Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında seker istedimi caımız tatlı niyetine yenebilr azmış kalorisi
kimse bbenim kadar taşınmamıştır sanırım ama her ev yeni bi yaşam tarzı yaratıyo deişiklik iyi geliyıo insana bak tasınasım geldi:))
geçmiş olsunn iyi haberler getirirsin insallah
herkese günaydın
nursena sen de erkencisin günaydın sana da

günaydınnn bu gece en uzun geceydi yaaa çok uyumusum dermişim:))
kız sabah uyandı ağlamayla ödevi yetişmicekmişkalktık ödev yapıyoruz 1 . sınıf ilgi bekliyo benimde cinler geldi çatllıcam aman ne zor

1.sınıf gerçekten zor öğretmen ne kadar iyi olursa olsun veli desteği olmadan yürümüyor kolay gelsin sana

canım yazamıyorum ama takip ediyorum sonuç ne çıkacak diye bekliyorum inşallah seni ohhhhh dedirten bi sonuç çıkıcak berfine de geçmiş olsun kusma çok kötüü ya pirinç çorbası,patetes haşlaması filan yap çok karışmasın midesi sende biliyorsun ama insan telaşdan düşünemiyor bazan
Ben gidiyorum..İnşallah yarın iyi haberlerle burada olurum...
Allah rahatlık versin hepinize....
güzel haberleri bekliyoruz canım
günydın kızlar mutlu bir gün diliyorum hepinize

günaydın kızlar

alıntılayamadım çok alıntılayınca yazamıyorum nedense hep başa dönüyor falan :44: hastalarımıza çok çok geçmişler olsun efsun taşınma deme kusacaam 4 ayda 2 kere 1yılda ondan öncesi var unuttum ya daha ne yazacaktım pöfff

neyse hadi bu son olsun o zaman, güle güle giy çizmelerinide :)
hımm sağol canım ben daha çok sanıyordum :) yerim artık...
çok eçmiş olsun canım .....

allah rahmet eylesin tekrar, eşinin bundan sonra sana daha çok ihtiyacı var canım.....

günaydınlar herkese
ancak fırsat bulabildim dünkü boş oturmanın acısı bugün fazlasıyla çıkıyo
12de çıkıcam kızlar izin aldım
kayınvalideler yarın sabah gidicekler 10da
bu akşam yemeğe bana gelicekler eve gidip hazırlık yapıcam ortalıgı toparlıcam biraz
akşam süpürdüm sildim ama olsun toz falan da alıcam
kış ayında heryerin çamaşır olmasından nefret ediyorum
seneye kışa kesin bi kurutma makinesi alıcam bu seneden geçti artık
şimdi birazcık geçmişe bakınayım fırsatım olursa

Günaydın,bol kaçamaklı bi akşamdan sonra kendimi çok kötü hissediyorum.Dün akşam yemeğine kv gittik.Balık yaptı istavrit.Yağda kızarttı tabii.Yanına da kıvırcık salata.Ne kadar yediğimi hatırlamıyorum bile.Kalabalık olunca kaptırmışım.Eve geldik sonra eşime bi kahve yaptım.Yanında da çikolata istedi.Sanki akşam yemeğinde az yemişim gibi bende hüplettim bi tane.Ondan sonra gece börek yaptım.Eşim evde sabah kalkınca kahvaltıda yesin diye.Börek pişerken çok güzel koktu ve piştikten sonra tadına baktım gece gece düşünün yani Cuma bildirimi öncesi hiç iyi olmadı bu kaçamaklar.Tartıya çıkmaya korktum bu sabah.Bırak vermeyi almadıysam iyidir

Canım bizlerin de hayatını olumsuz etkilediği noktalar var ama bunların içinde en önemlisi kilo yüzünden bebek sahibi olamamak.O yüzden önce sağlığın sonra olacak evladın için yapmalısın ve devam etmelisin bi şekilde.5-6 kilo ile sınırlı bırakma tatlım

Umuttttt sen bi harikasın.Diyecek söz bulamıyorum yani.Bunların tarifine nasıl ulaşabilirim.Yapılışlarını merak ettim özellikle balık şeklinde sunulmuş olanlar çok tatlı.Canım çok sağol ilgilendiğin için.

ohh ohhh sefan olsun... arada lazım böyle kaçamaklar...

