- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
günaydın hayırlı cumalar kızlar...
Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
BEYZUŞ ablam...
kilo...98,7
spor yok diyet yok -300 ....))
bak burda var ben az tuz atıyorum tansiyon düşmesin diye yoğurt katabilirsin yada yanında salata ile yiyebilirsin zorlamıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
ya tek çekindiğim benim insülin direncim yüzünden doktorum zaten pirinci azalt yemesen daha iyi hatta dedi. bide bu diyeti yaparsam heralde yanlıs bisey olmus olur. yinede sagol canım benim...
sağol nilüferim valla çok fena belim ama bugün daha iyi gibi ....Çok geçmiş olsun..bel ağrısı çok kötü bişey.
KEsinlikle katılıyorum..
İncecik olmuşlar..
ahahahaha
Canım sende gayet iyi görünüyorsun haksızlık etme kendine..
çok yememişsin aslında ......6 adet yaprak 1 kabak dolma 2 kasık yoğurtlu kereviz cok oldu amma akşam yemeğim öğlen ıvır zıvırın yemenin sonucu
yyyaaaa adet oldumm tartıda cok cıkarmıyımkiii yarınn offff
çok geçmiş olsun canım....Umduğumdan çok iyi geçti nursenacım..Çok tedirgindim,endişeliydim..
Dua ede ede hastaneye gittik..Röntgen filmi dahil tüm sonuçları inceledi,uzun uzun muayene etti..bir sürü sorular sordu dr.anket gibi..
Tahlil sonuçları ve sizin hastayla ilgili anlattıklarınızın astımla ilgisi yok dedi..belki alerjiyide atlatmıştır dedi.
bu dönem gelen bu yaş çocukların çoğunluğu gribal enfeksiyonu bu şekilde atlatıyorlar böyle tepki veriyorlarmış..
yinede deri testi isteyeceğim dedi..6 nisana gün verdi..4 yaşını doldurmuş oluyor o tarihte..
O güne kadar koruyucu ilaç kullanacağız olası atakların arasını uzatmak veya hiç yaşamamak için..
Durum bu..Nasıl şükrediyorum,nasıl sevinçliyim bilseniz..
Kızımda iyi çok şükür..Çıkarmadı bugün yarın okula gider artık...
sağol canım ne kadar istesemde bebişle olmuyor mecbur ayaktayız :)Geçmis olsun ablacim kizina
çok zor bir durum canim esinin sana ihtiyaci var sende kendini yipratma dikkat et kendine
Tekrar basiniz sagolsun Mekani cennet olsun
RABBIM sabirlar versin
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin
canim buaara yasadiklarin kolay seyler degil senin amelita Annenin ameliyati derken bide çocuklar haliyle yoruldn insallah çabucak toparlanirsin bak esinin gelmesinede az kalmis birakma kendini biraz daha gayret etsen kilo yonunden sasirtsan
canim uzulme insallah biran once atlatirsiniz bu sureci
Geçmis olsun canim dikkat et kendine
Bende katilmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
çok sevindim ablacim insallah alerjik bir sorunda çikmaz
Geçmis gitmis olsun bidahada yasamasin(Amiiiinnnnn)
Kizininda iyi olmasina sevindim
valla inanıyorum artık dediğine nazara geliyorum ben ya :)Bencede siz artik bu topikte duramazsiniz o ne siklik o ne zerafet ayol
Bence artik yilin mankeni topigine falan gecin
Ayyyyyyyyy özlemcim canim cok gecmis olsun tatlim.
