Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar
biz bugün eceyle buluştuk çok güzel geçti ve kendi adıma çok memnun kaldım sevdim eceyi ve de tatlı kızını
albüme resim ekledim bakın bize isterseniz
bakayım bende :)
yarına yesen olmaz mı? yarını atlat sonra yarım tencere ye :)
adet zamanın yaklaştıysa belki

yok canım ya fıtık başlangıcı var bende

slm kızlar ıkı gcımundur bı oturp okuyayım dıyorum anacım bır fırsat bulamadaım şimdi oturdum yıne mısafır gelıyormuş
kvç.le/r memleketten geldıler gelen gıden eksık degıl totom cıktı sabah tan berii neyse benım gıtmem gerek hoşcakalınn kızlarr

güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler kızlar
ben bu gazla 75 olayım artık değilmi ama
ece 75 olalım mı beraber

iyi akşamlar kızlar
biz bugün eceyle buluştuk çok güzel geçti ve kendi adıma çok memnun kaldım sevdim eceyi ve de tatlı kızını

Burası zayıflama topiği güzeller;siz yanlış yere gelmiş olmayasınız...Sanırım zarif ve güzel bayanlar topiğinden misafir geldiniz....

Hanımlar çok güzelsiniz,çok zarifsiniz MAAŞALLAH...

ben yarismak istiyorum yoksa veremicem kilolari benim fikrim haftaya cumaya baslayalim( 30.12.2011) ve martin son cumasi (30.03.2012) kadar cnm senin baska fikrin varsa yaz

iyi akşamlar kızlar

bende çok memnunum asucum burdaki gibi sıcacık bir insan.kızımın da ilk dişini onun yanında gördüm zaten biraz mızırdadı ama asu teyzesi kucağına alınca pek bi sevindi meralim.dişi asuya gösterseydim de ilk hediyeyi kapsaydım dimi?kendi kendime baktım asucum çay alıyordu o arada bize.iyi geldi banada dışarı çıkmak sıcak bir insanla konuşmak.ikimizinde kıyafeti kalmamış yeni bişyler almak için de buluşacağız kısmet olursa

kızlar belim kopuyor resmen ya bugün hiç iyi değilim inanılmaz ağrıyor ((
sanırım birkaç gün spor yapamayacağım çünkü ayakta durunca inanılmaz acı duyuyorum

offf geçmiş olsun.sporda mı zorladın acaba?ağrı kesici bişey al bide varsa kas gevşetici bişeyler sür canım

kolay gelsinn

ece 75 olalım mı beraber

valla bu yorumlara gaza gelinir bnen memlekete gidene kadar yani 4 haftam var 77-76 göreyim diyorum bakalım.becerebilrisek ne güzel olurr
Burası zayıflama topiği güzeller;siz yanlış yere gelmiş olmayasınız...Sanırım zarif ve güzel bayanlar topiğinden misafir geldiniz....

ne kadar zarifsiniz beyza abla teşekkür ederiz

Resimler süpeeer çok özendimmmm yılbaşı gecesini evde geçirmeye karar verirsek ben de yapıcam mutlakaaa

çookkk güzeller en çokk muzlu meyve ağacı hoşuma gitti çocuklara yapayım aksam meyve zamanı ellerine sağlık

ay bunlar çok şirinnnnn canım ya yapılışları var mı peki?

umutttttttttttt çok beğendimm hepsini en kısa zamanda kalorisi düşük besinler üstünde denicemm..paylaşımın için çok teşekkür..

...Süpersin umutcum bende isterim valla vaktin olunca tek tek....

....cnm bunlar cok guzel seyler önce gözümüz doysun sonra midemiz

.... UMUT o ne resimlerdi ayolllll vayyyy dedim becerikli hatun yap bakalım

umut ne yaptın öyle masallah. yemin ederim bayıldımmmm yerim ben bunları yerim
gercekten harika seyler mutlaka deneyeceğim...

...şahane şeyler bunlar bayıldım
çok maharetlisin valla

çok guzeller ellerine saglik
....

Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar :)))) Övgüleriniz için teşekkürler

Şimdi kısa bir açıklama yapayım, bunlar evdeki her malzeme ile yapılabilecek, bize fikir verecek şeyler olduğu için bu bilgisayardaki resimler arasından seçtiğim örnekler. Yani "yemek dekorasyon" gibilerinden bir şey yazıp nette aratınca karşıma çıkanlardan beğendiklerimi bilgisayara kopyalamıştım. Ya da bir tarif ararken gördüğüm sunumu güzel bir resmi arşivime eklemişim. Ne yazık ki tek bir site yok bu tarifleri veren.

Ben resimleri dekorasyon/sunum için fikir vermesi için paylaştım. Örneğin közlenmiş patlıcan salatası, Amerikan salatası, İtalyan salatası, çerkez tavuğu, makarna salatası, rendelenmiş (havuç-turp- kırmızı lahana vb) sebze salatası, hatta fasulye piyazı gibi salatalar üzerinde bu dekorasyonları uygulayabilirsiniz. Pilav, patates püresi vb. yapacaksınız, onlar için de kardanadam ve civciv örnekleri çok hoş.

Bir iki örnek vereyim; arı figürleri: dilimlenmiş siyah ve yeşil zeytinleri dizerek yapılıyor, kanatlar turptan. Balıklar: salatalık ya da havucu para şeklinde doğrayıp (ucuna ufak bir kesik atarsanız daha iyi.) şekilendirerek yapılıyor. Çiçekler: Sarı olan yumurta sarısı rendelenip dereotu ile süslenerek, kırmızı olan kapya biberi ince ince keserek yapılıyor. Beyaz zambak şeklinde çiçeği dilim kaşarı katlayıp içine havuç koyarak yaptım ben. Nette kavun kafa (bu mevsimde portakalla da olur) ve civciv patates yazarak onları da görebilirsiniz. Uğur böceği: çeri domatesi yarım kesip önüne siyak zeytin, üzerine labne ile yapabiirsiniz. Dilimlenmiş kaşarı çay bardağı ile kesip, kalan yuvarlaktan minik bir üçgen kesin; üzerine ketçapla kırmızı benekler yapın, maydonoz sapı ile de anten. Oldu size değişik bir uğur böceği :))) İşte böyle :)))

Daha da detay soran olursa mesaj atsın, itina ile cevaplanır efendim :))

Teşekkür ederim canımm :) Yok Cahide Jibek'i takip etmiyorum, ilk defa duydum diyebilirim hatta :)) Kopyaladığım resimlerin bir kısmı o sitedeymiş herhalde :))
Eminim hepsi güzel olur Banucuğum, yaparken malzemeleri azar azar koyup tadına bakarak ayarlamanı öneririm, böylece kendi damak zevkine ne uygun tadı yakalarsın :) Bana da yaz sonucu, umarım herkes beğenir.
Ben de birkaç tarif yolladım mesajla, çok değişik tarifler değil ama gene de paylaşmak istedim :))

ablacım ne tatlısın sen şımaracağım ama şimdi
ben yarismak istiyorum yoksa veremicem kilolari benim fikrim haftaya cumaya baslayalim( 30.12.2011) ve martin son cumasi (30.03.2012) kadar cnm senin baska fikrin varsa yaz
mart sonu çok uzun olur bence aylık hedef koyalım

meralim kaptı bile hediyeyi gördüm saydım kendimi
4 haftada 77 görmek güzel olur ama inşallah olur azcık gayretlenelim bari kaçamakları azaltalım yoksa spor da işe yaramayacak

umutt ben de bayıldım resimlere çok iştah açıcılar ben o konuda zayıfım biraz aslında ama sunum çok önemli tabii sabaha ben de süslü bir kahvaltı hazırlayım arkadaşlarıma

selammmm topiğimin güzel ve azimli hatunlarıııı sonunda gelebildim.
Hoşgeldin. Ve de kolay gelsin, işn zor kısmını atlatmışsınız bence :)

Hayırlı geceler

İki dakikalığına da olsa sizlere uğramak istedim. Bugün KPyie defnettik ve sabahın köründen beri daha yeni yeni oturuyorum.

