- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
aslında seker istedimi caımız tatlı niyetine yenebilr azmış kalorisiBir taneydi ufaktı ama listede yoktu canım çekti aslında pişman oldum ama yemiş oldum.
KURU DUT
Ürün Bilgisi:
-Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir.
-Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır.
-Ateş düşürür.
-Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder.
-Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.
-Aç karnına yenirse kabızlığı giderir ve hatta ishal yapabilir, bağırsak kurtlarını düşürmeye de yardımcı olur.
Ürün Besin Değeri
KURU DUT BESİN TABLOSU (100 gr ) Kalori 43 kcal
Protein 1,44 gr
Kalsiyum 39 mg
Potasyum 299 mg
Karbonhidrat 9,8 mg
Canım netten kopyaladım ben yiyorum sende ye.
Güle güle giy.
Ohhh ne güzel eğlenmişsin.
kimse bbenim kadar taşınmamıştır sanırım ama her ev yeni bi yaşam tarzı yaratıyo deişiklik iyi geliyıo insana bak tasınasım geldi:))Sağol canım çok daha iyiyim.Nefret edilmeyecek gibi değil ki taşınma işi bir yandan topluyorsun bir yandan dağılıyor.Az öncede yukarda babam çamaşır,bulaşık makinaları takıcam diye bütün mutfağın altını üstüne getirmişti annnem cinnet geçiriyordu ben de kaçtım aşağı çamaşırlar var asılcak diye
geçmiş olsunn iyi haberler getirirsin insallahSabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
Okula göndermedim..Evde dinlenerek düzelir düşündüm..İshal değildi en azından..
Yok iyileşme olmadı yanılmışım..Pişman oldum bugün doktora götürmediğime..
Yarın oğlanın işini halledip dönünce onu götüreceğim..Bu şekil okulada gidemez.
------
İyi geceler hepinize..
Direk daldım kendi meselelerimle..:)
herkese günaydın
nursena sen de erkencisin günaydın sana da
canım yazamıyorum ama takip ediyorum sonuç ne çıkacak diye bekliyorum inşallah seni ohhhhh dedirten bi sonuç çıkıcak berfine de geçmiş olsun kusma çok kötüü ya pirinç çorbası,patetes haşlaması filan yap çok karışmasın midesi sende biliyorsun ama insan telaşdan düşünemiyor bazanSabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
------
İyi geceler hepinize..
güzel haberleri bekliyoruz canımBen gidiyorum..İnşallah yarın iyi haberlerle burada olurum...
Allah rahatlık versin hepinize....
günydın kızlar mutlu bir gün diliyorum hepinize
neyse hadi bu son olsun o zaman, güle güle giy çizmelerinide :)offffffff kizlar bir sürü alinti yapip cevap yazmistim hepsini sildim nasi becerdimce ay deli oldum deliiiiiiiiiiiiiiii
Özlemcim malesef yine yapamadim kahvaltimi esim sabah karga kahvaltisini etmeden beni alisverise götürdüAma iyide oldu cizme aldim kendime
hımm sağol canım ben daha çok sanıyordum :) yerim artık...Bir taneydi ufaktı ama listede yoktu canım çekti aslında pişman oldum ama yemiş oldum.
KURU DUT
Ürün Bilgisi:
-Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir.
-Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır.
-Ateş düşürür.
-Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder.
-Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.
-Aç karnına yenirse kabızlığı giderir ve hatta ishal yapabilir, bağırsak kurtlarını düşürmeye de yardımcı olur.
Ürün Besin Değeri
KURU DUT BESİN TABLOSU (100 gr ) Kalori 43 kcal
Protein 1,44 gr
Kalsiyum 39 mg
Potasyum 299 mg
Karbonhidrat 9,8 mg
Canım netten kopyaladım ben yiyorum sende ye.
Güle güle giy.
Ohhh ne güzel eğlenmişsin.
çok eçmiş olsun canım .....Sabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
------
İyi geceler hepinize..
Şükür hiç ummadığım kadar metanetli davrandı. Acısının içinde benim hiç birşey söylemeden belimin bile felaket ağrıdığını anlayıp benimle ilgilenmeye çalıştı.
