ohh ohhh sefan olsun... arada lazım böyle kaçamaklar...valla canım kafaları çektik eşimle çerezler biralar gitti ordan çıkıncada kokoroçleri götürdük hesapla artık ne kadar kalori aldım
:))aynı şeyleri düşünmüsüz.. bu gece iyi uyu sabaha başlarsın zıplamayabu kaloriyi harcamak için yarın akşama kadar ilknur83 avatarı gibi zıplamam lazım anca atarım herhaldeee olsun yaa çokkkk keyifli bi geceydi sefam olsun
sana da iyi geceler canımhadi kızlar görüşürüz benim kafa zom gibi iyi geceler size bu ayyaş kaçar mecazen söledik 2+3 kere içtim özel günlerde o kadar
Bir taneydi ufaktı ama listede yoktu canım çekti aslında pişman oldum ama yemiş oldum.Bana çok görünmedi ama kuru pasta olmayabilirmiş sanırım sadece ama menunde varsa bilemem banucum.afiyet bal şeker olsun ayrıca.
KURU DUTdutun kalorisi düşük mü emin misin canım? bende çok severim ama kalorili diye biliyordum:26:
Güle güle giy.offffffff kizlar bir sürü alinti yapip cevap yazmistim hepsini sildim nasi becerdimce ay deli oldum deliiiiiiiiiiiiiiii
Özlemcim malesef yine yapamadim kahvaltimi esim sabah karga kahvaltisini etmeden beni alisverise götürdüAma iyide oldu cizme aldim kendime
Ohhh ne güzel eğlenmişsin.slm canlarım nasılsınız herkes yatacak ben yeni geldim eşimle gece alemlerine aktık
Bu arada özür dilerim, babam gelince hemen sormuştum ama sana cevabını yazmayı unuttum. Çok afedersin, uçtum akıllı oldum iyice. Babam artık en spesifik, en iyi sonuçların kan testi ile çıktığını, deri testinden daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti. Kimi ekollerde 3-4 yaş, kiminde 5-6 yaş sonrası doğru sonuç verdiği savunuluyormuş. 4-5 yaştan sonra yapılır dedi babam da. Ama sizin sorununuzun büyük ihtimalle allerjik olmadığını söyledi, (yani allerjik astım) çünkü allerjenlere çok iyi cevap alınırdı öyle olsa dedi. Yani Astıma elverişli allerjik bir çocuk solunum sorunu yaşıyorsa ve anti-allerjen verilirse (eminim kullanmışsınızdır siz de) hemen durumunda çok bariz bir iyileşme görülürmüş. Yarınki muayeneniz iyi geçer, hayırlı sonuçlarla dönersiniz inşallah...
Sağol canım çok daha iyiyim.Nefret edilmeyecek gibi değil ki taşınma işi bir yandan topluyorsun bir yandan dağılıyor.Az öncede yukarda babam çamaşır,bulaşık makinaları takıcam diye bütün mutfağın altını üstüne getirmişti annnem cinnet geçiriyordu ben de kaçtım aşağı çamaşırlar var asılcak diyeAsucum anneciginde yedinmi mamalari of offf benim yerimede yeseydin lahana dolmasindan
Efsunlu insallah düzelmissindir yazdiklarini okudum cnm bende nefret ederim tasinma merasiminden Allah kolaylik versin
merycim sen nasilsin???
Sabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
Okula göndermedim..Evde dinlenerek düzelir düşündüm..İshal değildi en azından..
Yok iyileşme olmadı yanılmışım..Pişman oldum bugün doktora götürmediğime..
Yarın oğlanın işini halledip dönünce onu götüreceğim..Bu şekil okulada gidemez.
------
İyi geceler hepinize..
Direk daldım kendi meselelerimle..:)
Sabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
Okula göndermedim..Evde dinlenerek düzelir düşündüm..İshal değildi en azından..
Yok iyileşme olmadı yanılmışım..Pişman oldum bugün doktora götürmediğime..
Yarın oğlanın işini halledip dönünce onu götüreceğim..Bu şekil okulada gidemez.
------
İyi geceler hepinize..
Direk daldım kendi meselelerimle..:)
İyi geceler Yenacığım;
Şimdi de kızın rahatsızlandı demek..Çok üzüldüm şimdi...İnşallah önemli bir şey yoktur da çabuk iyileşir..
Oğlun için endişelenirken bu da tuz biber oldu üstüne....
Yarın için Allahtan hayırlar diliyorum.Çok iyi haberler alarak dön inşallah....
