Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

offffffff kizlar bir sürü alinti yapip cevap yazmistim hepsini sildim nasi becerdimce ay deli oldum deliiiiiiiiiiiiiiii
Özlemcim malesef yine yapamadim kahvaltimi esim sabah karga kahvaltisini etmeden beni alisverise götürdü Ama iyide oldu cizme aldim kendime

inş bende zayıflarım 1 tane oglum var kilom 65 55 olsam yetr yaşım 29 acil zayıflamam lazım

Canım hiç birimizde sihirli değnek yok acil yardım yazmışsın ama önce istemekle oluyor bu işler.Yani karar vermek yapmanın yarısı neredeyse.Hiç birimiz öyle hızlı çabuk kilo verme derdinde değiliz.Ara ara galeyana gelsekte sağlıklı bir şekilde spor ve diyet yapıyoruz.Ara ara kaçamaklar yaptığımız bıktığımız anlar oluyor işte o anlarda birbirimizin elinden tutuyoruz uyarıyoruz bazen tatlı sert oluyor bunlar ama biliyoruz ki hepimiz burda aynı amaç için bulunuyoruz ve yarısşmada değil bir bütünün parçasındayız.Kendi adıma ben kilo verenleri gördükçe hem çok seviniyorum hem de azimleniyorum asla kıskanmıyorum ve hiç kimsede art niyetle yaklaşmıyor.Bunu bilince insan huzurlu oluyor.Çünkü kilo verme aşamasında en önemli şey moral ve destek.Seni en anlayabilecek insanların arasındasın emin ol.Tekrar hoş geldin umarım burda kalır bizimle kilolarını verirsin.

Aynı şey geçen annemlerde kaldığımda kardeşimin pc de bana en az 5-6 kere oldu resmen cinnet geçirdim ne sinir bişi dimi yaaa

Asucum anneciginde yedinmi mamalari of offf benim yerimede yeseydin lahana dolmasindan
Efsunlu insallah düzelmissindir yazdiklarini okudum cnm bende nefret ederim tasinma merasiminden Allah kolaylik versin
merycim sen nasilsin???

slm canlarım nasılsınız herkes yatacak ben yeni geldim eşimle gece alemlerine aktık

inş bende zayıflarım 1 tane oglum var kilom 65 55 olsam yetr yaşım 29 acil zayıflamam lazım
hoşgeldn canım..kendinden bahsetsene bizlere?kilo boy kaç?
herkese iyi geceler
iyi geceler sevda.
Asucum anneciginde yedinmi mamalari of offf benim yerimede yeseydin lahana dolmasindan
Efsunlu insallah düzelmissindir yazdiklarini okudum cnm bende nefret ederim tasinma merasiminden Allah kolaylik versin
merycim sen nasilsin???
ben cok iyiyim canımmm,sen nasılsın?neler yedin bugün bakalım?
slm canlarım nasılsınız herkes yatacak ben yeni geldim eşimle gece alemlerine aktık

iyiyiz canımm bende aynen yeni gecmişi bitirdim geldim.. iyi geceler denmeye baslamıs bile
sen nasılsın neler yapıosun? diyet nasıl gidiyor?

valla canım kafaları çektik eşimle çerezler biralar gitti ordan çıkıncada kokoroçleri götürdük hesapla artık ne kadar kalori aldım

bu kaloriyi harcamak için yarın akşama kadar ilknur83 avatarı gibi zıplamam lazım anca atarım herhaldeee olsun yaa çokkkk keyifli bi geceydi sefam olsun

hadi kızlar görüşürüz benim kafa zom gibi iyi geceler size bu ayyaş kaçar mecazen söledik 2+3 kere içtim özel günlerde o kadar

Resimler süpeeer çok özendimmmm yılbaşı gecesini evde geçirmeye karar verirsek ben de yapıcam mutlakaaa

Geçmiş olsun Bahar;
Göndermişsin dişin birini...Devamı sağlıkla gelir;kurtulursun diş derdinden inşallah...

Kaplama ve estetik dolgu konusunda sana verebileceğim bir fikrim yok...Üzgünüm canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…