Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilknur ve umut teşekkürler gerçekten de büyük beden istemeden bişeyler denemek bile süper bir duygu ama hala fırtlayan fazlalıklar var şükür tabii ama ben de biraz gayretlenip şu son 10 kiloyu halletmeliyim
ece müthiş indirim var kaçırmamak lazım

ben boyle yerimde saymaya devamm edersem yakalarsin beni canimmm
Senin adina çok seviniyorum canim insallah dogum gununde hedefine ulasmis olursun

masallah ablacim ikili rakamlari gormussun devami gelirinsallah

masallah canim iyi vermissin (ben ustumdekileri çikarip tartiliyorum herzaman)

merhaba kızlaaar ben 17 yaşındayım bu sabah tartıda 91.4 gördüm ve ben de yine yine yeniden rejimdeyim.
hos geldin aramiza canim insallah istedigin kiloya ulasirsin saglikli birsekilde

Testlrin temiz çikmasina sevindim canim
Digeri hakkkinda bilgim yok insallah bisey yokturdur(bi yanlislik olamazmi?)

Masallah ablacim çok guzel gidiyorsunn

Ellerine saglik ablacim

Ellerine saglik ablacimspor yapan herkesi kutluyorummmm ve spoa davam hanimmlarrrr

Ye canim afiyet olsun
Valla asureye bende dayanamam bu haftada huplettim gelenleri bi Anne kaldi yapmayan yapsada biran once yesem de rahatlasam
Sonrada biraz kendime çeki duzen veriyim diyorum iyice sapittim buaralar sporumda olmasa nolurdu benim halimm ye ye nereye kadar

Tebrik ederim kizlarrrr
Ellerine saglik ablacimm

Hayirli yolculuklar ablacimm
Gulerek gidin gelin ALLAH emanetsiniz

canım ya 2 haftadır öyle veriyorsun tamam ama vücudunda bazen direniyor hem hiç vermemiş değilsin ki birde bu yönden bak, haftaya gider merak etme....
ben çok içiyorum suyu ama bazen bendede ödem oluyor nedense... bende istediğimi yiyorum ama abartmadan... istediğim saatte yemiyorum saat 6-7den sonra misafirlik hariç yemiyorum...
listeler banada hiç cazip gelmedi alsında dediğin gibi disipline ediciler belki ama bilemiyorum...
lüpletmeden devam bakalım...

geçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
giden 200 gr Allah a şükür eksilme başladı
sporum 250 dk
sevimdim senin adına artık yeni bir azim gelmiştir
42 bedene giriomussun ne güzel arkadaşım..
ah darısı benm başıma.. bundan 2 3 sene evvel bende giriyordum(
81 oldugum günleri hatırlıyorumda ozaman bile kiloluyum diye kızıyordum..
şimdi olsa göbek atardım
bende seni özledim cecoşummm.. ahh cok yorma kendini..tabiki yardım edeceksin ama herseye sen koşma lütfen..
allah korusun ters bi hareketin olur falan bak bizler kilolu insanlarız iddiadaşım kendimize normal insanlardan daha cok dikkat etmeliyiz..bu arada küçük cadına çok dikkat et,senin birde minicik yavrun var..yine neyseki ucuz atlatmıssın geçmiş olsun..
eşini de tebrik ettim valla ne sanslısın..seni böyle anlayan,düşünen bir eş..maaşallah..
iddiadasım ben 500gr verebildim vallahi sen beni geçmişsin

iyi akşamlar
ben şükür gelebildim evime
veee çok mutluyum

kilo bildirimi
geçem hafta 92
bu cuma 90 çok çok mutluyum 13 günde 2 kilo vermişim ama vermişim yani
spor 90dk. leslie
maaşallah papatyacım.. mantıda yedin ama iyi gitmiş yine:))
2kilo vermen ne güzel.. tebrik ediyorum seni.

Son düzenleme:
ne güzel canım benim bende yaşamak istiyorum istediğim bedenle mutluluğu :)))
senin 10 kilo sonra işin tamam öyle mi ay ne güzel ya aslında varya sen 5 bile versen yeter, inan fıstık gibisin ya....
indirimler başladı mı ayyyy kaçırmamak lazım ama kar yağacak diyorlar ya benim ankara hayal olmasın sakın...

canım kendine haksızlık ediyorsun bence 27 kilo vermişsin dile kolay ,bence sende vereceksin hiç takılma buna...
sağol canım benim inşallah ama zor gibi ya 1,5 ay falan kaldı 70 nasıl olacağım ki?

kilo veren herkesi kutluyorum. kraliçeleride ayrıca kutluyorum. yenacım tebrikler canım 2li rakamlara geçiş olmuş. bravo canım.

güle güle git ellerine sağlık listeler için. allah yolunuzu açık etsin

özlemciğim tam tarih belli değil. ama ben erken göreve dönmek zorunda kalcam gibi. neyse en erken şubat gibi giderim galiba. evimize net bağlatınca haber veririm. geldiğimi yerleştiğimi.

