Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla canım kafaları çektik eşimle çerezler biralar gitti ordan çıkıncada kokoroçleri götürdük hesapla artık ne kadar kalori aldım
ohh ohhh sefan olsun... arada lazım böyle kaçamaklar...
bu kaloriyi harcamak için yarın akşama kadar ilknur83 avatarı gibi zıplamam lazım anca atarım herhaldeee olsun yaa çokkkk keyifli bi geceydi sefam olsun
:))aynı şeyleri düşünmüsüz.. bu gece iyi uyu sabaha başlarsın zıplamaya
ayyy kokoreçe de bayılırımmmmmmm
hadi kızlar görüşürüz benim kafa zom gibi iyi geceler size bu ayyaş kaçar mecazen söledik 2+3 kere içtim özel günlerde o kadar
sana da iyi geceler canım

Bana çok görünmedi ama kuru pasta olmayabilirmiş sanırım sadece ama menunde varsa bilemem banucum.afiyet bal şeker olsun ayrıca.
Bir taneydi ufaktı ama listede yoktu canım çekti aslında pişman oldum ama yemiş oldum.
dutun kalorisi düşük mü emin misin canım? bende çok severim ama kalorili diye biliyordum:26:
KURU DUT
Ürün Bilgisi:

-Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir.
-Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır.
-Ateş düşürür.
-Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder.
-Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.
-Aç karnına yenirse kabızlığı giderir ve hatta ishal yapabilir, bağırsak kurtlarını düşürmeye de yardımcı olur.

Ürün Besin Değeri

KURU DUT BESİN TABLOSU (100 gr ) Kalori 43 kcal

Protein 1,44 gr

Kalsiyum 39 mg

Potasyum 299 mg

Karbonhidrat 9,8 mg
Canım netten kopyaladım ben yiyorum sende ye.

Güle güle giy.
slm canlarım nasılsınız herkes yatacak ben yeni geldim eşimle gece alemlerine aktık
Ohhh ne güzel eğlenmişsin.

Alakana minnettarım..Ama endişem çok daha arttı. Nedense astımdan çok korkuyorum yaşam kalitesi düşecek diye ..
İnşallah korktuğum başımıza gelmez...
Yarın tüm sorularıma cevap almayı çok istiyorum artık..

Biz anti-allerjen kullanmadık...bununla ilgili ilaç vb.kullanmadık çünkü kesin bişey denmedi henüz bize..

Asucum anneciginde yedinmi mamalari of offf benim yerimede yeseydin lahana dolmasindan
Efsunlu insallah düzelmissindir yazdiklarini okudum cnm bende nefret ederim tasinma merasiminden Allah kolaylik versin
merycim sen nasilsin???
Sağol canım çok daha iyiyim.Nefret edilmeyecek gibi değil ki taşınma işi bir yandan topluyorsun bir yandan dağılıyor.Az öncede yukarda babam çamaşır,bulaşık makinaları takıcam diye bütün mutfağın altını üstüne getirmişti annnem cinnet geçiriyordu ben de kaçtım aşağı çamaşırlar var asılcak diye

İyi geceler güzel bayanlar :)) Kısacık vaktim olduğu için geçmişe bakamadım. Akşamları eşim kulaklıkları takıp (kızımız uyanmasın diye) film izliyor, ben de bilgisayar başında vakit geçiriyorum diye biraz sitemleştik karşılıklı :)) Zaten geç geliyor, yemek sonrası herkes bir tarafa çekiliyor adeta. Öyle olmasın diye daha fazla beraber vakit geçirmeye karar verdik

Akşam o erken yattığı için yattıktan sonra girerim artık daha çok.. Şimdi banyodayken bir merhaba diyeyim dedim :))

Sabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
Okula göndermedim..Evde dinlenerek düzelir düşündüm..İshal değildi en azından..
Yok iyileşme olmadı yanılmışım..Pişman oldum bugün doktora götürmediğime..
Yarın oğlanın işini halledip dönünce onu götüreceğim..Bu şekil okulada gidemez.

------

İyi geceler hepinize..
Direk daldım kendi meselelerimle..:)

İyi geceler Yenacığım;

Şimdi de kızın rahatsızlandı demek..Çok üzüldüm şimdi...İnşallah önemli bir şey yoktur da çabuk iyileşir..

Oğlun için endişelenirken bu da tuz biber oldu üstüne....

Yarın için Allahtan hayırlar diliyorum.Çok iyi haberler alarak dön inşallah....

Çok geçmiş olsun Yarına iyi olur inşallah.

Oğlun için de endişelenme canım, babam yıllardır çok sayıda astım hastasını tedavi etmiştir, hele küçük yaşta başlarsa tedavi çok daha etkili oluyor, fazla bilgi veremedim elbet ama senin oğluşun allerjik astım olmadığını düşündüğünü söyledi. Neyse uzaktan yorumla fazla da karıştırmayayım :) Yarın uzmandan detaylı bilgi alır, rahatlarsınız inşallah.

