ben atlamış gibi oldum ama canım
babam köyde diye bahsetmiştim ordan süt getirir bize sabah sağdırır atar arabaya istanbula gelir burda kaynatırız ama bozulmaz mesafe izmir istanbul kadar ama yazın zor araba buzluğunda getiriyor yazın
Bak onu bilmiyordum canım. Bir sürü şey duydum, denedim de, en iyi gelenler saydıklarımdı; ama masajı bilseydim denerdim :))bende sürekli grisini yerdim ama ancak bir grisini o da ha bitti derken kusardım onuda
bileğe bir nokta var oraya masaj iyi gelirdi biraz
Canım hemen bakıyorum.Umuttt,
Bir şey soracağım.sana gelen sütler İstanbul içindenmi.?
Açık süt değilmi.? paztörize falan değil peki gelinceye kadar bozulmuyormu.?
Ben İzmir'de o tür evlere servis yapan çiftlik bakıyorum. Tire süt kooperatifinden başka kanal bulamadım..
Fakat adresine bktığımda yine pastörize diye geçiyor..Ben zaten günlük pastörize alıyorum..
Sana gelende öylemi..?Zahmet olmazsa bakarmısn Tire süt kooperatifi diye..sen daha tecrübelisin bu konuda..
oh maşşallah allahım nazarlardan korusun bende inanırım canımİyiyiz canım çok şükür..Oğlumla kudurduk bugün bayağı,hepimiz saklambaçtan tut bir sürü oyun oynadık volümlü bir şeklide.:))
Çok neşeli bir aileydik..
Kızım vampirli kitap okuyor diye bahsetmiştim ikinci serisini aldık çok korktu..acaip etkisinde kaldığı için bitirmesine izin vermedim oda bıraktı zaten...
dün gece çok kötü rüya görmüş hayaletli falan bugün ha bire gelip dua okuttu kendine..Okuyup üfledim kızımı..Varsa sizinde ihtiyacınız burdanda üfleyebilirim sizi..Çok etkili nefesim var..Şaka bir yana duaların gücüne çok inanırım kızımda öyle..
Canım senin baban Uşakta'mı.?
Iyi geceler kizlarrr
ayyy yemek mi yaptın bu saatteeiyi geceler
bende biraz yarın için annemlere yemek falan yapıyım
gelirim sonra
Vall ben olsam yerdim 2-3 dilim
Sen sen ol bu tür konularda benim fikrimi asla alma..:))
Fadime eviniz çokmu büyük.? Eğer değilse kapıları açsanız en azından evin diğer yerlerininde azda olsa soğuğu azaltır..
Bizde 2 yıl kömür sobasıyla ısındık ama bizim evimiz küçüktü ben hiç kapıları kapatmazdım tüm ev ısınırdı kaloriferli gibi..:))
Biraz fazla yakıt gidiyordu ama diğer türlü tam hastalık durumu..Çok sıcaktan çok soğuğa durumu fena..
iyi olmalarına sevindimBak onu bilmiyordum canım. Bir sürü şey duydum, denedim de, en iyi gelenler saydıklarımdı; ama masajı bilseydim denerdim :))
Senin kız nasıl canım? Benimkiler iyiler çok şükür :)
Canım hemen bakıyorum.
Bana gelen sütler İstanbul'da oldukça ünlü olmuş, bu işe gönül vermiş, bir bayan girişimcinin çiftliğinden geliyor. 100'den fazla ineği var, işi kurumsallaştırmış artık; kişi olarak mütevazılığı, güvendiğim kişilerin referansları ile başladım süt almaya ben de çok memnunum.
Orada sistem şöyle; her bölgenin dağıtım günü var, benimki Perşembe; Çarşamba mesaj gelir, haftalık süt siparişimi sorar, ertesi gün sabah 06.00'da el değmeden sağılan sütler sıfır şişelere doldurulur, soğuk hava deposu olan araçlarla dağıtıma çıkar, saat 12.00 civarı bana ulaşıyor. ayzın en sıcak günlerde bile bozulma yaşamadım. Dur kooperatife bakayım, devam ederim :))
Iyi geceler kizlarrr
iyi olmalarına sevindim
benim kız iyi şimdilik ama hastalanmadan önce nefesi kokmaya başlar benimkinin yine kokamaya başladı korkuyorum daha idrar yolları için olan antibiyotiği bitirmedik biri bitmeden diğeri başlamasın diye korkuyorum
bende yabancı bir kitap almıştım günlük gibi oradan dutmuştum sonrada bulantı bilekliği diye birşey çıktı sanırım aynı mantıkBak onu bilmiyordum canım. Bir sürü şey duydum, denedim de, en iyi gelenler saydıklarımdı; ama masajı bilseydim denerdim :))
Senin kız nasıl canım? Benimkiler iyiler çok şükür :)
Canım hemen bakıyorum.
