Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın sendemi toplanıyosunuz.?
Afiyet olsun şimdiden..

Insallah bundan sonra üstüne olmayan bütün kiyafetlerin bol gelir cnm tam gaz devammm
aferin sana ilknurcumdüzenli yemek en güzeli ama bu ara ben de genelde 2 öğün yiyorum
Bende genelde öyle yiyorum ama sanirim kahvalti sart Bugün migdem o kadar kazinmadi Artik yapabildigim kadar kahvaltimi yapmayi düsünüyorum asucum
En sevdiğim öğün kahvaltıdır diyebilirm..
Büyük bir mutlulukla hazırlarım,yerim, çay keyfi yaparım..

Iste ben onu öglen yapiyordum yenacim Dolayisiyla 2 ögün yiyordum yoksaki bende cok severim kahvalti menülerini

aferin sana ilknurcumdüzenli yemek en güzeli ama bu ara ben de genelde 2 öğün yiyorum
Resimleriniz çok güzel ikinizde fıstıksınız inan iltifat değil gerçek.
İnşallah bu sefer oyun oynamaz tartı da güzel bir sonuç yazarsın sabah...Kot da olmuş üzerine ne güzel...

Kesin iyi haber var senden yarın....
İnşallah beyzuş abla yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Yarın sendemi toplanıyosunuz.?
Afiyet olsun şimdiden..
sağol canım yarın bendeyiz siz de gelsenizee

haklısın canım düzenli yemek çok önemli benim de 2 öğünümden birisi kahvaltı oluyor tabii genelde

İnşallah canım bu aralar dietime sadıkım inşallah olur kıyafetlerim ahhhh.

Bende gelcem bende gelcem cok istiyorum sizlerle tanismak

Ben yatıyorum size iyi geceler bakalım yarın tartıda neler olucak tamda adet günüm yarın inşallah tartı bugünkü gibi güler bu arada YENA spor toplam 70 dk.

Beyzuşum,datlım gıymatlım.. bi ses et hele..:))

Son düzenleme:
Ben yatıyorum size iyi geceler bakalım yarın tartıda neler olucak tamda adet günüm yarın inşallah tartı bugünkü gibi güler bu arada YENA spor toplam 70 dk.

Nereye gidiyosun daha erken...
Spor dakikan süper..Benim 40 dakika..

Iyi geceler cnm eksilerle gelirsin insallah yarin
ben de ben deeeeeee
Insallah bigün olur
bekliyorum canım
şimdi yatayım da sabah iyi karşılayım sizi
herkese iyi geceler

Sanada iyi geceler asucum datli rüyalar

kızlarr ben geldimm.. 2 dir alıntı yapıyorum ama gönderemedm bu son denemem
nasılsınız bakalım.. umarım ben gelene kadar herkes gitmemiştirr:26::26:

insallah cıkmasın canım... gayet güzel şeyler yemişsin..
tavuk köftesini sabah mı yedin:44:

banu meyveleri ne küsüratlı yemişsin kıss matematik denklemi gibi

Kalan arkadaslarim canlarim cicilerim bise sorucam cocuklar balik istediler nasil yapsamda hafif olsa ben firinda sevmiyorum bi önerisi olan varmiii ???

Hosgeldin mmerycimmmmmmmm
Evet sabah yedim :26::26::26:
Aslinda yemiycektim ama acikmisim hüplettim gitti Ama bugün 1 saatte tempolu yol yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…