Nilüfercim Barışa çok büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Çok geçmiş olsunYarına iyi olur inşallah.
Oğlun için de endişelenme canım, babam yıllardır çok sayıda astım hastasını tedavi etmiştir, hele küçük yaşta başlarsa tedavi çok daha etkili oluyor, fazla bilgi veremedim elbet ama senin oğluşun allerjik astım olmadığını düşündüğünü söyledi. Neyse uzaktan yorumla fazla da karıştırmayayım :) Yarın uzmandan detaylı bilgi alır, rahatlarsınız inşallah.
UMUTTTTTTTTTTT, bunlar ne şahane şeyler böyle tatlım...Paylaştığın için çok teşekkürler....
Aman Allahım;süslemesiz besinlere bile atlarken ;birde böyle süslülerini bulsam nasıl dalarım bilemiyorum...
Kafam,ruhum,benliğim,şuurum karıştı....PC 'yi çatallayacağım şimdi...
Tekrar teşekkürler....
sağol canım temiz çıktı ama 5 gün daha antibiyotik içeceğizinş. temiz çıkar cnm
hala geçmedimi ya baş ağrısı
maşşallah cnm sana bende sporun s si yok valla
sıkıntıdan patlıyoum grev var iş yok
bize katılmak yasak sabahtam beri boş boş oturuyoruz vakit geçmiyo
3 4 gündür baş ağrım hala devam ediyo
reglimin de 2. günü çok yoğun geçiyo eve gitmek istiyorum bir an önce
daha iyi olmasına sevindim oğlanınKızlar Merhaba,
Benim oğlan ateşliydi dün, giremedim. Bugün ateşi yok çok şükür, anneanne desi geldi aldı, gezmeye bile gitti :)
Dün sabah tartıldım ve çok canım sıkıldı, oldukça dikkat ettiğim için kesin veriyorumdur diye düşünürken +1.2 gördüm !!!! Çok sinir oldum, bütün gün bir şey yapmak gelmedi içimden. Regl oldum ve bitmek üzere, onun şişliği yok yani; dikkatli de gittim, anlayamadım neden böyle diye. Sabah kahvaltıları çok geç yapabildim yalnız, o da ilk defa olmuyor.( Neyse işte şevkim kırık dolanıyorum.
Beyzuş bana taç hayal oldu bu hafta, sen alırsın umarım :) Dimyattaki pirinci hayal ederken, evde bulgur bile yiyemiyorum
Şimdi geçmişe bakayım, herkes iyidir umarım...
bu kadar şişlik normal gelmedi bana başımda ağrıyor geçende tansiyon çıktı diyince aklıma geldi tansiyonunu ölçsene bir süre tansiyon problemi şişlik yapar tabi baş ağrısıdacnm çok geçmiş olsun ve şevkin kırılmasın lütfen
bende 2 gündür 100-101 görüyorum 96 iken düşün
reglimin 2.günü ama +5 kiloda çok fazla bakalım cumaya ne olucak
sağol canımkızlar herkesler iyidir inşallah.
banu ve ceco başınız saolsun mekanları cennet olsun inşallah.
yena oğluşuna geçmiş olsun canım
tombul kelebek ve tomurcuk eşine geçmiş olsun
unuttuklarım ne olur kusuruma bakmayın tebessum senınde kızıne geçmiş olsun canım.
sabah okuyordum geçmişi önce hüplet sonra gümlet sayfasını gördüm aman yarabbim nasıl sinir oldum yediklerimizin karsılıgında o sporları yapsaydık zati böle olmazdık.çekmecemde ikramlık çikoltalar vardı depocu saolsun getiriyor 5 tane idi hepsini çöpe attım o sinirle. günaha girdim ama biliyorumki orda durdukca benı ye dıyecekler.bu bir hastalık sanırımki.
bu sıralar düzelim iyice bozuldu eşim hasta boğaz iltibaı bir türklü geçmedi halsiz dün gittik yine iğne verdi doktor. aynı zamnda akşam eve bir geldiki beli tutulmuş yamuk gezıyor. benım kolum 1 aydır agrıyor agrısı boynuma doğru gidiyor boyun fıtıgımı bilmiyorum.uff uff bu ara var bizde bişeler dün akşam kv ile kp geldiler kv gidene kadar dua okudu saolsun.ama içim adaralıyor yani. kilo konusunda hiç yol alamıyorum mutsuzum
sağol canımÇok sağolun arkadaşlar :) Dün arttı ama bugün -şimdilik- yok ateş, geçirdik gibi :))
Ayşeciğim, çok yakın arkadaşımın bir sözü vardır; "Görümce, görümce, görmiyim ömrümce" diye :)) Yazdıklarını okurken o geldi aklıma, görümceleri yabancı gene d ebenzer problemler var. Aile içi sorunlar çok yıpratıyor ama zaman iyi gelir inan..
