Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet, hemde ucuz..Köylü kadınların getirdikleri mesela onların tazgahları olmuyor buldukları yere oturup satıyorlar..
Bende onlardan almaya çalışıyorum..
evet bizde hep onlardan almaya çalışırdık
bir sene amcam istanbuldan gelmiştide deli gibi almıştı bukadar çok ne yapacaz diyince durun alma isteğimi telafi ediyorum demişti

ben yatıyorum güzel bayanlar
zaten boğazım gıdıklanıyor inşallah hasta olmam yarın kızlarla alışveriş işleri var yine arkadaşlarına yılbaşı hediyesi alacaklar
herkese iyi geceler

umarım hastalanmazsın
iyi geceler

Asumancığım, ben bir süt grubuna üyeyim; orada anlatılan -aslında hepimizin de bildiği- 3 temel şey var: 1. Tabii ki tadı, kokusu 2. Kaymak miktarı (Mevsimsel değişiklikler olabiliyor ama bunun dışında iyi beslenen ineğin yağlı ve katkısız sütünden bol kaymak çıkmalı) 3. Yoğurt tutması (Süt tozu ve diğer katkı maddeleri varsa, inek antibiyotik alıyorsa zaten yoğurt tutmuyor)

Bunlar iyiyse market sütüne bin kez yeğdir. Ama sütçünü sen daha iyi tanırsın tabii :))

İyi geceler canım, kendine iyi bak :))

Son düzenleme:
İyi geceler,iyi uykular diliyorum ve huzurlarınızdan ayrılıyorum...

Evet, hemde ucuz..Köylü kadınların getirdikleri mesela onların tazgahları olmuyor buldukları yere oturup satıyorlar..
Bende onlardan almaya çalışıyorum..
İşte tam da onları kastettim; bahçesinde yetiştiği kadarını getirip satan.. Burada nerdeee Muğla'da çok olurdu tabii, "gocamuğlalı" derler, çok hoş da bir Ege şivesi olur onların. Çok severdim annemle pazar alışverişini. Ege'nin herşeyi güzel :))

evet yakınız bugün sizin kapıdan geçtim aklıma geldin
mayamı bir süre mayalamadım ondan iyi olmadı sanırım yoksa mayamı baya büyütüp paylaşmıştım bir kaç kişi ile

Ne zaman dilersen benden alabilirsin, mesaj atman yeterli hemen ayarlarız. Hem bu vesileyle de görüşmüş oluruz ne güzel :)) Eğer bu arada Kadıköy'e inersen, oradan alayım dersen Altınoluk isimli mağazada satılıyor bildiğim kadarıyla :))

iyi geceler canım

sağol canım ne iyi olur kızın durumuna bakayım hasta gibi olmazsa konuşuruz kimseye bulaşsın istemem

Ben de iyi geceler mesajı yazarken seninkini gördüm Yenacığım. İyi geceler, iyi uykular.

Gece gece amma uzun mesajlar yazdım, parmaklarım ağrıdı :)) Süte-süt ürününe merakı olmayanlar okumaz artık; kusura bakmasınlar

Tüm gece kuşu arkadaşlarıma iyi geceler, huzurlu uykular.

hava baya soğudu umarım yarına yollar kötü olmaz ilk defa kızımı tiyatroya götürecem callou nun tiyatrosu varmış pek heveslendi

iyi geceler canım
bende kaçayım

Çocuklarda hırs oldu bu oyunlar valla.Ama napsınlar başka nasıl geçicek vakit.

iyi geceler hoşgeldin nasılsın taşınma işleri nasıl hastalığın üstüne yormuştur seni

Hoş bulduk canım ama geç yazdım cevabı eşim sağolsun yanına çağırdı film izleyelim diye anca geldim tekrar.
Taşınma işleri dolaplar geldiğinde bitcek.Gardrop şifonyer vs yani yatak odası+portmanto+tv ünitesi gelcek inşallah ptesi.Bu gün diye bekledik ama gelmedi.Her şey hala kolilerde.Giysiler ve salon büfesine vs yerleşcekler ortada kaldı.Gelirken tüm o eşyaları verdiler çünkü birilerine.Sen neler yapıyorsun?Gitme işlemlerini halledebildin mi?

Merhaba hoş bulduk canım,nasılsın?

Kefiri diyorsan evde mayalıyorum bende..
kefir mayası özelmi yoksa marketten alıp onla mayalasak olurmu
benimde imkanum var küçük yerlerde oturduğumuz için amma kızım kaymağına kıllı süt içmem diyo mecbur hazır alıyorum yoğurduda yemiyo bende süzdürüp süzme yoğurt ollarak tükettiriyorum tuzllu dondurma diye
yenagurbette olduğumuzdan alternatif cok üretiyoruz arkadaşımın biri izmtten urfaya annesi yoğurt gönderrd kolla şişesine mayalardı ağzınıda kapatırdı 3 ay dolapte durur öyle tüketirdi
birde eşimin babennesi yazdan yoğurdu süzdürür taş gibi suyu kalmayana kadar onu kaselere saklama lkaplarına basar üzerine sana yağı eritir hiç hava kamayacak sekilde dolabın alt tarafında saklar 1 kış yoğurt çorbasısnı ondan yapar hayatta mevsimsiz meyve falan yemezler 80 yaşındalar belki daha fazla çürük dişi yok katkı maddeli seyler yiyeyiye hastalık hastası olduk hepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…