evet bizde hep onlardan almaya çalışırdıkEvet, hemde ucuz..Köylü kadınların getirdikleri mesela onların tazgahları olmuyor buldukları yere oturup satıyorlar..
Bende onlardan almaya çalışıyorum..
ben yatıyorum güzel bayanlar
zaten boğazım gıdıklanıyor inşallah hasta olmam yarın kızlarla alışveriş işleri var yine arkadaşlarına yılbaşı hediyesi alacaklar
herkese iyi geceler
iyi geceler
ben de buralardayım ama film izledik katılamadım sohbete arada kaçamak okudum ama
biz ne içip ne yiyoruz Allah bilir artık süt yoğurt diye
yarın sütçü gelecek kaçırmayım bari hiç yoktan iyidir değil mi
İşte tam da onları kastettim; bahçesinde yetiştiği kadarını getirip satan.. Burada nerdeeeEvet, hemde ucuz..Köylü kadınların getirdikleri mesela onların tazgahları olmuyor buldukları yere oturup satıyorlar..
Bende onlardan almaya çalışıyorum..
evet yakınız bugün sizin kapıdan geçtim aklıma geldin
mayamı bir süre mayalamadım ondan iyi olmadı sanırım yoksa mayamı baya büyütüp paylaşmıştım bir kaç kişi ile
iyi geceler canımİyi geceler,iyi uykular diliyorum ve huzurlarınızdan ayrılıyorum...
İşte tam da onları kastettim; bahçesinde yetiştiği kadarını getirip satan.. Burada nerdeeeMuğla'da çok olurdu tabii, "gocamuğlalı" derler, çok hoş da bir Ege şivesi olur onların. Çok severdim annemle pazar alışverişini. Ege'nin herşeyi güzel :))
Ne zaman dilersen benden alabilirsin, mesaj atman yeterli hemen ayarlarız. Hem bu vesileyle de görüşmüş oluruz ne güzel :)) Eğer bu arada Kadıköy'e inersen, oradan alayım dersen Altınoluk isimli mağazada satılıyor bildiğim kadarıyla :))
İyi geceler,iyi uykular diliyorum ve huzurlarınızdan ayrılıyorum...
Ben de iyi geceler mesajı yazarken seninkini gördüm Yenacığım. İyi geceler, iyi uykular.
Gece gece amma uzun mesajlar yazdım, parmaklarım ağrıdı :)) Süte-süt ürününe merakı olmayanlar okumaz artık; kusura bakmasınlar
Tüm gece kuşu arkadaşlarıma iyi geceler, huzurlu uykular.
Çocuklarda hırs oldu bu oyunlar valla.Ama napsınlar başka nasıl geçicek vakit.Çok yakışmış Baharcığım...Süper görünüyorsun maaşallah..
Amin canım ;çok sağol...Allah tüm yolda olanlara yardımcı olsun;esirgesin inşallah..
İnşallah canım;sağol...
Yok zor değil.Oğlan 8 yaşında.Bilgisayarda oyun oynuyor...Sadece yemeğini hazırlayıp koydum önüne;birde oyunda başarılı olamayınca kapris yapıyor ona katlanıyorum o kadar...
menün gayet güzel canım...
helvasız balık olmaz değil mi:)
eee süper :)Sağol canım ama azcık kaçırdım okadarda olur dimi:)
Napıyım azcık kaçtı.
Bizimkilerde pişirip buzluğa koyuyolar öyle getiriyolar ama ben içemiyorum o sütleri.ben atlamış gibi oldum ama canım
babam köyde diye bahsetmiştim ordan süt getirir bize sabah sağdırır atar arabaya istanbula gelir burda kaynatırız ama bozulmaz mesafe izmir istanbul kadar ama yazın zor araba buzluğunda getiriyor yazın
Canım ya nasıl etkilenmiş.İyiyiz canım çok şükür..Oğlumla kudurduk bugün bayağı,hepimiz saklambaçtan tut bir sürü oyun oynadık volümlü bir şeklide.:))
Çok neşeli bir aileydik..
Kızım vampirli kitap okuyor diye bahsetmiştim ikinci serisini aldık çok korktu..acaip etkisinde kaldığı için bitirmesine izin vermedim oda bıraktı zaten...
dün gece çok kötü rüya görmüş hayaletli falan bugün ha bire gelip dua okuttu kendine..Okuyup üfledim kızımı..Varsa sizinde ihtiyacınız burdanda üfleyebilirim size.Çok etkili nefesim var.:)).Şaka bir yana duaların gücüne çok inanırım kızımda öyle..
Dün gülbende bir dbaharatçı vardı astımı alerjisi olan çocuklara kayatuzu lambası ve kestane balı tavsiye etti sende bir araştır istersen.Canım benim yaaa.Sende benim gibi herşeyini takip ediyorsun..gözünün içine baktıkça daha çok hastalanıyorlar...
Korkma hiç birşey olmaz...
Dediğim pekmezden aldınmı.?
İyi geceler asumancım iyi alışverişler.ben yatıyorum güzel bayanlar
zaten boğazım gıdıklanıyor inşallah hasta olmam yarın kızlarla alışveriş işleri var yine arkadaşlarına yılbaşı hediyesi alacaklar
herkese iyi geceler
İyi geceler yenacım.İyi geceler,iyi uykular diliyorum ve huzurlarınızdan ayrılıyorum...
