Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asumancım ececim resma yorumda yaptım ama burdan da yazayım çok ama çok güzel çıkmışsınız ben de gelemedimm çocuklarım izin vermediii dermişim ne de olsa 22 taneydiler bugünnn ama buluşmanız çok güzel geçmişe benziyor ikiniz de harik çıkmışsınız süpersinizzzz hiç bir şey kalmamış zayıf zayıf ohhhhhh mis gibi vallaa
maşallah

güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler kızlar
ben bu gazla 75 olayım artık değilmi ama
ece 75 olalım mı beraber
süpersiniz vallahi
birden görünce bu mankenler kim acep dedim daha önce takip etmediğim için biraz daha dolgunn hatunlar bekliyodumvallahiii darısı basımıza 41 kere

kızlar belim kopuyor resmen ya bugün hiç iyi değilim inanılmaz ağrıyor ((
sanırım birkaç gün spor yapamayacağım çünkü ayakta durunca inanılmaz acı duyuyorum

Çok geçmiş olsun..bel ağrısı çok kötü bişey.

Burası zayıflama topiği güzeller;siz yanlış yere gelmiş olmayasınız...Sanırım zarif ve güzel bayanlar topiğinden misafir geldiniz....

Hanımlar çok güzelsiniz,çok zarifsiniz MAAŞALLAH...

KEsinlikle katılıyorum..
İncecik olmuşlar..

Yook, zayıflamadan gelmem vallahi

ahahahaha

Canım sende gayet iyi görünüyorsun haksızlık etme kendine..

6 adet yaprak 1 kabak dolma 2 kasık yoğurtlu kereviz cok oldu amma akşam yemeğim öğlen ıvır zıvırın yemenin sonucu
yyyaaaa adet oldumm tartıda cok cıkarmıyımkiii yarınn offff

yena hastane işin ne oldu ne dediler

Umduğumdan çok iyi geçti nursenacım..Çok tedirgindim,endişeliydim..
Dua ede ede hastaneye gittik..Röntgen filmi dahil tüm sonuçları inceledi,uzun uzun muayene etti..bir sürü sorular sordu dr.anket gibi..

Tahlil sonuçları ve sizin hastayla ilgili anlattıklarınızın astımla ilgisi yok dedi..belki alerjiyide atlatmıştır dedi.
bu dönem gelen bu yaş çocukların çoğunluğu gribal enfeksiyonu bu şekilde atlatıyorlar böyle tepki veriyorlarmış..
yinede deri testi isteyeceğim dedi..6 nisana gün verdi..4 yaşını doldurmuş oluyor o tarihte..
O güne kadar koruyucu ilaç kullanacağız olası atakların arasını uzatmak veya hiç yaşamamak için..

Durum bu..Nasıl şükrediyorum,nasıl sevinçliyim bilseniz..

Kızımda iyi çok şükür..Çıkarmadı bugün yarın okula gider artık...

Son düzenleme:
6 adet yaprak 1 kabak dolma 2 kasık yoğurtlu kereviz cok oldu amma akşam yemeğim öğlen ıvır zıvırın yemenin sonucu
yyyaaaa adet oldumm tartıda cok cıkarmıyımkiii yarınn offff

Gayet iyi bence
Sen bayağı iddialısın bu sefer..İnşallah olacak..

Sevgili yoldaşlarım hepinize çok teşekkür ederim..İyiki varsınız..
geçmiş olsun dilekleriniz için...

-----------

Ece ve asuuu siz neymişsiniz öyle nerdeyse biraz kilo alın diyeceğim..:)
bence listeden çıkmanız gerek artık.. durun kulis yapayımda atalım sizi listeden.

ece 3 çocuklu bir çıtır afetsin..Asuu her fotonda dahada zayıfsın ve daha gençleşiyorsun.. artık kızların ablası gibi olacaksın yakında..
Maşallah size

Haydi nerdesiniz gelinnn

Eşim ve oğlum transformers çizgifilm izlerken uyumuşlar.
Çok üzüldüm..

