- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bencede siz artik bu topikte duramazsiniz o ne siklik o ne zerafet ayol
Bence artik yilin mankeni topigine falan gecin
Ayyyyyyyyy özlemcim canim cok gecmis olsun tatlim.
Nazara geliyosun diyorum sana nazara cikma biraz evden bak kötü gözler nazar ediyo sanaHeeeh simdi oldu
Aynen aksamdan beri acamadim sinir oldum anca girebildim
Bu arada nasilsin beyzus ablam
ayyy çookk sevindim her sey olacağına varıyomuş demekkii cok sıktın kendini allah dualarını kabul ettiUmduğumdan çok iyi geçti nursenacım..Çok tedirgindim,endişeliydim..
Dua ede ede hastaneye gittik..Röntgen filmi dahil tüm sonuçları inceledi,uzun uzun muayene etti..bir sürü sorular sordu dr.anket gibi..
Tahlil sonuçları ve sizin hastayla ilgili anlattıklarınızın astımla ilgisi yok dedi..belki alerjiyide atlatmıştır dedi.
bu dönem gelen bu yaş çocukların çoğunluğu gribal enfeksiyonu bu şekilde atlatıyorlar böyle tepki veriyorlarmış..
yinede deri testi isteyeceğim dedi..6 nisana gün verdi..4 yaşını doldurmuş oluyor o tarihte..
O güne kadar koruyucu ilaç kullanacağız olası atakların arasını uzatmak veya hiç yaşamamak için..
Durum bu..Nasıl şükrediyorum,nasıl sevinçliyim bilseniz..
Kızımda iyi çok şükür..Çıkarmadı bugün yarın okula gider artık...
Gayet iyi bence
Sen bayağı iddialısın bu sefer..İnşallah olacak..
Yenacım inan çok sevindim gözün aydın canım inşallah o testi güzel sonuçlarla atlatıcaksınız.Kızında iyileşmiş ohh rahat bir nefes alırsın sende şükür.Umduğumdan çok iyi geçti nursenacım..Çok tedirgindim,endişeliydim..
Dua ede ede hastaneye gittik..Röntgen filmi dahil tüm sonuçları inceledi,uzun uzun muayene etti..bir sürü sorular sordu dr.anket gibi..
Tahlil sonuçları ve sizin hastayla ilgili anlattıklarınızın astımla ilgisi yok dedi..belki alerjiyide atlatmıştır dedi.
bu dönem gelen bu yaş çocukların çoğunluğu gribal enfeksiyonu bu şekilde atlatıyorlar böyle tepki veriyorlarmış..
yinede deri testi isteyeceğim dedi..6 nisana gün verdi..4 yaşını doldurmuş oluyor o tarihte..
O güne kadar koruyucu ilaç kullanacağız olası atakların arasını uzatmak veya hiç yaşamamak için..
Durum bu..Nasıl şükrediyorum,nasıl sevinçliyim bilseniz..
Kızımda iyi çok şükür..Çıkarmadı bugün yarın okula gider artık...
Aaaa çok iyi bir şey acaba her hastahanede geçiyormu?Bir şey diyeceğim bilginiz olan varmı bilmiyorum..
devlet hastanelerinde artık akupunktur yapılıyormuş obez ve kilo vermeyen hastalara...
Tabii bir miktar para veriliyormuş yine..
Nursena bence yediklerin çok değil bence.
Çok haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum nursena çok acıkırsam gece 2 badem yiyorum o beni tok tutuyor.aslında bende az yedikce kendimi daha znde hissediyorum aksam tıka basa yedikten sonra bi uyuşukluk çökerdi anlatamam
şimdi daha dinç hissediyorum kendimi
Bencede siz artik bu topikte duramazsiniz o ne siklik o ne zerafet ayol
Bence artik yilin mankeni topigine falan gecin
Ayyyyyyyyy özlemcim canim cok gecmis olsun tatlim.
Nazara geliyosun diyorum sana nazara cikma biraz evden bak kötü gözler nazar ediyo sanaHeeeh simdi oldu
Aynen aksamdan beri acamadim sinir oldum anca girebildim
Bu arada nasilsin beyzus ablam
İyiyim canım...Diyet yapıyorum...
Sen nasılsın...
Neyse site de düzeldi şükür....
çok sevindim ablacim insallah alerjik bir sorunda çikmaz
Geçmis gitmis olsun bidahada yasamasin(Amiiiinnnnn)
Kizininda iyi olmasina sevindim
yenacım dermanabla vardı ya hatırlarsın o gidiyordu akupunktur için devlet hastanesine yanılmıyorsam 25 lira gibi bişey demişti
ama bir de şu varki ben akupunktura güvenmiyorum bırakınca geri alınır gibi geliyor bana
Yenacım inan çok sevindim gözün aydın canım inşallah o testi güzel sonuçlarla atlatıcaksınız.Kızında iyileşmiş ohh rahat bir nefes alırsın sende şükür.
Aaaa çok iyi bir şey acaba her hastahanede geçiyormu?
İyi geceler beyzuş abla bende 20.00 den beri giremiyordum acayip bir boşluk oldu çok alışmışıoz ya birbirimize ben sizleri çok seviyorum...İyiyim canım...Diyet yapıyorum...
Sen nasılsın...
Neyse site de düzeldi şükür....
Özlemcim yoksun ama gelince okursun büyük ihtimal ben kahvalti yaptim söylemeyi unutmusum
Valla bila yaptim gercekten cok ciddi söylüyorum ben kahvalti yaptim ben kahvalti yaptimmm
Özlemcim yoksun ama gelince okursun büyük ihtimal ben kahvalti yaptim söylemeyi unutmusum
Valla bila yaptim gercekten cok ciddi söylüyorum ben kahvalti yaptim ben kahvalti yaptimmm
Bugün yediklerim
Sabah 2 avuç nesfit yarım bardak süt.
Öğlen 1 tane simit.
Ara 3 galeta 3 kepekli büsküvi 1 kk peynir 1 zeytin.
Akşam bir tabak az yağlı kereviz 5 yk az yağlı kıymalı karnabahar 1 bir dilim ekmek.
Ara 8/2 ayva 4/1 elma 5/1 portakal 4/1 manadalina yedim.
Kızlar yarın için heyecanlıyım uzun zamandır vermediğim kadar bekliyoruama tabi benim hep cumaları tartım bana oyun oynuyor bakalım ne olucak.
Bu rada uzun zamandır üstüme olmayan kotum oldu nasıl mutlu oldum sanki yeni almışım gibi.
Aslında haklısın yena hızlı verdiriyor ama mahvediyor benim saçlarım hiç dökülmezdi akapunkturdan sonra korkunç bir dökülme yaşadım yapılan testlerde vitamin dengelerim bozulmuştu ama böyle bişey varsa gene yaptırırım ama onların verdiği diyeti uygulamam.Çok sağol tatlım..
.sen artık daha az uğruyorsun bir sorun yok umarım...
Evet dermanablayı hatırlıyorum...Akupunktur evet çok hızlı kilo verdiriyor sonrasında hemen kiloların alınması kaçınılmaz oluyor..
İnan banucum hiç bir fikrim yok...Komşu bahsetti bugün. kuşadasında bir akrabaları varmış 150 kg. civarı ona uygulanmış..
Belki bana anlatan komşumda yanlış biliyordur o yüzden sordum zaten bilgisi olan varmı diye..
En sevdiğim öğün kahvaltıdır diyebilirm..
Büyük bir mutlulukla hazırlarım,yerim, çay keyfi yaparım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?