Büyük kızıyla gün içinde ilgilenmeye gayret etti küçüğünüde göğsünde uyuttu
Ölümünde doğum kadar hayat kadar normal bir şey olduğunu kabul ettiği için acısını içine gömdü galiba ama dediğim gibi yüreği sızlarken ona sarılmayı çok isterdim. Acılarını hafifletmeyi çok isterdim ama bugün ki yoğunluktan dolayı normaldi belkide. İnşallah yaralarını zamanla birlikte sarıcağız.
tomurcukkk hiççç sormaa yaaaa ne takıntı ne takıntııı...tek istegimm yılmamakk....5 ....6 kilo verince pes ediyorummm...ve tekrar sar başa 2 kilo fazlasıyla hemdee....relaxxx demişsindee iştee olabileneeee...bu kilo sorununun hayatımı okadar negatiff etkilediği yerlerr varkiii..ne sen sor nede ben anlatıyımmm...
Tatlı bayanlar, Tomurcuk soruncaaklıma geldi, hazır yılbaşı yaklaşırken sizlerle bazı örnekleri paylaşayım dedim. Daha önce de yazmıştım, ben sunumlara, sofra dekorasyonuna meraklıyım. Aslında çok güzel bir arşivim var, orada daha çok yabancı sitelerden denediğim çok güzel süslemeler var; ama diğer bilgisayarımda ve onu açmam biraz netameli; bir ara onları da paylaşırım, şimdilik bunlarla idare edersiniz artık. Bunları aldığım linkleri de bir yere kaydetmiştim, onları da yollarım o zaman :))
Yapılması kolay, her tip salataya-mezeye uygulanabilecek örnekler seçmeye çalıştım yoksa karpuzdan sanat şaheseri yaratan örnekler de var :)
Bir de önerim var; eğer 7-8 çeşit meze yapacaksanız ve 1-2 tanesini farklı sunacaksanız bu tip örnekler ideal ama ben özenip hepsini orjinal yapacağım derseniz bir tema belirleyip ona göre yapmanızı tavsiye ederim. Örneğin çiçek teması yapıp çiçek süslemeleri, kelebek-mantar-uğur böceği- arı vb. süslemeler yapıp peçetelerinizi ve diğer aksesuarları da buna göre seçersiniz. Ya da deniz teması hoş olabilir, farklı balık, istridye, kaplumbağa vb. süslemeler seçilebilir. Yoksa hepsi ayrı telden biraz karmaşık bir görüntü oluyor. :)) Tecrübeyle sabit :)
Dekorasyon amaçlı olduğu, kalorili gıdaları göstermediği için topiğimize uygunsuz kaçaz inşallah :))
Şimdiden afiyet olsun :)
Eki Görüntüle 311310 Eki Görüntüle 311311 Eki Görüntüle 311312 Eki Görüntüle 311313 Eki Görüntüle 311314 Eki Görüntüle 311315 Eki Görüntüle 311316 Eki Görüntüle 311317 Eki Görüntüle 311318 Eki Görüntüle 311324 Eki Görüntüle 311325 Eki Görüntüle 311327
ohh ohhh sefan olsun... arada lazım böyle kaçamaklar...
:))aynı şeyleri düşünmüsüz.. bu gece iyi uyu sabaha başlarsın zıplamaya
ayyy kokoreçe de bayılırımmmmmmm
Sabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
------
İyi geceler hepinize..
bugün temzilik yemek fln çok yorulmuştum ama az önce fena gaza gelip tam 80 dk lesli yaptım toplam 6 mil ett
şuan çok yorugunm bitkinim bacaklarım ağrıyor ama mutluyum.kaç gündür kaçamak yapmaktan canım sıkılıyordu.iyi oldu
Günaydın,bol kaçamaklı bi akşamdan sonra kendimi çok kötü hissediyorum.Dün akşam yemeğine kv gittik.Balık yaptı istavrit.Yağda kızarttı tabii.Yanına da kıvırcık salata.Ne kadar yediğimi hatırlamıyorum bile.Kalabalık olunca kaptırmışım.Eve geldik sonra eşime bi kahve yaptım.Yanında da çikolata istedi.Sanki akşam yemeğinde az yemişim gibi bende hüplettim bi tane.Ondan sonra gece börek yaptım.Eşim evde sabah kalkınca kahvaltıda yesin diye.Börek pişerken çok güzel koktu ve piştikten sonra tadına baktım gece gece düşünün yaniCuma bildirimi öncesi hiç iyi olmadı bu kaçamaklar.Tartıya çıkmaya korktum bu sabah.Bırak vermeyi almadıysam iyidir
Süpersin...
