Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım sana da büyük geçmiş olsun.Lütfen kötü düşünme bence iyi olacak içime doğuyor hislerime güvenirim bu konuda.Biri hastalığını anlattığı an iyi hissedersem asla kötü çıkmaz

Beyzulum iyi yolculuklar,iyi eğlenceler hatta görüşemezsek giremezsen filan iyi yıllar tatlım.

Yola çıkacak herkese Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin.

Çok teşekkür ederim tatlım...Gayretteyim gerçekten...

Kendine verdiklerini sildim;senbunlara değersin canım...

iyi yolculuklar ablacım hayırlısıyla gidin gelin inşallah

mrb arkadaşlar iş yoğunluğundan ötürü nerdeyse 10 gündür aranızda yokum geçmiş çok birikmiş okuyamadım kilo bildirimide yapamadım olsu artık haftaya...........ama genede çok mutluyum 23 günde 94.4 den 88.4 e düşmüyüm..

hiç canını sıkma kiloda vermişsin bu hafta düzene girecek yakında
tüm kilo verenleri tebrik ederim
aman bende ikincimi olmusum inanamadım ya
iyi yolculuklar çabuk git kazasız belasız kaçamkasız dön canım

memleket nereee:) hayırlı yolculuklar bende yarın gidiorum izmirden samsunaa:) Allah kimselere kaza bela vermesin insallahh hayırlısıyla gidip dönün
iyi yolculuklar
iyi akşamlar
ben şükür gelebildim evime
veee çok mutluyum

kilo bildirimi
geçem hafta 92
bu cuma 90 çok çok mutluyum 13 günde 2 kilo vermişim ama vermişim yani
spor 90dk. leslie
bravooo

sağol canımumarım öyle olur

bravooo

ayyyy 1.lik benimdi bu arkadaşlar kıskandııı haftaya tek başına iktidara gelecem :18::18: şaka bi yana valla süperiz inşallah devam ederiz
tebril edrim herkezi spordaki arkadaşlarıda inşallah biide spor gazına da gelirim
iyi akşamlar
veee çok mutluyum

kilo bildirimi
geçem hafta 92
spor 90dk. leslie

bende gelmicen sandım uğramayınca vaz geçtin sandım

yiyeceğim valla sipariş bile verdim tabi gidebilirsem :))) ha siz tamam aramıza katıl derseniz ben varım tabiki de şubat benim doğum günüm 70i hedeflemiştim inşallah olur, neden olmasın katılırım...
canım benim ya uçarak gelirsin tabi gitti kilocuklar :)) inşallah hep uçarak gelirsin fıstık seni...
sağol inşallah bu azim beni hiç bırakmaz :)

haftaya kendimi 2 kilo vermeye odaklıyorum arkidişler :125:[/QUOTE]

haftaya kendimi 2 kilo vermeye odaklıyorum arkidişler :125:
[/QUOTE]
bende odaklıyorum hadi bakalım :)))
dereceye giren herkesi çok ama çok tebrik ederim, inşallah haftaya daha çok kişi listede olur :))))
haftaya kendimi 2 kilo vermeye odaklıyorum arkidişler :125:

bende vermek istiyorum varmısın yarışmaya[/QUOTE]
tamam anladım bende varım :)))))
iyi yolculuklar ablacığım ,güle güle git ve dön inşallah...
memleket nereee:) hayırlı yolculuklar bende yarın gidiorum izmirden samsunaa:) Allah kimselere kaza bela vermesin insallahh hayırlısıyla gidip dönün
canım sne samsunlu musun yoksa? sana da iyi yolculuklar......
iyi akşamlar
veee çok mutluyum

kilo bildirimi
geçem hafta 92
spor 90dk. leslie
aferin kız sana maşallah .... bak sana kıza kıza kilo verdirdik :))))
nasıl becerdin bu işi sen maşallah valla

:))) bayağı güldüm ne birazı....

