Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah öyledir canım...
İyiki varsınız, seviyorum hepinizi...

Canımsın sen benim.Ben de seni çok seviyorum.....Püreyi kaşarlı denemeliyim sağol...

Memlekette olacağız canım...
Çocuklar;torunlar bayram ve yılbaşında annelerine gidiyor,biz de memlekete kaçıyoruz hemen..Kalabalıkta olmak hem daha güzel oluyor hem de görüşmüş oluyoruz...Tabii Ege dört gözle bekliyor...Bavuldan hangi oyuncak çıkacak diye.2 gündür telefon ediyor ne zaman geleceksiniz hemen gelin diye.Hem biz ;hem de yılbaşı çabuk gelsin diye akşam erkenden yatıp uyuyormuş...Hiç bir kuvvet uyutamaz oysa....

yenacm geçmiş olsun kızına..,
ahh dün oglum diyordun,bugün kızım.. bu çocuklar ne hassas oluyorlar..
allah şifalarını versin canım..
bende aynen senin gibi düşünüyorum cenazeye gittigimde,geçen nisan amcamı kaybettm haberini aldım ben gdene kadar 3üydü.
amcam,ailemizin en büyügüydü... ben öyle agladım öyle üzüldüm ki
ama insanlar o kadar cabuk alısmıslarki... kızıyorum...
kimi karnım aç yemek kalmamıs pek diye söyleniyor,kimi tıka basa yemiş kendine çay tasıttırıyor..
off dedm ya hadi açta gezilmez de bu kadar da olmaz ölü evinde..insanlara yemek ver topla,çay ver topla,bulaşık yıka v.b insan acısına yanamıyor.. keşke insanlar daha bilinçli olsa..
hele o fısıldaşan,kuran okunurken gülüşenler falan varya deliriyorum insanın kendine saygısı yoksa,ölüsüne olmalı...
bende aranıza yeni katıldım ama devamlı takip ediyorum sizleri arkadaşlar ben lahana suyuna başladım tabi bunun yanında diyet ve 10 gün sonra spor yapmaya başlıcam inşallah durumumu sizlerle paylaşıcam

hoşgeldin nil... kendinden bahsetsene... boy kilo ne durumda? bak benm açıkça belli
inş devamlı olursun... bu arada bende kızım olursa ismini nil koycam.. bayılırım

Canım benim yaaa..Çocuklar hiç uykuyu sevmezler nedense..
Egeyi öpersin canını acıtarak. ama çok kalma orda.:)
Yılbaşından sonra dönersin evine hanım hanım..:))

Son düzenleme:

birlikte olunca daha keyifli olyor kaşar patates haşlanmış tabi birde yumurta yoğurulup una bulayıp kızarınca çocuklar için süper köfte oluyor
kaşar patates ve ege diyince aklıma geldide
zaten bilyorsundur hamarat ablam

Son düzenleme:
Ayy gece gece ne güldüm alemsin Beyzuş ya

İyi olmana sevindim canım...Aramıza döndün ;özlemiştik..

Bu arada da taşınma derdinden yorulup güçsüz kalma Allah korusun..Tabii yardım etmen gerekecek ama en azından acele edip tüm işlere yetişmeye çalışma.Yavaş,yavaş....

yenacm geçmiş olsun kızına..,
ahh dün oglum diyordun,bugün kızım.. bu çocuklar ne hassas oluyorlar..
allah şifalarını versin canım..

Çok sağol canım...

İnşallah sağlıklı kızın olur ve adını Nil koyarsın...

Canım benim yaaa..Çocuklar hiç uykuyu sevmezler nedense..
Egeyi öpersin canını acıtarak. ama çok kalma orda.:)
Yılbaşından sonra dönersin evine hanım hanım..:))

Hanım hanım ha...Çok yaşa sen emi..Çok hoşuma gitti...

10 ocakta dönmeyi planlıyoruz.Annemle Erman'ı da getireceğim.Erman hazır bekliyormuş...Ben de çok rahat ediyor.Laf aramızda annesi biraz temizlik konusunda titizdir.Çocuk ben de rahat ediyor....

Ege'yi tutabilirsem öperim tabii.Cıva gibi..Bir de öpülmeyi pek sevmiyor;çoğu çocuk gibi...

Bazen benim sözlerim ona çok komik geliyor...Hala düz mantık dönemlerini yaşadığı için olsa gerek.Mesela yatacağı zaman ''gel iyi geceler yapalım'' diyorum;kıkır kıkır gülüyor..Gel öpeyim haydi bakalım iyi geceler lafına alışmış ben komik geliyorum yaramaza...

Aaaaa ben de çok özlemişim belli oldu...Hep Ege den bahsediyorum.

kızınıza çok geçmiş olsun benimde bi oğluşum var oda bütün gün hem öksürüp hemde kusmuştu doktor anaokulu hastalıklarından demişti.ilaçlardan sonra iyileşti.fakat oğlumun 5-6 aydır geceleri burnu tıkanıyor geniz akıntısı oluyor sabaha o saydam renkteki balgamı çıkartıyor gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı diyebilirim buarada doğal takviyelerde yapıyorum allahtan hayırlısı...

arabayı satmam lazım pasaport için yapılacaklar var parmak izi falan eşyalrı ufaktan hazırlamam lazım eşim bir ay sonra geliyor
annemin amaliyatı benimki annemin davası kayınvalidenin hastane işleri derken sıkıldım yapacaklarım var ama bir miskinlik çöktü bir ucundan başlayamıyorum yemeğe verdim kendimi

alasam başımı gitsem şöyle karlı yerlere diyorum ama ancak avtarda oluyor

Son düzenleme:

Hiç yapmadım canım....Kalori korkusundan valla...Sırf kendimi düşünerek;ama yapayım bari çocuklar sevinsin.Sağol Tebessümcüğüm...

bu arada üstteki yazıları okumamıştım yeni gördüm yakınlarını kaybeden arkadaşlara baş sağlığı diliyorum Allah Rahmet etsin Rabbim geride kalanlara can sağlığı versin

İnşallah hayırlı haberler alırsın yarın yenacım...
Taşınmada çok zordur kolay gelsin.
Hay Allah kızınada çok geçmiş olsun okullarda çok salgın gerçekten.
Ceco ve Banu başınız sağolsun Allah sabrını versin.Geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah.
Sağol canım dostlar sağolsun.
Tahta kepçeydi uf aslında yemesem iyiydi.
Hamarat hanımsın sende ben çok beceriksizim ya valla geçen düşündüm bulsam uygun bir yemek kursu gidicem çok istiyorum güzewl şeyler yapmayı şimdi umuttan aldığım tarifleri deniycem yılbaşında şaşırtmam lazım ahaliyi:)İnşallah iyi yönde olur tabi:)
Canım çok zor bir durum eşin için benim eşimde bir sene olucak babasını kaybetti şu anda senden hep destek bekliycek bir çok şeyini alttan al belli bir süre.
Sağol derincim teşekkürler.
Sen nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…