Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk beyzuş abla..ellerine sağlık..

Selammlarrr çok özür dilerim geciktim ((((

En son kilom : 88.00
Bu hafta : 86.800
Fark : 1.200
Spor : bol bol ev işi :)))) (yok yani)

Kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorum.Umarım hepimiz yaza çıtır oluruzz

eline sağlık...

çok iyi efsun maşşallah çoğunluk güzel kilolar verilmiş bu hafta

özür dileriiiimmmmmm geciktim ((
kilom : 101.4 ( bu hafta spor yapamadım bol bol ev işi yaptım biraz kafam kalabalıktı..
diyetime uydum ama veremedim yinede.. haftayaada memlekete gidicemm ama yine bildirim yapıcam
geciktigim icin kusura bakma

temizlikte üşütüysen olabilir geçmiş olsun

bravooooooooooo
valla anlamadım dr. sordum bu test
başka kanserleride belirtirmi dedim yok sadece meme dedi
ama dün internetten araştırdım
kolon kanserinde 45 yüzde
akciğerde yüzde 25
overde de yüksek çıkıyormuş
dr. hayır dedi
anlamadım özelliklede belirttim ailede akciğer kanseride var dedim yok dedi
sanki araştırılması gerekmezmi
ben bilemedim
başka dr. ada gitsemmi
ne dersin ablacım

ellerine emeğine sağlık nasılda uğraştırıyoruz seni ya birde bekleyip liste düzenliyorsun

Canım temiz çıkan sonuçlar için gözün aydın..diğeride kesin temizdir bişey yoktur..Yüreğini ferah tut lütfen...

Seni öpüyorum şap şup..Ayrıca kocaman tebriklerimi ve maşallahımı gönderiyorum sana..
büyüksün..
Söz vermiştik sen sözünü tuttun ..ben her zamanki gibi tutamadım sözümü..
Genelde sözüne,özüne güvenilen doğru biriyim ama gel gelelim ağırlık konusunda bir disiplin sağlayamıyorum..
Senden çok utanıyorum ve herkesin önünde özür diliyorum..

Bundan sonra asla kilo vermeyle alakalı iddia veya süre belirlemeyeceğim.. eğer unuturda gaza gelirsem beni uyarın lütfen..
artık çok eminim o tür girişim bende ters tepki yaratıyor..
belki o yüzden şimdiye kadar veremedim kilo..

Kolay gelsin ..muhakak endokrin seni diyetisyene yönlendirecektir..
Söylenenleri dikkate alır azıcıkta yürüyüş yaparsan yaşın gereği çok hızlı kilo verirsin.. sakın şok diyetler yapma..
Henüz çocuk yaştasın sağlığın çok daha önemli...

sevgiler,

Son düzenleme:

sağol canım umarım temizdir

kilo vemişsin bu hafta bu sefer bırakmadan devam edceksin ben inanıyorum

SPORCULARIMIZ

3meleğmvar..............350 dakika................

Toztoprak.................290 dakika...............

Derin.......................270 dakika................

asumanzeynep..........250 dakika..................

ece78.....................200 dakika................

İlknur.....................180 dakika................

İlbatum...................150 dakika...............

Umutttt...................115 dakika.............

Ceco.......................100 dakika............

Banu.......................70 dakika..............

Nevzamansız.............45 dakika.............

YENA.....................40 dakika............

Son düzenleme:
hamd olsun hastalıklarla uğraşsakta iyiyiz.canım ebnde meyve cok yerdım eskıden ordan biliyorum.disiplinle gidiyorsun yazık etme.

sakın hmen strese sokma kendini canım.beyzuş ablanın dediği gibidir inşallah.kontrollerini olursun hiçbişeycikte çıkmaz.

yenacım listede derece yapmışız ama sondan hani bizim taçlarımız

bende yarışlara katılmam yüzüm yok hiç birinde başarılı olamadım zaten genelde hırssız bir yapıya sahibim iradesizmi demeliyim yoksa

yena ve beyzuş ablacım ellerinize sağlık

Çok sevindim yavrularının iyi olmasına. Babamın dediği gibi allerjik astımla ilgili bir durum yokmuş ne güzel. Olsaydı da tedavisi var artık. Ama olmaması daha güzel, o da kesinlikle enfeksiyon kaynaklıdır demişti. Burun tıkalı diye gittiğimizde verdikleri spreyler, şuruplar anti-allerjen içerikli oluyor genelde :)) Bizde allerjik yatkınlık vardı; ilaçları düzenli kullanarak epey düzelttik. Barış büyüdükçe çok daha iyi olacak, eminim.
Umarım sen de rahatlamışsındır canım :)) Bu arada gidişat çok iyi maşallah İkili rakamlar geldi bile :)
Allah kolaylık versin, dayanma gücü versin, şifa versin (
selam tontonlarım nasılsınız ben kötü bir hafta geçirdim. belki bu hafta 89 u görcektim ama boğazım durmadığı için göremedim. neyse sonuçları görmeye gelirim. öpüldünüz...
Umarım sadece diyet açısından kötü bir haftadır?? ve de keyfin yerindedir. Haftaya görürsün inşallah...
Canım, bilgi sahibi olduğum bir konu değil ama mamografi ve ultrasonun temiz çıkması iyi bir şey öyle değil mi, asıl önemli olan onlar değil mi??
...harikasın canım ya bende o disiplini yapıyorum bu hafta bakalım bugün 3. günüm helvadan sonra başladım hemen :))))