yedim canım herkesin yerine dolmalardan 1 kase de aşure
maşallah 5 mil bile yetmemiş
yenacım geçmiş olsun kızına bugün de barış için güzel haberlerle gel inşallah
aslında seker istedimi caımız tatlı niyetine yenebilr azmış kalorisi
kimse bbenim kadar taşınmamıştır sanırım ama her ev yeni bi yaşam tarzı yaratıyo deişiklik iyi geliyıo insana bak tasınasım geldi:))
geçmiş olsunn iyi haberler getirirsin insallah
günaydınnn bu gece en uzun geceydi yaaa çok uyumusum dermişim:))
kız sabah uyandı ağlamayla ödevi yetişmicekmişkalktık ödev yapıyoruz 1 . sınıf ilgi bekliyo benimde cinler geldi çatllıcam aman ne zor
Geçmiş olsun dileğin için çok teşekkür ederim...
ece78 bravooo
ece tamam canım 1 de çetinkaya 3.kattayım inşallah:))
yürüyerekmi geleceksin???
aslında pazara gelirken yürürüm hep ama bugün yürümeyeceğim yorgun çıkmayım karşına hem belki topuklu giyersem zor olur yokuş yukarı yürümek dolmuşla gelirim canım
tamam canım görüşmek üzere bebişi biraz uyutayım durmuyor
semiranım
nasılsın canım
balığa kim hayır diyebilir ki suçlama kendini, cuma öncesi hiç iyi olmamış ama haftaya telafi edersin inşallahGünaydın,bol kaçamaklı bi akşamdan sonra kendimi çok kötü hissediyorum.Dün akşam yemeğine kv gittik.Balık yaptı istavrit.Yağda kızarttı tabii.Yanına da kıvırcık salata.Ne kadar yediğimi hatırlamıyorum bile.Kalabalık olunca kaptırmışım.Eve geldik sonra eşime bi kahve yaptım.Yanında da çikolata istedi.Sanki akşam yemeğinde az yemişim gibi bende hüplettim bi tane.Ondan sonra gece börek yaptım.Eşim evde sabah kalkınca kahvaltıda yesin diye.Börek pişerken çok güzel koktu ve piştikten sonra tadına baktım gece gece düşünün yaniCuma bildirimi öncesi hiç iyi olmadı bu kaçamaklar.Tartıya çıkmaya korktum bu sabah.Bırak vermeyi almadıysam iyidir
Canım bizlerin de hayatını olumsuz etkilediği noktalar var ama bunların içinde en önemlisi kilo yüzünden bebek sahibi olamamak.O yüzden önce sağlığın sonra olacak evladın için yapmalısın ve devam etmelisin bi şekilde.5-6 kilo ile sınırlı bırakma tatlım
Umuttttt sen bi harikasın.Diyecek söz bulamıyorum yani.Bunların tarifine nasıl ulaşabilirim.Yapılışlarını merak ettim özellikle balık şeklinde sunulmuş olanlar çok tatlı.Canım çok sağol ilgilendiğin için.
Meryemcim belki biliyosundur kalıcı konutların orda düğün salonunun karşı köşede yaşlı bi amca var kokoreç yapan.Bi harika.Tak tak kokoreç.Arabanın içinde yapıyo amca dışarda masalar falan var.Ama çok lezzetli.Aklında olsun.Bizim canımız kokoreç istediğinde oraya gideriz hep eşimle.Alıp gözlemene çıkıp arabanını içinde yiyoruz manzaraya karşı süper oluyor.Ayyy benimde canım çekti şimdi. Kaçamak yapmaya yer arıyorum bende haa :))
Yenacım geçmiş olsun kızına da.Nazar değmiş size valla canım.Atlatırsınız inşallah.
Süpersin...
bende tutamıyorum boğazımı ya neyse 2 gündür daha çok dikkat ediyrum ama ben eski özlemi istiyorum bana ne yaaaaateşekkürler canım.kaçamak hepimizde arttı bilmem havalardan bilmem burda paylaşıyoruz acaba negatifmi etkileniyoruz?bunu düşünmeye başladım ben bu günlerde.kaçamak yapanlar neler yediğni yazmasa bari..hepimizi bir rehavet alıyor ve burada adı geçen şeyleri canımın çekiyor.yani en azından bana öyle oldu.mesela ibatum lesli yapmış asu yapmış canım çekti ama aşurede çekti hani
sağol asuuu.hazırmıyız?1 de çetinkayada olmaya çalışacağım 3.kat:))
benim oğlumda 1.sınıf ve 2 de küçüğümüz var.çok zor oluyor.istediğim gibi hiç ilgilenemiyorum
teşekürler kızlarr keşke boğazımı da eskisi gibi tutaiblsem
ece tamam canım 1 de çetinkaya 3.kattayım inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?