Nazara geliyosun diyorum sana nazara cikma biraz evden bak kötü gözler nazar ediyo sanaHeeeh simdi oldu
Aynen aksamdan beri acamadim sinir oldum anca girebildim
Bu arada nasilsin beyzus ablam
fıstığım ben 3 haftadır yapıyorum hiç sorun olmamıştı sanırım ev işi yaptım ya hızlı yapayım derken ani bir hareketten kaynaklandıİlbatum canım geçmiş olsun çok zorladın bu ara belini ondan olmuş olabilir bencce pek leslie yapma sen bel fığına iyi gelmez yürüyüş en güzeli bence.
aferin sanaaaaaaaaa,benden kocaman bir 100 :)))Özlemcim yoksun ama gelince okursun büyük ihtimal ben kahvalti yaptim söylemeyi unutmusum
Valla bila yaptim gercekten cok ciddi söylüyorum ben kahvalti yaptim ben kahvalti yaptimmm
mısırununa az tuz ekle balıkları tavaya çiçek gibi sıkıca diz 1 kaşık yağ koy kızart sonra servis tabağıyla ters çevir vve aynı işlemi yap ya da ızgara yap ,afiyet olsun :)Kalan arkadaslarim canlarim cicilerim bise sorucam cocuklar balik istediler nasil yapsamda hafif olsa ben firinda sevmiyorum bi önerisi olan varmiii ???
çok geçmiş olsun alllah şifa versin ablacım...selam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
eeeee süper canım ya bravooooooogünaydın kızlar bu hafta aldıgım kiloların birazını verdim inşallah haftaya hepsi gider yani 98 kilodan başlarım birazzor ama mucizeyeye kalmış benim işim
geçen hafta 103.4
bu hafta 101.9
kız o kadar yedim içtim dedin ,regl oldum dedin ama maşallah sana .... hep böyle ol inşallah....kızzlarrrrrrrrrr günayyyydınnnnn hayırlı cumalarrrr
kilom geçen hafta 88.500
buhafta87
bence sen artık eksilme süper olmuşsun .....geçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
giden 200 gr Allah a şükür eksilme başladı
sporum 250 dk
aynen öyle canım dinlenmek bana yasak :) sağolasın....hemen bakıyorummmmm
geçmiş olsun canım küçük çocukla zor yatıp dinlenemezsinde
bende öyle yaparım güzel oluyor
ablacım dualarımız seninle hayırlısını versin rabbim
ooooo çok iyi
sen şu pirinç lapasını becerebilirsen yap canım fayda eder, metabolizma hızlandıran diyetlerdende deneyebilirsin...inşallah canım benim tsk ederim...
bütün dualarımız seninle ablacım
aminnnnn canım sanada hayırlı cumalar...
amiiiin...
bu cumalara bayılıyorum. okadar güzel dualarla günümüze merhaba diyoruzki gerçekten kendimi cok iyi hissediyorum. Sayenizde oluyor bu tsk ederim...
Kilomuda konuda yazdıgım gibi masallah koruyorum 3 haftadır aynı yerdeyim. bakalım 2 sene kadar 84 kiloydum sanırım bunun altına inmek beni cok zorlayacak. hepinizi öpüyorum
ooooo süper gitmiş hep böyle olsun inşallah....Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ilk evvela
Dün okadar yorgundum ki inanın parmağımı kaldıracak halim kalmadı. Sizleri okadar çok özledim ki anlatamam sizlerle sohbet etmeyi dertleşmeyi. İnanılmaz yoğunluk vardı dünde hatta salıya kadar devam edicek çünkü 7sine kadar kuran okunacak ikindiden sonra. Bütün gün evin kapısıyla mutfak arasında maraton yaptım sayılır. Bir ara çocukların olduğu odaya girdim diğer odaya geçmelerini söylemek için tam arkamı döndüm pat diye bir ses :26: o kalabalıkta artık hangisi benim küçük civcivi ittiyse dolap kapısına yüzünü yapıştırdı :26: hemen buz falan koyduk ama az da olsa yüzünün bir tarafı morardı. RAbbime çok şükrettim o an ya gözüne gelseydi diye.
Sonra tabi kızıma babası baktı da ben yine asıl mekanım olan mutfağa daldım. Büyük görümce kuran okuyordu zaten küçüğüde maşallah aldı çocuğunu ayağına sabahtan akşama kadar salladı :26:
En son herkes dağıldıktan sonra KVye verdi çocuğuda yerinden kalkabildi. Eşimle bir ara dışarı cıktık bir işi halletmek için aslında yanlız gidicekti ama sende gel hem bir hava alırsın hemde biraz dinlenmiş olursun dedi. Dışarda o acısının içinde bile bana teşekkür etti herkesten çok sen yoruldun bütün herşeyi sen yaptın allah senden razı olsun dedi. İnanın o anda bütün yorgunluğum sanki bir anda gitti.
