Şişlerim canım o zaman.Madem ihtiyacın var....
Şaka bir yana herkese şişleri ben dürterken benim ihtiyacım olunca ne olacak.
Sanırım hepiniz şişlere davranıp Allah Allah nidalarıyla.......sonunu yazmayayım...
Canım kızınada geçmiş olsun gelince böyle üst üste gelir dertler ama Rabbim beterinden korusun acil şifalar versin.Sen de her şeyi dert etme canım ya çocukken hepimiz ne hastalıklar atlattık maşallah çocukların bünyesi bizlerden sağlam korkma lütfen.
Bende seni çok severim..
Hepsi yenmiyor ama özel günlerde istiyor insan değişiklik..
Ben çok severim meze..:)
beyzuşum patates püreside güzel oluyor kaşar ekleyince kumpir tadında oluyor...
MEmlekettemi olacakasınız yeni yılda.?
biz ne yapacağız bilmiyorum.Henüz bir planımız yok..
Hoşgeldin aramıza...
Nasılsın Derinciğim.
yenacm geçmiş olsun kızına..,Sabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
Okula göndermedim..Evde dinlenerek düzelir düşündüm..İshal değildi en azından..
Yok iyileşme olmadı yanılmışım..Pişman oldum bugün doktora götürmediğime..
Yarın oğlanın işini halledip dönünce onu götüreceğim..Bu şekil okulada gidemez.
İyi geceler hepinize..
Direk daldım kendi meselelerimle..:)
bende aynen senin gibi düşünüyorum cenazeye gittigimde,geçen nisan amcamı kaybettm haberini aldım ben gdene kadar 3üydü.Hayırlı geceler
İki dakikalığına da olsa sizlere uğramak istedim. Bugün KPyie defnettik ve sabahın köründen beri daha yeni yeni oturuyorum. Gelen giden okadar çok oldu ki bir türlü oturmaya fırsatım olmadı. Ben sabah erkenden gittiğimde Kv, eşim birde birkaç akraba kahvaltı bile etmişler :26: tuhafıma gitti acıkcası ama ölenle ölünmüyor deyimi herhalde devreye giriyor.
Bana çok ısrar ettiler yok kendine tepsi hazırla yok sende çay iç diye ama odanın ortasında KP yatarken yemek aklımın ucundan bile geçmedi. İlk defa bukadar yakından şahit oldum ölüme ve daha evvel hiç görmediğim için tuhaf geldi bazı şeyler.
Gece evde öldüğü için naş salondaydı ve kalan akrabalarda o odanın içindeki koltuklara oturup sohbet etmeye başladılar :26: bir an ağladılar bir an güldüler. Dediğim gibi çayına varana kadar düşünmüşler. O an içim cız etti resmen KPnin naşına bakıp içimden bak öldün ama bunlar neler düşünüyor diye :26:
Allaha emanet olun
bende aranıza yeni katıldım ama devamlı takip ediyorum sizleri arkadaşlar ben lahana suyuna başladım tabi bunun yanında diyet ve 10 gün sonra spor yapmaya başlıcam inşallah durumumu sizlerle paylaşıcam
Canımsın sen benim.Ben de seni çok seviyorum.....Püreyi kaşarlı denemeliyim sağol...
Memlekette olacağız canım...
Çocuklar;torunlar bayram ve yılbaşında annelerine gidiyor,biz de memlekete kaçıyoruz hemen..Kalabalıkta olmak hem daha güzel oluyor hem de görüşmüş oluyoruz...Tabii Ege dört gözle bekliyor...Bavuldan hangi oyuncak çıkacak diye.2 gündür telefon ediyor ne zaman geleceksiniz hemen gelin diye.Hem biz ;hem de yılbaşı çabuk gelsin diye akşam erkenden yatıp uyuyormuş...Hiç bir kuvvet uyutamaz oysa....
Canımsın sen benim.Ben de seni çok seviyorum.....Püreyi kaşarlı denemeliyim sağol...
Memlekette olacağız canım...
Çocuklar;torunlar bayram ve yılbaşında annelerine gidiyor,biz de memlekete kaçıyoruz hemen..Kalabalıkta olmak hem daha güzel oluyor hem de görüşmüş oluyoruz...Tabii Ege dört gözle bekliyor...Bavuldan hangi oyuncak çıkacak diye.2 gündür telefon ediyor ne zaman geleceksiniz hemen gelin diye.Hem biz ;hem de yılbaşı çabuk gelsin diye akşam erkenden yatıp uyuyormuş...Hiç bir kuvvet uyutamaz oysa....
