süpersiniz vallahigüzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler kızlar
ben bu gazla 75 olayım artık değilmi ama
ece 75 olalım mı beraber
kızlar belim kopuyor resmen ya bugün hiç iyi değilim inanılmaz ağrıyor((
sanırım birkaç gün spor yapamayacağım çünkü ayakta durunca inanılmaz acı duyuyorum
Burası zayıflama topiği güzeller;siz yanlış yere gelmiş olmayasınız...Sanırım zarif ve güzel bayanlar topiğinden misafir geldiniz....
Hanımlar çok güzelsiniz,çok zarifsiniz MAAŞALLAH...
Yook, zayıflamadan gelmem vallahi
asumancım ececim resma yorumda yaptım ama burdan da yazayım çok ama çok güzel çıkmışsınız ben de gelemedimm çocuklarım izin vermediii dermişimne de olsa 22 taneydiler bugünnn ama buluşmanız çok güzel geçmişe benziyor ikiniz de harik çıkmışsınız süpersinizzzz hiç bir şey kalmamış zayıf zayıf ohhhhhh mis gibi vallaa
maşallah
yena hastane işin ne oldu ne dediler
6 adet yaprak 1 kabak dolma 2 kasık yoğurtlu kereviz cok oldu amma akşam yemeğim öğlen ıvır zıvırın yemenin sonucu
yyyaaaa adet oldumm tartıda cok cıkarmıyımkiii yarınn offff
mersi nilüferciğimm cnm özümüz güzelll kilolar gitseeeÇok geçmiş olsun..bel ağrısı çok kötü bişey.
KEsinlikle katılıyorum..
İncecik olmuşlar..
ahahahaha
Canım sende gayet iyi görünüyorsun haksızlık etme kendine..
cnm çok geçmiş olsunnnn Allahım üstümüze ağır yükler yüklemesin çocuklarımızla sınamasın inşUmduğumdan çok iyi geçti nursenacım..Çok tedirgindim,endişeliydim..
Dua ede ede hastaneye gittik..Röntgen filmi dahil tüm sonuçları inceledi,uzun uzun muayene etti..bir sürü sorular sordu dr.anket gibi..
Tahlil sonuçları ve sizin hastayla ilgili anlattıklarınızın astımla ilgisi yok dedi..belki alerjiyide atlatmıştır dedi.
bu dönem gelen bu yaş çocukların çoğunluğu gribal enfeksiyonu bu şekilde atlatıyorlar böyle tepki veriyorlarmış..
yinede deri testi isteyeceğim dedi..6 nisana gün verdi..4 yaşını doldurmuş oluyor o tarihte..
O güne kadar koruyucu ilaç kullanacağız olası atakların arasını uzatmak veya hiç yaşamamak için..
Durum bu..Nasıl şükrediyorum,nasıl sevinçliyim bilseniz..
Kızımda iyi çok şükür..Çıkarmadı bugün yarın okula gider artık...
Sevgili yoldaşlarımhepinize çok teşekkür ederim..İyiki varsınız..
geçmiş olsun dilekleriniz için...
-----------
Ece ve asuuu siz neymişsiniz öyle nerdeyse biraz kilo alın diyeceğim..:)
bence listeden çıkmanız gerek artık.. durun kulis yapayımda atalım sizi listeden.
ece 3 çocuklu bir çıtır afetsin..Asuu her fotonda dahada zayıfsın ve daha gençleşiyorsun.. artık kızların ablası gibi olacaksın yakında..
Maşallah size
mersi nilüferciğimm cnm özümüz güzelll kilolar gitseee
cnm çok geçmiş olsunnnn Allahım üstümüze ağır yükler yüklemesin çocuklarımızla sınamasın inş
şu bahsi geçen resimler nerde bende merak ettim
İyi geceler arkadaşlar....
Sitede bir sorun var galiba..Uzun süre giremedim bakım var diyordu.Şimdi de sayfalara gidemiyorum ve mesaj kutusuna bakamıyorum....
Sadece son sayfayı görebiliyorum....
Geçmis olsun ablacim kizinaSabah kızımın istifrasıyla uyandık..Yatak yorgan battı..
Okula göndermedim..Evde dinlenerek düzelir düşündüm..İshal değildi en azından..
Yok iyileşme olmadı yanılmışım..Pişman oldum bugün doktora götürmediğime..
Yarın oğlanın işini halledip dönünce onu götüreceğim..Bu şekil okulada gidemez.
------
İyi geceler hepinize..
Direk daldım kendi meselelerimle..:)
çok zor bir durum canim esinin sana ihtiyaci var sende kendini yipratma dikkat et kendineHayırlı geceler
İki dakikalığına da olsa sizlere uğramak istedim. Bugün KPyie defnettik ve sabahın köründen beri daha yeni yeni oturuyorum. Gelen giden okadar çok oldu ki bir türlü oturmaya fırsatım olmadı. Ben sabah erkenden gittiğimde Kv, eşim birde birkaç akraba kahvaltı bile etmişler :26: tuhafıma gitti acıkcası ama ölenle ölünmüyor deyimi herhalde devreye giriyor.