Canım yena'nın sosislileri çok sevimliydi gerçekten, alternatif ararsan sosisle yapılan çok hoş bir sunum daha var, "kavun kafa" diye nette arat göreceksin, bu mevsimde kavun yok, portakalla da yapabilirsin, (belki ayrı çocuk masası hazırlayacaksan onlara yapabiirsin, çok sevimli.)
Çok bilinen "civciv patates"leri de öneririm, çok sevimli, ama bence civciv patatesleri doyumluk değil tabak kenarına dekorluk yap. Aslında birazdan bununla ilgili ayrı bir gönderi yapayım ben, başka ilgileneler de olur belki :)
Çok geçmiş olsun Yena'cığım. Lütfen üzme kendini, çocuklar böyle büyüyecek, bağışıklık ve sağlık kazanacak. geçen gün de yazdım ben neredeyse seviniyorum böyle hafif atlatılan virüslere, bağışıklı kazandırdığı için. Sen diyeceksin ki; "epeydir solunum yolları problemleri yaşadığımız için endişeliyim" haklısın da ama inan ilgin ve sabrınla büyüdükçe düzelecektir. Sen fazlasıyla yapıyorsun elinden geleni.
Bu arada özür dilerim, babam gelince hemen sormuştum ama sana cevabını yazmayı unuttum. Çok afedersin, uçtum akıllı oldum iyice. Babam artık en spesifik, en iyi sonuçların kan testi ile çıktığını, deri testinden daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti. Kimi ekollerde 3-4 yaş, kiminde 5-6 yaş sonrası doğru sonuç verdiği savunuluyormuş. 4-5 yaştan sonra yapılır dedi babam da. Ama sizin sorununuzun büyük ihtimalle allerjik olmadığını söyledi, (yani allerjik astım) çünkü allerjenlere çok iyi cevap alınırdı öyle olsa dedi. Yani Astıma elverişli allerjik bir çocuk solunum sorunu yaşıyorsa ve anti-allerjen verilirse (eminim kullanmışsınızdır siz de) hemen durumunda çok bariz bir iyileşme görülürmüş. Yarınki muayeneniz iyi geçer, hayırlı sonuçlarla dönersiniz inşallah...
tebessüm böylelikle senin sorunu da gecikmeli şekilde cevaplamış oldum :))
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm çocukları için, gerçektenAllah sabır versin.
Eşine çok geçmiş olsunEpey uzun sürede iyileşiyormuş diye duymuştum. Evde mecburi dinlenme olacak artık ona da...
Ben de bu sefer sebebini anlayamadım, ona çok bozuldum. Aslında çoğu hafta sadece Cuma günleri tartılıyorum ben, dün tesadüf çıktım üstüne, sinir olup indim. Neyse geçmiş olsun deyip, yola devam edeceğiz artık, zararın neresinden dönebilirsek kardır.