Neyse yaa Allahın izniyle eşimde çok çabuk toparlanacakben fazla kalamayacağım için hem kısa keseyim hemde bildirimime geçeyim
Geçen hafta 112 kilo
Bu hafta 111.4 kilo
Maalesef sporum ancak 100 dakika ama kaç gündür yapmış kadarda oldum.
İnşallah yavaş yavaşta olsa hedefime ulaşabileceğim. Darısı hepimizin başına
Dün dışardayken eşime bile bu duygumdan bahsettim ya bu nasıl bir şeydir banamı öyle geliyor yoksa gerçekten bu durumlar normal midir diye. Eşimde acı ama gerçek hayat devam ediyor he bizde adettir evde ölürse cenaze odada yanlız bırakılmaz dedi yani onlara ataları o şekilde öğretmiş başka türlüsünü bilmiyorlarmış. Bazen ben bile inanamıyorum şaka gibi giyor bir an sanki ölümü yaşamamış gibiyim sanki her an kapı çalacakta eve gelecekmiş gibi hissediyorum nedense dedi.
Tuhaf bir durum aslında hatta düşünüyorum RAbbim geçinden versin acaba insan kendi anne babasıylada aynı şeyleri hissedermi diye ama eşimde benim duygularımın gayet doğal olduğunu düşünüyor ama bir yandanda işte hayata tuttunmak zorunda olduğunu bildiği için biraz kendini frenliyor.
Tuhaf ama hayattımızda olan şeyler :26::26:
Bu arada iddadaşıminşallah ben yokum diye motivasyon boşlanmamıştır bak bir iki güne kadar yanına dönerim artık. Eşim bile artık biraz gir nete deşarj ol falan demeye başladı sağolsun.
Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah şuan daha iyisindir özlemciğim. Birde iyice ağrıların geçmeden spora başlamada kronik hale gelmesin yada daha da büyük soruna yol açma canım
Bu arada senide çok özledim be arkdaşım
Ablacığım taziye dileklerin için çok teşekkür ederim. RAbbim senin eşine ve tüm hastalara şifa versin inşallah... Aminnn
Ümidini yitirme sakın güzel ablam sonuçta herşeyde bir hayır vardır.
İnşallah senin eşinle ilgili en kısa zamanda hayırlı haberler alırız
Allah yardımcın olsun ve sana sabırlar versin.
Ağzına diline sağlık Güzel Ablam inşallah Rabbim bu güzel duanı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eder.
O güzel yüreğinden geçen tüm dileklerin gerçek olur inşallah .... Aminnnnnnnnnnnnnn
Geçen hafta 105.5
bu hafta 104.5 çok şükür 1 kilo gitmiş perşembe günü 104 çıkmıştım her cuma oluyor bu bana hep fazla çıkıyorum acaba tartı stresindenmi oluyor.
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.
Belin nasıl oldu özlem leslie yapma beli çok zorluyor canım.
evet canım haftada 1-1,5 banada normal geliyor ama fazlasıda kabulüm tabi :) 1800-1900 verdiğim haftalarda olmuştu ahhh ahhh nerde o günler :))))ayyy inşallah yaza ankaraya hedefimde gitmek istiyorum
gr ollsun giden olsunnn
sanada hayırlı cumalarrr allah dualarını kabul etsin
ne güzel bünyen alıştı demekki kilo vermeye yolsa sende şu gıcık kaptığım ayy yiyorum yiyorum ama kilo almıyorum diyen hatunlardanmı olcennnn
süper bence haftada 1 normal beriyoruz asırısı geri döner zaten
sen görevini yapıyosun ne güzel hiç yapmam desekte eşlerimizin hatrına vijdanıamız için kendimizi yoruyoruz allah elbet karsılığını verir insallah
helvayı öğlen 4 tane akşam 2 tane yemiştim ama akşam bayağı abartmıştım yemeği sanırım spor yapınca gitti helvalar :)amin yağmurgözlüm
özlem tebrikler nereye gitmiş helvalar anlamadım ben maşallah diyim
ya tek çekindiğim benim insülin direncim yüzünden doktorum zaten pirinci azalt yemesen daha iyi hatta dedi. bide bu diyeti yaparsam heralde yanlıs bisey olmus olur. yinede sagol canım benim...
