilir kahvaltı da edilir.Bilinçsizce yapılıyor diye düşünüyorum...

Allah kalanlara uzun ömür ve sabır versin inşallah...

Eşine çok üzüldüm canım...Allah sabır versin..

Benim eşim de ;babasını son ziyaretimizde mezarının başında usul usul ağladı.Ben görmezden geldim;başımı yasin kitabına gömdüm...O an ne kadar üzüldüm içim yandı anlatamam.Seni anlıyorum;teselli edecek söz de bulamıyor insan..Koca koca adamlar ama konu anne ve baba olunca hassaslaşıp ağlayabiliyorlar...Offf çok zor çokkkkk....

Geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim...

Canım kızınada geçmiş olsun gelince böyle üst üste gelir dertler ama Rabbim beterinden korusun acil şifalar versin.Sen de her şeyi dert etme canım ya çocukken hepimiz ne hastalıklar atlattık maşallah çocukların bünyesi bizlerden sağlam korkma lütfen.

valla bir şiş az bile gelir bu ara sapıttım paket paket götürüyorum hemde hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…