Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canum benümmm allah şifa versin inşallahhh
baharrrr tartıldınmııı merak ettim
ılbatu adet oldum aksam sence fazla cıkmışmıyım tartıda

merhabalar günaydın ben geldim nasılsınız güzel bayanlar kilo veren vermeyen sabit kalanları canı gönülden tebrik ediyorum kilo bildirimimi yapıp kaçacağım
geçen hafta 90.600
bu hafta 89.900
sporum yok
herkes kendine çok iyi baksınnn

aaaa saat kaç olmuş ben o uttteşemmmm kilomu bildirmemişim beyzuşuma sevgilerle

geçen hafta.....93,700
bu hafta..........93,400
fark..................300 gr bunada şükür

günaydın ne güzel kilo veriş herkez bende dün arkadaşa kahvaltıya gittim hemde ona aşure yaptım hemen artıya geçtim dün 1 kilo daha eksiktim....
bugün 114.5 ...

Iyy pirinç lapasımı 1 kere pirinç lapası yapma gafletinde bulundum ondan beridir pirinçten nefret ediyorum yağsız tuzsuz hiiiiiiçbirşeye benzemiyor ve işin kötüsü nefret ediyorsun

aaa niye ya ben sulu çorba kıvamında yapıyorum az tuzumu atarım ya yoğurt ,nane yada kırmızı biber ,domates falan yakışanlarla yerim güzel olur (sevmediğim yemek varmı acaba yaaa:))))))

herkese merhaba maşallah herkesler kilo vermiş bu hafta

geçen hafta 98,8
bu hafta 98
giden 800 g
sporum 45 dk ama yazmayabilirsin yenacım.

spor yapmadığım hafta kilo verdim ben anlamadım ama oruç tuttum 3 gün onun etkisi oldu heralde.

şimdiden azmeden ve yola devam eden arkadaşlarımı kutluyorum.

yenacım yavrunun iyi olmasına sevindim.Rabbim dermansız dert vermesin.

zeynep abla size de Rabbim güç kuvvet versin belirsizlikler yorar insanı dualarımızdasın.

ceco canım sen ne kadar iyi yüreklisin karşılıksız verebilmek bir erdemdir.maşallah sana. Allah tekrardan sabır versin eşine.

ayse canım ödemler gider haftaya merak etme.

şimdi gidiyorum işler yoğun akşam görüşürüz inşallah hepinizi seviyorum.

Canımsın ne diyeyim..O halde bile bizleri düşünüp iyi temennilerde bulunuyorsun..
Allahım bu mübarek günde sana güç,sabır eşin içinde hayırlı bir kapı açar inşallah..
Nerde varsa tüm hastalara hayırlı şifalar diliyorum..

Sağolasın doğacım...Evet arada size uğradığımda denk geliyorum o arkadaşın menülerine.. mümkün değil ben sürekli yoğurtla beslenemem..sevmemde zaten..
sakıncalıda buluyorum aslında bir ömür boyu bu şekil beslenemeyeceğine göre..
hep başa sarmış olacak bir yerde...
tabii maşallah diyelim büyük başarı yaptığı..

Bu iş körler sağırlar birbirini ağırlar oldu::))))Dün sabah çok erken kalkmıştım sana anlattığım bişey vardı ya onun işlemlerini yaptırmaya başladım koşturuyorum bu ara.

.

Canım benim hayırlısı inşallah..MErakla takip edeceğim seni..

Son düzenleme:
Salaaaammm..

Nevinciğim 5 dakikayla benden öndesin.:))
45 dakika 45 dakikadır küçümseme lütfen.:))

----------------

Gelelim zurnanın zırt dediği yere..:)
Efemm sporumu açıklıyorum dan dan dan dan..:)) 40 dakika..:)) Nazar etmeyin noolur spor yapın sizinde olur..

