Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umut ne yaptın öyle masallah. yemin ederim bayıldımmmm yerim ben bunları yerim

gercekten harika seyler mutlaka deneyeceğim...

cok gecmis olsun umarım bugun iyidir ikiside.

ya ne enteresan dimi bende hep aynı seyi düşünürüm evin ortasında bir insanın hatta düne kadar canlı bir insanın o anda cansız bedeni yerde yatıyor ve insanlar bırak aglasıp gülüşmeyi onun cevresindeki koltuklarda oturabiliyor ben hayatta yapamam. meslegim otelcilik oldugu için otelde gece sorumlu müdürlük yaptıgım nöbetlerimde 3 tane misafirin ölümü bana denk gelmişti birebir yakından gördüm tanımadıgım türk bile olmayan insanların cansız bedenleri günlerce gözümün önünden gitmedi nerde kaldı öyle bir akrabamın durumu yani. Allah sabır versin canım benim .Mekanı cennet olsun...

YOTSUZ WAW kızlar buluşmaya gitti topik bize kaldı

dogacım kaldı kalmasına ama ben gecmisi bitirip ancak gelebildim sende gittin sanırım :)

bu arada gülüyorum falan ama canım cok sıkkın arkadaslar eşimin 6. ayı bitiyor evde işsiz oldugu. cok güzelde bir iş görüşmesi yapmıstı gecen ay ok cok sukur demiştik ama o adamada ulasamaz olduk 15 gündür ne ses ne seda 15 gündür kendimi avutuyordum adam ha döndü ha döner diye ama yok nafile. bugun bir aracı kişi vardı ona sordum yeşim bende bilmiyorum ne oldu dedi. oda ilgilenmekten bıktı bir nevi sanırım içim nasıl sıkılıyor anlatamam size!! Bu aksam misafirim var en gec yarın aksam bir ayetel kürsü aksamı yapsam iyi olacak cocuklugumdan beri cok sıkkın cok sıkıntılı günler gecirdiğim dönemlerde 170 kere ayetel kürsü okurum iyi gelir biraz üzerimdeki sıkıntı gecer. sizlerle de paylasmak istedim. hiç bişey yapasım gelmiyor okadar zor bir durumki. maddi anlamda korkum yok ben yetiyorum bi şekilde. zaten ikimizde ayagımızı yorganımıza göre uzatanlardanız cok sukur ama işte erkegin evde olması onu cok üzüyor ve bana cok yüklendiğini düşünüyor evde yoruldugumu bile söyleyemiyorum nerdeyse baslıyor aglamaya benim yüzümden diye onu kırmakta istemiyorum. zor günler geciriyorum acıkcası. baska işler bakmaya baslıyım diyorum ama teknik işler dışında otelciliğe geri dönmekte istemiyor golf klubunde calısıyordu 5 senedir ondan önce hep barmenlik yaptı barmenliğe geri dönmek istemiyor aile düzenimiz kalmıyor cunku bu yüzden teknik elinden gelmeyen iş olmadıgı için o yönde arastırmalar yapıyorum bakalım.

hepinizi cok öptüm yarında bildirim olarak sanırım yine aynı kiloda olacagım bu haftada aşureyi biraz abarttım diyebilirim

erkeğin eve para getirememesi-getirmemesi hem maddi hem manevi yıpratıyor iki tarafıda şimdi yetiyor ama çoluk çocuk olunca inanki yetmiycek ( inşallah burdaki çocuksuzların çocukları olur )hele büyüdükce cüzdanın genişlemesi lazım ama olmuyor işte inşallah en kısa sürede iş bulur eşin .bide neyseki bulamıyorum deyip yan gelip yatmıyor üzülüyor bu çok iyi

