Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalan arkadaslarim canlarim cicilerim bise sorucam cocuklar balik istediler nasil yapsamda hafif olsa ben firinda sevmiyorum bi önerisi olan varmiii ???

Tavada yap ilknurcuğum..Çok az yağla..
biz sebzeli balık hiç sevmeyiz o nedenle ben tek tip balık yaparım hep..genelde ızgara veya tavada..

Kalan arkadaslarim canlarim cicilerim bise sorucam cocuklar balik istediler nasil yapsamda hafif olsa ben firinda sevmiyorum bi önerisi olan varmiii ???

canım ben söyle yapıyorum.. teflon tavanın sadece dibini yaglıyorum.. tepsi yaglar gibi..
balıkları iyice yıkayıp süzüp azıcık mısır unu ya dagaleta ununa bulayıp tavaya sırayla diziyorum sıkı sıkı..
1 kg balıgı 2 kerede pişiriyorum işte sen düşün sıkılıgı
sonra ocagın altını kısıp kapagını örtüyorum piştigini anlayınca açıyorumki altını rengi kızarsın..
onu bir servistabagına ters cevirerek alıyorum...tavanın dibine 1 kaşık daha yag koyup pişmeyen tarafıda aynı sekil pişiriyorum..ama servis tabagını tavaya oldugu gibi kaydırıyorum.tek tek dizerek degil..
hiç yaglı olmuyor..hem hafif hem de lezzetli.. umarım anlatabilmişimdir..
orada da bizim burdaki gibi hamsi,istavrit.tekir varmı?balıklar aynımı?

Son düzenleme:
Tavada yap ilknurcuğum..Çok az yağla..
biz sebzeli balık hiç sevmeyiz o nedenle ben tek tip balık yaparım hep..genelde ızgara veya tavada..
Bende sebzeli hic sevmem yenacim onun icin tavada yapicam yarin ola hayrola

Kizlaar ben itiraf ediyorum burda hic balik pisirmedim unuttum gibi bisiy
Merycim cok sagol sen anlatirken annem geldi aklima oda cok ski ski dizerdi ay annemide cok özledim ben yaw
Cooookta güzel anlattin valla sagol cnm
Her cuma büyük bir pazar kurulur merycim buraya . Türk bir adam varmis o satiyormus ama nerden geldigini bilmiyorum. Cesit cesit balik varmis . Arkadaslar tavsiye ettiler. Taze oluyomus. Yarin bulabilirsem bende ondan alicam. Unutmazsam nerden geldiklerinde sorarim cnm .

Son düzenleme:
mmeryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Senle ikimiz kaldik banada müsade
Iyi geceler cnm Allah rahatlik versin öptümmm

selam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..

günaydın kızlar ben belim yüzünden doğru dürüst spor yapamıyorum ama allahtan bu hafta kilo almamışım bu hafta spor zaten yok
kilom 104.8
bunada çok şükür insan yerinden kalmadan kilo almamak ta benim için bir başarı diye görüyorum

zeynep ablacım dualarımız seninle ALLAHTAN ACİL ŞİFA DİLİYORUZ TEZ ZAMANDA EVİNİZE DÖNERSİNİZ İNŞALLAH ALLAH HİÇ KİMSEYE ACI GÖSTERMESİN ......AMİN

günaydın kızlar bu hafta aldıgım kiloların birazını verdim inşallah haftaya hepsi gider yani 98 kilodan başlarım birazzor ama mucizeyeye kalmış benim işim
geçen hafta 103.4
bu hafta 101.9

herkese hayırlı cumalar diliyorum
Allah tüm hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda nasip etsin
zeynep ablacım Allah gücünü kuvvetini artırsın rabbim herşeyin en iyisini güzelini bilir senin için en hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…