Ayy gece gece ne güldüm alemsin Beyzuş ya
yenacm geçmiş olsun kızına..,
ahh dün oglum diyordun,bugün kızım.. bu çocuklar ne hassas oluyorlar..
allah şifalarını versin canım..
Canım benim yaaa..Çocuklar hiç uykuyu sevmezler nedense..
Egeyi öpersin canını acıtarak.ama çok kalma orda.:)
Yılbaşından sonra dönersin evine hanım hanım..:))
evet ya uzun kalma özleriz biz
Canımcım sen hep karlı yollardan geçiyorsun..Yolculuk nereye..trenle sanırım değilmi.?
:))
Canım benim yaaa..Çocuklar hiç uykuyu sevmezler nedense..
Egeyi öpersin canını acıtarak.ama çok kalma orda.:)
Yılbaşından sonra dönersin evine hanım hanım..:))
Sabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
------
İyi geceler hepinize..
birlikte olunca daha keyifli olyor kaşar patates haşlanmış tabi birde yumurta yoğurulup una bulayıp kızarınca çocuklar için süper köfte oluyor
kaşar patates ve ege diyince aklıma geldide
zaten bilyorsundur hamarat ablam
İnşallah hayırlı haberler alırsın yarın yenacım...Alakana minnettarım..Ama endişem çok daha arttı.Nedense astımdan çok korkuyorum yaşam kalitesi düşecek diye ..
İnşallah korktuğum başımıza gelmez...
Yarın tüm sorularıma cevap almayı çok istiyorum artık..
Biz anti-allerjen kullanmadık...bununla ilgili ilaç vb.kullanmadık çünkü kesin bişey denmedi henüz bize..
Taşınmada çok zordur kolay gelsin.Sağol canım çok daha iyiyim.Nefret edilmeyecek gibi değil ki taşınma işi bir yandan topluyorsun bir yandan dağılıyor.Az öncede yukarda babam çamaşır,bulaşık makinaları takıcam diye bütün mutfağın altını üstüne getirmişti annnem cinnet geçiriyordu ben de kaçtım aşağı çamaşırlar var asılcak diye
Hay Allah kızınada çok geçmiş olsun okullarda çok salgın gerçekten.Sabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
------
İyi geceler hepinize..
Sağol canım dostlar sağolsun.Ceco ve Banu başınız sağolsun Allah sabrını versin.Geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah.
Tahta kepçeydi uf aslında yemesem iyiydi.sağol canım temiz çıktı ama 5 gün daha antibiyotik içeceğiz
hala geçmedimi ya baş ağrısı
daha iyi olmasına sevindim oğlanın
seninde şişlik olabilir strestende şişer vucut
bu kadar şişlik normal gelmedi bana başımda ağrıyor geçende tansiyon çıktı diyince aklıma geldi tansiyonunu ölçsene bir süre tansiyon problemi şişlik yapar tabi baş ağrısıda
sağol canım
eşinede geçmiş olsun
sağol canım
valla şaştım şimdi bizim kanda çıktı deride çıkmadı
ve geçen sene günde 3 kez allerji ilacı kullandık biraz dah iyiydi anlamadım gitti
bravooo
bravooo
benim dr. estetik dolgu yapıyor bakınca anlaşılmıyor ben memnunum dolgumdan
şahane şeyler bunlar bayıldım
çok maharetlisin valla
ne güzel valla
allah kolaylık versin
1 kepçe makarnaçok geldi ama kepçe nekadardı tabi
kalorisinden emin olamadım
benim bildiğim meyve kurutulunca kalori ikiye katlanıyor
inşallah temiz çıkar canım kızınada geçmiş olsun umarım ciddi değildir çabuk atlatır
Hamarat hanımsın sende ben çok beceriksizim ya valla geçen düşündüm bulsam uygun bir yemek kursu gidicem çok istiyorum güzewl şeyler yapmayı şimdi umuttan aldığım tarifleri deniycem yılbaşında şaşırtmam lazım ahaliyi:)İnşallah iyi yönde olur tabi:)Canım ben hep bilinen mezeleri yaptım şimdiye kadar...
Bizimde çok severek yediklerimiz..
Rus salatası,haydari,börülce salatası.. mevsim kışsa ot salatalarını çok severiz etlerin yanında..cibez,radika,turp otu yerel isimleri bunlar diğer isimlerini bilmiyorum..
antep ezme,mısırlı tavuk salatası,mercimek köfte..genelde bunları yapıyorum ben...
Hepsini biliyorsundur muhakak...
