Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cooooooook tesekkür ederim canim hemen yaziyorum bende hic yapmadim kizim yapalim anne nolur dedi tamam dedim bakalim deneyelim becerebilicezmis :26::26::26:

Kızlar yasafata ne oldu.?
Bilen varmı.?

tebessüm,

ben üye olduğumda ilk mesajlarımı görmeyi istiyorum kolay yolu varmı onun biliyormusun.?

yok valla bilmiyorum ben bir ara bir yıldan fazla olmuş bir mesajımı bulayım dedim deli oldum bulana kadar konudan sayfa sayfa baktım

içerdiği kelimelerden özel olan varsa arama yaptırsan olurmuki

yok valla bilmiyorum ben bir ara bir yıldan fazla olmuş bir mesajımı bulayım dedim deli oldum bulana kadar konudan sayfa sayfa baktım

içerdiği kelimelerden özel olan varsa arama yaptırsan olurmuki

Hatırlamıyorum..Sadece merak ediyorum ilk mesajlarımı.:) bir ara bayağı gerilere gittim başım ağrıdı sonra...
Zaten 90 ve üzeri topiği aktif olduktan 2 ay sonra topiğe gelmişim..
Bir ara yine bakayım taktım ben..:)))

Son düzenleme:
kurabiye
Bilen varmı.?

valla hakkten nerde acaba

İyi geceler hanımlar...

az kalorili, bol hareketli, süper eğlenceli,çok mutlu,neşe içinde haftasonu geçirelim hepimiz...

Haklısın ben hemen yatıyım ışıklarıda kapadımmı uyumaya çalışıyım yoksa kötü olucak meyva kesmez biliyorum kendimi.
Herkese iyi geceler umarım kazasız geçer bu gece.
iyi geceler banumm .. rüyanda çok güzel şeyler görürsün inşallah..
Bu bana şimdi yapılırmı kızlarrrr:))
ayhh alemsin banu
üzülme yine vermissin ben aldım bile 400 gr ama cok pis kızdım kendime haftaya 2 kg vercem insallahhhhhhh
haklısın sanırım canım.. ne bilim bir şok oldum geldim yazdım öyle..
ahh neden aldın acaba reglin mi yakın?
Bilen varmı.?

yena sen kaç yasındasın? merak ettim de
kimsenin yasını bilmiyorum aslında burda..
birde avatarında sarışın bir kadın resmi olan çikolata seven bir arkadas vardı funda sanırım..
nicki çok uzun yanlış yazarım en iyisi denemeyeyem dedm
o da yok bayadır... en son liste de mi ne sorun olmustu ona mı kırıldı acaba:44:
bende de ne hafıza var yaff:44:

Ay sen diyince bende bakiyim dedim 2007 de üye olmusum vayyy beeeeee
İyi geceler hanımlar...

az kalorili, bol hareketli, süper eğlenceli,çok mutlu,neşe içinde haftasonu geçirelim hepimiz...

Amin cnm insallah Allah rahatlik versin iyi gecelerrr

Banada müsade kizlarrrrrrrrr
Hepinize Hayirli saglikli sihhatli geceler diliyorum
Insallah yarin görüsürüz haftasonu diye kacamak yapmayin yoksa beyzus abla sislerle geri döner
Iyi gecelerrrrrrrrrrr

Listede sorun yoktu ...2 hafta paylaşımdan sonra yapılan bildirim listeye ekleniyor bu kuralı kendiside bilmesine rağmen alınganlık yaptı diye tahmin ediyorum...

Canım ben 40 yaşındayım.

Son düzenleme:
Banada müsade kizlarrrrrrrrr
Hepinize Hayirli saglikli sihhatli geceler diliyorum
Insallah yarin görüsürüz haftasonu diye kacamak yapmayin yoksa beyzus abla sislerle geri döner
Iyi gecelerrrrrrrrrrr

İyi geceler hanımlar...

ehh madem hepiniz gidiyorsunuz bende yatayım en iyisi..
sizle -re de iyi geceler kızlar...

23-03-2009,

Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin ne yapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.D

Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..D

Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..

------------------------

+ 90 a yazdığım ilk mesajım..
Yazık bana ne çömezmişim..
Gözlerim kan çanağına döndü resmen..delüyüm ben delü..

Son düzenleme:

Bilen varmı.?

ece78 cnm ben haftaya kadar borclarimi tutacam sen dusun başka arkadaşlar ne derler fikirlere acigiz ben ancak haftaya cuma baslayabilirim

yenacim yasafat yurtdışına gitti ilgilteremiydi amerikamiydi unuttum

ellerine saglık beyzusum :)

42 beden benim en sevdiğim beden :) zaten 40 bedenin altına inmek istemiyorum en güzel kadın hafif balık etli kadındır degil mi :)

günaydıııııııııııııııııııııın :)) herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum

günaydın canikom :) sanada cooooooooook güzel bir hafta sonu olur insallah :)

bu arada sizi gidi gece kusları sizi gec saatlere kadar müthiş bir muhabbet olmus tebrik ederim :) benim o saatlerde coktan pirelerim ucusuyordu sabahın köründe de bir tek ben geldim tabii

sabah cok guzel bir sandvıc yedim domatesli beyaz peynirli ve ince ve küçücük tatlı yeşil biberlerimle :) sizede az kalorili bol lezzetli güzel bir kahvaltı diliyorum. cumartesi pazar benim sapıtma günlerim şimdiden kutlu olsun :) öpüyorum hepinizi hanımlar mutlu saglıklı hayırlı hafta sonları

erikti ama çok güzeldi agzımız sulandı
nasılım meryemcim tahmin ettim ama :) çok severim ya
canım çok özür dilerim 27 nereden aklıma geldi bilmiyorum ki :) 72yi ters çevirdim sanırım :))))
bende 75te kalacağım gibi geliyor nedense hamile kaldığım kilo
canım ya rabbim ol dediyse oluyor işte ,hayırlısı olsun ne diyelim...
valla o zaman be yazmıştım hedefi avatar altın sende hedefler yakın yarışalımmı demiştin
o yazı hala duruyor

rabbim hakkında hayırlısını versin
doğrudur canım benim demek ben yanlış hatırlıyorum :))) anam bu kadar gaza gerek yokmuş o zaman daha çok var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…