...
Yok canım, pek disiplin uygulayamadım demek istemiştim ben orada. Suyu artırdım sadece ama bu hafta eski diyetisyen listemi uygulamaya çalışacağım...

Harikasın Bu hafta ben tacı rüyamda görebiliyorum ancak Önümüzdkei haftaya kaldı ümitler :)) Ellerine sağlık bu arada, teşekkür ederiz liste için..

tşkler yena ellerine sağlık

tebrikler arkadaşım tam gaz devam sende rakibimsin aramızda 100 gram var

tşk..dün 101 geliyordum bugün 102 moralim bozuldu ( haftada 1 kilo iyi galiba öpüpte başıma koyayım

tebessum cnm belkide yanliklik olmuştur takma kafana gecendede yigenime metopolizma hastalığı var demişlerdi tekrar kan aldılar temiz çıktı

beyzus ablacim ellerine sağlık ablacim tavas yavaş kilo verirken az kaldı 20kg olacak masallah
yenacim ellerine sağlık liste için seneye benide liste alırsın dimi
yenacim barışın sonucuna çok sevindim temiz çıkmış
ya kızlar telden alıntı yaptim ama yazamadim ayrı ayrı sinir etti
dün kardeşimin hanimi asure yemeye çağırdı gitmedim ama Aklim takıldı aklımda ağırlık yapmasın dimi gidip yiyeyim iftarimi asureyle yapacam

anladım canım öyle diyorlarsa öyledir ama çokmuş valla 1 taneyle insan doymuyor sonuçta :) iyi yapmışsın canım uyar tabi...
sağol canım inşallah geçecek yani....
harikasın ablacım ya maşallah sana ...
merhaba arkadaşlar

geçen hafta kilo:103
bu hafta kilo:102

290 dakika sporum war bu hafta.

oğlumla ilgilenmekten anca açabildim bilgisayarı kusura bakma beyzuş abla
süpersin sende......
canım çok geçmiş olsun iyi çıkmasına sevindim, diğerinide kafana takma düşer inşallah, kalbini ferah tutmaya çalış canım
ellerine emeğine sağlık ablacım...
bende ev işi yaptığım hafta 1400 vermiştim, yine camlara mı çıksam ,dolap molap girişsem :)))
ellerine sağlık yenacım... haftaya böyle olmasın bak :)))) 40 +40+40 .... olsun :)

hımm suyu artırdın demek eee ben suyu zaten çok içiyorum ne yapmam lazım musluğa hortum bağlayıp ağzımamı dayasam :)))
diyet listene uyar ve bol bol su içersen bence haftaya çok güzel bir bildirim yaparsın eminim....

ibatum cnm ailenle gecircekmissin yılbaşını tatlılar yiyecekmissin ama yarisimiz 1 ay surcek sen telafi edersin cnm haftaya cuma başlıyoruz kilo bildirimiyle 27.01.2012ye kadar başka fikri olan solesin
yarisanlar 3melegimvar ibatum asmanzeynep toksin __ece78 hiç bişey solemedi ececim ıstersen kapimiz açık

Başka dr'a gitme canım.Belli ki sonuca inanmamış...Tekrarlatacak..

Bence ;sadece yüksek çıkan değerini başka(daha güvenilir olmasına dikkat ederek) bir laboratuvarda yaptır.Önceden yüksek çıtı falan da deme sakın.Kontrol ettiriyorum deyip yaptır canım ve endişelenmeyi bırak..Başka değerlerinde yüksek ve negatif sonuçlar olmadıkça tek yüksek değerle karar verilmez.Dr'unda teşhis koymamış zaten.Bu yeteri kadar iyi işaret...

YENAM;

Tebrik ediyorum,öpüyorum ve seni çok seviyorum.

Listeye dönüşün muhteşem oldu.İşte benim kardeşim budur dedirttin bana...

Özür ne demek....Duymamış olayım.Hatta duymadım;kimse duymadı.Sen mutlu,huzurlu ol;kilolar gider merak etme ..Ben senin ne kadar güvenilir biri olduğunu çok iyi biliyorum..

Ayrıca güzel sözlerin için çoookkk teşekkürler...

Eline sağlık diyen herkesi öpüyorum....

Tebrik ederim hanımlar..Gayretinizi alkışlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…