İyi geceler umutcum güzel bilgiler olmuş ellerine sağlık canım.Ben de iyi geceler mesajı yazarken seninkini gördüm Yenacığım. İyi geceler, iyi uykular.
Gece gece amma uzun mesajlar yazdım, parmaklarım ağrıdı :)) Süte-süt ürününe merakı olmayanlar okumaz artık; kusura bakmasınlar
Tüm gece kuşu arkadaşlarıma iyi geceler, huzurlu uykular.
İnşallah canım dinlediğim kadarıyla kar yokmuş benim yiğende çok istiyordu gitmek iyi eğlenceler size.hava baya soğudu umarım yarına yollar kötü olmaz ilk defa kızımı tiyatroya götürecem callou nun tiyatrosu varmış pek heveslendi
inşallah canım sağolİnşallah canım dinlediğim kadarıyla kar yokmuş benim yiğende çok istiyordu gitmek iyi eğlenceler size.
Bende yatıyorum herkese güzel bir gece diliyorum ve güzel bir pazar.
iyi geceler hoşgeldin nasılsın taşınma işleri nasıl hastalığın üstüne yormuştur seni
Biz yakınız değil mi canım, istediğin zaman ben de paylaşırım seninle mayamı :)) Süt iyi kalitede oldu mu, mayalama sürekli oldu mu maya çoğalır diyorlar :)
Aromalı bir meyve ile blender'da karıştırıp vermeyi deneyebiliriz, kışın muz, yazın çilek gibi. Ben de kızıma içiremiyorum, hep aklımda meyve ile karıştırmak, yarın deneyeyim bari :)) Şeker de koysam kesin içerler ama kaç yapayım derken göz çıkarmayayım değil mi? :))
Ben yoğurt mayalarken de içine biraz kefir katıyorum (Ahmet hocanın tavsiyesi o da), en azındna onu yiyor kızım :)
İlginç bir bilgi :) İlginç bir adam zaten, Kenan Demirkol ile birlikte benim güvenerek takip ettiğim, dürüst olduğunu düşündüğüm hocalardan :)
Merhaba, hoşgeldin :)
aman nefret ediyorum hayatımızın plansız olmasından carşı hayallerisua düştü
olay oldu adam göreve gitti bende malesef evde gene tıkandım kaldım asler eşllerinin çilesi
kız senin zorunamı gitti içerlemişsin sanki gibime geldi kıyamam tontişime
aferin sana ben seni bu hafta daha azimli gördüm sanki :))))
bende sahanda tereyağlı yumurta :)
2kk peynir
5-6 yeşil zeytin
yeşillik
2 bardakta çay içtim
bakınız ekmek yok :)
Yattım canım 3 yudum peynir yedim yattım uyudum.
Acemi tonton::))))))
Günaydın enerjiksin maşallah.
çooookkk valla azimliyimm ama inanamıyorumda hani sanki hızlımı veriyorum dün öyle söyledi bayanlar
aynı 1 de başladım 24 gün oldu
ayy kelebekim elbiseni görünce hani istemeye gelinince öle hanum hanımcuk giyilinir ya aksam dedi bizim kızı isteyip yılbaşına heptenmi ist götürüyolar sandım ölee topiğimizden kolay kız alınmazzz
korse bende giyemem daral gelir valla süpersinnn
allah yardımcınız olsun benımde dayımın oglu asker sürekli görevde eşi memlekette kendisi diyarbakırda çok zor oluyor süreklı kulakları telefonda allah sabır versınn
Mandanah's drum solo - YouTube
Bakın göbüşü ne tatlı..
--
Toztoprak geçmiş olsun ve gözün aydın..İstemiyordun değilmi ikinci gebeliği..
tövbe estağfirullah
kızz nerdeyse aynı ben
kefir mayası özelmi yoksa marketten alıp onla mayalasak olurmuKefiri diyorsan evde mayalıyorum bende..
benimde imkanum var küçük yerlerde oturduğumuz için amma kızım kaymağına kıllı süt içmem diyo mecbur hazır alıyorum yoğurduda yemiyo bende süzdürüp süzme yoğurt ollarak tükettiriyorum tuzllu dondurma diyeiyi geceler
ben de buralardayım ama film izledik katılamadım sohbete arada kaçamak okudum ama
biz ne içip ne yiyoruz Allah bilir artık süt yoğurt diye
yarın sütçü gelecek kaçırmayım bari hiç yoktan iyidir değil mi
aman hırsımı netten alışveriş ederek aldım lcw da indirim varmış kargoyu beklemeye geldi sıra burada büyük beden bulmK zor olanda hep anne bullizi allı güllüaman nefret ediyorum hayatımızın plansız olmasından carşı hayallerisua düştü
olay oldu adam göreve gitti bende malesef evde gene tıkandım kaldım asler eşllerinin çile
allah yardımcınız olsun benımde dayımın oglu asker sürekli görevde eşi memlekette kendisi diyarbakırda çok zor oluyor süreklı kulakları telefonda allah sabır versınn
36:
günaydın arkadaşlar
iyi hafta sonları
güüüünnaaayyydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?