[/QUOTE]

ellerine sağlık beyzuuus.....................................

iyi akşamlar kızlar
günüm çok güzel ve eğlenceli geçti yedik içtik güldük sonra yürüyerek çarşıya indik ama yağmura yakalandık dolmuşla geri döndük
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
yenacım beyzuş ablacım ellerinize sağlık
artık 42 bedene girebiliyorum oleeeeey
ama daha verilecek kilolar var malesef artık onlardan kurtulamam lazım
özlem ve ece ne güzel 78 oldunuz ben de gelecem arkanızdan

oooooofffffffff özlemcim offffffffffff bu haftada veremedim beeeeennnnnnnn tacimi alamadim ühühühühühü
cok sagol canim arkadasim aminnnnnnnnnnn
öylemi diyosun:26::26::26: üstelik en cok bu hafta dikkat ettim ama neden böyle oldu anlamadim
ay cokkkkkkkkkkkkk güldüm

tebrik ederim asucum
insanin kücük bedenlere girdigini görmek ne büyük hazdir ya Rabbim banada göster o günleriiii (Aminnnn )

tebrik ederim kızlarrr..
ben bu hafta dereceler de yoktum ama haftaya inş..
iyi yolculuklar beyzuş..kazabasız belasız inş.
[/QUOTE]

ben çok geç kaldım biliyorum.. geldm 1de geçmişte zaman kaybettim..
ama dr. ögleden sonraya randevu verdi birazda merkeze gitmişken oyalandım..
bu işi bir düzenlesem iyi olcak..perşembeye randevu istedim gecen hafta doluydu. ben yarın arayacagım şimdiden..
artık erken gitmeliyim aynı gün gidince yetişemiyorum
bildirimime de gelince koca hafta 500gr. vermişim..
beyzuşcum yeniden listeyle ugrasmak istemessen anlarım seni..
olmazsa haftaya ikisini bir düşersin..

Son düzenleme:
iyi aksamlar kızlar..ben geldim ama mutsuzum...
neden böyle olduki ne güzel 2 haftadır 2kilo 2kilo veriyordum..
bu hafta 1 kg versem mutlu olacaktım..
bu hafta-500g.vermişimyani 113.500
ama kendime ceza verdim çizelgemi bile degişmeyecegim..

Ben o kadar içemiyorum canım, ama içmem gerek aslında. Bak içince ödemi attım (Herhalde ödem vardı o kadar artı çıkmıştım, herzamanki düzenimin dışına fazla çıkmamıştım çünkü.) Ben şekerden kaçınıyorum ve meyve suyu-gazoz-tatlı vb. hemen hiç yemiyorum. Ama onun dışında pek diyet yapıyor gibi değilim, istediğimi, istediğim saatte yiyorum, miktar olarak abartılı değil ama az da değil, yağı normal koyuyorum, öyle yağsız filan yemiyorum Böyle olunca gitmiyor tabii.

Diyetisyenim güzel bir liste vermişti ama ben listeye uymayı saatli ve adetli yemeyi hiç sevmiyorum Normal yaşantımda böyle yapamayacağımı düşündüğüm için bugüne kadar direndim liste uygulamamk için. Ama biraz disipline girmem gerek sanırım. Şeker hariç istediğim herşeyi lüpleyerek olmuyor bu işler

Sporda ve kilo kaybında dereceye giren haftanın kraliçeleriiii; tebrikler ve alkışlar sizler içinnnn

Yena senin de ellerine sağlık canım, spor listesi için teşekkür ederiz.

Tebrikler canım, hatta görüntüde 40 bedensin bence :) Ben de bugün arkadaşımla buluşmayı planlamıştım, olmadı. Annemle AVM'ye gittik biz de...

Son düzenleme:

Canım her hafta aynı hızla gitmez elbette. Özellikle ilk haftalar ortalamanın üzerinde gidiyor. Ödem olduğu haftalarda, özellikle regl öncesi ve sırasındaki haftada daha az kilo verilmesi nomal. Önemli olan istikrar; bu hafta da yarım kilo vermiş olman güzel bence, tebrik ederim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…