Beyzuşum,datlım gıymatlım.. bi ses et hele..:))
Kalan arkadaslarim canlarim cicilerim bise sorucam cocuklar balik istediler nasil yapsamda hafif olsa ben firinda sevmiyorum bi önerisi olan varmiii ???
Tatlım tam topiğe girip 2 satır yazdım;Egenin babası msn den yazdı ona daldım.Topiğe gidip geliyorum ama Onur devamlı yazıyor.Bir şey diyemedim.
Kalan arkadaslarim canlarim cicilerim bise sorucam cocuklar balik istediler nasil yapsamda hafif olsa ben firinda sevmiyorum bi önerisi olan varmiii ???
İyi geceler diliyorum arkadaşlar...
Yarın çok güzel olur inşallah hepimiz için...
İyi geceler canım...
Bende uyuyayım çok yorgunum...
Bende sebzeli hic sevmem yenacim onun icin tavada yapicam yarin ola hayrolaTavada yap ilknurcuğum..Çok az yağla..
biz sebzeli balık hiç sevmeyiz o nedenle ben tek tip balık yaparım hep..genelde ızgara veya tavada..
canım ben söyle yapıyorum.. teflon tavanın sadece dibini yaglıyorum.. tepsi yaglar gibi..
balıkları iyice yıkayıp süzüp azıcık mısır unu ya dagaleta ununa bulayıp tavaya sırayla diziyorum sıkı sıkı..
1 kg balıgı 2 kerede pişiriyorum işte sen düşün sıkılıgı
sonra ocagın altını kısıp kapagını örtüyorum piştigini anlayınca açıyorumki altını rengi kızarsın..
onu bir servistabagına ters cevirerek alıyorum...tavanın dibine 1 kaşık daha yag koyup pişmeyen tarafıda aynı sekil pişiriyorum..ama servis tabagını tavaya oldugu gibi kaydırıyorum.tek tek dizerek degil..
hiç yaglı olmuyor..hem hafif hem de lezzetli.. umarım anlatabilmişimdir..
orada da bizim burdaki gibi hamsi,istavrit.tekir varmı?balıklar aynımı?
İyi geceler canım...
Bende uyuyayım çok yorgunum...
mmeryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Senle ikimiz kaldik banada müsade
Iyi geceler cnm Allah rahatlik versin öptümmm
selam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
nursena tebrik ederim seni canım
fadime sen de iyi vermişin bu hafta devamı da gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?