ben de çok severim kendisini bugün yapmadım yarını iple çekiyorum arkadaşlarla mükellef kahvaltı yapacağız
insan peyniri özlermi ben özledim bol yeşillki de aldım sabah olsa da yesek
tarı moralimi bozmasa da hevesim kursağımda kalmasa bari
Insallah bundan sonra üstüne olmayan bütün kiyafetlerin bol gelir cnm tam gaz devammmBugün yediklerim
Sabah 2 avuç nesfit yarım bardak süt.
Öğlen 1 tane simit.
Ara 3 galeta 3 kepekli büsküvi 1 kk peynir 1 zeytin.
Akşam bir tabak az yağlı kereviz 5 yk az yağlı kıymalı karnabahar 1 bir dilim ekmek.
Ara 8/2 ayva 4/1 elma 5/1 portakal 4/1 manadalina yedim.
Kızlar yarın için heyecanlıyım uzun zamandır vermediğim kadar bekliyoruama tabi benim hep cumaları tartım bana oyun oynuyor bakalım ne olucak.
Bu rada uzun zamandır üstüme olmayan kotum oldu nasıl mutlu oldum sanki yeni almışım gibi.
Bende genelde öyle yiyorum ama sanirim kahvalti sartaferin sana ilknurcumdüzenli yemek en güzeli ama bu ara ben de genelde 2 öğün yiyorum
En sevdiğim öğün kahvaltıdır diyebilirm..
Büyük bir mutlulukla hazırlarım,yerim, çay keyfi yaparım..
Resimleriniz çok güzel ikinizde fıstıksınız inan iltifat değil gerçek.aferin sana ilknurcumdüzenli yemek en güzeli ama bu ara ben de genelde 2 öğün yiyorum
İnşallah beyzuş abla yarını sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah bu sefer oyun oynamaz tartı da güzel bir sonuç yazarsın sabah...Kot da olmuş üzerine ne güzel...
Kesin iyi haber var senden yarın....
sağol canım yarın bendeyiz siz de gelsenizeeYarın sendemi toplanıyosunuz.?
Afiyet olsun şimdiden..
Insallah bundan sonra üstüne olmayan bütün kiyafetlerin bol gelir cnm tam gaz devammm
Bende genelde öyle yiyorum ama sanirim kahvalti sartBugün migdem o kadar kazinmadi Artik yapabildigim kadar kahvaltimi yapmayi düsünüyorum asucum
Iste ben onu öglen yapiyordum yenacimDolayisiyla 2 ögün yiyordum yoksaki bende cok severim kahvalti menülerini
İnşallah canım bu aralar dietime sadıkım inşallah olur kıyafetlerim ahhhh.Insallah bundan sonra üstüne olmayan bütün kiyafetlerin bol gelir cnm tam gaz devammm
Bende genelde öyle yiyorum ama sanirim kahvalti sartBugün migdem o kadar kazinmadi Artik yapabildigim kadar kahvaltimi yapmayi düsünüyorum asucum
Iste ben onu öglen yapiyordum yenacimDolayisiyla 2 ögün yiyordum yoksaki bende cok severim kahvalti menülerini
Resimleriniz çok güzel ikinizde fıstıksınız inan iltifat değil gerçek.
İnşallah beyzuş abla yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
ben de çok severim kendisini bugün yapmadım yarını iple çekiyorum arkadaşlarla mükellef kahvaltı yapacağız
insan peyniri özlermi ben özledim bol yeşillki de aldım sabah olsa da yesek
tarı moralimi bozmasa da hevesim kursağımda kalmasa bari
sağol canım yarın bendeyiz siz de gelsenizee
ben de ben deeeeeeeBende gelcem bende gelcem cok istiyorum sizlerle tanismak
Ben yatıyorum size iyi geceler bakalım yarın tartıda neler olucak tamda adet günüm yarın inşallah tartı bugünkü gibi güler bu arada YENA spor toplam 70 dk.
bekliyorum canımTamam.:) şimdi binsem sabaha orda olurum heralde...
bekliyorum canım
şimdi yatayım da sabah iyi karşılayım sizi
herkese iyi geceler
Iyi geceler cnm eksilerle gelirsin insallah yarinBen yatıyorum size iyi geceler bakalım yarın tartıda neler olucak tamda adet günüm yarın inşallah tartı bugünkü gibi güler bu arada YENA spor toplam 70 dk.
Insallah bigün olurben de ben deeeeeee
bekliyorum canım
şimdi yatayım da sabah iyi karşılayım sizi
herkese iyi geceler
bende kacıyorum iyi geceler minik kızımın süt sati mıkırdanıyo yatakta
insallah cıkmasın canım... gayet güzel şeyler yemişsin..Bugün yediklerimi yaziyim bari siz gecmisi okurken :26:
SABAH:
2-3 dilim tahilli ekmek
1 2 dilim peynir
Domates , salatalik
Tavuk köftesi
2 bardak cay
ARA:
tahilli diyet yogurt
ÖGLEN:
Bir kase corba
1 dilim tahilli ekmek
AKSAM:
Haslanmis 2 kepce makarna
3-4 tane peynirli mantar dolma
Yogurtlu bir kase bezelye
AZ ÖNCE:
yesil cayla form cayi
Ay ben bugün cokmu yedim ya midem cok sisInsallah yarin artilarda cikmam
Bugün yediklerim
Sabah 2 avuç nesfit yarım bardak süt.
Öğlen 1 tane simit.
Ara 3 galeta 3 kepekli büsküvi 1 kk peynir 1 zeytin.
Akşam bir tabak az yağlı kereviz 5 yk az yağlı kıymalı karnabahar 1 bir dilim ekmek.
Ara 8/2 ayva 4/1 elma 5/1 portakal 4/1 manadalina yedim.
Kızlar yarın için heyecanlıyım uzun zamandır vermediğim kadar bekliyoruama tabi benim hep cumaları tartım bana oyun oynuyor bakalım ne olucak.
Bu rada uzun zamandır üstüme olmayan kotum oldu nasıl mutlu oldum sanki yeni almışım gibi.
kızlarr ben geldimm.. 2 dir alıntı yapıyorum ama gönderemedm bu son denemem
nasılsınız bakalım.. umarım ben gelene kadar herkes gitmemiştirr:26::26:
insallah cıkmasın canım... gayet güzel şeyler yemişsin..
tavuk köftesini sabah mı yedin:44:
banu meyveleri ne küsüratlı yemişsin kıss matematik denklemi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?