Bana gelen sütler İstanbul'da oldukça ünlü olmuş, bu işe gönül vermiş, bir bayan girişimcinin çiftliğinden geliyor. 100'den fazla ineği var, işi kurumsallaştırmış artık; kişi olarak mütevazılığı, güvendiğim kişilerin referansları ile başladım süt almaya ben de çok memnunum.
Orada sistem şöyle; her bölgenin dağıtım günü var, benimki Perşembe; Çarşamba mesaj gelir, haftalık süt siparişimi sorar, ertesi gün sabah 06.00'da el değmeden sağılan sütler sıfır şişelere doldurulur, soğuk hava deposu olan araçlarla dağıtıma çıkar, saat 12.00 civarı bana ulaşıyor. ayzın en sıcak günlerde bile bozulma yaşamadım. Dur kooperatife bakayım, devam ederim :))
döner yaptımayyy yemek mi yaptın bu saattee
neler yaptın bakalım? merak ettim kii
ahh yenacım ahhhh nerelerdeydin bu saate kadar
beyzuscugum 1/4 deyince yemekten bile vazgeçtim
bir daha böyle soruları sana danısacayımmmmmmmmm
Tebessüm,
KAyınvaldemin akrabaları var KAynarpınar köyünde bir kaç kez birlikte gidip kalmıştık köyde..
Trenle gidip dönmüştük.Anlatmışmıydım yoksa daha önce..
Canım benim yaaa.Sende benim gibi herşeyini takip ediyorsun..gözünün içine baktıkça daha çok hastalanıyorlar...
Korkma hiç birşey olmaz...
Dediğim pekmezden aldınmı.?
İyi geceler Melisciğim :))Iyi geceler kizlarrr
Umarım hastalanmaziyi olmalarına sevindim
benim kız iyi şimdilik ama hastalanmadan önce nefesi kokmaya başlar benimkinin yine kokamaya başladı korkuyorum daha idrar yolları için olan antibiyotiği bitirmedik biri bitmeden diğeri başlamasın diye korkuyorum
MEry,Ne yaptın peki hiç birşey yemedinmi.?
tramisu yeseydin bari..
Zayıflayan arkadaşlarına komplo kuran kötü kadın yena..nıhahahaa..
İyi geceler Melisciğim :))
Umarım hastalanmazAntibiyotik de ağız kokusuna sebep oluyor olabilir mi acaba?
Yena; baktım canım siteye. Benim aldığım gibi çiğ süt değil, pastorize evet. Ama cam şişede organik süt sunuyorlar, bence bu iyi bir alternatif, cam şişede ve günlük organik süt ben marketlerde hiç görmedim. (İstanbul'da) Eğer organik sertifikaları varsa diğer süt ürünleri de (kaşar, tulum vb.) marketlerde satılanlara iyi bir alternatif bence. Hayvanların yemleri çok öenmli diye biliyorum ben, hazır yem yedirmemeleri (hazır yem karışımlarının içinde neler var neler( ) iyi, gerçi açıklamalrındna tam bir şey anlayamadım ama kendi yem depolarını oluşturmuşlar anladığım kadarıyla.