------------

Umuttt canım baktınmı cahide jibek'e.?
MErak ettim..

yena barış için güzel haberlerle dönmenize çok sevindim
kzın da atlatmış şükür hadi gözün aydın rahatla biraz çok üzüldün
güzel sözlerin için teşekkürler canım

Çok geçmiş olsun..bel ağrısı çok kötü bişey.

KEsinlikle katılıyorum..
İncecik olmuşlar..

ahahahaha

Canım sende gayet iyi görünüyorsun haksızlık etme kendine..
mersi nilüferciğimm cnm özümüz güzelll kilolar gitseee
cnm çok geçmiş olsunnnn Allahım üstümüze ağır yükler yüklemesin çocuklarımızla sınamasın inş

Bir şey diyeceğim bilginiz olan varmı bilmiyorum..
devlet hastanelerinde artık akupunktur yapılıyormuş obez ve kilo vermeyen hastalara...
Tabii bir miktar para veriliyormuş yine..

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar....

Sitede bir sorun var galiba..Uzun süre giremedim bakım var diyordu.Şimdi de sayfalara gidemiyorum ve mesaj kutusuna bakamıyorum....

Sadece son sayfayı görebiliyorum....

Sitede bir sorun var galiba..Uzun süre giremedim bakım var diyordu.Şimdi de sayfalara gidemiyorum ve mesaj kutusuna bakamıyorum....

iyi geceler beyzuş abla

bende giremiyodum bir saattir falan girilemiyodu yaklaşık..

Geçmis olsun ablacim kizina

çok zor bir durum canim esinin sana ihtiyaci var sende kendini yipratma dikkat et kendine
Tekrar basiniz sagolsun Mekani cennet olsun
RABBIM sabirlar versin

bende aranıza yeni katıldım ama devamlı takip ediyorum sizleri arkadaşlar ben lahana suyuna başladım tabi bunun yanında diyet ve 10 gün sonra spor yapmaya başlıcam inşallah durumumu sizlerle paylaşıcam
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin

canim buaara yasadiklarin kolay seyler degil senin amelita Annenin ameliyati derken bide çocuklar haliyle yoruldn insallah çabucak toparlanirsin bak esinin gelmesinede az kalmis birakma kendini biraz daha gayret etsen kilo yonunden sasirtsan

canim uzulme insallah biran once atlatirsiniz bu sureci

sanırım birkaç gün spor yapamayacağım çünkü ayakta durunca inanılmaz acı duyuyorum
Geçmis olsun canim dikkat et kendine

asumancim benim icin fark etmez tmm 1ayda kac kilo vercez baslangic haftaya cumaya
aklima ne geldi
79 kg da olan arkadaslarda katilabilir (yani hedefe yaklasanlar) (3melegimvar,ibatum,ece78,)maksat birbirimize gaz verip hedefimize ulasmak
Bende katilmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

çok sevindim ablacim insallah alerjik bir sorunda çikmaz
Geçmis gitmis olsun bidahada yasamasin(Amiiiinnnnn)
Kizininda iyi olmasina sevindim

iyi akşamlar kızlar
biz bugün eceyle buluştuk çok güzel geçti ve kendi adıma çok memnun kaldım sevdim eceyi ve de tatlı kızını
albüme resim ekledim bakın bize isterseniz
Bencede siz artik bu topikte duramazsiniz o ne siklik o ne zerafet ayol
Bence artik yilin mankeni topigine falan gecin
Ayyyyyyyyy özlemcim canim cok gecmis olsun tatlim.
Nazara geliyosun diyorum sana nazara cikma biraz evden bak kötü gözler nazar ediyo sana Heeeh simdi oldu

Aynen aksamdan beri acamadim sinir oldum anca girebildim
Bu arada nasilsin beyzus ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…