İnşallah beyzuşum, dua et ne olur..
Nasıl heyecanlı ve tedirginim anlatamam..

Biliyorum yaptığım büyük haksızlık Allahın gücüne gidecek diye korkuyorum...İnsanlar nelerle uğraşıyor..Herşeyden önce biz neler atlattık..Oğlum çok güçlü ama işte elimde değil..
Nefret ediyorum herşeyi büyüten,takan,kendine dert eden huyumdan..
Her güzelin bir kusuru var işte.:)) benimde bu..

Kızımda rahatsızlandı sorma..Salgın var, çünkü üst komşumun oğlu çok daha fenaymış..Serum takılmış yazık..

Nilüfercim Barışa çok büyük geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.

Hoşgeldin,nasılsın,iyileştinmi.?..

teşekkür ederim inşallah canım...

Çok sağol umuttçum..

Rica ederim, ne demek. Beğendiğine çok sevindim. Yılbaşı öncesi fikir verir bize :) KK'da farklı güzel sunumlar vardır eminim, ben inceleyemedim ama bunlar da topiğimize özel olsun artık :)

Geçmişte tarif soran arkadaşlar olmuş, onlara yarın açıklama yazacağım.

Benim 10 dakikam doldu :)) Kaçayım artık, iyi geceler sizlere, güzel uykular :))

Umuttt,
nasıl güzel görünüyor bizimle paylaştığın mamalar..Emeğine sağlık..
Tam yemede yanında yat yanii..:)

Cahide Jibek sende takip ediyorsun sanırım onu...Ne hamarat hatun değilmi oda.?

Benimde yapacaklarım olacak..

inş. temiz çıkar cnm
sağol canım temiz çıktı ama 5 gün daha antibiyotik içeceğiz
hala geçmedimi ya baş ağrısı

daha iyi olmasına sevindim oğlanın
seninde şişlik olabilir strestende şişer vucut

cnm çok geçmiş olsun ve şevkin kırılmasın lütfen
bende 2 gündür 100-101 görüyorum 96 iken düşün
reglimin 2.günü ama +5 kiloda çok fazla bakalım cumaya ne olucak
bu kadar şişlik normal gelmedi bana başımda ağrıyor geçende tansiyon çıktı diyince aklıma geldi tansiyonunu ölçsene bir süre tansiyon problemi şişlik yapar tabi baş ağrısıda

sağol canım
eşinede geçmiş olsun

sağol canım
valla şaştım şimdi bizim kanda çıktı deride çıkmadı
ve geçen sene günde 3 kez allerji ilacı kullandık biraz dah iyiydi anlamadım gitti

bravooo

bravooo
benim dr. estetik dolgu yapıyor bakınca anlaşılmıyor ben memnunum dolgumdan
şahane şeyler bunlar bayıldım
çok maharetlisin valla

ne güzel valla
allah kolaylık versin
1 kepçe makarnaçok geldi ama kepçe nekadardı tabi

kalorisinden emin olamadım
benim bildiğim meyve kurutulunca kalori ikiye katlanıyor

inşallah temiz çıkar canım kızınada geçmiş olsun umarım ciddi değildir çabuk atlatır

Tebessüm,
sevindim canım kültürün temiz çıkmasına...

Tüm anneler gibi sen de endişelisin canım.Bundan korkma..Neden Allahın gücüne gitsin.Tamam çok büyük dertleri olanlar var ama sonuçta sen de Allaha isyan etmiyorsun ki...Neden bize bunu verdin yarabbim demiyorsun ki...Sadece evladın için tedirgin oluyor ve sonucu merak ediyorsun..
Tabii dua ederim canım.Hem seninkilere hem de tüm yavrulara.Rabbimiz onları esirger...

Yine mi kusma ve ishal salgını başladı.Her yıl olmaya başladı artık..Grip ,nezle gibi rutine girdi galiba...Allah yardım etsin tüm hastalara inşallah ve acil şifalar versin hayırlısıyla....

Cecoo,eşin nasıl.? daha iyidir inşallah..

Allah kolaylık versin...

Tebessüm,
sevindim canım kültürün temiz çıkmasına...

sağol canım antibiyotik iğneye dönmedi şükür kuzum okadar iğne vuruluyorki hastaneye gidecez diyince anne iğne serum yok dimi diyor
dr. birde boğazına baktı yine geniz akıntısı başlamış daha yeni iyleşmişti her hastalık üstüste umarım daha kötüleşmez

Son düzenleme:

Değişik soğuk meze tarzı tariflerin varsa yazarmısın tatlım...
Ege'nin babası hep benden bekler bu tür şeyleri..Farklı bir şey yapıp sevindireyim garibi.(peynirli bir şey olmasın;peynir yemiyor,ağzının tadını bilmez evlat...)
Tabii uygun olduğunda canım..Hele bir yavrular iyileşsin de,yılbaşına yakın yaparız bir meze gecesi,hepimiz yazarız bir takım tarifler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…