Aslında en ideali otlanan, mera ineğinin çiğ sütü. Benim aldığım da çiftlik sütü ve kadın dürüstçe söylüyor, ben organik yem vb. vermiyorum diyor; ama en azındna ineklerinin üzerine titriyor, yem karışımını kendi hazırlıyor, çayırında güneşlenmeye çıkarıyor vb. Benim bulabildiğin en iyi alternatif şimdilik bu :))
Aslında bir alternatif daha var; sana da önerebilirim. Sebze-meyve ve birçok diğer ürünüm (tam buğday unundan, kaşara, cevizli sucuktan baharata) Aydın Nazilli'den gene dalında ekol bir kadından geliyor bana. Kargo ile geliyor, fiyatları pahalı ama az az aldığım için fahiş gelmiyor bana. Organik pazarlarla aynı ayarada. İşte o çiftlikte bildiğin mera ineğinin mis gibi sütü var, şoklayıp özel köpük kolide gönderiyorlar, onu henüz denemedim; ilgilenirsen sana çiftliğin ismini veririm. Sahibesi gerçekten özel bir kadındır ve özel bir hikayesi vardır :))))
sagol canım büyük kızım 20 küçük kızım 17 ikizler 14 olucak
çok iyi tebrikler
yok valla kibrit kutusu kadar ye
şükür sağ salim ulaşmışsınız
ama olmaz ama o odunları kafasında kırmak lazım ama
valla canım nasıl tatlı isitordu helva üstüne çikolatada yiyecektim elim pakete gidince kendime şişko dedim yemedim
yaz yaz dah az yemek için bir zorlama gibi oluyor
bana biraz azmı geldi acaba
ben doymam bunlarla
katılıyorum
kantine uğrama o bisküvidede çikolata kadar kalori var yanında götür ve şişelere su doldur elinde dolnsın yudumla zorla
öğlenki pide biraz falzla ama haftasonu oluyor işte
menün gayet güzel canım...
helvasız balık olmaz değil mi:)
eee süper :)
ilaçta ödem yapar diyo yarın başlıyım en iyisi sporumuda aksattım zaten..hergün 45 dakika yani 3 millikten yapardım..telafi ederim inş bu hafta..
hepinize iyi geceler fıstıklar ben çıkıyorum....
misafirlerim vardı akşam ortalığı toparladım birazdan yatarım......
iyi geceler canım..kolay gelsin
çok guzel bir sarki gerçekten kisaca ozetliyim canimm
Je veux(ben istiyorum )demek
Ben ask istiyorum iyi seyler istiyorum
istemiyorum sizin paranizi,paraniz beni iyi etmez
inanarak elini tutmak kalbimde hissetmek iistiyorum
Beraber ozgurlugumuze kosalim
unut herseyi hosgeldin benim hayatima
Biktim kibarliktan fazla benim için
Ben elimle yemeyi seviyorum
Ben bagirarak konusurum ozur dilerim
Ben boyleyimmm
Ben boyleyimmm
Canim aslinda fransizca çok karisik bir dil bizim dilimiz gibi degil mesela turkçe yazildigi gibi okunur ama fransizca oyle degil karmakarisik bisey zorr yanii
Kadinin soyledigi sarkiyi birebir çevirsem karmakarisik olur duydugun gibi yazilmiyor yazildigi gibi okunmuyor bilmem anlatabildimmi:26:
Ama sozleri boyle ozet geçtimm umarim anlatabilmisimdir
Insallh arkadasindan hayirli haberler alirsin diyecektim sayfa ilerledikçe okudumki haber almissin çok sukur insallah arkadasinda biran once atlatir zor donemleri
Ogrenmek istedigin birrseyler olursa ozeldn sorabilrsin ablacim
Acemiiii tombikimm
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
Kizlariniza
çok hos gorunuyorsun canim elbisenle
Kilondaki fark belli olmazmi kol ver gobek kismin baya belli ayrica kilonuda gostermiyorsun
Geçmis olsun canimm
Geçmis olsun esine
tebrikler canim
hayirlisiyla vardiniz insallah hayirlisiylada donersiniz Abllacim
masallah ne guzel boy boy çocuklarin
Bende 19 yasinda oldum insallah benimkilerinde boy boy oldugu gunleri gorurum
Bende çok mu erkenciyim ne:26:sizden kuçugum 3 tane(iyiki dogurmusum)
Masallah iyi kaynatmissinizdun gece oku oku anca bitti
Keyiflerrr nasil? tombikdaslarimm
Benimm çoook guzel ALLAH ima sukur
saol canım
Geçmiş olsun eşine...
Çok sevindim süpersin...
Vall ben olsam yerdim 2-3 dilim
Sen sen ol bu tür konularda benim fikrimi asla alma..:))
Canım beyzuşum yakışıklıylamı birlikktesin..?