Bana çok ısrar ettiler yok kendine tepsi hazırla yok sende çay iç diye ama odanın ortasında KP yatarken yemek aklımın ucundan bile geçmedi. İlk defa bukadar yakından şahit oldum ölüme ve daha evvel hiç görmediğim için tuhaf geldi bazı şeyler.
Gece evde öldüğü için naş salondaydı ve kalan akrabalarda o odanın içindeki koltuklara oturup sohbet etmeye başladılar :26: bir an ağladılar bir an güldüler. Dediğim gibi çayına varana kadar düşünmüşler. O an içim cız etti resmen KPnin naşına bakıp içimden bak öldün ama bunlar neler düşünüyor diye :26:
Eşim çok üzüldü doğal olarak ve ara ara banyoya kaçtı ağladığını görmesinler diye. Aslında ona o an sarılıp onu tesselli etmeyi çok istedim ama yanıma yaklaşmaya fırsatı bile olmadı. Büyük bir metanetle gereken bütün işlemleri yaptı ve Babasını defnetti. Amcasının oğlu hatta yenge şu an senin omuzuna çok ihtiyacı var bence bir yanına git dedi ama maaşallah gelen gidenden ne mümkün.
Gelenlere yemekler verdik birde helva falan. Büyük görümce yetişemedi küçüğü desen salonda annesinin yanına bir oturdu akşama kadar yerinden kalkmadı. Düzen namına bende bir şey kalmadı dünden beri çünkü koştururken canım hiç bir şey istemedi.
Bir ara yorgunluktan dengemi kaybettim millet bayılıcağımı düşünmüş. Eşimin halası en son kızdı bana sabahtan beri doğru düzgün bir şey yemedin üstelik bir sürü insan var otur dinlen artık biraz diye ama kendime yakıştıramadım.
Bu gece eşim annesinde kalacaktı ama aksilik o ya lavabonun altı patlayınca mecbur acil eve geldi yine ve gelmişken yatıp uyuyayım çok yorgunum dedi. Ben biraz nette takılır gelirim dedim ama tabi eğer sırasımı şimdi deseydi gelemezdim
Allah razı olsun bana hiç bir şey demiyor hatta aksine bütün gün koşuşturduğumu gördükten sonra yeter artık dinlen biraz kafanı dağıt dedi. Ölen öldü kendimi yırtsamda elimden birşey gelmez artık bundan sonra sadece dua etmekten başka birşey yapamam diyor. Küçük kuzum bütün gün ne bana nede babasına gidemediği için ikimizde oturduğumuz anda bizlere sıkı sıkı sarılıp öpüp durdu hatta şu anda babasının göğsünde uyuyor
Neyse çok gevezelik ettim bu gecelik yeter yarın bende erken kalkıcağım. Sizlerle sohbet etmek beni çok rahatlattığı için dayanamadım geldim işteiyiki varsınız iyiki hayatımdasınız.
Bu arada bütün başsağlığı dileyen arkadaşlara da tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin sevdiklerinizle birlikte.... Aminnnn
Allah nasip ederse yarın akşam yine uğramaya çalışırım.
Allaha emanet olun
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsinbende aranıza yeni katıldım ama devamlı takip ediyorum sizleri arkadaşlar ben lahana suyuna başladım tabi bunun yanında diyet ve 10 gün sonra spor yapmaya başlıcam inşallah durumumu sizlerle paylaşıcam
canim buaara yasadiklarin kolay seyler degil senin amelita Annenin ameliyati derken bide çocuklar haliyle yoruldn insallah çabucak toparlanirsin bak esinin gelmesinede az kalmis birakma kendini biraz daha gayret etsen kilo yonunden sasirtsanarabayı satmam lazım pasaport için yapılacaklar var parmak izi falan eşyalrı ufaktan hazırlamam lazım eşim bir ay sonra geliyor
annemin amaliyatı benimki annemin davası kayınvalidenin hastane işleri derken sıkıldım yapacaklarım var ama bir miskinlik çöktü bir ucundan başlayamıyorum yemeğe verdim kendimi
alasam başımı gitsem şöyle karlı yerlere diyorum ama ancak avtarda oluyor
canim uzulme insallah biran once atlatirsiniz bu sureciumut ne yaptın öyle masallah. yemin ederim bayıldımmmm yerim ben bunları yerim
gercekten harika seyler mutlaka deneyeceğim...
cok gecmis olsun umarım bugun iyidir ikiside.
