Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol ilknurcum o sizin güzel bakışınızdan kaynaklanıyor
yenacım dermanabla vardı ya hatırlarsın o gidiyordu akupunktur için devlet hastanesine yanılmıyorsam 25 lira gibi bişey demişti
ama bir de şu varki ben akupunktura güvenmiyorum bırakınca geri alınır gibi geliyor bana

ayyy çookk sevindim her sey olacağına varıyomuş demekkii cok sıktın kendini allah dualarını kabul etti
Gayet iyi bence
Sen bayağı iddialısın bu sefer..İnşallah olacak..

aman ne bileyim kendi capımda eğleniyom verdikcede inanamıyorum valla
15 gündür arkadaş görmedi kız baya toparlanmışsın dedi dışı kaportayı toparladık artık içteki yağlara geldi 4 kiilo oldu ayın 1 den beri

Yenacım inan çok sevindim gözün aydın canım inşallah o testi güzel sonuçlarla atlatıcaksınız.Kızında iyileşmiş ohh rahat bir nefes alırsın sende şükür.
Bir şey diyeceğim bilginiz olan varmı bilmiyorum..
devlet hastanelerinde artık akupunktur yapılıyormuş obez ve kilo vermeyen hastalara...
Tabii bir miktar para veriliyormuş yine..
Aaaa çok iyi bir şey acaba her hastahanede geçiyormu?

İlbatum canım geçmiş olsun çok zorladın bu ara belini ondan olmuş olabilir bencce pek leslie yapma sen bel fığına iyi gelmez yürüyüş en güzeli bence.

Bugün yediklerimi yaziyim bari siz gecmisi okurken :26:
SABAH:
2-3 dilim tahilli ekmek
1 2 dilim peynir
Domates , salatalik
Tavuk köftesi
2 bardak cay
ARA:
tahilli diyet yogurt
ÖGLEN:
Bir kase corba
1 dilim tahilli ekmek
AKSAM:
Haslanmis 2 kepce makarna
3-4 tane peynirli mantar dolma
Yogurtlu bir kase bezelye
AZ ÖNCE:
yesil cayla form cayi
Ay ben bugün cokmu yedim ya midem cok sis Insallah yarin artilarda cikmam

Bugün yediklerim
Sabah 2 avuç nesfit yarım bardak süt.
Öğlen 1 tane simit.
Ara 3 galeta 3 kepekli büsküvi 1 kk peynir 1 zeytin.
Akşam bir tabak az yağlı kereviz 5 yk az yağlı kıymalı karnabahar 1 bir dilim ekmek.
Ara 8/2 ayva 4/1 elma 5/1 portakal 4/1 manadalina yedim.
Kızlar yarın için heyecanlıyım uzun zamandır vermediğim kadar bekliyoruama tabi benim hep cumaları tartım bana oyun oynuyor bakalım ne olucak.
Bu rada uzun zamandır üstüme olmayan kotum oldu nasıl mutlu oldum sanki yeni almışım gibi.

İyiyim canım...Diyet yapıyorum...

Sen nasılsın...

Neyse site de düzeldi şükür....

İyiyim canım...Diyet yapıyorum...

Sen nasılsın...

Neyse site de düzeldi şükür....

aaaaaaaaaaaaa ne tesadüf bendeeeeeeeeee
Iyiyim ablacim ama az öncede yazdim zaten yediklerimi bi sislik var migdemde bezelyeden süphelenyorum
Ya da kahvalti yaptim ilk defa o fazla geldi
Evet cok sükür düzeldi neydi o ya cok sinir oldum coooooooooookkk

Özlemcim yoksun ama gelince okursun büyük ihtimal ben kahvalti yaptim söylemeyi unutmusum
Valla bila yaptim gercekten cok ciddi söylüyorum ben kahvalti yaptim ben kahvalti yaptimmm

çok sevindim ablacim insallah alerjik bir sorunda çikmaz
Geçmis gitmis olsun bidahada yasamasin(Amiiiinnnnn)
Kizininda iyi olmasina sevindim

Çok sağol tatlım..
.sen artık daha az uğruyorsun bir sorun yok umarım...

Evet dermanablayı hatırlıyorum...Akupunktur evet çok hızlı kilo verdiriyor sonrasında hemen kiloların alınması kaçınılmaz oluyor..

İnan banucum hiç bir fikrim yok...Komşu bahsetti bugün. kuşadasında bir akrabaları varmış 150 kg. civarı ona uygulanmış..
Belki bana anlatan komşumda yanlış biliyordur o yüzden sordum zaten bilgisi olan varmı diye..

Özlemcim yoksun ama gelince okursun büyük ihtimal ben kahvalti yaptim söylemeyi unutmusum
Valla bila yaptim gercekten cok ciddi söylüyorum ben kahvalti yaptim ben kahvalti yaptimmm

aferin sana ilknurcumdüzenli yemek en güzeli ama bu ara ben de genelde 2 öğün yiyorum

En sevdiğim öğün kahvaltıdır diyebilirm..
Büyük bir mutlulukla hazırlarım,yerim, çay keyfi yaparım..

İnşallah bu sefer oyun oynamaz tartı da güzel bir sonuç yazarsın sabah...Kot da olmuş üzerine ne güzel...

Kesin iyi haber var senden yarın....

Aslında haklısın yena hızlı verdiriyor ama mahvediyor benim saçlarım hiç dökülmezdi akapunkturdan sonra korkunç bir dökülme yaşadım yapılan testlerde vitamin dengelerim bozulmuştu ama böyle bişey varsa gene yaptırırım ama onların verdiği diyeti uygulamam.

En sevdiğim öğün kahvaltıdır diyebilirm..
Büyük bir mutlulukla hazırlarım,yerim, çay keyfi yaparım..

ben de çok severim kendisini bugün yapmadım yarını iple çekiyorum arkadaşlarla mükellef kahvaltı yapacağız
insan peyniri özlermi ben özledim bol yeşillki de aldım sabah olsa da yesek
tarı moralimi bozmasa da hevesim kursağımda kalmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…