:))aynı şeyleri düşünmüsüz.. bu gece iyi uyu sabaha başlarsın zıplamaya
ayyy kokoreçe de bayılırımmmmmmm

Meryemcim belki biliyosundur kalıcı konutların orda düğün salonunun karşı köşede yaşlı bi amca var kokoreç yapan.Bi harika.Tak tak kokoreç.Arabanın içinde yapıyo amca dışarda masalar falan var.Ama çok lezzetli.Aklında olsun.Bizim canımız kokoreç istediğinde oraya gideriz hep eşimle.Alıp gözlemene çıkıp arabanını içinde yiyoruz manzaraya karşı süper oluyor.Ayyy benimde canım çekti şimdi. Kaçamak yapmaya yer arıyorum bende haa :))

Yenacım geçmiş olsun kızına da.Nazar değmiş size valla canım.Atlatırsınız inşallah.

Süpersin...

Son düzenleme:

teşekkürler canım.kaçamak hepimizde arttı bilmem havalardan bilmem burda paylaşıyoruz acaba negatifmi etkileniyoruz?bunu düşünmeye başladım ben bu günlerde.kaçamak yapanlar neler yediğni yazmasa bari..hepimizi bir rehavet alıyor ve burada adı geçen şeyleri canımın çekiyor.yani en azından bana öyle oldu.mesela ibatum lesli yapmış asu yapmış canım çekti ama aşurede çekti hani

yedim canım herkesin yerine dolmalardan 1 kase de aşure

maşallah 5 mil bile yetmemiş
yenacım geçmiş olsun kızına bugün de barış için güzel haberlerle gel inşallah

sağol asuuu.hazırmıyız?1 de çetinkayada olmaya çalışacağım 3.kat:))

benim oğlumda 1.sınıf ve 2 de küçüğümüz var.çok zor oluyor.istediğim gibi hiç ilgilenemiyorum

Geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim...

teşekürler kızlarr keşke boğazımı da eskisi gibi tutaiblsem

herkese günaydın
saat 7 de lahana suyumu içtim sonra
1 domates
1yumurta
maydonoz
1kibrit kutusu peynir
büyük ikea bardağıyla yeşilçay
2 küçük dilim tam buğday ekmeği yedim
bakalım 1 hafta sonra ne olacak

semiranım
nasılsın canım

merhabalarrrr asumanımm iyiyim cnm sen nasılsın dün gelmedim şimdi cezasını çekiyorum oku oku 1saattir bitmedi geçmiş ancak bitti ama şimdi kalkmazsam okula geç kalacağım sanırım:26::26::26::26: YENA cım cnm çok geçmiş olsun çocuklarınaa cnm şifa diliyorum rabbimden acilen başka hasta olan var mıydı bilemedim uzun uzun okuyunca herkese geçmiş olsun:26: UMUT o ne resimlerdi ayolllll vayyyy dedim becerikli hatun yap bakalım asumanımmmm ben de geliyorum kaç gibi orda olursunuzz neyse ben okulumda olayım en iyisi 27 bebe beni beklerrrr herkesi öptm kocamannnn

balığa kim hayır diyebilir ki suçlama kendini, cuma öncesi hiç iyi olmamış ama haftaya telafi edersin inşallah
bende tutamıyorum boğazımı ya neyse 2 gündür daha çok dikkat ediyrum ama ben eski özlemi istiyorum bana ne yaaaaa
aslında siz yapınca gaza geliyorum senin gibi ,bakalım tartı ne diyecek bu hafta valla veremezsem katıksız ev hapsine vereceğm kendimi :)))) ekmek ve su neyime yetmiyor :))))
ece tamam canım 1 de çetinkaya 3.kattayım inşallah:))

ahh keşke bende gelebilseydim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…