Kİlom 99.9

aaa niye ya ben sulu çorba kıvamında yapıyorum az tuzumu atarım ya yoğurt ,nane yada kırmızı biber ,domates falan yakışanlarla yerim güzel olur (sevmediğim yemek varmı acaba yaaa:))))))

=) Zevk meselesi canım ben zaten pirinci oldum olası pek sevmem 40 yılda bir pilav yerim falan olmasa da 40 yıl aramam sen seviyorsun demek bir de çeşitlendirmişsin ne güzel ben tatsız tuzsuz yağsız yapmıştım nimete laf edilmez ama hiç yenecek gibi değildi.

sen en iyisi meyve ye tüm gün :)))

zaten sorma öyle oluyor iş yerindeyken :) kahvaltı minicik sonra aksama kadar yediğim mandalinanın haddi hesabı yok size masamdaki mandalinaları göstermek istiyorum

Iyy pirinç lapasımı 1 kere pirinç lapası yapma gafletinde bulundum ondan beridir pirinçten nefret ediyorum yağsız tuzsuz hiiiiiiçbirşeye benzemiyor ve işin kötüsü nefret ediyorsun

canikom ödem atmak için 2 gün dayanacağız yiyeceksek yapacak bişey yok. bak baharatlarla ne güzel renklendiriliyormuş

MAsandaki mandalina olayım yavyuuummm..

ŞAkamı, gerçekmi yoksa mandalina bahçenizmi var.?

Son düzenleme:
selam tontonlarım nasılsınız ben kötü bir hafta geçirdim. belki bu hafta 89 u görcektim ama boğazım durmadığı için göremedim. neyse sonuçları görmeye gelirim. öpüldünüz...

Canım ben yaptırdım e çok memnunum yıllardır kullanıyorum.

Geçmişi yeni okuma fırsatım oldu canım biraz geç yazıyorum ama

Ön dişinemi yaptırmıştın banucum :26: ağrı yaptı mı yaptırdıktan sonra apse falan oldumu :26:

Geçmiş olsun Bahar;
Göndermişsin dişin birini...Devamı sağlıkla gelir;kurtulursun diş derdinden inşallah...

Kaplama ve estetik dolgu konusunda sana verebileceğim bir fikrim yok...Üzgünüm canım...

Sağol ablacım düşünüp yanıt yazman bile yeter

Geçmişi yeni okudum Yenacım geçmiş olsun kızına ...

s
benim dr. estetik dolgu yapıyor bakınca anlaşılmıyor ben memnunum dolgumdan

Hmm memnunsan demek bu doktor diğer kaplamadan yaptırayım daha çok para kazansın diye öyle dedi bana demek

bahar dişini çektirmişsin çok geçmiş olsun...

Sağol canım birini çektirdim sırada daha çooooook var

merabalarr kızlarr nasılsınızzz...???bugün kilolar bildiriliyorrr ben ilk defa inş listeye giricemmm ve şimdi acayip bi heycan basta şaka gibi....

yapılan sporlarıda bildirmişsinizz.z...bunu bilmiyordummm..hafta boyu yapılanımı yazıyoruzzz??yoksa bugünümüü??? bide bi soru daha komik amaa....nasıl tartılıyorsunuzzz??kayafetlerinizlemiii....? ben üstümdekilerle tartıldımm:44: :44:

vee muhteşemmm kilomuu açıklaıyorummmmm....98.5 evet kızlar tam tamına 98.5 imm... allahımmm yaaaaaaaa 7 rakamlarıdaa buraya yazmayıı nasip et banaaaa

12 aralık da başladım:::::100.6
23 aralık bugün:::::::::::98.5 bunada şükürr..

herkeze diyetinde başarılarr kızlarrrrr ........

süpersin yena kilolar verilmiş sporlar yapılmış.saka bir yana beyzus ablanın şişlerinden lazım bize çok tembeliz. gerçi sende bende hastalıklarla uğrasıyoruz bu ara eşimin beli hala tutuk çorabını bilem ben giydiriyorum canımyaa

yeşimmm nasılsın canım. meyveler süper görünüyorda çok fazla yemek mideyi genişletiyor.öptüm seni.

slm kizlarrr
69.5kg
spor yok

offf offf kilo aliyom ama az kaldi 9gunum kaldi sonra ramazan oruc borcum bitcek 01.01.2012 de tam gaz yeniden baslicammm
dun kardesimin hanimi asure yemeye cagirdi gitmedim ama evdede kurabiyeler yedimmm offf offf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…