Öpüyorum tatlım seni..Ege ciğe sevgiler..
Belki maddi açıdan doğal gaz getirtemiyordur evine bunun için suçlayamayız..
Fakat evin içinde odun kırması büyük kabalık ve zır görgüsüzlük..
:))) Evet çok yavaşsın canım..:))
Fadime eviniz çokmu büyük.? Eğer değilse kapıları açsanız en azından evin diğer yerlerininde azda olsa soğuğu azaltır..
Bizde 2 yıl kömür sobasıyla ısındık ama bizim evimiz küçüktü ben hiç kapıları kapatmazdım tüm ev ısınırdı kaloriferli gibi..:))
Biraz fazla yakıt gidiyordu ama diğer türlü tam hastalık durumu..Çok sıcaktan çok soğuğa durumu fena..
yok canım oturanlar kiracı..ev sahibininde durumu iyiymiş..yaşlı bi annesi war her gün bağırır ona öl artık yeter diye..normal konuşulmuyo bile o kadınla..önceden kiracımızda soba yakıyodu zabıta geldi soba yakmak yasak mış doğalgazlı binada diye söylemişti bizde doğalgaz tesisatı döşetmiştik 5 sene önce..soba yakmasından değilde kadının yaptığı sesten usantım artık..bi ana bi kız kalıyolar ama sanki ordu war ewde..öyle yüksek sesle konuşuyoki sanki yan odada konuşuyo..koltuğu çekiyo mesela aşağı ses gider diye düşünmüyo aniden bırakıyo yani..tv açıyo yüksek ses sanki canlı yayın..
Iyi geceler kizlarrr
iyi geceler canım
cıx yemedim
ama mutlumuyum sor sor sorr
birde dogumgünü psikolojisi var sanırım üzerimdehoş saatte geçmiş kalmamıs d.günü
İyi geceler Melisciğim :))
Umarım hastalanmazAntibiyotik de ağız kokusuna sebep oluyor olabilir mi acaba?
Yena; baktım canım siteye. Benim aldığım gibi çiğ süt değil, pastorize evet. Ama cam şişede organik süt sunuyorlar, bence bu iyi bir alternatif, cam şişede ve günlük organik süt ben marketlerde hiç görmedim. (İstanbul'da) Eğer organik sertifikaları varsa diğer süt ürünleri de (kaşar, tulum vb.) marketlerde satılanlara iyi bir alternatif bence. Hayvanların yemleri çok öenmli diye biliyorum ben, hazır yem yedirmemeleri (hazır yem karışımlarının içinde neler var neler( ) iyi, gerçi açıklamalrındna tam bir şey anlayamadım ama kendi yem depolarını oluşturmuşlar anladığım kadarıyla.
Aslında en ideali otlanan, mera ineğinin çiğ sütü. Benim aldığım da çiftlik sütü ve kadın dürüstçe söylüyor, ben organik yem vb. vermiyorum diyor; ama en azındna ineklerinin üzerine titriyor, yem karışımını kendi hazırlıyor, çayırında güneşlenmeye çıkarıyor vb. Benim bulabildiğin en iyi alternatif şimdilik bu :))
Aslında bir alternatif daha var; sana da önerebilirim. Sebze-meyve ve birçok diğer ürünüm (tam buğday unundan, kaşara, cevizli sucuktan baharata) Aydın Nazilli'den gene dalında ekol bir kadından geliyor bana. Kargo ile geliyor, fiyatları pahalı ama az az aldığım için fahiş gelmiyor bana. Organik pazarlarla aynı ayarada. İşte o çiftlikte bildiğin mera ineğinin mis gibi sütü var, şoklayıp özel köpük kolide gönderiyorlar, onu henüz denemedim; ilgilenirsen sana çiftliğin ismini veririm. Sahibesi gerçekten özel bir kadındır ve özel bir hikayesi vardır :))))
Hay Allahyok canım antibiyotik yarın 10. gün yeni başlaadı koku zaten 3 gün önce falan dr. a tahlil için gidince baktı hafif geniz akıntısı var dedi abaklım umarım hastalanmaz
.... yok canım oturanlar kiracı..ev sahibininde durumu iyiymiş..yaşlı bi annesi war her gün bağırır ona öl artık yeter diye..normal konuşulmuyo bile o kadınla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?