ya ne enteresan dimi bende hep aynı seyi düşünürüm evin ortasında bir insanın hatta düne kadar canlı bir insanın o anda cansız bedeni yerde yatıyor ve insanlar bırak aglasıp gülüşmeyi onun cevresindeki koltuklarda oturabiliyor ben hayatta yapamam. meslegim otelcilik oldugu için otelde gece sorumlu müdürlük yaptıgım nöbetlerimde 3 tane misafirin ölümü bana denk gelmişti birebir yakından gördüm tanımadıgım türk bile olmayan insanların cansız bedenleri günlerce gözümün önünden gitmedi nerde kaldı öyle bir akrabamın durumu yani. Allah sabır versin canım benim .Mekanı cennet olsun...
dogacım kaldı kalmasına ama ben gecmisi bitirip ancak gelebildim sende gittin sanırım :)
bu arada gülüyorum falan ama canım cok sıkkın arkadaslareşimin 6. ayı bitiyor evde işsiz oldugu. cok güzelde bir iş görüşmesi yapmıstı gecen ay ok cok sukur demiştik ama o adamada ulasamaz olduk 15 gündür ne ses ne seda 15 gündür kendimi avutuyordum adam ha döndü ha döner diye ama yok nafile. bugun bir aracı kişi vardı ona sordum yeşim bende bilmiyorum ne oldu dedi. oda ilgilenmekten bıktı bir nevi sanırım içim nasıl sıkılıyor anlatamam size!! Bu aksam misafirim var en gec yarın aksam bir ayetel kürsü aksamı yapsam iyi olacak cocuklugumdan beri cok sıkkın cok sıkıntılı günler gecirdiğim dönemlerde 170 kere ayetel kürsü okurum iyi gelir biraz üzerimdeki sıkıntı gecer. sizlerle de paylasmak istedim. hiç bişey yapasım gelmiyor okadar zor bir durumki. maddi anlamda korkum yok ben yetiyorum bi şekilde. zaten ikimizde ayagımızı yorganımıza göre uzatanlardanız cok sukur ama işte erkegin evde olması onu cok üzüyor ve bana cok yüklendiğini düşünüyor evde yoruldugumu bile söyleyemiyorum nerdeyse baslıyor aglamaya benim yüzümden diye onu kırmakta istemiyorum. zor günler geciriyorum acıkcası. baska işler bakmaya baslıyım diyorum ama teknik işler dışında otelciliğe geri dönmekte istemiyor golf klubunde calısıyordu 5 senedir ondan önce hep barmenlik yaptı barmenliğe geri dönmek istemiyor aile düzenimiz kalmıyor cunku bu yüzden teknik elinden gelmeyen iş olmadıgı için o yönde arastırmalar yapıyorum bakalım.
hepinizi cok öptüm yarında bildirim olarak sanırım yine aynı kiloda olacagım bu haftada aşureyi biraz abarttım diyebilirim
Geçmis olsun canim dikkat et kendinekızlar belim kopuyor resmen ya bugün hiç iyi değilim inanılmaz ağrıyor((
sanırım birkaç gün spor yapamayacağım çünkü ayakta durunca inanılmaz acı duyuyorum
Bende katilmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirimasumancim benim icin fark etmez tmm 1ayda kac kilo vercez baslangic haftaya cumaya
aklima ne geldi
79 kg da olan arkadaslarda katilabilir (yani hedefe yaklasanlar) (3melegimvar,ibatum,ece78,)maksat birbirimize gaz verip hedefimize ulasmak
Umduğumdan çok iyi geçti nursenacım..Çok tedirgindim,endişeliydim..
Dua ede ede hastaneye gittik..Röntgen filmi dahil tüm sonuçları inceledi,uzun uzun muayene etti..bir sürü sorular sordu dr.anket gibi..
Tahlil sonuçları ve sizin hastayla ilgili anlattıklarınızın astımla ilgisi yok dedi..belki alerjiyide atlatmıştır dedi.
bu dönem gelen bu yaş çocukların çoğunluğu gribal enfeksiyonu bu şekilde atlatıyorlar böyle tepki veriyorlarmış..
yinede deri testi isteyeceğim dedi..6 nisana gün verdi..4 yaşını doldurmuş oluyor o tarihte..
O güne kadar koruyucu ilaç kullanacağız olası atakların arasını uzatmak veya hiç yaşamamak için..
Durum bu..Nasıl şükrediyorum,nasıl sevinçliyim bilseniz..
Kızımda iyi çok şükür..Çıkarmadı bugün yarın okula gider artık...
Bencede siz artik bu topikte duramazsiniz o ne siklik o ne zerafet ayoliyi akşamlar kızlar
biz bugün eceyle buluştuk çok güzel geçti ve kendi adıma çok memnun kaldım sevdim eceyi ve de tatlı kızını
albüme resim ekledim bakın bize isterseniz
Ayyyyyyyyy özlemcim canim cok gecmis olsun tatlim.kızlar belim kopuyor resmen ya bugün hiç iyi değilim inanılmaz ağrıyor((
İyi geceler arkadaşlar....
Sitede bir sorun var galiba..Uzun süre giremedim bakım var diyordu.Şimdi de sayfalara gidemiyorum ve mesaj kutusuna bakamıyorum....
Sadece son sayfayı görebiliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?