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah herşey gönlünüze göre olur... mutlaka haber ver....

kızlar bu pazar muharrem ayı bitiyor yani aşureler seneye kadar yok artık

ayyy canım valla hiç üzülmedim buna::)) aman allah günah yazmasın da..
zten bugün doktor nasıl geçti dedi dedm sizden 1 kase için iizin almıstım ama 2 küçük kase yedm
tatıldıktan sonra da hemen asureyi suçladık
eee bu haftada yicekmisin bakalım meryemcim diyor doktorum
dedim,daha da 1 yıl yemem ben bu aşureyi

slm kızlar nasılsınız benim accık moralim bozuldu dün kayınvaldemgildeydim hani bu diyet yapıyodu kilo verememiş demiş deli oluyom

slm kızlar nasılsınız benim accık moralim bozuldu dün kayınvaldemgildeydim hani bu diyet yapıyodu kilo verememiş demiş deli oluyom

canım kusura kalma dıştan giriş yaptım ama..
benim eşim bile 10 kilo verdikten sonra farletti...sakın moralini bozma............

En güzelini yapıyorsun aslında canım. Ben geceleri yemeyi bir bıraksam ( Saat 20.00'den sonra yemesem bile razıyım. Bir ara bir ay kadar bırakmıştım aslında, gidişatım da iyiydi ama dayanamadım başladım gene Sigara gibi bir alışkanlık işte bu da. Bir de çok geç yatıyorum ben, bu aralar 3'ü buluyor yatmam, bazen gece 12.00'de birşeyler yiyorum Yeşil biber, salatalık, yoğurt gibi daha masum şeyler seçmeye çalışıyorum ama bazen kaçıyor

Neyse Pazar gününden itibaren (yarın arayıp bulacağım çünkü listeyi) biraz da ona uymayı deneyeceğim.

süper valla 40 gibi duruyorsun ne mutlu
Kilo veren herkesleri çooooook tebrik ediyorum Kalıcı olarak gider umarım verdiğimiz her bir gram
dişin konusundayazacaktım unuttum dolgu daha sağlıklı geliyor bana kaplama düşebiliyor ve diğer dişede zararı var ama dolguda düşebilir ama düşerse yenisi zor değil kararı sen ver

olsun verde az olsun gitmiş olsun

bak yaa beni de kızdırdı
sen sakın moralini bozma hemen anlaşılmaz zaten zamnla oturur yerine kilon.. hem biraz daha gayret et hemenceck anlar ozaman.. bence onun inadına daha da azimlen canım.. güveniyorum sana.. hem öyle benm kilom kadar da abartı bir kilon yok.hem vermen daha kolay olur.. hemde verdigini belli etmen..

hemen sıkma canını daha o kadar kilo vermedin ki fark edilsin değil mi tatlım? hem bu tarz şeyler seni kamçılamalı ve daha çok inatlaşmalısın, onlara inat başarılı olmalısın.... moral bozmak yok çok daha azimle devam...

aslında geceleri yemeyi bitirsen bile bence çok büyük farkeder inan... sen şu listeye uyda daha çok ver inşallah...

azmine hayranım maşşallah

sadece kilomla ugraşsa iyi niye temizligini yemegini yapmıyom diye eşime telefon etmiş eşimde öteki gelinin yapsın demiş benimki ameliyatlı demiş bırak benimkini yakasını demiş hem evde berbat eltimin 2 çocuguna bakıyo onların batırdıgı yeri bana temizlettirmek istiyo eltimle kankiler sürekli benlen ugraşıyo

kızlar bu gün erken dagılmışınız hayırdır sözleştinizmi hepiniz ne!!!!

azmine hayranım maşşallah
sağol canım allah razı olsun... ne yapayım hedef kiloma ulaşmam gerek ama nasıl yapacağım bilmiyorum az kaldı okulların açılmasına benim hedefim bu ay sonu 75ti ama olmayacak

kızlar bu gün erken dagılmışınız hayırdır sözleştinizmi hepiniz ne!!!!

canım seninkide tam kaynana demek... onunla bir olmuş seni çekiştiriyorlar desene neyse en azından eşin yanında ya o da onlardan taraf olsa işin daha zor olurdu emin ol. kimin çocuğu kirletiyorsa onun annesi temizlesin hayret birşey ya. tamam sende yaparsında zorlada olmaz ki canım...
ben ferihaya bakıyorum, bebişle oynuyorum,kocişle sohbet ediyorum,anneannemle dertleşiyorum çok işim var dermişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…