Meryem hoşgeldin.Nasılsın canım?Neler yaptın bugün hava çok kötüydü yağışlı karamürsel.Gölcük te öyledir büyük ihtimal

merhaba hanımlarr ben geldim:))
ahh öle çok yapmam gereken şey varki ama canım hiç birsey yapmak istemiyor..
hava da bulutlu,yagdı yagacak tam yatma havası
bende tembellik yapayım bugün amaaannn kaç kez gelicez hayata

ohh ohhh kaçamaklar yapılmışş..ayhhh balık olunc bende abartıyorum diyete basladıgım ilk hafta 1kilo barbun aldık eşimle beraber yedik ayhh dedm sofradan kalkınca şimdi 500gr mı yedm.. ekmeksz falan olunca bişe anlamadım.. ben tavayı yaglamıstım balıgı dizdim kısık ateste pişti pek kızarma olmamıstı ama çok tabi yine
yine de ilk hafta avantajı kilo vermiştim..ayhhh ebruu korkuyorum yarın yine kontrolm var her hafta kontrol var bu dr.un eli hep üzerimde..yarın yine aile tıp yolu göründü bana.. ama korkuyorum yaf.. 2 haftadır gzel verdm bakalım bu hafta..
aşure yedm 2 kere etkıler kesin..
bu arada biliyorum o taktakçı amcayı bizde sizinkinin aynısını yapıodukkk ama eskidennnn
birde degirmendere tam dörtyolda yaoan bir yer var off oda harika...
gördügün gibi buraları daha pek bilmiyorum,alısamadım da ama nerde ne yenir kasfettim

Meryem hoşgeldin.Nasılsın canım?Neler yaptın bugün hava çok kötüydü yağışlı karamürsel.Gölcük te öyledir büyük ihtimal

:)) bende sana yazıyordm güzelim..iyiyim sen nasılsın?bugün 10da kalktım kahvaltı yaptım yemek yaptım 12 de eşim yemege geldi işte 1.30 gibi gitti bende evde biyerlerimi büyütüyorum
ahh biraz kaba bi tabir oldu ama yaptıgım sey tam olarak bu napim
evet gölcükte de hava kötü napayım yatıyorum bende..
ev işim var,hafta sonu deneme sınavım var ders calısmam gerek ama tatil ilan ettim..

Canım sen yazını yazdığın sırada bende sana hoşgeldin yazıyordum.Benimki senden önce çıkmış.Kalp kalbe karşıdır derley.Öyle oldu bizimkisi.
Değirmenderedekini de biliyorum maalesef o da müthiş tabiki.Yemek yenicek yerleri en güzel tatlı yapan yerleri yaşpastanın en güzelinin nerde olduğunu hepsini bende çok iyi biliyorum.Ama fatura nereye yatar hangi banka nerde inan bende pek bilmiyorum gölcüğü :) İşime gelen yerleri öğrenmişim.Bi de büyük beden satan mağazaları tabii
Bende pek bilmiyorum gölcüğü dedim çünkü evlendiğimde Altınoluk ta oturduk.Sonra iş nedeniyle Gölcüğe geldik.İşim karamürselde olunca gölcüğü pek gezme fırsatı bulamadım.Sadece pazarları izinliyiz.Eşim de bende onu da ya evde geçiriyoruz başbaşa yada izmite falan gidiyoruz.Öyle işteee...

kesinlikle öyle canım. bakma bizde de cocuk yok ama aylık 2000 tl lik krediyle ev aldık gecen sene onun taksidi var. dediğim gibi gecinmek suanda öyle zor degil cok sukur. ama bu psikoloji öldürecek ikimizide. Allah'ım hayırlısını versin hepimiz için...

Canım valla aynen bende evde olsam yayardım bugün kesin.Tam perdeleri sıyırıp camın kenarına oturup çayı demleyip çekirdek çitleme havası :)

Son düzenleme:

evettt kalp kalbe karşıymışşş..
yaşpasta nerede en güzel??? bak ben bunu bilmiyorum..
gölckte 2 tane bilinen pastane var gölckte ikisindende almıstım ama begenemedm..
aaa ben seni buralı sanıyordum.. seninde mi ailen uzakta
eşin ve eşiinin ailesimi burada? şaşırdım bak...eşinin tayini falan mı cıktı?
bizde izmite herhafta gideriz nerdeyse..alışveriş falanda ordan yaparım..istedigimi bulurum.
gölcükteysekte ya kavaklı yadegrmendere sahilinde..