bravoooslm ben geldim alnımın akıyla cıktım fellah köftesi faciasından yediklerim
sabay yarım haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
1 kasık lor yeşil cay
öğlen arada da yemedim 1 kase fellah köftesi
mercimekli börekler tatlılar pudingli kurabyeler vardı yemedim süperim vercem insallah
akşam hala tokum bizimkilerle az kereviz salatası tırtıklarım
bravoooslm kızlar hastaneden sonra eski koşuma ugradım kadın elmalı turta yapmış ısrar etti azıcık ye dedi ama ben yemedim .hazırladıgı etli patates bol salata yedim sonra 3 çay içtim ama kuru kayısıyla şekersiz alışamadım birtürlü akşamda çorba salata yerim
benim dr. estetik dolgu yapıyor bakınca anlaşılmıyor ben memnunum dolgumdanDişçiden geldimmm dudaklarımı hala hissetmiyorum
Ay başıma gelenler diş çekimim yılan hikayesine döndüannemle diş hastanesine gittik sıra verdiler 19. sıradayım ama 20 dakika boyunca 17 numara odadan çıkmayınca anneme yürü gidiyoruz dedim nereye kızım diyo :26: dedim ya ben zaten korkuyorum burda bekledikçe afakanlar basıyor ben özele gidecem dedim binevi kaçmaktı niyetim ama aşkım bastı kalayı ben dişim ağırırken ona eğer dişimi çektirmezsem beni bırak demişim tehdit etmeye başladı mecburen gittim özele doktor İltihap olan dişimi çekemedi iltihabı hala kurumamış dedi benim diğer bir dişim vardı çekilecek dedim madem yattım bu koltuğa onu çekiver onu çektirdim geldim :26: çektirdiğim dişler yerine de nasıl çözümler sunabileceğini anlattı ama fiyatlar uçmuş bir diş 350 TL özelde diş yaptırılmaz valla
Kızlar bilen biri varsa yanıtlarsa çok sevinicem benim ön iki dişimin yanındaki bir dişin yanı çürümüş estetik dolgu yapabilirim dedi doktor ama onun yanı sıra farklı bir şeyde önerdi o kenarı çürüyen dişi aşıtıp üstüne takma diş takabilirim o daha sağlıklı olur dedi :26: Ben daha önce hiç dolgu yaptırmadım bu estetik dolgu yaptıranınız var mı ? Varsa memnun mu ? çünkü doktor düşebilir dedi ya da apse yapabilir falan dedi :44: çok bilgisizim bu konuda bilgi istiyorum lütfeeennn
şahane şeyler bunlar bayıldımTatlı bayanlar, Tomurcuk soruncaaklıma geldi, hazır yılbaşı yaklaşırken sizlerle bazı örnekleri paylaşayım dedim. Daha önce de yazmıştım, ben sunumlara, sofra dekorasyonuna meraklıyım. Aslında çok güzel bir arşivim var, orada daha çok yabancı sitelerden denediğim çok güzel süslemeler var; ama diğer bilgisayarımda ve onu açmam biraz netameli; bir ara onları da paylaşırım, şimdilik bunlarla idare edersiniz artık. Bunları aldığım linkleri de bir yere kaydetmiştim, onları da yollarım o zaman :))
Yapılması kolay, her tip salataya-mezeye uygulanabilecek örnekler seçmeye çalıştım yoksa karpuzdan sanat şaheseri yaratan örnekler de var :)
Bir de önerim var; eğer 7-8 çeşit meze yapacaksanız ve 1-2 tanesini farklı sunacaksanız bu tip örnekler ideal ama ben özenip hepsini orjinal yapacağım derseniz bir tema belirleyip ona göre yapmanızı tavsiye ederim. Örneğin çiçek teması yapıp çiçek süslemeleri, kelebek-mantar-uğur böceği- arı vb. süslemeler yapıp peçetelerinizi ve diğer aksesuarları da buna göre seçersiniz. Ya da deniz teması hoş olabilir, farklı balık, istridye, kaplumbağa vb. süslemeler seçilebilir. Yoksa hepsi ayrı telden biraz karmaşık bir görüntü oluyor. :)) Tecrübeyle sabit :)
Dekorasyon amaçlı olduğu, kalorili gıdaları göstermediği için topiğimize uygunsuz kaçaz inşallah :))
Şimdiden afiyet olsun :)
Eki Görüntüle 311310 Eki Görüntüle 311311 Eki Görüntüle 311312 Eki Görüntüle 311313 Eki Görüntüle 311314 Eki Görüntüle 311315 Eki Görüntüle 311316 Eki Görüntüle 311317 Eki Görüntüle 311318 Eki Görüntüle 311324 Eki Görüntüle 311325 Eki Görüntüle 311327
ne güzel vallakızlarrrrrrrrrrrr
30dk leslie ve 20dk tiffany rothe yaptım :))) toplamda 150dk sporum oldu.... ev temizliğinden sonra yapamam diyordum ama zorladım valla...
bu arada saat 17 gibiydi kapım çaldı bende eşim gelmiştir diyerek açtım. karşımda komşum ve kızı hoşgeldiniz buyrun dedim içeri aldım. komşum artık nasıl anlattıysa geçen akşam taziyede görmüştü ya , neyse kız nasıl kilo verdiniz ne olur banada anlatın diye bana geldi :))) bende bugüne kadar yaptıklarımı anlattım o da pilatesle aslında 12 kilo vermiş ama benide merak etmiş, bende bildiğin yoldan şaşma dedim.... allahımmmmmmm apartmanda bir ünün var artık :))) korumam hatta dahada artırmam lazım....