Banu, canım, Allah kolaylık versin, sabır versin eşine ve sana...

sağol canım
valla şaştım şimdi bizim kanda çıktı deride çıkmadı
ve geçen sene günde 3 kez allerji ilacı kullandık biraz dah iyiydi anlamadım gitti
Zaten kanda yapılan testin daha hassas olduğunu, varsa kanda çıkacağını söyledi babam da. Deride çıkmayabilirmiş. İlaçla iyiye gitiyse allerjik hastalıklara yatkınlık oluyor işte canım, benim oğlan da öyleydi, şimdi epey düzeldi çok şükür :)

Canım benim, kızın ne durumda, oğlunun muayenesi nasıl geçti merak ettim. Herşey yolundadır inşallah.

Asuman-Ece vallahi çok güzel çıkmışsınız, hiç de fazlalığınız yok. Bayıldım Bu buluşmada ben olsam nasıl tombilik kalırdım aranızda :))

Özlem
geçmiş olsun canım, umarım önemli bir şey değildir.

umut keşke olsaydın sen de Ankara nüfusumuz çok az malesef
ama bir dahaki gelişine mutlaka görüşmek istiyorum

asumancim benim icin fark etmez tmm 1ayda kac kilo vercez baslangic haftaya cumaya
aklima ne geldi
79 kg da olan arkadaslarda katilabilir (yani hedefe yaklasanlar) (3melegimvar,ibatum,ece78,)maksat birbirimize gaz verip hedefimize ulasmak

Son düzenleme:
umutt ben de bayıldım resimlere çok iştah açıcılar ben o konuda zayıfım biraz aslında ama sunum çok önemli tabii sabaha ben de süslü bir kahvaltı hazırlayım arkadaşlarıma

Resimde gösterilen arıları ve uğur böceklerini tavsiye ederim canım. Kahvaltılık malzemeden (zeytin, domates, kaşar vb.) yapıldığı için çok uygun oluyor. Ne güzel sık sık arkadaşlarınla görüşüyorsun, oh kızları büyüttün, kiloları verdin Gez bakalım. Ben Pazartesiden beri ilk defa (yürüyüş ve market hariç) ilk defa bir yere gidecek oldum, onu da az önce iptal etti arkadaşım. Yarın öğle yemeği yiyecektik yakında bir yerlerde; oğlu ateşlenmiş, ertelendi, bilinmeyen bir zamana

özlemcim geçmiş olsun canım dikkat et beline fazla zorlama
sağol canım yok zorlamayacağım zaten bebiş yeterince zorluyor ,durmuyor mecburen gezdiriyorum o da ağrıttı ,ne yaptımda oldu bilmiyorum ki....
gesmis olsun cnm belki günün yaklastiysa agriyordur
canım benim regl öncesi hiçbir belirtim olmaz hele bel ağrısı falan bu yaşıma kadar hiç yaşamadım...
bakkk nası ayartıyo beniii yawww
geçmişolsun
ama seni düşünüyorum nurcum ,yarına ah vah etme sonra...
ece 75 olalım mı beraber
aaa aşkol ama beni neden unutuyorsun ,küserim bak :)
ama haftaya cuma olursa ben katılamam çünkü nasipse yeniyıla annemdeyim ve bunu yemem şunu yemem demek inanın çok zor :)))
ki ben kabak tatlısı istedim özel :) ama pazara bende varım olmaz mı?
ne güzel buluştunuz ya nasıl özendim fotoğrafınızı görünce :) ikinizde çok tatlısınız maşallah size... hele meral hanım pek cici pek şeker maşallah...
yok bitanem ya spor hergün yaptığım gibi ama nasıl oldu anlamadım ani bir hareket mi yaptım bilemiyorum ki ,kas gevşetici iyi fikir sağol canım benim...
bende 75 falan görmek istiyorum artık ya kv gelecek aaa sana ne olmuş desin çok istiyorum bunu...
nasıl beğenmeyelim fıstığım ya hepsi birbirinden güzeller... ellerine sağlık...
sağol canım bende bel fıtığı başlangıcı var ondan sanırım...
asumancim benim icin fark etmez tmm 1ayda kac kilo vercez baslangic haftaya cumaya
aklima ne geldi
79 kg da olan arkadaslarda katilabilir (yani hedefe yaklasanlar) (3melegimvar,ibatum,ece78,)maksat birbirimize gaz verip hedefimize ulasmak
evet ya beni unutmayın :)))) ama benim hedefime daha çoooooooooooook var ....

çok geçmiş olsun canım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…