Canım biz Ayaz pastanesinden alırız genelde.Bilmiyorum orasını mı diyosun.Ama neresi olursa olsun alma diyet süresince bence.Çünkü kesin kaçamaklarsın
Meryemcim ben aslen Kırıkkale liyim.Ailem orda.Evlendikten sonra Altınolukta oturduk.Orda alışveriş merkezi yöneticiliği ve sinema müdürlüğü yaptım.Eşimin ailesi gölcükte.Altınolukta eşim çalıştığı yerden ayrıldı.Buraya geldik işte.Eşim fordda şimdi.Bende karamürselde ziraat mühendisiyim biliyosun.Yani yakşalık 2 senedir burdayım.Yerlisi değilim çok şükür :) Sözüm meclisten dışarı eşin oranın yerlisiyse alınma lütfen.Bu arada eşim de doğma büyüme gölcüklü ama kv artvin,kp trabzonlu.Köken karadenizyani eşimin.Zaten bu bölgede haddinden fazla karadenizli var.Gürcülerle lazlar basmışlar buraları

Bu arada dün akşam yemeğindeki balık kaçamağını bugün öğle yemeğinde dengeledim gibi.Yağsız tuzsuz kıvırcık salata,ufak bi kase yoğurt ve kepekli galeta yedim.Bunlardan öncede 1 tane mandalina yemiştim.
Akşam yemeğindede hafif tutarsam ne ala zira yarın listeye kg.olarak ilk girişim ve artılarla başlangıç yapmak istemiyorum

Çıkıcam birazdan herkese iyi akşamlar...

Son düzenleme:
yok canım almam zaten alırsam da bilki niyeti bozmuşumdur
ama ama aama ben smdi en az hazirana kadar yiyemiyecekmiyim.. biliyorsun cecoşla iddiamız var haziran 15e kadar...
tabi sonrasıda gelecekte o ilk etap
yokcanım neden alınayım:)eşim büyükşehir beld. çalısıyor bende kpss kursuna halaa ögrenciyim
benmde eşim dogma büyüme gölcük benmde kp artvin kv gürcü
bana cok farklı kültürler ama çok iyi insanlar..allah razı olsun..

evet ögleni hafif geciştirmişsin güzel olmus.. hadi bakalım yarın görelim seni..
sana da iyi aksamlar canım..

zaten vazgectim cnm kendime güvenemedim ve de korktum en iyisi yavas yavasda olsa normal sekilde zayıflamak sanırım.. hala kilo verebilmis deilim yani 101de takılı kaldım.. ama yinede ümitsizlige kapılmıcam
hastanelik olan arkadasınıza üzüldüm Allah şifa versin.. bi an düsündüm o diyeti yapmayı sora vazgectim

Bende sağdan sağdan gelicem :)))

Cevaplarım gec oldu ama kac gündür evin temizligiyle ugrasıyorum ancak fırsat buldum :78:

1.sınıf gerçekten zor öğretmen ne kadar iyi olursa olsun veli desteği olmadan yürümüyor kolay gelsin sana

benim oğlumda 1.sınıf ve 2 de küçüğümüz var.çok zor oluyor.istediğim gibi hiç ilgilenemiyorum
aman valla helede doğuda daha zor çocukların dilleri kayıyor burda zazaca konuşuluyo bide şivelerini kapmış güle güle öldürüyo beni sabah
annae bana hele bi su veriyorsuuunnn

inşallah azmedersen verirsin tamamen yeme tarzımızı deiştirdiğimiz zaman veriyoruz

iyi akşamlar kızlar
biz bugün eceyle buluştuk çok güzel geçti ve kendi adıma çok memnun kaldım sevdim eceyi ve de tatlı kızını
albüme resim ekledim bakın bize isterseniz

gelelim bu güne sabah kızlara kaşarlı patesi rendeleyip yumurtayla karıştırıp omlet yaptım az yağda 1 çaytabağı kadar sade yedim
öğlen arkadaşla yaprak sardıkk oyalandım 1 türk kahvesi
1 meyveli maden suyu 1 galeta 2 ısırımlık puaça
akşama malum yaprak sarma ile etli kabak dolma var tabi irademe ne kadar sahip çıkkarım su nperşembe günü bilemiyorum yazarkene ağzım sulandı bee:)

hemşeri sayılırız eşim kırıkkakeli

kızlar belim kopuyor resmen ya bugün hiç iyi değilim inanılmaz ağrıyor ((
sanırım birkaç gün spor yapamayacağım çünkü ayakta durunca inanılmaz acı duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…