allah kolaylık versinselammmm topiğimin güzel ve azimli hatunlarıııısonunda gelebildim.Taşınma işlerinni ne kadar meşakkatli olduğunu unutup ptesi gelirim demiştim ama malesef ince işler daha uzun zaman alıyor.Ozellikle mutfak eşyaları ömrümüzü yedi.Bir de annem gelirken bütün dolaplarını filan attı yeni sipariş verdi onlarda daha gelmedi henüz bir çok şeyde ortada kaldı.Hafta sonu ya da en geç ptesi gelecek diye bekliyoruz bakalım.Asıl iş o zaman çıkacak o dolapların silinmesi yerleşmesi vs baya zor olcak sanırım.Sadece yatak odasında 4.5 mt eninde tavana kadar dolap olcak onu bile düşününce tüylerim diken diken oluyor (amma da tembelim dimi )
valla ne yalan söliyim sevmiyorum ev işini ama hatır gönül napcaksın.Sizleri özledim düzenli diyetimi özledim kendimce bişiler yapıyorum ama zor oluyor açıkçası.Sizinle istişarede bulunmadan olmuyor bu iş ben bunu anladım.O şok diyet zaten tüm sistemimi alt üst etti tekrar söylüyorum kimseler denemesin hele midesi benim gibi hassas olanlar meyva günü diye bir şeyi unutsunlar hadi diyelim yaptılar portakala orda kal desinler yemesinler
Baktım da yine maşallah topik hareketliymiş 50-60 sayfa birikmiş okuyabildiğim kadarını bu gece okuycam inşallah.Herkes iyidir umarım Allah cümlemize sağlık huzur versin inşallah.Hımmm bir de zinde ve fit bedenler versin tabiki(amin)
1 kepçe makarnaçok geldi ama kepçe nekadardı tabiBugün yediklerim
Sabah kahvaltı zamanı yoğurtlu olan.
Öğlen köfteli çorba 4 köfte vardı içinde ufaktı 1 dilim ekmek 3 yk yoğurt.
Ara yarım mandalina 1 tane kurupasta 4 beyaz leblebi.
Akşam 2 kepçe çorba 5 yk patlıcan yemeği 1 kepçe makarna.
Ara 1 avuç kuru dut kalorisi çok düşük tavsiye ederim.
Yatmadan evvelde 1 elma 2 badem yemeyi planlıyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
kalorisinden emin olamadımBir taneydi ufaktı ama listede yoktu canım çekti aslında pişman oldum ama yemiş oldum.
KURU DUT
Ürün Bilgisi:
-Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir.
-Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır.
-Ateş düşürür.
-Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder.
-Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.
-Aç karnına yenirse kabızlığı giderir ve hatta ishal yapabilir, bağırsak kurtlarını düşürmeye de yardımcı olur.
Ürün Besin Değeri
KURU DUT BESİN TABLOSU (100 gr ) Kalori 43 kcal
Protein 1,44 gr
Kalsiyum 39 mg
Potasyum 299 mg
Karbonhidrat 9,8 mg
Canım netten kopyaladım ben yiyorum sende ye.
Güle güle giy.
Ohhh ne güzel eğlenmişsin.
inşallah temiz çıkar canım kızınada geçmiş olsun umarım ciddi değildir çabuk atlatırAlakana minnettarım..Ama endişem çok daha arttı.Nedense astımdan çok korkuyorum yaşam kalitesi düşecek diye ..
İnşallah korktuğum başımıza gelmez...
Yarın tüm sorularıma cevap almayı çok istiyorum artık..
Biz anti-allerjen kullanmadık...bununla ilgili ilaç vb.kullanmadık çünkü kesin bişey denmedi henüz bize..
İnşallah beyzuşum, dua et ne olur..
Nasıl heyecanlı ve tedirginim anlatamam..
Biliyorum yaptığım büyük haksızlık Allahın gücüne gidecek diye korkuyorum...İnsanlar nelerle uğraşıyor..Herşeyden önce biz neler atlattık..Oğlum çok güçlü ama işte elimde değil..
Nefret ediyorum herşeyi büyüten,takan,kendine dert eden huyumdan..
Her güzelin bir kusuru var işte.:)) benimde bu..
Kızımda rahatsızlandı sorma..Salgın var, çünkü üst komşumun oğlu çok daha fenaymış..Serum takılmış yazık..
Tebessüm,
sevindim canım kültürün temiz çıkmasına...
Umuttt,
nasıl güzel görünüyor bizimle paylaştığın mamalar..Emeğine sağlık..
Tam yemede yanında yat yanii..:)
Cahide Jibek sende takip ediyorsun sanırım onu...Ne hamarat hatun değilmi oda.?
Benimde yapacaklarım olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?