ayyy inşallah yaza ankaraya hedefimde gitmek istiyorum
gr ollsun giden olsunnn
sanada hayırlı cumalarrr allah dualarını kabul etsin
ne güzel bünyen alıştı demekki kilo vermeye yolsa sende şu gıcık kaptığım ayy yiyorum yiyorum ama kilo almıyorum diyen hatunlardanmı olcennnn
süper bence haftada 1 normal beriyoruz asırısı geri döner zaten
sen görevini yapıyosun ne güzel hiç yapmam desekte eşlerimizin hatrına vijdanıamız için kendimizi yoruyoruz allah elbet karsılığını verir insallah
ay doga o ne ben kacırmısım bu pirinc lapası muhabbetini ?
Canim resimlerinizi kk da gezinirken gordum(albumler sayfasinda) çok tatli çok guzeller masallah bayildimmm meleklerineBencede siz artik bu topikte duramazsiniz o ne siklik o ne zerafet ayol
Bence artik yilin mankeni topigine falan gecin
Ayyyyyyyyy özlemcim canim cok gecmis olsun tatlim.
Nazara geliyosun diyorum sana nazara cikma biraz evden bak kötü gözler nazar ediyo sanaHeeeh simdi oldu
Aynen aksamdan beri acamadim sinir oldum anca girebildim
Bu arada nasilsin beyzus ablam
Bugün yediklerim
Sabah 2 avuç nesfit yarım bardak süt.
Öğlen 1 tane simit.
Ara 3 galeta 3 kepekli büsküvi 1 kk peynir 1 zeytin.
Akşam bir tabak az yağlı kereviz 5 yk az yağlı kıymalı karnabahar 1 bir dilim ekmek.
Ara 8/2 ayva 4/1 elma 5/1 portakal 4/1 manadalina yedim.
Kızlar yarın için heyecanlıyım uzun zamandır vermediğim kadar bekliyoruama tabi benim hep cumaları tartım bana oyun oynuyor bakalım ne olucak.
Bu rada uzun zamandır üstüme olmayan kotum oldu nasıl mutlu oldum sanki yeni almışım gibi.
ALLAH ima sukur bir sorun yok ablacim burada okullar tatil soylemistim Meleklerim evde onlarla vakit geçiriyorum daha çok (oynuyoruz,resim yapiyoruz) bide sinema keyfii yapiyoruz evde (perdeleri kapatip buyuuk tv animasyonlar izliyoruz)gezmelere gidiyoruz oyuzden fazla giremiyorum aksamda tatil oldugu için bura saati 9 veya 9.30 da yatiriyorum(hikayeyide unutmayalim) sonrada esimlede çayimizi içip geliyorum anca okuyorum geçmis baya birikiyor cevapliyana kadarda geç oluyor çikiyorum derken boyle oluyorÇok sağol tatlım..
.sen artık daha az uğruyorsun bir sorun yok umarım...
Evet dermanablayı hatırlıyorum...Akupunktur evet çok hızlı kilo verdiriyor sonrasında hemen kiloların alınması kaçınılmaz oluyor..
İnan banucum hiç bir fikrim yok...Komşu bahsetti bugün. kuşadasında bir akrabaları varmış 150 kg. civarı ona uygulanmış..
Belki bana anlatan komşumda yanlış biliyordur o yüzden sordum zaten bilgisi olan varmı diye..
Dualarimiz seninle ablacim Insallah esin iyilesip evinize donersinizselam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
günaydın kızlar bu hafta aldıgım kiloların birazını verdim inşallah haftaya hepsi gider yani 98 kilodan başlarım birazzor ama mucizeyeye kalmış benim işim
geçen hafta 103.4
bu hafta 101.9
kızzlarrrrrrrrrr günayyyydınnnnn hayırlı cumalarrrr
kilom geçen hafta 88.500
buhafta87
geçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
giden 200 gr Allah a şükür eksilme başladı
sporum 250 dk
Amiiiiiinnnnnn ablacim guzel duan içingünaydın hayırlı cumalar kızlar...
Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
BEYZUŞ ablam...
kilo...98,7
spor yok diyet yok -300 ....))
Geçen hafta 105.5
bu hafta 104.5 çok şükür 1 kilo gitmiş perşembe günü 104 çıkmıştım her cuma oluyor bu bana hep fazla çıkıyorum acaba tartı stresindenmi oluyor.
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.
geçen hafta: 79.4
bu hafta:78.5
gidennnnnnn 900 gram :)
spor malesef: 150 dk :2:
aslında daha çok yapmayı istiyordum ama belim izin vermedi
Günaydın Kızlar
Basküle çıkmaya korkuyorummmm:18:
Günaydın kızlar
Bazen ben bile inanamıyorum şaka gibi giyor bir an sanki ölümü yaşamamış gibiyim sanki her an kapı çalacakta eve gelecekmiş gibi hissediyorum nedense dedi.
Tuhaf bir durum aslında hatta düşünüyorum RAbbim geçinden versin acaba insan kendi anne babasıylada aynı şeyleri hissedermi diye ama eşimde benim duygularımın gayet doğal olduğunu düşünüyor ama bir yandanda işte hayata tuttunmak zorunda olduğunu bildiği için biraz kendini frenliyor.
korkunun ecele faydası yok bahar
yok anacım sana nasıl yetişeyim o kadar kilo var aramızda ,o dediğin imkansız şimdilik :)Canim resimlerinizi kk da gezinirken gordum(albumler sayfasinda) çok tatli çok guzeller masallah bayildimmm meleklerine
ALLAH nazarlardan korusunSende çok guzelsin RABBIM mutlulugunuzu hiç bozmasin (Amiiiiiiinnnnn)
Sevindim canim senin adina nekadar guzel bir duygu bilirim bende olmayanlarimi giyebiliyorum artik
ALLAH ima sukur bir sorun yok ablacim burada okullar tatil soylemistim Meleklerim evde onlarla vakit geçiriyorum daha çok (oynuyoruz,resim yapiyoruz) bide sinema keyfii yapiyoruz evde (perdeleri kapatip buyuuk tv animasyonlar izliyoruz)gezmelere gidiyoruz oyuzden fazla giremiyorum aksamda tatil oldugu için bura saati 9 veya 9.30 da yatiriyorum(hikayeyide unutmayalim) sonrada esimlede çayimizi içip geliyorum anca okuyorum geçmis baya birikiyor cevapliyana kadarda geç oluyor çikiyorum derken boyle oluyor
çok saol sordugun için ablam çok iyisin,dusuncelisin seni çok seviyorum
Dualarimiz seninle ablacim Insallah esin iyilesip evinize donersiniz
insallah devami gelir
Amiiiiiinnnnnn ablacim guzel duan için
buda kilon içindevami gelir insallah
Kiz sen boyle gidersen bana yetisecen anaammmm benim hizlanmam lazimmmm
saka saka masallah insallah devami gelir ozlemcimmm sevindim senin adina helvalara ragmen gitmis
aslında varya bu kadar yemesek bu spora daha çok gider emin ol ...Benim kilom ayni 72.5
Bunada sukur buara baya asure,pasta,pugaça,manti dahada var yazmiyim bukadari bile sislenmeye yeter :18::18::18:ALLAH im ben napiyorummm
Sey immm kem kumm mor bi sis vardi beni onla sisliyebilirsiniz
SPORUM 350 dk
Kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim
Veremeyenlerde insallah haftaya verirsiniz
süpersin sen süperrrrrrrrslm şekerler
geçen hafta:79,3
bu hafta:78,6
GİDEN:700gr
spor :200dk
oleyyyyyyyy
herkese hayirli cumalar kizlaaar
Kilo bildirimi yapip cikiyorum . Pazara gidicem.
GECEN HAFTA: 96
BU HAFTA: 96
SPOR:
180dk
Görüsürüzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?