inş bende zayıflarım 1 tane oglum var kilom 65 55 olsam yetr yaşım 29 acil zayıflamam lazım
:))) biliyorum canım benim bende şaka yaptım zaten... inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz canım benim...
hadi bakalım yarına görüşürüz kızlar ,hepinize iyi geceler......
inş bende zayıflarım 1 tane oglum var kilom 65 55 olsam yetr yaşım 29 acil zayıflamam lazım
herkese iyi geceler
offffffff kizlar bir sürü alinti yapip cevap yazmistim hepsini sildim nasi becerdimce ay deli oldum deliiiiiiiiiiiiiiii
Özlemcim malesef yine yapamadim kahvaltimi esim sabah karga kahvaltisini etmeden beni alisverise götürdüAma iyide oldu cizme aldim kendime
hoşgeldn canım..kendinden bahsetsene bizlere?kilo boy kaç?inş bende zayıflarım 1 tane oglum var kilom 65 55 olsam yetr yaşım 29 acil zayıflamam lazım
iyi geceler sevda.herkese iyi geceler
ben cok iyiyim canımmm,sen nasılsın?neler yedin bugün bakalım?Asucum anneciginde yedinmi mamalari of offf benim yerimede yeseydin lahana dolmasindan
Efsunlu insallah düzelmissindir yazdiklarini okudum cnm bende nefret ederim tasinma merasiminden Allah kolaylik versin
merycim sen nasilsin???
slm canlarım nasılsınız herkes yatacak ben yeni geldim eşimle gece alemlerine aktık
hoşgeldn canım..kendinden bahsetsene bizlere?kilo boy kaç?
iyi geceler sevda.
ben cok iyiyim canımmm,sen nasılsın?neler yedin bugün bakalım?
iyiyiz canımm bende aynen yeni gecmişi bitirdim geldim.. iyi geceler denmeye baslamıs bile
sen nasılsın neler yapıosun? diyet nasıl gidiyor?
Tatlı bayanlar, Tomurcuk soruncaaklıma geldi, hazır yılbaşı yaklaşırken sizlerle bazı örnekleri paylaşayım dedim. Daha önce de yazmıştım, ben sunumlara, sofra dekorasyonuna meraklıyım. Aslında çok güzel bir arşivim var, orada daha çok yabancı sitelerden denediğim çok güzel süslemeler var; ama diğer bilgisayarımda ve onu açmam biraz netameli; bir ara onları da paylaşırım, şimdilik bunlarla idare edersiniz artık. Bunları aldığım linkleri de bir yere kaydetmiştim, onları da yollarım o zaman :))
Yapılması kolay, her tip salataya-mezeye uygulanabilecek örnekler seçmeye çalıştım yoksa karpuzdan sanat şaheseri yaratan örnekler de var :)
Bir de önerim var; eğer 7-8 çeşit meze yapacaksanız ve 1-2 tanesini farklı sunacaksanız bu tip örnekler ideal ama ben özenip hepsini orjinal yapacağım derseniz bir tema belirleyip ona göre yapmanızı tavsiye ederim. Örneğin çiçek teması yapıp çiçek süslemeleri, kelebek-mantar-uğur böceği- arı vb. süslemeler yapıp peçetelerinizi ve diğer aksesuarları da buna göre seçersiniz. Ya da deniz teması hoş olabilir, farklı balık, istridye, kaplumbağa vb. süslemeler seçilebilir. Yoksa hepsi ayrı telden biraz karmaşık bir görüntü oluyor. :)) Tecrübeyle sabit :)
Dekorasyon amaçlı olduğu, kalorili gıdaları göstermediği için topiğimize uygunsuz kaçaz inşallah :))
Şimdiden afiyet olsun :)
UMUTTTTTTTTTTT, bunlar ne şahane şeyler böyle tatlım...Paylaştığın için çok teşekkürler....
Aman Allahım;süslemesiz besinlere bile atlarken ;birde böyle süslülerini bulsam nasıl dalarım bilemiyorum...
Kafam,ruhum,benliğim,şuurum karıştı....PC 'yi çatallayacağım şimdi...
Tekrar teşekkürler....
Resimler süpeeer çok özendimmmmyılbaşı gecesini evde geçirmeye karar verirsek ben de yapıcam mutlakaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?