Birde havuç ve kabağı rendeleyip çok az zeytinyağında çevirip sarımsaklı yoğurt azıcık mayonezle karıştırınca hem rengi çok güzel oluyor hemde tadı dere otunu unutmamak lazım tabii bunda...
sonracııma haşlanmış pataesler küp doğranır..İçine bir salatalık,dere otu yine mayonez ve sarımsaklı yoğurt ile harmanlanınca leziz ve basit bişey oluyor...
Canım çok zor bir durum eşin için benim eşimde bir sene olucak babasını kaybetti şu anda senden hep destek bekliycek bir çok şeyini alttan al belli bir süre.Hayırlı geceler
İki dakikalığına da olsa sizlere uğramak istedim. Bugün KPyie defnettik ve sabahın köründen beri daha yeni yeni oturuyorum. Gelen giden okadar çok oldu ki bir türlü oturmaya fırsatım olmadı. Ben sabah erkenden gittiğimde Kv, eşim birde birkaç akraba kahvaltı bile etmişler :26: tuhafıma gitti acıkcası ama ölenle ölünmüyor deyimi herhalde devreye giriyor.
Bana çok ısrar ettiler yok kendine tepsi hazırla yok sende çay iç diye ama odanın ortasında KP yatarken yemek aklımın ucundan bile geçmedi. İlk defa bukadar yakından şahit oldum ölüme ve daha evvel hiç görmediğim için tuhaf geldi bazı şeyler.
Gece evde öldüğü için naş salondaydı ve kalan akrabalarda o odanın içindeki koltuklara oturup sohbet etmeye başladılar :26: bir an ağladılar bir an güldüler. Dediğim gibi çayına varana kadar düşünmüşler. O an içim cız etti resmen KPnin naşına bakıp içimden bak öldün ama bunlar neler düşünüyor diye :26:
Eşim çok üzüldü doğal olarak ve ara ara banyoya kaçtı ağladığını görmesinler diye. Aslında ona o an sarılıp onu tesselli etmeyi çok istedim ama yanıma yaklaşmaya fırsatı bile olmadı. Büyük bir metanetle gereken bütün işlemleri yaptı ve Babasını defnetti. Amcasının oğlu hatta yenge şu an senin omuzuna çok ihtiyacı var bence bir yanına git dedi ama maaşallah gelen gidenden ne mümkün.
Gelenlere yemekler verdik birde helva falan. Büyük görümce yetişemedi küçüğü desen salonda annesinin yanına bir oturdu akşama kadar yerinden kalkmadı. Düzen namına bende bir şey kalmadı dünden beri çünkü koştururken canım hiç bir şey istemedi.
Bir ara yorgunluktan dengemi kaybettim millet bayılıcağımı düşünmüş. Eşimin halası en son kızdı bana sabahtan beri doğru düzgün bir şey yemedin üstelik bir sürü insan var otur dinlen artık biraz diye ama kendime yakıştıramadım.
Bu gece eşim annesinde kalacaktı ama aksilik o ya lavabonun altı patlayınca mecbur acil eve geldi yine ve gelmişken yatıp uyuyayım çok yorgunum dedi. Ben biraz nette takılır gelirim dedim ama tabi eğer sırasımı şimdi deseydi gelemezdim
Allah razı olsun bana hiç bir şey demiyor hatta aksine bütün gün koşuşturduğumu gördükten sonra yeter artık dinlen biraz kafanı dağıt dedi. Ölen öldü kendimi yırtsamda elimden birşey gelmez artık bundan sonra sadece dua etmekten başka birşey yapamam diyor. Küçük kuzum bütün gün ne bana nede babasına gidemediği için ikimizde oturduğumuz anda bizlere sıkı sıkı sarılıp öpüp durdu hatta şu anda babasının göğsünde uyuyor
Neyse çok gevezelik ettim bu gecelik yeter yarın bende erken kalkıcağım. Sizlerle sohbet etmek beni çok rahatlattığı için dayanamadım geldim işteiyiki varsınız iyiki hayatımdasınız.
Bu arada bütün başsağlığı dileyen arkadaşlara da tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin sevdiklerinizle birlikte.... Aminnnn
Allah nasip ederse yarın akşam yine uğramaya çalışırım.
Allaha emanet olun
Sağol derincim teşekkürler.ceco ve banu başınız sağolsun ...
bahar dişini çektirmişsin çok geçmiş olsun...
tebessüm gözünaydın canım kızının sonuçları temiz çıkmış sevindim...
yenacım geçmiş olsun oğlunada kızınada canım bende senin gibiyim çok yıpratırım kendimi grip bile olsa...
Hiç yapmadım canım....Kalori korkusundan valla...Sırf kendimi düşünerek;ama yapayım bari çocuklar sevinsin.Sağol Tebessümcüğüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?